Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

ez most hallgattam

GondolatokSzia Imre!
A mai legfrissebb leonárdos videó hallgatásom után muszáj megint írnom,mert az első percek után az óvakodj a hamis prófétáktól gondolat jött,főleg,hogy ne állj ellen a szidóknak,hébereknek,ne harcolj olyan energiáknak,aminek jönni musz,mert össze akarnak olvadni,és aki tiltakozik,az fasiszta..kb.ez jött le..kb.a felénél megint kezdi,h,a zsidó héber szellem akar összeolvadni a magyar fizikai teremtő erővel,ja,és emlegetett női szakrális energiákat is hozzá..de lehet,h,én vagyok gonosz,de az jött le sugalmazásként:magyar nők basszatok zsidóval,akkor megúszhatjátok,különben lecsó meg daráló..brrr..1óra 4p-nél mondja ki,h,a szellemiségekért megy a harc..1ó5percnél Eknatonról hebreg,én eddig úgy tudtam,szivar alakú repülő tárgyon érkezett ókori írások szerint..1ó9perc:oRDAS hazugság : a kat.egyház kelti a gyűlöletet a beáramló zsidók ellen,mert érdekük a patriarhális rend fenntartása(hiszen a főcsuhás mind az,és judeó az egész szarkupac..(bocsi,de rohadt mérges vagyok,hogy ilyenek még találnak hallgatóságot,és ha jól hallottam,a Szecsey M.hangját is hallhattuk) 1óra 10-nél Téged is említ finoman,h,riogatsz,és ezt helyre kell tenni,és felhagyni az ellenállással..
Link
szerinted tévedek abban,amit írtam?

Hozzászólások

1758 #20 LL
- 2019-09-19 08:02
Örülök Gerry, hogy vártál rám. Nem is szeretném ezt a rám várakozásodat, vágyakozásodat (biztos bevonzottál) gyorsan elrontani, hogy letiplizek innen.

Megjegyzem orbitális inkorrektség volt részedről, hogy visszaéltél főszerkesztői státuszoddal, amivel látsz olyan adatokat, amit mások nem láthatnak. Nyilván itt adatvédelmi szabályzatra hivatkozni balgaság lenne részemről. Nem is teszem.

Olyanok vagytok itt, mint az ovisok a virtuális homokozóban. Szívesen megismerném itt újként azokat, akik itt dobálják a sarat, hogy az évek alatt mit tettetek le az asztalra. Úgy valóban azon kívül, hogy veritek a nyálatokat másokra.

Valaki szóba hozta a jóvátételt itt. Addig nincs párbeszéd. Az ábrahámi vallások torzult változatainak (judaizmus, kereszténység, iszlám) követői bőven irtották egymást az évezredek alatt, így ez is eléggé ovis megközelítés, hogy ki kitől kérjen elnézést, ki kinek tartozik a sok áldozatért jóvátétellel. Mint az oviban. Állapítsuk meg ki ütött vissza elsőre.

Szóval ha nem gond Nektek maradnék még. Persze Gerry tegyél ki nyugodtan ha úgy érzed, megzavartam a homokozó idilli hangulatát.

Puszi Mindenkinek!
3 #21 Enid
- 2019-09-19 08:17
LL!

Ezek után kérdem tisztelettel mit keresel itt?
Mi szél hozott?
Mit vársz tőlünk?
Mit képviselsz?
Miben tudunk segíteni neked?
Mit osztanál meg "magadból" velünk?
2 #22 gerry
- 2019-09-19 08:40
Megzavartad - persze nem te, te csak Leonard, akit te rendszeresen reklámozol - és a "pösze zsidózásod" vezetett eredményre, azzal hívtad fel magadra a figyelmemet.

Adminságom - a technikai részre vonatkozik, ami viszont a Tagként való részvétem, az pontosan az ami - én nem megyek és nem jelentkezem be másokhoz, más néven és nem okoskodok semmilyen idegen weboldalon. Igen, részben ez az én homokozóm, és ha valaki WC-nek használja akkor az a dolgom, hogy idõnként a szart kiszedjem a homokból és aki nem bírt magával azt kikeressem és - elsõ esetben esetleg megdobáljam kõvel, ha nem megy akkor (virtuálisan) kirugdosom, hogy eltünjön. Elsõ beírásod rögtön az volt - és ez volt az amiért bereggeltél - hogy kedvenckédet itt védd meg. Nincs itt keresnivalód. Homlokcsók neked, egy kiskalapáccsal!

