Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Közlemény (nem csak) a Rendszerépítő Kerekasztal érintettjei számára

GondolatokKedves és kevésbé kedves ismerőim és ismerőseim, ismeretlenek. A nemrégiben Szobon megtartott és sikeresnek mondható Rendszerépítő Kerekasztal első találkozóját követő események a rendezvény szervezői és önkéntes és magát ideiglenesnek kijelentő szervezői és abban többé-kevésbé részt vállaló néhány ismertebb és kevésbé ismert, de elhivatottságot mutató személyei között bizalmi válság ütötte fel fejét. Erre számítani lehetett, ám egyelőre megoldani nem sikerült a felmerülő személyi ellentéteket. A szervezésben és előkészületekben oroszlán részt vállaló Juhász Zoltán jelenleg egyedüli önjelölt indulója az általa vezetett honlapokra regisztrált tagokkal történő későbbi "felemelkedésnek". A már nem működő Tudatos Társadalom kapott új szárnyra RÉKA név alatt, melynek egyedüli "gondnoka" jelen helyzetben személye. Amint azt megtudtam, nevem, habitusom és az általam képviselt irányvonal a kezdetektől fogva arra "kellett" és lett "felhasználva", hogy a kifulladt TT új erőre kapjon. Minden jel arra mutat, hogy egyéni ambíciók motiválta ám nem egyedi esetről van szó, mely nagyon hamar megnyilvánult, tán még idejében. Ezzel nem tudok azonosulni, ám sem megbántottság, sem düh nem ül rajtam. A helyzet rámutatott arra, hogy vannak köztünk komoly és felelősen gondolkodó, közösségben létezni vágyó és képes nők és férfiak, akik - bár lehet, hogy más szavakkal, hangsúllyal beszélnek - túlhaladták már a megmérettetésnek ezt a szintjét. Nem haragszom Zolira. Hozta a formáját. Hasznos és eredményes munkát végzett és végez. Tudom, hogy a közleményem után beindulnak a "találgatások" és nem egészen kellemes megjegyzések. Ez van. A "kerekasztal" azon formában, ahogy Juhász Zoltánnal az mehetett volna, lénygében megbukott. Ami viszont erőre kapott, az a személyes érdekek feletti ügy egyetemes szemléletét képviselők szelleme. Ezt sikernek könyvelem el és nem csinálok tragédiát a sajnos teljesen hétköznapi jelenségből. Nem érzem magam "átverve és kihasználva". Mivel jelzem számotokra, hogy adatbázisotokat nem én kezelem és a RÉKA-TT-hez semmilyen közöm nem is lehet, így kérlek benneteket, döntsetek belátásotok szerint. Vagyok, aki voltam és több olyan kiváló (most még úgy tűnik) emberrel kerültem közelebbi kapcsolatba, akivel a folyamatokban való részvétel nélkül nem kerülhettünk volna szorosabb kapcsolatba. "Sajnálom", hogy a forgatókönyv az eddig jól bevált "megosztás" felé tolódónak tűnik, ugyanakkor örülök neki, hogy gyorsan kiderültek igen komoly hiányosságok, melyeket tán még kellő időben lehet orvosolni. A magunk módján és lehet nevet sem adva a jelenségnek folytatjuk azokkal a munkát, akik megértik ezt és aktív, vagy passzív módon, tudatosan, vagy ösztönösen részesei, elhívatottjai az ügynek. Az élet megy tovább!

Posta Imre

Hozzászólások

43 #286 stormhu
- 2019-09-09 20:08
jozsef toth Meghiszem azt! Jómagam is így vagyok vele!!
4 #287 Posta Imre
- 2019-09-09 20:12
Fapipa, azok a régi szép üdők! lassan nekifeszülök valami új cikknek, mert kezd ciki lenni a cikktelenség. Ma kicsit eláztunk az állványon és sikerült koccanni is judapesten, de nem vészes....Talpinak meg ékszíjat cserélni a kocsiján zuhogó esőben a benzinkúton, ahová reggel még elvergődött, onnan meg együtt hajtottunk tova. Még szerencse, hogy nem bicajjal mentem ki a kútig, mert kettejüket nem vihettem volna magammal munkába, mert tilcsa a KRESZ.
107 #288 aki
- 2019-09-09 20:55
Rozsola! ez nagyom nem tetszik nekem...en ugy gondolom,hogy leultem egy asztalhoz! ez most egy virtualis asztal...nem jarja az nalam,hogy valaki csak ugy attaposon azokon akikkel en egy asztalhoz ulok! kerj bocsanatot aranytol! csak eztun veszlek ember szamba....persze nem tetszik neked,hogy rad szolnak...jo eszu ember vagy,nincsen szukseged erre a " jelmezre"... en igy latom a te virtualis " kabatodat":)
2 #289 gerry
- 2019-09-09 21:51
aki-t kiegészítve!!!

