Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

UCC, anyakönyv, rendőrök, szülők

TanácsadásKedves Imre!
Felkavart az alanti eset olvasása. Géczy Gábor vonaláról értesültem róla. Ha gondolod, tedd ki. Én szeretném, ha többen látnák.

***

A válasz ide: Vir Ágika

Sziasztok!

Pár hete megszületett otthon a kisfiúnk, a faluban (Dusnok) elkezdődtek a pletykák, hogy akkor biztos nem lett anyakönyveztetve, mert otthon született.

A jegyzőnek és a védőnőnek ezt lejelentették. A védőnő utána nézett és még terhesgondozáson sem jártunk. Amúgy semmilyen állami támogatást nem kértünk soha sehol.

És a továbbiakban sem akarunk semmilyen gyest, családipótlékot felvenni, ugyanis szabad embernek szültük a gyermekünket.A jegyző elkezdte küldözgetni a családsegítőt, hogy menjünk be anyakönyvezni, ez csak egy papír... mi azért tudjuk, hogy itt nem csak erről van szó, hanem, hogy lemondunk a gyerekünkről és átruházzuk a tulajdonjogot Magyarországnak. Emberként szeretnénk eljárni ez ügyben, de azt csak a UCC alapján tudjuk megtenni, amiben sokat segít nekünk K. Zoli is. Navval kapcsolatban volt már egy sikeres jogérvényesítésünk, de ez most ugye egészen más ügy.Hétfőn a jegyző kiküldött egy idézést, hogy másnap kötelezi, hogy azonnal jelenjünk meg és anyakönyvezzük a babát. Mi arra azonnal küldtünk egy válasz levelet, ő amikor azt szerdán megkapta a reagálás, hogy a helyi körzeti 2 rendőrt ki is küldte hozzánk. Csütörtökön a védőnőt és a családsegítőt küldte, meg egy esetkocsival fenyegetőztek, hogy eljönnek megvizsgálni a babát, mert szerintük itt kiskorú veszélyeztetése áll fenn, mivel "senki" nem látta a babát, azaz orvos...

Hiába mondtuk, hogy látta, de nekünk nem kell erről papír.

Ma délelőtti órákban pedig kiküldött 2 gyámügyest és vagy 10 rendőrt meg ki tudja még kiket, jöttek vagy 5 autóval.. aztán végre a jegyző is megérkezett, aki kijelentette, hogy az én levelemre amiben leírtam, hogy Magyarország cégként van bejegyezve az USA-ban és a hivatal amiben dolgozik már rég törvénytelenül működik azt válaszolta, hogy nem tudja cáfolni a levelemet, mert nem tud erre mit írni és nem is akar... és ennyi.. neki nem kell eleget tennie nekünk...

Mi a UCC szerint védtük magunkat, amivel ők nem igazán foglalkoztak, de még csak nem is igazolta magát egyik személy sem.Kényszerítés hatására beengedtük a 2 mentőápolót, hogy megvizsgálja a babát, mert csak ennyit akarnak, csak erről akarnak meggyőződni, hogy a baba jól van-e.

Ez megtörtént és ők el is mondták, hogy megvizsgálták minden rendben a babával. Akkor mondtuk nekik, ha nem vádolnak semmivel, mert ez nem vád, hogy kiskorú veszélyeztetése és főleg úgy, hogy bebizonyosodott, hogy jól van, akkor mi bemegyünk a házba és menjenek el. Ekkor a férjem be akarta csukni az utcai ajtót és az egyik rendőr megelégelte a szerinte időhúzást, azt mondta: ebből elég, ráverte a férjemre az ajtót, betörtek és azonnal a földre kényszerítették és már rajta is volt a bilincs. Én be akartam jönni a házba, de engem is lefogtak, szó szerint lerángatták rólam a köntöst, hálóinget és csak azt kiabálták, hogy viszik a babát.

Anyukám bent volt a házban a babával és a szobában lévőt ajtót bezárta, ami nagyon nem tetszett nekik és folyamatosan fenyegetőztek... Ezután azt mondták, hogy elvisznek minket a kalocsai kórházba, hogy megvizsgálják a babát és beoltsák. Valameddig el tudtuk húzni az időt és végig a UCC-t hangoztattuk, de igazából annyian voltak és csak a megfélemlítésünk volt a cél, hogy nem is foglalkooztak semmivel, nekik nem kellett magukat igazolni... A lényeg, hogy kényszerítés hatására elvittek, be kellett ülnöm a mentőautóba, akkor már férjemet rég elszállították a kalocsai rendőrségre.. először a kórházba, hogy mossák magukat ugye, semmi baja sem történt. Mivel a férjem semmit sem írt ott alá, így azt mondták, hogy kb tűnjön a francba.

