Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Fenyegetően közeledik a Cion bölcseivel történő végső leszámolás

BelföldEgy kis Benjamin....! Itt az ideje kimondani az igazságot. A világ legtöbb problémája a Cion bölcsei néven ismert csoporttól származik. Ez tagadhatatlan tény, ...
A Föld bolygó elfeledett történelme - A Nagy Özönvíz előtti és utáni események krónikája
Orosz fizikusok létrehozták az első működő biztonságos kvantum kapcsolatot két bank között
A világ legrégebbi ismertté vált marihuánája egy 2700 éves kínai sírból került elő

Itt az ideje kimondani az igazságot. A világ legtöbb problémája a Cion bölcsei néven ismert csoporttól származik. Ez tagadhatatlan tény, és semmi köze sincs a zsidó néphez. Inkább a beltenyésztett családok egy csoportjához, akik a világ legtöbb vállalatának tulajdonosai, és az emberiség 90%-ának meggyilkolását és a többiek rabszolgává tételét tervezték. Éppen ezért 6,4 billió dollárt költöttek háborúra és tömeggyilkosságokra (a Watson Intézet legutóbbi számításai szerint), mióta megszervezték a szeptember 11-i terrorista támadásaikat és a fasiszta puccsot.

https://ujvilagtudat.blogspot.com/2019/11/az-ugynevezett

Ez elegendő pénz lett volna a szegénység felszámolásához, a környezet pusztításának megállításához és az emberiség útnak indításához az univerzumba. Ehelyett egy Nagy-Izrael létrehozására irányuló projektre költötték, ahonnan a tervezett mesterséges Armageddon túlélői uralkodhatnak a világ felett. Tegyük egyértelművé: a probléma a beltenyésztett családok csoportjától származik, amelyek irányítják a monoteizmust.

Emlékeztetőül: egy olyan kormányzati (kontroll) gondolkodásmód (elme) uralkodik, amely a vallást arra használja, hogy a fasizmushoz kössön minket. A fasizmust más néven "vállalati szabálynak" is nevezik. Egy svájci tanulmány kimutatta, hogy 737 ember uralja a világ transznacionális vállalatainak 80%-át.

https://arxiv.org/PS_cache/arxiv/pdf/1107/1107.5728v2.pdf

Ezeket az embereket Cion bölcseinek is nevezik. A babiloni adósrabszolgaság rendszerét a világ legtöbb központi bankjának tulajdonlásával ellenőrzik. Ezért az ő szolgálóik, az emberek felső 10%-a irányítja a világ pénzügyi eszközeinek 93,2%-át, míg az alsó 90%-ot az adósság 72,4%-ával terhelik.

Ez a rendszer az összeomlás irányába vezet. A tüntetések és zavargások Algériában, Bolíviában, Nagy-Britanniában, Chilében, Dániában, Ecuadorban, Egyiptomban, Franciaországban, Guineában, Haitin, Hondurasban, Hongkongban, Iránban, Irakban, Kazahsztánban, Libanonban, Pakisztánban és Spanyolországban az uralkodó elit iránti mélységes bizalmatlanságot mutatják. A parasztok vasvillával már a kapuknál vannak.

Ezenkívül, ahogy a múlt héten megvitattuk, az egész vállalati pénzügyi rendszer teljesen elvesztette a kapcsolatot a valósággal, és már nem működik. Az alábbi ábra azt mutatja, hogy a tőzsde és a reálgazdaság már nem korrelálnak egymással.

https://www.zerohedge.com/s3/files/inline-images/GDP-Wilshire.png

Szeretnénk hozzátenni, hogy a GDP számai vadul eltúlzottak, és nem tükrözik a jövedelmi különbségeket, ami azt jelenti, hogy a helyzet még ennél is rosszabb, mint ahogy a diagram mutatja. Jelenleg a tényleges gazdasági aktivitás mutatói, különösen az Egyesült Államokban, a válság epicentrumában azt mutatják, hogy a komoly recesszió már elkezdődött. Ennek ellenére a tőzsde mégis rekordmagasságot ér el.