...és ne legyen csöbörbõl - vödörbe!

bz ment erre rozsola jött - ezek összebeszélhettek! :)

mikor lesz már béka a füzfák alatt? (azt most, hogy összevissza le lettünk kazározva nem mertem írni, hogy "béke az olajfák alatt" - mert még bizonyítéknak veszi valaki.)

...na megyek is, mára nem kell már több izgalom!


............................... még valami. kétszer is elolvastam Rozsola hegyi beszédét... és megszállt az ihlet!

Imre , szerintem hívd meg a Réka tagokat és rozsolát is egy kerekasztal beszélgetésre magadhoz egy kellemes, langymeleg õszi napon ott Rozsola álljon fel az asztal közepére (egyenlöre pajzs nélkül) és engedd el a pórázát. Ti, Verával átsétáltok a grillezõ helyre, beszélgettek, esetleg grillezhettek is, miközben Rozsola megbeszéli a többiekkel - a maga módján - hogy mi legyen a következõ lépés.
Persze kibicnek kuss, így nem adok olyan ötletet, ha a látogatóid nem kapnak szívrohamot, sõt, tetszik nekik az ötlet, akkor - demokratikus szavazás helyett hozzátok a pajzsot (ideiglenesen egy lavor is megteszi) és emeljétek pajzsra Rozsolát.
Bízom benne mert ez egy marhára kemény fickó, félelem nélkül ki mer mondani mindent ami az eszébe jut, - van neki olyanja, mármint esze - és mire a látogatóid magukhoz térnek, máris van egy Követünk aki Letarolja Európát és Ázsiát...

Mi meg köré gyülünk és magunk elé engedve, védjük a hátát miközben Rozsokán néven átírja a huszonegyedik század Világtörténelmét.

Esetleg Juhász Zoli is ott lehet a CöMöMö kameráival, hogy megörökítse a nagy pillanatot. Ez nagyobb dolog lesz mint az elsõ holdraszállás, mert ez maga a Menybemenetel élõ adásban!

Szerintem a világ összes hirközlõ portálja át fogja venni... A videóból befolyó pénzt meg Juhász Zoli 20%-án (nem, csak 10%!) kivül fegyverekre költhetitek meg Bambira.
A magam részérõl nem tartok igényt zseniális ötletem honorálására, elég a nyugdíjam - de az a kérésem, hogy svájcot ne rohanja le Rozsokán a közeljövöben. Ez egy neutrális állam, maradjon is így még egy ideig.

Aludjatok jól!