ezt pedig azoknak (most kaptam) akik szeretik Leonárdot és olvasni akarnak róla (Kicsit hosszú de elgondolkoztató). Remélem elõbb-utóbb ismét eltünik a lila-hazug ködben, ahonnan jött. A szeretetrezgõk, szépfiúkedvelõ-álmodozók, õt istenítõk - mindig lesznek ilyenek - pedig menjenek utána!: https://www.fenyo...ilian.html (Más kérdés, hogy aki írja az is csak egy kezeletlen paranoiás valami! Hogy is van ezzel a homokozóval? A Tiétekben se egyeznek meg kinek van igaza? ... Plejád, reptílián,...apátok fa...lábaköze! - Egyikõtök se normális! Egyik ismerõsöm egyetlen /ismert magyar/ szóval jellemzett téged/titeket - szerintem találó: "Elmeroggyant". Miután vizuális a memóriám, élvezem a rólatok kialakult képet. - de nem rajzolom le, még megsértõdnél! )

- maradni akarsz? Próbálkozz csak. Vállalom a kihívást. Ja, hogy tudd - a hazug embert hamarabb utolérik mint a sánta kutyát - ez Leonárdra nagyon is passzol. Az lehet, hogy én meg hülye vagyok, de azért csak sárga lap jár. Imrével pedig réges rég megbeszéltük, hogy az Admin munkám nem jogosít felülbírálni az õ döntéseit ami annyit jelent; elég megkérnie engem arra, hogy fogjam vissza magam, máris elfelejtelek. Nem fogom verni a nyálamat. Gondold el sok éve itt vagyok és mindig megjelennek az okostónik. Leonárdot nem itt kell megvédened. Valahogy olyan érzésem van, hogy a nagy nyilvánosság, ha túlságosan erõs fénybe kerül, láttatni fogja az igazi lényét és észreveszik az emberek, hogy csak egy toldott-foldott hazugságokból összetákolt kalandor (kik is ezek az emberek?) aki azt akarja mindenáron bizonyítani, hogy felsõbbrendü szellemiséggel rendelkezik.
Nem buta, de jobban járt volna ha Fantasy-történeteket ír amiket a sorstársai, nagy ovációval kiadnak. Ahhoz viszont túl szegényes a fantáziája, és a szókincse is, hogy élvezhetõ legyen.

Gerry, az ovis. (de már kinõttem a pelenkából - ez is valami)
393 #23 Arany
- 2019-09-19 09:19
LL !

Valaki szóba hozta a jóvátételt itt. Addig nincs párbeszéd. Az ábrahámi vallások torzult változatainak (judaizmus, kereszténység, iszlám) követői bőven irtották egymást az évezredek alatt, így ez is eléggé ovis megközelítés, hogy ki kitől kérjen elnézést, ki kinek tartozik a sok áldozatért jóvátétellel. Mint az oviban. Állapítsuk meg ki ütött vissza elsőre.

Rossz helyen túrod a homokot!!!

Ha ismernéd a múltat, akkor nem írnál ennyi hülyeséget!

Kik voltak a kánaániták? Kik éltek Kánaánban? És kik adták nekik az első pofont, hogy eltűntek a föld színéről???

A pusztából megérkező csürhe.


Ajánlom megnézésre "A harag napja" c. filmet... Abból is tanulhatsz valamit, hogy ki kicsoda!!!

Az álarc ott van...
1758 #24 LL
- 2019-09-19 09:59
Gerry! Ha figyeled a tevekenysegemet Imret is szoktam vedeni, akik nem ertik mirol is beszel. Jelenleg szamomra az ebreszto, spiri, tenni akarok koreben ket hiteles embert ismerek. Imret es Leot. Vajon mit lathatok Bennuk, ha szerintem kompatibilisek egymashoz?

Nem valaszoltatok a kerdesemre. Szerintetek mindketto meghibbant, hogy felszalltak egy hajora? Vagy esetleg Ti vagytok hibbantak, hogy nem latjatok milyen folyamatok indultal el?
3 #25 Enid
- 2019-09-19 10:09
Én is kérdeztelek!
Várjuk a te felvilágosításod.
788 #26 nyomkereso
- 2019-09-19 12:26
Régóta figyelem, hogy van egy fajta előadótípus a porondon, aki több mint tíz vagy húsz éve működik, és a hallgatóságukat, pontosabban a magyarságot a “fogadj el mindent” hozzáállás irányba tolnak el, mert csak te tehetsz róla. A lényeg, hogy ne gondolkozz önállóan, ne legyél aktív ha bajban vagy.

