Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Új Bizánc, Új világrend a r-égi szellemben

GondolatokPosta Imre előadás Hangony 2019.12.20. Itt van egyben is, ha még nem unjátok. Én egy kicsit már igen, de ilyen ez a "bolhacirkusz". Pattogunk, amíg lehet, aztán meg ugrálunk es! Link

Hozzászólások

788 #20 nyomkereso
- 2019-12-29 18:29
Volna még egy gondolatom az egyik kérdéshez és Mormota válaszaihoz.

- Milyen lehetõsége van - lokális esetleg globális összefogásra jelenleg a földön élõ "átlagos" tudással rendelkezõ, ugyanakkor komolyabb kapcsolati lehetõségekkel nem rendelkezõ emberiségnek?

Ha egységbe akarunk tömörülni, amelyre számtalan meddő próbálkozás volt a múltban (MSZ, ...), csak azt mondhatom, amit már Imre is említett párszor. Fontos lenne a pedigré megviszgálása a vezetőknél. Ez egy elengedhetetlen része a továbblépésnek. Ha valaki félrelépett a múlban, tegye ki az asztalra ballépéseit, ha vezető akar lenni. Tudni kell, “ki honnan jön”. Ma hazánkban, de a környező országokban is a zsidó a megszálló, Ilyenkor eszembe jut a török korszak, amikor még helyén voltak a dolgok. A török akkoriban nem nevezte magát török magyarnak vagy török vallású magyarnak. Ma nem ez a helyzet, hiszen a nemzetünk is meghasonlott. Mire szétválasztjuk az ocsút a búzától, nekifutunk a falnak és szétesik körülöttünk minden.
Ami a megitélsem szerint fontos, az a család védelme és az önfenntartás. Mormota a pénzről beszél, mint ellenünk felhasznált fegyverről. Ha nincs elég pénzünk, akkor vissza kell fogni a fogyaszást. Ez persze nem megy máról holnapra, ha családja van az embernek. De kis lépésekkel is tovább lehet jutni (konyhakert, cserekereskedelem, etc), csak el kell kezdeni. Az első lépés a legnehezebb. Ne az ellenfél stratégiájára reagáljunk, hanem függetlenítsük magunkat tőle (amennyire lehet). Saját célok kellenek, különben nem megyünk semmire. Így képzelem el a lehetséges lépéseket a mi oldalunkról. Ezek nem új ötletek.

A mi oldalunkon se pénz se paripa. Mit is csinálhatunk?

Van két kezünk és egy józan fejünk. Használjuk. Ha nincs pénzem, beültetem a konyhakertet annyi zöldséggel, ami kitart a jövő tavaszig. Függetlenítem magam a rendszertől, amennyire lehet. Ha nem sikerül, újra kell próbálni (magam sem vagyok nagy kertész). Ha valamiből több a termés, elcserélem. Ezen a honlapon meg lehet kérdezni, ki hol, miből mennyit …
Az Youtubon van már előadás az egyszerű konyhakerti termelésről, ami aránylag kevés munkával is megoldható. Ki kell próbálni. Itt a link
https://www.youtube.com/watch?v=uHcJO88tX5E
Falun csirkét is lehet tartani. Ne az olcsó élelmiszerre gondoljunk, mert a nagyker hús megbetegít, és a spórolt pénz többszörösét később az orvosra költjük.
1349 #21 Nagy Levente
- 2019-12-29 20:19
Gerry! Arra a kérdésedre, hogy: "Mit tud tenni egy olyan ember (főleg családos) aki túl akarja élni a még előtte lévő éveket?" Szerintem nem lehet érzelemmentesen választ adni (De szerintem ezt Te sem gondolhatod másként)! Ezért megpróbálok egy jelen kori (rendetlenség) és egy elmúlt, de - legalábbis számomra kívánatos - visszaálítandó világ (rend) "szemszögéből" válaszokat adni!
Mi a hatalom? Ma elsősorban pénz és ez tényleg érzelemmentes. E helyett kellene, hogy az elemi javak, melyet nem ember alkotott testvériesebb eloszlású legyen és a családok javát szolgálja! Az irnyító "törvényhozó" hatalom a bölcsességé legyen, amely ezen nemzettségbe vagyis családba született nemzedék életét szolgálja és tartja szemelőtt. A "végrehajtó" hatalom ezen erkölcsi gyökerekbe kapaszkodva kell, hogy szolgálatát teljesítse éppúgy, mint az "igazságszolgáltatás"! Mint látjuk, mivel ma mindent "elsősorban" a pénz irányít, ezért minden fordítva működik!
Az életrevalóságról az a gondolat jutott az eszembe, hogy a kommunizmus alatt kelt "életre" ennek a vélt szinonímája az élelmesség. Na ez mára fokozódott. Ma az ilyen "ember" a legéletrevalóbb mondhatnánk. De csak erre a rohadt kapitalista-liberalizmusra! Hol maradtak a lovagi erények? Miért nem azt tartja a ma élő ember a legéletrevalóságnak? Tehát milyen szemszögből szemlélődünk?!
Mivel különbséget lehet tenni zsidó és zsidó közt - mint a rozsola írásából is kiderül - úgy gondolom, hogy egyik részüknek - mely ezen belül is lehet többfajta - ugyanaz a megoldás, mint bármelyikünknek. Vissza találni az eredeti kultúrába (bár mivel őket gyötrik ezzel a maival a legrégebben talán nekik nehezebb, mint bármelyik más nemzetnek)! A másik részük - bolsevik hibrid zsidók - menjenek a pokolba, ahová valók - a dolog legteljesebb értelmében -!
Mit tud tenni egy olyan ember (főleg családos) aki túl akarja élni a még előtte lévő éveket? Próbálja építeni a nemzeti összefogást bárhol is éljen a világon! Na nem lehetetlen dolgokra gondolok, hanem a dolog legteljesebb értelmében: kiscsalád-nagycsalád-bős-nemzettség-nemzet. Vagyis a vérségi-rokoni kapcsolatok újjáépítése! Még akkor is, ha ma már szinte lehetetlen küldetésnek tűnik. Legalább a kiscsaládot próbáljuk összetartani, amennyire csak tudjuk. Ez volt a múlt záloga, és ez a jövőjé is!
Milyen lehetőséggel rendelkeznek a hatalomban lévő csoportok? Attól függ melyik szinten? Ma legfelsőbb szintek - elsősorban a pénzkibocsátás joga miatt - bármit megtehetnek pl. akár háborút robbantanak ki - elég rég óta -! Egy helyi "hatalom" pl. egy polgármester csak egy eszköze ennek. (Ha naív és máshogy próbál gondolkodni előbb-utóbb kicsinálják.) Tehát ők, meg bármelyik politikus, de maga a nép is ezáltal, ennek van behódolva! Mind csaholó kutya, rabszolga!
A ma élő átlagember (emberisgnek) lehetősége a már leírt visszatalálás a sajt kultúrába, a legtermészetesebb nemzettségi-vérségi összefogással!
A kiválasztódás csak ebben a közegben működhet jól, mert ekkor tud a nemzeti érdek érvényesülni és az idegen érdek megsemmisülni (az utólsó kérdésre megadva a válaszom)! Ha csak a mai ren(etlen)szerben gondolkodunk az zsákutca - mint, ahogyan az utólsó harminc év is már megmutatta -! A miniszterelnök is csak egy báb a hátérhatalom kezében, mivel ezt a fajta "játékot" ők játszák a legjobban. Kár és időpocsékolás bárki másnak az efféle babérokra való törekvés!
245 #22 hamu
- 2019-12-29 21:50
angolszász=zsidó? ...hmm...nem tudtam

