Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Isten Útja! Újratervezés. Posta Imre előadása Szegvár 2019.12.08.

GondolatokTegnap délután elszaladt velem a ló és utána nyergeltem. Szeg (szék)-vár Jézus legendájára emlékeztetett és amit kihozott belőlem, körösztre feszítés nélkül itt láthatjátok. A "történelem" majd mit igazol ebből, kiderül, de ahogy már eddig is, inkább hajlanak elismerni a felvázolt képlet valódiságát, mint ellent mondani néki. Szentesre (születésem helye) van ígéret és Szarvasra meg magunk keressük a helyszínt januárra. Link

Hozzászólások

329 #1 gutai zub
- 2019-12-09 12:21
Imre,

Ritkán történik az, hogy valaki kiáll a feneketlen sötétségben, egyszerűen és érthetően kimondja az igazságot. A hazugság legtöbbször komplikált.

Nehéz kimondani, hogy a legtöbb amit igaznak véltünk, semmi más mint hazugság.

Neked sikerült.......................
961 #2 szabir
- 2019-12-09 16:06
a Szeg sokminden lehet [a ''magyar kornyikakba es egy csomo ''szeg-szinu'' van //a feketere ertik; i bela almos laczi lova szeg stb]
---
lehet Virag es mert turkul Cziczek = virag
eppen mos tmatatom Zrinyi Ilonat [ott halt meg a Viragok mezejen/Cicekler]
http://szkitia.in...tb-34.blog
http://szkitia.in...tb-35.blog
267 #3 Perle
- 2019-12-09 17:41
Jézus egy zsidó mágia, ami lopott tudáson alapszik,
A kereszeténység leleplezése:s_huhs_huhs_olvas
https://kereszten...11/17/182/
819 #4 rozsola
- 2019-12-09 21:47
Nem hinném Perle
a zsidó idegbajt kap ha meghallja Jézus nevét. Elvégre nem véletlenül pánikoltak " Nimród Fia " érkeztén
A napokban elbeszélgettem ámerikánszkij szoldátokkal akik be vannak fosva. Nem kicsit
Félnek , mert ők is tudják , egy orosz elleni háborúban hatalmas veszteségeket szenvednének. A győzelem , az ő elmondásuk szerint , lehetetlen. Egyrészt az oroszok nagyon jók , másrészről az amerikai vezetés ostoba.
Nos , ezen szoldátok többsége protestáns. A protestáns világban egyre nagyobb az izraelellenesség. Zsidóznak reggel , délben este. Vegyük ide a volt svéd miniszter szavait : " a prahoszláv vallás a legnagyobb fenyegetés a világra "
Róma már színt vallott.
Anno valamikor " megprófétáltam " : " Új Biblia kell "
Ma Párizsban orosz - ukrán egyezkedés van. Sokak szerint ma eldől Ukrajna sorsa. Ukrajna amely mögött Izrael áll. Izrael amely ellenséges országnak és népnek nevezte Oroszországot és az oroszokat.
2018 a " lázadás " éve volt
2019 az " előkészítés éve "
2020 " a rendezés korszakának kezdete "
Szibériában találtak egy embert ábrázoló szobrot. Előzetesen annyit mondtak , legalább kétszer régebbi mint az egyiptomi piramisok.
Orosz tudosók még várnak , mi is türelmetlenül várunk mivel beígérték a boszniai piramisok titkainak nyilvánosságrahozását
139 #5 jozsef toth
- 2019-12-09 22:10
rozsola !
a boszniai piramisok titkainak nyilvánosságrahozását
Nagyot kell hazudni,hogyha 20 es 30 ezer evre teszik a piramis korat!
Mert abba az idobe nem volt szervezett EMBERI ELET ES TECNIKA ennek a megepittesehez.
Ez legalabb olyan nehez lesz (MINT TENGER FENEKERE BUGYIT HUZNI):D