Ami feltűnt:

- Beszédeikben hasonló, szinte egyforma szópaneleket használnak. Valószínűleg egy helyen kapták a képzést.
- A magyarság tehet minden bajáról (részben így is van).
- A magyarságnak el kell fogadnia a betelepülőkkel való összeolvadást, különben nem járunk a fényben … Ha nem tévedek, ilyen kijelentések megkérdőjelezik a történelmünket. A pálosok nem bratyiztak, sőt harcoltak a törökkel, pedig többet tudtak, mint ezek a mesterek. És tudjuk, kik álltak a török mögött.
- Ignorálják vagy nem veszik észre a betelepülők egyházának vagy maguknak a betelepedőknek a sumákolását, lenyúlásait, képmutatását.
- A Plejádokról, Sziriuszról kapják az információkat
- Összemosnak dolgokat
- Kerülik az egyszerű beszédet.

Lehet rosszul látom a dolgokat botladozó kis emberként, de meg kellet említenem, ha már feltűnt.
2 #27 gerry
- 2019-09-19 12:46
Most látom, hogy Enid megelõzött:
3 #19 Enid
- 2019-09-19 07:42
...

https://www.fenyo...ilian.html
(ez kicsit olyan bagoly mondja verébnek...)
?
Ezek szerint a púpos gyerek mán megvan, de hol a prés?


LL - én csak egyet - Imrét - aki nem tévedhetetlen és ezt be is vallja. Leonard fasorba sincs, annak ellenére, hogy nem istenítem Imrét, csak a vele/ellene kapcsolatos véleményeimet, gondolataimat nem itt osztom meg, mert ez az "Õ háza" ahol vendégként nincs jogom bírálni ahogy másoknak sem - erre figyelek mert ez az Admin egyik feladata. Engem "Gerry"-t lehet. én kiállok magamért vagy azokért akiket megtanultam tisztelni. Akiket nem tisztelek azok "persona non grata"-k a szememben.
Ez az oldal NEM a "hívõknek" készült. Ha figyeled Imrét akkor jól tudod mi a véleménye, mihez tartja magát a kezdetek óta: "Ne nekem higgyetek..." - ennyi.
Leonard nem buta ember, mi több sokoldalú ismeretekkel rendelkezhet, talán tényleg többel vagy jóval többel mint egy átlagpolgár. Nem tudom de addig nem is érdekel ameddig ezt a tudását arra használja, hogy hívõket toborozzon maga köré. Persze a hívõk mindenütt megjelennek, ahol olyan személyt vagy csoportosulást vélnek látni akik számukra vonzó értékkel bírnak (lásd politika - csak itt nálunk az évek során, Kádár, Antall, Horn, LMP, MIÉP, MSzP, Fidesz Orbánnal az élén, Jobbik Vonával, de Gyurcsánynak-i megvoltak-vannak a "vallásos" követõi... ezek mind a saját nyájuknak a pásztorai. Mellettük az ügyeletes alkalmazott kutyák akiket etet és a választópolgárok tömege. Ez az utóbbi adja az erejüket. Mi lenne Vatikánnal, ha azt mondaná a világ összes kereszténye, hogy "ennyi volt!", Mi lenne a zsidókkal? Nem akarok rosszalkodni, de náluk nem a hívõk, hanem a megfélemlített majd beidomított kutyák akiket etetnek adják a többséget. Az a félelem, hogy mi lesz velük ha kilépnek a védelmi zónából... - pedig akkor tudnának végre szabadon élni. Volt rá példa - jó irányba mutató - hogy néhány országban elvesztette a jelentõségét a "zsidó" bélyeg. Pl. a Kádár korszak vége felé már senkinek nem jutott volna eszébe, hogy a szomszédja zsidó, ha ... megelégedtek volna a vallási hovatartozással. De nem felelt meg azoknak akik - mint mindig - a hatalomra törtek. Leonárd "kinyilatkoztat", nem tanít. A kettõ között az a különbség, hogy hogy Imre (tudásához és tapasztalatához mérten) tanítani akar, Leonard pedig irányítani próbál /kevés sikerrel/, ahogy Németh Sándor a Hitgyülis Pap, ahogy az összes vallás hirdetõi, ahogy az országokat irányító hatalom, ahogy a pénz Urai, ahogy az egész emberiség azon része amelyik feljebb került mint az õket megilletõ, vagy az számukra békét és egyensúlyt jelentõ szék.
Bárki - aki érdem nélkül kapja a "hatalmát", egyidejüleg el is veszíti a biztonságérzetét ezért félni kezd. A félelme arra predesztinálja , hogy bizonyítson. Néha sikerül, de többnyire nem. Ekkor történik a lényegi változás. Vagy leköszön és új lehetõségeket keres, vagy marad és olyan eszközökkel próbálja bebiztosítani a helyzetét, ami már etikátlan, emberileg - erkölcsileg nem megengedett, sokszor erõszakkal vagy eldeformálódó személyiséggel "átbillenve", mint Orbán (már évek óta egyre jobban) vagy Csaucseszku és a világtörténelembõl jól ismert karizmatikus államfõk, uralkodók, hadvezérek sora, ami jónéhányukat megalomániássá is alakította bizonyos idõn belül. Nincs új a nap alatt. A hatalmi harcok vesztesei - többnyire - a normális, emberi mivoltát megõrzõ emberiség százmilliói...
Ma még "béke" van, de az a kérdés meddig tart. Tudjuk pontosabban van egy rossz sejtésünk arról, hogy mi várható. Mindenki túlélõ szeretne lenni, de nem mindenki akarja "mindenáron".
Leonard az elõbbihez tartozik. Itt pedig olyanok vannak - ha nem is sokan - akik nem a túlélést hanem a tisztességes, élhetõ jövõt szeretnék meglátni...

