Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

ez most hallgattam

GondolatokSzia Imre!
A mai legfrissebb leonárdos videó hallgatásom után muszáj megint írnom,mert az első percek után az óvakodj a hamis prófétáktól gondolat jött,főleg,hogy ne állj ellen a szidóknak,hébereknek,ne harcolj olyan energiáknak,aminek jönni musz,mert össze akarnak olvadni,és aki tiltakozik,az fasiszta..kb.ez jött le..kb.a felénél megint kezdi,h,a zsidó héber szellem akar összeolvadni a magyar fizikai teremtő erővel,ja,és emlegetett női szakrális energiákat is hozzá..de lehet,h,én vagyok gonosz,de az jött le sugalmazásként:magyar nők basszatok zsidóval,akkor megúszhatjátok,különben lecsó meg daráló..brrr..1óra 4p-nél mondja ki,h,a szellemiségekért megy a harc..1ó5percnél Eknatonról hebreg,én eddig úgy tudtam,szivar alakú repülő tárgyon érkezett ókori írások szerint..1ó9perc:oRDAS hazugság : a kat.egyház kelti a gyűlöletet a beáramló zsidók ellen,mert érdekük a patriarhális rend fenntartása(hiszen a főcsuhás mind az,és judeó az egész szarkupac..(bocsi,de rohadt mérges vagyok,hogy ilyenek még találnak hallgatóságot,és ha jól hallottam,a Szecsey M.hangját is hallhattuk) 1óra 10-nél Téged is említ finoman,h,riogatsz,és ezt helyre kell tenni,és felhagyni az ellenállással..
Link
szerinted tévedek abban,amit írtam?

