Bejelentkezés

Felhasználónév

Jelszó



Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Ausztrália aranytartaléka lesz a fedezete egy frissen kibocsátásra kerülő kriptovalutának

KülföldEh, az a fránya arany...megafedezet.... Az ausztrál Perth Mint, ami a világ egyik legnagyobb pénzverdéje, egy aranyfedezetű Ethereum alapú kriptovalutát bocsát ki, amit Nyugat-Ausztrália tartománya fog garantálni.

A Perth Mint Gold Token (PMGT) lesz az első aranytoken egy publikus blokkláncon amit kormányzati tartalékokkal fedeznek.

“Az intézményi befektetőknek egy versenyképes alternatívát fog kínálni a hagyományos aranytermékekkel, mint az arany ETF-ekkel szemben, és mellette megőrzi azt a hagyományos előnyét, hogy valós időben lehet vele kereskedni és elszámolni a blokkláncok segítségével,” áll az ABC ausztrál híroldal cikkében.

A tokenizálás csak az első lépés a Perth Mint cég kampányában, hogy a teljes készletét blokkláncra vigye. Erre azért lesz képes a Perth Mint, mert a vállalatot 100%-ban Nyugat-Ausztrália tulajdonában van, ami fedezetet vállal az aranykészletére.

Már 2018-ban nekiálltak a tokenizálásnak mikor piacra dobták a GoldPass alkalmazást, amivel a befektetők azonnal fizikai aranycertifikátokat vásárolhatnak.

“Az arany digitalizálása egy nyilvános főkönyvön a globális árupiacok természetes evolúciója” – mondta Richard Hayes, a Perth Mint vezérigazgatója. “Elő fogja mozdítani az aranyat, mint mainstream befektetési eszközt, javítja annak hozzáférhetőségét, és nagyobb likviditást, átláthatóságot és auditálhatóságot kínál az ilyen típusú digitális token alapjául szolgáló eszközök számára.”

A cég szerint a PMGT más lesz az USD-alapú stabilcoinokhoz képest. Azt remélik, hogy a tokenek egy napon kereskedhetőek lesznek a hagyományos eszközökkel is, mint arany ETF-ekkel vagy a CME arany határidős termékeivel is.
Link

Hozzászólások

2 #39 gerry
- 2019-10-13 17:56
Ez mindent tud. Akkor most - hogy gyarapodjon a tudása az ország egyetlen nem zsidójának,- ideírom neki:
Hubakker ifjú Titán ki vagy rúgva!
Hubakker junger Titan wird gefeuert!
Hubakker young Titan is fired!
הואקר הצעיר טיטאן מפוטר!
Il giovane Titan di Hubakker è licenziato!
Hubakker jeune Titan est congédié!

... Remélem a Bing Translator regisztrálta a jövõ történészei számára és polgárainak okulására.

Imre - lekõröztél - pontosan egy perccel!!! s_vigyori
4 #40 Posta Imre
- 2019-10-13 18:01
Gerry, bocs, nem volt szándékos!
2 #41 gerry
- 2019-10-13 18:04
Tudom, lekváros volt és a véletlenek összjátéka :D

