Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Találkozó Fóton nem csak "RÉKA-soknak" - frissítve!

Gondolatokszeptember 21-én 11 órától a Vörösmarty u. 43 szám alatt. Most nem regisztrációhoz kötött fórum és helyzetértékelés, melyre minden érdeklődőt várunk szeretettel. Talán lesz valami bográcsolás, de aki akar, hozhat magával maceszt, vagy körömpörköltet, tesztre. Sólet nagyon fog menni, hisz shabat lesz (csak nem nálunk). Alkoholt ne hozzatok, viszont nem mérgezett eledel és táplálék, melyet szívesen ajánlotok, jól jöhet a nagy igyekezetben. Max. este nyolcig készüljetek (azért már hűvös lesz akkor), nem lesz ráadás, addig kell beleférni a keretekbe. A Szobon komoly részvételi szándékukról tanúbizonyságot tevők körének és a most beérkezőknek is egyben és külön-külön is az ismerkedésen túl a már deklarált alapelvek szerint kívánjuk a tevékenység és a még felmerülő kérdésekre adható és elfogadható válaszok összehangolását. Minden halad a maga útján és -bár néha úgy tűnik, hogy nehezen- végül a helyére kerül. Talán nem mondok újat ezzel, de nem tömeget, hanem minőséget várunk. Tudom, tele vagytok kérdésekkel. Nem baj. Füzet, toll és rajzlap legyen mindenkinél! Fegyvert most még ne hozzatok. Mondom, most még!Kedves "RÉ-KA"-táborosok és érdeklődők!

Ismét elküldjük levelünket, erről az email címről is, mivel a gmail immár nem szívesen működik együtt...
Sokatok levelét visszadobta, így ezen a felületen igyekszünk minden érdeklődőhöz eljutni. Kérjük, válaszaitokat ide küldjétek el, hogy egy felületen dolgozzunk. A gmail fiókot megszüntetjük.

Szeretnénk kérni tisztelettel, hogy 2019. szeptember 18. szerdáig
(legkésőbb csütörtökön) egy mondatban jelezzen vissza mindenki, aki
jönni fog 21.-én a Posta Imre által meghirdetett fóti fórumra.
Erre azért kérünk, hogy a hely illetve főzött adag szempontjából
tudjuk tervezni a létszámot, helyszín berendezését át tudjuk gondolni.
A közös bográcsozáshoz - krumpli paprikás kolbásszal vagy anélkül -
mindenki hozzon magának tányért és evőeszközt.
A közös ételből mindenki fogyaszthat - ha visszajeleztek hányan jöttök
és jól tudjuk kalkulálni az adagokat - önköltségi árára
becsületkasszát fogunk kitenni.
Nescoffe-t tudunk még biztosítani önkiszolgáló módon, szintén becsület
kasszával. Kérünk, ehhez is kávés poharat és kanálkát is hozzatok
magatoknak, hogy a környezetünk műanyag terhelését ne fokozzuk mi is.
Innivalóval mindenki egyénileg készüljön.
Szeszesital fogyasztása kerülendő!
Ha egyébbel szeretnétek készülni gyümölccsel, aprósüteménnyel,
szeretettel fogadja az egybegyűlt közösség.

Ha hívtál másokat is vagy vannak ismerőseid akiről tudsz hogy jönnek,
kérlek jelezd azt is a létszám miatt.

A válaszotokat, kérjük, erre az email pi.kor.admin@indamail.hu címre küldjétek!

Üdvözlettel a szervezők nevében:
Emőke, Éva, Gabi

Hozzászólások

1368 #115 Karpatkanyar
- 2019-09-22 07:55
Tanulmányozásra ajánlom (az angol nyelvű cikk a tulajdonomban van!):