De lehet ,hogy ez volt az elso ZSINAGIGA:D
Csak jo regeszeti professzort kell Izraelbol felkerni a TUDOMANYOK ujra valo kivizsgalasara!s_francs_pompom
819 #6 rozsola
- 2019-12-10 01:21
" Mert abba az idobe nem volt szervezett EMBERI ELET ES TECNIKA ennek a megepittesehez.
Ez legalabb olyan nehez lesz (MINT TENGER FENEKERE BUGYIT HUZNI):D "
Ezt gondold újra
Megmondtam a tegnap , lehet velem vitatkozni , ( kétségbe vonni a szavam , nem tanácsos ) de legyél " valaki "
A boszniai piramisok korát legalább 80,000 évre tippelik. Megsúgom neked , de csak neked , az Avas hegység lábánál fekvő Kányaháza , szülőföldem Szatmár egyik települése , melletti ikerpiramisokról egyes " legendák " 150,000 évet emlegetnek. Hasonló kort emlegetnek a " MAGURA " építményekkel kapcsolatban például nem messze szülőföldemtől Szilágysomlyó mellett.
A Nagyvárad északi részén lévő dombokról is érdekes dolgokat lehet hallani , stb
Népemnél Szatmárban mindenki ismeri a " Rákóczi pince " történetét. Az öregek szerint két szekér vígan elfér egymás mellett abban az alagútban amelynek egyik lejárata Nagykároly ( Szatmár vármegye központja ) városában található. Az öregek szerint az alagút elvezet legalább Kassáig. A többi ismertebb " kihajtók " : Szilágysomlyó , Zilah , Margitta , Székelyhíd , Bihar-Nagyvárad , Mezőtelegd , Báród , Belényes és így tovább
Valamint : Debrecen , Szolnok , stb és természetesen : Ungvár , Beregszász , Tecső , Munkács , Máramarossziget stb
Hányan hallottatok erről ?
Milyen technika és mikor ?
Egyes " rebellis " kutatók érdekes térképeket mutogatnak. Természetesen a média nem kapja fel a témát mert véletlenül ezen tudósok " antiszemiták ".
Olyat is láttam , Judeapest és Kevevár ( Kijev ) között szintén alagút van. Emellett piramisok sorát mutatták ki az egész Kárpáthazában. A Mecsek tele van ilyen építményekkel. Hasonló emberalkotta múveket látni a Meszes hegységben Zilah környékén. Állítólag az egyiptomiak nálunk tanulták a technikát
Szóval , maradjunk annyiba semmit sem tudunk a korábbi emberek életéről és technológiai szintjéről.
4 #7 Posta Imre
- 2019-12-10 07:14
Rozsola, maciéknál sorra jelennek meg az érdekesebbnél érdekesebb "leleplezések", már nem győzöm nézni, de lényegében amit már 6-8 éve kezdtek feszegetni tömegvideókban az ottani "vloggerek", hogy semmi nem úgy van. Se Jézus, se Ábrahám, se a Biblia, hanem sokkal ősibb kultúrák, óriások, városok, alagút-hegyek, terraformálás, Hiperboria, Atlantisz....olyan, mintha a nekünk beadagolt kamutörténelem, kamuvallás, kamumaflás, kamuflázs lebomlani látszana.

Az "előadásban" finoman jelzem, ha igaz a Jézus -történet (szerintem nem az), ha nem, nincs jelentősége. Nem kell nekem ahhoz Jézus, hogy értsem, tudjam, érezzem, mi a helyes és mi nem az. De persze a többieknek kell egy "szent példakép" még, ez a kollektív hangyatudathoz szükséges számukra, így érthető a törekvés. Elég összetett háború ez, de az "emberiség" zöme menthetetlen agyhalott zombi lett.
165 #8 LM
- 2019-12-10 07:42
Jozsef Toth,

