Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

ez most hallgattam

GondolatokSzia Imre!
A mai legfrissebb leonárdos videó hallgatásom után muszáj megint írnom,mert az első percek után az óvakodj a hamis prófétáktól gondolat jött,főleg,hogy ne állj ellen a szidóknak,hébereknek,ne harcolj olyan energiáknak,aminek jönni musz,mert össze akarnak olvadni,és aki tiltakozik,az fasiszta..kb.ez jött le..kb.a felénél megint kezdi,h,a zsidó héber szellem akar összeolvadni a magyar fizikai teremtő erővel,ja,és emlegetett női szakrális energiákat is hozzá..de lehet,h,én vagyok gonosz,de az jött le sugalmazásként:magyar nők basszatok zsidóval,akkor megúszhatjátok,különben lecsó meg daráló..brrr..1óra 4p-nél mondja ki,h,a szellemiségekért megy a harc..1ó5percnél Eknatonról hebreg,én eddig úgy tudtam,szivar alakú repülő tárgyon érkezett ókori írások szerint..1ó9perc:oRDAS hazugság : a kat.egyház kelti a gyűlöletet a beáramló zsidók ellen,mert érdekük a patriarhális rend fenntartása(hiszen a főcsuhás mind az,és judeó az egész szarkupac..(bocsi,de rohadt mérges vagyok,hogy ilyenek még találnak hallgatóságot,és ha jól hallottam,a Szecsey M.hangját is hallhattuk) 1óra 10-nél Téged is említ finoman,h,riogatsz,és ezt helyre kell tenni,és felhagyni az ellenállással..
Link
szerinted tévedek abban,amit írtam?

Hozzászólások

99 #58 MORMOTA1968
- 2019-09-19 21:04
Kedves Karpatkanyar! Pontosan ilyen bizonyítékokra lenne szükségünk! Nem csak videó felvételekre, fotókra, koordinátákra, de mindennél hatásosabb lenne, ha videó készülne ezekről az őrökről is, akik izraeli őrző-védő cégek emberei! Ahogyan reagálnának egy a lakópark területére belépni akaró idegenre, aki ott szeretne "látszólag" lakást vásárolni magának! Ha netán az illető még ráadásul "héberül" is szólalna meg vagy erősen törné a magyar nyelvet, még jobb volna!

De a legütősebb bizonyíték az lehetne, ha "eredeti dokumentumok" fénymásolataival lehetne bizonyítani, hogy ezek a lakóparkok, irodaházak izraeli tulajdonban vannak! De persze ezek közé beépülni és megszerezni az adatokat? Bár! Ha számítógépen is megvannak ezen adatok, azokat fel lehetne törni erre szakosodott illetőknek, hekkereknek!
1713 #59 bz
- 2019-09-19 21:09
MORMOTA1968

Videók, meg fénymásolatok időpocsékolás. A legtöbb zsidó nem elszeparált gettóban lakik, hanem közöttünk. Ha bemész egy kórházba, zsidó az egész személyzet igazgatótól, büfésig. Ha bemész egy iskolába ugyanez a helyzet. Ha vásárolsz bármilyen kereskedőtől, ugyanez a helyzet és még sorolhatnám.

Nem beszélve arról hogy a zsidók sokat vannak gettón kívül, közöttünk. Ilyenkor kell elővenni őket. Egyelőre mi vagyunk többségben és mi vagyunk otthon. Ehhez pedig nem kell pénzügyi alap.

Én minden magyart megtanítok felismerni a zsidókat amennyiben van rá igény és valahol van rá hely.
1653 #60 e7h25s38
- 2019-09-19 21:19
Karpatkanyar, nem a magyar tudat fölényéről van szó, mert összességében nem vagyunk fölényben, hanem a tudatosság erejéről. Összehangolt, tudatos irány és döntési képesség teremti meg a közös mezőt. A morfogenetikus mezőelmélet tudományos bizonyítàsára végeztek kisétleteket: egereket járattak labirintusban, miközben statisztikázták a tanulási képességeiket a különböző bonyolultságú labirintusokban. Angolok csinalták a kisérleteket, majd ezt az egyesült álamokban megismételték. Az amerikai egerek szignifikánsan gyorsabban teljesítették az angol egerekkel már megtanított labirintus típusokat.