Az összeesküvés Federal Reserve Board-ja példátlan nagy összegeket pumpál a rendszerbe annak érdekében, hogy megakadályozzák az összeomlást. Jelenleg úgy néz ki, hogy az úgynevezett Biztosított Hitelkötelezettségek jelentik az összeomlás alapját. Ezek ugyanazok az ócska hitelcsomagok, amelyek ugyanazon logika szerint működnek, mint a Lehman Brothers összeomlása esetében. Vagyis a pénzügyi varázslók valahogy azt gondolják, hogy ha sok apró darab szemetet vesznek, és egy nagy szemeteszsákba rakják, akkor már nem számítanak szemétnek. A probléma ezúttal legalább kétszer olyan nagy, mint a Lehman-válság idején.

Ez a készülő összeomlás és forradalom valószínűleg az oka annak, hogy a Fekete Nap imádói a P2 szabadkőműves páholyból kapcsolatba léptek a Fehér Sárkány Társasággal a múlt héten. A P2 képviselője elmondta, hogy Ferenc pápával, aki november 23-26-án látogat Japánba, felveszik a kapcsolatot, hogy megpróbáljanak létrehozni egy megállapodást. A P2-t feldühítik a kínai tervek, hogy 2050-ig egy évi 10 billió dolláros "Föld-Hold űrgazdasági övezetet" hozzanak létre, mert nem gondolják, hogy az űrkutatást "egyetlen országnak kellene dominálnia".


A P2-nek elmondták, hogy itt az ideje eltávolítani Shinzo Abe-t, a báb rabszolga japán miniszterelnököt. Abe az utasításokat Michael Greenberg-től, a CSIS-től (Stratégiai és Nemzetközi Tanulmányok Központja) kapja. A CSIS jelentést tesz a Georgetowni Egyetemnek, amely a jezsuitáknak és a pápának, tehát a P2-nek jelent. Vannak jelek, hogy ez a folyamat már megkezdődött, mert a japán sajtó kampányt indított Abe ellen.

https://www.japantimes.co.jp/news/2019/11/16/national

A rómaiaknak azt is mondták, hogy csatlakozzanak a britek, a Pentagon és a kínaiak tervéhez, hogy egy meritokratikus jövő tervező ügynökséget hozzanak létre. Ez biztosítaná, hogy az űrkutatás ne legyen kínai monopólium. Azt is elmondták nekik, hogy szükség van egy jubileumra.

A rómaiaknak tisztában kell lenniük szeptember 11-ével, Fukusimával és más bűncselekményekkel, ha megbocsátást akarnak, és hogy részesei legyenek az új "Star Trek világ" létrehozásának, amelyre állítólag vágynak.

Időközben a nyomás fenntartása érdekében az agymosott cionista rabszolga kolónia Izrael teljes ostrom alatt áll, mondják a Pentagon forrásai. "Izraelt egy orosz tengeralattjáróval kerítették el a felségvizein belül," - mondják. Ez azt jelenti, hogy megsemmisíthető "olyan nukleáris torpedókkal, amelyek bármikor elindulhatnak". Ezenkívül: "A Hezbollah nyakig fel lett fegyverezve, az izraeli drónokat lelövik, és Oroszország megfejtette a rakétavédelmüket," - mondják. Ez azt jelenti, hogy a Nagy-Izrael projektnek vége.

A Pentagon forrásai szerint Szaúd-Arábia kripto-sátánista gyarmata szintén súlyos bajban van. "Miután a volt tábornok és CIA igazgató David Petraeus kijelentette, hogy a szaúdiaknak 'elfogyott a pénze,' az Aramco IPO kibocsátását bojkottálták a BRICS országok, a fedezeti alapok, a külföldi befektetők, a nyugdíj és szuverén befektetési alapok, biztosítók, állami tulajdonú vállalkozások és szinte mindenki, nemcsak a geopolitikai, katonai és bizalmi kérdések miatt, hanem a környezeti, társadalmi és kormányzati aggályok miatt is," - magyarázták a források.

