Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Rozsola jelenti rovat hírei

Gondolatok Mivel a téma egy régebbi cikiknél volt , azt pedig elő kell keresni , költözzünk ide.
Laci és társai számára csak annyit szeretnék elmondani , " lehet játszani " de a tét nem kicsi. A Secu-Moszad dolgait jobb nem piszkálni , arra vannak " illetékesek ". Tegnap Belgiumban , ma Németországban , holnap Hollandiában vagy " valahol " agyonlőnek néhány " románt ". Romániában mindennaposak a " kivégzések ". Sokszor leírtam már : " Ne ficánkolj ha nem téged baszogatnak "
Egy-kettő-multipólusú Világ ?
Gyerekek ! Egyvalamit ne feledjetek : Építkezések folynak !
Kínai pénzen gyorsvasút és a " Déli Áramlat " egyik szakasza a Kaukázusból indulva , Bulgária ( gőzerővel folynak a munkálatok ) , Szerbia , Magyarország érintésével Szlovákia felé. Putyin " leugrik Judeapestre " , előveszik Magyarország térképét és " Putykó " meghúzza a vonalat " : " Viktorkám ! Itt fog haladni a vezeték "
Ne hiányoljátok a " Nyugati Világ " eseményeiről történő " hatástanulmányokat ". Magyarország sorsa már eldőlt. Északon szlávok , délen szlávok. A Nagy Szarmata ( Szláv ) Birodalom nem fogja eltűrni a Magyarország + Románia " kiszögelést ". Tetszik vagy sem , be fognak minket seperni aratáskor ! Senki sem fogja megkérdezni , mit akarunk ! Ők döntenek , mi engedelmeskedünk. Ennyi
Miért mondom ezt ?
A következő " paraméterek " több , főleg angolnyelvű weboldalakon megjelenő jelenleg is aktív katonák és katonai szakértők véleményéből lettek kiválogatva.
1. A kínai Állami TV hivatalosan bemondta , egy esetleges orosz-kínai fegyveres konfliktus esete = Kína lemészárlásával. Ezt az orosz rakéták fejletségi szinte , az orosz légierő hihetetlenül fejlett technológiája és néhány " forradalmi újjítás " okozhatja. Kína hadvezetési tagok szerint az orosz haditengerészetnél rendszeresített rakétarendszerek bármilyen légi , vizi és vizalatti célpontot el tudnak pusztítani amit a radarok bemértek
2. Nemrég mutatták be a Szukhoj 57 gépet. Aktív NATO katonák elmondásai alapján a NATO nem rendelkezik ilyen technikai szinttel. A korábban bemutatott Szukhoj T-50 egyes aktív pilóták szerint olyan manőverekre képes amelyekre eddig csak a földönkivüliek gépei voltak képesek. A Szukhoj 57 ennek a tipusnak egyik továbbfejlesztett változata
3. Orosz katonai szakértők szerint kb 15-20 év mire a NATO eléri a jelenlegi orosz technikai szintet. NATO katonák szerint a NATO ha minden úgy halad ahogyan most is ( lassan , állandóan megállítva ) kb 40-50 év múlva éri el a jelenlegi orosz szintet
4. Miközben az aktív pilóták a szájukat tátva csodálták a Szukhoj 57 képességeit , Putyin bejelentette a következő generációs gép tervezését/tesztelését ( a fene tudja hol tartanak ) amely a MIG 41 néven fog kifutni
5. Egyes aktív NATO pilóták " privátban " elmondják , félnek az orosz gépek közelébe repülni mert " rossznyelvek szerint Moszkva lepaktált egyes földönkivüliekkel amely során magasszintű technológiát kapott ". Több eset is történt , főleg az Északi Sarkkör vidékén , amikor a NATO gépei " megbénultak " ,beragadtak a rakéták , leblokkolt a navigációs rendszer. Több pilóta attól fél , egy orosz gép közelében ha az orosz pilóta bekapcsol egy " kütyüt " , akár át is veheti a gép irányítását
Gondolom nem kell ecsetelnem , Oroszország lépéselőnyben és nagyon is nagy katonai fölényben van. Amerikának egyetlen fegyvere maradt , az atom
Visszatérve Magyaroszághoz. Bár " Kishazánkban " sokan tépik a szájukat , megy a ( talmudista ) öndicséret , de azért lássunk tisztán.
