Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Találkozó Fóton nem csak "RÉKA-soknak" - frissítve!

Gondolatokszeptember 21-én 11 órától a Vörösmarty u. 43 szám alatt. Most nem regisztrációhoz kötött fórum és helyzetértékelés, melyre minden érdeklődőt várunk szeretettel. Talán lesz valami bográcsolás, de aki akar, hozhat magával maceszt, vagy körömpörköltet, tesztre. Sólet nagyon fog menni, hisz shabat lesz (csak nem nálunk). Alkoholt ne hozzatok, viszont nem mérgezett eledel és táplálék, melyet szívesen ajánlotok, jól jöhet a nagy igyekezetben. Max. este nyolcig készüljetek (azért már hűvös lesz akkor), nem lesz ráadás, addig kell beleférni a keretekbe. A Szobon komoly részvételi szándékukról tanúbizonyságot tevők körének és a most beérkezőknek is egyben és külön-külön is az ismerkedésen túl a már deklarált alapelvek szerint kívánjuk a tevékenység és a még felmerülő kérdésekre adható és elfogadható válaszok összehangolását. Minden halad a maga útján és -bár néha úgy tűnik, hogy nehezen- végül a helyére kerül. Talán nem mondok újat ezzel, de nem tömeget, hanem minőséget várunk. Tudom, tele vagytok kérdésekkel. Nem baj. Füzet, toll és rajzlap legyen mindenkinél! Fegyvert most még ne hozzatok. Mondom, most még!Kedves "RÉ-KA"-táborosok és érdeklődők!

Ismét elküldjük levelünket, erről az email címről is, mivel a gmail immár nem szívesen működik együtt...
Sokatok levelét visszadobta, így ezen a felületen igyekszünk minden érdeklődőhöz eljutni. Kérjük, válaszaitokat ide küldjétek el, hogy egy felületen dolgozzunk. A gmail fiókot megszüntetjük.

Szeretnénk kérni tisztelettel, hogy 2019. szeptember 18. szerdáig
(legkésőbb csütörtökön) egy mondatban jelezzen vissza mindenki, aki
jönni fog 21.-én a Posta Imre által meghirdetett fóti fórumra.
Erre azért kérünk, hogy a hely illetve főzött adag szempontjából
tudjuk tervezni a létszámot, helyszín berendezését át tudjuk gondolni.
A közös bográcsozáshoz - krumpli paprikás kolbásszal vagy anélkül -
mindenki hozzon magának tányért és evőeszközt.
A közös ételből mindenki fogyaszthat - ha visszajeleztek hányan jöttök
és jól tudjuk kalkulálni az adagokat - önköltségi árára
becsületkasszát fogunk kitenni.
Nescoffe-t tudunk még biztosítani önkiszolgáló módon, szintén becsület
kasszával. Kérünk, ehhez is kávés poharat és kanálkát is hozzatok
magatoknak, hogy a környezetünk műanyag terhelését ne fokozzuk mi is.
Innivalóval mindenki egyénileg készüljön.
Szeszesital fogyasztása kerülendő!
Ha egyébbel szeretnétek készülni gyümölccsel, aprósüteménnyel,
szeretettel fogadja az egybegyűlt közösség.

Ha hívtál másokat is vagy vannak ismerőseid akiről tudsz hogy jönnek,
kérlek jelezd azt is a létszám miatt.

A válaszotokat, kérjük, erre az email pi.kor.admin@indamail.hu címre küldjétek!

Üdvözlettel a szervezők nevében:
Emőke, Éva, Gabi

Hozzászólások

1368 #134 Karpatkanyar
- 2019-09-23 12:42
miskolcilaci,
a szokasos zsido propagandat nyomod te is: minden erdelyi elöbb-utobb szekus lesz.
Ezt irod: "gyökértelen, hontalan magyar gyűlölő a kollégájával karöltve". Ezek lennenk en es gerry?
Az nem szurja a szemed, hogy a zsidok külföldröl is nyomorgatjak Magyarorszagot, de az igen, ha a magyar emigracio probal a nyugati tapasztalatai alapjan vmit leadni nektek???
A "haza" fogalmaval nem vagy tisztaban. Probald legalabb ezt a fogalmat rendezni a fejedben. Mert ha neked van meg hazad, akkor mit keresel ezen az oldalon. Neked minden rendben! Örvendezz a tieiddel a szombat.org-on, a zsido.com-on.

