Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

HÁBORÚ

GondolatokTüneményes jelenség ez ma már, de mégsem múló pillanat, hogy teljesen nyíltan tolják az arcába a rabszolgáknak a következő fázist. Még ne ünnepeljetek, még nem múlt el semmi, csak annyi, hogy aláírták addigi szavaink, tetteim szükségszerűségét. Egyre több jel utal arra, hogy változás közeleg, sőt már elő van készítve. Tudom nem hiszitek. Engem is közönyösen hagy már, de észlelni sem kell a jeleket, annyira itt van a spájzban.
Ezek ugyanazok! - Egy nem rendhagyó könyvbemutató - Földi László, Szakács Árpád, Horváth József
Link

Tegnap megnéztem a titkosszolgálat csepegtetését. Földi már alig bír magával, de hát ő a "földi" és nem "égi", bár látszólag van még ami nem fér a fejébe. Könyvet írt és a frissen képbe hozott Szakács (ő van megbízva a kotyvasztással) keverik a maceszt. Hasznos oktatás, szabadkőművesek meg minden, de nem tudni ki az "ellenség", kik zilálják itt szét a népeket. Egy apró utalás volt izraelre az elhárító tiszttől, de az biztos nem véletlen. a könyv borítóján a keresztény szimbólum bukik, "mi Asszonyunk" szabadkőműves gyújtogatás következtében és megy a muszlimozás. Szóval a hírszerző és az elhárító háborút emlegetnek és Árpád szabadkőműves felvezetéssel kezd, említve, hogy ha ezt 10 évvel ezelőtt mondja, akkor mindenki hülyének nézi. Nem Árpi, most mi nézünk már "hülyének", hogy belementél ebbe, de nyilván van annyi pénz. Megéri. Na szóval ezek muszlimznak javában, de egy nyikkot nem említik a zsidó betelepítést, kerülik a témát az elcigányosítást sem említik, sem a Magyar királyság 2. projektet, se Varsói Szerződés 2....és Eurázsia Unió..., de bégül is nem férhet minden bele. Muszlim, muszlim. De ki telepíti be? A zsidó? Miért? Hogy a nyugati zsidó rettegve Keletre távozzon? Cionista összeesküvés? Judapesten pezseg a zsidó élet, az országban CSÓK-os lakótelep hegyek épülnek valakiknek...

Itt például Münchenben egy látszerész bolt kirakata. Ez valami üzenet? Mit tudom én!
Vagy itt van a legújabb akciós nyomtatott póló. Kéritek?Nézzétek meg a videót, érdemes. Jövőre "választani kell", de ugyan ez mit jelenthet? A "fidesz" nem azonos a jobboldallal, vagy a nemzetivel...és a többi és a többi... Tehát el köll dönteni melyik keresztlények akartok lenni. Római, vagy konstantinápolyiak? A zsidókkal is kell valamit kezdeni, ez sem kérdés. Úgy van feldobva a laszti, mintha választhatnátok. Na de tovább megyek, mert most világlik ki, hogy a "fidesz" direkt "veszítette el" az önkormányzati választásokat éppen elég helyen ahhoz, hogy "megossza" az amúgy is megosztott pipogya népet. Így könnyebb "választani" és könnyebb "polgárháborúzni, ha úgy jön ki a lépés, bár azt is mondják, hogy itt az elképzelhetetlen, ilyen hígagyú gyáva bandával. Nos, van rá időnk, hogy kiderüljön.

Végül az "ezek ugyanazok" program előképe maga Bródi, aki szintén ugyanaz. Szóval most az ugyanazok mutogatnak az ugyanazokra. Link

Hozzászólások

267 #1 Perle
- 2019-12-05 16:09
Moszkvában először mutatták meg a nyilvánosságnak az atombőröndöt. Igaz, már 50 éves, de működik, nem is akárhogyan:
https://lenta.ru/...modanchik/
Ha meggyőzödtek arról, hogy valaki támadott ellenük, csak fotelból megnyomják a megfelelő gombot.
139 #2 jozsef toth
- 2019-12-05 20:39
Imre !
Most nezem (Ezek ugyanazok! - Egy nem rendhagyó könyvbemutató - Földi László, Szakács Árpád, Horváth József )
Vegulis te ezt mar MINIMUM 10 eve nyilvanossa tetted!
Hol voltak ok eddig?Miert nem kerestek TEGED eddig?