A " Bolsájá Igrá " sakktábláján Magyarország nem a " király " hanem csak egy egyszerű gyalog. Ha esetlegesen Moszkva idebax egy " Szármát " rakétát , az letarolja Judeapestet , kapkodhatjuk a " piros telefont " amelyen felhívhatjuk a Kreml-t az azonnali és feltétel nélküli kapitulációt bejelentve.
Ok
Most lesznek akik idegrohamot kapnak , de ! gondolkodjunk már el egy csöppet !
Egyvalami biztos , Magyarországnak döntenie kell. Kelet vagy Nyugat ! Nincs " harmadik út " , nem lehet egyszerre " Kelet és Nyugat felé nyalni "
Sokan félnek a Kelet erejétől. Igen : Erő !
Ha nyugatra nézel , mi látsz ? Fasiszta öndicséret , gőg és iszonyatos pazarlás. A nyugati dolgozni nem akar , dolgoztatni , kritizálni , azt igen ! A Kelet viszont már nem ad " rabszolgákat ".
Keleten a nyugattal ellentétben már nagyon régóta bevezették az " Orbáni tipusú családpolitikát ". Tényleg elhiszitek , ezt a Viktor találta ki ? Ugyanmár ! Keleten már évek óta ez van. Eredmény : túlszaporulat főleg a 20-30 éves korosztályban. Munkaképes katonajelöltekről van szó. Emellett bár nyugaton van Tower , Eiffel torony , Louvre stb van e elegendő kiterjedésű gázmező ? Keleten van !
Van e " vas " ? A híres " svédacél " lassan hiánycikké válik mivel Kiruna bányáiban bajok vannak. Túl sokat bányásztak , a város bármikor elsüllyedhet . Keleten ?
Globális klímaváltozás van. A szaharai éghajlat északra mozdult el. Ibéria , Franciaország és a Mediterrán térség egyre melegebb. A jelenleg még mezőgazdaságra alkalmas területek egyre inkább kiszáradnak. Keleten ? Szibéria melegszik , az Északi Sarkkör melegszik , Oroszország a világ legnagyobb gabonaexportőrévé vált. Dán " mintagazdaság " ?
Keleten van munkaerő , terület , nyersanyag és energia. Nyugaton ?
Romániában egy román állampolgár túlórákkal , szombatokkal és esetleg vasárnapokkal együtt megkap kb 500 eurót , egy ugyanott dolgozó kínai vendégmunkás bére : minimum 1000 euró + ingyenes szállás + ingyenes rezsi + ingyenes étkezés + a munkaközvetítő haszna , túlórák , szombatok és vasárnapok nélkül . Ha a romániai cég nem hajlandó mindezt kifizetni akkor lakat kerül a bejáratra
Szóval : semmi sincs ingyen
A Kelet már összeállt. A Gazprom egyesítette a népeket. Amerika sokat " lobbizott " végül mégis a Gazprom kapta meg a térség gázmezői feletti ellenőrzést. Cserébe " orosz és kínai befektetők " kamionszámra hordták be a rubel/yüant. A magyar nyelvű média mindezekről mélyen hallgat. Az egész térségbe iszonyatos mennyiségben ömlik a pénz . Vagyis az építkezés és cégalapítás. Lásd például a közelünkben lévő Moldáviát amelyet az orosz oligarchák megvettek milligrammra. Jelenleg gombamód szaporodnak az orosz érdekeltségű főleg mezőgazdasági cégek , a Kazany környéki gyárak pedig fokozott tempóban nyomják ki a traktorokat , gépeket. A Kamaz sohanemlátott rekordtermelést produkál.
Sokan félnek a Kelet megjelenésétől. Vajon mi lehet a célja a Keletnek Európával ? Nyersanyag , energiahordozó az alig van , munkaképes lakosság szinte nincs. Keleten már több " gazdasági elemző kimondta : Európa minket csak mint piac érdekel ". Érthető , nekik minden megvan a termeléshez , nincs szükségük holmi fasisztoid németre aki arrogáns módon kioktatja őket a traktor kezeléséről. Azt persze nem kell mondanom , ugatni tud de megmutatni hogy hogyan kell csinálni , az már neki túlságosan nagy feladat. A nyugattól esetleg technológiát lehet " venni " de az okoskodás senkinek sem kell
Nekünk szarmata-hunnoknak szerencsénk lehet mert testvértörzs vagyunk. Meg ugye ne feledjük a Nyugat hányszor esküdött meg a kiírtásunk felől. Melyik kínai császár vagy orosz cár fogadott esküt a magyarok kiíírtásáról ?
Nem kívánok senkit sem meggyőzni , se megtéríteni.
Gondolkodjatok el !
Merkel " Németországa " vagy Putyin " Tatárföldje " : Link

