Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

II. András magyar király domborművét avatták fel Izraelben

BelföldJaj mán, hogy ennyire Arany bullásodunk! Még a végén elkezdődik a zsidók elmagyarosítása? Csupa kampós kakajó-színű szerecsen-magyar, szőke-kékszemmel. Mikor is írtam II. András Jeruzsálem örökös királyáról? 2010-ben. Hja a tervek szerint haladnak. Latorcai Csaba államtitkár az észak-izraeli Miliyában felavatta II. András magyar király emlékművét keresztes hadjáratának nyolcszázadik évfordulóján.

"Az emlékmű felállításával sajátos, jövőt építő kapcsolat jön létre Miliya és Magyarország között" - mondta beszédében az Emberi Erőforrások Minisztérium közigazgatási államtitkára.

"Ez a múlt üzenetére épül, mert a település lakói őrzik a 800 éve itt járt, és itt maradt magyarok emlékét. Azon vagyunk, hogy a Szentföldre jövő zarándokaink térképén ott legyen Miliya" - tette hozzá.

A csaknem kétszáz éves templom melletti hétszáz éves várfalon elhelyezett dombormű, Zsin Judit alkotása II. András magyar királyt ábrázolja keresztes vitézei társaságában, lovával.

"II. Andrásról kellett portrét készítenem bajuszos magyarokkal. Sokat gondolkodtam rajta, miként lehet kiemelni a királyt úgy, hogy jelen legyenek királyi attribútumai és a vitézek is. A háttérbe került még Akko vára, harci zászló és a hármas halom a kettős kereszttel. Sokat dolgoztam a léptékekkel, a karakterekkel, majd összeállt tiszta kompozícióba a dombormű"- nyilatkozta Zsin Judit az MTI tudósítójának.

A dombormű elhelyezését a Jeruzsálemi Szent Sír Lovagrend Magyarországi Helytartósága kezdeményezte Miliyában, abban a galileai faluban, ahol a számos Lajusz-Lajos nevű család a keresztes vitézekkel érkezett ősök hagyományát ápolja mintegy ezer éve.

Az emlékmű leleplezése és megáldása előtt egy Magyarországról érkezett zarándokcsoport és a helyi keresztény-arab hívők közös szentmisén vettek részt, amit Josef Matta, Galilea melkita (görög katolikus) püspök együtt vezetett Kocsis Fülöp hajdúdorogi görögkatolikus metropolitával arabul-magyarul.

Az eseményen részt vett Spányi Antal székesfehérvári megyéspüspök, a lovagrend képviseletében többek közt Hóvári János korábbi tel-avivi és Jungbert Béla volt rámalláhi nagykövet, valamint Benkő Levente jelenlegi tel-avivi nagykövet.

Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2019-10-01 06:15
A cigánykérdés, cigányállam, zsidó-tervek- újratöltve
NaplóNéha el kell távolodnunk tőlük ahhoz, hogy egészen közelről szemlélhessük az eseményeket. Megtörtént és most új benyomásokkal, néhány elemmel gazdagítva látom a teljes kirakóst, amelyet ellenségeink úgy próbálnak összeilleszteni, hogy mi azt észre sem se vehessük. Több elemét ennek a stratégiának már sikerült tetten érni, de most egészült ki olyan lényeges, a teles egész befogadáshoz szükséges elemekkel a képlet, amelyet már le merek írni a minden gondolkodó ember számára, rábízva döntést, hogy képes lesz-e mindezt ember módjára feldolgozni. Pontokba szedem a stratégiai lépéseket, majd pedig megindokolom azokat.