Ha Leonardnak ez megfelel akkor - tudása segítségével - még irányt válthat. De nem fog, mert neki az nem éri meg. Marad a toborzás; "ÁLLJATOK MÖGÉM, MAJD ÉN MEGMONDOM MIT KELL TENNETEK!"

Te miért is vagy itt? Leonard kedvéért, vagy azért, hogy megtanulj végre gondolkodni?

Itt sok mindenki sok mindent beírt az elmúlt évek alatt. Vélemény, Dogma, gondolatok, érzelmek férfiak és nõk, emócióval megspékelve, bizonyítékokkal támogatva, hittel érvelve vagy a realítással támadva...
Rengeteg igazság és oktondiság vagy ellenségeskedés és egyetértés jelent meg nálunk... néha vérre menõ összecsapások, máskor, nyugodtabb viták és kiértékelések kerültek ki az oldalakra. Tíz év - már Imrével együtt! Nekem példaértékü és Hiteles emberekkel. A kezdetektõl nincs ellenörizve a hozzászólások tartalma megjelenés elõtt. Nincs rá szükségünk. Nem kell védekeznünk, túl sok energiát venne el egy ilyen ellenõrzõ apparátus aktiválása. De amikor kell akkor vannak az oldalon olyan emberek (Tagok) akiknek szintén lehetõségük van válaszolni, ellenvéleményt alkotni valami ellen vagy valamivel szemben. A beírtaktól függöen - ez egyetértéssel találkozhat a Weboldal tartalmi alapirányával vagy támadja azt. Akik minket figyelnek - sok éve - ezt már tudják és talán értékelik is egy kicsit. A harc nyilvánvaló és mindkét oldalon megjelennek a vakhitüek is ugyanakkor az értelmesebbje is. A politikában sok marionett-emberke és egy jóval kisebb irányító erö van jelen. Mindegyik szférában. (Mert itt nem a jó és rossz harcát, hanem a túlélésért vagy a hatalomban maradásért, a sokszereplõs harc jelenlétét láthatjuk.)
Belerúghatunk akármelyik politikusba, akiket felemelnek aztán lecserélhetnek, meggyilkolhatnak bárhol a világon államfõket, ezrével pusztíithatnak ki embereket, katonákat küldhetnek bárhová... ezek mind a nagy bábjáték részei.
De minden - valós hatalommal bíró vezetés - azokra a lehetõségekre is kíváncsi ami csendesen, surl'odások, ütközések nélkül biztosítani képes a jövöjüket és részben azokét is akik különben ellenük fordulhatnának... Amit itt olvasnak - idestova 10 éve - egy támpont ahhoz, hogy kiértékeljék a folyamatos közelmúltat, és tervezhessék a közeljövõt, nekünk meg egy indirekt beleszólási lehetõség a törvényhozásba.
Elég egyoldalú a helyzet, mert ameddig mi nyiltan vállaljuk a gondolatainkat, õk "ott fenn" nem informálnak minket. Viszont a döntéseik által okozott érezhetõ/látható változások mégis elégséges információt közvetítenek felénk, amelyek összessége ennyi év alatt bizonyította azokat a hipotéziseinket amik egyértelmüvé tették cselekedeteiket. Tanulnak, tölünk is ahogy Imre - ezt néhányszor meg is említette, kérdés, hogy itt ki vette ezt észre. Néhányunkról tudok - és remélem, hogy ezt nevezi Imre "kemény magnak" még akkor is ha nem gyémánt keménységü.