Lehet nem jol latom!
De EN eggyet ertek azokkal akik nem hajlandok a haborus HULYE torvenyuket betartani!
Mint az Arabok! Nincs megalkuvas! Akit megfognak megolik!
Nincs VETO JOGNAK nevezett szarakodas!
A jelszo ! NE baszogassss mert nincs KEGYELEM!!
Ha tudasulna bennuk,hogy nem kell a penzed,az aranyad,CSAK A SZAROS ELETED!
Mert ezek azt hiszik ,hogy mindenki PENZERT megveheto!
Ezert en a FALATIKUS elszant emberekbe jobban bizom mint ,a minden hajjal meg kent politikus es katonai CSURHEBE!
Nincs DIPLOMATA vagy (KEM ) csere!Irany nekik a MENYORSZAG!s_ratata
Peter varja oket!s_grat

Egyepken maguk a ZSIDOK ugyan ezt csinaljak!
Szemmmmmelyen irott vany szobeli megallapodast NEM TARTANAK BE !
Szoval itt az igazi valasz es minta ,hogy kik is azok akik ezt mind eddig igy csinaltak??

Es most pont ok sirnak,hogy milllllen rosszak az arabok!
SALOM!
139 #3 jozsef toth
- 2019-12-05 22:49
Miutan vegig neztem igy mondhatom ,hogy itt is hianyosnak tartom a (SZAK-EMBEREKTOL)
A teljae lista felsorolasat !
Hallottam tobbszor a GLOBALIS hatalmak csinyteveseit ,es a MUSZLIM vallas problemait mivel ok nem akarjak vagy nem kepessek elfogadi az Europai INTEGRACIOT.

De valahogy hianyolom azt VALLAST vagy nep csoportot amelyik igazan MOST IS iranyitja a Magyar politikai eletet,es erossen bele avatkozik a NEMZET BISZTONSAGI ELETEBE!

Szoval nincs errol a SZAK-EMBEREKNEK nemzet bisztonsagi felmeresuk ,vagy TILOS azt kimondani s_francilyen eloadason ,hogy finoman fogalmazzak (BOR HIANYOSOK)

Ha csak 2 ev van vissza a komoly dontesig!
Akkor kedves SZAK -EMBEREK ne finomkodjatok!
Mutassatok az igazi ellenseg fotojat!
69 #4 Szalonna
- 2019-12-06 00:06
"Furcsa" a videóban ahogy a székek elhelyezkednek, kettő ül oldalt, egy középen. Na vajon? Most már a zsidó tart ott hogy ő "ébreszt" téged, olyan muris, nem?
1349 #5 Nagy Levente
- 2019-12-06 02:53
Tévedést tudatnak az urak a könyvbemutatón, vagy direkt ők is félreakarják vezetni a népet. Ugyanis a "nemzetállam" a maga korában és "lépcsőfokán" pontosan olyan célból lett kierőszaolva, mint ahogy egy következő "lépcsőként" a pl. Szovjetunió vagy a KGST. vagy az Európai Unió! Tehát korán sem az alternatívát jelenti, ha mondjuk kilépünk az EU.-ból vagy nem "lépünk" be esetlegesen egy újabb tömbe pl. a létrehozandó Eurázsiai Unióba. Nem és nem! Az igaz alternatíva, ami persze időlegesen legalábbis komoly lemondásokkal járna, de hitem szerint "meghozná gyümölcsét az az eredeti és igaz értelemben vett Nemzet lenne állam nélkül. Mert ugyanis nem lenne tovább értelme a kabzsi kizsákmányolásnak, a rabszolgatartásnak valamint egycsapásra végeszakadna a környezetszennyezésnek is stb. Az emberiség ha nem akarja tovább pusztítani önmagát és a Földet oda kell, hogy visszatérjen a gyökereihez, ez megyőződésem. Vagyis az erősebbnek, okosabbnak, ügyesebbnek és ki mennyit bír fel kell vállalnia nem csak a kiscsaládját, mint a társadalom alappillérét, hanem a vérségi-rokoni kapcsolataiból is ki többet ki kevesebbet vált válvetve - Hunor és Magor testvériségét véve alapul -, így "ősi jusson" vezérré válni, akinek ez a képessége megadatott. Bár jutalma nem biztos, hogy minden esetben itt a Földön lesz érte, de hogy végsősoron elnyeri azt, ez is bizonyos!
De mindenesetre bármi is következik be, ez a könyvbemutató a nemzetállamról, meg a keresztények elnyomásáról szóló dumával stb. enyhén szólva félrevezetés!
99 #6 MORMOTA1968
- 2019-12-06 05:52
Épp az éjjel néztem egy magyar dokumentumfilmet arról, hogy a 20-ik század közepéig folyt Magyarországon önfenntartó gazdálkodás, mikor is a közvetlen környezetben található, természet adta anyagokból éltek még meg az emberek. Minden ott volt körülöttük ingyen, építőanyag a házaikhoz, takarmány a haszonállataik ellátásához, szántó területek, legelők, erdők, patakok, stb...Szinte mindenkinek volt saját gémes vagy kerekes kútja, ahonnét a vizet ingyen szerezhette be mindenhez. Most mi van?