Mi addig a kórházban voltunk, ahol egy kedves doktornő megvizsgálta a babát, mindent rendben talált és azt mondta nem fogja felvenni, mivel jól van és nincs kiemelve a családból.

Menjünk haza! De a gyámügyesek tovább fenyegetőztek, hogy küldik majd az idézést amire kötelesek vagyunk megjelenni és ha nem akkor megint jönnek a rendőrökkel.

Úgy gondoljuk, hogy az anyakönyvezést nem vagyunk kötelesek aláírni, nem kényszeríthetnek semmire, ha mi nem akarjuk.Ha tud valaki ebben segíteni annak nagyon örülnénk!

Van valakinek valami ötlete mit tudunk még lépni a UCC-n kívül is?

Nagyon köszönöm!!!!

Áldás Nektek!

Hozzászólások

961 #1 szabir
- 2019-09-23 20:48
bar nemtom mi az nem olvastam az UCC-t de gyanus nekem azer hogy ebbe a zsido renczerbe az egyik legzsidobb orszagba van torrveny a zsidok ellen? meg hogy ''tengeri'' torveny; a tengeri az kb = zsido mert oket hajtottak el mindenhonnat valszeg s hova mentek? a tengerre [lasd 1st pirateszek XD] s onnat majd visszajottek a szarazfoldre s leuraltak mindent
az osszes nagy birodalom a torczibe mind a tengerek partjan vot = lefedik a zsido terjeszkedest ''romai bizanczi ottoman arab karthago egyiptom stb birodalmakkal ''
1657 #2 Lehoczki krisztian
- 2019-09-23 21:23
Ezzel az UCC- vel már nagyon kellene valamit kezdeni csoportosan,mert egyènileg nem veszik komolyan az embert,es mèg ráadásul meg is hurcolják.
Eljöhetne már vègre az a bizonyos rendszerváltás,mert már nagyon sokan tűkön ülünk,es csak a vezènyszóra várunk.
(-Mèg meddig!?-):o
304 #3 Magatesz
- 2019-09-24 10:00
A vezényszó már írásba van foglalva, tehát érvényben van. Már csak néhány szabad emberre volna szükség, /egyiknek Én magam jelentkezem/, akik érvényt is szereznek a rabszolga felszabadításnak. Két szálon lehet elindulni: egyik, hogy önkénteseket kell meghívni akik vállalják, hogy kikézbesítik az udvarias figyelmeztetést az ügyben „hatóságként„ eljáróknak, az „állítólagos jegyzőnek” pedig a számlát. Továbbá ki kell építeni egy riadóláncot, az újabb „hatósági” támadás esetére, fizikai védelembe résesíteni a szabadságukat komolyan gondoló szuverén szülőknek és az első igazán szabad gyermeknek. MINDEN ELISMERÉSEM AZ ÖVÉK!
1313 #4 zoli
- 2019-09-24 15:59
Tudomásul kell venni valamit.Amíg ezek uralják az erőszakszervezeteket,náluk a hatalom,mondogathat bárki bármennyi UCC-t le sem szarják.A saját hatalmukat érvényben tartó jogot,pedig senki nem alkalmazhatja sikeresen ellenük.
A következtetés meg kiolvasható a fenti 4 sorból.
137 #5 balu
- 2019-09-24 16:30
Itt igazából szerintem az a gond, hogy a PI klubon kívül senki sem tud az egész UCC-ről és egyszerű beidegződésből reagál a jegyző, a rendőr, meg mindenki. Ők ezen még eddig sose gondolkodtak el, hogy lehet-e mondjuk NEM anyakönyveztetni egy gyereket. Valahogy természetes, hogy kell és nem tudnak mit reagálni, ha valaki nem akarja. Fingjuk sincs, hogy legális-e, lehet-e, csak annyit tudnak, hogy ilyennel még nem találkoztak és ha mindenki anyakönyvezteti, akkor biztos kötelező is.