Szerintetek ki lesz a következõ... Nekünk - akik itt vagyunk - már szagról fel kellene ismerni ezeket.
1323 #42 Laplage2
- 2019-10-13 18:12
Hát szívesen találkozom veled, és megmutatom a jászsági módit!!!!
Hubaszdbakker
4 #43 Posta Imre
- 2019-10-13 18:15
Gerry, eleve gyanús volt és le is írtam, hogy ez az. Most megszállottan én vagyok az "ellensége", mert ő már tudja, hogy zsidó vagyok...Ezek a kibaxott hülyék. Egész héten napi 10-11 órákat nyomtam, még ma is du. kettőig, hogy át tudjam adni a lakást felújítva. Nincs nekem erre erőm, hogy figyeljem a sok baromját. Jönne és segítene, ha ennyi ideje van és ennyire tudja, ott ki is deríthetné a majom, de ehhez gyáva xarok...
43 #44 stormhu
- 2019-10-13 18:35
Khm. khm...Szerintem a zömének gyanús volt mindhárom jómadár de amíg le van támadva az aki ezt szóvá is teszi itt , nem sokan fognak beléjük állni nyíltan……..Legalább ilyenkor gondolkodjon el az a pár ember aki védelmébe veszi ezeket olyankor amikor kicsit bacogatva vannak......Mert valóban messziről büzlenek már az elejétől ahogy Gerry is írta....
75 #45 talpi
- 2019-10-13 19:01
ne már egy ilíyen "értéket" csak úgy kidobni a qkába, de Gerry .
Olyan fel/emlő/ hozzászólások után?
Hiszen tudott dolog, mindenki az emlő szívásánál kezdi az életet, igaz, van aki ezt tovább fejleszti, apja fia!
99 #46 MORMOTA1968
- 2019-10-13 19:15
Az elmúlt néhány percben, ha látatok volna, egy egészen más oldalát ismerhettétek volna meg Mormotának! Hubakker! Kibaszottul felbasztam magam idegileg! :@ No nem azért, vagy nem csak azért, mert egy újabb hülye gyerek zsidózott le, de két nap óta baszakszik mint két gépem és úgy szállnak el sorban a hozzászólásaim, mint egy szabadjára engedett rabmadár! Husss! Nagyon rám szállhattak valakik! A kurva jó édes anyukájukba! Most tényleg ölni tudnák, szem rebbenés nélkül! s_ratata
75 #47 talpi
- 2019-10-13 19:19
Mormi
Ennek még nincs itt az ideje, nyugodj meg, gondold át, szólok, ha ezt kell tenned. :)
99 #48 MORMOTA1968
- 2019-10-13 19:19
Elnézést a trágár szavakért, de túl sok zsidrák filmet nézek és azokból aztán lehet tanulni! s_franc Egyébként meg tényleg gyilkos hangulatban vagyok! Remélem szombaton nem lesz gáz Kalocsán, mert nálam hirtelen szakad a cérna, bár a többség ezt az oldalamat nem ismerheti még! Kerítést is bontottam már így le idegből, szóval csak kötözködjetek velem nyugodtan tovább! Akinek szól, csak az vegye magára! s_box s_hihi Újabb jelentkező esetleg? s_ratata
99 #49 MORMOTA1968
- 2019-10-13 20:22
Egyszer mindenkinek találkoznia kellene Imrével, egy pofa vízit elejére, mert a személyes találkozás mindent eldönt. Még tavaly Őcsényben Imre mindenkivel külön elbeszélgetett, megismerkedett, én még a családom is bemutattam neki és másoknak is fotókról, de voltak olyanok, akik személyesen is megismerkedhettek velük. Így nem csoda, ha könnyedén beszivároghat ide mindenféle moszad-CIA-as ügynök! Csak ne lennének ennyire mesterkéltek, átlátszók! Jobban is kiképezhetnék őket! Egyáltalán nem biztos, hogy pofázmányról száz százalékosan eldönthető valakiről, hogy az zsidó e vagy sem! De a lelkülete, beszéd modora, viselkedése könnyebben lebuktatja! Tele van a face, meg a YouTube is olyan kommentekkel, ahol nyilvánvalóan fizetett terelők vannak jelen a kommentelők között is vagy egyszerűen csak sík hülyék!
99 #50 MORMOTA1968
- 2019-10-13 20:34
Egyébként meg egyáltalán nem lenne szükség pénzre, ha mindenki maga termelhetné meg magának, amit csak tud és csak akkor cserélgetnének az emberek egymás között "ÉRTÉKET-ÉRTÉKRE" ha olyasmire lenne szükségük, amit maguk nem tudnak előállítani! A parasztság ezért is volt mindig szálka és gyűlölt célpont "lásd Ukrajnai holokauszt zsidó parancsra" mert néhány dolgon kívül mindent maga állított elő, termelt meg és nevelt fel maga és családja számára! Most is élhetnénk így, ha leszállna rólunk a Vatikáni zsidó Római Birodalom, a cion bankár világ maffia! A pénz csak játékszer, de nem érték! s_hihi
99 #51 MORMOTA1968
- 2019-10-13 21:23
Kedves LM! Csúnya volna, ha még soha nem hallottam, olvastam volna "Silvio Gessel-ről" és az általa kidolgozott pénzrendszerről! Ahogy a "Wörgl-i csodáról is tudok, meg a többiről, amikről írtál. Sajnos nem sokáig hagyták működni azt a fajta pénzt, pedig tökéletesen bevált! Amiről én beszéltem, nem a saját fejemből pattant ki, mármint a névre szóló pénz! "A pénz lényege-egy középkori mese magyar felirattal Paul Grignon filmje". [url]https://www.youtube.com/watch?v= pEB-9Cz3ZoM[/url] Aki esetleg még nem látta, annak ajánlom szíves figyelmébe!