A magyarok hazajat magyarok kellene vezessek es nem zsidok, meg ezek csicskasai.
Nem vagy tiszttaban a geopolitikai folyamatokkal sem, ha te igy allsz a dolgokhoz. Eppen eleg jartas szakemberek megmondtak mär többször, hogy Izraelnek el kell a Közel keletröl pucolni. Egyesek a 80-as evekben az olaj kifogyasat szamoltak ki es kijelentettek, hogy legkesöbb addig Izrael összeomlik, mig masok (Kissinger) a vizhianyt adtak meg kesöbb az összeomlas okozojanak. A lenyeg, hogy Izrael tovabb äll.
A te hazad nem magyar kormanyai meg helytartokkent keszitik elö a zsido betelepedesre a terepet.
Ha ezt meg a te hazadnak nevezed, akkor azt kell mondanom, hogy te is a helytartok köze tartozol.
8 #135 miskolcilaci
- 2019-09-23 12:56
Kárpátkanyar! Hálás szívvel olvasom válaszod! Most már ezután azt írsz amit akarsz!
1368 #136 Karpatkanyar
- 2019-09-23 13:25
miskolcilaci,
eddig sem voltak, de mist végleg kifogytak az érveid.
107 #137 aki
- 2019-09-23 13:53
karpat ! kerdezhetnek egy igen fontosat? neked van " sejted"? ( semi rosz szandek nem vezerel)
1368 #138 Karpatkanyar
- 2019-09-23 14:21
aki,
én csak azt szűröm ki, aki zsidó propagandát terjeszt. Ha vetted észre ezzel foglalkoztam. Érvek hiányában sosem jelentem ki vkiről, hogy szekus, moszados, ciaés, béi6os, stb, vagy azt, hogy küldött ember. Aki ilyenekkel operál az a félművelt dicsekvők közé tartozik, aki éppen szervezetlen visszavonulásban van.
107 #139 aki
- 2019-09-23 14:24
karpat! megegyszer kerdezem...neked van " sejted" ?
1368 #140 Karpatkanyar
- 2019-09-23 14:31
Mit kellene sejtenem? Mim kellene legyen? Légy konkrétabb!
107 #141 aki
- 2019-09-23 15:22
en ugy emlekszem,hogy emlegettel itt egy strategiat,hogy mint kene eljarni...ott olvastam tolled,hogy 5 fos sejtek kellenek akik maguktol is ......nem tudom a tema cimet...mindenhez hozzaszolsz,igy nem konyu eszben tartani! remelem valaki kisegit ,hogy ujra elolvassam!:) elore is koszonom!
1368 #142 Karpatkanyar
- 2019-09-23 16:04
aki,
PI-nek küldtem ebben a témában 23 oldalas tanulmányt: ellenálló szervezetek struktúrája.
Mindenhez nem szólok hozzá. Ezt sértésnek veszem.
Hogy Imre mit csinál azzal a tanulmánnyal, az már az ő baja. A téma komplex. 911 óta minden biztonságpolitikai intézet ezzel foglalkozik. 122ezer tanulmány van az academia.edu-n a területen a terrorista hálózatok működésével kapcsolatban. Már az is nagy munka, hogy ebből a halmazból kiválogasd a célodnak megfelelőket.
107 #143 aki
- 2019-09-23 16:28
jo ertem! nagyon jo kepesegu ember vagy.keresed az igaz magyarokat! oket csak igaz szoval lehet meglelni!... a kerdesem is igaz valszt csikart ki...igy vagy ugy..de mi magyarok ertjuk! ( termeszetesen teged is ide gondollak) oszinten mondom,hogy nincsen bennem semi roszindulat feled!maradok nyugton, nem viszalyt akarok szintani...csak kimondom amit gondolok...sokat tanulok az irasaidbol,mindig elolvasom.( egyszerut kerdeztem en toled...ket szavas valasszal siman lezarhatad volna!)
43 #144 stormhu
- 2019-09-23 19:21
Karpatkanyar