Hozzászólások

1368 #39 Karpatkanyar
- 2019-09-19 16:06
A magyarorszagi politikai elit egy magyar-zsido naszt szeretne elökesziteni. A nasz elött folyik az udvarlas, egymas folytonos erotikus izgatasa, fenyegetes es negedes szavak valtjak egymast. Temerdek igeret hangzik el, ahogy egy udvarlas soran szoktak. De vannak a Nasznagyok, a Naszasszonyok es Naszurak, akik a hatterben tenykednek a naszejszaka letrejötteben.
Nos. erröl a kellemetlen naszrol mar a 80-as evek masodik feleben oolvastam, hogy nagy valoszinüseggel letrejöhet, mert bizony a völegenynek el kell hagynia palesztin arajat, akit annak idejen megeröszakolt. Az a sanda gyanum, hogy a kriminalis völegeny ellatta a közelkeleti geopolitikai feladatat es a palesztinokkal valo naszt elösegitö brit, emerikai es mas rejtett antiszemitak le akarjak venni ovo kezüket az Izrael nevü volt völegenyröl. Most fog kiderülni igazan, hogy antiszemitakrol volt, es van szo, igazi zsido gyülölö antiszemitak, akik Közelkeleten azert segitettek hazahoz a zsidosagot, mert meg akartak ugy szabadulni tölük, hogy ezek az uj hazaban pusztuljanak is el, ha lehet.
Nos, itt a valas ideje. A palesztin asszony meg lett eröszakolva, es rendesen megverve, nem is egyszer, hanem a zsido fater kenye-kedve szerint, ahanyszor csak kedve szottyant hozza. De a környeken fogy el az olaj es szükeben van a viz. Nem kell mar a geopolitikai szerepet jatszani. A szereposztasban kimaradott szinesz meg uj asszony utan nez es uj szerepet is szeretne. Erre lenne nekik jo a magyar nep es a Karpatmedence, mint magyar öshaza.
Mennybeli gazdasagi joletet igergetnek, de emelett füt is, meg fät is, söt a csillagos eget is a bargyun rajuk hallgato magyar asszonynak/nepnek.
Nos, Leonard feladata is a magyar asszony kabitasa. Posta Imrere hivatkozva es ugymond egy hajora felszallva üzeni a bunkositott magyar nepnek, hogy bizony-bizony nagyon szep naszunk lesz nekünk zsidoknak a magyarokkal. A naszejszakat keszitik elö nekünk, ahol a nemi eröszakhoz szokot kriminalis, palesztin asszonyt megeröszakolo, elvalt vadallat, magaeva teszi majd az uj magyar asszonyt. A nasz megtörtentet, annak jeleit a nasz-agyban a nasznagy es a nasznagy-asszony fogja tüzetesen megvizsgalnbi. Bizony!
A valosagban is meg fog ez az undorito nasz törtenni, amennyiben az ilyen Leonardokra hallgatunk, es a Posta Imrek meg vele szallnak fel egy hajora, mint nasznagy.
Talan annyi szerencsenk van, amit eddig szerencsetlensegkent eltünk meg, hogy a magyar öshazat, pont ök, a most velünk naszra kelni akarok, szetosztottak több nepnek, es talan ezek nem akarnak majd a naszba belepni. Lasd a lengyelek egyertlemü jelzeseit, mi szerint farsangkor zsido babukat vertek nyilvanosan, köpködtek le, es gyujtottak fel, hivatkozva ösregi nepi szokasokra. Talan majd megerösödik a magyar nepben az az ösi reteg, mely ellenallasra bir bennünket es közösen fogunk kosarat adni ennek a kriminalis, keretlen völegenynek.
1753 #40 szarmata
- 2019-09-19 16:25
LL
Kimerítő,tanulságos válaszokat kaptál,de tovább erőlködsz,provokálsz! Kit akarsz meggyőzni? Mint azt észrevetted senki nem kíváncsi Leo és a többi megmondózsidó véleményére!Soha nem jutott eszembe,hogy a vigalmi negyedben őrjöngő zsidókat Ismerős Arcok koncertre hívjam! Nem akartam meggyőzni a vonagló aberáltakat,hogy legyenek erkölcsösek! Nem akarom meggyőzni a talmudista zsidókat,hogy ne gyűlöljék a gójokat! Miért? Azért,mert értelmetlen! Amennyiben Leo valóban zsidó-magyar megbékélésben gondolkodik,megbízóival állítassa le a kilakoltatásokat,az uzsorakamatot,a rabszolgabért,a bankok és multik szabadrablását! Tudom ez utópia,de ha ez megtörténne,a magyar fellélegezhetne,szabadabban élhetne saját hazájában,senki nem foglalkozna azzal,hogy ki zsidó és ki nem! Ennyire egyszerű ez!
1653 #41 e7h25s38
- 2019-09-19 16:26
Karpatkanyar, akik ezt a "nászt" készítik elö, tudják azt, hogy semmi módon nem jöhet létre a magyar tömegbázis tudati beleegyezése nélkül. Emiatt a tánc, az udvarlás. Ez a "beleegyezés" a magyar tudatúak morfogenetikus mezöjében kell hogy megtörténjen. Csakhogy (a korábban vázolt okok miatt) vagyunk itt páran, akik ezen átlátnak, illetve nem felejtenek.

Hiába él itt valaki, ha a kárpát medencével nincs szellemi kapcsolata. Illetve élhet az akár Angliában, vagy a svájci hegyek közt, ha a kapocs megmaradt, akkor Ö ide van bekötve, tehát magyar és ez ügyben döntöképes.

Ha ezt meghágják, azzal csak egy palesztina2 genocídiumot lehetne létrehozni, amit európa közepén nem tudnak elkövetni, a kontinens gyomra (a jelenleg még élö fehér faj tudati egysége) nem venne be. Ezt nem merik bevállalni, nem hülyék. Viszont azt is tudják, hogy a magyarság megmaradt része a kulcs, bár számszerüen már kevesen, de (tudati) eröben még mindig sokkal felettük. Egy rablóbanda nem tud felülírni egy olyan fajt ami több ciklus óta jelen van itt.
1072 #42 fkriszta
- 2019-09-19 17:07
Karpatkanyar
- 2019-09-19 17:06
Azért erre aludj még párat, és rágd meg jobban mielőtt ide köpöd!
4 #43 Posta Imre
- 2019-09-19 19:27
Na, mint a régi szép időkben! Most járt le a műszakom. Kicsit húzós volt, de holnap sem lesz könny-eb (vízi-kutya)... az asszony ma meg is kérdezte, meddig akarom én még ezt csinálni, mert egyre xarabbul nézek ki. Ezt már vehetem kritikának? Olvasva benneteket igen sokféle világképek alakulnak ki bennem, de mit gondolna erről Stirlic. Még az a szerencse, hogy a fizikai teher leveszi a államról a túlgondolás terhét, viszont annak örülök, hogy nem volt hiába a sok-sok év. Az aranymetszés szabályai itt mindenre és mindenkire vonatkoznak.