- Orbán feladata nem a rendszerváltás, hanem „egy új világrend” bevezetése. Ezt ő maga is elmondja. Mostani, okt. 23-i beszédében minderre egy kerek esztendő időkorlátot „engedélyezett”, nyitva hagyva a kérdést, „mi van akkor, ha nem sikerül addig mindezt megvalósítani?” Azért én ezt most megkérdezem, de a választ a végére tartogatom. Elmondja, hogy nincs olyan nemzetközi erő, ami ezen változtathatna, jelezve ezzel a nyílt hadüzenetet az oroszok beavatkozási törekvéseire a „zsidó világcsászárság” felé vezető úton.
- Orbán (Orsós, Olstein) zsidó-cigány keverék, ahogyan Sárközy is, aki a cigány illegális táborok felszámolását kezdete el az EU ellenkezésére, majd pedig jóváhagyása mellett, amely tendenciához Merkel is csatlakozott az etnikai vezérfonal mentén.
- Orbán kijelenti, hogy „van terve” a cigánykérdés megoldására, amelyet még nyilvánosságra nem hozott, de az EU ezt is üdvözli.
- A cigány-kérdés felvetése és köztudatosítása a Jobbik és Gárda feladata volt, amit most a Jobbik felvetése alapján „szegregációval”, gettósítással kellene valahogy megoldani.
- A cigány-szaporítását, a falvak etnikai terrorját és a városok szétzüllesztését a zsidó kormányok propagálták és támogatták, a rendvédelmi erőket is felhasználva ehhez, hangulatot keltve, cigányfajvédve és az államalapító nemzet rovására, hogy a társadalmi igazságtalanság és a faji diszkrimináció lebegtetett kérdése hol úgy vetődhessen fel, hogy a cigányok bűnözők és velük le kell számolni, hol pedig úgy, hogy a „többségi társadalomnak” kell tűrni és toleránsan befogadni az integrálódni nem akaró hordákat. Ez egy mesterségesen használt kétélű kard, amely a valódi célról volt hivatott csapkodásával összezavarni az érteni vágyókat.
- A Jobbikot és a Gárdát ugyanaz a zsidó kéz hozta létre és irányította, használta fel mindvégig erre a célra, mint ami az MSZMP-t, MSZP-t, SZDSZ-t, MDF-et, FIDESZ-KDNP-t, LMP-t…és a gúnyhatárainkon túli pátokat is mozgatta, s a kezdetben nemzetinek induló szervezetek zömének irányítását is idővel átvette. Így a Jobbik-zsidók (nem a tudatlan jószándékú szavazó-birkák) a Fidesz-zsidók (nem a tudatlan jószándékú szavazó-birkák) szócsöveként működik most is, előkészítve a terepet a Nagy Terv megvalósításához. De mi is a terv?
- Köztudott, hogy az ország, a régió (Románia is!) zsidók általi megszállásáról beszélünk, de ennek HOGYAN-ja volt eddig a kérdéses.
- A TERV-ben Erdélynek és Romániának kulcsszerepet szántak a cionista zsidók, ahogyan a cigányoknak is, mint „előretolt helyőrségnek”.
- A cigányoknak mind a saját önkormányzatot, mind pedig az önrendelkezésről felvetett gondolatait a zsidó „magyar” kormányzat biztosította, mint ahogy a létszámuk – és ezáltal a generált problémák mennyiségének – a felduzzasztását is. Ma minden második születő gyermek az országban cigány, de Románia és Erdély is ettől az etnikai biológiai fegyvertől szenved, ahogyan Felvidék is. Ezek mind kulcsrégiók, mert most becsatlakozott Sárközy is aki „magyar”, de nem is régen BERlusconi is elkezdte a cigányok visszatoloncolását.