A bölcs inkább hallgat ha nem tud valamit biztosan....ezt még nem hallottad? Mennyivel jobb az hogy valaki telefossa az oldalt a kéretlen tippjeivel, megérzéseivel, gondolataival? Holott lényegében ő sem tud semmit amit más ne tudna? Apropó....hogy jössz ahhoz hogy bíráld az itt kialakult rendszert? Be sem jössz, máris átírnád itt a szabályokat? Zorbán ugyanezt tette, alig hatalomra került mi volt az első dolga? Átírta az alkotmányt rémlik? Figyelek rád mióta beestél ide és ti ketten bz vel ütöttétek meg az ingerküszöböt....Bár sokkal inteligensebbnek tűnsz nála , a lényeg ugyanaz. Megesik hogy küldenek ide emberkéket, sőt profikat akár és az marad amelyik stílus bejön ugyebár..... Van hogy a bugyuta tahó a nyerő, van hogy vérprofi ineligencia kell, vagy a kettő közötti éppen....Végülis a végeredmény a fontos. Ezzel nem állítom hogy bz sík hülye volt csak ez volt a szerepe nyilván....Szóval én így látom....bár ne legyen igazam...
819 #145 rozsola
- 2019-09-23 19:28
Khm. Végre érzékelem , a sok bedobott kavics felzavarta az állóvizet.
Nem akarlak bántani Miskolcilaci de inkább jobb ha hallgatsz. Igen , volt /van kapcsolatom a Securitatea embereivel. Tudod Máramaros hegyei elég magasak ( a Bukovinai határ környékén 2000 m felettiek ) ,éléggé átjárhatatlan terület ahol sok a medve és a farkas. Főleg télen a farkasok éhesek lesznek , ilyenkor lejárnak a falvakba élelem után. A farkas ugye ragadozó , szekus meg volt-nincs. Mellesleg imádott országodban hemzsegnek a szekusok , Judeapesten rengeteg cégük van . Szóval , inkább hanyagold a témát mert ha " beindulok " ez a weboldal azonnal törlésre kerül . Véglegesen. Megnyugtatlak , megvannak a listák , névváltoztatás utáni nevekkel , lakcímek , cégek adatai , családtagok paraméterei. Köszönjétek meg " Szeretett Viktorunknak " amiért nem jártok bokáig a vérben. Ugye nem kell mondanom , Securitatea = Moszad Európában. Magyar rendőrség ? Magyar Honvédség ? Security cégek ? Azt se feledd , a Securitatea a saját emberét tette meg Ukrajna államelnökévé !
Ide tartozik még a " személyes történetem is ". Érzékeny a téma . Koromnál fogva nem lehetek szekus , viszont gyermekként kaptam okot utálni őket. De ez már más " misét " érdemelne meg. Eddig is túl sokat mondtam el.
Ha van kivel tárgyalni , tárgyalunk !
Tudom , az " érzékenylelkűek " ismét ajvékolni fognak. Igaz , nekik lételemük az ajvékolás , ez élteti őket . Bármiért nyafognak . De ! Minket is meglepett a " Moszkvában azt mondták " rovat szokatlan sikere. Ezért a nagy siker miatt folytatjuk a rovatot :
Putyin azt mondta : Az orosz Föderáció nem küld semmilyen segítségem sem a Karib térség országainak a hurrikánok okozta károk enyhítésére ! No kérem , lehet ajvékolni ! Csakhogy Putyin meg is indokolta : Orosz műholdak felvételeivel a Kreml ( azaz a KGB ) bizonyítani tudja , a legutóbbi hurrikán is a fekete öltönyösök megrendelésére készült " !
Hoppá ! Há' mit beszél ez ? Méghogy időjárásbefolyásolás ! Bolond ez ?
Veszitek az adást ? Putyin ezt hivatalosan kimondta
Íme a nyoma : http://krista.mk/...fN3l8GNq_s
Jut eszembe , Kárpátkanyar említette a ( Porsche ) 911 témát . No kérem ! Mostanra bebizonyosodott , a szerb-bosnyák háború idején a világ véresre könnyezte a szemét a szerencsétlen bosnyákok miatt akiket a " gonosz " szerbek megöltek/megkínoztak stb. Most már tudjuk , ezek csupán krokodilkönnyek voltak. A " borzasztó felvételek " ugyanis nem eredetiek . Megrendezték őket ! https://naseveru....M8Ivoxy2AE
Gondolom nem kell bizonygatnom milyen súlya van a " Moszkvában azt mondták " dolgoknak. Már a magyarnyelvű média is ráharapott a témára : https://www.napi....dziHPhI_co
Rendben legyen ! Adok egy kis betekintést a " műhelytitkokba "