Örök ellenségeinktől függünk mindenben! A pénzt tőlük "VÁSÁROLJUK, UZSORÁRA!" Használjuk a szolgáltatásaikat, a "KÖZÜZEMI HÁLÓZATUKRA" vagyunk felfűzve, rájuk vagyunk szorítva, tőlük függünk! Vesszük, eszük a gyógyszernek nevezett vegyi mérgeiket, amik egy életre szóló függőséget okoznak és elvonási tüneteket idéznek elő, ha leállsz róluk! A boltokban, üzletekben csak az ő, futószalagon, tömegtermelésben előállított áruikat, termékeiket veheted meg, néha talán még magyar terméket, élelmiszert is, talán! Használjuk a szolgáltatásaikat, műszaki kütyüjeiket! ÖNFENNTARTÁS? Felejtsd el örökre!

Ami a háborúkat és főleg világháborúkat illeti, azok sohasem az áldott birka nép érdekeit szolgálták, a birka még sem bégetett ellene soha "ELÉG HANGOSAN" hogy az ég is beleremegjen és "SOHA NEM MONDTA AZT" hogy "MI EBBŐL NEM KÉRÜNK!" SOHA TÖBBÉ! Most is "TÉTLENÜL NÉZZÜK VÉGIG AZ ELŐKÉSZÜLETEKET" mikor is a "VÁGÓHÍDRA TERELIK MEGINT, SZINTE UGYANAZON BANKÁR KLÁNOK, JEZSUITA, SZABADKŐMŰVES, CIONISTA, TALMUDISTA, ILLUMINÁTUS, MÁLTAI LOVAGOS, STB...PARAZITÁK" a "VÁGÓBAROM ÁLLOMÁNYT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

És mi megyünk! Mert olyan nehéz "ELLENT MONDANI ÉS VÉGRE NEKI MENNI KÖZÖSEN A BANDÁJUKNAK, ÖSSZESZEDNI MINDEN ORSZÁG TERÜLETÉN ÉS SÜRGŐSEN LIKVIDÁLNI AZ ISMERT SZARKEVERŐKET!!!!!!!!!!!!!!!"

Politikus csicskákat, jezsuitákat, szabadkőműveseket, máltai lovagokat, cionista és talmudista szervezeteket, katoli-KUS támogatókat, szóval minden ránk "ÉLETVESZÉLYT JELENTŐ" szarházit!!!!!!!!!!!!!!!!

Belegondoltatok már? 1867 óta, mióta a zsidók megkapták az állampolgárságot és elvették "TELJESEN KISAJÁTÍTOTTÁK A MAGUK RÉSZÉRE, ŐSEINK FÖLDJÉT"
eddig "15 GENERÁCIÓJUK NŐTT FEL EZEN A VÉRREL ÉS KÖNNYEL, RENGETEG SZENVEDÉSSEL MEGSZENTELT FÖLDÖN!