- Orbán terve – valójában Cion Bölcseinek, szabadkőműves összeesküvőinek terve ez, csak vele akarják megvalósíttatni-, ÁLLAMFORMA VÁLTÁS! A nemesség, a vitézi rendek, társaságok mostani nyüzsgése, a SZENT KORONA emlegetése, az alkotmányozási „kényszer”, a földtulajdonlás kérdése, az állampolgárság és a trianoni diktátum revíziójának emlegetése mind azt irányozza elő, hogy a „demokrácia” és a „köztársaság” helyébe nem egy új rendszer, hanem egy másik államforma lép a terveik szerint. Ez lehet királyság, amely a feudális rend egy modernkori változatával, a SZENT KORONA ALKOTMÁNYÁRA hivatkozva, de föderatív rendbe sorolná be az „önként csatlakozó” államokat, ugyanis történelmi jogfolytonosságra hivatkozva ehhez a szintén elzsidósított és gazdaságilag „letérdeltetett” nemzeteknek már nem lenne ellenvetése. Morvai, aki szintén zsidó-ügynök éppen most jelentette ki, hogy EURÓPAI EGYESÜLT ÁLLAMOK épülnek, s talán az sem véletlen (mert ilyesmi nincs), hogy Vona sem vonakodott nem a szavazói körében megünnepelni az 56’-os forradalom emléknapját, amit szintén a zsidók robbantottak ki, szintén a jelenlegi helyzetek is megfelelő nemzetközi célzattal, Suez-Magyarország központi konfliktussal. Csakhogy Suez már itt van a nyíltan betelepült zsidók képében.
- Az államforma-váltást Boros is emlegeti és II. Andráshoz kezdik hasonlítani Orbánt, aki Aranybullával, a legelső, mindenki számára hiteles „alaptörvénnyel” támogatta meg az államiságunkat. Ugyan az izmaeliták és izraeliták tekintetében diszkriminált, de ilyen nincs is nálunk, hiszen a zsidók már magyarok, mert erről törvény is van, de ha nem veszik ezt figyelembe, már akkor is bizonyítva van, hogy az askenázi (kazáriai) valójában nem is az, tehát minden posztot betölthet. Itt lehet még pár csavar a kérdésben, de most jön még csak a java.
- II. ANDRÁS, keresztes hadjárata alkalmával érdemelt ki: a mindenkori magyar király Jeruzsálem örökös királya! Az írottak szerint Jézus (akinek származása semmiképpen nem lehetett zsidó) éppen a magyarok szent városában feszíttették meg a zsidók.
.-.-.-.-.-.-.-.-.
Link
.-.-.-.-.-.-.-.-.
- Ennek értelmében a mindenkori magyar király Jeruzsálem felett is uralkodhat, lássunk csodát, de Schmitt Pál nemrég a Pápával egyeztet, majd a Pápa az angol királyi családdal tárgyal és össze is ül a rotschildi nemesség, hogy meghányják-vessék a világ jövőjét, miközben a zsidók Jeruzsálemben (URU SOLYMA) építkezési vágyukat hangoztatva tartják ébren a világ figyelmét a „szent várossal kapcsolatban”. Ma pedig két hírt olvasta. Izrael azt a döntést hozta Jeruzsálemmel kapcsolatban, hogy legfontosabb stratégiai központjuk marad, és ezzel egyidőben a Pápa is nyilatkozik, mégpedig Jeruzsálem, mint világvallási központ fenntartásának szükségességét emelve ki. Minden ott kell befejeződjön, ahol elkezdődött!
- Az államforma-váltással tehát egyetlen csapásra lesz Budapestből nyíltan Judapest és a magyar királyból a zsidók „királya” is, de ez már CSÁSZÁRSÁG. Ha jobban belegondolunk, akkor megérthetjük, hogy Izrael egyetlen pillantás alatt Magyarországgal kerül egy „karámba”, egy „birodalomba” úgy, hogy közben nincs magyar vezetés, mert azt már régen leváltották éppen ezek a „zsidók” akik mindezt kiagyalták. Ehhez asszisztálnak most a világhatalmi jujdejó-keresztény „vezetők”, papok, rabbik, politikussok…, de ezzel még nincs vége, sőt!
- Az „új birodalom” magyarországi központtal épül ki, s egyáltalán nem biztos, hogy Orbánnak szánták a király, vagy császár szerepkörét, mert azt a személy, akit vérségi alapon erre a funkcióra tartogatnak, szerintem még titkolják, s csak kellő pillanatban állnak vele elő.