Szaud-Arábia kulcsfontosságú állam a Közel-Keleten. Birtokolja az Iszlám Vallás 3 Szent Városából kettőt : Medinát és Mekkát. Emellett nagyterületű , olajban gazdag és stragéiailag kiemelt helyen van. Amerika-Izrael számára kulcsfontosságú. 911 előtt/után a szaudiak hűségesen követik Izraelt. Ebből következik , Szaud-Arábia nélkül nem lehet békésen rendezni a térség dolgait.
Mi is történt az olajfinomítónál ? Honnan voltak drónjaik a koldusszegény yemenieknek ? Amerika 911 után szövetségesük volt. Rengeteg fegyvert kaptak , de valamilyen oknál fogva a yemeni nem rohant gyilkolászni. A közelben lévő Irán pedig finoman beszólt , " Ha Yemen nem változtat a hozzáállásán és részt vesz egy Irán elleni támadásban vagy a területét átadja a NATO-nak akkor biza irgum-burgum lesz ! ". A yemeniek hamar észbekaptak , rájöttek arra amire a " civilizáltabb európaiak " képtelenek , miszerint a NATO bohóckodásnak árát ők fogják megfizetni. A yemeni kormány elkezdett távolodni a NATO-tól erre a " Birodalom " megharagudott. A többit már ismeritek.
Amerika egyre nagyobb gondban van. A saját marhasága miatt már csak kapkodni tud. Vagy már azt sem. A korábban szövetségesnek gondolt " társak " kihátráltak mögüle , mer' senki se akar megdögleni Amerika-Izrael érdekeiért. Lásd Dél-Korea. Dél-Korea lecserélte a légvédelmi rendszerét mer ' " az amerikai gyártmányú technika nem nyújt védelmet Észak-Koreával szemben ".
Most videózzunk ! https://www.youtu...amp;t=510s
Nézd végig ! Tehát az észak-koreai MIG belép , az F-15 gépek " befogják ". A MIG támadást imitál , a déliek parancsnoka kilövési parancsot ad : " Gánsz redi " . Mi történt ? Aztán riadóztatják a Patriot egységet. Mit történt ?
Bezzeg ha a dél-koreai légierőnek a szar F-15 helyett mondjuk kínai J-10 lett volna ! Csakhogy van egy kis gond , a J-10 motorját orosz licensz alapján gyártották , ezért " bizonyos országokba történő J-10 export jogilag aggályossá vált ".
Nyicsevó ! Dél-Korea " saját " gyártmányú légvédelmi rendszert gyártott le. De hunnan lesz " ráketyá " ? Há' az Almaz-Antey-nek van eladó , de van egy féltétel : " A koreai gyártmányú rendszer nem exportálható ! ". Milyen háborús hangulatról beszélhetünk Észak és Dél-Korea esetében ? Az elfogórakéta orosz , a vezérlő chip meg kínai ?
Szaud-Arábia esete kicsit más. A Patriot már elavult. A szaudiak viszont nem akarnak méregdrága amerikai szart megvenni. Viszont szorítja őket a szükség mivel Iránnnak szintén van " saját gyártmányú " légvédelmi rendszere igaz ami igaz orosz rakétákkal felszerelve.
Putyin és a KGB " jólértesült ". Tudták , Amerika szabotázsra készül . A Yemenben lévő amerikai drónok és azok amerikaiak által kiképzett katonák támadást fognak végrehajtani. A szaudi hadseregbe beépült Moszad ügynökök pedig ide-oda tologatták a Patriot egységeket. Végeredmény ? Déli irányban 2 Patroit üteg elfogó rakéták nélkül , a radarok kikapcsolva , csak az északi részen telepített Patroit volt üzemképes . Ennek saját radarja csak akkor vette észre a drónokat amikor azok már támadtak. 21 lövedék a drónoktól , 27 találat. Vagyis 6 rakétát nem a drónok lőttek ki. Magyarán Amerika lebombázta a finomítót. Erre a nyújorki tőzsde " megbolondul " emelkednek az olajárak és Amerika megszállhatja Szaud-Arábiát korlátlan számú katonai erővel ( már el is kezdték ) mer' a " Világcsendőr megvédi a szövetségesét ". Innen már könnyebb lenne megtámadni Iránt. Megjegyezném , Amerika nem véletlenül akarta megvenni Grönlandot. Sőt most éppen több görög szigetet is megvenne amely közel van a Dardanellákhoz mivel Törökország a számukra elveszett.