Ha 200 évre megyünk vissza, már 20 generációjukról beszélhetünk! De maradjunk csak a 15-nél! Épp elég ahhoz, hogy "SAJÁT FÖLDJÜKNEK TEKINTSÉK A MAGYAROK ŐSI FÖLDJÉT!"

És úgy is beszélnek róla, úgy is viselkednek, mint akik "JOGOS ÖRÖKÖSEI ENNEK A FÖLDNEK!" Nem csak a "CION ATV-n" egyéb köztévéken, kereskedelmi csatornákon láthatód minden egyes nap a pofájukat, de vannak olyan műsorok, ahol szinte csak őket láthatód! Azonnal felismerhetők! Lásd: Duna tévé "RIDIKÜL" című műsora, vagy a "SZERETLEK MAGYARORSZÁG" persze szigorúan csak az országot, magyarok nélkül!

"EZEK UGYAN AZOK!"

Igen! 150 éve ugyan azok, csak "ÚJ GENERÁCIÓSOK!" Világviszonylatba nézve sok száz, ha nem ezer éve "UGYAN AZOK!"

Ne feledjétek, hogy az "ISZLÁM VALLÁS A VATIKÁNI KIPÁS, SAUL RABBIS CSÜRHE FEJÉBŐL KIPATTANT TALÁLMÁNY!" Milyen érdekes, hogy mindegyik lefedi a buksiját valami kipa félével, legyen szó vatikániakról, zsidókról vagy iszlám pistákról! Csak a tök födött nevezik másképp, de ezek "MIND UGYAN AZOK! HÁBORÚS USZÍTÓK!"

ÜZLET! MINDEN HÁBORÚ, MINDEN SZARKAVARÁS CSAK AZ ÜZLETRŐL, A HARÁCSOLÁSRÓL, A TERMÉSZETI KINCSEK MEGSZERZÉSÉRŐL SZÓL!

A PÉNZÜK, A LEGFŐBB FEGYVERÜK!

Csak hogy a "MI SEGÍTSÉGÜNK NÉLKÜL AZ A PAPÍR SZEMÉT, A BANKJEGYEIK, FÉMÉRMÉIK, NEM ÉRNÉNEK EGY LYUKAS GARAST SE!"

AZZAL, HOGY ELFOGADJUK, HASZNÁLJUK, CSERÉLGETJÜK A "LEGFŐBB FEGYVERÜKET" EGYMÁS KÖZÖTT, ADÓKAT FIZETÜNK NEKIK, MI VAGYUNK SAJÁT MAGUNK LEGFŐBB ELLENSÉGEI!

Valós, valóban hasznos, használható és felhasználható értékeket "JUTTATUNK, JÁTSZUNK ÍGY A KEZÜKRE!"

AZ ÁLLAM TULAJDONA MINDEN TERMÉSZETI KINCS! Ki a fa@om az az állam, hogy elvegye "MINDANNYIUNK KÖZÖS TULAJDONÁT?" Mintha "JÁSDI KISS IMRE" is épp ezt pedzegetné!

MI LENNE, HA A PÉNZT, EZT A SEMMIT ÉRŐ, DE JÓ KEZEKBEN MÉG IS HASZNOS ESZKÖZT VÉGRE A MAGUNK KEZÉBE VENNÉNK, EGYMÁS KÖZÖTT CSERÉLGETNÉNK, IGAZI ÉRTÉKEKRE?

Ha végre csak arra az "EGYETLEN FUNKCIÓRA HASZNÁLNÁNK, AMIRE FEL LETT TALÁLVA?" Simán csak "CSERE ÉS ÉRTÉKMEGHATÁROZÓ, ÉRTÉKKÖZVETÍTŐ" eszközként használva!

Kár, hogy ilyen későn tudtam meg az "IGAZSÁGOT, A VALÓDI ÉRTÉK FOGALMÁRÓL!" Mert ha van mit enned, innod, van hol laknod, van ruhád, lábbelid, bútoraid, stb...vannak haszon állataid, megfelelő mennyiségű takarmányod az etetésükre, van kerted, gyümölcsfáid, stb..."TE EGY GAZDAG EMBER VAGY!"