A demokrácia kontra diktatúra bizonyítási kisérleted számomra azt a kérdést feszegeti, hogy mekkora hatókörrel bír egy egyén. Hol van az a határ, amikor már kiesik a kezéből az irányítás. Egy példa: falun élek, mondjuk laknak itt 1000-en. Hány emberre tudok effektív hatást gyakorolni, hogy amit szeretnék (vagy éppen nem szeretnék = vétójog) az ténylegesen célt is érjen? A családomra, vagy akár a fél utcára? Meg tudok vétózni egy a hivatal altal hozott rendelkezést? Hány ember kellene ehhez? Mekkora energiabefektetés, mennyi idő? Van-e nekem annyi, tudok-e embereket mozgósítani?

Lehet, hogy már nincs országunk, csak szétszaggatott kis magántulajdon szigetekbe kapaszkodunk, gondolván, hogy az a mienk. Ha a lakosság bizonyos százaléka (amit nem tudok megbecsülni mennyi lehet) ráeszmélne a való helyzet siralmasságára, már ez egy akkora tudati sokk lenne ami blokkolna bizonyos folyamatokat. Ami most történik csak fű alatt mehet, pontosan emiatt.

Ezek a fajta terek nem harcolnak (mint pl egy mágneses erőtér sem tesz semmit), de mi emberek, akik ilyen morfogenetikus mezőkhöz kapcsolódunk leképezzük a mezőütközéseket, fizikailag akár egy háború formájában is. Ha két màgnes terét összecsapod, hirtelen közelíted egymáshoz, jól érzékelhető fizikai visszahatást, erőt tapasztalsz. Ez most egy kicsit primitív hasonlat, de kb szemleltetésre jó. Több tudati lépcső, fázis, mire fizikai szinten is végbemegy egy ilyen. A történelemben van rá példa (WW1..2). Akik el akarnak érni valamit tömeg szinten, ezeket a tereket piszkálgatják különféle módokon.

Valamiről, amit nem akarsz, informaciót szerzel és egyértelmű álláspontra helyezkedsz, kimondod, hogy "Nem!", akkor az egy olyan nem, hogy bármelyik isten szálkás falétrán seggencsúszva jön is az égből, ez előtt a döntésed előtt csak meghajolhat. Erőszakot tehet rajtad, de a döntésed, mint a Te belső állapotod, azt nem fogja tudni felülírni.
1713 #61 bz
- 2019-09-19 21:27
miczo

"Összehangolt, tudatos irány és döntési képesség teremti meg a közös mezőt."

Amint minden magyarnak megtanítottam felismerni a zsidókat, meglesz a közös mező. Ez egy öngerjesztő folyamat lesz. A magyarok nem csak arcról fogják a zsidókat felismerni, hanem ezzel párhuzamosan megtapasztalják mennyire aljas és gyomorforgató népség. Persze embertelen aljasságuk csak akkor jön elő belőlük, amikor rájönnek hogy felismerték őket és számonkérés alá kerültek....
1758 #62 LL
- 2019-09-19 21:30
Szarmata! "Soha nem jutott eszembe,hogy a vigalmi negyedben őrjöngő zsidókat Ismerős Arcok koncertre hívjam! Nem akartam meggyőzni a vonagló aberáltakat, hogy legyenek erkölcsösek! Nem akarom meggyőzni a talmudista zsidókat,hogy ne gyűlöljék a gójokat!" Ezt írod. Ezek szerint Leonardot személyes ismeretség nélkül besorolod közéjük? Szerinted aki zsidó, az mind aberált talmudista? Másmilyen nincs is szerinted? Úgy ahogyan van kollaboráns magyar, kollaboráns zsidó nem lehet?

Enid! "Ezek után kérdem tisztelettel mit keresel itt?
Mi szél hozott?
Mit vársz tőlünk?
Mit képviselsz?
Miben tudunk segíteni neked?
Mit osztanál meg "magadból" velünk?"