Honnan vannak a (kém)műhold felvételek ? Nem kérdés , a KGB aktájából. Moszkva mindent dokumentált , már a támadásról való tudomásuk óta. 2019 áprilisa óta figyelték a térséget. A szaudi kormány csapdába esett. Vagy hagyja az amerikai katonai megszállást és belemegy egy Irán elleni háborúba amely miatt Szaud-Arábia " agresszor " lesz és ha veszítenek akkor nagy lesz a baj , vagy szembefordul Amerikával. Megtehetné , mivel birtokolja az olajat csakhogy a Moszad-CIA teljesen uralja az országot. A szaudi bázisokon kiképzett ISIS/Al-Kaida terroristáit vissszarendeli és a szír helyzet mindennapos lesz az országban. Putyin mindezt tudja. Ezért " udvarol " a szaudiaknak. Mi lesz ebből ?
Közben az orosz " vitézek " már nemigazán tolerálják az izraeli gépeket a szír légtérben. Amint a zsidó állam valamelyik gépe belép a szír légtérbe , orosz vadászgépek dongják körül. Ja , a szír légvédelem meg az " orosz szakértők " pedig a földről " üzengetnek " nekik. Nyugi ! Minden okés ! Putyin Izrael nagy barátja ! Putyin szereti Izraelt bár " véletlenül , a következmények fura alakulása miatt " állandóan keresztbetesz az izraeli katonai céloknak.
Grönlandra visszatérve , magasrangú Nato vezetők kiköhögik : " Nagy szükségünk van Grönlandra mer' amíg mi balfaszoskodtunk Észak-Koreával meg az iráni atomprogrammal , az oroszok titokban ( megjegyezném nem volt titok de a NATO nem figyelt oda ) megszállták az olvadó Északi Sarkkört odacipelve a legmodernebb technikájukat "
Mit is mondhatnánk erre ? A KGB " kiszivárogtató emberei " által tudjuk , Putyin egyrészt " Minden Oroszok Cárja " , másrészt a " Bolsájá Igrá " egyik főszereplője. Szergej Rijábkov ( az egyik ilyen kiszivárogtató ) elmondta : " A Bolsájá Igrá célja nem más mint meggyőzni a NATO tagállamokat és a NATO-val szövetséges országokat arról amit önmaguktól is tudnak : Amerika senkit sem fog megvédeni ! Sőt bárkit beáldoz ha az érdekei úgy kívánják ". Azt is elmondják mer' ugye nem titok , az orosz hadsereg tesztelt egy " elektromos kütyüt " amit interkontinetális ballisztikus rakétákba szerelnek be . Ez a " kütyü " a rakétát láthatatlanná teszi viszont esettől függően 10-20 hamis célpontot generál. Kedves Natotagállamok és szövetségeseik ! Az orosz rakéta zavarókütyüje által generált hamis célpontokra az amerikai hadsereg elfogórakétát lő ki amely halad a hamis cél felé. Csakhogy nincs mit elfogjon. Az üzemanyag egyszer elfogyik és földhözcsapja magát ! Kedves németek mit szólnátok hozzá ha egy ilyen üzemanyagát elhasznált amerikai rakéta becsapódna Berlin központjába ?
Most pedig " rozsolás " módon folytatnám
A magyar tapsikolva újongott : " modernizálják a magyar hadsereget ! " Csakhogy Magyarország nem rendelkezik korszerű légvédelemmel. Semmi gond ! Amerikának éppen akad néhány eladó Patriot ütege.
No kérem !
A budai hegyekbe telepített Patroit maximális hatótáva 20 km. Nincs más hely, az orosz kémműholdak elől rákényszerülnek a budai hegyekbe telepíteni
1. A valóságban jön egy orosz rakéta. A Patroit érzékeli , beméri és kilövi az elfogórakétát. Ideális esetben az orosz rakéta semlegesítése kb az M3-as bevezetőszakaszának közelében lenne esedékes
2. Ebben az esetben az " orosz hackerek " se tétlenkednének. Ha meghack-kelik a Patroit rendszerét , azt tesznek velük amit akarnak
3. Az orosz ügynökök vesznek a Tesco-ban néhány drónt , felszerelik pár " kütyüvel " és a Patroit rakétái össze-vissza kóricálnának Judeapest egén hamis célpontokat követve. AZ üzemanyag egyszercsak elfogyik és véletlenül az egyik rakéta odabassza magát a dohány utcai zsinagóga tetőszerkezetébe