Ugyanezért nem érdemes nekik érvelni sem az UCC-vel, vagy legalábbis nem ilyen kommandós-lerohanós akció közepén. Nem a cionista összeesküvés, csak a tudatlanság beszél belőlük.
1168 #6 Herzsi
- 2019-09-24 20:00
,,Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek"
https://www.youtu...phx1_03_8c
245 #7 hamu
- 2019-09-24 20:20
Zoli és Balu!
Ez a lényeg. Az emberek azon a megoldáson alapulva gondolkodnak, hogy a szomszéd tehene ha megdöglik, az nekem jó. Akkor több élettérhez jutok. -ez korlátozott megoldás

Aztán vannak olyanok, akik harmóniába erőltetik magukat a környezettel. Ők kellemes emberek. Csak az a baj, hogy semmilyen új vagy mély koncepciót nem tudnak és nem is hajlandóak befogadni.

Rengeteg embernek kivágta a biztosítékot a "lapos föld" koncepció. Leszámítva egy kevés embert, aki más okból vetette el, a többségnek annyira megfeküdte az agyát maga puszta elképzelés, ami annyira eltér a bevált világképtől. Na, pontosan ez az UCC a rendőrnek, ügyésznek. Úgyhogy, ezt a tényezőt figyelembe kell venni egy forradalmárnak. Vagy, ne számítson tömegbázisra, sőt, arra számítson, hogy a tömeg őt fogja meglincselni. Épp a megváltót fogja keresztre feszíteni, mert a tömeg számára túl kényelmetlen, túlságosan kívül esik a komfort zónán az, hogy "szabad lény"
43 #8 stormhu
- 2019-09-24 22:14
Szerintem mindezek ellenére müködhetne is csak elég ember kell hogy felébredejen , mert ha a hatalom minden irányból csak ezt hallja hogy itt is és ott is az UCC-re hivatkoztak s egyre sürübben, a végén már nem ignorálhatja,kell hogy foglalkozzon vele... Ami igazából foglalkoztat az az hogy ami a videókban többször is elhangzott, "benyujtjuk a számlát" (pl a végrehajtónak) és a "2011-ben eltöröltek minden adósságot stb." Szóval milyen számlát nyújtunk be és ki fogja azt behajtani, mert hogy önszántából nem fog fizetni egyetlen egy végrehajtó sem az biztos ha esetleg kárt okoz.... No és kik azok akik "eltörölték" ? Kik állnak e mögött? Mert ha "eltörölték" akkor valakiknek ott kell legyenek az egész mögött....mégpedig a kormányok felett kell hogy álljanak azok a valakik mert egyetlen kormánynak sem érdeke ez....Lehet rosszul látom de szerintem ez a két gyenge pontja az egésznek. Persze ha tisztázódik hogy kikről is beszélünk, akkor csak egy marad....
1313 #9 zoli
- 2019-09-25 04:58
Saját farkunkat kergetjük mindaddig,amíg nem tudjuk megnevezni azokat akik ezek mögött állnak.Meg tudjuk nevezni őket? Van fotójuk? Mert kivele,és a többi rendeződik.
Az hogy széles tömegek mikor ébrednek rá dolgokra,és mikor állnak ki magukért,az meg másodlagos,és erre várni hiába való. Ahogy most is teljesítik a "parancsokat" a valódi rendszerváltás után is fogják.Maximum azt veszik majd észre,hogy jobb lett a helyzet.
1765 #10 fehersas
- 2019-09-25 18:44
Ma írtam a falu polgármesterének és a jegyzőnek is az üggyel kapcsolatban. Ez úgy jött első felindulásból. Egyébként aki tudja, hogy kell használni az UCC-t és más védelmében el akar járni hivatalosan az szerint az megteheti, mert más védelmében is küldhetsz udvarias értesítést, a kérdés az, hogy a számlát is kiállíthatja -e valaki más a sértett helyett. Sajnos, a cikkből az jön le, hogy nem készült fel eléggé a család erre a lehetőségre és mintha meg is inogtak volna. Pedig most kell kiszámlázni az akcióbrigád tagjainak a büntetéseket, különben vérszemet kap a hatóság! Erre az ügyre rá kell szálljon egy csapat elkötelezett ember, mert az a bolsi-tempó, amit a hatóság nyomat , már vérlázító!
43 #11 stormhu
- 2019-09-25 19:35
hmm......Szóval nincs senki aki tudja a fenti két kérdésre a választ?
1542 #12 etilevel
- 2019-09-25 21:32
Azokról akik eltörölték a bankokat és kormányokat itt olvashatsz: https://op.harmoniaban.org/de-mi-fene-az-az-oppt
Aki pedig végrehajtja a számlákon benyújtott követelést az az, aki küldte az Udvarias értesítést és számlákat. Ugyanis minden ember teljes jogcímmel, tulajjoggal, és joggal rendelkezik, ami magában foglalja a jogorvoslat jogát is. Mi már eljutottunk odáig, hogy elkezdtük az egyik adós (végrehajtó) ingatlanának a nyilvános értékesítését. De a számlák kibocsájtásától még hosszú út vezet idáig. Erről több info a http://uccnemzetkozitorvenyrendelet.com/ címen található. Az adós megkapta a megfelelő értesítést arról, hogy 30 nap múlva, pontosan mikor kezdődik az ingatlan nyilvános értékesítése. Ezzel szaladt az állítólagos bírósági titkárhoz, de az végzést hozott, hogy erre nincs hatásköre....így járt...szóval az ingatlan több hirdetési oldalon hirdetve, hogy eladó...és már több értesítés kiment több adósnak, hogy mikor kezdődik az ingatlana nyilvános értékesítése...szóval elkezdődött.
43 #13 stormhu
- 2019-09-25 21:40
etilevel Kösz az infót. Máris nézem..
1542 #14 etilevel
- 2019-09-25 21:48
A tényleg hős házaspárnak pedig mindig azt kell fújnia, hogy nem értett meg semmit, nem ismer el semmit, és nem ír alá semmit, és ezt be is kell tartania. Továbbá mindig meg kell kérdezniük, és fel kell írniuk az ellenük cselekvők nevét, rangját, titulusát, és azt, hogy pontosan honnan jöttek. Ez utóbbi a számlák miatt fontos. Én a helyükbe iratbetekintést is kérnék, azért, hogy meg tudjam ki tette a bejelentést, és arról az iratról kérnék másolatot, és az alapján neki is küldeném a számlát. Egyébként ami velük történik, az a következő:

Kezdem azzal, hogy a név az egyéni azonosítás formális rendszere volt, amelyet a rómaiak hoztak létre az ókori kelta elnevezési hagyományok megsértése révén, és amely azonnal kijelentette a társadalmi helyzetét a római jogban , a „név” megnevezésének formájában történő megfogalmazásával (ez a forma nálunk: Családnév, amit követ a Keresztnév, és még esetleg a második Keresztnév is). A nomen szó a nominából származik, amely maga is két (2) ősi latin gyökér gyökeréből származik, ami azt jelenti, hogy „mi vagyunk, én vagyunk”, és a mina jelentése „érték”. Ennélfogva a név nevek eredeti etimológiai jelentése az „én érték”, a rendszerhez viszonyítva, amely egyaránt jelöli a társadalmi helyzetet és az identitást. 1931-ben a Vatikán néven ismert római birodalom, amely bejegyzett vállalatként működik, létrehozta a Nemzetközi Fizetések Bankját (BISZ-t, amelynek tagja volt az egykori MNB), a társult magán központi bankok követelésének ellenőrzésére a világ minden táján. A legtöbb ország szándékos csődjét követően a privát központi bankokat adminisztrátorként telepítették, és a globális Cestui Que Vie / Foreign Situs Trust rendszer 1933-tól kezdődött. Az 1933 óta létrehozott minden Cestui Que Vie Trust az egyik volt a három korona közül, amely a Vatikán tulajdonának 3 követelését képviselte, mint az ingatlan, a személyes tulajdon és az egyházi tulajdon, valamint a férfiak és nők jogainak megtagadása. Mivel a Cestui Que Vie Trustok magán titokként jöttek létre, hiszen több feltételezésre támaszkodtak, köztük egyes nemzeti birtokok (melyek az államok) folyamatos csődjére, a Vatikáni Bankok (privát központi bankok, mint az egykori MNB) igényelt magántulajdonává váltak, ezért nem lehet közvetlenül követelni vagy felhasználni. Míg a privát központi bankok privát titkos trustjait nem lehetett közvetlenül kezelni, mégis bizonyos jogi feltételezéseken alapultak, beleértve a csecsemők, férfiak és nők nevének, testének, elméjének és lelkének tulajdonjogát. Minden férfinek és nőnek, abszolút joga volt megtámadni, és elutasítani az ilyen hamis feltételezéseket, mint az Egy Mennyország tagja, és saját jogcímük birtokosa. Tekintettel arra, hogy a magán központi bankok hamis vélelmek alapján hozták létre a magán titkos trustokat, amikor egy férfi vagy nő világossá tette a Live Born Record-ot, amely az Egy Mennyország által (nagyon kis számban, és szigorú feltételekhez kötött) kiadott nyilvántartott okirat, és követelést támasztott a saját nevére, testére, elméjére és lelkére bármilyen ilyen hamis alapú vélelem megszűnt. 