Mi kell még neked az élethez? Autó, nyaraló, külföldi nyaralás, luxus kégli, közüzemi szolgáltatások, stb...mindenféle béklyó, amit "ÖNKÉNT ÉS DALOLVA AKASZTASZ A SAJÁT NYAKADBA?" Közben a "LEGDRÁGÁBBAL FIZETVE" amit csak a parazita elvehet tőled!

AZ IDŐDDEL, AMIT ITT TÖLTHETSZ!

Ennyire azért nem szabadna ragaszkodni a mókuskerékhez! Elvégre nem mókusnak születtünk! Mégis "SEMMI MÁSRÓL NEM SZÓL A LEGTÖBBÜNK ÉLETE, MINT A PÉNZ UTÁNI HAJSZÁRÓL, CSAK HOGY KIELÉGÍTHESSÜK LEG-FONTOSABB IGÉNYEINKET, AMIRE TALÁN NEM IS LENNE SZÜKSÉGÜNK!"

Mennyivel egyszerűbb életet éltek, kint a természetben, őseink, felmenőink! Nem volt ugyan vezetékes vizük, villany áramuk, vezetékes gázuk, se palackos, se internetük, újságot is ritkán vagy soha nem olvastak, könyvet se nagyon, mégis megvolt "MINDENÜK!" SZABADOK VOLTAK!" Legfeljebb a parazita nyúzta, mikor már nyúzhatta, mint ma is, jelen korunkba, ha elég hülye volt hozzá, hogy velük kezdjen! Gyertyával, petróleum lámpával világítottak, korán keltek, hasznos életet éltek, tiszta levegőt szívtak be és tiszta vizet ittak, nem pusztították eszeveszetten maguk körül a természetet pénzért! Az ipari és egyéb zsidó forradalmakkal, tömegtermeléssel, az olaj és szén felhasználásával, a technikai vívmányok fejlődésével indult meg a lejtmenet, a teljes emberiség számára! A globalizmus kifejlődésével, a pénzurak hatalomra emelésével, de már a vallás központosításával is "HATALMAT GYAKOROLHATTAK" azok a bizonyos paraziták, akik nem mindig voltak zsidók, de talán egy fokkal se voltak jobbak náluk!
684 #7 atacama
- 2019-12-06 08:02
A Zsídó azé ébreszt téged hogy kapard ki neki a
gesztenyét a gyehennából mégegyszer és utoljára...
és utánna csak egys_kv
267 #8 Perle
- 2019-12-06 10:41
Ez a német város is afrikai menekültekre vágyik. azt hittem, rosszul klátok.
https://www.gea.d...84791.html

Ez aPotsdami Nyilatkozat, amely alapján jeletkeznek azok a városok, és közösségek, amelyek a tengeren érkező menekülteket befogadják. Ma má r több mint 60 város és közösség van ilyen Németországban. Mi pedig Angelát hibáztatjuk.
https://www.potsd...aerung.pdf
684 #9 atacama
- 2019-12-06 11:40
de azért lassan jön a valami..
https://privatban...gel-329981
267 #10 Perle
- 2019-12-06 12:20
A csehek bevásárolnak izraeli vaskupolából és Dévid csúszlijából.
https://bulgarian...-republic/
+ amarikai haditechnikából.:|