az oké, hogy city of London=sátán

szász, az mi? germán alföldről valahogy a brit szigetekre kerültek a római hódításokkor. A 7 brit törzset átverve és kiirtva a rómaiak által, és helyükre mentek a német-szászok? Zavaros.

Inkább az, hogy a római birodalom elitje költözhetett Londonba, körülvéve magukat légiós szászokkal

se politikus, se történész nem vagyok, nyikorog ettől az agyam
165 #23 LM
- 2019-12-30 07:10
Gerry

szerintem

- Mi a hatalom? Érdek és akaratérvényesítő képesség

- Mi az életrevalóság? Életben maradás képessége. Körülménye válogatja mikor mi az ami ebben segít, volt amikor a nyers fizikai erő de legáltalánosabban ha az „emberiséget” nézzük a minket körülvevő „világ” megértésének, felfogásának képessége a logikus és racionális gondolkodás és a valóság megértése és manipulálása

- Mi a megoldás - ha zsidó vagy? Nemtudom értelmezni a kérdést, mire kellene megoldást találni?

- Mi a megoldás ha nem vagy az? U.a. mint előző

- Mit tud tenni egy olyan ember (fõleg családos) aki túl akarja élni a még elõtte lévõ éveket? Attól függ, hol él, ha pl. Svájcban ahhoz, hogy „szimplán” életben maradjon nem hiszem túl sok mindent kell tennie (persze lsd. életrevalóság pont fent, ha nagyon nem érti mi folyik körülötte hozhat rossz döntést) de ha pl. valami szegény afrikai országban akkor nem sok jót ígérhet az élet, menekül aztán vagy sikerül vagy nem

- Milyen lehetõséggel rendelkeznek a hatalomban lévõ csoportok? Őket kellene megkérdezni de a jelenlegi gazdasági, társadalmi keretek között (mindenhol ahol a kötelező tartalékrátás „magán” központi bankok működnek) én azt gondolom olyan kapacitásokkal rendelkeznek már jóideje, hogy mindent ami számításba vehető számításba vettek és nem lehet megbontani a rendszert így nagyon nem lenne teendőjük. DE biztosan modellekkel dolgoznak és vannak olyan tényezők amikkel nem tudtak számolni. A legfontosabb számukra ezen új tényezők integrálása a rendszerbe anélkül, hogy olyat dobna a nem hatalmon lévők képességein, kapacitásain, hogy veszélyt jelentsen rájuk. Pl. új forradalmi technológiák lsd.„ingyen” energia, földönkívüliek, ősi fejlett civilizációk hagyatéka stb.

- Milyen lehetõsége van - lokális esetleg globális összefogásra jelenleg a földön élõ "átlagos" tudással rendelkezõ, ugyanakkor komolyabb kapcsolati lehetõségekkel nem rendelkezõ emberiségnek? Átlagos tudással attól függ, hol él, ha jó helyen akkor élhet kényelmesen, választhat hol nyaral mit szeretne dolgozni de a rendszerben csak egy fogaskerék nincs ráhatása ha nem jó helyen akkor próbál minél tovább életben maradni.

végül...