- A királysággal egyidejűleg a cigányok autonómiáját akarják megvalósítani Orbán neve alatt, éppen az alkotmányozási folyamat és a már általa nagyon egységesnek és forradalminak nevezett magyar „emberek” nevében, a parlament, mint” alkotmányozó nemzetgyűlés” felhasználásával éppen az EU-elnökségünk álcáját kihasználva.
- A cigány-autonómiát nagyon jól előkészítették és ehhez használták fel a „nemzeti oldal”-nak mondott szerveződéseket, az elcsatolt részekkel való kapcsolattartást bonyolító személyeket, mozgalmakat. Azon gondolkoztam el, hogy a MBSZ elnöke is „odaátról”, de Vona (Zazrivecz) asszony, Kiss Robi felesége és Toroczkai-Tóth-Tutshek arája is Erdély-hez köthető, de vannak más mátkák is, ahol a román származás és a secu-s beütés nyíltan megvitatható kérdésként jelentkezik. A Securitate, ugyanúgy, mint az NBH, CIA már lényegében Mossadot jelent. De miért is éppen Erdély?
- Korábban felröppent és az MSZ által is propagált hírek szerint a magyar területből 3 megyényit terveznek odaadni a cigányoknak, mint „autonóm terület. Most értettem meg, miközben láttam a gúnyhatáron túli területet és a majd 10 órás Székelyudvarhelyről hazafelé tartó úton mérhettem fel a romániai cigányok, oláhok és még megmarad csekély magyar közösség és természeti adottságok benyomásszerű helyzetét, hogy cionék nem feltétlenül a 93 ezer négyzetkilométerben, hanem a 64 vármegyében gondolkodhattak. Nos a határon túl olyan területek vannak, amelyeket nyugodtan „feláldozhatnak” a cigányok „országának” létrehozására. Több településen áthaladva feltűntek azok az ominózus, giccses cigány-paloták, amelyek feltehetően az illegális cselekményekből származó jövedelmeikből épülgetnek azoknak, akik tudhatják, hogy hamarosan a környéken ők lesznek a „kiválasztott” elit. A románok elcigányosítása ebben az értelemben ugyanaz a tendencia, mint a miénk és érdekeik –bármilyen furcsa- a román nacionalistáknak megegyeznek ezen a ponton a nagy terv kiagyalóinak szándékával.
- Mi is akkor a terv? Egy cigány autonóm terület létrehozása Erdélyben, amely saját önkormányzattal, közigazgatással, rendfenntartással működik. Ennek előzményeképen képeztek nálunk ki közigazgatási „szakembereket”, rendőröket, hogy később a mostani tevékenységüket máshol folytathassák. A cigány „állam” a létrehozandó új államformában kiemelt szerepet játszana, hiszen már mindenki szívesen megszabadulna a cigányoktól a korábban felsoroltak közül, ezért deportálásuk érdekében katonai erőket is igénybe lehetne venni. Úgy képzeljétek ezt el, mint annak idején Izrael létrehozását Palesztina területén, csak most „Izrael területén” –amely valójában Magyarország – hoznának létre egy „Palesztinát”, amely létrejötte tömeges bevándorlásra késztetné (mindenféle segélyek, támogatások mellett) a cigányokat és zsidó kézben egy a „királyságon belüli” szabad VÁM-terület, idegenek számára nemkívánatos maffiaközpontként (fegyver, ember, szervkereskedelem, s amit még el tudtok képzelni, bármi) működhetnek a saját önkormányzatiságuknak nevezett keretek között, de lényegében a törvényen kívül.
- Ezt az új „államot” a székelyek és a magyarok közé illesztenék, így is távolítva bennünket. Schmitt Pali romániai kijelentése, amelyben a székelyek figyelmét felhívta arra, hogy „jó román adófizetők, állampolgárok legyenek” lényegében erre utalt”.