Pár éve még én is azt hittem. Ma viszont már úgygondolom annyira "öreg" a föld, hogy jónéhány civilizáció elférhetett már rajta. Az utolsót valószínűleg a 12,8 ezer évvel ezelőtt becsapódott meteor nullázta ki (vagy közel nullázta) amit Grönlandon a hiawatha gleccser alatt találtak meg néhány éve. Mivel a jég alatt van nem egyszerű a pontos korát meghatározni de jónéhány cikket olvastam már, hogy a kb. 12.800 évvel ezelőtti időszak a legvalószínűbb (észak amerikában tömeges kihalás, amerikai gepárd, óriáslajhár és a többi, nem beszélve a fekete rétegről ami az egész bolygón megtalálható és kb. erre az időszakra tehető stb.) https://www.natio...nland-ice/
Ez a meteor valószínűleg nem volt egyedül a tauridák meteorrajból származhat és valószínűleg még ugyanebben az időben több darab is becsapódott, ezeket még keresik.

Ezen kívül is rengeteg dolog szól a korábbi civilizációk mellett amiben igen lehettek óriások is. Nézd meg itt a képet rögtön jobb oldalon https://en.wikipe...wiki/Petra , itt ugyanez https://www.lives...hotos.htmlki a fa**nak kell ekkora ajtó? Ez a Petra épületeggyüttes egyébként kb. a semmi közepén van. A másik kérdés mégis mivel csinálták, rézszerszámokkal? Nemár

Vagy ott vannak a Balbeek-i kövek, van amelyik 1000! tonna https://www.ancie...non-001865

Érdekesség ebben a témában, hogy ezen kívül még számtalan ilyen van és a legtöbb helyen a normál méretű (értsd a nekünk való) lépcső mellett vannak jóval nagyobbak is, szóval a kettő együtt, mégis miért?

És ez csak egy apró részlet és csak az óriásokról. Ott van még a gizai fennsík alatt lévő komplett város, az, hogy a szfinxen legalább 12-15ezer éves erózió található az indiai városok amiket valósíznűleg atomtalálat ért satöbbi.

Szóval nem kell olyan nagyot álmodni
3 #9 Enid
- 2019-12-10 12:25
Imre! Nem csak a maciéknál, de erről már kb. 10 éve szóltam. Tudod, emlékszel?
... És még tovább is van... De persze baszakodjunk a "napi" politikával... Mintha számítana... Ezek már rég döglöttek. Pontosan ezért vannak ott, ahol és akkor, amikor... Csinálják a pórnépnek a színházat, mert kell nekik (mármint a pórnépnek). Próbáljanak ilyet tenni egy egyéniséggel... Uúgy szétrúgja a seggüket, hogy arrú kódolnak... - hatnak, de nem biztos persze, hogy felérik "ésszel".
Óriási rozsola, mint próféta... Pfff.
Én innen két kulcsfontosságú területet látok. Az egyik a Kárpátok és medencéje valamint Dél-Amerika.
?
Persze elemzője válogatja.
Természetesen a "nyugat" tudni sem akar a Tajos barlangról és elMórickázza az ügyet. Preferálják a jezsuitát... És ez azért még mindig egy határ...
Imre! Egy másik észrevétel: a "hangyatudat", a raj-"elmélet" meg a "szabdald szét magad ezerötszáz Nick-kel" idegen az Ember számára. Érted ugye?!
139 #10 jozsef toth
- 2019-12-10 13:00
rozsola !
Koszonom a valaszt!
De nem kell,hogy ujra gondoljam .
Mert azzal tisztaba vagyok ,hogy az ami eddig mar feltart es sokaig elhalgatott volt .Azt nem a BIBLIA altal letezo MAI borbe bujt ADAM es EVA utodai csinaltak!

Moricz Janos es a TAYOS barlang most kerul TALAN nagyobb reflektorba!
Mert ezt is a Magyar allamnak nevezett CSURHE arrase volt kepes eddig,hogy segitettevolna Moricz Janos VILAG meretu felfedezeset!

VARGA ZOLTAN nak koszonhetoen elindult termeszetessen allami tamogatas nelkul .
Az uj feltaras.Talan 2020 ba mar lesz rola video .