Egy-két napja Imre kapott egy E-mailt amit fel is tett mint Hírt és amiben szintén egy pösze levélíró zsidózott... Gondolom neked sem kerülte el a figyelmedet.
Név nem volt, Imre egy rendes ember - én is küldtem neki néhányszor levelet, de kértem, hogy ne adjon ki mint "hírforrás."
Persze a levél idõzítése elõrevetítette a számomra, hogy lesz "harc".
Tudod miért? Mert többféle harcmodor" létezik.
Mi mint fiatal (de piszok erõs és önérzetes) angyalföldi srácok, még tisztességesen verekedtünk. Szemtõl szembe, kés és boxer vagy nuncsaku nélkül, ököllel, esetleg - Bruce Lee "Jet Kune Do"-ja már kezdet elterjedni a verekedésben is, szóval jó ha felkészültünk az esetleges lábmunkákra. De nem ütöttünk hátulról, nem mentünk rá többen egy emberre... Néha volt egy kis vér, egy két fog kiesett, volt olyan aki elfutott és olyan is akivel a végén kezet lehetett fogni. Rendõrt nem kértünk, nem kellett, nem is hiányoztak, elkerültük öket. Ennek ellenére normális életet éltünk, felnõttünk, szülõk lettünk, féltettük a gyerekeinket ahogy minket is féltettek...
Valahol tudtuk és ma is tudjuk mi a becsület, a tisztesség, mi ért jelent mást a betyárbecsület és mit nevezhetünk emberi értéknek, vagy mi az ami megvetendõ.
Nem is olyan régen elutaztam Argentíniába egy itt élõ ismerõsöm meghívására. Ottlétem alatt elmentünk egyik délután az ottani rendörség embereivel (mint barátok) elmentünk lövöldözni - persze nem sörétes- vagy kispuskával hanem pisztollyal , Pontlövõ fegyverrel, M16-os M4-es fegyverekkel, és ittunk, fõztünk, ettünk késõ estig. Ezek az emberek fel vannak készülve/készítve olyan helyzetekre is, ami európában szinte elképzelhetetlen (bár már nem annyira!). Két nappal késöbb elmentünk négyen kb. egy órás földút megtételével egy felkapott helyi étterembe vacsorázni. Kaja közben megjelent egy 8-9 fõs társaság, átlagban 190 cm-esek, sötétbörüek de nem négerek, tölünk két asztaltávolsággal ültek le, egyikük odabólintott az ismerõsöm öccsének (õ volt a házigazdánk), és ennivalót rendeltek. Mindegyiküknek a derekán ott volt a Machete, (gondolom nádvágó munkások lehettek!)
Körülnéztem, de /látszólag/ csak nekem tünt fel. Visszafelé menet megkérdeztem, hogy ez itt normális dolog? Az, ha nincs balhé... - Szokott lenni? - Mostan'aban ritkán, két éve volt egy amelyikben verekedés közben leesett a feje, tavaly is csak egyrõl hallottam, aki a kezét felejtette a verekedés színhelyén...
A rendõrök - azok akiket megismertem - mit csinálnak ilyen esetben, ha épp' arra járnak? - Ha õk arra járnak akkor nem húzza elõ senki a Machetet hanem eltünnek. - Félnek? - Mondhatjuk így is. Nem félnek de jobb békében élni a rendöreinkkel. Ha valamelyik ezt nem éri fel ésszel az nem sokáig él.

Az élet ma is harc. Szemtöl szemben tisztességesnek tartom. De ma m' ar nincs ilyen. Nem engedik. Te vagy a hibás ha "önvéded" magad! Mégis miért?
Azért mert a másik - sunyi - harcmodort hagytuk gyõzni.
Hátulról, sunyin, Janus arccal,

A harcnak, támadásnak ez a formája csak akkor és ott müködik, ahol eldeformálódott vagy elkorcsosult az emberi erkölcs. Ebben a közegben napjainkban már nem szemtöl szemben állnak ki az ellenfelek, mert az egyik fél gyáva, okos, hatalmat bitorló. A másik; egyszerü, esetleg együgyü de "bátor" és egyszemélyi felelõsséget érez, azaz kiáll az általa elfogadható igazáért. (Nem biztos, hogy teljesen igaz, de általánosságban ellenörizhetõ és bizonyítható is.)