- Hány százalékra becsülitek a környezetetekben megismert cselekvõképes, szervezõképes személyeket akik nem elméleti szinten, hanem gyakorlatban is képesek aktívvá válni? Maréknyi sem

- Hogy is van ez a zsidóknál? (Hit, összetartás, félelem, kombinatorika, irányítás, fegyelem...) Fogalmam sincsen, ők tudnák megmondani de a közös vallás miatt biztosan összetartóbbak
1349 #24 Nagy Levente
- 2019-12-30 10:27
Bár a Gerry tette fel ezeket a kérdéseket, amelyre megítélésem szerint szegről-végről - ha más megközelítésből is - de egybecsengő válaszokat adtunk szerintem! Az jól látszik, hogy a probléma mindenütt fennáll, akár Svájcról, akár Magyarországról beszélünk csak a lapkiosztás miatt, - ami az "Oszd meg és uralkodj" a háttérhatalom évszázadokon át bevált politikáját jelenti - más és más szemszögből szemlélődünk. Az bizonyos, hogy a hátérhatalom, - amely ma a globális kapitalista-liberalizmus fenntartását a neoliberális gazdaságpolitikán keresztül jelenti - sok olyan látszattevékenységet hozott létre, aminek végzéséért fizetés jár - többségéért nem is akármilyen lsd. politikus, biztosítási ügynök, jogász szakmák, pénzügyi szakmák (pl. banki ügyintéző, könyvelő), zsoldos katona, rendőr stb. - ezért nem egyszerű alternatívát találni és mutatni sem!
A megoldás az lehet, ami már több évezreden keresztül bevált és már jómagam többször leírtam a kultúrába való visszatalálás, amely - a magyaroknál legalábbis - a vérségi-rokoni kapcsolatok alapján való szerveződést jelentette és semmiképp nem pártpolitikai alapokon!
(Az LM ősi fejlett civilizációk hagyatékaként írja.)
A kiinduló pontot vagyis, hogy mi a mai valóság igazsága mások is jól megértik (Az Imre által is megfogalmazottakkal megítélésem szerint összhangban, még ha más megközelítéssel is) egy-kettőt itt lehet meghallgatni:
https://www.youtu...H2tCVNDVEw
https://www.youtu...jBQ8d4muaY
https://www.youtu...mp;t=1422s
... és a (lehetséges) kivezető út:
https://www.youtu...&t=85s
https://www.youtu...fkvK9elF3w
https://www.youtu...7pZ-45gWT0
https://www.youtu...amp;t=150s
819 #25 rozsola
- 2019-12-30 19:28
Ez az ! Tetszik az irány ahová fordultatok
Zsidó vagy nem zsidó ? Ez nem kérdés
Tegnap kommunista volt a zsidaja , ma antikommunista meg demokrata és persze liberális , holnap pedig nemzethy aki nagypofával fogja követeleni : " Csatlakozzunk az Orosz Föderációhoz "
Sajnos még mindig hiszünk a baromságokban. Kommunista , demokrata , nemzeti ? Nem ez a lényeg hanem az hogy zsidaj
Meghívják az öreg cigányt a mulatóba mert köztudott , szépen tudja húzni a nótákat. Ömlik a bor , megerednek a nyelvek :
- Te cigány ! Húztad e a kommunistáknak ?
- Húztam én , akkor azoknak kellett
- Te barom ! A kommunistákat szórakoztattad !
Megszólal a második :
- Te cigány ! Húztad e a liberálisoknak ?
- Húztam én , akkor azoknak kellett
- Te barom ! A liberálisoknak zenéltél !
Megszólal a harmadik :
- Te cigány ! Húztad e a nemzetieknek ?
- Húztam én , akkor azoknak kellett
- Te barom ! A neonácikat szórakoztattad !
Vége a mulatságnak , mindenki megy hazafelé. A cigány fia megkérdezi az apját :
Ídesapám ! Há' mír vallotta be hogy kiknek zenélt ? Láthatta , mennyit szidták érte !
Mire megszólal az öreg : Mit tehettem volna fiam , hiszen mind ott ültek egy asztalnál !
Vagyis , teljesen mindegy milyen " ideológia " van manapság. A zsidaj alkalmazkodik. Ez volt a sikerének titka
Tehát , nekünk csupán annyi a dolgunk , hogy megnehezítjük az alkalmazkodásukat
Napi szinten kapom a híreket , nem kell keresnem.
Igaz ami igaz , nagyon meg vagyunk osztva. Vannak akik egy adott ideológia köré csoportosulnak , mások az ideológia ellen vannak. Nekünk csupán egy dolgunk volt , bebizonyítani azt hogy ki áll az ideológia mögött. A többi pedig összeomlik magától
Az általam idézet cikknek van egy fontos értelme : a zsidó alkalmazkodik , ha kell szembefordul a saját maga által kreált ideológiákkal is.
Sokan a " pénz " szerepét idealizálják
Egyesek a pénzt mint eszközt fontosnak tartják , mások elvetik a pénz fogalmát. Valljuk be , a pénz nélküli ugymond " cserekereskedelem " nem működik.
Aztán itt vannak az államformák
A kommunizmus elméletben egy jó dolog. Csakhogy a zsidaj elcseszte. Emiatt nagyon nehéz lenne a kommunizmust elfogadtatni
A demokrácia se rossz , de amivé tették már megemészthetetlen
A királyság régen volt , azt ami régen volt manapság már nem lehet alkalmazni. Mellesleg a királyság = diktatúra
Kérdés :
Hogyan tovább ? Melyik lenne a jobb ?
A kommunizmusban az ÁLLAM a fönök , nem engedi a vagyonosodást. Egyenlően szétosztja a vagyont
A demokráciában a NÉP a fönök , nem vezetheti az országot egyvalaki felelőségrevonás nélkül
A királyság egyrészt stabilitást ad. Viszont az ország teljesen ki van szolgáltatva egy ember szeszélyének
Magyarán , bármelyik államformát is választanánk , lenne előnye és hátránya.
Személy szerint mivel a multikulti Birodalom híve vagyok Királyságban gondolkodom amely demokratikus mert a Király nem teljhatalmú de kommunista is mert nem engedi meg a vagyonosodást
Manapság az korábban említett " intelmeim " egyre fontosabbá váltak. Leríom ha kell a 2 legfontosabbat :
1. Ne ficánkolj ha nem téged baszogatnak
2. A zsidajnak egy nyugodt pillanata nem lehet
Látom mi megy a Világban , főleg a V4+ vagy másnéven a 3 Tenger Birodalmának országaiban. Parancsszóra megy a zsidó elleni hőbörgés ( propaganda ) de ezzel párhuzamosan folyik a " nevelés " is.
Legyen házi feladat a számotokra : döntsétek el milyen államformát képzeltek el. Mik az előnyök és a hátrányok. Emlékezzetek Orosz tanárúr szavaira : " Gondolkozz globálisan és cselekedj lokálisan "
245 #26 hamu
- 2019-12-30 19:54
Szerintem, a kommunizmus lenne a legjobb. -viszont, ahhoz fel kellene nevelni a népet. Ahhoz, hogy neveljük a népet, meg a királyság jobb. Nem okoskodik a sok egós lüke.
Személy szerint, a kaszt rendszer szimpatikus. Ahol vannak bárók, grófok, hercegek. Mert a családi békének is az az alapja, hogy két rangban egymáshoz illő házasodjon. Egy nemes és egy söpredék, még akkor sem lesz boldog, ha a luvnya borzasztóan szexi. Lélekben, világképben, kultúrában és szociális érzékenységben illeszkedni kell egymáshoz. Akár nép, akár család, testvér, vagy kolléga.