Hozzászólások

267 #1 Perle
- 2019-09-30 20:29
A kínai-magyar kapcsolatok a legmagasabb szintre képtek.
http://global.chi...6e489.html
4 #2 Posta Imre
- 2019-10-01 06:41
Titokzatos, rendszámtábla nélküli katonai kamionok és különös kíséretük az M3-as autópályán
T. Péter 2019.09.29. 1 Komment

Érdekes anonim levelet kaptunk a Ti küldtétek rovatba! Rendszámtábla nélküli katonai konténerszállító kamionokat és érdekes kíséretüket fotózta egy autós az M3-as autópályán.

“Üdv!

Kis érdekesség: tegnap délután, M3 autópálya Eger környékén, Nyh felé sávban. 3 konténer szállító vontató (rendszám nélkül), mögöttük egy német rendszámos sötétített kisbusz, tele katonákkal és egy Magyar Honvédségi kisbusz, sárga villogóval”-írta anonim Levad tagunk.
https://levadaszv...zdC1j2aYXw
137 #3 balu
- 2019-10-01 10:12
Megnéztem a videót. Ez a "We can" érdekesen rezonál anno az Obama-kampány jelszavára :-)
99 #4 MORMOTA1968
- 2019-10-01 10:18
Kedves Imre! Gondolom nem nézted a tévében Orbán legutóbbi beszédét! Mert ott nyíltan megfenyegette azokat az embereket, akik nem mellette állnak, sőt, szembe mertek szállni vele. Talán ennek a katonai kamionos felvonulásnak is köze lehet a nagy önbizalmához! Vajon mit is szállíthattak azok a titokzatos teherautók? Ráadásul katonai kísérettel, akik gondolom nyakig fegyverben lehettek! Mihez kelhetett vajon egy ilyen kíséret? Lehet találgatni emberek! Rakéták, fegyverek, robbanószerek, lőszerek, járművek, stb.....
1368 #5 Karpatkanyar
- 2019-10-01 11:19
Rozsola hsz-a felemelkedett föcikke. Ez nagy elörelepes.
A hsz-ara reagalva irtam többet kiegesziteskent vagy reszben cafolatkent.
Most csak a következö 2 pontot emelnem ki:

1. Megnyugtato, söt, hatradölesre es lusta hempergsre kesztetö, amint Rozsola felfesti az orosz haditechnika abszolút szupremáciáját. Nekünk mär nincs is amit tegyünk, csak mi vakon bízzunk az orosz haditechnikában, meg barátságban, hisz ök is szkíták es mi is szkíták vagyunk, bocs szarmata-hunok.
Szóval ez az orosz repüléstechnika mär földönkívüli technikai minőséget ért el. A NATO 15-20 ev, de NATO tisztek szerint 40-50 ev múlva fognak erre a szintre jutni. Nos, én erre átvéve Rozsola gondolatmenetet, rá tudok tromfolni. A NATO az orosz haditechnikát sose éri utol, hacsak nem lesznek ők is annyira jóban a földönkívüliekkel, mint az oroszok.
Márpedig az oroszok ha mar direkt kapcsolatban vannak a földönkívüliekkel, a kézfogáson túl, akkor az orosz diplomácia tenni fog arról, hogy a NATO tagállamokat jól befeketítse, hiteltelen, szélhámos, hazudozóknak tüntesse fel. Nos, ekkor mär a földönkívüliek nagyon közel lesznek ahhoz, hogy kijelentsek: A NATO-ra szarunk rá!
Következtetés, Rozsóla vaslogikáját követve: A NATO végleg lemarad a haditechnikában!!!