Időközben az Egyesült Államokban a Pentagon forrásai azt ígérték, hogy "Nagy dolgok fognak hamarosan történni, miután elítélték Donald Trump elnök barátját, Roger Stone-t."

Csak találgatni tudunk, hogy mik lehetnek ezek a "nagy dolgok," de a legnagyobb dolog, amire gondolhatunk, hogy leállítják a BIS-t, a magántulajdonban lévő központi bankok magántulajdonban lévő központi bankját.

A dolgok jelenlegi állása szerint az inflációt és a deflációt a BIS-rendszer elavult módszerei okozzák, az egyik európai királyi család forrása szerint. "A BIS 18. emeleti vacsoráin, ahol nem készülnek jegyzőkönyvek vagy nyilvántartások, ott döntenek a világ központi bankárjai a dolgokról," - mondja.

A nyugati kormányok mindent megtesznek annak érdekében, hogy megakadályozzák "egy kvantum-alapú rendszer létrehozását, amely feleslegessé tenné ezeket a bankár közvetítőket," - mondta. "A probléma az, hogy a kormányok túlságosan lenn vannak a táplálékláncban, túlságosan alatta a fizetési fokozatnak, és hogy nagyon őszinte legyek, valószínűleg túlságosan rettegnek a 'maffiától,'" hogy átvegyék a BIS-t. E sorok írója ezért egy katonai műveletet javasolt a BIS és testvére, a CERN leállítására.

Ha a Pentagon mégsem cselekszik, az ázsiaiak rajta vannak az ügyön, az ázsiai CIA források szerint. A következőket mondták nekünk:

"Kínának több mint 20 ezer tonna aranya van. Ezt fogják felhasználni egy új kriptovaluta támogatására, vagy az új globális valuta részeként használják, amelyekben Oroszország, Irán, India és Indonézia szintén nagy szerepet játszanak. Ezen országok mindegyikének legalább 10-15 ezer metrikus tonna aranya van, amely felhasználható az új valuta fedezeteként. Mindkét forgatókönyv az olajdollár végét jelentené. Ez a fő oka annak, hogy a Mohamed Bin Salman-t alakító összeesküvés ügynök arra törekedett, hogy az Aramco a lehető leghamarabb része legyen az új rendszernek. Tudják, hogy a játéknak már vége. Próbálnak annyi készpénzhez jutni, amennyihez csak tudnak, és felosztják egymás között, mielőtt minden összeomlik."


A Pentagon segíthet abban, hogy az összeomlás ne vezessen káoszhoz és vérontáshoz azáltal, hogy leállítja a vállalati média propagandagépezetét. A múlt héten tele volt hamis műsorokkal olyan letartóztatott politikusok számítógépes hasonmásával, mint Adam Schiff és Nancy Pelosi. Egy washingtoni újságíró, akinek sajtókártyája van Washington D.C.-be azt mondja, hogy nem kapott választ az úgynevezett "nyilvános meghallgatásokon való részvételre irányuló kérelmekre".

További javaslat a WarnerMedia, a Walt Disney, a Viacom, a Rupert Murdoch News Corp, a CBS Corporation, az NBC Universal, a Google és a Facebook elfoglalása. Ezeket a vállalatokat arra kell kényszeríteni, hogy állítsák le a hírműveleteiket, és valódi tényellenőrző, igazságkereső újságírók ellenőrzése alá helyezzék őket.

Ahhoz, hogy ez sikeres legyen, át kell venniük a CIA és a Moszad mockingbird médiaműveleteit, amelyek sok hamis híradásért és kitalált "eseményért" felelősek, mint például Sandy Hook és a Bostoni Maraton bombatámadás.

