Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Az új uticél Izrael!

GondolatokKét napja hasított belém a felismerés, hogy az olajos "Erdogán-féle ISIS-es bizniszt" az álPinyó irányítja. A vicc ebben, hogy nem vicc. Az orosz légierõ hírei szerint komolyan odavertek a kamion-oszlopnak, mely Észak felé kígyózott és belegondoltam, hogy Magyarországon mekkora biznisz most ingyenes kaminyonsofõri tanfolyamatot végezni, állami segédlettel. Az olaj-takony útja végigfolyik a Balkánon és lesz még Isztambul Konstantinápoly, és a Boszporusz orosz fennhatóság alatt, magyar korona-címeres zászlóval díszítve, akárki meglássa!

Azt meséltem már, hogy egyik ismerõsöm egyetemi barátai törökök és vidáman mondták, hogy "Erdogán is maffiózó", ahogy a többi, de legalább egyben tartja a "nemzetet". Azon az egyetemen dívik a fingugrizmus és még a mongol-magyar tanerõ is fingugrista és most hallom, hogy az eddig "kedvelt" orosz vendégelõadókat már tilos meghíni, sõt munkáikat olvasni is, mert "letértek" a hivatalos ösvényrõl és lázadó müdon eretnek tanokat kezdtek hirdetni az ember eredetérõl és a nyelvészeti kérdésekben. Persze az egyetem rektora vallja, hogy az ember a majomtól, de szûkebb körben a zsidótól származik. Lesz itt még hibrid csujogatás, bár az általunk ismert magyarságkutatók, nyelvészek mindegyike tabu. A mostani diákok 99%-a agymosott barom és ezekbõl lesznek az "új" pofaszõrök!

De nem errõl akartam írni, hanem az olajról! INA ügy megvan? MOL? Nyakig benne az ISIS-es katyvaszban és Hernádi Zsolt lekerült az Europol (Euro-lop) kõrözötti listájáról). Az étlap kész. A rendõrök MOL utalványra tankolhatnak. Cserébe itt a MOL vezérkar, Csányi, Járai, Martonyi...! Link

Az Euronews folyamatosan adagolja a Kazahsztáni, Üzbegisztáni reklámokat, invesztícióra csábítva. Nyugatról nincs is már reklám. Türkmének startra készen. Selyemút próbaüzem coming soon!

A látványos skandallum, a török "agresszió" az Orosz Birodalom ellen meghozta rövidtávú sikereit. Moszkva átveszi a Boszporuszt, ahogy látom és a Dardanelláknál lehorgonyoz. Cserébe Izraelbõl szerzi be az eddig Törökországból kapott zõccségeket és a turistáknak álcázott katonáit átirán-ítja Izraelbe. Tegnap váltam szemmé, mikor az orosz katonai Szemle internetes hírújságban mindenhol zsidó Holt-tengeres hirdetések jelentek meg, akciós árfekvést reklámozva. Nem Jordán szállodákat reklámoznak. Az olvasóközönség mára elég zsidó-ellenes hangulatban van, de engem onnan is kitiltottak már vagy 2 éve. Tegnap a facéról is, megint zárványba téve egy Posta Imre fuckot. Mit mondjak, amit még nem mondtam? A Charle de Gaule átirányítva a Perzsa-öbölbe, törökök Irakba nyomultak, Izrael meg jobbára kussol. Orbán leleplezte a "nemzetközi összeesküvést" és a titkos alkut, hogy libanoni és jordániai menekült-táboroból is deportálnak Európába kvótát. Valójában zsidókról esik szó és Ciszjordániát kell ennek a mocskos görény zsidó bagázsnak kiüríteni.

ISIS? Egy fantomszervezet, mely ahogy a mossad-cia-mi5 alakította, úgy válik köddé, amit már nem kell riogatni a tenorizmussal, de most még kell. Európában Orbánt jegyzik már mint "erõs embert" és lassan antiszemita is lesz és Hitler-hasonmás is, közben pedig Putyin pincsije, miközben zsidó-cigány. Ideális jelölt a takarításra.

De ha már Pintért említettem az elején! Emlékeztek még az olajbizniszre, olajszõkítésre...amiben benne volt az akkori (mostani) egész banda?

Portik szerint “Papa” egykori nyomozásának a célpontja Pintér Sándor volt
Link

A TEK-et "régi ügyek" felmelegítésére is használják, így pontosan megfelel a mostani zsidó-cigány maffia ügyeinek elõvételére. Kár, hogy ilyen lassan megy, de ez az egész "elit", egy mocskos rothadó góc.

Ja, még valami! Az megvan, hogy novák emõke tankolta idén agyonra magát közpénzen?

Nem szerénykedik a magyar képviselõ, ha közpénzbõl kell tankolnia
LinkLink

Hozzászólások

139 #20 jozsef toth
- 2015-12-07 22:33
bogyo !

Vatikanivals_vigyoriIsten fizessssse meg!s_hee
4 #21 Posta Imre
- 2015-12-08 06:13
Enid, nem hiszem el, hogy ösmered a Csihirót! Egyik zseniális mesének eladott realitás.

A barátaidat tartsd magadhoz közel, ellenségeidet még közelebb!

Izrael lassan bojkott alá kerül és ha maci lesz a kiemelt üzlettársa, tõle is lesz függõ. Mi a kérdés?

Egyébként elindul az elsõ naracs-szállítmány Latakiából is. A háború ellenére jó a termés. http://topwar.ru/...sovyh.html

Az elszámolás Rubelben vagyon!
9 #22 vala_ki
- 2015-12-08 10:00
Új fõnöke van a Moszadnak http://index.hu/k..._igazgato/
3 #23 Enid
- 2015-12-08 10:24
Tovabb is van. Mongyammeeg? s_kv

Imrem! Lenyisszantok a frufrudbol mingya'! s_hoho Ez nem hit kerdese, mar beszeltunk rola anno...

Napok ota itt bombolt a fejembe a tema, csak nem tudtam hogy kek irni rola...
Latod, milyen mazlim volt, meg a kep is elokerult. Asztro-gasztro.

Talan a jovoben a kovetkezo mesterseg, amit magas fokra emelnek az a szabas-varras leeszen.