Csak randomra egy korábbi cikk étvágygerjesztőnek.


Izraeli bevándorlók

Egy infó, megbízható forrásból: Izraelből az 1990-es évektől kezdtek hazánkba bevándorolni, ami napjainkban is változatlanul tart. Az éjszaka leple alatt az utolsó géppel szállítják Budapestre a zsidókat. A repteret addigra kiürítik, csak mossadosok lehetnek jelen, egy páncélozott mossados jármű is ott dekkol a reptéren folyamatosan miattuk. Majd a gép üresen visszatér Izraelbe.
Mostanra az egész világörökségnek számító Andrássy út házait felvásárolták. Zsidó tulajdonba kerültek, melyek korábban magyar vezetőké voltak, és a legtöbb lakást is felvásárolták a Podmaniczky útig. Megoldják, hogy elmenjenek onnan a magyarok, kiterjesztve a pesti zsidónegyedet. Csak annyit tudok, hogy minden "fuvar" után fizetnek, de nem tudom, hogy bonyolítják, hiszen akik állampolgárságot vesznek, azok befizetett pénze is külföldi offhore cégekben landol, a zsidók betelepítését pedig bizonyára kiemelt diszkrécióval kezelik. Eközben a zsidó iskolákban, óvodákban azt tanítják a csemetéiknek, hogy mi magyarok az ő kiszolgálóik vagyunk, mi csak arra kellünk, hogy nekik dolgozzunk, stb.

Üdv,
-> postaimre - 2015. augusztus 21. 19:52 · 18 hozzászólás · 4843 megnyitás ·Nyomtatás
http://magyarnemz...dmore=9604
1368 #44 Karpatkanyar
- 2019-09-19 19:35
fkriszta, legy nyiltabb velem, mert en nem nagyon ertek a burkolt fenyegetesekböl. Meg a nyiltakbol sem.
80 #45 monguzking
- 2019-09-19 19:39
zsidoknál az számit zsidonak kit zsido anya szül igy én azt nem hinném hogy izraeli zsidok azért jönnének ide hogy magyar feleségük legyen--valamelyest azért nem vetném el azt hogy a magyarnak kötelessége a zsidot,cigányt emberi szintre emelni bár azt látni hogy a zsido-cigány huzza le a magyart állati szintre...nem lehet elkerülni azt hogy zsidok kerüljenek tulsulyba létszámban is de szerintem olyan katasztrofába rohan emberiség hogy ez lesz a legkisebb gondunk..
2 #46 gerry
- 2019-09-19 19:47
szarmata - hibát vétettél!
Be kellett volna hívni õket - úgy a tömeg közepébe...

Bár akkor betiltották volna az Ismerõs Arcokat. Igaz, hogy ez esetben senki nem tudta volna bizonyítani, hogy ismerõsök vagy rokonok lettek volna...

Rosszkor voltak rossz helyen.

Ami a No-Go zonákat illeti, a világ rengeteg városában vannak elzárt részek ahova goj nem mehet be. Ezekbõl kellene több. Nem értitek, mi?
Hát amikor hazatérnek az aranyoskák akkor a Nemzeti Karhatalom katonái kívülrõl is lezárnák a területet és aztán se be, se ki. Egyik kedvenc filmem volt (illetve még most is az) a Menekülés New Yorkból. Csak ez esetben nem lenne Happy End - aki bent van az marad is!

A zenéjét is szeretem... hiába, na John Carpenter's Film!