Végül kézre kell keríteni azoknak a családoknak a tagjait, amelyek alapítványokon és más szervezeteken keresztül irányítják a Fortune 500 társaságokat. A 737 ember többségét, akik Európában ezen vállalatok tulajdonosai, szintén le kell tartóztatni, hogy a művelet sikeres legyen.

Eddig az egyetlen társaság, amelyet a Pentagon forrásai szerint célba vettek, az a Boeing. Azt állítják, hogy a Boeing el fogja veszíteni a NASA-val és a Védelmi Minisztériummal kötött szerződéseit, "amiért elutasították, hogy működőképesek legyenek az oxigénrendszerek, a 787-esek pedig villámbiztosak," valamint "egyéb hanyag munkák miatt, amelyek a profitot helyezték a biztonság elé." A Boeing továbbá a "légitársaságok, pilóták, légiutaskísérők, szabályozók, repülőgép bérbeadók és a repülőközönség bojkottjával is kénytelen szembenézni," - mondják.

Noha elismerésre méltó, hogy a Boeing támadás alatt áll inkompetencia miatt, ne felejtsük el, hogy nem az inkompetencia okozta a baleseteket, amelyek a vállalat válságához vezettek. A baleseteket az 1990-es évek vége óta minden Airbus és Boeing repülőgépbe telepített távirányító-eltérítő berendezés szándékos használata okozta.

Ez az a fajta probléma, amelyet legjobban egy igazságügyi és megbékélési bizottság segítségével lehet megoldani. Valójában, bár egyes bűncselekmények, például a gyilkosságok és a gyermekek kannibalizmusa nem bocsátható meg, sok más igen. Az igazság és a megbékélés lehet a legjobb módja a bolygó felszabadításának. Ahogy Jézus Krisztus egyszer mondta a zsidóknak: "Az igazság megszabadít titeket."

Benjamin Fulford

Benjamin Fulford tudósítóként dolgozott Japánban a Knight Ridder, az International Financing Review, a Nihon Keizai Shimbun angol kiadásánál, és a South China Morning Post számára, mielőtt a Forbes magazinhoz került, ahol ő volt az ázsiai iroda vezetője 1998 és 2005 között. Oknyomozó riportjait botrányok követték a japán kormányban és az üzleti világban. Miután elhagyta a Forbes-ot, egy könyvsorozatot írt japán nyelven, melyek közül néhány bestseller lett, majd elkezdett az interneten is publikálni.
Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2019-11-25 20:06
88 #2 Asumhari
- 2019-11-25 23:17
Remélhetően Fulford értesülései közelítenek az igazsághoz. Izgalmas dolog a quantum technológia. Lehet, hogy ez üti ki a bankár világot?

A linktől, a rabbi agy menéstől teljesen kiakadtam.
Zsidó hazugságokat überelnek újabbakkal?!
Ez a sok fizetett hazudozó csinál történelmet ennek a gyilkos bandának!!
Kéne nekik a druida, kelta, trák rokonság, netán örökség?! A királyi szkítaságra is pályáznak?! Ezeknek rinocérosz bőrből van a pofájuk!!Csak a feléig olvastam a cikket, de ennyi is elég volt.

Beteg lélek az ilyen. Micsoda irigység lehet bennük velünk szemben. Már fizikailag mindent elloptak tőlünk, de a múltunk is kell még nekik.