Már akkor is gondot jelentett, hogy az arany és ezüst fémérméket szívesen gyűjtögették egyesek, mint vagyontárgyat, így vonva ki a forgalomból. Erre találták ki akkoriban a névre szóló pénzt, vagyis mindenki írt egy papírost, aki kereskedni szeretett volna a piacon, volt valamilyen áruja, terméke, szolgáltatása, de nem volt már elég pénz forgalomban a kivonások miatt ahhoz, hogy zökkenőmentesen bonyolíthassanak le egymás közötti áru és szolgáltatás cseréiket. De mindenkinek volt valami mestersége, amit kitanult és abból élt egész életében. Mások meg a maguk nevelte haszonállataikat, zöldség és gyümölcs vagy tej és egyéb termékeiket szerették volna eladni, hogy a kapott csereeszközért cserébe hozzájuthassanak a szükséges termékekhez és szolgáltatásokhoz, amikre meg nekik lett volna szükségük. De mivel nem volt már elegendő csereeszköz forgalomban, így valaki közülük kitalálta, hogy ír egy papírost, ami az ő nevére szólt és azt használták csereeszközként egymás között a piaci napokon. Így hidalták át a fellépő pénzhiányt!

És nem volt ám reklámozás! Az is zsidó találmány! Mindenki a saját termékei, szolgáltatása minőségével "reklámozta" saját áruját, szolgáltatását és ha az silánynak bizonyult, lehúzhatta a rolót! Bezárt a bazár számára! És még sem kértek hatalmas összegeket áruikért és szolgáltatásaikért! Ha valaki betért egy útszéli fogadóba, szinte fillérekért ehetett, ihatott! Kedvenc írom "Fekete István" egyik elbeszélése jut erről az eszembe, a "Tíz szál gyertya" című művéből, ahol az egyik szereplő is betér, egy kocsis az egyik fogadóba, mert megéhezett, megszomjazott és egyébként is oda beszélték meg a találkozót uzsorás gazdájával. Egyszerűen imádom Fekete István és más hozzá hasonló írók műveit olvasni, akik szemléletesen, korhűen mutatják be a régi korok embereit, történetét, a régi szokásokat és környezetet.

Alapjövedelem már létezik egyes helyeken és aki nem szeretne beledögleni az unalomba, az úgy se fog a babérjain ülni mint egy úr, hanem használni fogja a teremtő erejét a közösség javára! Aki nem, az meg megszegné, amit fentebb írtam, de egyesek teljesen figyelmen kívül hagyták! Hogy lennének bizonyos feltételei az alapjövedelemnek! A közösség javát kellene, hogy szolgálja vele az, aki kapná! Ha csak élősködne belőle, hamar kiesne a rostán! Ez nem segély volna, mint egyesek hiszik! Normális ember biztos, hogy értékteremtésre használná fel a kapott pénzt! Aki meg csak eldorbézolná, mulatozásra használná fel a megelőlegezett ingyen pénzt, azt a közösség hamar kivetné magából.