- Természetesen a cigány kérdés mögött a zsidók állnak, amelyek rászabadították a cigányokat azokra, akik már mindent megadnának azért, hogy levegyék róluk ezt a terhet. Ezt most közfelkiáltásra meg is akarja ugyanaz a zsidó tenni, de közben a saját „államiságának” legalizálására és fegyveres bevonulásra is okot akar teremteni.
- A létrehozott cigány autonóm területre beözönlő és oda erőszakkal deportált legalább 4-5 millió cigány elég nagy űrt hagyna a már korábban általuk elfoglalt területeken. Gondoljunk bele, mennyi falu, de város egyes negyedei ürülnének ki, ha ez bekövetkezik, s helyükre nyilvánvalóan, a demográfiai krízis és a munkaerő-hiány indokával már a sok birka által megtapsolt módon özönölhetne be az „újmagyar” zsidó. A korábban tervezett „cigány-magyar polgárháború” is azért volt szükséges, hogy az etnikai feszültségben a „nevető harmadik” és „megbölcsült” askenázi „békét teremtve” szétválassza azt, amit korábban éppen ebből a célból tenyésztett és kevert össze. A Fidesz-zsidók választási győzelmi politikai nyilatkozata: ,,Legyen béke, szabadság és egyetértés." –pontosan ezt a cion-tervet takarja. Politikainak mondja, de valójában etnikaira utal.
- A cigányok maguk is akarják lassan ezt az autonómiát, mert a korábban a korábban a bűnözésre rászoktatottak most mind eljárás alá kellene, hogy kerüljenek, s ha a segélyeket kicsit megszigorítják, akkor több pénz reményében bárhova elmenne a zöm, s nem véletlen az sem, hogy Strassburgba és most onnan is vissza, vagy éppen Kanadából is „haza” szállingóznak ezek az „üldözöttek”.
- Látszólag mindenki jól jár, hiszen a normálisan élni akarók megszabadulhatnak a cigánybűnözéstől, s a cigányvajdák is maximális befolyást nyerhetnek a fajtájuk felett, miközben a zsidók piszkos üzleteit tovább intézhetik és közben természetesen egy már még nagyobb veszélyforrásként folyamatos fenyegetést jelentenének a „királyságon belül”, amit kezelni kell, s amire pénzt lehet költeni, humanitárius segítségnek feltüntetett tevékenységet folytatni…, de akármikor katonailag fel is lehet számolni őket, mint ahogy ezt Gázában is demonstrálta a zsidó. Ezzel a „cigányállammal” egy biológiai és igen hatékony közigazgatási fegyvert kaphatnának.
- A tervet jelenleg minden „épeszű” ember szívesen támogatná, s ez a félelmetes, mert a probléma látszatmegoldása még nagyobb bajt idéz elő és valójában a zsidó hatalomátvételről terelné el a figyelmet, ugyanis azt a személyt, aki ezt a kérdést az EU számára megoldani képes, minimum félistenként emelnék a pajzsra maguk a buta, rövidlátó nemzetinek mondott személyek és szervezetek is, miközben Bözsi néninek senki nem lesz képes elmondani, hogy a zsidó azért szabadította rá ezt a mételyt, hogy aztán kiforgatva mindenéből, ő maga álljon a helyére, de már nem szomszédjaként, hanem a gazdájaként, amíg ki nem hal ősei földjéről.
- Orbán ezért is centralizál, s az EU elnökségre valóban a „nagy durranással” készül, mert a cigánykérdést tálalva, közben a Közel-Kelet háborús helyzetére és a mindenképpen kitörni „vágyott” háborúra gyúr. Szerintem kicsit megcsúsztak az időzítéssel és már nagy a kapkodás, de mint azt korábban már sokszor elmondtam, a „végső csapásban” Jeruzsálemnek is el kell veszni, s föláldozása után a szent magyar város a magyar királyi főváros lehet, amely Budapest.