A szûcsöket valahogy pl. nem kedvelik... s_hihi
48 #24 ro-zsola
- 2015-12-08 13:28
Bogyó barátom , a szemészeten reggel 8-tól van rendelés
. Remélem kinyílk a szemed. Ha más " gond van " kérjél idõpontot Imrétõl.
Orosz- izraeli " két jó barát " ?
A napokban Törökországban elfogtak egy izraeli állampolgárt aki Szíriából csempészet át emberi szerveket. Az elfogott ISIS tagok között sok az IDF katona és Moszad ügynök. Érthetõ már ?
Izrael egyre jobban elszigetelõdik. Az EU látványosan bontja fel az eddigi egyezményeket. Oroszok ? Nagy haverok mindaddig amíg ..... Az import-export " játék " zsidókézen van. Ideje van már kiszorítani a Vólstrít farkasait a placcról.
Törökország , ISIS , olaj. Azt a qurva anyjukat ! Dolgozik a " média ".
Aszongyák a zokosok , az ISIS olaja Törökországé mer' a kamionok belépnek az országba. Brávóóóóó ! Faxfejek. Nagyon megerõltetik magukat.
Csakhogy , a hír itt még nem ér véget. A Törökország területére belépõ olajszállító kamionok nem török olajfinomítókhoz mennek hanem a török kikötõkbe ahol már várják õket a tartályhajók. Leesett már? Mondjam tovább vagy kitaláljátok a " folytatást " ? Az egyetlen török olajfinomító Batman közelében nemsok olajat kap. ( napi 100-200 kamion ). Viszont a kikötökbe naponta többezer kamion érkezik. Naponta legalább 1 tankerhajót töltenek meg 2 helyszínen + az apró. Emelett csõvezetékeken keresztül egyesen szír területrõl nyomják az olajat a kikötõkig. Persze a hivatalos média szerint Törökország a " rosszfiú " , vajon miért nem emelgetik a hajók " tulajdonosait " ? Honnan jönnek , hova tartanak ? Na , mindegy majd " megprófétálja egyszer valaki ".
Miért akarja az EU katonailag megszállni Görögországot ? Ugye egyikõtök sem " agyhúgyköves " hogy elhiszi a " mesét ". Migránsok ? Aha , persze persze.
Kis kitérõ : mi a különbség a migráns és a menekült között ? Ugyanis jelenleg nem a " menekültekkel " van gond.
Háború a Balkánon ? Mégis ki fog kivel háborúzni ? Miért háborúznának ha egyébként semmi problémájuk egymással ?
Szíria csatlakozott az Oroszország , Örményország , Kazahsztán , Türkmeniszán stb katonai szövetséghez. Akad mégegy jelentkezõ : " Filisztína ". Nemrég láttam hogy még mindig balfaxoskodnak egyesek : " az igazi zsidók a palesztínok ". Gratulálok idióták. Szopjátok csak a média .....
Palesztín = Filisztin. A gyengébbek kedvéért palesztin = filiszteus. Világos ? Vagy még mindig elhiszik egyes kretének a mózesi " mesét " ? Ja , nem arról volt e szó benne , hogy a filiszteusok ( filisztinek , palesztinek ) kiírtásának árán " folgal hont magának a zsidó " ? Há' baxátok már meg barmok ! Errõl szól a mózesmese. Csak nem " akkor " történt meg hanem alig pár évtizede. Korábban alig alig akad arrafelé zsidó.
Megérkeztek Szíriába a T-90 MS Tagil tankok. Ezek ellen az amerikai BGM-71E -3B TOW és a francia licensz által Horvátországban gyártott M79 nemsokat ér. Az eddigi T-55 és T-72 ellen sok sikert értek el , a T-90 már megfordította a " hadiszerencsét "
Azerbajdzsán Kadirovval tárgyal. Putyin megszállja Örményországot. He ? Valamilyen " kázus " készül a Kaukázusban. Az amerikaiak rendezkednek Romániában. Hadgyakorlatoznak egy csöppet , a végén meg baxnak maguk után takarítani. Ott maradnak ahol gyakorlatoztak. Ennyire hülye lenne az orosz ? Vajon miért hallgat a média Transznisztriáról ? Mi újság arrafelé ? Nagyban fogyik a vodka vagy az oroszok is gyakorlatoznak ?
Balkán , Kaukázus , Törökország , Románia már felmelegítve. Csakhogy a " rebellis " lengyelek beleköptek a levesbe. Lukasenkónak nem tetszik a NATO muzsika , inkább orosz zenére " medvetáncol ". Nem marad más mint átpréselni a " migránsokat " a lengyelekhez.
Ukrajnában megint rádolgoztak a helyzetre de egyre rosszabb a jövõkép. Egy két épületet ugyan lerombolnak , megölnek néhány orosz nemzetvédõt , esetleg pár civilt de nem képesek eredményt elérni. Átviszik a " háborút " más területre.
A baltiak se hülyék. Akinek esze van menekül a térségbõl. Szeretitek a " migránsokat " ? Inkább fogadjatok be menekülteket a Baltikumból. Azok legalább fehérek és keresztények. Emelett még " rokonok is " ( litván-lengyelek , finn-észtek ). Nyugi , a rokonok nem migánsok , nem fognak ittmaradni. Viszont lesz majd egy érdekes dolog : kevés lesz köztük a hadrafogható férfiember.
No , koptattam egy csöppet az ujjaimat. Tudom feleslegesen. Folytassátok csak tovább a " magömléseiteket ". Puszi
4 #25 Posta Imre
- 2015-12-08 16:23
Enid persze emlékszem! A folyó szelleme a fehér sárkány a lekirályabb!

Rozsola, aszondod, katonai operáció zajlik? De meglepõ! Már megint?

Az USA 45 percig figyelmeztette az Iszlám Államot a bombázásokról, majd kifogyott a lõszer
Aki az ellenséget létrehozta, meg is óvja azt. Az Amerika Egyesült Államok ádáz küzdelmet folytat Szíriában az ISIS ellen.