A 2001. szeptemberi New York-i és Washingtoni tragikus terrorista támadások után a média iránti érdeklődés azonnal növekedett az Al-Kaida szervezet iránt. A szakértők és elemzők az egész világon különféle magyarázatokat kezdtek kínálni az Al-Kaida eredetéről, a tagság felvételéről, a működési módokról, valamint az esetleges megszakításának lehetőségeiről. Így el lehet olvasni vagy hallani, hogy az Al-Kaida „független intelligenciát tartalmazó hálózat”, „rajként funkcionál”, „a semmiből összegyűlik és a cselekvés után eltűnik”, azaz „ad hoc hálózat ”,„ egy atipikus szervezet ”,amelyet rendkívül nehéz megsemmisíteni, különösen a hagyományos terroristaellenes vagy terrorizmusellenes módszerekkel.
Forrás: Detecting Hidden Hierarchy in Terrorist Networks:
Some Case Studies, academia.edu
4 #116 Posta Imre
- 2019-09-22 10:18
Rozsola, javaslom fogadd meg Gerry felkonferálásában leírtakat. Ad neked helyet és így elkerülhető a személyeskedés, ami nagyban belerondít az egyébként is randa személyeskedésbe. Írtam már neked is, hogy a 'nagyok' azt csinálnak, amit eddig is. A "nép" ostoba állat szintjén "mozog mozg ügyileg, gügyileg. Már túl hosszúra nyúlik így is a sok száj-jártatás ...
245 #117 hamu
- 2019-09-22 10:31
Próbálom összerakni, amit Rozsola írt:
USA bizonygat
Szaud arábia. fejlett USA harci eszközök
műholdfelvételek. Miről?
légvédelmet áthelyezték, majd vissza
radarok nem érzékelték a drónokat, pedig kellett volna nekik.
üresek voltak a patriot gépágyúk. –ezt honnan tudjuk?
drónok déli irányból, ahonnan elmozdították a patriot elfogórakétás üteget.
szaudiak nem vesznek orosz fegyvert. Se amerikait.
az orosz légierő jól informált.
Aztán még szó van az orosz-kínai-indiai katonai együttmködésről, meg személyeskedésről, zenék belinkeléséről.

Kárpátkanyar értelmezi a történteket. Nekem óriási segítség, néküle kanyarban sem lennék a hírek olvastán. Szóval, ez megint „műsor” volt. Színi előadás. A motivációkat még Kárpi is csak tapogatja.

Aztán Gerry is írt. Az valóban igaz, hogy nekem ez túl sok, mondjuk úgy, „ömlesztve”. Gerry azzal a gyanúperrel is él, hogy Rozsola nem véletlenül nem írta meg, hogy mit lehet leszrni, mert Gerry szerint Rozsola sem tud semmit, mint én, csak a híreket szolgaian bevagdossa.

Bizonytalan vagyok. Én jóhiszeműen állok Rozsolához. Mi van, ha Rozsola tényleg tud, csak nincs idege elmagyarázni? –mondjuk az baj, mert így ez nekem, nekünk (Gerryvel, aki szintén nem lángész a politika terepén)nem sokat mond, nem nagy segítség. De legalább szakmai!

Gerry egyszer nekem szegezte a kérdést, amitől hátraestem, hogy minek vagyok itt, ha nem érdekel a belpolitika? –erre akkor nagyon elszégyelltem magam, hogy itt nincs helye olyannak, akit nem érdekel, és nyilván, azt érdekli, aki érti is a politikai szövevényeket. Azóta, úgy tűnik, hogy Gerry ugyanannyit konyít a dolgokhoz, mint sokan itt egyébként. Felelős polgárként, jó dolognak tartanám, ha sokan értenénk hogyan szövődik a hazánk jövője a hatalmi hálóban, és akár nemzetközileg tekintve, akár határainkon belül. Látni, érteni, hogy milyen szálakon ér el hozzánk a hatalom. Legyen az akár katonai, kulturális, egészségügyi vagy gazdasági.

Többször kijelentették itt, hogy a PI csoport nyitott. Ehhez az tartozik, hogy a régi de az új tagokkkal is tisztességes hangon (lehet nyers) bánunk. Ha valakiről úgy dönt PI hogy nem tartozik ide, azt egyértelmű indoklással azonnal el kell távolítani. Aki nincs eltávolítva, azt nem kéne alázni. A kimondottak alapján Gerry (mint fórumozó tag) épp annyi joggal bír, mint Rozsola. Nem nézem jó szemmel, ha egyikük tépi a másikat. És ha a másikuk tépi az egyiket, az is zavaró.