Aki még nem látta, vagy újra meg szeretné nézni: https://videa.hu/...ce9TVX2OWG
99 #47 MORMOTA1968
- 2019-09-19 19:48
A fene se tudja, de mióta a zsidót beengedték "Magyarországra is" és "állampolgári jogokat kaptak, azóta egyik zűr, baj követi a másikat! Egyszerűen nem valók egyik nép közé sem! Mindenhol törekedtek a lehető legrövidebb időn belül átvenni az irányítást, az uralmat az ő fajtájukat befogadó "VENDÉGÜL LÁTÓ" nép fölött! Akinek ez normális, az nem normális! Egyszerűen nem lehet kijönni velük! Nincs olyan pozíció, amit ne foglaltak volna el, folyamatos kontroll alatt tartva vendéglátó gazdáikat! Légyen szó bármelyik népről a Földön! És úgy irtanak minket, hogy észre se vesszük! Egészségügy, Rockefeller kézben van! Nekem ennyi épp elég! Megbékélésről beszélni a zsidósággal, miközben mindent megtesznek azért, hogy minél előbb kipusztuljon innét a magyar! Itt, a Kárpát-medence közepén "kifinomultabb módszerekkel irtanak minket, lehetetlenítik el az életünket, amennyire csak lehetséges!" De már bemutatkoztak másképp is a magyarságnak, hasonló kegyetlenséggel, mint ahogy a palesztin arabokkal tették! És ezt kellene elfelejtenünk és megbocsájtanunk? A fajtánk irtását, kiuzsorázását, hazánk kirablását? De hogy mennyi mindent adott nekünk a zsidóság! És mennyi mindent elvett tőlünk? Mindent, ami az "illuminati" programban le lett írva! Trianont is felejtsük el? Mert azt is nekik köszönhetjük!

Vajon mennyivel lehetnénk boldogabbak nélkülük, mennyivel boldogulnánk jobban paraziták nélkül? Ha úgy élhetnénk, ahogy szeretnénk? Ha többé senki nem szólhatna bele, hogyan éljünk, mit csinálhatunk és mit nem saját hazánk területén belül?

Ha "újra lenne értelme az életünknek?" Ha a vidék újra életre kelhetne? Mi szükségünk van nekünk arra, hogy idegenből hozzák be az élelmiszernek nevezett valamiket, mikor mindent mi magunk is előtudnánk állítani vidéken, ellátva akár egész Európát, de még keletet is egészséges élelmiszerekkel, termékekkel?

Hagynak minket élni? Hagyják, hogy a vidék által megtermelt gabonaféléket, zöldség és gyümölcsféléket, helyben nevelt állatok húsát országunkon belül értékesíthessük? Hagyják, hogy mi magunk nyomtassuk, veressük fizetőeszközünket? Az az arany mennyiség, amit most Mátraderecske mellől kibányászva visznek ki az országunkból, arannyal és termékekkel, szolgáltatásokkal duplán fedezett, nagyon erős belső nemzeti pénzünk lehetne! Hagyják? Nem hagyják! Nem hagynak semmit! De azért bocsássunk meg nekik és próbáljunk meg együtt élni velük békében! Együtt élni, szimbiózisban! Mint ahogy a fürkészdarázs lárva a hernyóval! Egy kereszt-lény talán képes megbocsájtani ellenségeinek, mert úgy lett belé nevelve a vatikáni Biblia által, de józanul gondolkozó, még valamennyire épeszű ember "SOHA" nem fog tudni megbocsájtani azokért a borzalmakért, azokért a szenvedésekért, amit ennek az élősködő fajnak köszönhet! s_ratata
1713 #48 bz
- 2019-09-19 19:52
PI

"Izraeli bevándorlók

Egy infó, megbízható forrásból: Izraelből az 1990-es évektől kezdtek hazánkba bevándorolni, ami napjainkban is változatlanul tart. Az éjszaka leple alatt az utolsó géppel szállítják Budapestre a zsidókat. A repteret addigra kiürítik, csak mossadosok lehetnek jelen, egy páncélozott mossados jármű is ott dekkol a reptéren folyamatosan miattuk. Majd a gép üresen visszatér Izraelbe."

Légifolyosó alatt lakom. Egész éjjel zúgnak a fejünk fölött a gépek. Ráadásul Debrecenben és a Balaton környékén is van repülőterük.