En is lattam mar rengeteg olyan videot ami feszegeti ,hogy ideje lenne mar a VATIKAN altal az ellopot es meg mindig eldugott bizonyittekokat a helyere tenni!
139 #11 jozsef toth
- 2019-12-10 14:08
Korall kastély
Missing in magyar

Automatic translation
Contribute

A Coral Castle egy oolit mészkőszerkezet, amelyet a lett-amerikai excentrikus Edward Leedskalnin (1887–1951) készített. A Florida állambeli Miami-Dade megye nem bejegyzett területén található, Homestead és Leisure City városai között. A szerkezet számos megalitkőből áll, többnyire korallból kialakított mészkőből , amelyek tömege több tonnát jelent . [2] Jelenleg egy magántulajdonban lévő turisztikai attrakció. A Korallvárt az ő létrehozását körülvevő legendák alapján állítják, amelyek azt állítják, hogy Leedskalnin egyedül építette, fordított mágnesességgel vagy természetfeletti képességekkel, számos kövek mozgatására és faragására, amelyek mindegyike több tonna súlyú. [3] [4]

Ezen is erdemes gondolkodni!
Itt van es nem is olyan regi!
De errolse tudnak PONTOS informaciot adni!
Vagy termeszetesse NEM AKARNAK!
Mert akik el loptak a 2 db fekete dobozt azok nem szeretnek,hogy ez a tecnika ma az emberiseg kezebe keruljon!
3 #12 Enid
- 2019-12-10 15:35
Jóska! Úgy tűnik, hogy nem mindig "alapoztak" a fotonokra. Volt olyan is, hogy inkább a fononokra.

A részecske nem csupán valami, hanem "megyen" is valahová... hullámzik is.
A frekvenciákkal valószínűleg "csodákat" műveltek "barbár" elődeink.
Szerintem nem biztos, hogy a zsoltár (esetleg szól-tár) éneklése során elődeink a tartalomra összpontosítottak. A tár, tárul, feltár, kitár (gitár?)... szavunk valaminek a "színre" hozatalát jelenti. Esetleg olyan hanghullámoknak, rezgéseknek, amelyek Jerikó falait is megrengetik?!
Lehetséges, hogy inkább maga az éneklés módja volt fontos. A hangok bizonyos módon való képzése, "ereje" stb.

De hát mire jó megint a zegyház, hogy kézben tartsa ezt és hasonló infókat.
... és, hát mit ad "isten" (ugye, hogy ugye) olvassátok csak!
Részlet:
.A TÁROGATÓ TÖRTÉNETENéhány évtizede a tárogató majdnem a feledés homályába veszett, mivel a nemzeti ellenállás szimbólumának minősítették. A két világháború között a Zeneakadémián is tanítottak tárogatózni, ám a kommunista diktatúra idején bűnös hangszerré vált. Olyanynyira, hogy az országban fellelhető tárogatókat öszsze akarták gyűjteni, és csak Kodály Zoltánnak sikerült megakadályozni ezt a kultúrbotrányt. A hangszereket és dallamokat a vidék népi tárogatósai mentették át az utókornak.

...
A kettős nyelvű sípok és a magyar tárogató.(töröksíp). A kettős nyelvű sípok eredetét keleten kell keresnünk. Az első ismert kettős szárú ezüst, 4-4 hanglyukú síp Ur városából került el. Egy Kr.előtti 2600 körül időből előkerült pecséten ülő pásztor látható, amint ilyen hangszeren játszik. Egyiptomból nemcsak ábrázolások, hanem ásatási anyagból is származnak kettős sípok. Tibetben a nagy "tárogató-oboákat" üstdobokkal együtt használták.
139 #13 jozsef toth
- 2019-12-10 17:55
Enid !
Ha mast nem is tanultam az eletem soran ,hogy se TV ,vallas,es mas hir-butitok ujsag csak kizarolag a SZANDEKOS ferdittes nyomtak .Meg az iskolagba is!