Melleslewg már 4 amerikai katonai bázos van Bulgáriában is:
https://militaryb.../bulgaria/
819 #11 rozsola
- 2019-12-06 18:51
Ej ej !
" Államellenes " hangulatkeltés folyik. Tudjátok , 58. cikkely !
1939 előtt Hitler azt mondta : " Aki ma háborúról beszél az bolond ! "
Bár , az egyik " svéd " miniszter szerint az " ortodox vallás a legveszélyesebb az emberiségre ". Oroszországban nagy a felháborodás emiatt
819 #12 rozsola
- 2019-12-07 14:07
Szerbiában áll a bál , szerb és a szomszéd bosnyák migránveszélyt ordibál. Szerbiában civilek fegyverkeznek a migránsok miatt akárcsak Boszniában. Nesze neked NATO " csatlakozás "
Bulgáriában a nemzetközi helyzet már annyira fokozódik , forradalmat prognosztizálnak. Miután a bolgár kormány bevallotta , az EU miatt késlekedtek az építkezések , Minden Oroszok Cárja most nagytakarít egy kicsit. Moszkva kitiltott egy " bolgár " diplomatát.
Közben Szerbia ismét újjított 8 darab " Aligátort ". A KA széria felújított helikopterei megérkeztek.
A törökországba telepített Trimufok mellé " dukáló " S1 Pantsirokat " szinkronba " hozták a szíriában lévő tesókkal. Eredmény : Líbia partjainál amerikai drónokat csapott le az orosz légvédelem.
116 #13 livia
- 2019-12-07 20:38
Rozsola! Nálunk is fegyverkezik, aki teheti, mert egy ilyen fegyverhasználat komoly költség, és nem csak egyszeri ktg, hanem évente újítani kell. Inkább 6-os tétel.
1349 #14 Nagy Levente
- 2019-12-07 21:23
Pont nem érdekel mi az államellenes, mivel az állam az meg nemzet, nép, ember és természetellenes!
A minap halottam egy álláspontot arról, hogy mi okozta a nyugdíjkassza hiányát és miért is "kell" a nyugdíjkorhatár felemelni és hogy a mai középkorosztálynak miért nem biztos, hogy egyáltalán lesz nyugdíja. Na ezt a senkiházi magyarázatot hallgassátok meg: Azt mondja az egyik illetékes elvtárs, hogy "azért van ez a helyzet a nyugdíjjal, mert annak idejn a II. Világháború után 1948 körül olyan néptömegeket vontak be a nyugdíjbiztosításba, akik addig egy fillért nem fizettek a nyugdíjkasszába." Na így működik ez a minden hájjal megkent bolsevik zsidó sötét oldal! Ezt hintik most és még ez így megcáfolatlannak is tűnik! Marad is bűnbak akkor így ez ügyben a parasztság. Mert a tanítás oktatás és nevelés nem mondja el ennek a valós hátterét, hanem e helyett ezt a népréteget, amely utolsó bástyaként képviselte a magyaroknak egykoron oly fontos szabadságot, amelyet pontosan a bolsevik kommunista-szocializmus végére és a kapitalista-liberalizmus kazdetére sikerült végérvényesen kiírtani a paraszti kultúrával együtt! De sorolhatnánk még ennek a sunyi, aljas, zsidó felfogásnak a rohattságait. Inkább emlékeztetnék minden jóravaló magyar embert arra, hogy a magyarságon belül a paraszti kultúrának olyan érdemeit kell kiemelni, mint pl. a magyar nyelv fenntartása olyan nehéz és szintén zsidó felfogású aljas időkben, mint a Habsburg-Birodalom elnyomása, amikor felsőbb köröken, az Országházban, nem lehetett magyarul megszólalni hivatalosan. Tehát, hogy van még nép aki magyarul édes anyanyelvén beszélhet, az főként a parasztságának köszönheti! A parasztság ettől az államtól, amely több mint ezer éve már egyre nagyobb elánnal a sötét bolsevik zsidó háttérhatalom bábja nem kért nyugdíjjat. Pont ellenkezőleg elvették tőlle lételemét, életterét, a szabadsgát jelentő földet és ezt úgy gondolták egy kis nyugdíjjal "kárpótolják"! Tudatosítani kell valük, hogy ez nem így működik!
"Igazságot Magyarországnak"!
819 #15 rozsola
- 2019-12-08 18:54
Livia , ne tévedj el a " feltételek útvesztőiben ". Nagyon nem mindegy melyik " ajtón lépsz be "
Mit gondolsz , honnan fegyverkezik a szerb ? Ugye nem gondolod , Szerbiában fegyverek potyognak az égbű ?