HÁT EBBŐL NEM ESZTEK ! Rossz a prófécia! Hazudtak a próféták! Nem jön a messiás értetek, legfeljebb a SÁTÁN!
4 #3 Posta Imre
- 2019-11-26 07:24
Putyin megerősíti, hogy etnikai alapokon biológiai fegyver kidolgozásán ügyködnek egyesek és alátámasztja, hogy szerte az országában minden rassztól szerves mintát gyűjtenek ehhez. Nálunk pont ez megyen, de szerte a világban dettó. Az interjúban a loboncos zsidó tudós Szovjetunió-szerte közismert és elismert "szaktekintély" szerint (Gelfand) nem csak genetikai különbség nincs, de olyan sem, hogy "orosz-rassz" és a génfegyver hülyeség. A későbbiekben Andrej (titulusait fel sem sorolom, de nem kisebb kaliber) alátámaszt minden génfegyver-elméletet és annak beláthatatlan következményeit, amit Putyin is emleget. Magyar vérplazma orbán-vejkó biznisz Izraelbe? My Heritage...- nem mindig örülök, mikor alátámasztják a meglátásaimat, de itt valakik nagyon magyarrá, szlávvá, szkytává akarnak változni. Persze a szolgálatok felügyelik a kísérleteket, de azért csak egyétek a szóját és a többi génkezelt maszlagot, meg oltassátok magatok és persze lehet hülyézni Putyint. Engem nem érdemes, lepereg rólam, ő meg a KGB mindenható ura. Persze ettől még lehet, hogy kamuzik, csak hát His-toria est magistra vitae.

https://www.youtu...=emb_title
165 #4 LM
- 2019-11-26 07:37
Fulford aki beszédesen azért Benjamin (ősi eszkimó név biztosan) nagy mesemondó. Régóta követem, szórakoztató irodalomnak jó. Olyan az ő szebb világa mint az űrturizmus, mindig jövőre indul.

Ennek ellenére az írásaira is igaznak tartom, hogy az a legjobb hazugság amiben vannak igazság morzsák. A nagy feladat ezek kimazsolázása.

A legnagyobb problémám, hogy még mindig nem látom, hogy mitől lesz vagy lenne jobb az "új" jövő. Leginkább egy mozi előadáshoz hasonlítanak az általa vázolt dolgok amire semmi ráhatásunk, pörög a film és megnyugtat minket, hogy a végén teljesen jó lesz minden mert a mindenféle színű sárkány társaságok és a kapituláló páholyok elhozzák a star trek korát. Csak popcorn legyen elég
4 #5 Posta Imre
- 2019-11-26 08:04
„Ha nem marad Netanjahu, akkor vége van Izraelnek”


„Ha nem marad Netanjahu, akkor a végzetes kétállami megoldás jön” – írja publicisztikájában Mark Langfan az Arutz7 izraeli hírportálon.

„Nem vagyok Netanjahu-támogató. Nem vagyok Netanjahu-rajongó sem. Bevallom, szerintem Netanjahu nem áll ki elég karakteresen a kétállami megoldás ellen” — kezdi írását az izraeli szerző. De, és ez egy fontos “de” — egyelőre Netanjahu tűnik a legmegfelelőbb embernek, aki megállíthatja Benny Ganzot és a vele egy platformon lévő kétállam-hívőket, akiket ráadásul Izrael-gyűlölő arab képviselők is támogatnak.