Lebecsülitek a szellemet a fent-et. Gerry vonzott be, hiszen elmondta fentebb, már várt rám, hogy itt megjelenjek. Nem írt levelet, nem hívott telefonon, nem adott le füst jeleket, egyszerűen szellemből üzenetet küldött, és én meg nem értettem, hogy nem akarok ide belépni, mégis erős hívást éreztem, hogy tiszteljem meg a társaságot jelenlétemmel és kérdéseimmel. Tehát az első kérdésre ez a válasz. Gerry az oka! Nem a zsidók, hanem Gerry! Bár lehet Soros keze benne van.

Semmit sem várok Tőletek. Miért kellene elvárással közelítenem hozzátok? Egyszerűen leírom, hogy hogyan látom ezt az egész Imre-Leo hajós történetet. Amiben nyilván lehet olyan, hogy bármelyikőjük leugrik az elindult hajóról, de azt bárki megteheti szabadon oda-vissza. Lényeg, hogy szerintem valami elindult. Kik lesznek az utasok? Meddig halad a hajó? Nyilván a jövő választ ad rá.

Harmonizáló feladattal vagyok mindenhol jelen. Próbálom összehozni azokat amik/akik szerintem összevalók, és Seth szedni azokat, amik szerintem nem. Nyilván benne van az is, hogy tévedhetek.

Köszönöm, de nem kérek segítséget, nincs rá szükségem.

Amit eddig megosztottam itt, bőven elég. Aki komolyabban kíváncsi, nyitott könyv az életem.

Lackomalacko! Nem büfizek semmi lényegeset ahhoz amit írtál. Jó reklámot csinálsz a Ré csoportnak, hogy megosztottad a linket. Láttam jó kis monológot szoktál virítani abban a Ré csoportban. Ré legyen Veled!
1713 #63 bz
- 2019-09-19 21:36
LL

"Szerinted aki zsidó, az mind aberált talmudista? Másmilyen nincs is szerinted? Úgy ahogyan van kollaboráns magyar, kollaboráns zsidó nem lehet?"