Úgy látom , egyesek átestek a ló túloldalára.
" Egyéni szabadságról " hadoválnak.
no kérem
Nyugaton " egyéni szabadság " van , keleten " diktatúra "
A diktatúra azt mondja : " mindenki az aminek születik ". Aki fiúnak születik , az férfi . Aki lánynak az nő. Vita nincs
Nyugaton viszont az " egyéni szabadság " megengedi a férfinak és a nőnek hogy eldöntse , ő férfi vagy nő .
Emellett az egyén szabadsága megengedi a pedofiliát , a zoofiliát stb. Mert a szabad egyén bármit megtehet
A diktatúra világosan kimondja : " férfi = apa , nő = anya "
Az egyén szabadsága viszont " választást " enged : szülő 1 és szülő 2.
Tehát a férfi lehet szülő 1 vagy szülő 2
Tisztázzunk valamit. Amikor egy nő gyermeket szül , a diktatúra " anya " jelzővel illeti. Az egyén szabadsága viszont megengedi a választást. De a gyermeket szülő nő végülis mi ? Szülő 1 vagy szülő 2 ?
Gondoljatok csak bele. Pistikét a szülő 1 szülte , Józsikát pedig a szülő 2
A diktatúrát vagy másnéven az államot " ördögtöl való dolognak " tartjátok mert " korlátozza az egyén szabadságát ". No kérem , ha én például a Judeapesti M3 metró valamelyik szerelvényének a közepébe szarok , senki sem korlátozhatja az egyéni szabadságomat
Érthető ? Nem ? Akkor fokozzuk !
Például ha én megerőszakolok egy 3 éves kislányt , az Állam vagyis a Diktatúra az általa bevezetett " törvények " alapján engem megbüntetnek . Ha viszont a törvények helyett az egyén szabadsága lenne , ki vonhatna engem felelőségre ? Há' tehetek én arról hogy a gyermekekhez vonzódom ?
Remélem veszitek az adást
Mindezek után tényleg jó ötlet az " Állam " mint intézmény elutasítása ?
Miért baj ha minden az Állam tulajdona ? Tegyük fel , áttelepülök Magyarországra és kisajátítok egy terültet. No kérem aki oda belép azt felszólítás nélkül agyonlövöm ! Mondjuk lefoglalom magamnak az M0 körgyűrűt. Megtehetem , mert egyéni szabadság van. Aki pedig az autójával belép a tulajdonom területére az halál fia. Állam nincs , törvény nincs , rendőrség nincs. Ki veheti el tőlem a tulajdonomat ?
Vagy lefoglalom magamnak a paksi atomerőművet. Oszt ha nem fizettek nekem " adót " akkor felrobbantom. Ja , a villamos energia kilowattjának ára pedig mondjuk 150 ezer forint lesz. Ha nem fizetsz , nincs áram. Ha ugrálsz az atomerőmű elszáll .
Szóval , nem ártana átgondolni egyes " terminológiák " jelentését
116 #16 livia
- 2019-12-08 19:18
Rozsola! Nem vagyok eltévedve, azért ne felejtsd el, már az óvodásoknál van érzékenyítési program, de az iskolásoknál már szerintem lassan tantárgy, a munkahelyek meg egyenesen kötelezően bevezették, főleg állami intézmények. Képzelem, de hidd el, hogy van aki komolyan veszi.No, ép testben, ép lélek! No, azért azt nem mondom, hogy aki hülye, haljon meg.
1349 #17 Nagy Levente
- 2019-12-08 19:46
Rozsola! Ez csak egy nézőpont, amit írsz és egy másikból meg is lehet cáfolni könnyen, mivel az csak a jelen és a nem túl távoli múlt (kb. ezer éve mióta az állam létezik, mint a háttérhatalom bábja) "szemszöge"! Nyugaton sem szabadság van csak szabadosság! Mivel a kapitalista-liberalizmus, amely mára globálissá vált ott is a "legfélelmetesebben ügyeseknek" sem engedi meg a szabadságot, mert ha már nem is másé, de ők is a mammon rabszolgái - állandóan hajszolniuk kell, mert ha megálnak végük -! Azt elfogadom, mert én is úgy gondolom, hogy - de ugyanaz a sötét bolsevik zsidó erő: a háttérhatalom - keleten mind vallásilag (pl. iszlám vagy pl. ortodox kereszténység) mind államalakulatként (politikailag) egy