- A terv ördögi, de tegnap kerecsennel volt időnk az úton hazafelé végiggondolni, s a kirakóst így összeilleszteni. Nem állítom, hogy minden teljesen a helyén van, s nem nincs benne még több csavar, de itt megemlítek még néhány ide illő következtetést. A ROMA szó a nyelvükön EMBER-t jelent! A TALMUD az EMBER fogalmát a zsidókra használja, nem pedig ránk, akiket GÓJ-nak nevez. A ROMA, ROMÁNIÁHOZ köthető fogalom, tehát a „roma onnan származik, s menjen oda, hisz ott van otthon” – szól a formális üzenete. Mostanság sem a nép, sem a nemzet fogalmát nem emlegeti egyetlen zsidó-szónok sem a FIDESZ-ben, helyette az EMBEREK kifejezéssel élnek, ami egyértelműen arra utal, hogy CSAK a zsidók és a cigányokról esik itt szó.
- Másik részről, létezhet olyan nemzetközi megoldása is a közel-keleti kérdésnek, hogy a zsidóknak onnan kitelepülniük kell, amelynek kapcsán éppen a „saját királyságukon belül” szabad költözés okán jönnének a kiválasztott Nagy Magyarország területére. Mindez természetesen hatalmas diplomáciai munkát, nemzetközi egyeztetéseket igényel, amelyre Orbánnak egy évet adott a Tel-Aviv –New York-London-Párizs –Brüsszel- Berlin zsidó-tengely.
- A magyar nemzet, de a román nacionalisták és a székelyek egészére nézve mindez ugyanúgy a véget jelenti, de a cigánynak is hosszabb távon, ugyanakkor az Ázsiai Unió egyetlen pillanat alatt egy zsidó nagyhatalommal kerül szembe, amint a kesztyűbáb Orbán, vagy a még nyilvánosság elé nem tárt „kiválasztott” személyében, a SZENT KORONA oltalma alatt lenne egyesítve a teljes érdekszférájuk, bevonva a teljes arzenáljukat és a hirtelen-magyarrá tett idegenek összességét. Minden, amit eddig tudtam arról, mire is törekszenek a zsidók, most a HOGYAN-ban kerültek nagyjából a helyükre. Mindez természetesen HAZAÁRULÁS az össze közreműködő részéről és úgy a valódi zsidók, cigányok, szlovákok, románok elárulása, feláldozása is. Nem kell elfogadni azt amit most leírtam, de sajnos az események abba az irányba mutatnak, hogy egyelőre ezt a tervet akarják véghez vinni. Az államforma-váltás sem olyan nagy dolog, hiszen éppen most jelent meg a egy rövid hír, hogy Mianmar (Burma) államforma-elnevezést (köztársaság lett a szövetség mellett) és zászlót is váltott. Korábban katonai diktatúra volt. Talán nem véletlen, hogy Budapest zászlója is piros, sárga kék, ahogyan a román lobogó színelrendezése is az, , de ne feledjük, hogy a magyar főváros egyesítése már a cionék nagy terveinek megvalósítása kellős közepében történt. Tarlós éppen most beszélt róla, hogy meg kellene ezt is változtatni. És még ugyan mit? Azt pedig, hogy Romániában, Erdélyben és Magyarországon is a nemzetinek mondottak között sokan vannak családilag is elkötelezve a szeku-mossadnak, ma már nekem így teljesen kikerekedett kép, de a bizonyítékok begyűjtése folyamatos, hiszen „semmi nem az, aminek látszik”, s a most felvázolt képletet is meg lehet változtatni, ha ahhoz megfelelően nyúlunk.
· postaimre - 2010 10 25 ¦ 13:00:50 · 143 hozzászólás · 129886 megnyitás · Nyomtatás
Hozzászólások
https://www.ch-se...17&m=6
1648 #2 Avian
- 2019-10-01 08:22
Angol korona gyarmat vagy tárország lesz MO valamilyen becenévvel. Mai izraelt is angolok adták ugy oda ahogy a nagymagyar részeket és már egy arany ozott emlékérem elkészült a magyar koronázási eszközökkel a másik oldalon 2 erzsébettel. Valamelyik gyereke fog itt uralkodni, vagy ö ahogy canada is a tulajdona.
1368 #3 Karpatkanyar
- 2019-10-01 08:44
Ellenállási szervezetek személyzeti felépítése