A kereskedelem formája rendkívüli hatással van a tudatra. Ha nem egyéni teljesítményekért járna a pénz, hanem a máson segítésért, vagy a közösségi eredményekért, az egyből sokat lendítene. Ha nem tervezet elavulás, hanem a régiségek értékelés volna, ha a szemét előállítás, a hormonális gyomirtók bűnök volnának, ha a mikroprocesszorokat és minden ipari terméket nem központi nagy gyárak, hanem kisüzemek állítanák elő.. ha egészségpénztár havonta annyi pénzt utalna, amennyire egészséges a máj és epefunkciód, ha az oktatásban . . . stb.

Multikulti Birodalom? A selyemút birodalma? A királyságban, a vezetésben hogy szűrjük ki a Sztálinokat? Vagy önálló királyságok és felettük egy cár? Olyan rendszer kell, ahol minden embernek van helye. Szellemi, lelki, testi gyengeségei ellenére, úgy, hogy ne a többi rovására éljen.
2 #27 gerry
- 2019-12-30 23:24
Kösz' Rozsola - A "Mi a hatalom" kérdésre nem a "Pénz" a válasz. Az csak eszköz. Valaki a rendelkezésemre bocsájt, néhány milliárdnyi összeget - és nem tudom mihez kezdjek vele nem kerülök hatalmi pozícióba. A hatalom azt jelenti, hogy egy csoport átveszi és stabilizálja az uralmát más (jóval nagyobb létszámú) közösségek felett. Mészáros Lörincnek van némi vagyona (ami értelmezhetõ "pénznek";) de nem valószínü, hogy ezt a pénztömeget a saját számára hatalommá képes átvarázsolni (persze nem is akarja és nem is ez a dolga.)
LM - így igaz, az "Életben maradás képessége" - ami többnyire akkor realizálódik amikor egy személy, vagy egy adott csoport helyzete szélsõségesen kritikussá válik.
A következõ két kérdés (hibáztam, mert nem jeleztem, hogy az életrevalósághoz tartozik ezért elnézést kérek), talán így már jobban értelmezhetõ a két csoport:
Mit tesz, tett avagy tud tenni a zsidó ez esetben - na merthogy többször is szembesült a múltban a helyzettel... illetve mennyire felkészült a nem zsidó.
A megoldó képesség egyes személyeknél nem statisztikai adat, hanem a személyiség reagálása, de különbözõ vallás- vagy népcsoportok esetében elõre kiszámítható a reagálás. Persze a zsidó is meg a nem zsidó is felosztható több alcsoportra, de itt a nacionalizmus, az életszínvonal, stb. rengeteg változót kreál, így egyedül a káosz elmélet lehet a segítségünk egy kiszámítható végeredmény eléréséhez :)
Az a válasz, hogy "... a zsidótól kell megkérdezni" - nekem csak egy dolgot jelent; Ha nem ismered a másik csoport reagálásait, és nem is érdekel, akkor megfelelõ adatok nélkül, hogy lennél képes reálisan/hitelesen dönteni?
Mi az alapod ahonnan kiindulhatsz? Szerintem semmi. A kezedbe nyomhatok egy betárazott fegyvert, rámutatok valakire és kiadom a parancsot: Lõdd le!
...megint Rozsola; "Hogyan tovább?" El tudsz indulni valahonnan? El is fogsz érkezni valahova? Az úton moralizálhatsz, vagy egyszerüen gyilkolsz (- mert "Te vagy a jó fiú" illetve "Parancsot teljesítesz";).
Itt állunk úgy 10 év távlatából és Rozsola ezt írja: "döntsétek el milyen államformát képzeltek el"
DÖNTSÉTEK EL. (Azaz végre - ötletelös helyett - adjatok választ önmagatoknak, folyamatosan kapcsolódjatok össze másokkal, hogy kiküszöbölhessétek az egyéni döntés lehetséges hibáit, összehangolhassátok a felmerülõ kérdéseket, az azokra adható válaszokat.
Hozzáfüzném a következõket, mert bár egy lépéssel tovább jutottunk, de ez még mindig csak az elsõ lépés.
A második az, hogy az alapdolgok letisztázása után (prioritás, nehézségi fok, kivitelezés irányultsága) mit kell(ene) - de nem ész nélkül - lerombolni, leállítani, lefékezni, hogy a jelenlegi világhatalmi rendszer hatalma megrendüljön és szétforgácsolhatóvá váljon? Mivel erejük a pénz - mint rendelkezésükre álló eszköz - és az összefonódás, - mint vezetõ és egyben szinkronizált végrehajtó hatalom így ez a a két legfontosabb (számukra biztonságos és megerõsített) lehetõség a megtámadhatatlanságukhoz, így ennek a két alappillérnek a lebontását kell elkezdeni. De hogyan?