Amit a zsidók saját hazájukban művelnek az minket nem érdekel. Nálunk nem otthon vannak és nem mi hívtuk őket. Egyetlen zsidó sincs aki felemelné hangját az ellen, amit a hívatlanul ránk törő zsidó csőcselék művel. Sőt, elhallgatják zsidóságukat és nácizzák a magyart aki kimondja származásukat. Tehát mi magyarok joggal mondhatjuk hogy nincsenek köztük jó zsidók, csupán undorító migránsok.
1368 #64 Karpatkanyar
- 2019-09-19 21:44
Sok kérdést érintettél, de elkezdtem ásítozni. Így csak a MGM-re reagálok most. Az amerikai egerek szignifikánsan gyorsabban oldották meg a feladatot. -írod. Ha ez a dolog így működne, akkor ez újra visszahatna az angol egerekre és most ezek rávernének az amerikai egerekre, és így tovább, addig, amíg minden egér elérné az egerek istenének, Mickey Mous-nak a szintjét. Az idén tavasszal néztem utána a MGM témának, de ezt találtam: tudományosan még nem bizonyított.
1653 #65 e7h25s38
- 2019-09-19 21:53
Igen, itt csak így zanzásítva, érinteni lehet. Az MGM nem egy fejlesztő, hanem közös információs mező. Az egér attól nem lesz zseni, csak a tudás oszlik el. Nem csatolódik vissza, nem szaporodik, csak a faj számára közkincs lesz, beépül a közös tudatalattiba. Az emberi társadalomban példa erre, hogy a találmányokat egy tudományos problémára mennyire nehezen hozták össze, amikor sikerült, akkor viszont többeknek, szinte egyszerre (pl XIX..XX század eleje, amikor meg nem volt gyors hírözlés, információ csere). Nem bizonyított a dolog, a tudomány szempontjából a bizonyíthatóságnak (bármennyiszer azonos eredménnyel ismételhető kisèrlet) ez a dolog természeténél fogva nem felel meg teljesen.
1753 #66 szarmata
- 2019-09-19 23:17
LL
Sajnos nem ismerek egyetlen emberséges,pozitív gondolkodású zsidót sem! Alakoskodásban kiválóak,sok embert ügyesen megtévesztenek,de előbb vagy utóbb felszínre kerül az igazi énjük! A zöme igenis talmudista nevelést kapott,attól olyan könyörtelenek és hazugok az üzleti életben,a politikában,a közszférában,a bűnözésben,továbbá az oktatásban,médiában,tudományban valamint az ezoterikus,álvallásos,áltudományos néphülyítésekben! Előző hozzászólásomban leírtam,hogy milyen lépéseket kell megtennie Leónak a hitelesség érdekében! Amit ő jelenleg művel az otromba hazudozás,ami árt a magyar népléleknek!
1368 #67 Karpatkanyar
- 2019-09-20 03:33
Miczo,
A hatalom gyakorlásában valóban van egy adag meggyőzés is, amit egy bizonyos néprétegre gyakorolhat egy adott személy. De nem minden esetben. Vegyünk egy útkereszteződést, ahova felállsz és az autósokat elkezded irányítani. Ezek nem fogják tekintetbe venni az irányításodat. Azonban, ha ezt egy rendőr teszi, akkor az autósok fölött neki hatalma van, mert az irányítását elfogadják és követik. Az autósok meggyőzése nem feltétlenül függ a rendőr előzetes és személyes agitációs tevékenységétől, hanem inkább az autósok tudati állapotától. Tudják, hogy a forgalmi rendőr irányítását követni kell, mert ellenkező esetben abból ott helyben anyagi és testi károsodás érheti. Később meg büntetést is kaphat érte. A hatalomban lévő személy a hatalmát az erőszakszervezetek bevetésének lehetőségével gyakorolja.
A lakosság bizonyos %-a..., -írod.
A batátát mosó majmoknál előszőr egy majom jött rá, hogy a tengervízben megmosott batáta finomabb. Ezután ez a majom mindig megmosta a batátát elfogyasztás előtt. Ezt a műveletet mind többen leutánozták, míg az egész közösségben elterjedt a batáta megmosása. Valószínű ekkor jött létre az a MGM, ami aztán a jóval az úszási távolságon túl fekvő más szigetekre is kiterjedett és az ottani majmok is elkezdték megmosni a batátát. Ebből arra a következtetésre lehetne jutni, ha a MGM létezése bizonyított lenne, hogy egy adott része a népnek, -ezek lehetnek csoportok, szervezetek-, kivétel nélkül egy létező kollektív bajra egy bizonyos megoldási algoritmust kell magáévá tegyen. Ha létezne MGM, akkor nem lenne szükség propagandára, mert ennek a szervezetnek a megoldási algoritmusa elterjedhetne az egész népességre. A majmoknak azonban nincs kontraproduktív, értsd romboló, titkosszolgálatuk, sem ellenérdekelt csoportok, melyek együttes tevékenysége akadályozza ezen MGM létrejöttét, azon keresztül, hogy az ilyen szervezetek tevékenységét akadályozzák, és bomlasztják, ellenkező előjelű híreket terjesztenek róluk, tagjait kalaplopással vádolják meg és lecsukják, stb..