Tipikus szervezeti humán felépítés fokozatai, tekintetbe véve a végrehajtandó feladatokat:

1. Vezető káderek

2. Műveleti káderek

3. Aktív támogatók

4. Passzív támogatók

A vezető káderek feladatai:

1. útmutatást és iránymutatást adnak,

2. jóváhagyják a célokat, és

3. átfogó útmutatást nyújtanak az operatív területre vonatkozóan.

Jellemzően a vezetők a szervezet soraiból származnak, a legjobb vezetői kvalitásokkal rendelkeznek. Az

is megtörténhet, hogy valamikor saját szervezetet hoztak létre, melynek nem az elsőbbségi alap adja a

vezetői státuszt, hanem vezetői rátermettségének folyamatos bizonyítása.

A Műveleti káderek feladatai közé tartozik:

1. akciók szervezése

2. hírszerzési feladatok elvégzése

3. pénzszerzési feladatok elvégzése

4. Szállítási feladatok elvégzéséhez szükséges járművek beszerzése és ezekhez a megfelelő

jogosítványokkal rendelkező járművezetők beszervezése

5. propaganda sejt megszervezése és vezetése

6. média kapcsolatok megszervezése.

7. technikusok beszervezése bomba és egyéb fegyverek készítésére.

Aktív támogatók azok, akik nem vesznek részt erőszakos tevékenységekben, de tudatában vannak

kapcsolatuknak a szervezettel. A következő feladatokat láthatják el:

1. hírszerzés

2. orvosi ellátás szervezése és kivitelezése

3. pénzszerzési források felhajtása

4. biztonsági lakások, házak, tanyák szervezése az ideiglenesen alámerülni kénytelen harcosok számára

5. megfigyelési feladatok elvégzése

6. logisztikai feladatok szervezése és kivitelezése

7. a szervezet országos vezetőinek lokális kísérete

8. futárszolgálat ellátása.

A pád: Ellenállási szervezetek felépítése

2/27A Passzív támogatók nincsenek tudatában támogatásuk tárgyával, vagyis annak, hogy egy harci

feladatokat ellátó szervezetet támogatnak. Általában olyan szervezetnek a tagjai, melynek rejtett

kapcsolatai vannak a harci feladatokat végző szervezettel. Ennek a legális szervezetnek dolgoznak és

szereznek be információkat, melyek aztán a titkos postán keresztül végül a harci feladatokat ellátó

szervezethez jutnak. A Passzív Támogató lehet egy szervezet is, nemcsak magán személyek. A

kapcsolatrendszer ugyanaz lehet, mint a magánszemélyek esetében. Például egy Világszervezet központi

vezetősége kapcsolatban áll a harci feladatokat elvégző szervezet vezetőivel, de erről nem tudnak a

világszervezet más országokban működő országos vagy regionális vezetői és tagjai. Az ilyen

szervezetekkel való kapcsolat a radikális elemek beajánlása harci, vagy egyéb feladatok elvégzésére. A

beszervezés folyhat nyilvános előadások segítségével, melyek után egy-egy sütemény, kávé, bor

fogyasztás közben sor kerülhet olyan ismeretségek megkötésére, akik alapos ellenőrzés után aktív

tagjaivá válhatnak az ellenállási szervezetnek.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a terrorista profiljának a felállítása lehetetlen. Ezért nem javasolom

ennek a megpróbálását, mert fölösleges időpocsékolás. Bárkiből lehet szabadságharcos, vagy terrorista.