A NATO erõk kénytelenek egyszerre kettõs propagandát tartani a kezükben, mert érdekük ehhez fûzõdik. Olyan hihetetlen, de most nézzük meg, hogy az USA miként küzd az ISIS ellen.http://hir.ma/18-...zer/596622


Az arabok döntöttek, a kanadaiak öngyilkosságba menekülnek

Az olajipari elbocsátásokkal magyarázzák, hogy az elsõ félévben 30%-kal nõtt azoknak a száma, akik önkezükkel vetettek véget életüknek Kanadában. A feketeleves pedig még csak ezután következik.
http://vs.hu/gazd...1208#!s181

Hadseregnyi fegyverre volt megbízása a szomszédban élõ muszlim medikusnak

Hogyan lesz a 30 éve Horvátországban élõ horvát-jordániai kettõs állampolgár muszlim medikusból a nemzetközi fegyverkereskedelem egyik nagyágyúja? http://magyaridok...ak-212467/
154 #26 kakas
- 2015-12-08 17:01
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=9QxWYIAtCMU[/movie] s_grat
128 #27 bogyo
- 2015-12-08 17:01
ro-zsola még szerencse, hogy barátaimat saját magam választhatom! :D
Imre mint szemész?! s_vigyori Eddig látnoknak ismert!

Mellesleg nem is oly rég egyike voltál a nagy török testvérisegg zászlóvivõje. Mi lett mostanra? Olyan mintha mosdatnád a török zsidajait. s_vigyori
Azt ugyi tudog hogy erdög fiacskáját körözik nemi erõszak és többrendbeni gyilok miatt. Pár riporternõ terhelõ anyagokat közölt a család ûzelmeirõl amit genszter módon kezelt.

A családoddal is ilyen hangnemben beszélsz? Talán õk megérdemelnék. Fõleg édesanyád!

itt is elmondják a tutit:http://thesaker.i...-articles/ emberi hangnemben.


én személy szerint drukkolok az oroszoknak. Ennek ellenére meg sem fordult a fejemben hogy oda menjek külföldiábadolgozóba. Ahogy szinte senkinek.

a puszit hová gondolhatom? :)
4 #28 Posta Imre
- 2015-12-08 17:12
Bogyó sokatoknál megakadt a tû. Szinte mindõ-töknél bejátszik a dinnye. A "török" maci szövetségese ebben a mocskos játékban már jó ideje. Erdogán pont olyan ebben a játékban, mint Janukovics volt, vagy orbán, gyurcsány. Mivel mindegyik benne van nyálig a mocsokban, így kit is mosdathatnék? Mi a nem érthetõ? A színjáték? kapcsold már be csak a jurónyúzt, jön a hivatalos csatornázottságból, hátha jobban befogadod, hogyan változtatják a közvéleményt és rajzoltatják át a ca. 100 esztendõvel ezelõttire a térképeket.

A "zászlóvivés" nem erényem és ha téged megtéveszt a cirkusz, az a te bajod.
4 #29 Posta Imre
- 2015-12-08 19:47
Meddig rágalmazhatja Fischer Iván munkahelyét, Magyarországot évi 1,5 milliárdért?

Meddig rágalmazhatja Fischer Iván munkahelyét, Magyarországot évi 1,5 milliárdért?

„Nekünk most minden segélyre szükségünk van. Mindenre, ami csak a túlélést lehetõvé teszi”, mondja Fischer Iván, „mivel a magyar politikusok kulturális bûnözõk. Az én országom tele van gyûlölködéssel, rasszizmussal, korrupcióval és hazugsággal; ezt a nagy zenekart meg sem érdemli”.

(Stephans Moens tudósít a Budapesti Fesztiválzenekarról a flamand De Morgen címû napilap 2000. november 7-i számában)
http://nemzeti.ne...29173.html

NATO-fõparancsnok: valószínûtlen, hogy Moszkva határidõre teljesíti kötelezettségvállalásait

Philip-BreedloveCsekély az esélye annak, hogy Oroszország a kitûzött ez év végi határidõre teljesíti az ukrajnai béketeremtés érdekében vállalt kötelezettségeit – mondta szerdán Brüsszelben Philip Breedlove amerikai tábornok, a NATO európai szövetséges erõinek fõparancsnoka.http://biztonsagp...allalasait


Így küzdene a klímaváltozás ellen Arnold Schwarzenegger
-
Az éghajlatváltozás elleni harc jegyében heti egy-két húsmentes napra buzdít mindenkit Arnold Schwarzenegger, aki az ENSZ múlt héten megkezdõdött klímavédelmi csúcstalálkozójára érkezett Párizsba.
http://vs.hu/koze...paign=main

Ellopták az összes közbeszerzés adatait a pozsonyi városházáról

Betörtek a pozsonyi városházára a múlt héten, szerdára virradóra – a bûncselekményrõl csak most számolt be az Új Szó.http://24.hu/kulf...oshazarol/

Dinnye és gránátalma még soha nem jutott el ilyen drágán Moszkvábahttp://kitekinto....mct3r8m-6A

Betilthatják a német neonáci pártot

Németországban továbbra is bizonytalan a szélsõjobboldaliként és széles körben neonáciként számon tartott Német Nemzeti-demokrata Párt (NPD) betiltására irányuló eljárás kimenetele, annak ellenére is, hogy a betiltást célzó indítvány ezúttal nem bukott el az alkotmánybíróság elsõ próbáján - kommentálta kedden az egyik vezetõ német politológus a karlsruhei testület döntését. http://www.atv.hu...aci-partot

Ankara beintett Moszkvának, megszólalt Erdogan fia

Törökország lépéseket fontolgat és szükség esetén szankciókat is bevezet Moszkvával szemben - mondta Ahmet Davutoglu török kormányfõ kedden, mindazonáltal megjegyezte, hogy Ankara nyitott marad a tárgyalásokra. http://www.atv.hu...rdogan-fia


Valóban beszéltek robbantásról Beke Istvánék, „de csak heccbõl”

A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom kézdivásárhelyi tagjai tudtak arról, hogy lehallgatják õket, és heccelni akarták a román hatóságokat, amikor arról beszéltek, hogy felrobbantanak egy „pizza” névre keresztelt, házi készítésû bombát a városban a nemzeti ünnepen.http://kitekinto....mcvVr8m-6A