Elemzéseket, magyarázatokat, alapfogalmak tisztázását akarom látni. Elvégre ez az oldal terméke. A többi szemét.
1513 #118 Irrefutable
- 2019-09-22 10:47
Végül nem mentem Fótra, pedig előző nap beszereztem minden finomságot 100000kcal felett. Helyette kazánt szereltem. Mert hiába mondják 3-as nyomáson automatikusan tilt, tavaly az alsó nyomáson sem tiltott, mikor kellett volna. Maradt a kislábas, csavarhúzó, és a nyomásmérő vizslatása.
Azt hiszem nem bánom, és lehet többet máshová sem megyek.
Teljesen más a gondolkodásom, talán nem is illik bele a csapatéba.
Gerry kérte részletesen fejtsem ki.
Már évekkel ezelőtt eljutottam oda, hogy nem hiszek el dolgokat. Se hírekben, se videókban, semmilyen témában. Sokkal többször körüljárok egy egy információt, mielőtt rábolintok. És igen hamarabb hiszek tanult embereknek, mint házmesterből, meg géplkatosból avanzsált csodaguruknak, kuruzslóknak.
Beszéltünk az orvosellenességről. Nem egy orvossal van közeli ismeretségem. Nem arra mennek, hogy jól kibattynak bárkivel. Viszont az ellenséges hangoknak köszönhetően, pár ezren felálltak és elmentek. Még szép!! Kitették szívüket lelküket, és csak a pocskondiázást kapták. Ismeritek azokat a történeteket mikor a sok csodatáltos gurú módszer kezelés ellenére, már moribund állapotba került kórházba a beteg meghalni? Ja akkor is az orvosok voltak a szemetek! Nem a beteg, nem a hozzátartozó akik hamarabb fordultak a javasfűveshez. Emberek ezrei halltak meg a butaság miatt gyógyítható betegségben. Most meg emberek ezrei a várólisták, a férőhelyek, vagy szakemberhiány miatt.
Van olyan osztàly, ahol 120!!!!beteg van egy éjszakás nővérre.
Orvosok tucatjainak láttam tönkremenni a családját, életét a hivatástudat miatt. De ez mind azért, hogy semmibe vegyétek őket, és alpári módon nyilatkozzatok?
Szóval lehet ezt csinálni, ennek ez lett az ára. ( várólistàk, emberhiàny, kiégett túlhajtott dolgozók)
Helyette lehet dobolgatni, mérgeket enni( érdkes akkor mi bajotok a kemóval?), piócákat tartani, gyógynövényeket szedegetni. Szuper!! Gondolom a gyógynövények hatásfoka ugyanolyan a szennyezett környezetben, mint 100-200 éve. Na de esetleg ott van az érvágás, tuti hatásosabb, mint a concor vagy más generikumok.
Ha így akartok èlni éljetek, de ez nem az én világom. Ahol a tanulatlan félművelt van megasztalva, aki meg értene hozzá lejáratva, megvádolva.
Félre ne értsetek! Én se vagyok híve a nyakra főre gyógyszereknek, de ha kell, akkor kell. Ha műtét kell, akkor meg fel kell feküdni az asztalra, nem azon gondolkodni, hogy milyen konfliktus okozta a vakbélgyulladást.
Ezen módszerek fenttartàs nélküli kizárólagos alkalmazása ugyanúgy a népírtás része. Ráadásul a hallgatóság szája szerint becsomagolva, megfűszerezve egy kis összeesküvéssel, hogy mindneki mindenkinek rosszat akar.
Komolyan!!! Már itt se lázjàtok.mi zajlik? Hogy milyen könnyen összeugrasztanak embereket? A tanárt a diákkal, az öreget a fiatallal, a szegényt a gazdaggal, orvost a beteggel, vagy a társadalmi osztályokat.
És ha egy magukat felvilágosultak tartó csoportokkal is ezt meglehet csinálni, akkor miért csodálkozik az ország, hogy ez lett, itt tart?
És még azon is csodálkoznak, ha minden fix pontot vélten vagy valósan kihúznak az emberek lába alól, miért ennyi a szorongásos, pánikbeteg.
Na pont ezért! Mert az anyagi bizonytalanság mellett a lelkit is elvették.
És lehet csodálni a Schultz Gizi varázsgombás sókolloidját, mai jó a vérnyomásra, izületi fájdalmakra és még az orrot is tísztítccsa.
4 #119 Posta Imre
- 2019-09-22 10:57
Hamu, rozsola sajtos stílussal bír és mostanra nagyon fellengzős jegyeket hordoz. Türelmetlen, frusztrált és felrúg sok érintkezési szabályt. Ez egy folyamat eredménye. Majd lehiggad. Én is bírom, mert azt támasztja alá, amit már pumpálok itt a fejetekbe vagy 10 jó esztendeje. Külön rovata lehetne és ha moderálná magát már az intenetfigyelő meg a többi ilyen-olyan "nemzeti" is elkapná az írásait. Na mindegy. Az anyázás engem is zavar, főleg hogy olyanok bántják egymást meg, akiknek nem kellene...mérhetetlen elkeseredettségükben.