De mivel jobban ertok vannak koztunk,akik szeretnek a szavak jatekat elemezni ezert szeretnem azet a ket szot rakjak helyre.

gerry mint NAGY jatekos elszo szo jogan bisztos valaszol!;)

1,( tárogató )igen ez veszejes szo !
Talan a BE tarazas miatt!s_ratata
2, (oboa )hat,hat eleg erdekes kacer szo.
3,("tárogató-oboákat";)
Ez meg mar TOMEGES csoportulasba elkovetett....VALAMIs_pompoms_pompom
819 #14 rozsola
- 2019-12-10 21:03
Nagy öröm látnom József hogy ne sértődtél meg. Nem akartalak bántani.
Bizony barátaim , annyit tudunk , hogy semmit se tudunk.
Meglátásom szerint nem is ez a kérdés , jelenlegi korunk legnagyobb kérdése : " Kell e mindenről tudnunk ? "
A zsidaj még filmet is csinált " A Halál a ragadozó ellen " ( Allien vs Predator ). A történet szerint az Antarktisz jege alatt találtak valamit. Érdekes az utóbbi 150-200 évben rengeteg expedició járt arra. Fura módon a legtöbben kudarcot vallottak a hideg miatt. Csak az orosz járt sikerrel. Egyesek a genetikával magyarázzák , mások szerint a vodka szopálása mentette meg az oroszt a megfagyástól
Lényeg ami lényeg , van amiről nem kell tudjunk. Az emberi agy kapacitása véges. Ha túl sok információt ültetnek be , egyszerűen lefagy.
Azért ma egy csöppet megdöbbentem. Az egyik " antiszemita " kutató szerint az Amazonas menti erdőket nem véletlenül égetik fel. Nagyon keresnek valamit.
A videóban mutatott egy helyet ahol fura " képződmények " látszanak. Körös-körül sík terület és " véletlenül " csakúgy a semmiből ott van 5 darab " hegy ". Érdekesség mind az 5 egyforma méretű tökéletes piramisforma , egyforma magasak és ugyanannyi távolságra vannak egymástól. Egy a középpontban , 4 körülötte. Az " elmélet " szerint ezek a " képződmények " véletlenül alakultak , a természet formálta ilyenre.
Az antiszemita kutató szerint ezek az építmények valójában energetikai épületek amelyek távközlésre és navigációra is alkalmasak voltak.
Lásd : Ötödik elem című zsidaj film
Állítólag a piramisok belsejében generátorok voltak amelyek a piramis tetején lévő nagy kristályokkal voltak egybekötve. Az " antiszemita " szerint Tesla ennek a technológiának a leírását találhatta meg.
A történet vége talán szomorú , talán nem. Az Istenek akik építették a cuccot látva az " ember " gyarlóságát és háborúimádatát inkább elbontották az egészet mintsem elpusztuljon a Föld.
Valamikor nem is olyan régen orosz és kínai " kutatók " be akartak " indítani " egy piramist.
Elnézve a mai degenerációt vitathatatlan tény az elbutulás. Meglátásom szerint a mai ember túl nagy erőre tett szert. Ha elkezdenének atomozni , a Föld elpusztulna. Ezért mint annak idején az Istenek beavatkoznak és elkezdődik az általános butulás.
Erre és sokmindenre jó a " Jézus projekt "
Hagyjuk is a picsába , ez a múlt. " A közelmúltat végképp eltöröljük elvtársak ! "
Emlékeztek ? Manhattan , Lengyelország , Magyarország , Románia
Nos , Manhattan már " elúszott ", Románia darabokban . Jut eszembe Imre , Orbán Lajcsikát senki sem választotta meg , az előző kormányt leváltották a nép megkérdezése nélkül .
Lengyelország elveszett , ezért zsidózik a lengyel , bemutat az EUnak , baszakszik Izraellel és haverkodik az orosszal
Ami a lényeg , Magyarország nemrég elveszett.