Drasztikusan esett a német gazdák jövedelme

A világpiaci árak csökkenése és az orosz importkorlátozó intézkedések miatt átlagosan 35 százalékkal csökkent a nyereségük.
http://www.hirado...jovedelme/

"Széteshet az EU" - Schulz nem túl optimistán néz az uniós jövõbe

Az Európai Parlament elnöke szerint egyes országok kivonják magukat a felelõsség alól, és csak akkor sürgetik a szolidaritást, amikor a saját érdekeikrõl van szó. Nem biztos benne, hogy a mostani felépítésû EU túléli a következõ tíz évet, de úgy gondolja, az alternatíva a "nacionalizmus Európája", amelynek kialakulása pusztító hatással járna.
http://hvg.hu/vil...timist#rss

Vona már nem tenné tûzbe a kezét KG Bé­láért! Kez­dõ­dik a ki­hát­rá­lás!
El­lent­mon­dá­so­san ke­re­sik a sza­va­kat a job­bi­kos kép­vi­se­lõk, ha szóba kerül kém­gya­núba ke­ve­re­dett kép­vi­se­lõ­tár­suk ügye. Már a párt­el­nök sem tenné érte tûzbe a kezét.http://ripost.hu/...kg-belaert

Hogyan válik valaki magányos terroristává?

Amerikai krimikben azt szokták mondani, egy bûntényhez három dolog kell: alkalom, eszköz, indíték.http://888.hu/art...rroristava


Németh Zsolt: a magyar-amerikai viszony a látszatnál jobb helyzetben van

A magyar-amerikai viszony jobb helyzetben van, mint amilyennek tûnik, a világban tapasztalható megnövekedett instabilitás nyomán ugyanis felértékelõdött a kétoldalú kapcsolatokban a biztonsági együttmûködés - jelentette ki hétfõn Németh Zsolt, az Országgyûlés külügyi bizottságának elnöke washingtoni megbeszéléseit követõen az MTI-nek telefonon adott nyilatkozatában.http://kitekinto....mcvWr8m-6A

Arculcsapásként érte a szélsõjobbosokat, hogy a menekültekért vonultak

Fáklyás felvonulást tartottak szélsõjobboldaliak a németországi Wittstock városában, nem sejtve, hogy minden egyes lépéssel a menekülteket fogják támogatni.
http://hvg.hu/vil...okat_h#rss


Lezárhatják a Boszporuszt a törökök?

Törökország akár le is zárhatja a Boszporuszt, ha fenyegetve érzi magát az Oroszországgal kialakult konfliktus miatt – jelentette ki a Külügyi és Külgazdasági Intézet Oroszország-szakértõje az M1 reggeli mûsorában.
http://www.globop...a-torokok/

Kiszivárgott az Iszlám Állam belsõ kézikönyve

„Ha pszichopata gyilkosok sztereotipizált csoportjaként tekintenek az Iszlám Államra, akkor drasztikusan alábecsülik õket.” Az Iszlám Állam kézikönyve részletesen ír a terrorszervezet felépítésérõl, beleértve a közigazgatást, a regionális kormányzást vagy a szovjet példán alapuló gazdasági kontrollt. http://www.atv.hu...kezikonyve


Így fegyverezte fel világ az Iszlám Államot

Az Oroszországból, Kínából, az Egyesült Államokból és európai uniós tagállamokból származó iraki fegyverekbõl erõsödött meg a terrorista szervezet – állítja az Amnesty International elemzésébenhttp://24.hu/fn/g...m-allamot/

Megtámadták az afganisztáni Kandahár repülõteréthttp://www.hirado...puloteret/

Közös európai kiberbiztonsági szabolyás lehet

Megállapodás született az elsõ közösségi szintû kiberbiztonsági szabályozás elfogadásáról az Európai Parlament (EP) és az uniós tagállamok képviselõi között - közölte kedden Günther Oettinger, a digitális gazdaságért és társadalomért felelõs EU-biztos. http://www.atv.hu...lyas-lehet

Tenger alól indítottak rakétatámadást az oroszok

Elsõként indított rakétacsapást tengeralattjáróról Oroszország a szíriai beavatkozás keretében – közölte az orosz védelmi miniszter kedden. Szergej Sojgu Vlagyimir Putyinnak tett jelentést arról, hogy a Kalibr típusú cirkáló rakéták sikeresen eltalálták a kitûzött rakkai célpontot. A tengeralattjáró a víz alatt volt a kilövéskor.http://24.hu/kulf...z-oroszok/


Kiakadtak a világ vezetõi Donald Trumpra

-
Elhatárolódott Paul Ryan, az amerikai képviselõház republikánus elnöke a pártja színeiben induló Donald Trump elnökjelölt-aspiráns kijelentésétõl, miszerint teljesen betiltaná a muzulmánok beutazását az Egyesült Államokba. Trumpot bírálta a Fehér Ház, az amerikai külügyminiszter, a francia és a brit miniszterelnök is.
http://vs.hu/koze...paign=main