Te mit nem értesz Hamu?

Oroszországgal az élen lesz az "új USA", vagyis átveszi a világcsendőrszerepét az Ázsiai Unió (új NATO) és ez magával von némi következményeket. Zsidók felszámolás alá kerülnek, visszatérünk az arany-alapú elszámoláshoz és a "kis népek" is önrendelkezhetnek", amennyiben nem muszlimok, zsidók és nem fundametalisták...és közben a világvallások megbuknak, bibliát leleplezik és nagyjából minden szépen a helyére kerül. Persze ez egy hosszas folyamat és én is unom már a szátokba rágni mindig ugyanazt és mégsem értetek belőle szinte semmit. Én is frusztrált vagyok, csak kerülöm az anyázást.
4 #120 Posta Imre
- 2019-09-22 11:10
Irre, hol az ellentmondás? Mindenhol, vagy csak bárhol?

Az ember életének három jól megkülönböztethető fázisa lészen:
1. Hisz Jézuskában.
2. Nem hisz Jézuskában.
3. Ő a Jézuska.

Az ilyen találkozók arra valók, hogy néha összejöhessenek a Jézuskák és meggyőződjenek arról, hogy ....
245 #121 hamu
- 2019-09-22 11:15
Pimre, nagyjából, ennyit tudok, de ezt tényleg 10 éve tudom. Itt arra gondoltam, hogy valaki a jelen hírekhez kapcsolódóan magyaráz, amitől mélyíthetem a megértést. Például, hogy mi a jelentősége annak, hogy Szaudiak nem vesznek az oroszoktól fegyvert, vagy hogy india milyen, és mekkora szerepe van az orosz-kínai együttműködésben, szóval, szerintem itt még egy Raklapnyi tudnivaló lehetne...de nagyon jól sejtem, hogy te (PI) ingerült lehetsz, hiszen rengeteg erőfeszítésedről tudunk. Meggyőződésem, hogy a személyeskedés annak arányában nő, amilyen arányban csökken a helyes beírás, a termék. És, PI, tőled senki nem várhatja el, hogy bármit is tegyél még. Épp ezért lenne jó, ha ilyen Rozsolák valahogy vonzónak éreznék, vagy Kárpátkanyar, hogy értelmezéseiket megosszák, hogy tudjunk kérdezni, olvasni. Ugyanis, a többség itt egy szinten van, és hiába olvasom el Mormi68 vagy a bázakerettyei Betyár írását, hiszen, az az átlag, a mi szintünk, abból semmit nem tanulok.
4 #122 Posta Imre
- 2019-09-22 11:40
Hamu a szaúdiak zsidó vahabiták. Még a szír háború előtt annyi fegyvert vettek az usa-tól, hogy a szír háborúhoz már nem is kellett, mert rajtuk keresztül támogatták, hozták létre az "isis-t". Én nem bánom, ha el kell még néhány dolgot újra mondani és újra és újra...és ezt tapasztalom személyesen is, hogy "mindenki" személyes "megváltást" akar és mindenkinek "személyesen" köll elmagyarázni újra és újra és újra...de elvileg ez a felület azárt van. Nem? De!
146 #123 satu
- 2019-09-22 13:07
Érdekes ez!(
Rozsola tű pontos összefüggéssekkel operál, (ugyanakkor a stílusa hagy kívánni valót maga után( de ez kit érdekel)...
Alapszabály: nem minden az aminek látszik...
A szaudi zsidók háborúba akarják borítani a Közel - Keletet, csak van egy fal előttük.
Két polusú a világ ahogy eddig is volt. Csak úgy néz ki ez a két polus nem egyet akar...látszólag.
107 #124 aki
- 2019-09-22 13:34
rozsola okfejtese... csak egy dolog...a nagy vilag dolgait kinyilatkoztassa...es nem tudja ezt erthetoen,emberi modon atadni? aki tud..az tud! megtalalja a kozos hangot a tanitani valokkal! ki a nagyobb bolond? maguk a bolondok vagy aki oket megakarja gyozni igazarol..mikor tudja,hogy bolondok kozt van.:) en igy latom a vilagot most: nincsen usa,szaud-arabia,quvait,nemetorszag,canada,ausztralia,anglia....es meg irhatnak ide 100 orszagot! ez mind maga izrael! ne teveszen meg senkit oroszorszag es usa szemben allasa! ok keten szepen osztoznak a vilagon....mindent elore megbeszelnek ...kozosen dontenek.ha nem igy cselekszenek a nagysaguk egybol hanyatlani kezd!a mostani szankciok oroszorszag ellen is jol atgondolt....a kis orszagokat donteskenyszerbe helyezi...vagy ide-vagy oda kezd el huzodni....egyertelmu pelda jon most,ami igen beszedes ( lehet jelnek is ertelmezni) a nemzetkozi uralomas.ami a fold felet jar...melyet az usa-oroszorszag ,mint ket jobarat kozosen epit.kepzeljetek el,hogy milyen hatalmas pusztitas utan akarnak majd odamenekulni a " kivaltsagosok". igen igy gondolom...gazemberktol,hazugoktol semi jot nem varok...foleg mikor mosolyog nekem:)
80 #125 monguzking
- 2019-09-22 16:03
Engem meg az is zavar hogy mindig csak materialisan kapok magyarázatokat pedig szerintem messze nem ilyen egyszerű a dolgok menete S akárhogyan is legyen emberek dolga abban nagyon biztos vagyok hogy rossz lesz a vége S így őrültség minden ami jelenleg zajlik...ugyan érdekelnek elemzések de hozzá adott személyeskedést nagyon ostobasagnak tartom mert végül is csak isten létezik így lényegében mindenki egy így ha másikat rugtosod akkor onmagaddal teszed...
2 #126 gerry
- 2019-09-22 17:40
Végre beindult Tulok oldala! http://www.hungar...m/news.php