Bár azt sújkolják Magyarország = Új Izrael , fogadd el mert mást nem tehetsz !
Lófaszt !
Új Izrael = Ukrajna !
Nézzétek meg mi folyik Ukrajnában !
Mellesleg egyes " elemzők " szerint Csehszlovákia vagy Lengyelország " vásárolni " fog az oroszoktól. Csak a szokásos Triumfról lenne szó
Tehát Románia darabokban , a jelenlegi kormány is a leváltás szélén áll , Csehszlovákia hadereje az ukrán határon ( Kárpátalja ruszinjai visszatérnek Csehszlovákiához ) , Lengyelország hadereje az ukrán határon ( Lemberg és környéke visszatér) , Bjelorusszia ugye nem létezik , Új-Oroszország pedig már önálló. Moldávia megvéve kilóra , keletre kacsingat az ősi Moldva területeire ( moldáv nacionalisták szerint övék Moldva , Bukovina és Beszarábia , Erdély pedig Magyarországé ) .
Nekünk Ukrajna szomszédunk , bitorolja az ősi földünket. Nem lehetünk velük haverok. Mi van ? Ha Magyarország = Új Izrael akkor miért nem bratyizik Ukrajnával ?
Fegyverkezik Magyarország . Ki ellen akar " védekezni " ?
Ok . Ukrajna nem kérdés. Románia széthullóban , Szerbia orosz parancsnokság alatt , Csehszlovákia az ukránokkal van elfoglalva , a sógorok pedig a saját migránsaikkal
Barátaim ! Csak Ukrajna és a csicskapiderász Horvátország jelent ránk veszélyt
Tehát az Ukrajnát eléri az " orosz agresszió " ugye egyikőtök se fog fegyvert Ukrajnáért ?
Ha a horvát és a szerb egymásnak ugrik , ugye nem fogtok a horvátok mögé állni ?
Tudom van aki hülyének néz engem. Valóban hülye lennék ?
Judeapest elesett. Na nem Karigeri miatt. Jönnek a zsidók ! Fogadd el magyar , nem tehetsz ellene !
Nem ?
Nézzetek körbe Judeapesten . Van ott kérem török , tatár orosz , " ukrán " , mongol , grúz , örmény , szerb , román ,stb
Hol a zsidó ? Azokra gondolok akik kipában virítanak
Elnézve az eseményeket és beszámítva Ukrajnát , úgy sejtem , Magyarország már nem Izrael tulajdona. Ami jó hír nekünk mert az új " tulajdonos " talán nem akar minket kiírtani. De ahogy Moszkvában szokták mondani manapság : " Ez nem olyan egyszerű ". Bizonyítanunk kell !
1349 #15 Nagy Levente
- 2019-12-10 21:39
Persze nincs jelentősége Jézus történetnek, de csak akkor, ha más forrásokból kap az ember gyermeke annak megfelelő hasonló tanítást, nevelést, mint amit Ő képviselt. (Ezt, persze elsősorban az egyházasdi, bibliain kívűl gondolom) (Mert az ritka, hogy a nélkül, hogy megfelelő nevelést kapna az emberfia és leánya a "jó utat választaná" főleg ha nem a megfelelő "közeg" veszi körül! Ahogyan Rozsola írja: " a zsidó idegbajt kap ha meghalja Jézus nevét. Elvégre nem véletlenül pánikoltak "Nimród Fia" érkeztén." Meg, ahogy ismeretes az első adandó alkalommal az életére törtek! Hasonlóan Manihoz, Krisnához, meg számtalan bölcs táltos, mágus tanítónak, látónak, tudónak! Na de miért is? Mert pl. az egyik legbölcsebb mondat és gondolat, ami elhagyhatta ajkát emberfiának: "Ne halat adj, hanem hálót"! Ma sem pusztulna a Föld, ha ehhez a tanításhoz térnénk vissza! Merthogy a magyar ugyanaz a szkíta-hun-pártus-káldeus kultúra szerint élt egykoron, amelynek ez a tanítás és szokásrend szerves része volt! Ennek ment neki a zsidó manipuláció elsősorban pénzel és az egyházak segítségével. Ennek a zsidó felfogásnak az eredménye volt már a feudalizmus, amelyből