2. A másik fontos víziója Rozsólának az, hogy KELET-nek mar nincs szüksége Nyugatra, csak mint piac, mert KELT mar mindent gyärt. Keveredjünk csak oda, mert revbe fog jutni a hun-szarmata magyarság, és ránk zúdul a kanaan maga, a lefolyóba mez fog csordogálni meg pénz.
De akkor mondjatok meg mar, hogy mi lesz a Posta Imre fele vízióval miszerint Erdélyben berendeznek egy Cigány országot, és a V4+ területen meg Izrael császárságot?
Melyik a valós verzió?
A Rozsola fele Orosz Birodalomban bekövetkező kanaan vagy a Posta Imre fele Erec Izrael, ahol a magyar rabszolga sorba, palesztinként fog megtürtkent tengődni?

Döntsetek végre Fiuk-Lányok!
2 #6 gerry
- 2019-10-01 11:40
Kárpátkanyar & Rozsola... ebböl se lesz közös munkaszerzõdés - nem kaptok weboldalt, mert felesleges lenne! Viszont a konfrontáció gondolkodásra serkent!

...lássuk hát!(ha)
1368 #7 Karpatkanyar
- 2019-10-01 11:59
Közös weboldal lehetne, de az indokomat a NEM-re fenntartom: Ne osztódjunk, hanem fogjunk össze! Rozsola sem tartott igenyt ra, hogy közös oldalt inditsunk a te segedleteddel. En meg megirtam, hogy egy olyan admin, mint amilyen te vagy PI-nel, mikepp tette lehetetlenne az oldalam üzemelteteset, amit 10 evre elöre kifizettem, tehat 2022-ben is aktiv lesz meg.
Rozsolat csak a fantazmagóriától kellene visszafogni kissé.
Egy jól informált ember nem engedhet meg magának fantáziálást, ha azt akarja, hogy komolyan vegyek.
Az itt kitett Rozsola hsz csak egyszerü orosz propaganda szinvonal.
2 #8 gerry
- 2019-10-01 13:31
Rozsola - véleményeztek! - Ne hagyd magad, Te nem vagy propra-, porpaga..., roppantist..., Lusta propagandista... huhh, csak sikerült.

Kárpátkanyar - tényleg olyan vagyok mint az a csúnya Admin?? Neki is tele lett a hócipõje veled?
Imre bármikor meg tud engem szabadítani az Adminságtól... De tagnak akkor is itt leszek a kedvedért és amit gondolok azt le is tudom írni. Pechedre. Persze ki is tilthat a következõ admin... nem akarsz az lenni? Nekem úgy is jó.
Mint Admin nincs sok dolgom, most nyugi van... nem támadják az oldalt, mindössze enyhe próbálkozások vannak, néhány ember mindig ide furakodik (ne vedd személyeskedésnek, csak ha akarod!), a több éves tapasztalatom és rutinom megvan ahhoz, hogy észrevegyem a jelekbõl ki jött és miért.
Te, Kárpátkanyar - elhiszed nekem, hogy tisztában vagyok azzal a ténnyel, hogy a többség aki ide beiratkozott, jót akar és jószándékkal van Imre felé?
De a pokolba vezetõ út is jószándékkal van kikövezve.
Gondolom tetszik, hogy itt vagy - egy olyan weboldalon amit "rozzantsága" ellenére sokan olvasnak. Itt megvan a lehetõség arra, hogy... mire is?
Azzal is tisztában lehetsz, hogy minden közösségi oldalon (ez is az), mindig akadnak olyanok akik mögé hamar besorakoznak azok, akik bizonytalanok önmagukban, és ha tudatlanul is de olyan vezetõt keresnek aki számukra erõs karaktert jelentenek. Azt is tudod... csak egy példa: Vona Gabi!... ha egy vezetõben csalódnak, már nem bíznak meg annyira, mint régebben, akkor könnyedén mint a pillangók, átlebbennek az új "erõs ember" vállára.
Nekem az a bajom - még mindig - hogy nem az erõs embert látom benned (biztos rossz a szemem), hanem az erõszakos, törekvõt. Jóakararat ide vagy oda, nem szeretem a tipusodat. Talán csak azért, mert gyenge, jellemtelen, pudding vagyok. Lehet.