Nekem jobban tetszenek Tulok magyarázatai és - nem is értem miért - még soha nem húzta ki nálam a gyufát, csak a tiszteletet váltotta ki belõlem. Gondolom bennem van a hiba.

Hamu - költõi a kérdésem: Szerinted mire kérdeztem vissza amikor azt írtam, hogy ...akkor minek vagy itt?
Ami meg a politikát illeti - nem biztos, hogy olyan jól látod mit tudok és mit nem. Viszont amikor Imrét megismertem, rájöttem, hogy õ egyszemélyben információt ad és azt ki is analizálja
Saját gondolatok nélküli "megmondó emberek" soha nem érdekeltek. Amikor elkezdtünk összedolgozni akkor négy év "Internetfigyelõ" munkámat állítottam le ***, mert rájöttem, hogy többet tehetek úgy, ha Imrének segítek. Nagyon ritkán,elvétve ugyan hozok híreket az oldalra, de nem jellemzõ viszont amikor értelmét látom, hozzászólok az olvasottakhoz - a saját gondolataimmal bövítve a témát.
Te azt írod, hogy Mormotától nem tanulsz? ... Pedig tudnál, mert õ az egyike azon keveseknek akik SAJÁT energiát fektetnek bele a véleményük leírásába - és ez akkor is igaz, ha még nem "akadémikusi" szinten teszik.

***
http://budapesti....

Müködik még most is - persze a menüt át kellene írni, (A Firefox böngészõben, ha engedélyezi valaki a Flash lejátszását akkor még müködik a menü és ma is megnézhetõ majdnem az összes leközölt hír nagyrészt a "Posta Imre elõtti" idõbõl.
Persze magamnak azért archiváltam az összes cikket, csak olyan részek hiányoznak ahol a külsõ weboldalakról behozott link már nem müködik és máshol sem található.
Tíz év távlatából már csak hiánypótló, de nincs elveszve semmi... ameddig meg nem kezdõdik el látványosan a szenilításom idõszaka, valamit csak felhalmoztam bel- és külpolitikából is, de az igaz, hogy nem vagyok oda érte, Rozsola vagy Imre és közületek néhányan - minõségben simán lekõrözhet, de a felhalmozott (és részben memorizált) adatmennyiség és a logikai kapcsolatok - összefonódások értelmezése nem áll nálam se nullszinten.