Ez nem magyar kérdés de mi is benne vagyunk és még nem tiszta milyen irányba megyünk.

Az utolsó - komplex - kérdések pedig azok lennének; Mit tud tenni egy személy, egy aktív csoport és van-e elég karizmatikus ugyanakkor összefogásra hajlandó magyar ellenzéki vezetõnk akik ezt képesek lehetnek megvalósítani. Egy dolog tény; a világ (politikai) vezetõ ereje - részben Orbán révén - most odafigyel a magyarokra. De ez a nemzetközi vezetés nem azt foja megenni amit mai magyar politikusaink képzelnek, mondanak és eléjük tálalnak, hanem azt amit - saját érdekükben - elfogadhatónak látnak. Ezért szükséges olyan dolgokat fontossági sorrendbe állítanunk és elfogadnunk és megválaszolni is tudunk amivel egyéni (lokális) döntésünk szinkronba hozható Európai életterünkkel 's közvetve (globálisan,) a föld népeivel.

A kérdések ideje elmúlt, a lehetséges válaszokat kell megtalálnunk.
No jó éjt
s_Laptop
1349 #28 Nagy Levente
- 2019-12-31 06:56
A válasz ez ellen a zsidó hátérhatalmi hálózat ellen ott van Dr. Bogár László szavaiban is - az általam feltett, Jakab István által vele készített interjúban és a másik konferencián készült felvételen -! Vagyis nemzeti- nemzettségi alapon nyugvó szakrális irányítás és vezetés kell, olyan ami már több mint ezer éve nem volt (tisztán) magyar honban sem sajnos (de bárhol másutt sem a világon)! Az embert kell helyezni a középpontba nem a pénzt, vagyont stb. Tehát se nem kommunista-szocializmus, se nem feudalizmus (királyság, de ez a fajta inkább isten-császárság), se nem nacionalizmus, se nem kapitalista-liberalizmus (mint a mai, és ezt hazudják ma népképviseleti demokráciának) nem kell! Ez mind bankár, bolsevik zsidó találmány és mind zsarnokság és diktatúra, elnyomás! Mindenki ehhez aszisztál, mert ez van ma már globálisan, szinte mindenütt a Földön!
Az a baj, hogy ezt már a sújozott többség (az elittel az élen) nem is akarja megérteni! Tehát, hogy mi forog kockán, ha nem térünk vissza! Ilyen értelemben már nem csak a vezető (farizeus, bolsevik stb.) zsidókkal van baj, hanem az emberek folyamatos agy- és lélekmosásával!
165 #29 LM
- 2019-12-31 09:20
Gerry, így már érhető a maradék két kérdés, mi van ha "személy, vagy egy adott csoport helyzete szélsõségessen kritikussá válik"

Mit tud tenni a zsidó - amit eddig is alkalmazkodik, túlél, nem kötik az elvek, ideológiák (maximum a faj?? vagy vallás társakkal szemben). A múlttal előbb utóbb el kell számolni, így egységesen mint "zsidóság" nem engedhetik meg maguknak szerintem. Nagyon sok erre utaló jelet látok, hogy atomizálják, bontják a zsidóságot , furcsán hangzik de igen kb. a jó és rossz zsidóságra. Nézd csak meg David Icke 9/11-ről írt könyve, nem a zsidók voltak a zsidók egy szélsőséges csoportja... nézd meg Benjamin Fulfordot, szintén ugyanez a nóta és ugyanúgy ahogy David Icke hozzáteszi, hogy a zsidóknak lenne a legfontosabb hogy lássák és megértség, kezeljék a saját érdekükben, hogy némelyik zsidó csoport mit is követett el. Ez csak két példa volt meg sem tudom számolni hány külföldi és hazai "szájból" hallottam ugyanezt a programot futni.

Mit tud tenni a nem zsidő? - Elolvastam a "Gerilla" c. könyvet amiről nemrég volt itt az oldalon szó. Úgyvélem kb. annyit amit ott is leírnak és összhangban van amit én is mondtam korábban. Legyél realista és készülj a legrosszabbra, keresd a hozzád hasonlókat.

Sok a téma de most nincs sajnos sok időm így még az államformához szólnék hozzá.
Az államformák többségét nehezen lehet már a mai helyzetre értelmezni, azokat teljesen át kellene dolgozni. Mondok egy példát. A királyság. A királyság a feudalizmussal együtt működött, ahol a földtulajdon (mint a legfőbb "erőforrás" ) birtoklásán keresztül szabályozták a rendszert. Ma ez nem működhet a földtulajdon csak egy az erőforrások közül, a multicégek legalább olyan ha nem nagyobb részt képviselnek nem beszélve a jogokról mint pl. a pénzkibocsátás vagy a technológiai "titkok".