„Ha Ganzból miniszterelnök lesz, és a tisztelt olvasó hozzám hasonlóan más országnak is állampolgára, az a másik útlevél még fontos lehet” — figyelmeztet a cikk. „Ha a Likud párt elárulja Netanjahut és kifarol mögüle, nemcsak a pártnak lesz vége, de lehet, hogy Izraelnek is”. Ha nem Netanjahu ugyanis a miniszterelnök, 2022-ben Tel-Avivot 300 kilós, Júdea-Szamáriából érkező bombák fogják ostromolni — írja Langfan.
https://neokohn.h...izraelnek/
15 #6 porcica
- 2019-11-26 12:12
Az én figyelmemet már vagy 20 évvel ezelőtt felkeltették a zsidók. Bevallom, amikor még középiskolás voltam nem gondolkoztam azon, hogy mi is igaz a világ történelmében, vagy a politikában, mert akkor még más dolgok foglalkoztattak. Viszont később, amikor is már felnőtt, családos anya lettem, egyre jobban kezdett foglalkoztatni, mi is zajlik a világban. Így elkezdtem tájékozódni. Sokszor szinte véletlenül kerültek cikkek a látóterembe, pl. a szabadkőművességről. Mivel nem szerettem a politikát, így az olyan újságokat sem olvastam szívesen, de a szomszéd nő odaadta a az akkori Magyar Nemzet jó pár számát, én meg azon pucoltam a krumplit az ebédhez.:D
Ekkor olvastam bele az éppen nyitott oldalon lévő cikkbe. Az szólt egy történelem szakos tanárról, aki Dél Afrikában élt, ha jól emlékszem, és ő mesélte, hogy ráakadt a titkos társaságokra, és a szabadkőművesekre. Azt írta, hogy ő már hosszú ideje kutakodott e témában, és azok nem igazán örültek neki, mert többszörösen megkísérelték megölni. Innentől el kezdtem keresgélni a témában. A cion bölcseit 2000 - környékén töltöttem le először az iszlám rádió honlapjától. Megrázó élmény volt, és azóta biztosan tudható, hogy a zsidók minden rossz okozói ebben a világban. Sajnos én azt látom, hogy amíg ők itt vannak, és hagyjuk őket randalírozni az életterünkben, addig nem lesz változás semmiben. Az a legnagyobb probléma, hogy ők mindenbe belenyúltak(nak), az élet minden területén. Viszont az a legeslegnagyobb gond, hogy a történelmet is ők írják nekünk. Mivel a legtöbb történész, nyelvész, archeológus, régész, akik a hangjukat hallathatják, vagy a "tanulmányaikat" közzé tehetik is az ő soraikból való. A régi, ősi iratok fordítási, és nyelvemlékei az ő kezükön, és szűrőjükön keresztül áramlik, így tudható, hogy minden régi emléket a saját szájízükhöz igazítják, ferdítik. Ma már ember legyen a talpán, aki biztosan meg tudja mondani, hogy mi is az igazság bármelyik nép történelmét illetően!
E miatt jutott eszembe, hogy talán érdemes lenne, ha mindenki arra koncentrálna, ami a jelenben megvalósítható a számára. Lehet el akarták venni a gyökereinket, de senki nem lehet benne biztos abban, hogy mi is volt az igazi, valós múlt -és lehet, hogy sokan nem így látják-, de akár mi is volt, ma itt tarunk, ahol! Ebben a rossz helyzetben sokan szeretnének visszanyúlni a régi gyökerekhez, de senki nem tudhatja biztosan mi is az igazság! Hiszen az már sokakban megfogalmazódott, hogy semmi nem az aminek látszik, és nem úgy van, ahogy mutatják. Nem hinném, hogy ez kivételt képezne a múlttal kapcsolatban, és szerintem nem is igazán fontos, mert a bennünk lévő jó dogokat nem tudták, és soha nem fogják tudni eltörölni, vagy megváltoztatni!
Imre régebben sokat mondogatta, hogy nincs jó, vagy rossz zsidó. Mind egyforma! Mivel ez a tézis már egyre ismertebb és elterjedtebb lett a világban, így azt akarják elhitetni a népekkel, hogy nem is minden zsidó rossz, csak is a cionisták. Viszont rossz, gonosz dolgai a történelem kezdetétől volt a zsidó csürhének, hiszen mindenhonnan elűzték őket mindenhonnan az elviselhetetlen viselkedésük és kibírhatatlan szokásaik miatt. Most nagyon jó takarónak tűnhet nekik a cionista eszméket hirdető és a mentén ténykedő fajtársaik felelőssé tétele. Csak, hogy mi már nem vagyunk olyan vakok, és tudatlanok! Mi már látjuk, hogy egy újabb körhintába akarnak bennünket beültetni, hogy olyan pozícióban maradhassanak, ahonnan zavartalanul folytathatják azt, ami a jegyzőkönyvben le van írva.
Kedves zsizsik zsidók, erről már lecsúsztatok, mi már látunk, nem csak nézünk és pontosan látjuk, hogy kik is vagytok valójában! Mindegy, hogy cionista, askenázi vagy szefárd, magát zsidónak, vagy hébernek nevező,mert egy tőről fakadóak vagytok, akiről Jézus azt mondta, hogy TI AZ ÖRDÖG ATYÁTÓL VALÓK VAGYTOK! Nektek már többé nincs helyetek ezen Bolygón, és ebben a világban!
139 #7 jozsef toth
- 2019-11-26 12:40
porcicas_grats_proszt
3 #8 Enid
- 2019-11-26 15:08
Meggyőződésem, hogy a CBJ-t szándékosan adták ki, titkos jegyzőkönyv címén. Így jobban "kelt".
Ez egy terv. Az emberiség békés leigázásának a terve, aminek a megvalósításához pont az emberiség kell(ett).
Érdekes módon mi próbálunk egy emberöltőre tervezni, ami mára már ugye lényegesen lecsökkent.
80 #9 monguzking
- 2019-11-26 17:01
s miért vannak hiányosságok cikkekben--például hogy a legnagyobb hatalmu testület a jezsuitáké(--hisz mi emberek is az ö tulajdonuk vagyunk UCC)de méginkább hiányolom a piramis csucsán lévö mindent láto szemet mely szerintem nem emberi szint hisz az embert szinte 100% hogy ugy hozták létre...
99 #10 MORMOTA1968
- 2019-11-26 18:02
Kedves Porcica! Ezt én se tudtam volna szebben megfogalmazni, leírni! Csatlakozva Jozsef Tothoz, gratulálok! s_grat