Hamu - talán már értem (elfelejtettem ugyanis és csak most, amikor olvastalak ugrott be) miért vagyok ellenszenves a számodra. Talán akkor páros lábbal ugrottam bele a lelkivilágodba. Nem volt szándékos, csak amikor azt írtad be az egyik hozzászólásodba, hogy téged nem érdekel a politika - én visszakérdeztem... Bocsánat, hiba volt. Ma már nem kérdezném meg... változik a világ, a weboldal tartalma, a Tagok és az ok is amiért itt vannak.

Sok oldal megszünt, megváltozott, kiderült ki üzemelteti, de mi még itt vagyunk.

és talán még holnap is!
s_Laptop
136 #127 vancsod
- 2019-09-22 18:21
gerry! nekem nem nyillik Tulok oldala, lehet hogy hamar átmentem. üdv Gyula
245 #128 hamu
- 2019-09-22 18:57
de nyílik
1368 #129 Karpatkanyar
- 2019-09-22 21:09
A hungarianrealnews oldal az iden elhalt, habár ezt az oldalt tovabb kell szerkeszteni, mert olyan idök fognak jönni, mikor erösen szükseg lesz az olyan oldalakra, ahol gyorsan, fontos informaciokat kell csereljünk.
Minden beiras ott 36-56ezer megnyitast kapott.
Az összes hozzäszoläs a cikkhez szolt es magasszintü volt.
Az oldal azonban csak fel lett kapcsolva, de még mindig nem él. Nincs rajta friss cikk.