Továbbá a magyarországi zsidóság lakoltatja ki magyar családok tízezreit, mert a zsidó bevándorlóknak adja a magyarok által felépített otthonokat. Attól a magyartól is elveszik hitelből épített otthonát, aki kezdetben tudta fizetni a törlesztőket. Ezt úgy érték el, hogy addig emelték a törlesztőrészletek összegét, míg bele nem rokkant. Erről szól a jelzáloghitel. Kezdettől erre lett kitalálva és bevezetve. Hitegették az embereket kezdettől fogva hogy nem lesz baj. Ám mi lett a vége? Nincsenek véletlenek. Meg kell nézni mi lett a vége, mert az volt az eredeti cél kezdettől fogva. A zsidók felültettek minket és nincs jogorvoslat, mert a törvényhozás és igazságszolgáltatás full zsidó. Az itteni zsidó közélet és -értelmiség pedig mélyen kussol és asszisztál az egészhez, miközben úgy tesz mint h nem tudná mi történik valójában.
4 #49 Posta Imre
- 2019-09-19 19:52
Monguz, nem aggódni! Megígértem és úgy is lesz. Ezen már semmi, de semmi nem tud változtatni, hacsaknem maguk az érintettek. Bármilyen furcsa, de a zsidó-törlő program erősen beindult. Ennek több fázisa van. Majd újra elmagyarázom, ha kell, de vannak immár ettől sokkal lényegesebb kérdések is, amire összpontosítanunk kell.

Mondok egy példát: építjük a zsidó lakóparkot. A környékben merre a szem ellát még másik számos épül ilyen. A "befektető" zsidó ezt akivel eddig sikerült beszélnem, megerősítette. Szóval ukránokkal, cigányokkal, vietkongokkal és mindenféle náci-ókkal dönget az építkezés ezerrel, sok ezer, de inkább sok tízezernyi lakás nagyon gyors átadása a közeli jövőben. Erre egyszercsak megjelenik egy ismerős arc ma délelőtt az egyik készülő vacokból. Ősmagyar az és egymásra leltünk a dzsum-bújban. Ő is dolgozni jött és micsoda véletlen, hogy nem Talpinál futottunk össze, hanem Talpival az építkezés kellős közepén. Ez nem lehet véletlen. Miért ne jönnének? Szerintetek milyen szinten zajlanak a fajtalankodások és a szelekció?
99 #50 MORMOTA1968
- 2019-09-19 20:12
Csak egy egyszerű kérdés? Ha így az éjszaka leple alatt jönnek befelé az izraeli zsidók, miért nem készült még róluk soha infra kamerás felvétel? Akkor már tényleg lehetetlen volna letagadni, hogy igenis jönnek, költöznek befelé! Egyetlen dokumentumfilm se készült még a hazánk területén épült összes izraeli lakóparkról! Miért? Nincs megfelelő technika? Nincs egyetlen elszánt ember se, aki bevállalná ezt a feladatot? Egy fanatikus tényfeltáró! BIZONYÍTÉK KELL, MINÉL ELŐBB! Ezt "SOHA" egyetlen zsidó se tudná többé megcáfolni, ha "KÉZZEL FOGHATÓ" valódi bizonyítékok állnának a rendelkezésükre! Nem értem, hogy ennyi év alatt miért nem lépte meg még senki ezt a lépést?

A holokauszt meséjük már megbukott az "eredeti Vöröskeresztes dokumentum adatok" nyilvánosságra hozatalának köszönhetően! Egyetlen nyíkk sincs róla azóta sem zsidó oldalról! Egyetlen próbálkozás sem, hogy megcáfolják a "KÉSZ TÉNYEKET!"