Meghalt az amerikai Becsületéremmel kitüntetett hõs magyar

Egy napig egyedül védett egy magaslatot és megmentette 40 hadifogoly társa életét.
Meghalt Kaliforniában a magyar származású Tibor Rubin, akit élete során a legmagasabb amerikai katonai kitüntetéssel, a Becsületéremmel (Medal of Honor) tüntetettek ki - közölte kedden az AP hírügynökség. A holokauszt túlélõ Rubin a nácik fogságából való szabadulását követõen az amerikai hadsereghez csatlakozott, és koreai háborúban tûnt ki hõsiességével, amiért késõbb megkapta a Becsületérmet.http://www.hirado...os-magyar/
154 #30 kakas
- 2015-12-09 10:33
Aranyhamisítási ügy.https://titkolthi...ar-bankok/
48 #31 ro-zsola
- 2015-12-09 13:46
Bogyóka ! " Az anyázást inkább hagyjuk ". Mellesleg az ostoba pofázás nem más mint " ellenpropaganda és agitáció ". Ne feledd : 58.cikkely
Ideje lenne " felébredni ".
" A filisztinek az igazi zsidók ". Csak neked elárulom . De csak neked
Jézust a zsidók ölték meg. A propaganda szerint az akkori zsidók a mai filisztinek. Vajon megérdemlik e a mai filisztinek a " népírtást " ? Korábban nagyban terjedt ez a propaganda amelynek egyetlen célja volt : ráhúzni a zsidók bûneit a filisztinekre . Ezáltal Izraelnek " joga van írtani õket ". Mivel " dolgozik a Szentlélek " mint annyi sok zsidó-fasiszta propagandát " csírájában " folytottuk el.
Drukkolsz az oroszoknak ? Nincs rá szükségük. Az ostoba pofázással csak a " xart kavarod ".
Más. Török testvériség ? Igen , a török testvérnép. Ugyanúgy meg van nyomorítva mint a magyar. Mi a gondod ezzel ? Netán felsõbbrendûnek érzed magad ?
Naponta benézek ide , mit látok ? Gõzerõvel toljáok a korábban már bebuktatott ökörségeket. Volt idõ amikor ment a " koronázás ". No , hol vagytok koronások ? Most miért nem pofáztok ? Soroljam még ?
Megmondtam már nektek : nincs ugri-bugri okoskodás. Ne pofázzatok , senkit sem érdekel.
Inkább keressétek a szomszédos népek barátságát. Amerika megszállja a térséget , ti " magyarok " vagytok az egyik " elosztóbázis ". Meddig akartok még balfaxok lenni ?
Van ez a weboldal ahol szabadon lehet értelmezni , összekapcsolni és következtetni. Szomszédaink idejárnak nézelõdni. Keresik az értelmes embert akivel érdemes szóbaállni. Mit látnak ? Ugyanazt a baromságot amit a többi " magyar " weboldalakon. Semmi különlegeset.
Villogtok a média szövegelésével , de csak ennyi. Hol maradnak az értelmes emberek akik a dolgok mögé látnak ?
Tudom , nehéz " mûfaj " ez. Szántai " tanár úr " meg a többi " errõl nem beszél ". Pofáztok holmi " szír menekültekrõl ". Nos hogyan is állunk ? Oroszország bombázza a szír területeket , a " szírek " menekülnek , Magyarföldet szétbaxxák. Ki a felelõs érte ? Ki tudod találni ? Mer' amig az orosz nem avatkozott be , a " szírek " megültek a seggükön. Akkor " fegyverbe magyar davaj Moszkva ! ".
Sõt , a " palesztínok mint igazi zsidók " a felelõsek minden nyomorúságunkért . " Fegyverbe magyar ! Irány Izrael , filisztineket írtani ! "
Tovább is van . " Vesszen Trianon ! " azaz " Fegyverbe magyar ! Foglaljuk vissza a Királyi Magyarország területét ! Támadjuk meg a szlovákokat , ruszinokat , románokat , szerbeket ! " Hurrá !
Persze a " sógorokat " nem szabad piszkálni sem a " kétkulacsos horvátokat " vagy a " néma " szolvéneket
Végeredmény : " Takarodj magyar háborúzni , dögölj meg ostobán ". Tengernyi okot találni a háborúra. Van elég zsidó-fasiszta propagandaanyag.
Ezt akarjátok ? Vagy valami mást ?
Ha nem tudsz valamit , kérdezd meg. Akad még itt egy-két " tudó " aki szívesen elmondja neked mi a helyzet. Ja , persze hiszen te is " überokos " vagy. Biztosan ?
Változásról álmodoztok . Mégis hogyan gondoljátok ? Ok legyen. Holnap titetek az irányítás. Hogyan tovább ?
Nincs önálló gondolat , képtelenek vagytok közös célt kijelölni . Ki fog bennetek megbízni ?
" Putyin nem térdepel le elõttetek ? " Mi a fene ? Talán még nem látott elõadást holmi " magyarságtudat " témában ? Há' az nagy gond ! Mag népe ? Tudás népe ? Khmm inkább a balfaxoskodás népe.
Nyálazd csak tovább a médiát , az való neked.
128 #32 bogyo
- 2015-12-09 15:11
inkább Zümmm, Zümmm .... s_kv

na az a mentalitás amiért utálják a Magyart. überokos.
4 #33 Posta Imre
- 2015-12-09 16:20
Rozsola, ezt honnan veszed, hogy "van egy oldal....szomszédaink es ..." Ha ma nagyon jó a kedvem, mert egyre jobban eligazodok a gyógyszeres fiókokban, polcokon. Ha legurult nékik, meg tudom keresni! Nem jó nekik a jóbik, hvim, kurutyinfó...? Eh! Na mindegy! Van itt pár "ász", de õk meg nem szólalnak "mordori nyelven" ...sem. Akik meg igen, azok zöme alkalmatlan arra, amire utalsz, de lelkes és persze vagy csacska, vagy csöcske, de jó magyar kihallásra ítélt ember. Attól tartok elkéstél te es és a kukkoldázó "partnerek". Bevallom én egyetlen egyel sem találkoztam az elmúlt sok év alatt, sõt hírét sem hallottam. A "szlovák" nemzetiek élbolya nemrég bicskázott be, és "fosott" vélem találkozni, de ennek is egy éve már, vagy inkább több, a hököm se számolja már.

Nem gondolom, hogy mi vagyunk az 2élcsapat", de az a helyzet, hogy igen, de csapatra ne számítson senki. legalábbis arra, hogy én csapatot verbuválok. Eszem ágában sincs még isten kedvéért sem! Nem bohóckodok, de annyit megteszek saját és a kukkolók szórakoztatására, hogy megosztok néhány téves meglátásom és kigondolt hazugságaimat. Ha 2011-ben jöttek volna, ahogy nem, talán. Még 2012-ben is, szódával. De nekem se ambícióm, se képességem, de még csak kedvem sincs majomkodni egyetlen mondvacsinált "nemzetivel" sem, akirõl az elsõ körben kiderül, hogy egy fax, csak be van csomagolva. Nem mondom, hogy fogadd el, de ez van!

Ha változtatni akarnak ezen, akkor kûggyék ide a jól képzett titkosszolgáikat, oszt akkor majd élvezettel csatlakozik még másik 10 kommentelõ is (persze közülük) és mehet a cikk az Origónak, Indexnek és irány a világhír!