4. A legutóbbi Szaud-Arábiai eset és számos eset kapcsán feltételezhető , Amerika bármikor végrehajthat egy " fálze fleg " akciót amely során a Patroit rakétái judeapesti civil épületeket pusztítanának el. A magyar média ( ami sosem hazudik ugye ??? ) pedig azt mondja : " megtámadtak minket az oroszok ". A sok agyhalott " nemzeti radikális " pedig követelni fogja az ország teljes amerikai katonai megszállását és Oroszország megtámadását
Más
A nyugati média és persze a magyar is ugrált örömében : " India és Pakisztán között feszült a hangulat , atomháború következhet "
No kérem !
Nemrég Közép-Ázsiában indiai és pakisztáni katonák együtt gyakorlatoztak és ráadásul az Iskander rendszer kezelését tanulmányozták . Hogy lesz ebből atomháború ?
Ráadásul " véletlenül Szeretett Viktorunk éppen a Türk Tanácssal bájolog " amelynek tagállamainak katonái szintén együtt gyakorlatoztak az orosz és kínai katonákkal . Vajon a türkök erről mit mondtak el ? Mi van akkor ha maholnap bejelentik , " A balti államok , Lengyelország , Csehszlovákia , Magyarország és Jugoszlávia hadseregei együtt fognak gyakorlatozni " ? Khm. Mit keresnek itt orosz katonák ? Te nagyon hülye ! Az nem orosz hanem szerb ! Ja ! Bocsánat ! Mindkettő felségjelzése piros-kék-fehér , ilyen távolságból nem láttam jól a címert !
Ne feledjük , a " Bolsájá Igrá " szabályait követve sosem lehet tudni hogy a katona szerb e vagy szerbnek látszó orosz.
Aki felfogja a " Bolsájá Igrá " létét , igazából már csak nevet az egészen. Látthatjátok mi történt Közép-Ázsiában. Minden ország egyesült az orosz-kínai szövetség égisze alatt. A Kaukázusban ugyanez a helyzet. Grúzia kivételével minden nemzet egyesül az orosz hadsereg zászlaja alatt
A Közel-Keleten megalakult az iráni-orosz-török szövetség amely Izrael és Szaud-Arábia bajszát cibálgatja
A Balkán se marad ki a " játékból "
Remélem nem sértettem meg senkit sem a " stílusommal ". Ha értelmes hangot hallok , értelmesen válaszolok. Úgy sejtem , lesznek kérdések. Megjegyzem , nem vagyok " mindenttudó " . De amiről találok információt , szívesen megosztom azzal akit érdekel.
819 #146 rozsola
- 2019-09-23 19:32
Storm ! Nyugi. van aminek helye és ideje van.
A " rendszer " megbukott. Ne lázadj az új rend ellen
A bölcs hallgat . Igaz
De a hallgatás biza beleegyezés. Tehát a bölcs ha valóban bölcs akkor bizony koptatja a száját. Mit ér a bölcsesség ha nem osztja meg ?
43 #147 stormhu
- 2019-09-23 19:53
rozsola A fentebbi írásomra utalva baj ezzel az hogy pont NEM a bölcs koptatja a száját...
107 #148 aki
- 2019-09-23 20:04
"Szóval , inkább hanyagold a témát mert ha " beindulok " ez a weboldal azonnal törlésre kerül . " huha,ajajaj,ollala-ollala.
szembeszalok az ordog fattyakkal:) ahogy bezarjak eme oldalt en egybol ujra nyittatom!:) szeretek itt olvasni ...nekem is van am hatalmam:)
egy bocsanat keressel meg mindig tartozol rozsola!
1368 #149 Karpatkanyar
- 2019-09-23 20:09
Stormhu,
Mi lenne az, amit nem tudtam BIZTOSAN? Áruld el lécci. De még jobb lenne, ha a bizonytalan tudásom kiegészítenéd, ekkor lenne a kritikád nyugateurópai színvonalú, vagyis építő jellegű.
A kialakult stílus még nem rendszer, és ami van az a csőcselék tudálékosságában fulladozó néhány színvonalas tudással rendelkező személy. 10 év színvonaltalanságból ideje lenne kilábalni stormhu. Nem gondolod? Vagy ez az a színvonal, ahol te jól érzed magad?
Spekulában is gyenge vagy, mert nem találtad ki, hogy én vagyok bz és Kárpátkanyar egyszemélyben. Egyszer így, máskor meg amúgy szövegelek.
1368 #150 Karpatkanyar
- 2019-09-23 20:12
Rozsola, kiemelkedsz a színvonalas információiddal és ezek magyarázatával az itteni gyakran fröcsögő, nagyhangú, de annál kevesebb tudású egyének közül.
Gratulálok!
2 #151 gerry
- 2019-09-23 20:45
....és mindezt sértegetés nélkül... Rozsola, elképzelhetõ, hogy egymástól is tanulhatunk?