Jönnek befelé, oké, tudjuk! Kézzel fogható bizonyítékok? Amiket "egyetlen zsidó szervezett, se zsidó média, sajtó" nem tudna többé megcáfolni, elpalástolni, elbagatellizálni! Én valahogy nem tudom felfogni ésszel, hogy miért nem készültek még egy ilyen horderejű "TÉNYRŐL" kézzel fogható, nagyon is valóságos bizonyító erejű videó felvételek! :o s_hee
4 #51 Posta Imre
- 2019-09-19 20:19
Mormota, már elkezdtem gyűjteni a fészen is küldtek jó sok felvételt, hol is vannak a környékben, de csak töredéke. Fotózzam körbe a lakóparkokat, resident akármiket, villákat...? Mit akarsz kézzel fogni? Holnap lövök párat és akkor mi lesz? Az összes judaepsti teplony is renoválásra kerül és sok régi nagy múltú házacska is fel van állványozva, ki van belezve és rendezik át panziónak és szállodának, magánlakásoknak. A várainkat is stafirungolják, kastélyok, paloták is "megszépülnek", csak közben a sok ráncos és pohos, keserű szájú és szomorú tekintetű magyar ne bóklászna az árnyékban, mindjárt vidámabb képet festhetnénk....Bizonyíték kell? Mire?
1368 #52 Karpatkanyar
- 2019-09-19 20:20
miczo, szep ez a hatalmas bizalom a magyar tudat fölenyeben, mely meg akkor is felülirhatatlan föleny, ha nincs mögötte nagy tömeg. Ezen ragodnom kell meg, mert valahogy logikai uton kell ezt nekem beadni. Nem hiszek az ilyen közös rezgesekben meg egyeb hablatyban, ahogy nevezem en a bizonyitatlan tudomanyos halandzsakat. A morfogenetikus mezök sincsenek bizonyitva, mivel egy jelenseg sem, gondolok a batatat moso majmokra, vagy hasonlokra, nincs a tudomanyos modszereknek megfelelöen ugy leirva, hogy a kiserletet barhol, annak leirt kereteinek betartasa mellett meg tudjak ismetelni. Viszont hiszem, hogy van egy kollektiv nemzettudat, nemzet-lelek, mely valamilyen uton-modon összeköt bennünket.
Jelenleg a hatalom kvantifikalasanal vagyok elakadva. Azt szeretnem matematikailag merlegelni tudni, hogy meddig tart a demokracia es mikortol kezdödik a diktatura. Mar 3 hete abbahagytam a tanulmanyozast, de ujra elöveszem es nagyon remelem, hogy sikerül elöbbre jutnom valamicsket. Kötöm az ebet a karohoz, hogy bebizonyitsam a magyaroknak mar nincs orszaguk, hogy a magyarok altal valasztott kormanyok nem magyar erdekeket szolgalnak, hogy a strategiai agazatok mar reg nem magyar kezben vannak, hogy a demokracia intezmenyei nem müködnek, hanem kezi vezerlessel rangatjak az intezmenyeket, a magyarsag erdekei elleneben.
Tehat a morfogenetikus mezök ide vagy oda, de megvannak a modszerek, mikent kell egy nepet leigazni es a jaromban tartani öket. Kerlek szolgaltass vmivel többet a morfegenetikus mezökön keresztül legyözhetetlen magyarokrol, hatha valamilyen uton-modon be tudnam ezt is venni a hatalom kvantifikalasa elmeleteimbe.
Irod "hiaba elt itt vki, ha a KM-vel nincs kapcsolata". Nos, ehhez is csak földrerangato valaszom van. 1990 nyaran hallottam, mikor a friss kormanytagok segge alatt meg nem melegedett fel a szek. Barataim bekerültek a miniszteri es allamtitkari szekek möge tanacsadoknak, vagyis a negyedik-ötödik vonalba, pedig a rendszerbontas oszlopos tagjaikent az elsö vonalban kellett volna legyenek. A zsidok kötödese a KM-hez, rabbinikus körökböl szarmazo meglatas szerint: a KM formaja olyan mint egy parabola antenna, igy innen lehet kommunikalni Jahveval a legjobban a kollektiv imadsagokon keresztül. Ezen kivül meg ilyen dak-romai elmelethez hasonlo rondasagot is kitalalt ez az Arthur Köstler, aki a 13. törzs nevü könyveben törtenelmi jogot formal a zsidok szämära a KM-re. Tehat mar 1990-ben elkezdtek, en legalabbis ekkor szereztem tudomast rola, a KM-hez valo kötödes terjeszteset a zsido morfogenetikus mezökön keresztül.
Kerdesem hozzad:
-Van-e ütközet, harc, esetleg haboru 2 ellenseges morfogenetikus mezö között?
-Honnan tudhatjuk felmerni 2 morfogenetikusmezö (MGM) között melyik az erösebb es melyik a megrendithetelenül, kikezdhetetlenül megmaradasra itelt MGM?
-Leteznek-e modszerek, melyek segitsegevel a zsido MGM a KM-vel kapcsolatban eröteljesebbe tehetö, mint amilyen a gyengelkedö nemzettudattal rendelkezö magyarsag MGM-e?