Jézus ezt tenné!

De lásd, mutatok valamit, hol tart az "elit".

2015.12.02.SZÁMÚ RENDI TÁJÉKOZTATÓ

a szlovák belügy által a felvidéki Zobor-vidék katolikus magyar településeire telepítendõ szír katolikusok származásáról.

A kezeinkhez a mai napon kézbesített – kommentár nélkül továbbított - vitairatnak az Amerikában és a Felvidéken felváltva tartózkodó Geönczeöl Gyula magyarságvédõ és eredetkutató -volt lévai diák - a szerzõje.„ A szíriai keresztények eredetileg kanaanitak, akik azonban o-babiloni szkitak, vagyis sumerok leszármazottai. Keveredtek szemitákkal a kesõbbi korokban. Nem véletlenul álltak szemben a szemitákkal, megküzdöttek velük es ennek se vége se hossza.Istenük Bel, vagy Baal, akinek eredeti neve Namr, vagyis a Bibliában Nimród, aki párduccal vadászott. A kusok, kusanok, avarok/hyksosok, geták, hettiták, hunok, is a Nimród/Zarathustra/Orion asztrális szkíta vallás hívei voltak, ennek eredete O-BABILON-ban van.A magyarok a szkíták és med szkítákból erednek, királyuk Madyas volt, 7-es számrendszerben szervezõdtek, az asztronomiai mágia értelmében: 7 fal, az égi 7 szféra, amit egy-egy domináns bolygó uralt, es mindegyiknek jellegzetes szine volt. A szkítak egy része északra szorult, elvándorolt Indiába, Kinába, illetve a jégkorszak vége óta a Kárpát-medencébe..A régi kanaanita, Jézus által követett es arámi szkíta nyelven terjesztett vallás nem volt szemita vallás, tehat Nyitraterségében magyarul kell a kanaanita szíreket tanítani. A szírek kanaanita háttere pontosan az oka annak, hogy a szemita arabok Szaud Arábiába és az öböl menti államokba nem akarták õket beengedni.A jelenlegi europai keresztényseg azonban már a 2. században letért a Jézus által arami nyelven terjesztett régi babiloni Zoroaszteri hitrõl es elment a szemita Jahwe iranyba. Lásd Markion egyházatya vitait a paulaner egyházzal. Jahwe nem azonos Bel/Baal/Eli istennel. Lasd pl. Bulanyi atyánal.A magyaroknál az Árpadok ezt tudták, Bel a vilagossag istene, ezert van Belapataka, vagyis nem Feherpatak, hanem Belapatak vagy VII. Konstantin csaszarnal Belagrada szerepel 945 korul, Belavar, a vilagossag vara, Nándorfehérvár. AzÁrpádok pedig nagy elõszeretettel használták a BÉLA nevet.Viszonyuk Romához, a pápasághoz igy nem volt felhõtlen. A szkitak, turkok, vagyis kazárok es magyarok ismerték a régititkokat. A Zoroaszteri vallás es az árják hitébõl keletkezett Mithra Napisten a világosság istene.

Nyitra ennek a nagyon régi szkíta kornak az emlékét õrzi. Õ nem más, mint a kései árják Nimrudja, Bel istene.Egyiptomban a Napisten hitet a szkítak vezették be. DEVA neve is a Zoraszteri 7 diva nevébõl eredt, akik a ket nagy szellem, a vilagossag es a sötétség fölött õrködtek. A Balaton neveben is benne van ez az igen regi nev, Baal-a-ton, tenno istent jelent, a szumeroidak evezredek ota jelen vannak a Karpat-medenceben es minden folyo es helynev az o emlekuket orzi. Pl. Pozsonye. Pison, Poson, vizes hely.A magyar falvakra telepített szíreket mindenképpen elõ kell venni es ezt velük megbeszélni. Mert azt akarja a szlovák belügy, hogy a magyar iskolák rovására soviniszta szíreket rak nem éppen magyar iskolákba. És ehhez a zavaros egyház is csatlakozott.Kezdettõl fogva vitatkoztam errõl mindenkivel, titkosszolgálati feljelentgetõkkel, pártocskák idióta politikusaival, stb. Dehát én nem a szocialista realizmus szövegeit olvasom, kezdetektol fogva.Véleményem szerint nem a fagyi nyal vissza, hanem a történelem. Illene tobb Rawlinsont, Oppertet, Hincks-t, Pagel-t kell olvasni.Angolul minden megvan. Különösen a British Museumban. Nem kell a szájat tátani senkinek, csak hozza kell fogni megismerni a valóságot. „Vége.

Jegyzi:

Dr.Nagy László sk.

Rendi kormányzó

Budapest

Erre válasz!

http://magyarhirlap.hu/cikk/42273/Szijjarto_Peter_Vegyes_kepet_mutat_a_karpatmedencei_kapcsolatrendszer

Gyula Geonczeol · Duna utcai gimnázium, Pozsony
milyen tortenelmi tehertetelrol beszel? Ez provokacio, raszista terror, semmi mas. A Karpat medencebe ezeket az idegeneket a habsburgok telepitettek be. Aztan kitalaltak a finnugorizmust, hogy letagadjak es uldozzek a szkita es hun korral valo kozvetlen kapcsolatunkat, hogy helyet adjanak a par szaz eve betelepitetteknek, akiket a habsburgok a magyarok szamaranyanak csokkentesere hoztak be. A finnugor nonszensz alapjan kitalaltak, hogy a magyarokat a szlavok megeloztek es ennek alapjan rasszista allapotok es magyaruldozes alakult ki a Felvideken. Szegyenteljes, hogy jo kapcsolatokrol beszel a hivatalos politika, ami a felvideki magyarok szembekopese. Szlavok nem voltak a Felvideken a magyarok bejovetele elott, az avarok vittek magukkal Szileziabol szlavokat, akiket delen telepitettek le utkozozonanak a gorogok fele. Roluk beszelnek, ez volt a deli Moravia, ami delen volt es sohasem a Felvideken. Foleg nem Nyitran es Pozsony mellett nem. A magyarok bejovetele elott a bizanci forrasok a Karpat medenceben turkokat ismernek csak, akik azonban nem masok, mint a nyugati turk birodalom, ami Kazaria. A hunokat ugyanis turkoknak neveztek abban az idoben. Meg is irjak, hogy a hunok, akik avarok, illetve a magyarokrol, akik hunok. Nem a magyar kronikakat es a korabeli forrasokat kell tiltani es gyalazni, hanem a rasszista magyarorszagi hivatalos torteneszeket kell birosag ele allitani es eltiltani uszitasert es tortenelem hamisitasert es a magyarok ellen.