1933 óta, egy új gyermek szülésekor a felsőbb birtok végrehajtói vagy tisztviselői önként és tudatosan átadták a gyermek, mint kedvezményezett jótékony jogosultságait az 1. Cestui Que (Vie) vagyonkezelő cégnek nyilvántartási szám formájában, a név bejegyzésével, ezáltal létrehozva a Vállalatot (ez a személyazonosító, és minden más igazolványban is csupa nagybetűvel írt NÉV, ami ennek a Vállalatnak a neve volt, és nem a miénk, amit strómannak is neveznek), és megfosztva a gyermeket az ingatlantulajdonosi jogaitól. Vagyis az összes ingatlan tulajdonjoga a Vatikáné volt, az ingatlanokat pedig az egységes ingatlan nyilvántartásban vezették bolygó szerte, mi pedig csak Azon Rabszolgák (UCC hatálya alá tartozó termék, ami ingóság) voltunk, amik karban tartják az ingatlanokat, emellett hasznot termelnek (illetékek, adók, visszafizethetetlen kölcsönök törlesztése stb.). Mert 1933 óta, amikor gyermeket szültek, a felsőbb birtok végrehajtói vagy tisztviselői tudatosan és önként követelték a csecsemőt, mint ingóságot a Birtokhoz. A rabszolga-baba szerződést azután hozzák létre, hogy tiszteletben tartották az ősi hagyományt, miszerint a csecsemő lábainak festéklenyomatát, vagy egy csepp vérét az élve születettek nyilvántartásába helyezték, és a szülőket becsapva rávették arra, hogy írják alá az élve születésről szóló nyilvántartás jogi jelentését. Ezt az élve születésről szóló nyilvántartást, mint kötvényt átalakították egy rabszolgakötvénynek, amelyet a birtok magántartalék bankjának adtak el, majd a bank tulajdonában lévő gyermekeket gyermekenként egy második és különálló Cestui Que (Vie) Trust-ba továbbították, és minden gyermekről azt a hamis feltételezést állították, hogy 7 éves korában ”elveszett a tengeren”, ezért halott, így minden kötvény a gyermekek 7 éves korában járt le. Miután a kötvény a gyermek 7 éves korában lejárt, és a bank nem volt képes „megfogni” a rabszolga gyermeket, a tengeri zálogjogot jogszerűen bocsátották ki az elveszett tulajdon „megmentésére”, ami maga a sorozatban kibocsájtott valuta volt, a Cestui Que (Vie) Trust ellen. Ez egyszerűbben megfogalmazva azt jelenti, hogy pl. az MNB így volt jogosult a pénzkibocsájtásra. A Római Törvény által kiadott Születési Anyakönyvi Kivonat a 17. századi települési igazolásokkal egyenértékű modernséget képviselt, azt jelentette, hogy koldus porhüvely, és gyakorlatilag egy római rabszolga. Mivel rabszolgák voltunk (a tudtunk, akaratunk, és beleegyezésünk nélkül), ezért azt csináltak velünk, amit akartak. Minden állam (amelyek a Vatikán által irányított Egyetemes Trust, azaz Egyetemes rabszolgarendszer helyi közvetítői és ügynökei) rendszere arra szolgált, hogy a rabszolgáknak szabályokat hozzon, irányítsa, korlátozza, ellenőrizze, kényszerítse, büntesse azokat, rendelkezzen az idejükkel, életükkel, stb. Pl. azért kellett adóznunk, és azért vehette el a gyámügy a szülőtől a gyermeket, mert a szülő, és a gyermek is római rabszolga volt, és pl. azért működtek bíróságok mert a római rabszolgák felett, amiken szintén tengeri zálog volt (nemzeti adósság) ítélkezhettek a tengeri jog, vagyis a UCC szabályai szerint, amit nem volt ajánlatos felfedni, ezért másnak nevezték.