Amúgy az oldal bezárása - egy kicsit övön aluli ütés volt. Majdnem megijesztettél, arról nem is beszélve, hogy nekem "csak" némi pluszmunkát jelentene az újraindítás, de Imre esetleg összesz@rja magát a kezdõ mondataidat olvasva. Hiányzik az neked?

De mindegy is - értékelem a humorodat, ha fekete is.
Amit írtál - most összefogottabnak és még logikusnak is látszik - amiért hálás vagyok.
Pillanatnyilag már csak Arany dolgát kellene rendezned - de ez tudom, hogy nehéz még az egódnak, valamint Arany nem fogja eröltetni, ugyanis eléggé elnézõ és intelligens ahhoz, hogy elfelejtse a dolgokat.
de aki vagy én is - kötözködõbbek vagyunk, ami nem túl szép dolog de magyar szokás...

... ha a következõ politikai análizélésed is ilyen szintü lesz (meg békés), nem fogok beléd kötni, megígérem! Te meg ígérd meg, hogy nem csinálsz nekem többletmunkát a szervereimen.
245 #152 hamu
- 2019-09-23 21:19
Rozsola új beírása azért durván odatesz. Nagyon jó stílus, kiváló tartalom. Hála.
Az aranyos affért nem tudom, fajsúlyát sem ítélhetem meg. És hát ki vagyok én hogy felnőtt embert akarjak nevelgetni? Kapjunk észbe emberek, fordított helyzetben ki "engedelmeskedne" ilyesmiknek?
Hú de szívesen olvasnék ilyen részletes műhelytitkokat akár naponta! Mintha a régi szép időket élnénk, még 2009-ből. De nem vagyok telhetetlen, úgyhogy ezt is nagyon köszönjük.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.29 másodperc
4,702,067 egyedi látogató