Nem vagyok jártas a témában, csak felszínesen ismerem de nekem a képviseleti demokrácia szimpatikus egy fontos újítással. Ez a vagyonkorlát. Egy adott csoport (akiket egy személy képvisel) egy pontrendszer szerint meghatározott mennyiségű vagyont birtokolhat amit szabadon oszt fel. Ez a pontrendszer a csoport hasznosságát méri a "világra" - kezdve az előállított anyagi és nem anyagi javakkal (igen pl. élelmiszer de ugyanígy ha van egy világszabadalma ami jobbá teszi a világot)l, a környezeti hatással stb. a pont elévül ha pl. valamelyik csoport fel is találja az ingyen energiát (ami elég sok pontot érne :D ) akkor sem "élhet" meg belőle a csoport évszázadokik , szépen elértéktelenedik x idő alatt. - Így a csoport motivált, hogy folyamatosan össztársadalmilag hasznos maradjon. Ez persze csak a váz, ki lehetne szépen dolgozni. Mindenesetre valami ilyesmi
245 #30 hamu
- 2019-12-31 10:14
Gerry. Ez egy jó kivitelezést elrendező szempont.
Mit kell leállítani, lerombolni, lefékezni.
Mit kell elindítani, felépíteni, felgyorsítani
Mit kell folytatni mert jó, és sebességben tartani.

A zsidó kérdés sokat változtt a tíz év során. Ma már Megvesztegethetetlennek számít az, aki külföldön él, aki külföldre megy dolgozni, aki zsidóknak dolgozik, vagy multinak, vagy akinek van zsidó barátja, családtagja.

Igazából, az is közénk tartozik, aki maga zsidó, de a magyar ügyért tesz.

Innentől kezdve sok értelmét nem is látom a zsidózásnak, de mindegy.

A hatalom egyik eszköze a pénz, de vannak mélyrehatóbb hatalmi eszközök is. Az egyik az ideológia, és jelentések. A nyelvünket képező szavak jelentését folyamatosan gyúrják, változtatják, ami 10 éve még zsidó volt, az ma már egész mást jelent, a becsület, a tisztesség, és sok-sok kulcs fogalom átváltozik. A változtatás módszere a média, a populáris filmek, zenék, bloggelések. Az identitások megváltoztatása, azaz, az ember önképének alakítása az egyik legdurvább hatalmi eszköz. A világ- és önkép befolyásolás. Másik nevén, a tudat.
Ezt megtámogatva fizikai módszerekkel, mint gyomírtó és táplálék mint két komponensű vegyifegyver. Táplálék-táplálék, vagy gyomirtó-gyomirtó, vagy táp-vegyszer találkozása. Évtizedek kellenek, mire kiderül ezek hatása, de addig az organizmus tudata tompítva van.
Önmagában véve az élethossz szabályozás is egy hatékony fegyver. Az ember ahelyett hogy 1-2 ezer évig élne, csak száz körül él, és a megszerzett bölcsessége ehhez mérhető, márpedig a korral exponenciálisan rakódik a tudatosság.(ha nincs eltompítva) Mondják, hogy kb. 5000 év alatt megszerezhető volna a "szupertudat" pusztán a normál köznapi tapasztalásokkal.
1365 #31 BAJ
- 2019-12-31 12:54
rozsola, a gyerekednek adsz fizetést és kérsz tőle pénzt a szolgáltatásaidért?
3 #32 Enid
- 2019-12-31 13:42
A kommunizmusban az ÁLLAM a fönök , nem engedi a vagyonosodást. Egyenlően szétosztja a vagyont
A demokráciában a NÉP a fönök , nem vezetheti az országot egyvalaki felelőségrevonás nélkül
A királyság egyrészt stabilitást ad. Viszont az ország teljesen ki van szolgáltatva egy ember szeszélyének
Magyarán , bármelyik államformát is választanánk , lenne előnye és hátránya.


Mindegyik példázza az egy-én felelősségének átruházását.
Ez még mindig nem megoldása a problémának.