Forrás: http://uccnemzetkozitorvenyrendelet.com/udvarias-ertesites--szamla--felszolitas/

Ezzel kapcsolatban videó: https://www.youtube.com/watch?v=5S-EWrI8DMw

Szóval én a helyükben a számla mellé kísérőlevélben tájékoztatást adnék a buzgó gyámügyesnek, rendőröknek, és a többinek arról, hogy éppen mit művelnek.
1542 #15 etilevel
- 2019-09-25 22:04
Udvarias értesítés részlet: A kormányok okiratainak eltörlésének tényére (Referencia: 2012127914 számú TÉNYEK NYILATKOZATA 2012. nov. 28. UCC Dokumentum.)

„…Az, hogy bármilyen és valamennyi OKIRAT, amely magába foglalja azt, hogy The United States Federal Government, UNITED STATES, ”STATE of….” beleértve bármely és valamennyi rövidítése, hasonló hangzású, megjelenésű formája, vagy más törvényes, pénzügyi vagy irányítási formája, bármilyen és valamennyi nemzetközi egyenértékűje, beleértve bármilyen és minden HIVATALA, beleértve bármilyen és valamennyi TISZTVISELŐJE, KÖZTISZTVISELŐJE, VÉGREHAJTÁSI RENDSZERE, SZERZŐDÉSE, ALKOTMÁNYA, TÁRSASÁGA, TÖRVÉNYE, és az ezek által és a hatókörükben létrejött bármilyen és valamennyi más szerződés és megállapodás, most semmis, érvénytelen, vagy másként törölve, megcáfolhatatlan; …”

A bank okiratok eltörlésének tényére (Referencia: 2012114776 számú IGAZ SZÁMLA, 2012. okt. 24. WA DC UCC Dokumentum)
„Elismert, és elrendelt visszavonhatatlan eltörlés; bármilyen és valamennyi okirata, és ahhoz kapcsolódó, és abból származó bármilyen és valamennyi okirata a Nemzetközi Fizetések Bankja (BIS) tagjainak, és annak tagjainak, beleértve valamennyi kedvezményezettet, beleértve bármilyen és valamennyi testállapotot, aki birtokol, működtet, elősegíti, és bűnpártolóan támogat magánpénzrendszereket, pénzkibocsájtó, behajtói, jogi végrehajtói rendszereket, RABSZOLGA RENDSZERT működtet ….törvényes érték jogellenes hatósági lefoglalásán keresztül…”

Az OPPT (EGY Emberiség Nyilvános Trust) megbízottjai a legális jogi struktúrán keresztül, amit maga a „rendszer” biztosított, jogorvoslat keretében jogszerűen jogerősen semmisé, érvénytelenné, vagy másként törölté nyilvánították a bankokat, a kormányokat, ezáltal az összes adósság, törvény, bíróság, rendőrség, születési anyakönyvi kivonat, személyazonosító, és más igazolvány, Cestui Que (Vie) Trust, élve születési nyilvántartás, rabszolga baba szerződés, rabszolga kötvény, tengeri zálogjog, stróman, stb, is jogszerűen jogerősen semmisé, érvénytelenné, vagy másként törölté lett nyilvánítva, majd 2013.03.18. napján jogszerűen megszüntették és lezárták az Egyetemes Trustot, így véget vetve a globális rabszolgarendszernek. Ezzel minden ember – kivéve a rabszolgasági rendszerek minden korábbi vezetője, ügynökei és kedvezményezettjei, beleértve az egyetemes, nemzetközi, nemzeti és állami egyenértékű személyeket is - abszolút szabaddá, és adósságmentessé vált a bolygón, így visszakapva a teljes jogcímét, tulajdonjogát, jogait, mely magában foglalja a jogorvoslathoz való jogot is. Ezt követően nekünk már csak az a dolgunk, hogy tisztában legyünk a jogi helyzetünkkel, és felnőjünk a saját szabadságunkhoz, és adósságmentességünkhöz, vagyis eltüntessük magunkból a rabszolga gondolkodást és viselkedést. Ha korlátozzák a szabadságunkat, és/vagy adósságmentességünket, és/vagy jogcímünket, és/vagy tulajdonjogunkat, jogorvoslattal élhetünk, amit az Udvarias értesítés elküldésével tudunk elkezdeni. Ugyanis az Udvarias értesítésben nem kizárólagosan felajánlod annak, akinek elküldöd, vagy személyesen átadod, az Udvarias Értesítést a Szerződési Feltételeid, melyet teljesen tudatosan, önként, és szándékosan ráutaló magatartással azonnal elfogad, amennyiben kötelességét elmulasztva, azonnali hatállyal NEM HAGYJA ABBA és NEM SZÜNTETI MEG az ellened indított eljárását, követelést, stb-t. Abban az esetben, ha elfogadja az Udvarias értesítésben felajánlott Szerződési Feltételeid, egyrészről beismeri, hogy fenntartja a RABSZOLGA RENDSZERT ellened, másrészről törvényesen kötelező érvényű Szerződés jön létre közted és közte (a továbbiakban: Szerződés). A Szerződés szerint tudatosan, önként, és szándékosan azt vállalja egyéni és korlátlan felelősséggel, hogy ami kárt okoz neked azzal, hogy fenntartja ellened a RABSZOLGA RENDSZERT, azt Ő egyénileg megtéríti neked a Szerződésben meghatározottak szerint, és erre biztosítékul szolgál az Ő minden eszköze (teljes vagyona). A kiszámlázott kártérítés teljesítésének esetleges elmaradását követően a UCC 9-609, és 9-610 szerint, teljes jogcímmel, AMELY MAGÁBAN FOGLALJA A VÉGREHAJTÁS JOGÁT IS, rendelkezhetsz a biztosítékkal (az Ő teljes vagyonával). Ez pl. azt jelenti, hogy birtokba veheted és értékesítheted az Ő ingatlanát, stb… A Szerződés szerint Ő a Szerződés valamennyi feltételével tudatosan, önként és akarattal egyetért, az A Jegyzékben megállapított díjakat feltétel nélkül elfogadja, és visszavonhatatlanul és feltétel nélkül lemond az ellenvetés, a mentelmi jog, és a védelem bármilyen és valamennyi jogáról.