Ezen az oldalon biztosítani tudjuk azt, hogy szemtöl szembe - színt valljon (vagy lépjen le de gyorsan) az amelyik nem vállalja a megmérettetést.

Nos - ez van. Leonard nem fogja vállalni. Nem vállalják a zsidók sem a harcot, mert veszítenének egy nyílt küzdelemben. Nem vállalja a szerencselovag, vagy a csaló, mert lebukik. Nem vállalja aki hazugságokat terjeszt aki manipulálja a környezetét,... ahogy a tolvaj se nappal dolgozik, hanem éjjel, árnyékban csendben, besurranva mások életterébe.

Az is egy harcmodor, amikor békét hirdet, magyaráz, hogy nem kell idegeskedni, található egy megoldás... csak higgyétek el amit mondok/mondunk!
ÉVSZÁZADOK ÓTA EZZEL MANIPULÁLJÁK A VILÁGOT A HATALOMBAN LÉVÕK; Egyházak, Politikusok, és legvégül de nem utolsósorban a zsidók mint háttérhatalmi hálózat.
Ez a legaljasabb harcmodor vagy stílus (bár modortalan és stílustalan is) - mert egyetlen célja megsemmisíteni az ellenfelet. Ezért vártalak "felkészülve".

Választás mindig van, csak tudnod kell milyen irányt vegyél.

...most ennyi!
3 #28 Enid
- 2019-09-19 12:48
Imre! Kövess el egy regresszív hipnózist rajtuk :D.

Nem értek a "szíriusziakhoz", de ha nyeszletten viszik el és ilyen jó kondiban hozzák vissza, szerintem még hasznuk is lehet belőle.
(gondoljátok meg pr... lányok!) :D

Viszont, ha agyilag is így feltupírozzák őket...ahh, lehet, hogy mégse nekünk való...
Ez a "látszatra csinos
Ám Trója-i fa/ló.

s_hoho
1758 #29 LL
- 2019-09-19 13:17
Gerry! Ezt félrenézted nagyon. "Ha Leonardnak ez megfelel akkor - tudása segítségével - még irányt válthat. De nem fog, mert neki az nem éri meg. Marad a toborzás; "ÁLLJATOK MÖGÉM, MAJD ÉN MONDOM MIT KELL TENNETEK!"

Leo soha sem mondta, mondja hogy kövessetek engem. Sőt! Aki rá akar csimpaszkodni, mint egy gurura, rugdossa le magáról. Pont ő említette nyár elején egy vele való nyilvános beszélgetésen, hogy aki gyakorlatiasabb formában is szeretne közreműködni a földi síkú rendszer átalakításában, ami vélhetően innen fog kiindulni, és ebben lesznek a világ számára úttörők a magyarok, azok kezdjék el figyelni komolyabban Imrét.... és akkor az őt figyelők körében is több biztosíték kiolvadt. A "zsidózó" Imrééééét?

Enid! Ne menjünk át dedóba, hogy ki kérdezett előbb. Ja! de igen, hiszen egy virtuális ovis homokozóban vagyunk, akkor mégis. Én kérdeztem előbb!

Egyik kérdésedre a válasz, hogy úgy vélem nem nekem van szükségem segítségre, hanem Nektek. Elég nagy katyvaszt látok a fejekbe.

Gerry! Fogalmam sincs ki vagy, így csak hiszem, hogy sokat próbálsz tenni, azonban most van egy hajó, amire jó páran felszálltak. Lehet, hogy lemaradsz róla, ha valóban nem kezdesz el gondolkodni, hogyan került egy fedélzetre Imre és Leo. Mi az amit ők tudhatnak, és mi az amibe Te/Ti beleragadtatok egy álló stégen.

Javaslatom még, hogy ha már Gerry leleplezett, át is módosítom a nevem LL- ről Czunyi László -LL- re, hogy Ti is fedjétek fel magatokat, lássuk valóban szemtől, és folytassuk úgy a beszélgetést. Nem tudom átírni az fh nevemet.