nyugaton már egyből "kinőtt" a kapitalista-liberalizmus, míg a keletebbi részeken így Magyarországon is kellettek hozzá még a Habsburgok, a világháborúk, Trianon, a bolsevik zsidó kommunista-szocializmus stb. is, hogy mi is elszenvedjük végül ezt a - népképviseleti-demokráciának hazudott - kapitalista-liberalizmust! Amely persze itt nem úgy hat, mint nyugaton, a direkt más "lapjárás" miatt! Nade, valamiért a magyarnak is el kell járni a stációkon keresztül a golgotáját, hasonlóan a "mesterhez" Jézushoz!
Azt egy párszor kinyilvánítottam már Imre neked, hogy becsüllek és tisztellek vállalásaidért és ahogyan azt képviseled. Meg mindazokat pl. Gerry, aki ebben a honlapnak az üzemeltetésben is segít neked! Mint, ahogyan azt már leírtam én ha tudok és elfogadjátok ehhez csak hozztenni szeretnék és nem elvenni! Mint, ahogy a többi előadásod mondandójával a mostanival is egyet tudok érteni és azonosulni tudok vele és csupán egy ponton keverednék vitába veled ezzel, bár lehet, hogy ezt a részletet - ahogyan máshelyt utalsz is rá - az ellenség megtévesztsének szánod! Ez pedig az, ahol azt mondod, hogy nem kellene a jelenlegi "rendszeren" változtatni, csak "közülünk" kell a pozíciókba (döntéshozó helyzetbe) "tenni" embereket! Lehet nem hiszed el, hogy miért Imre, de ez az én igazsgérzetemet nem hagyja nyugodni! Mert még ha Te tudnál minden ilyen pozícióba "beleállni" ebbe a "rendszerbe" (rendetlenség, káosz) neked sem sikerülne ezzel vagy a tiédhez hasonló mentalitássa egyik sem! Meért? Mert ahogy Te is okfejted ebben a zsidó fosban az igazság, a lelkiismeret és minden előremutató jó szándék elbukik! Nekik semmi nem szent, még az ivóvíz sem, ha kell ezren törnének az életedre, - mint Jézus "legendájából" is ismeretes - "e világbeli" halálodik, mert ahogy látom Te be nem törnél a "kedvükért", hasonlóan Jézushoz! Sokan, meg az ajánlatukra: "golyó vagy arany" megtörnének és behódolnának, mint ahogyan a mai politikai mellékelt ábra is mutatja. Mindenki mellé és míg tömeg az utánpótlásuk és amíg az ellenkezőjéről legalább a súlyozott többség nincs meggyőzve és meggyőződve, lehetetlen lenne annyi embert kiállítani. (Sem a védelem miatt, sem az esetleges árulás megtorlásáért.) Vagyis nem lennénk ígyse úgyse előrébb, ha csak ebben a mai fennálló, ránkerőltetett kapitalista-liberális "rendszerben" (ami ugyanolyan diktatúra mint a kommunizmus, merthogy egy tőről fakadnak) ragadunk! Ahogyan egy korábbi előadásodban már fejtegetted, a gyökereinket kell megtalálni újra (amelyről manapság bölcsődétől kezdve "leválasztanak";) és abból a tiszta forrásból "táplálkozni"! Abban tudna stabil pozíciót fogni a magyar! Bár azt is érteni vélem, hogy ha ezt arra érted, hogy átmenetileg kell valahogy az átállásig megoldani így! Én viszont ezt azért írom, hogy el ne fogyjon az idő és a levegő! Meg ez így is csak úgy sikerülhetne, - szerény véleményem szerint - ha súlyozott átlag lenne meggyőzve ennek az igazáról, és a mai fennálló rendetlenség hamisságról! Meg nem tudnám becsűlni, hogy ezzel főleg "világviszonylatban" hogyan is állunk! Remélve egyetértésedet!
245 #16 hamu
- 2019-12-10 23:17
Rozsola, ha megengeded, két kérdés:
ki az új tulajdonos?
Magyarország nemrég elveszett.-ez mit jelent?