Ennek erdekeben itt is lehetne tenni, mert az nem megengedett, hogy a cikkhez semmi köze hsz-ok tömkelege lesz itt kiirva. Az adminok dolga, hogy felszolitsak a hsz-olot, hogy kerlek a cikkhez szolj hozza. Ezt a hsz-od töröljük. Ha ezt a 3x megcselekedte minden felszolitas ellenere, akkor ki kellene zarni a csoportbol.
A jobboldali privat üzenetekben sincs megengedve, hogy 2 napon keresztül alternativ medicina legyen a fötema. Undorito, mikor felnött "hazafiak" kepesek napokon keresztül hipermangan, peroxid, szäritott poloska porrä törve, stb. alternativ medicina recepteken vitatkozni.
Magyar Nemzeti Kormany a cime ennek az oldalnak es az ilyen hsz-ok tömkellegei szegyent hoznak erre a cimre.
Szalljatok magatokba, mert a magyaroknak nincs mär kormänya, nincs mär hazäja. En ezt erdelyi magyarkent sokkal jobban tudom mint ti otthon rekedtek, es ez a hazatlansag erzese meg jobban megerösödött bennem, mivel Erdelyböl mär 33 eve Nyugatra menekültem. Tudom mit jelent magyarkent hazatlannak lenni. Az aki ebben a nyomorusagos magyar helyzetben meg mindig napokig a hiperperoxid gyogyhatsairol vitakozik egy ilyen portalon az nem ide valo. Az ilyenek vagy magukba szällnak es koncentralnak a jövöben a közös nyavalyänkra, vagy menjenek el a kuruzslässal foglalkozo oldalakra kommentalni es eszt osztani.
Ugyanugy az utszeli, tragar stilus is -talan Bivalynak köszönhetöen- elharapozott ezen az oldalon. Az ilyeneket is gyogyitani kell ebböl a kocsmagözös stilusbol, vagy ki kell zarni.
Alkoholistak, drogfüggök, akarmilyen aranyos emberek, nem valok ellenällo csoportokba.
Az ellenälläs nem reguläris hadsereg, ahol a tiszt hätulrol hajtja a sereget, es aki tamadäskor nem ugrik ki a löveszärokbol azt lelövi. Az ellenälläs a legmagasabbb tudati szinttel rendelkezö egyéneket vonja be a szervezetbe. Az ellenällok vallvetve harcolnak, söt magänyos farkasokkkent is megälljäk a helyüket. Nincs szüksegük a hätukban levö tisztre, aki parancsmegtagadas eseten lelövi öket. 5-ös sejtekben dolgoznak és csak ritkan folyamodnak külső közvetlen parancsnokhoz, mert ez a, lebukás veszélyével jár.
Az oldalnak több adminra van szüksége, hogy a nem megfelelő embereket kirostáljuk innen és a maradottakból meg kipréseljük a legjobbat.
Ezelőtt 10 évvel is tagja voltam a MNK PI oldalnak, de akkor is arra ment a fogadás, hogy ez az új ürge hány napig birja itt ki. Semmilyen komoly eszmecserét nem lehetett folytatni. A társasággal fogadtam, hogy ők nem fognak engem birni, és nem fordítva. Végül egy hét után, lehet kettő is volt, ők nem birták és engem kiraktak. Pedig nem trágárkodtam csak Posta Imre pacienseiként kezeltem őket.
Legyen végre elég a a helyben topogásból, mert 10 év alatt az ellenség a hazánk elorzásában nagyon előrehaladt.
Szedjük össze magunkat és váljunk végre méltókká az oldal céljaihoz.
Olvassátok el újra az első hsz-t ennek a cikknek az alján. Képesek voltunk 10 év alatt egyetlen egy olyan összejövetelt is szervezni, ami megfelelne a Zárt Napok stratégiai célkitüzéseket kidolgozó módszernek???
Nem!
Nem voltunk képesek!
1740 #130 Bee
- 2019-09-22 23:53
A hszed olvasva szinte bízvást állíthatom,hogy nem a fenti cikkhez szóltál hozzá. Magas szintűnek sem mondanám.
Ha,mondom,ha,az admin a valóban nem a cikk alá való hsz-ket törölné,mint ahogy nem teszi,az írásod már nem lenne olvasható.
Azt is sokan tudjuk,hogy a magyarságnak nincs kormánya kb 500 éve.
A magyarnak igaz,hogy nincs érdekképviselete,de mégis itt élek immár 58 éve ugyanabban a városban,jóban rosszban egyaránt. Eszembe sem jutott,hogy a jobb ,könnyebb élet reményében elhagyjam a hazám. Sosem voltam hazátlan,és nem is leszek,hisz nem tudnak olyat ajánlani,amiért én a hazámat a szülőföldemet elhagynám. Elég nehéz hont védeni,több száz,vagy ezer km távolságból.
Ugyanígy nem lehet hazát védeni több ezer km-el távolabb sem.
1368 #131 Karpatkanyar
- 2019-09-23 05:19
Bee,
Találóan választottad a nick nevedet. Azok közé a birkásított magyarok közé tartozol, akiket a Magyarországot uraló zsidóság könnyedén megvezet és megoszt. Ezek a megvezetettek bégetik naphosszat, merő irigységből, hogy a magyar emigráció hazaáruló. Ezek a nemzettudat hiányban szenvedők jönnek erre az oldalra is elbégetni a fejükbe plántált zsidó propagandát, miszerint sz erdélyi magyar az román, a felvidéki az szlovák, a délvidéki az szerb, horvát, vagy szlovén, és a kárpátaljai az ukrán. Az emigráció meg hazaáruló.