Már mások is mondták, leírták kedves Monguzking, hogy Izrahell nem a zsidók nemzeti otthona, hanem a Vatikán tulajdona kezdetektől fogva, azon belül is a jezsuita katonai rendé. Csak ott tévedtek a dologban, hogy a jezsuiták nem gójok, hanem maguk is "ZSIDÓK, KRIPTO, azaz, TITKOS ZSIDÓK! Nem nehéz utánajárni, ki volt Loyola az alapító és kik voltak a jezsuita rendet létrehozók, egy zsidó bankár klán a Bordzsák! Drábik János abban egyáltalán nem tévedett, hogy itt a kezdetektől fogva a "ZSIDÓK HÁBORÚJA" zajlik, persze nem csak a saját fajtájukat beáldozva "ÜZLETI ÉRDEKEIK SZERINT" de leginkább a "GÓJOKAT" felhasználva céljaik elérése érdekében! Nem véletlenül csinálták meg az európai gój állomány részére az ellen kereszténységet egy rabbijuk segítségével. Saulról van szó! Az kezdetektől fogva az ő zsidó gyökerű hamis kereszténységük! Semmi köze a sokkal ősibb, már Jézus előtt jóval korában létrejött őskereszténységhez! Csak annyi, hogy abból a vallásból is "LOPTAK" el elemeket, aztán szépen átkozmetikázták, ahogy az egész "szent biblia" "LOPOTT" áruból lett összekalapálva! Sokkal ősibb népek történeteiből, fennmaradt írásaiból!

Benjamin Fulford már "RÉGES-RÉG NEM ÉLNE" ha nem egy zsidók által pénzelt "TERELŐ" lenne! Meg persze a neve is elég beszédes, ahogy ezt már mások is megjegyezték. Lehet hogy leírhat féligazságokat, hisz a mozifilmjeikben, tévésorozataikban is csepegtetnek igazságokat is, de úgy vannak vele, hogy a többség úgy sem veszi észre, hisz pont azt a legnehezebb észrevenni, amit közvetlen az "ORRUNK ELÉ TOLNAK!" Az orráig se lát! Hatalmas igazság! Mi kívülállóként csak következtethetünk dolgokra, de nem láthatunk bele teljesen a kártyáikba!