Kedves Gyula Geonczeol!
Köszönjük részletes észrevételeit, polemikus megjegyzéseit.
Nyilván, ha a magyar határ a Kárpátok vízválasztóján húzódna, nem lenne értelme ilyen értelemben kárpát-medencei kapcsolatrendszerrõl beszélni.
De nem ott húzódik, egy ideje.
Ennek nem kell örülni, de nem is kellene úgy tenni, mintha nem ez lenne a helyzet.
Vissza lehet menni 1500 évvel az idõben, de senki nincs ma már, aki megbízható ismeretekkel rendelkezne arról, mi is volt errefelé a helyzet akkoriban.
Bár én nem vagyok történész, de ismerek néhányat. Hogy rasszisták lennének, azt az õ nevükben is kikérem magamnak!
Üdv
KF


Kedves Mindenki!

Én messzemenõen egyetértek Gönczöl Gyulával.

Két életmodell összecsapásának vagyunk tanúi
KÁIN -ÁBEL féle testvérgyilkos eszmerendszer
áll szembe a HUNOR _MAGORI EGYMÁS MELLÉ RENDELTSÉGGEL .


Az õskereszténység u.olyan ANTAGONISZTIKUS ellentétben van a judeokereszténységgel

mint "szent" István az ÁLMOS ÁRPÁD vezér vonal eszmerendszerével
A Szentkorona TAN szemben áll a SZENTKORONA ÉRTÉKRENDDEL Lásd dr Halász József munkásságát.
Nem keverhetjük össze a
szabadságszeretetet a szabadossággal , a félrevezetõ tartalmúvá vált liberalizmussal

ha meg durván akarom kifejezni magam
nõ létemre is azt kell hogy mondja
a mézet nem szabad összekeverni a szarral .

Az 1100 évvel ezelõtt és az elõttük sok-sok generációban élt valódi vezetõink
TUDTÁK KIKKEL LEHET és KIKKEL LEHETETLEN együttélni .

1100 éve hülyítenek minket a vallási vezetõink ma meg a sok sok történészünk legnagyobb része is .
Ez egy álságos takarózás hogy ki tudja mi volt régen.

Tudatlanság van, meg lustaság de információk rendelkezésre állnak töménytelen mennyiségben .

Szép Napot és Ébredést kívánok

"Az õskereszténység u.olyan ANTAGONISZTIKUS ellentétben van a judeokereszténységgel
mint "szent" István az ÁLMOS ÁRPÁD vezér vonal eszmerendszerével
A Szentkorona TAN szemben áll a SZENTKORONA ÉRTÉKRENDDEL"

Segítség! Jelentkezzen, aki ezt érti!
Pedig tanultam hittant is, meg történelmet is!
Hacsak az nem igaz, minden mindennel összefügg!!


Lehet bosszankodni, hõbörögni, siránkozni, múltba révedni, nyavajogni, nyafogni, egymással gyáván személyeskedni, hivatkozni MÁSOKRA, hibáztatni MÁSOKAT, kifogásokat keresni ANYAGIAKBAN, ..., de aki feladta a jövõt mert nem szûl és nevel föl gyermekeket, sõt a mgazatok millióit legyilkoltatja, az átengedi más szaporodó népeknek az országot. Lehet ideig-óráig kerítést építeni, de ha 1910 óta pl. a tótok 2 millióból majd 5 millióan lettek, vagy 1960 óta a két pakisztáni ország lakossága 110 millió volt, most ~380, akkor nem kétséges, hogy a cigánnyal és egyebekkel mi lesz a jövõnk. A nyugdíjbiztosítás (M.on. ~1928 óta) is becsapja az embereket és más gyerekeitõl várják a gyerektelenek, vagy egykés szülõk, vagy akiknek a gyerekei nem itt élnek. Sajnos a természet törvényei a népekre is kegyetlenûl érvényesek: az erõs fönnmarad, a gyenge elbukik.

Üdv GoL


Na jó zabhegyezést!


Bogyó, az a helyzet, hogy rozsolának sajnos, vagy nem, de "igaza van", még ha ez nehezen is emészthetõ.
75 #34 talpi
- 2015-12-09 20:35
Ahogy mondod Ro-zsola. Itt csak "íjjászkodók,ostor pattogtatók, MAGyarkodók vannakl.Na, meg van néhány olyan MAGyarkodó, aki a tulajdon családját, gyermekét, annak jövõjét áldozza Baalnak. Mit várunk akkor a többitõl? Hiszen, csak néhány aki gondolkodik, a többi sajnos "szart sem ér, vagyis igen, csak ""azt"".
4 #35 Posta Imre
- 2015-12-10 19:33
Kiakadt és kínos helyzetbe hozta Orbán Viktort Tõkés Lászlóhttp://24.hu/belf...es-laszlo/

Terroristákat üldöznek Svájcban, megemelték a terrorfenyegetettség szintjéthttp://24.hu/kulf...-svajcban/

Rejtélyes nyomozás folyik a TV2-nélhttp://24.hu/belf...a-tv2-nel/

Lemondott az afgán kémfõnökhttp://vs.hu/koze...paign=main

Megölték az Iszlám Állam pénzügyminiszterét

Az Egyesült Államok vezette nemzetközi koalíció légicsapásai megölték az Iszlám Állam (IÁ) pénzügyekért felelõs vezetõjét és két további magas rangú vezetõjét Irakban - közölte Steve Warren, az amerikai hadsereg szóvivõje.
http://hvg.hu/vil...iszter#rss