Amikor az Egy-Én lép fel hadseregként élete minden területén, akkor és ott lehet változásról beszélni.
A fejlődés soha nem kívülről ható folyamat, mert egy belső indíttatásra van szükség hozzá.
A bölcseket soha nem lehet toborozni. Ők egyéni úton járnak és sajátos gyümölcsöt szednek.
S ahhoz, hogy egy nép immunrendszere megfelelően működjön, minden honos "gyümölcsre" szükség van. Annak legkoncentráltabb, legtisztább és/tehát legerősebb formájában.
Ennek szellemében kívánom minden erre érett ember-társamnak, hogy a következő kör is eredményes legyen.
819 #33 rozsola
- 2019-12-31 17:48
Baj ! Ne keresd a " bajt ". Ne feledd " demokrácia " és " szólásszabadság " van de csak addig amig megengedem. Szépen megkérlek , a faszbúkos szintet ne hozd ide , amint láthattad vannak itt értelmes vélemények , ötletek
Ha te szószerint vetted az általam összedobott " cuccot " akkor inkább húzz vissza a faszbúkra hőborögni. Mellesleg megsúgom neked , szándékos volt a szöveg , hisz manapság ez a " divat ". Baszogatjuk a zsidaját , aki pedig ficánkol annak odaba..unk !
Sajnálom de ez " már csak így működik ". Eleink sokszor elkövették ugyanazt a hibát , " rendszert " váltottak de a zsidaj mindig a helyén maradt. Tetszik vagy sem , ha változást akarunk , ezeket " félre kell tennünk az utunkból , nehogy megbotoljunk bennük "
A V4+ térségben is ez a téma. Hogyan tovább ? Mi legyen ?
Azt mi ( Bajnokok Ligája résztvevők ) már tudjuk , nem megoldás az orbánozás , gyurcsányozás stb. Az egész csűrhét kell eltávolítani
LM ! Visszaolvastad mit írtál ? " Nem vagyok jártas a témában ... ". Ezt gyorsan gondold át ! Mégegyszer ne halljak ilyet se tőled se mástól !
Ha azt hiszed , " te nem értesz hozzá " , akkor szivjál egy kis drogot és hivj magadhoz pár kurvát. Meg ugye képeket is csináltass magadról maszturbálás közben. Ha ezt megteszed , és a többi " szokásos " dolgot akkor " te is felnőttél a feladathoz ".
Blyáty !
Tényleg azt hiszitek , hogy " ezek " jobbak mint ti ?
Én tudom , látom , érzem , sokkal jobbak vagytok mint amazok. Lásd a " házifeladat " esetében több értelmes és önálló mondatott láttam mint amennyit ezek a ....... ( nem akarok káromkodni ) az elmúlt 30 évben összehordtak.
Csak egy tipp : Ha lehet , hanyagoljátok a " valakik " beszólásait. Tegyétek félre a drábikjani , bogárlaci és társaik szövegét ! Önálló gondolatok kellenek és ti képesek vagytok rá !!!
Boldog Új Évet mindekinek !!!!!!!
788 #34 nyomkereso
- 2019-12-31 19:12
Köszönöm Rozsola, kimondtad a lényeget. Le kell vágni a piramis felső részét és magunknak kell dönteni a jövőnkről, a gyermekeink jövőéről. Egy idős bácsi mondta vagy tíz éve, hogy a szavak ideje elmúlt. Ezekkel nincs mit beszélni. Ez jó zárása az évnek.
99 #35 MORMOTA1968
- 2019-12-31 19:20
Sokféle fegyvere van a zsidónak a gójok ellen és most nem is a tényleges fegyverekre gondolok. De a Szent Háromság viszi a prímet minden esetben. A vallásosak száma ugyan drasztikusan lecsökkent mára, már ami a kereszt-lényeket, templomba járókat illeti, akik még beveszik a meséket! A másik kör az ateistáké, akik közül sajnos sokan még mindig hisznek az izmusok beteg ideológiáiban! De a pénz "MINDENT VISZ!" Napi szinten hallgathatom apámat idehaza, hogy: de a Gyurcsánytól mennyi pénzt kaptunk! A PÉNZ AZ Ő LEGFONTOSABB FEGYVERÜK!!!!!!!!!!

Azzal "BÁRMEDDIG" képesek elhülyíteni, megvenni az embereket! Mert ki magyarázná meg nekik a pénz lényegét? Talán Drábik? Hahaha! Miért hagyjuk, hogy a pénz felhalmozható legyen? Hogy a "HATALOM FORRÁSA" lehessen a legveszedelmesebb elmebeteg pszichopaták kezében! Egy normális társadalomban azt, aki a többiek fölé akar emelkedni hatalomba, egyszerűen agyonverné a közösség! Legalábbis szerintem ez lenne a természetes reakció! Már ha nem azért akar a többiek fölé emelkedni, hogy a közösséget, a közösség érdekeit szolgálja! Leírtam ezerszer, hogy szerintem mi a pénz lényege, hogyan kellene használni, hogyan kellene elmagyarázni "MINDENT" ami fontos a pénz működtetésének lényegéről! Hogy a pénz "NEM ÉRTÉK!" EZT KELLENE KEMÉNYEN MINDENKI FEJÉBE BELEVERNI, AMÍG MEG NEM ÉRTIK!

A PÉNZ NEM ÉRTÉK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Eszköz, aminek egyetlen feladata van! Hogy kézről kézre járjon, megkönnyítve az értékek cseréjét! De sehol se parkolhasson két-három napnál tovább! Az útja végig követhető legyen minden egyes darabnak! És nem kell belőlük sok száz, sok ezer milliárd! Ennek köszönhető, hogy idáig jutott az emberiség! Hogy kontroll nélkül szaporítható, felhalmozható, hogy létezhet a kamat rendszere, hogy nem követhető le a pénz útja és stb...!

ADDIG, AMÍG EZ A FEGYVER NEM KERÜL VISSZA A KÖZÖSSÉGEK KEZÉBE ÉS NEM LESZ BELŐLE ÚJRA EGY EGYSZERŰ ESZKÖZ, NEM LESZ VÁLTOZÁS!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szombathelyi Tibor elkezdett valamit! És meg kellett halnia emiatt! Saját csereeszközzel, hazánk területén belül, egymás között kell értékeket cserélnünk! Mint írtam, ahogy régen is működött a dolog, hogy voltak különböző szakmák, mesterségek, ezt kell újra éleszteni! Specializálódni kell mindenkinek valamire, amihez ért, ha az egyszerű gödör vagy árok ásás, akkor arra! És saját csereeszközt kell használni egymás közötti elszámoláskor! Azt pedig már megírtam, mitől függ a pénz elfogadtatása! HIT, BIZALOM, BECSÜLET! Ha mindenki tartja ehhez magát, működni fog a dolog! Hisz most is működik, igaz azért, mert az emberek többsége bízik állam bácsi szavában! Kár! Mert folyamatosan át vagyunk ba@va! Inflációs mese, kamat mese, ÁFA, BÉFA, stb...

A másik dolog! Amíg az ő termékeiket vesszük, eszük, isszuk, fogyasztjuk, őket gazdagítjuk, éltetjük! Ki kell őket iktatni az életünkből, amennyire csak lehetséges! s_franc s_ohno
245 #36 hamu
- 2019-12-31 19:54
Mormi! Az a szomorú, hogy a tömeg akkor is agyonverné a közülük kiemelkedőt, ha az értük tenne. (Lásd Jézus) De rengeteg egyéb történelmi-tehát nem mondabeli- példa is van erre.