Szóval várom a kérdésemre a választ Tőletek.
329 #30 gutai zub
- 2019-09-19 13:26
Vadállat

A vitatott előadás egy Alleister Crowly idézettel kezdődik.
Megadja az alaphangját, lényegét a hablatyolásnak.

De ki is volt ez a alleister?

A 20-század őrült és vérgőzös szellemi tobzódásaiban kevés nála ocsmányabb embert nem is nevezhetnénk meg.i

1875-ben született Angliában, a félre sikerült britek minden idióta tulajdonságaival:
Buzeráns, pedofil, pszichopata és a túltengő nárcizmus kilométerekről látható kóros tüneteivel.
Nagy Mágus, különböző titkos páholyok tagja, a fajtalankodás nagymestere.
Ismert nevén: Vadállat. (beast)

Vele kezdeni egy előadást 2019-ben?
1758 #31 LL
- 2019-09-19 13:37
gutai zub! Mert ugye nem volt rá példa a történelemben, hogy nagy gondolkodókat nem értett meg a környezete? Ja! Te a Wikiről gyűjtöd az infókat? Imréről vajon mit fog írni a Wiki pár száz év múlva??? Amúgy Alister nyíltan antiszemitának vallotta magát. Hoppá! Nem lehet, hogy pont a zsidók írták róla azt amit itt véres kardként akarsz hordozni Leo ellen? Ugye hogy igaza van Imrének, hogy semmi sem az aminek látszik?

Srácok! és Hölgyek ha vagytok itt. Tényleg összeszedhetnétek kicsit Magatokat!
329 #32 gutai zub
- 2019-09-19 13:54
LL

Alleister nem antiszemitának vallotta magát,
alleister azt vallotta szimplán:"csinálj amit akarsz"
Hasonlóan amit Te csinálsz, azzal a különbséggel, hogy kétségtelenül, Ö azért hozzá olvasott.
Könyveit már a 70-es években olvasgattam és az antiszemitizmusra sajnos nem emlékszem.
2 #33 gerry
- 2019-09-19 14:11
Lelepleztelek? csunyika kiscica a neved? Csak szójáték volt (ráadásul birtokos módban és barátságosan), de rácuppantál - gondolom azért mert felületesen olvastad el és az agyad mást érzékelt. :)

Fedjük fel magunkat ? Ne már - kicsit ismerõs - esetleg elõléptél irányítónak? Neked semmi félnivalód, ugye? Ki is küldött? Vagy csak egy partizán lennél? Ez is elképzelhetõ, nem mindenkit küldenek ide mint rejtett zavarbahozót... akad önkéntes is. Találkoztunk itt néhánnyal.

Milyen választ is vársz? (Kicsit eröltetni próbálod a válaszadást!) Ami a hajót illeti, tényleg a parton maradok addig ameddig szabadon dönthetek.
Az, hogy ki miért dönt úgy, hogy merre lép, melyik hajóra vesz jegyet - nem az én dolgom megmagyarázni. Talán Imrétõl kérdezd meg, vagy válaszol, vagy még nem akarja felfedni az okait...

Amúgy pedig tisztában vagyok azzal, hogy Imre miért szállt fel a hajóra, de ez egy más történet, nem a tiéd.

"Félrenéztem nagyon" .... jó hogy szólsz:

Nehogy elfelejtsem, írtál Leoról vagy idéztél tõle!!! "... aki gyakorlatiasabb formában is szeretne közreműködni a földi síkú rendszer átalakításában, ami vélhetően innen fog kiindulni,... ...azok kezdjék el figyelni komolyabban Imrét."

Ebben a mondatban egy kis értelmezési disszonanciát érzek: "...a földi síkú rendszer átalakításában...". Egyoldaluságra utal a megfogalmazás.
Talán mégse Imre a fontos.

(Reklám helye)
Persze Imrét lehet figyelni - esetleg visszaolvasni itt: https://piuvb.mag...rmany.com/ Talán neked is érdemes lenne mielõtt ajtóstól jössz be a házba.

Leo ugyanakkor összehangolhatja magát Imrével - milyen érdekes, arra emlékeztet ez a fenti mondat (vizuálisan megjelenítve), amikor Imre hátához támasztanak egy létrát és a hordószónok elindul felfelé, feltételezve, hogy ilyen magasságban már látható lesz. Hogy is mondják ezt franciásan? ... megvan! DézsaVíz érzés vagy valami ilyesmi.