látszólag legalábbis "erősebb" formációt hozott létre diktatórikusabbnak látszó formában! Ez viszont egyrész azért van mert ide Magyarországra vagy Oroszországban vagy a muszlim arab országok területére más "lapokat" osztott, másrész az ő szemszögükből ezekre a területekre ilyen "lapokra" volt szükség! A rabszolgatartáshoz, a kizsákmányoláshoz, az elnyomáshoz elsősorban! Viszont azt a kettős "libikókát", amit velünk is játszatnak már legalább ezer éve elutasíthatnánk, vagyis kiszálhatnánk már belőle! Mert, ha a magyarság múltjába nézünk igenis van másik út ez pedig a: "Skytikus gentilis etnikos to rítus" vagyis a népi, nemzeti, szkíta szokásrend, amely minden ember számára az igazságot és az igazi szabadságot jelenti! Bár tudjuk, hogy ezt hivatalosan már a Corpus Juris-ban foglaltak szerint II. András király betiltotta. A magyar kultúra részeként a parasztság egyes elemeit a bolsevik zsidó kommunista-szocializmus ( diktatúra) végéig és a szintén zsidó mai napig tartó népképviseleti demokráciának hazudott kapitalista-liberalizmus (szintén diktatúra) elejéig fenntartotta - gondolok itt pl. a kalákába épített házakra vagy a szintén rokoni-vérségi (nemzettségi) kapcsolatokon alapuló szőlőszüretekre, gabona vetésre és betakarításra vagy disznótorokra. Még régebben ennek a rendnek voltak városi kultúrái, gyökerei is pl. kisipari manufaktúrák! Én ezt gondolom járható útnak, amely nem újabb pusztítást, hanem teremtést jelent! Remélve, hogy egyetértünk!
819 #18 rozsola
- 2019-12-08 20:12
Levente értelek.
Amiről te beszélsz az egy részlet
Az ÁLLAM mint intézmény nem ezeréves.
Emlékezzél csak a nagy hungár uralkodó Hamurabi vagy akit ezen a néven ismerünk törvényeire. Kínában is törvény van , Japánban is
Nimród mint a " Világ Királya " nem holmi szedett-vedett társaság felett uralkodott. Szigorú törvények voltak akkor is . Ezen a törvények által jött létre a kultúra amely kiemelt minket a többi faj közül .Amiről te beszélsz csupán ezen törvények alkalmazása.
Az ősi hungár törvények az " Égben íródtak ". A JÓISTEN írta meg , ezzel útmutatást adva az EMBERNEK
Törvényeink bár nagy szabadságot adtak , mégis voltak korlátok. Még a mai zsidó-fasiszta világ is átvette és alkalmazza ezeket a törvényeket. Bár az utóbbi időkben halványultak de nem múltak el !
Minden hun szabad volt. De ha a NAGYKÁN hadbahívta őket a HAZA védelmére , nem volt kibúvó. Kötelesek voltak legalábbb 1 tyumén kiállítására.
Ha a NAGYKÁN megtámadott valakit , lehetett viszakozni. De a HAZA védelme esetén nem !
Az más dolog , nekünk nem kellett kőtáblákba vésni a törvényeinket. Apáról fiúra , anyáról lányra adták át a " tudást ". A Nimródi törvénykezés értelmében minden hunra kötelező volt ez a hagyomány ( őseink HAGYTÁK ránk ) , aki megszegte ezt , azt kiutasították és eltüntették. Lásd a kazárok árulása. Mivel megdézsmálták a Selyemutat , vétettek az ősi törvény ellen , Árpád hadai szétverték a birodalmukat .
Ezért gyűlölnek minket a kazárok.
Nem akarok nagyon belemenni a sűrűjébe , én sem ismerem tökéletesen ezt a témát. Csupán azt mondom el amit elődeim rámhagytak.
Annyit tudok , a Hungár egyenlő REND
819 #19 rozsola
- 2019-12-08 20:15
Bocsi Livia.
Nem szorulok " oktatásra " a használt pszichológiai módszereket illetően. Látom mi történik a világban
Ti magyarok az agymosásnak csupán egy kis szeletkéjét kaptátok. A lengyel agyát sokkal brutálisabb módszerekkel mossák.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.98 másodperc
4,707,894 egyedi látogató