Vélemény?
139 #290 jozsef toth
- 2019-09-09 22:06
gerry !:o
- mert még bizonyítéknak veszi valaki.
Hat nalad a bizonyitteks_franc
Meg mutogatod is.
Miert ?A sapka az mar neked semmi! :@
A nagy mese ,hogy hol es kitol kaptad!
Ideje lenne mar gyonnod!:P
107 #291 aki
- 2019-09-10 13:46
most egy kis vigazt hoznek kozetek. ne legyen tul szomoru ,kilatastalan a helyzetunk.ugy gondolom,hogy az istenek nagyon ovjak a magyar hont.a roman kucsmas csausescut falhoz allitottak aszonyustul...es lelottek mint egy kutyat.miutan a magyarokra kuldte a katonait.a jugo milosevic-el a kotel vegzet,mert ugy szinten nagyon akarta a magyarok vesztet,( a horvat frontra triplan soroztatta a magyarokat,de a horvatok nem lottek..)nekem ez bizonyitek. meg egy furcsa gondolat...a ratko gyerekek es azok leszarmazottai.ez tobb szazezer magyar plusz szuletes hirtelen...ami utan viszzaallt megint atlagossa a szuletesi szam.talan nem lekuldtek az istenek a magyar kiralyt s vele minden szolgajat,katonajat,var urat...? rendet tenni,mert nagy az igazsagtalansag? mondhatni anyira nagy ,hogy talan egbe kialto? en meg vagyok nyugodva,jol haladnak a dolgok.minap ezt olvasatam egy felvideki urtol: " schengen viszzaadta azt ,amit trianon elvet"
58 #292 ssman
- 2019-09-10 16:26
aki!
Legy oly szives, es gondolkoz el azon, amit irtal, es elemezd is ki magadban!
Foleg eme allitast!
" schengen viszzaadta azt ,amit trianon elvet"
Mar csak azt is hozzafuznem, hogy nem magyarnak mondott kozigazgatas folyik ezeken a teruleteken, hanem a megszalloke!
107 #293 aki
- 2019-09-10 17:20
ssman! nem en alitom ezt a schengen dolgot. ideztem csak,de termeszetesen egyet ertek vele reszben...lehet rajta gondolkodni...nem akarok vitazni veled.csak egyszeruen meglatom a jot is..a sok mocsok kozott! volt itt szlongen a hatar nyitas kapcsan.." nyithatsz becsben cukrazdat"....persze..az esely ra majdnem,hogy nulla! viszont egy kassai magyar nyithat miskolcon egy zoldsegest...az eselye 100%, mivel magyar .ezt hozta a schengen. tovabb is van...hatarok atjarhatoak...ertem a kozigazgatasi felvetesed.meg van sok dolga az isteneknek...nekem az irany tetszik:)
58 #294 ssman
- 2019-09-10 17:30
Pozitiv hozzaallasu emberke vagy!
Tetszik!
1368 #295 Karpatkanyar
- 2019-09-10 18:18
Egy szuper ötlet, amit támogatni kell !
Mi magyarok tegyünk ajánlatot 2 írányba, 2 millió cigányra és 2 millió zsidóra:
1. Az EU felé, hogy havi 10 eurót fizetünk fejenként Brüsszelnek 10 éven keresztül, csak vigyék el az összes cigányt. 12x10x10x10000000=12milliárd.
2. Tel Aviv felé vigyék el az összes zsidót, s ezért fizetünk havi 100.-eurót fejenként 10 éven keresztül: 12x10x100x10000000=120milliárd.
Megérné!
Ha erre képesek a palesztinok, akkor ezt mi is megbírjuk!

https://en.royane...DYyJ_ujoIw
1368 #296 Karpatkanyar
- 2019-09-10 18:59
Még egy szuper ötlet, amit az ifjú forradalmár Orbán Viktortól vettem át és javasoltam az Alkotmányos Ellenállóknak (AE). Vegyék az Alaptörvényt és szervezzenek egy minél nagyobb összejövetelt. Majd itt nyomják le a gatyájukat és a kamerák előtt töröljék ki az Alaptörvénnyel a seggüket.
https://indavideo...e8fd187d89
1368 #297 Karpatkanyar
- 2019-09-10 19:03
Javaslatom óta eltelt több hét, de az AE-k még nem használták az Alaptörvényt seggük tisztítására.
Ennyi nyomás sincs bennük. Az elszántságuk meg abban merül ki, hogy minden honfitársukat a nemzeti oldalon, aki nem osztja nézeteik összességét azt ledorongolják, gyengeelméjűnek titulálják. Bezzeg Guaidó, a venéz puccskísérletező, barátaival együtt egy demón letolták a nadrágjukat és megverték a csóré seggüket a hatalom felé.
4 #298 Posta Imre
- 2019-09-10 19:05
Rozsola, ha nem lenne olyan tenyérbemászós a stílusod, nem is lenne már szóra sem méltó, mert hozzá tenni mit is lehetne?

Gerry, nem rossz ötlet, de nem hiszem, hogy megvalósítható. Egyelőre kicsit fáradt vagyok most a pajzsraemeléshez, elég vasat emelgettem ma is.
107 #299 aki
- 2019-09-10 19:37
karpatkanyar! " bruszel" joval a tobbszoroset fizeti a kelet europai alomoknak,hogy ott maradjanak a ciganyok... a zsidosagnak meg nincsen hatar,oda menmek ahova csak akarnak matyas kiraly ota..." ritka,mint a zsido banyasz".nem veletlen eme mondas a nep koreben...
1368 #300 Karpatkanyar
- 2019-09-10 20:03
Aki, de ki vágja zsebre a brüsszeli pénzt, amit a cigányok visszatartásáért fizetnek? Vagy e miatt nyomoz az OLAF?
1093 #301 vian
- 2019-09-11 01:10
Remélem lassan vége lesz a tesztnek!

Átfutottam ezen a rengeteg betűn, ami sok idő alatt lett összekalapálva.
Kétszer is nekifogtam, hogy szólok, de értelmetlennek találtam.
Így aztán 3.-ra konkrétum nélkül csak egy hegyibeszéd.