-zsMGM<<mMGM barmit is tesznek a zsidok a sajat MGM-jük erösitese erdekeben?
-Mit tehetünk mi a fenti egyenlötlenseg fenntartasa erdekeben?
99 #53 MORMOTA1968
- 2019-09-19 20:28
Kedves Gerry! Micsoda csúnya gondolatok fogalmazódtak meg a fejedben! Ezt amire te gondoltál, csak nem úgy hívják, hogy getto? s_vigyori Az általad említett filmet már jó párszor láttam, Kurt Russell-lel a főszerepben. Folytatása is volt. Nem rossz megoldás, de ott az orosz-kínai határnál volna a legjobb helyen.
1572 #54 lackomalacko
- 2019-09-19 20:33
Kedves Enid! és mindenki
Annyira már nem vagyok fiatal, hogy útmutatás alapján döntsem le, hogy miről és milyen véleményt akarok kialakítani magamban. A hozzászólásomban említettem, hogy nem volt egyszerű dolgom Leonarddal kapcsolatban, de akkor hozzátenném azt is ,hogy hosszú távon sok bölcsességet szereztem/fedeztem fel magamban az inspirációi által. Főleg úgy, hogy közben több témában is elhatárolódom a véleményétől, de a forma amiben átadja elfogadható számomra(emberi a maga hibáival és meglátásaival együtt). Meg kell tanulni elvonatkoztatni attól, hogy mikor beszél első szám egyes személyben és mikor többes szám első személyben. Amikor az "Én" kifejezést használja az számomra emberi és bölcs, amikor a "mi"-t azt a Niburui Nefilimek nevében teszi, ami nekem egy idegen civilizáció/kultúra befolyásának a próbálkozásának érződik/tűnik. Ez a látásmódom oda vezetett, hogy letiltott a hozzászólók között, és hogy C. Laci is kitiltott az "elemző" csoportból ahol a Leo túlsúly miatt vertem (jó okkal) a nyálam. (Amúgy kedves Laci az első hozzászólásodnál levágtam a nyelvezetből, hogy te vagy az, de gondoltam hagylak a francba.. kardoztunk már eleget :-) ) De csak a kontraszt kedvéért a "nagy nagy" nevű megosztó is letiltott mert túl sokat pofáztam. Azóta tanultam egy kis szofisztikát meg bölcs csöndbenmaradást, de jó időzítéssel. Ahogy olvasod ez most éppen az. Összességében megértem minden hozzászóló álláspontját, de aki ebben a témában egy jól meghatározható racionálisan is megfogalmazható és következetesen védhető álláspontot akar és tud kialakítani az az önmegtévesztés igen magas fokát érte el. Ahogy Imrét, Leot is figyelemmel kisérem, mint ahogyan a megértésükhöz elengedhetetlen Ré anyag
tanulmányozását is folyamatosan végzem. Ezt javaslom mindenkinek. Szép estét!
Ré Az egység törvényének szerény hírnöke:
https://www.llresearch.org/library/the_law_of_one_hungarian/the_law_of_one_book_1_hungarian.pdf
Facebook csoport: https://www.facebook.com/groups/1250776291620056/
1368 #55 Karpatkanyar
- 2019-09-19 20:36
Posta Imre, bizonyitek az bizony kell,m mert hatalmas mozgosito ereje lenne. Ezen nincs is mit targyalni.
2005-ben mentem el egy statikus baratommal 2 helyre, ahol zsidom lakoparkokat epitettek. Mar akkor neki csak izraeli cegektöl volt megbizasa. Egy közismert szemely az illetö, mert ösmagyar dolgokkal foglalkozik, megpedig az ösmagyar hit ujraepitesevel. Az egyik lakopark mar keszen volt, sorompoval a bejarat lezarva es fegyveres ör allt a soromponal. Nem engedett be, pedig lathatta a külföldi kocsi rendszamot es a mondokamat melleje hallhatta, hogy lakast szeretnek ott venni. A masik lakoparknal mar több honapja le voltak allitva a munkalatok, mert archeologiai leletek garmadajat astak ki a kotrogepek. Mindkettö GDP-koordinatait kitettem többször a fb oldalra, ill. talan a NIF-re is. Ha szükseg van ra ujra kikeresem a GDP koordinatakat.
99 #56 MORMOTA1968
- 2019-09-19 20:47
Kedves Imre! Nekem? Nekem nem kell már bizonyítani semmit, én tudom, hogy mi folyik körülöttünk! De sokan nem! Az ő számukra kell bebizonyítani amiről legtöbbjüknek fogalma sem lehet! Hogy a palesztinok sorsára jutunk, illetve jutottunk már most is! Saját szülőfalum, községünk is "KIJELÖLT BETELEPEDÉSI TERÜLET" lehet! Hogy honnét gondolom? Egyre több minden utal erre! Víztornyunk lebontása, víznyerő helyünk ledugózása, mondván, hogy már nem egészséges, nem iható! Kb 1-2 napig klórozták annak idején a vizünket, most ez tíz napra nőtt és a negyedik vagy ötödik községből vezették ide a vizet! Csak elzárják és akinek nincs saját kútja, az ba@hatja!