Az ilyen hatökrök gondolják, hogy Fóton nem nemzetstratégiáról kellene beszélni, hanem a thórium erőművekről meg nyelvészkedésről. A hatökrök gondolják, hogy ezt nem szabad megszólni, mert ez nem tartozik a cikk témájához. A hatökrök gondolják, hogy mekkora süketség nemzeti kormány oldalt alapítani, mikor a kormányunk ennél nemzetibb már nem is lehetne.
Erdélyt valóban a könnyebb élet reményében hagytam el, mert 9 év román börtön helyett bármilyen élet könnyebbnek ígérkezett. A hatökrök azt szeretnék, hogy a határokon túli magyarok vállalják inkább a börtönt, de akkor se hagyják el szülőföldjüket.
A hatökör azt írja, hogy a magyarnak nincs már kormánya 500 éve, de egy logikai bukfenccel ezt megfejeli és kijelenti, hogy sose volt hazátlan.
Pedig ma is hazátlan vagy Bégető, mert nem magyar érdeket képviselnek a birkatömegek által megválasztott kormányok. A magyarok országában magyar érdek kellene érvényesüljön ahhoz, hogy a magyarok hazájának lehessen nevezni.
A Bégetőnek nincs hazája csak szülőföldje, csak ő ezt nem fogja fel.
69 #132 Szalonna
- 2019-09-23 11:07
A hungarianrealnews.
Tulokot lekapcsolták a szolgálatok. Ezt mindenki tudja aki akarja.
Annyira körbehugyozott oszlop már itt minden, hogy semmi sem az aminek látszik, aztán még is, csak nem vetted észre mert a zsidó a szemed elé tette, mert tudja hogy ott nem fogod keresni, kvázi a zemberiség projekt halad, "MÁSIK" cion kormány van hatalmon, kelett lett az irány már nyugaton is, azért figyelitek ugye?
A színházat tovább kell játszani, bevándoroltatás jön ezrével, mecsetek Németországban már évekkel ezelőtt tele fegyverrel - lakosságcsere itt meg ott - a törökök kamionok által meg egyebek által behordva, csak fel kell tölteni a kezelő személyzetet hozzá, hadifejlesztés itt meg ott, 2 éve itt is bevezették a szükségállapot törvényt, Tenorkészültség van folyamatosan, mit akartok még? Irán felheccelése folyamatos, hogy színjáték-e? Azt mondom igen. Miért? Trump is Putyin meg Kína embere. SEMMI SEM EGYÉRTELMŰ, PEDIG MÉG IS AZ. Át kell alakítani anélkül hogy a birka tudja vagy értelmezni tudja, és úgy adagolják neki hogy ébredj már fel basszd meg, de annyira sikerült egy olyan szinten agyhalott társadalmat kigyúrni GLÓBUSZOSAN, hogy az emberi minőség foltokban található, mentálisan mindenki sérült, csak nézzétek meg mennyit csökkent a NŐI vagy a FÉRFI minőség.
18-25 éves 40 kg-os hülyegyerekek akik pinával rohangálnak mert férfias küllemük nincs, a fiatal jánkák 20-ezer forintért szopnak a bulihely WC-jében.
Vannak-e normálisak? Tű a szénakazalban, de megint mondom, mindenki sérült. És minden mindennel összefügg, most próbálnak a szarból valami összegyúrni csak nem igen megy. Láthatjátok a Kohnrmány hűdemaggyarszittyanemtudom milyen iskoláját ahol a magyar jövő katonái? Análisan birizgálják egymást. Értiteket hogy minden mindennel összefügg? Ezt nem kellene már ennyi idő múlva magyarázni. Imre sok mindent elmond. De folyamatosan adagolja, mert egyszerre minden még a PI-"druida" körnek is sok(k) lenne.
És most nem írtam semmit, mert amit írtam még azt külön értelmezni lehetne. De minek? Szarjátok le, aki tudja az félszavakból is összerakja a dolgokat.
8 #133 miskolcilaci
- 2019-09-23 12:25
Kárpátkanyar! Egy gyökértelen, hontalan magyar gyűlölő a kollégájával karöltve, messziről azt ír amit akar! Lehet, hogy nincs hazám…Papíron. De számomra a szülőföldem az a hazám is! A lelkem, az a sajátom!
A trágársággal kapcsolatban feltűnt, hogy van aki régebbről űzi ezt a mesterséget, úgy alapból. Meg is tűrik, de egyeseknek meg is feküdte a gyomrát azonnal, mikor jött rá az adott válasz! Emlegetik is! Vajon miért? Öntitek ide a szarral kevert moslékot, tudás, elemzés címen! BZ is ki lett zárva, biztosan hülye, de hogy írt egy pár igazságot, nem is kicsit, hát az biztos! Torkán is akadt az érintettnek. Meg is nyomta az enter gombot. Mert itt nincs cenzúra. Szóban. Meg elvileg. Úgy elgondolkodom, az értelmesebbje miért hagyta itt az elmúlt évek alatt egészen napjainkig ezt az oldalt. Az ilyenek miatt!
kárpátkanyar meg rozsola secus bűze nem facsarja senki orrát, ugye? Emelt lelkű, penge agyú P.I-csapat!

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.35 másodperc
4,702,139 egyedi látogató