Egy rohadt gyümölcs belekerül a ládába, a többi gyümölcs nem tudja megvédeni magát. A gazdának kell közbelépni, mégpedig minél előbb, mert ha késlekedik, nagy lehet a veszteség.

Láss csodát, még ezt a sokat látott társaságot is meg tudta zavarni (osztani), 1 agresszív, senkiházi - askenázi.
A jó gazda hagyta, hisz már régen megtette a dolgát. Ki még mindig adós a tanulópénzzel, jó lenne, ha rendezné magában.

Amennyiben sikerült is megállítani a rothadást, és eltávolítani a beteg egyedet, a fertőzés sajna megtörtént.
1-2 kézfogás nem ártana, és elkéne 1 jó szellőztetés, hogy legalább a bűz elillanjon, mert sokáig megmarad az orrban és a szájban is.

Ezt a RÉKA-val is meg kellene tenni!
99 #302 MORMOTA1968
- 2019-09-11 04:23
Kedves Imre! Esetleg volna rá mód, hogy ide átmásoljuk a főoldalra a "HANGYA SZÖVETKEZETEKRŐL" szóló cikkeket, pl: a Wikipédiáról? Előbb beleolvastam és nem semmi volt! Hogy egy év alatt 50 ezres kezdőtőkével mekkora nyereségre tettek szert! Ha valaminek volna értelme, mint egy "ÚJ KEZDETNEK" akkor ennek lenne! HATALMAS SEGÍTSÉG VOLNA EZ A VIDÉKIEKNEK, HA EZT ÚJRA ÉLETRE LEHETNE HÍVNI ÉS VÉGRE HAZATÉRHETNE AZ A SOK MAGYAR EMBER IS KÜLFÖLDRŐL, AKIK MOST ODAKINT KERESIK A BOLDOGULÁS LEHETŐSÉGÉT! Utána lehetne nézni, hogyan is épült fel anno ez az egész országra kiterjesztett "HANGYA SZÖVETKEZET" mint magánszervezésű intézmény? Mert sokaknak már rohadtul elegük van ebből az egy helyben toporgásból és abból, hogy idegenek moslékait kell zabálnunk, miközben a világ legtermékenyebb földterületén élünk! Igaz, ma már nincs parasztság, köszönhetően a komcsi korszaknak, de gazdálkodók, földművelők és állattenyésztők még azért akadnak! Induljunk már el valamerre és hozzunk már össze végre egy pénzügyi alapot, mert ez a legfontosabb! s_hee s_Laptop
58 #303 ssman
- 2019-09-11 10:54
Mormi!
Az az 50 000, az koronaban ertendo, az mai penzben , ha jol tudom, kb 100 milla! Egy korona, az kb 2000 Ft mai arba atszamolva!
99 #304 MORMOTA1968
- 2019-09-12 00:16
Kedves SSMAN! Igen, azt én is tudom, illetve sejtem, hogy az az 50 ezer korona, gondolom arannyal fedezve, akkoriban jóval többet ért, mint most 50 ezer forint. Én csak arra szerettem volna felhívni a figyelmeteket és mindenki más figyelmét is, hogy esetleg errefelé lehetne elindulni! A TT-sek már elkezdtek valami hasonlót, csak sajnos nem működött a dolog. Jelenleg, a mai cionista elnyomás alatt, az ügyet pénzzel is támogató nemesség
nélkül nem is hinném, hogy működne a dolog. Esetleg kis és nagy vállalkozókat is felkérve az adakozásra a jó cél érdekében! Az akkori 50 ezer korona értékű forintot biztos hogy nem tudnánk összekalapozni, de próbálkozni talán még is csak megérné! Csak induljunk már el valamerre! Akkoriban kereskedőket is is bevettek a Hangya Szövetkezet hálózatába, mert nélkülük sem működött volna a dolog. A lényeg, hogy ne kerülőúton jusson el az áru, sok kézen átmenve a vásárlókig és főleg ne megterhelve adókkal! Nehéz helyzetben vagyunk mindenféleképpen! Vannak kis kapuk, de azokat is bármikor bezárhatnák előttünk! Jó lenne már döntenünk, merre tovább! Úgy látom Fóton lesz megint valami összejövetel. Na én oda nem jutok el! Judapest fölött, jóval több mint száz kilométerre. Remélem ott sikerül végre valamit összehozniuk azoknak, akik ott lesznek! s_Laptop s_proszt

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.34 másodperc
4,081,823 egyedi látogató