Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

13 tonna aranyat találtak a kínai hivatalnok pincéjében

KülföldNézzetek szét gyorsan, hátha! És ez csak egy kis hal a Triádoknál, de mi lehet a többinél? Senkinek nem hiányzott a sárgaság? A FED a fasorban sincs...jöhet a Selyemút! A 13 tonna arany körülbelül 111.8 milliárd forintot ér 8600 forintos grammonkénti aktuális világpiaci árral számolva. Nem hivatalos jelentések szerint az arany mellett elképesztően nagy összegű készpénzt, 268 milliárd jüant is találtak a hivatalnoknál.

Pedig a hivatalnok nem állt a kommunista párt csúcsán, ‘csak’ a Hajnan szigeti Dhanzhou polgármestere címig vitte. A kínai rendőrség az expolgármester, Zhang Qi házát átkutatva találta egy rejtett pincében a 13.5 tonna aranyat.

Zhang Qi több ezer négyzetméteres luxusvillájában történt házkutatás során állítólag 268 milliárd jüant is találtak. A Kínai Kommunista Párt antikorrupciós bizottsága a beszámolók szerint már évek óta ‘vadászott’ a felső vezetőre.
Link

Hozzászólások

267 #1 Perle
- 2019-09-30 14:25
Nagyon menő foglalkozás lett ez a polgármesterség nem csak nálunk, hanem az egész világban is. Nem kellett volna ezta hírt most az önkormányzati választások előtt bedobni, mert még többen szeretnének azon itt is részt venni here állapotástól függetlenül is. Vannak, akik most izzítják a vasalót...:D

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.56 másodperc
4,440,287 egyedi látogató