Gerrynek meg abban igaza van, hogy nem a pénz birtoklása a lényeges, hanem az, amit azzal kezd. Azaz, a pénz-költés mestersége sokkal lényegesebb annál, mint hogy sok pénzed legyen. A legtöbbünk nem tudna értelmesen elkölteni 100 millió Forintot. Több intelligenciát igényel, mint annak összeharácsolása.

Azt kel megértenetek, hogy egy gyomorral nem tudtok több hurkát megenni. Van egy maximum. Hiába lógattok a padlásra 50 pár gyulait, az fölösleges. a testi vágyak kielégítése véges öröm. a lelki és szellemi irányba...

Jut eszembe, tudja valaki, hogy mit jelent az a szó, hogy szakrális? Mert ez egy újabb zsidó trükk. Ma már mindennek szakrális értéke van. Jó, csak mi az, hogy szakrális. Megint etetnek nájlon ideákkal.

Szombathelyi Tibor. Nyugodjék békében. A tíz legnagyszerbb ember közé teszem, akik a mi korunkban éltek. JKI, vagy Horváth professzorral egy lapra. Számomra meglepő, hogy Mormi te is, és a bázakerettyei exrendőr szintén érzitek, amit én, pedig teljesen máshogy közelítitek meg a dolgot. Szom.Tibor amikor regélt a régi kézmves mesterségek újratanulásáról, az több szempontból ütős: a kézműves munka az emberi létezés sajátja, a teremtés öröme, a kapcsolat a természettel, és utolsósorban termék, amivel kereskedsz. Tibor felismerte a fontosságát annak, hogy egy társadalomban biztosítani kell hogy legyen helye (szerepe) minden megszületettnek, vagy nem lesz béke. Azt hiszem, a jövő társadalma erre figyelni fog. Segíteni kell az újszülöttet, az érkezőt, hogy önmaga válasszon, és betölthessen egy helyet a társadalom virágosrétjén. Lehet rózsa, paradicsom, vagy lósóska. Ez a REND definitíve. Egy egységes térképen van egy helyed, amit betölthetsz.
116 #37 livia
- 2019-12-31 21:50
Mormota! A pénz még a betegséget is remekül közvetíti. No, de még mindig jobb, mint a bank. A cigány ráköp, mi meg simán megfogjuk utána a zsömlét, aztán benyaljuk a nyavalyáját az ebadtának.Vagy fordítva, de remek vírus- baktérium továbbító. De, nem értem, mi a baj, hogy újabban ennyire kéne rettegnünk. Kiszáll a mentős, és az öregúrhoz már gumikesztyűben nyúlnak. De amikor pelenkáznak egy kórteremben, egy gumikesztyűvel végig, és kidobja a piszkos gumikesztyűs kezével a szennyest, a kilincset megfogva. Nos, Semmelweis forog a sírjában. Nincs átgondolva a higiénia-lánc. Imrének igaza van, vissza kell hozni a jó öreg hipót. Ja, az ú.n "elit"-nek bántja az orrát? Kit érdekel?
1349 #38 Nagy Levente
- 2020-01-01 01:47
Hamu! Abban egyetértek, hogy ez a mai is egy szakrális dolog csak éppen negatív értelemben, ami így persze "egy zsidó trükk" (ahogy Te fogalmazod) én azt mondom feketemágia avagy okkultizmus pl. ilyen a marketing is! De létezik ennek egy másik "spirituális" oldala a fehér mágia avagy szakralitás és az meg pontosan az amit Te leírsz (többek között), hogy a Szombathelyi Tibor "felismerte", elregélte a pl. "kézműves munka fontosságát, ami a teremtés öröme, kapcsolat a természettel", stb.! Igen ez nagyon fontos, mert ennek alapján működött egykoron a nemzet, amely egy lényegében a legtágabb értelemben vett család volt vagyis szeretet közösség legyen az városi vagy falusi kultúra egyaránt! Ezt roncsolta szét - mára a kiscsalád "védőburkát" is - ez a pusztító zsidó világerő, - a karvajtőke eszközével - amely ma nevelés-oktatás szinten is a legvadabb kapitalista-liberalizmust tanítja, vagyis a "valósítsd meg önmagad" kultuszát!

Rozsola! A #33 hsz.-odal alapvetően egyet tudok érteni. Azzal a kivétellel, hogy "tegyétek félre a drábikjani, bogárlaci és társaik szövegét!" Tudom, sokszor hogy úgymondjam "haza beszélnek". De én ezt annak tudom be, hogy nekik is élni kell valamiből - ha már ilyen cudar, zsidó világot élünk -! Ettől függetleníteni, ha mégis sokszor jó szándék vezérli és építő jelleggel bír, igenis meg kell hallgatni, elfogadni és ha úgy adódik hivatkozni is lehet rá, mint pl. a Posta Imrére is vagy Terád! Miért ne?!
Annál is inkább, mert ennek a fentebb említett "pozitív" szakralitásnak van egy olyan "tulajdonsága", amit a látó költő József Attila imígyen fogalmaz meg A számokról című versében:
" Vegyetek erőt magatokon
És legelősször is
A legegyszerűbb dologhoz lássatok -
Adódjatok össze,
Hogy roppant módon felnövekedvén,
Az Istent is, aki végtelenség,
valahogyan megközelítsétek."

Boldog új évet kívánok mindenkinek!!!

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.43 másodperc
3,956,434 egyedi látogató