"Új idõk" jönnek Argentínában

A "megállapodás mûvészetének" megtanulására szólította fel országa polgárait csütörtöki beiktatásakor Mauricio Macri, Argentína új elnöke. http://www.atv.hu...gentinaban

Elnézést kért az orosz áruházlánc, mert Obamás-majmos vágódeszkát árultakhttp://24.hu/kulf...t-arultak/


Másfél év után ismét jöhet a norvég pénz Magyarországra

Norvégia megerõsítette csütörtökön, hogy 19 hónap után feloldotta a Norvég Civil Támogatási Alap által Magyarországnak szánt pénzek zárlatát.
http://vs.hu/koze...paign=main

Botrány a parlamentben: széttépték Nagy-Románia térképét

Botrány tört ki a moldovai parlamentben csütörtökön, amikor az oroszbarát, ellenzéki szocialista párt (PSRM) képviselõi széttéptek egy, szerintük az ország oktatási minisztériuma által terjesztett térképet, amelyen Moldova Románia részét képezi.
http://www.atv.hu...a-terkepet

A jemeni és a szíriai helyzet rendezését sürgették az öböl menti államokhttp://magyaridok...ok-219925/

Valaki elhagyhatott három Boeing repülõgépet

Több mint egy éve várakozik három Boeing repülõgép Malajzia legnagyobb légikikötõjében. Egyelõre nem tudják, kié vagy kiké lehetnek. Senki sem vállalta ugyanis a repülõgépek tulajdonjogát és az ezzel járó költségeket.
http://hvg.hu/vil...nkinek#rss

Intervencióra készülnek az amerikaiak Irakban?
MTI, 2015. december 10., csütörtök 13:32
Mintegy százezer külföldi, többek között a Perzsa (AraB)-öböl menti és más arab államok által küldött katonát vethetnek be amerikai irányítás alatt Irakban, hogy szembeszálljanak az Iszlám Állam (IÁ) fegyveres bandáival – közölte az IPA iraki hírügynökség egy iraki parlamenti képviselõnõ Facebook-közleményére hivatkozva. http://mno.hu/kul...an-1318384

Putyin atomcsapással fenyegette meg az Iszlám Államothttp://24.hu/kulf...m-allamot/

Bild: a német kormány a határ lezárását fontolgatja http://vs.hu/koze...1210#!s182
9 #36 vala_ki
- 2015-12-10 20:21
Egy újabb besztsaller, valószinüleg jövõtõl majd kötelezõ háziolvasmány is lesz.
"A könyv nem pusztán holokauszttörténet, de a magyar megszálló csapatok tevékenysége elválaszthatatlan a holokauszttól, ami itt már 1941-ben elkezdõdött."
http://index.hu/t...etunioban/
48 #37 ro-zsola
- 2015-12-11 03:42
Feltettem pár kérdést , megjött a válasz.
No , ezért nem kell piszkálni a filisztineket. " Isten " majd elintézi. ( lehet nyomni a kommenteket )
ISIS olaj . No nagyjából " betalált " a cikk. ( ide is lehet irogatni " okoskodásokat )
Sem neked , sem nekem nem kell " szervezkedni ". Eddig is " hülyék " voltunk és ezután is azok leszünk. De szükség van ránk.
Itt egy érdekes cikk : http://mk-london....2/09/11217
Most mondja valaki azt , a " próféciáim " nem teljesednek be. 20 év ? " Jézus mondá : az idõk megrövidülnek ".
Szomszédok vannak. Csupán baráti jobbot kell nyújtani nekik. Ez mára már létkérdés. Ugyan lehet bizni az oroszokban de ne feledjük , szomszédaink számára õk a " Nagy Szláv Testvér ". Vajon az orosz kinek az oldalára állna ?
Természetesen õk is el vannak zsidósítva. Ezért is szükséges közösen " takarítani "
Egy esetleges bosnyák - szerb vagy horvát - szerb balhé esetén Moszkva nagyon örülne ha a " kistestvér " oldalára állnánk. Szlovákia meg fog szünni. A csehek , lengyelek és magyarok között szépen elosztják.
Külön kérdés Ruszinföld. A ruszinok a kezdetektõl fogva húségesek voltak hozzánk. Számos háborúban velünk együtt védték a hont. Kérdés : Ha holnap visszakapjuk Kárpátalját , mi lesz a ruszinokkal ?Autonómia ( a legtágabb értelemben ) vagy ? A ruszin szláv nép.
Valamint személyes meglátásom szerint egy a szomszédaival békében élõ és nem holmi lózungokat skandáló Magyarföld-el másképpen fognak tárgyalni " valakik ".
Köztudomású , hogy a V4+ térséget átveszi az orosz-kínai tengely. Kinek áll érdekében kavarni a lekvárt ? A kínai pénzembereknek ? Vagy az orosz védelmieknek ?
12 #38 spartakusz
- 2015-12-11 04:43
#53 | spartakusz - 2015.12.11. 05:28:45
spartakusz
2015-12-11 05:21:08
Szevasztok!

Lélektani hatás - meg 30 év ne má - amikor jövõre már csak kettõ-évünk maradt a rend visszaállítására - de nem is errõl akartam tájékoztatni a fórumozókat ha nem valóban a lélektani hatásról - és annak biztos eredményérõl - ezt mi is eltudjuk színészkedni majdan!

szóval - olvasd el - habár zsidó írja - de jó a meglátása:

idézek-belõle ízelítõnek, hogy kedved kapj elolvasni:

"...A sokkhatás nélkülözhetetlen a közvélemény manipulálásához, legfõbb funkciója azonban az, hogy megfelelõ alkalmat nyújtson a háttérhatalom stratégiai programjának a burkolt végrehajtásához úgy, hogy a szálakat a háttérbõl mozgatók ne leleplezõdjenek le, és a valódi indítékok, célok se derüljenek ki...."

innen:
http://mek.niif.h...l/0215.htm

tisztelettel.
id.Kiss László
ui: a forgatókönyv megvan csak színészek kellenek hozzá....!

ide írtam:

http://www.hungar...c_start=50

meg ide is:

http://www.kubiny...u/forum/11

spari: legyetek jók ha tudtok....!

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.49 másodperc
4,702,036 egyedi látogató