Rozsola más szempontból irritál - részben azért mert az oldalt arra használja, hogy brillirozzon a tudásával (van neki olyanja) s ha esetleg propaganda-szagú - bocs' illatú is néhány kissé egyoldalú, többször is megismételt kijelentése, de elfelejti õ is, hogy a túl sok okoskodás nyiltan és meggondolatlanul visszaüthet Imrére és az ittlévõkre. A másik az, hogy nem igazán értékelem amikor egy ide regisztrált tag, "csak azért, mert megteheti" rendszeresen felülrõl bunkózik le szinte mindenkit.
A közös bennetek, hogy mindkettõtök kedvenc száma a "Nárciszok virulnak"... az Én-központúság és a túlzásba vitt okoskodás, (persze tárgyilagosan és bizonyítva a TUDÁS-t ami csak nektek jutott osztályrészül).

- Azért eljutottunk odáig, hogy Rozsolával valószínüleg NEM fogsz össze, azt is tudod már, hogy én menthetetlen vagyok, valamint néhány bugyuta tag ugyancsak tartja tõled a biztos távolságot. Persze vannak olyanok akik a messiást várják és még nem döntötték el, te lennél az vagy Imre marad. (Te vagy az?)
Mégegyszer; - Én nem döntök itt, az Imre dolga, és nem is akarom a sarokba szorítani, mi több még azt is elárulom neked, egy kicsit arra játszok rá, hogy Imre találjon helyettem egy -NEKI MEGBÍZHATÓNAK BIZONYULÓ- partnert akivel végre össze tud dolgozni. Ez lehetsz esetleg te és/vagy Rozsola, akkor is ha én egyikõtöket sem tartom megbízhatónak.

Szép délutánt!

Francba, valamit elfelejtettem! Én is nagyszájú vagyok? ..................... Könnyen lehet. Majd kiderül.
1758 #9 LL
- 2019-10-01 15:45
Remelem nem gond ha behozom ide osszefuggesben a spiri vonal "fenymunkas" jelenseget. Cobra iranyitasaval "vegso attores" spiri hadmuveletkent elhiresult iranyzatot, amiben felfedezheto kemeny orosz tamogatottsag. A hivoknek persze nem gyanus.

A nyitaskor senkinek sem tunt fel pl. az, hogy cimbiknek a Romanov Illuminati vonalat jelolte meg Cobra (gnosztikus Illuminatikent), ellensegnek "sotet oldalkent" megjelolve a Rotschild Illuminati vonalat.

Ezen spiri vonalon nagyon komolynak feltuntetett orvosi berendezesek is elokerulnel (pl. tachyon kamra) ahova a fenymunkas hivok "gyogyulni" jarhatnak jo penzert. Persze senki sem tudja, hogy ezekben a kamrakban mi tortenik, es a bevetelek hova vandorolnak. A tachyon kamraknal szinten emlitve van "foldonkivuli" segitseg a megalkotasaban, ahogy Imre emlitette a repulok vonatkozasaban. Draga plejadiak megmentik a sotet oldal altal elnyomott emberiseget. A sotet oldalnak termeszetesen annyi. Csak ki kell varni az ugy nevezett Esemenyt.
1758 #10 LL
- 2019-10-01 15:51
Megjegyzem hogy a hitleri Nemetorszagnal a Vrill lanyokon keresztul szinten emlitve van plejadi fodonkivuli segitseg. A nemet sereg akkoriban szinten meghaladta a konkurenciakat. Allitolag a Vrill csajok "hivtak le" a foldonkuvuli technologiat, amit a hadiipar felszippantott. Erdekes meg, hogy a fasizmus hazajat sokan nem Nemetorszagnak gondoljak, hanem Oroszorszagnak.

Putyin oriasi jatekos!
1653 #11 e7h25s38
- 2019-10-01 16:25
LL, a témához érdemes hozzávenni Szemrád Nándor kutatásait is, több helyen foglalkozik a hitleri vonal külsö világbeli érintettségével:
https://szemradna...it_akartok
https://szemradna..._ellentete
4 #12 Posta Imre
- 2019-10-01 16:26
Gerry, látod pont ezt a kiegyensúlyozottságot tisztelem benned, no meg jó az ízlésed a mucusok terén, de ezt nem én mondtam. Józsi.