Tehát az előbbi rövid elemzés is azt mutatja, hogy a MGM működése, ha van is ilyen, az állatoknál működik, de az embereknél működését könnyedén lehetetlenné teszik. Ez a MNK nevezetű csoport is azért haldoklott vagy 10 éven át, vagy a MVSz már 30 éve, és más nemzeti szervezetek, mert ennek a MGM-nek a létrejöttét sikeresen meggátolják. Analógiát keresek a műszaki területről, de alig találok. Említetted az elektromágneses mezőket, én inkább jeleket mondanék, melyeket szintén könnyen lehet érthetetlenné, hasznavehetetlenné tenni. Gondolj a rádióhullámokra, melyek zavarása érthetetlenné tette a beszédet, amelyet a rádió közvetíteni akart. A MGM létrejötte a csoport egyedeinek gondolat átviteli, az összegzésen keresztül felerősített jeleinek rádióhullámai lehetnek. Ezeket zavarják a hatalom, és nem a nemzet érdekeinek vak szolgálatában álló titkosszolgálatok és ellenérdekelt szervezetek.
3 #68 Enid
- 2019-09-20 06:08
Kárpát! Az információ az egyik batáta mosó majomtól a másikig szó szerint "seperc" alatt történik. Méghozzá akárhol is legyen az információt befogadó majom. Az más kérdés, hogy nem mindegyik majom veszi az adást egyszerre. Mindegyiknek megvan a maga ideje és mindegyik elér a batáta mosáshoz.
1072 #69 fkriszta
- 2019-09-20 07:13
Kárpátkanyar! Egyrészt nem tudom hol írtam volna bármi fenyegetőt?
Másrészt konkrétan erre a gondolatmenetre reagáltam :
"A valosagban is meg fog ez az undorito nasz törtenni, amennyiben az ilyen Leonardokra hallgatunk, es a Posta Imrek meg vele szallnak fel egy hajora, mint nasznagy."
1368 #70 Karpatkanyar
- 2019-09-20 09:29
fkriszta,
Ez a cél. Ezek a próbálkozások zajlanak a szemünk előtt. Engedd meg PI-nek, hogy ő reagáljon, ha talált vmi sértőt a víziómban. Ingyen prókátornak tudod mi a fizetése nem?
És sose köpködök, még akkor sem, ha vki útszéli módon sérteget, mint pl a Bivaly nevezetű, vagy a napokban toth jozsef. Úgyhogy a víziómat köpködésnek nevezni az bizony sértés, és fenyegetés is, még akkor is, ha nem mondod ki, hogy mit teszel velem, ha nem gondolom meg magam, mielőtt erre az oldalra köpök vmit. Pont az ilyen minősítgető beszólások és a cikk témájához nem-hozzászólások tömkelege miatt gyenge ennek az oldalnak a színvonala. Én lennék az oldal adminja egy hsz-t sem engednék ki, ami minősítget, vagy semmi köze a cikk témájához.
1368 #71 Karpatkanyar
- 2019-09-20 09:34
Enid,
Pontosan ez*t a batáta mosási MGM kísérletet nem tudták reprodukálni biológus kutatók. Azért ezzel foglalkoztak, met ez a legnépszerűbb példa, mint a MGM létezésére terjesztett "bizonyíték".
1368 #72 Karpatkanyar
- 2019-09-20 10:49
A nász elméletemből kimaradt a Vérnász alfejezet, habár elkezdtem felvezetni azzal, hogy megemlítettem Arthur Köstler magyarországi származású zsidó 13. Törzs elméletét. De vannak mások is, és számuk szaporodik, akik a magyarságot a zsidóság rokon népének tartják. A debreceni Bíró Lajos is ezt bizonygatja könyvében. De a feljövőben lévő Golenya Ágnes is egy soproni előadásának végén kifejezte csodálkozását, miszerint ő nem érti miért is van ez a nagy ellentét a magyarság és a zsidóság között, mivel mindkét nép a Sziriuszról származik és rokon népek.
A Vérnász nem egyéb, mint közeli rokonok, pl. Apa és Lánya közötti nász.
Itt van Szokolay feldolgozásában Lorca Vérnász drámájából azonos című operából a Menyasszony és Leonardó jelenete:
https://youtu.be/...