Nem hinném, hogy jobb lesz a világnak, vagy közvetlenül nekünk magyaroknak, ha a zsidó szerepét átveszi Kína vagy Oroszország! Mert a "háttérben" továbbra is ott lesznek, a módszer se nagyon változhat, hisz ha marad a "KAMAT, UZSORAKAMAT, RÉSZTARTALÉK RENDSZER" továbbra is ott fogunk állni, ahol a part szakad! Az meg számomra nem jelent semmit, hogy esetleg még is "ARANNYAL" fedezett lesz a pénz, mert a pénz arany nélkül is kitűnően működhetne, ha "TÖBBÉ NEM LEHETNE BÁRKINEK BIRTOKOLNI!" Ha hetente lenne fizetés, nyugdíj mindenhol a világon és mindössze egy hét alatt kellene túladni a "TELJESEN ÉRTÉKTELEN PÉNZEN!" Ha mindenki megtudna élni rendesen a kapott pénzből! Nem fillérekből nyomorogni, mint most! Lényeges, hogy a pénz útja követhető legyen és rövid életű! A jelenlegi helyzetben a "SEMMIBŐL TEREMTETT PÉNZ" olyan dolgokat tesz lehetővé az "EMBERISÉGEN URALKODÓ" kevesek részére, amit aztán "FEGYVERKÉNT HASZNÁLHATNAK FEL ELLENÜNK, BÁRMIKOR!" Mára már minden tőlük származik, teljesen "FÜGGŐVÉ TETTEK" mindannyiunkat maguktól! Szolgáltatások, árufélék, minden tőlük jön! Csak nagyon minimális mozgásteret hagytak a számunkra. Ezen belül még mozgolódhatunk, de meddig, ki tudja? s_ezt-ni
1349 #11 Nagy Levente
- 2019-11-26 19:59
"Ez elegendő pénz lett volna a szegénység felszámolásához, a környezet pusztításának megállításához és az emberiség útnak indításához az univerzumba." Az egyértelmű ebből a mondatból, hogy fél igazságokkal és fel hazugságokkal operál a szerző! Például az látszik a szegénység felazámolsa a pénz bevonásával, hogy ez felülről tetvez mint a zsidók általában és "természetesen" a pénzel vagyis természetellenesen! Ha jól tudom pl. a Jézus mint pártus szkíta vezető azt "tanította", hogy: "hálót adj és ne halat"! Nem kis bölcsességre vall szerintem! Vagyis pl. amit a kommunizmus és a kapitalista-liberális privatizáció eltulajdonított nem kellene-e visszaadni a családoknak az ember boldogulásához?! Kérdezem én! Mintha ez a szegénység felszámolása pénzel homlokegyenest szembe helyeződne akár politikai, akár minden más tekintetben a Jézus által mondottaknak!
A környezet pusztításnak megállítása is pont ezen múlik! Vagyis a nem emberi zsidó hibridek által méregként csepegtetett rossz, a Földet, a környezetet pusztító technológiának elutasításán! Ezzel szemben a mindenkori uralkodó elsősorban politikai "elit" behódol ennek, a helyett, hogy a néppel a tágabb értelemben vett családjával törődne vagyis a nemzettel!
Az univerzumot, "mint üveggolyót megkapod"! Persze ehhez meg kell halni, majd újjászületni! Nem elég ehhez egy emberöltő! Egy ének "zsoltár" sorai a rég elfeledett múltból: "Mennyei grádicsok széles sora"! A hagyományinkban úgy tartják, hogy a halál megfelelő színe nem a fekete, hanem a fehér, mert a lélek ha tanult akkor magasabb szintre lép! Na mára ezt a lehetőséget is bezárták szinte teljesen, mert a rend(etlen)szer nem a legmegfelelőbb "közeg" a lélek "tanulásának"! Én ezt így tudom! De lehet ez is csak fél igazság, ezt meg rátok bízom!
267 #12 Perle
- 2019-11-26 21:57
Az orosz elnök már 2017 óta mondogatja, hogy ügynökök gyüjtögetik az oroszok és más ott élő nemzettségek DNS-ét.

https://www.bbc.c...e-41816857

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.84 másodperc
3,397,810 egyedi látogató