Vagy marad a másik lehetőség, a pénz nélküli társadalom! Mint ahogy a ma is ősi törzs közösségekben élő kisebb csoportok teszik a világ egyes részein. Mindent megosztva a közösségükön belül! Talán ez volna a legjobb! Senki sem éhezne többé, vagy ha igen, akkor mindenki együtt nélkülözne.

Ugye milyen zsidósan gondolkozom? Talán először meg kellene ismerni a másikat, az élete történetét, mielőtt valakiről véleményt nyilvánítunk! Sokan elkövetik ezt a hibát, amit egyesek itt az oldalon és nem is lesznek hosszú életűek a honlapon! De ezt csak a maguk arrogáns viselkedésének köszönhetik! :(
99 #52 MORMOTA1968
- 2019-10-13 21:51
Kedves Szarmata, Gerry, Imre és mindenki, aki a védelmemre kelt! Köszönöm! De magam is meg tudok felelni a velem kötözködőknek, viszont az illető mások lelki világába is elég rendesen bele gyalogolt! Ha még egyszer valaki lezsidóz, megölöm! s_ratata Csak arra kérem, kicsit még trenírozza előtte az agyam, hogy rendesen felforrjon benne a gőz, egészen a robbanási pontig! s_vigyori
1349 #53 Nagy Levente
- 2019-10-13 22:07
Hát ez az oktatás-nevelés mai egyik legnagyobb problémája! Ezeknek az ifjaknak ott legalább két hazugság között taníthatnának legalább egy kis alázatot. Főleg ha azt gondolja magáról, hogy ő tudja az igazságot. Bár a teljes igazságot kétlem, hogy bármelyikünk is tudná, de aki ennyire biztosan állítja azt a szerintem kevés részigazságot amit tudhat, hogy ő tudja, abban kellene hogy legyen ennél jóval több alázatnak. Márcsak azért is mert itt lehetőséget kap mindenki a véleménnyílvánításra, amelyért minimum köszönettel tartozunk. Az, hogy lezsidózzuk azt aki ezt lehetővé teszi, hát ezért legkevesebb a kitiltás. Bár én is csak véleményt írok, azért azt még leírom a hubakkernek, hogy a Vatikán katakombáiba ha betekintést nyerne, szerintem oda az alázat is kevés lenne ahhoz, amit ott megláthatna, még akkor is ha zsidó. Ezért is érték az az alázat, amit itt ő a srácokkal vagyis veletek szemben nem tanúsított!
99 #54 MORMOTA1968
- 2019-10-13 22:18
Kedves Nagy Levente! A Vatikáni maffia a legnagyobb rabló társaság, akiket ez a bolygó valaha a hátán hordott! Simán kiprivatizálták Istent is! Bár! Melyiket is a sok közül? Mert hogy Dunát, sőt tengert, ha nem óceánt lehetne velük rekeszteni, annyi van belőlük! :D Ami tudás ott fel lehet halmozva? Az Alexandriai kirabolt könyvtár összes anyaga, a piramisokban talált titkos leletek, ősi írások, idegen koponyák, csontvázak, technológiai leírások, betegségek gyógyítása, hihetetlen tudás sok ezer, ha nem tízezer évekre visszamenőleg! Ha jól emlékszem, valami 66 kilométernyi földalatti alagút rendszerről beszéltek egy YouTube dokumentumfilmben, ami csurig van titkos anyagokkal! Erre épül a kipások hatalma! s_ezt-ni
51 #55 Skorpio58
- 2019-10-13 22:24
Na mindegy, nem kell már válaszoljak az utolsó beírására,gerry elvette a játékszerm, pedig még egy két finom hozzászólásom lett volna.
2 #56 gerry
- 2019-10-13 23:15
bocsi!
3 #57 Enid
- 2019-10-13 23:36
Hú, Bakker! Csak nem kivágtatok valamit? s_kukk

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.25 másodperc
4,126,841 egyedi látogató