Forrás: http://uccnemzetkozitorvenyrendelet.com/udvarias-ertesites--szamla--felszolitas/

201908068354208 számú UCC Dokumentum, részlet:
„...A MAGYAR NEMZETI BANK, beleértve bármilyen és valamennyi tagjukat, azok tagjait, és azok tagjait, és bármilyen és valamennyi igazgatójukat, ügynöküket, és kedvezményezettjüket, megfelelően töröltek, nunc pro tunc, praeterea preterea, megcáfolhatatlan..."; és „…MAGYARORSZÁG, beleértve bármely és valamennyi rövidítése, hasonló hangzású, megjelenésű formája, vagy más törvényes, pénzügyi vagy irányítási formája beleértve bármilyen és minden HIVATALA, beleértve bármilyen és valamennyi TISZTVISELŐJE, KÖZTISZTVISELŐJE, VÉGREHAJTÁSI RENDSZERE, SZERZŐDÉSE, ALKOTMÁNYA, TÁRSASÁGA, TÖRVÉNYE, és az ezek által és a hatókörükben létrejött bármilyen és valamennyi más szerződés és megállapodás, most semmis érvénytelen, vagy másként törölve, nunc pro tunc, praeterea preterea, megcáfolhatatlan…”; és „...MINDEN, ami megtestesül, az örök lényeg; Az ÖSSZES Cestui Que (Vie) Trust, és az ÖSSZES élve születési nyilvántartás, és az ÖSSZES rabszolga baba szerződés, és az ÖSSZES rabszolga kötvény, és az ÖSSZES tengeri zálogjog most semmis érvénytelen, vagy másként törölve, nunc pro tunc, praeterea preterea, megcáfolhatatlan..."
1542 #16 etilevel
- 2019-09-25 22:13
A 201908068354208 számú UCC Dokumentum megtekinthető a http://uccnemzetkozitorvenyrendelet.com/ oldalon.
A 201908068354208 számú UCC Dokumentumot 2019.08.06. napján fogadta el a New York Állami Minisztérium, és került ezért iktatásra a UCC nyilvános nyilvántartásában, mely leellenőrizhető.
2 #17 gerry
- 2019-09-25 23:02
etilevel a linkeket (http:/...) aktíváld a beírómezõ alatti hatodik gomb (Földgömb ikon) megnyomásával - azért van! Köszi

Nyitó tag = [ url ], záró tag [ /url ] a kettö között pedig a Webcím!
1542 #18 etilevel
- 2019-09-26 19:45
Megcsináltam, de nem működik, vagy nem jól csináltam....
332 #19 magyar ember
- 2019-09-26 21:18

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 3.14 másodperc
3,520,946 egyedi látogató