Kárpát, kicsit túlnőtte már a feladat magát és kerekedik is kifelé. Most még sokat dolgozom, hogy legyen egy kis aranyfedezetű Rubel elszámolású Forintom, hogy nemzetieskedhessek kedvemre, de ha lesz időm, kedvem, fordítok pár orosz videót, hol tartanak, miről beszélnek. Végül is a lényeg nem az, hogy igaz, vagy nem igaz, hanem miről is megy a "récs". Te, maciéknál mára kinyílt a csap és mindenről szó van hivatalosan is. Történelemhamisítás? Smafu! Biblia...eh...! Tegnap azt ragozták, hogy a piramisokat olyan 10-12 ezer éve építették és bizony óriások éltek itt az emberekkel egyidőben és a többi és a többi. Szóval, kell nagyobb fegyver, mint a teljes tudati háló szétszedése? Egyébként meg kérkednek, hogy van nekik "minden" és tán így is van. Azért nekünk nem szabad hátra dőlni, főleg ha nincs mögöttünk senki és semmi, ami megtarthatna. Rozsola jól látja, amit lát. Az általad felvázolt opció nem mond ellent egymásnak, csak nem figyeltél arra, miről is beszélgetünk. Zsidók betelepítve és kiderül,m nincsenek is zsidók, csak a nemzet van. Ka-PI-se? Persze a bűnöző mocskot el kell kapni! Opsz, de hát ez mind "zsidó", de hát nincsenek is zsidók..., akkor az már nem is holokauszt. Nagyon leegyszerűsítettem, de valami ilyesmi a lényeg. Háború nélkül és demokratikusan...
1758 #13 LL
- 2019-10-01 16:32
Amin meg erdemes lenne elgondolkodni ha mar szobakerult genetika, lelek, nem csak Foton. Putyinrol el lehet-e kepzelni, hogy egy orosz nepdal hallatan konny szokik a szemebe?

De lehetne a "masik oldal" vezetoi kozul is peldat mondani. Kerdes hogy a magyar lelkuletnek fontos-e barmelyik "oldal"hatasa iranyitasa alatt maradni?
4 #14 Posta Imre
- 2019-10-01 16:38
LL bonyolult kérdés.

Na, ilyeneket adnak a maciék: https://www.youtu...gJINzww8wM
https://www.youtu...q7GxMEdzfM
80 #15 monguzking
- 2019-10-01 17:01
oké-oké de még mindig nem értem hogy nem látják vezetök hogy föld összeomlik nagyon rövid idön belül s most azzon hadakozni hogy kié legyen a hatalom nagyon ostoba dolognak tartom--ha harcolni kell akkor harcolni fogok mindhalálig de örvendezni nem fogok s ameddig lehetséges--talán még 7-8 honapig-addig utazgatok még ha beledöglök is....
1758 #16 LL
- 2019-10-01 17:10
Imre! Akkor amit leirtam uto pia. Marad a whisky vagy a vodka.
4 #17 Posta Imre
- 2019-10-01 18:04
Monguz, nem omlik össze semmi! Klíma-átrendeződés van és ordenáré butaság, tudatlanság és félrevezetés.

LL mindkettő. Összejáték van, az ellenség bizonyos faj bizonyos genetikai kohnstelláció.
4 #18 Posta Imre
- 2019-10-01 18:19
Kárpát. ilyenek mennek, amik alapján és persze sok egyéb szerb és más anyagokból is "dolgozik" Rozsola. https://www.youtu...a9TJW9xAh8

Kína elkészítette az új hadihajóját...szóval hamarosan "világcsendőr" csere hivatalosan is. A Rubel árfolyama lassan, de biztosan emelkedik.
267 #19 Perle
- 2019-10-01 20:17
Lehet, hogy "vérre megy" hamarosan a játék, mert az amerikai katonák már a vérplazmának a harctérre való kijuttatását gyakorolják. :|
https://www.strip...s-1.600728

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 2.18 másodperc
3,517,731 egyedi látogató