Takarék Szövetkezetünket átvette egy ki tudja miféle tulajdonban lévő társaság! Nem szeretnék hülyeséget írni, ezért nem is írom most le, hogy hány helyen van jelen ez a társaság! Államosítanák a Takarék Szövetkezeteket? De kiknek?

Most a helyi kábeltévé és internet szolgáltatást adták idegen kézre, egy 1990 óta működő családi vállalkozás kezére! Rebesgetik már a faluban, hogy a szálak a legfelsőbb körhöz vezetnek!

Jó pár eladó ház van mifelénk is! Van itt is már mindenféle náció. Lakópark ugyan még nem épül, de én már bármit eltudok képzelni. Kedvelt község a miénk betelepedés szempontjából! Viszont úgy tudom, talán pont a te egyik régebbi előadásodból, hogy Kecskemét környékén is a nagy semmi közepén folyt, folyik valami nagyszabású építkezés. Vagy rosszul emlékeznék?

Áhh! Biztos csak rémeket látok! s_franc
1713 #57 bz
- 2019-09-19 20:47
PI

"Mondok egy példát: építjük a zsidó lakóparkot. A környékben merre a szem ellát még másik számos épül ilyen. A "befektető" zsidó ezt akivel eddig sikerült beszélnem, megerősítette."

Már többeket megtanítottam felismerni a zsidókat. Azok mind hüledeznek azóta is hogy milyen rengetegen vannak már köztünk. Nos ha valamit tehetünk magunkért, akkor első lépésként meg kell tanulni felismerni a közénk vegyült ellenségeinket. Ehhez nem kell semmilyen pénzügyi alap, vagy bármilyen sejtek létrehozása. Én vállalom hogy minden magyart megtanítok felismerni a zsidókat arcukról, tetteikről, hazugságaikról mindenhogy. Enélkül minden más csupán időpocsékolás. Amíg a közénk vegyült, nyelvünket beszélő ellenségeinket nem ismerjük fel, minden minden egyéb igyekezetünk csupán időpocsékolás és pótcselekvés. Ez olyan mint ha valaki elhívna vadászni, de nem árulja el hogy néz ki a vad amit le kell teríteni. Ez egy elég értelmetlen és eredménytelen vadászat volna. Ebben az esetben viszont joggal feltételezném a vadászatra invitáló vezetőről, hogy nem is vadászni hívott, hanem csupán a sűrű erdőben akar a végtelenségig az orromnál fogva vezetni, amíg el nem pusztulok a végkimerültségtől...

Ha itt a portálodon helyet biztosítanál egy kazárokat bemutató szekciónak, akkor el lehet kezdeni. Amíg magunk között nem ismerjük fel a zsidókat, nem megyünk semmire!!! Ez a lényeg, tehát ez kell legyen legfontosabb mindenek előtt, amit magunkért magyarokért tenni tudunk. Enélkül semmit sem ér amit itt csinálunk.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.58 másodperc
4,707,707 egyedi látogató