Amúgy, én is azt érzékelem, hogy a zsidók nincsenenk úgy előtérben, mint akár 5 éve. A másik, meg Debrecent fejlesztették, ami az Ukrán határon van. Nem voltam Debrecenben soha, de állítólag sok ott a zsidó. Budapesten meg túl sok az arab. És azok nálunk jobban utálják a zsidókat. Kár, hogy az arabok is utálatosak.

Ukrajna ősi népcsoportjai kikből állnak? Magyar, orosz, lengyel, és még kik? Kolégám ukrán-magyar, mások szerint zsidó, pedig szimpatikus. Itt láss tisztán! Lassan már nem merek senkit kedvelni, mert hátha ez vagy az.

Örülök, ha Józsival békében vagy Rozsola, és sajnálom, hogy a nővérednek beszóltál, mert élőben nagyon kedvelnéd!

Az álláspontom továbbra sem változott. Amíg valaki produkál, lehet nyers, lehet "bunkó". Hiszen nem azért élünk, hogy együnk, hanem azért eszünk, hogy éljünk. Azaz, első a szolgálat, második az ego-etetés.
Ezért lehettek a korábbi "kutatók" nagyképűek, mert legalább mondtak valamit.
4 #17 Posta Imre
- 2019-12-11 06:41
Szijjártó Péter: fel kell készülni, hogy nem kapunk gázt Ukrajnán keresztül

Új lehetőség nyílik Közép-Európa energiaellátásában, ezen belül a gázellátásban - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a szlovákiai Felsőzellőben, miután megbeszélést folytatott szlovák hivatali partnerével, Peter Ziga gazdasági miniszterrel az ott működő gázkompresszor-állomás központban hétfőn. https://www.portf...ItXnf8s8-c
4 #18 Posta Imre
- 2019-12-12 20:19
Most mondja a kövér laca a beeetlehemezésről, hogy "nekünk, akik hitből élünk"....és nem szakad le a menóra a kipájára...
819 #19 rozsola
- 2019-12-12 20:59
A tulajdonos nem mutatkozott be. Az viszont látszik , a Hungary Company részvényei elkeltek a tőzsdén.
Magyarország elveszett. Már nem izraeli terület
Maradjunk Judeapestnél
Ime egy példa
Judeapesten van X török. Ebből kivonjuk a fajtörököt , tehát X=A+B
Ha " A " a fajtörök , osszuk tovább :
A1 zsidóellenes török
A2 magyarellenes török
A3 zsidó és magyarellenes török
A1-1 zsidóellenes és semleges az orosz felé
A1-2 zsidóellenes és ellenséges az orosz felé
A1-3 zsidóellenes és oroszgyűlülő
stb
stb
Amint látható nem tudni ki kicsoda valójában. Egyvalamit tudunk : Magyarország olyan mint a kurvák picsája amelybe bármilyen fasz ki és be járkál , szabadon azt tehet amit akar
Szövegelnek mindenfélét , magyarkodnak , ítélkeznek csakhogy valljuk be ezen idegen elemek kapcsán egy komoly titkosszolgálati átvilágítás kellene. Nekünk viszont se technikánk se ügynökünk egy ilyen művelethez.
Mostako'mivan ?
A judeapesti török a barátunk ? Harcostársunk ? Ellenségünk ?
Ugyanezek a kérdések merülnek fel a többi " nemzet " kapcsán is
Marad a " jóöreg módszer " , ismerkedni kell és innél többet beszélgetni
Amint látható , a nyugat valamiért nagyon támadja az országot. Az amerikai népszava szerint Magyarország egy fasiszta , antiszemita és náci ország ?
He ?
Ámerikát és az EU-t nem Izrael vezeti az orránál fogva ? Ha Magyaroszág lenne Új-Izrael akkor miért támadja ?
Ellenben az EU és Ámerika Ukrajna mellett áll. Pénzelik , fegyverekkel látják el. Véletlen lenne ?

Levente , ne ficánkolj ! A " rendszer marad " mindaddig amig nem lesz " jobb helyette "

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.51 másodperc
4,081,966 egyedi látogató