Vérnász jelentése
"1) Nász, vagyis menyekző, mely erőszakos vérontással történik.
2) Menyekző, melyben két vérrokon kel öszve".
A zsidó-magyar nász tulajdonképpen egy Kettős Vérnász vízióját vetíti elénk. Ez a Kettős Vérnász nem fog gyilkosságok nélkül lezajlani. Ha mégis megtörténik, akkor ez a "rokon népek" közötti nász lesz, amihez a "rokon" magyarság legyilkolt holttestein keresztül vezet a násznép útja.
Átkozott legyen ez a násznép, és mindenki, aki ennek a Kettős Vérnásznak az előkészítésén buzgólkodik.
159 #73 vanyusha
- 2019-09-20 11:35
Re:Bejelentve 2 milla van zsidó tesben, meg van osztva i de a ,két kettős entitás c, z, rasz Mo-n keveredett!!!
Rasszizmussal , tiszta tudatú mevádoltak ról lepattanak vádjaik!!

judeo -krisztianizmus-Sliders filing

ketrec-mechanizmus áldozatai lettek, amely a Földet védi a ... inváziótól. Innen semmilyen út nincs a menekvésre.
Ketrectudat -Megheckelve Szakráltudat .
1368 #74 Karpatkanyar
- 2019-09-20 12:51
Mormota1968,
Privátban megírom a statikus nevét, ha érdekel, aki az említett 2 lakóparkon dolgozott. PI biztosan ismeri. Vele együtt talán meg tudjátok győzni, hogy teljes titoktartás mellett felfedjen még néhány ilyen lakóparkot. Nekem ezelőtt 4 évvel már nem volt hajlandó még el se mondani, hogy hol is voltak ezek. De emlékeztem rá, hogy merre jártunk és a google maps-en megtaláltam, hogy hol fordultumk be a főútról.
47.473050, 19.025150
In der Nähe von Kelenföld
Budapest, Ungarn

A Nagyszőlős útról az Ajnácskő utcába hajtottunk be, de innentől már nem emlékszem, hogy hova mentünk.

A másik helyre nem emlékszem már, csak annyira, hogy az út egy nagy 180 fokos kanyart ír le, miközben a hegygerincen kapaszkodik fel. Ennek a hatalmas kanyarnak a belső részén folyt az építkezés. Mindez talán 14 éve történt.
Csurka talán 2002-ben írt először a győri 2 milliárd dolláros izraeli lakópark építésről. Saját szemeimmel olvastam a Magyar Fórumban.
1713 #75 bz
- 2019-09-20 17:02
Karpatkanyar

"Privátban megírom a statikus nevét, ha érdekel, aki az említett 2 lakóparkon dolgozott. PI biztosan ismeri. Vele együtt talán meg tudjátok győzni, hogy teljes titoktartás mellett felfedjen még néhány ilyen lakóparkot. Nekem ezelőtt 4 évvel már nem volt hajlandó még el se mondani, hogy hol is voltak ezek."

Minek ehhez privát? A 15 évnél nem korábban épült lakóparkok mind zsidóknak épültek. A 15 évvel korábban és a rendszerváltás közti időszakban épülteknek pedig a háromnegyede zsidó. A rendszerváltás után országosan kb negyvenezer állami és/vagy önkormányzati tulajdonú ingatlant tartottak üresen a majdani zsidó honfoglalóknak. Amikor ezek száma fogyni kezdett, egyre több új építésű társasház és lakópark építésébe kezdtek. Plusz bevezették a jelzáloghitelt, amelynek egyetlen célja a magyarok otthonainak megszerzése, de törvényesnek látszó maszlaggal átkötve.

Tehát zsidó lakóparkok:
- VIII. ker. Corvin negyed.
- XIV. ker Miskolci u - Szugló u - Egressy út - Vezér út közötti terület, ahol most is több daru dolgozik új emeletes házakon.
- Omszki tó melletti területen épült lakópark.
- Duna mellett Dunakeszi, Göd stb.
- Duna Pláza mögötti Duna parti rész

Rengeteg van és még hosszan tudnám sorolni. Ahol lakom a X. kerületben, egy közeli spar-ban vásárolok. Sok a babakocsis kismama, ám mind zsidók, pedig a közelben nem épült lakópark tudtommal. Tehát a csok is zsidóknak szól.

Plusz a zsidó honfoglalók minden ingatlant felvásárolnak:
"Nem sok más európai város van, ahol ennyire reménytelen lenne saját lakást venni"
https://index.hu/...ast_venni/

Új zsidó negyed épül a Kopaszi-gát mellett. Zsidó pofákkal reklámozzák a fajtársaknak.
https://www.budap...

Egyszerűen beírom a gugliba hogy "új lakópark" és hosszan listázza hol vannak az új zsidó migránsok:
https://www.googl...amp;uact=5
1368 #76 Karpatkanyar
- 2019-09-20 20:18
bz,
Írod "A 15 évnél nem korábban épült lakóparkok mind zsidóknak épültek. "
Szerinted kizárólagosan csak zsidóknak építettek lakóparkokat?
Én is kaptam ajánlatokat több épülő lakóparktól lakás vètelre.
Pedig Én egy antiszemétnek nyilvánított alak vagyok.
Akkor mi is a zsidó honfoglalók koncepciója?

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.09 másodperc
4,707,746 egyedi látogató