Új tagok beszervezése ugyanolyan fontos feladat, mint a harci akciók kivitelezése. A beszervezés

lehetséges módozatai között vannak:

-önkéntesek jelentkezése

-tudatos meggyőzéssel való beszervezéssel

-zsarolással

-más típusú kényszerrel, pl. családtagok életveszélyes megfenyegetésén keresztül.

Fiam/Leányom jegyezd jól meg: Folyamatos utánpótlás szervezése nélkül elfogy az ellenállási

szervezet.

Apád: Szabadságharc és államcsapás tervezése meg kivitelezése (részlet a könyvből)
267 #4 Perle
- 2019-10-01 15:31
Vajon hányan fognak elgondolkodni azon, hogy mit ért a kormány képviselője a " jövőt építő kapcsolaton" ?:|

Még a végén kiderül, hogy az ott élő keresztény arabok is rokonok. Ezt írják az akkori hadjáratról:
Máiljá falu lakói katolikus vallású arabok, holott a keresztény arabok többsége ortodox, s a mai napig megőrizték olyan családneveiket, mint például: Albert, János, István, Mátyás, Fanni, Regina, stb. A magyar nevek tükrében feltehető a kérdés: az említett arab családok magyar keresztes vitézek leszármazottai lennének?
4 #5 Posta Imre
- 2019-10-01 15:43
Perle, Jeruzsálem már Makón van!

Avian nincs is olyan, hogy "angol", de értem.

Kárpát , már szervezzük! Tenorakcijókra készülünk tenoristákkal, finomhangolva koktélokkal, tojás-likőrrel. Most gyűjtjük a mérhetetlen tőkét és befolyást....
267 #6 Perle
- 2019-10-01 16:26
Imre, nem csak ott Szarvason is.:D És talán Bamakóban is,
80 #7 monguzking
- 2019-10-01 16:42
ember tervez-isten végez---emberiségnek leáldozott-pusztulás elkerülhetetlen....én már nem tervezek....
267 #8 Perle
- 2019-10-01 16:45
Monguz, lassan olyan pesszimista leszel, mint Grétácska;)
961 #9 szabir
- 2019-10-01 18:00
Hiero-Somlyai/Somlyoi Andras?XD valszeg a kereztes bulija anno az ide vezetett vagy az egesz fold betelepittese vagy hasonlo [Fomenko es aszongya a trojai haboru az a kereszkes bulik stb } + en aszondom hogy a ''tatarjarasok'' stb nomad
Andras idejebe van Hector s Achilles ispan [ez pontosabban Bela idejebe de mind1]
----
itt egyelore csak matatgatom de unnezki Maria Trezka es a hamisittas resze - valszeg magyar kiralyno volt ''habsburg'' nelkul
http://szkitia.in...tb-24.blog
http://szkitia.in...tb-25.blog
http://szkitia.in...tb-26.blog
267 #10 Perle
- 2019-10-01 20:11
Mitől lett Andrew II András király neve? Legalább a királyokét nem váltsák már át angolra, könyörgöm!

Ott volt a koszorúzáson Levy, Philip és Anthony is. Egyikük sem emelt szót ez ellen? Személynév akkor személynév, ha úgy írják azt le, ahogy születéskor elnevezték, anyakönyvezték, ahogy történelem könyvekben szerepel. Ráadásul latin betükkel , és nem cirillel, vagy képírással írva.
Nem nagy szégyen az, ha egy magyar királynak magyar nevét ismeri meg a világ, már aki még nem hallott róla.s_kot
961 #11 szabir
- 2019-10-04 19:15
Maria Trezka, Andras kiraj a Hiero-Somlyoi Kurutz; okt eleji matatgatas unnezki Trezka a mi kirajnonk vot vagyes sose habsurg; akkor meg 1800 ig kamu a tort-czi
https://szkitia.b...ytatas_173
https://szkitia.b...ytatas_712

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.88 másodperc
3,400,229 egyedi látogató