"...az őt figyelők körében is több biztosíték kiolvadt..." - Figyelik? Akkor valamit mégis jól csinált. Kik figyelik? Követõk? CIA, MI6, FSB, Mossad...? Esetleg a PleYard-ok...kemény rendörség, ÚjVilágosTudatos. Huha Nem egyszerü a világ az biztos.

Gondolkodni kellene megtanulnom? Hidd el próbálkozom és úgy érzem fejlõdõképes is vagyok. Ennyi pont elég volt, hogy megtaláljam a homokozólapátomat nehogy "véletlenül" azzal szórd a szemembe a homokot. Persze másokéba se!

De rájuk (olvasókra) bízom, ahogy Imre szokta volt mondani: Ne az én igazamat fogadják el, hanem saját maguk döntsék el mi a hihetõbb ... persze ez rád is vonatkozik.
Igen, gondolkodni sose árt. Eldugtam a homokozólapátot, esetleg találd ki hova.
s_hihi
1758 #34 LL
- 2019-09-19 14:30
Na! Ez egy korrekt válasz Gerry!

"Ami a hajót illeti, tényleg a parton maradok addig ameddig szabadon dönthetek.
Az, hogy ki miért dönt úgy, hogy merre lép, melyik hajóra vesz jegyet - nem az én dolgom megmagyarázni. Talán Imrétõl kérdezd meg, vagy válaszol, vagy még nem akarja felfedni az okait..."


"Figyelik? Akkor valamit mégis jól csinált. Kik figyelik?"

A követőkre gondoltam fentebb, akiket inkább nem neveznék követőknek, hanem úgy ahogyan Ti sem vagytok Imre követők, fentebb utaltál rá, hanem figyelitek Imrét jó régen, és elmélkedtek, hogy mit lehetne tenni. A szellemi síkú rendszerátalakítás amúgy ugyanolyan fontos, mint a földi síkú. A mint fent úgy lent mondást gondolom ismered. Leo szerintem a fent-ben tud hasznosan tevékenykedni, Imre inkább a lent-ben.

Vannak akik Leot figyelik, és vannak olyanok, akik mindkettőjüket. Lehet az említett titkosszolgálatok is figyelik, nem kizárt az sem. Ettől nem hiszem, hogy bárkinek parázni kellene. Aki meg parázik, nem hiszem hogy komoly tervezésre, kivitelezésre képes. Imre parázik? Nem hiszem, ha Ti igen, szerintem van min dolgozni magatokban. Hogyan akartok bármiben aktívan közreműködni kondenzcsíkos gatyában?

"Neked semmi félnivalód, ugye?" idéztelek

NINCS!
3 #35 Enid
- 2019-09-19 15:16
Én Továbbra is visszasírom Janót. Neki is vót lapátja. Állítólag értett is hozzá. A lapát :)

L... L... Lackó... Malackó... Fiatal vagy. Van még időd. Nézz szét a világban és próbálj szerencsét máshol.

Köszönjük Imre, hogy gondoltál ránk! Az új kihívás jót tesz a vérkeringésünknek. s_proszts_hihi
3 #36 Enid
- 2019-09-19 15:25
Leo a fentben? Viccelsz LL?
Nincs olyan. Ez már lejárt cucc. Mint ahogy nincs kint sem.
Ne idegesít már ilyen ökörségekkel basszus!
Ha itt tart az "oroszlán" , az már régen rossz. Elavult. Érted? Lassan már a tv is mást mond, ez még itt ilyen baromságokkal hülyíti akit még lehet.

Ki kellene benneteket vágni innen a pi-csába.
1758 #37 LL
- 2019-09-19 15:37
Ez a fiatal vagy még már az amikor nem igazán tudsz mit mondani, csak úgy érzed, hogy kell. Milyen okkal dobatnál ki innen? Valójában mit csináltok Ti itt évek óta, amit a gyakorlatba is sikerült átültetni? Azonkívül, hogy fikáztok?

Az előbb hálálkodsz Imrének, hogy meg lettetek kicsit mozgatva, most meg ki akarsz lapátoltatni. Noooormális Margit??
3 #38 Enid
- 2019-09-19 15:56
Tartalmat hozzál "öreg", ne süket dumát!

Nem, nem vagyok normális, hál'istennek nem. Sose vótam az :)

Válaszolj a kérdéseimre legalább! Tudasd, hogy nem vagytok haszontalan-ok.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.57 másodperc
4,707,892 egyedi látogató