Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Szabadkőművesek, cionisták és egyéb ünneprontók

GondolatokSok minden motoszkál a fejemben, de ha kedvem már nem is oly sok van kiteregetni a szemetet, azért csak erőt veszek magamon. Tudjátok a geostratégiai izé, meg a nagy "valami", szóval még nincs helyzet, de már majdnem, pont úgy, ahogy immár sok éve is. Apropója az írásnak, hogy látókörünkbe került a szabadkőműves társaság, mely "nemzeti máz" alatt oktat, tanít, képez ki és szervez be. Ez nem új jelenség, írtam már róla párszor, hogy tele vagyunk velük és ezek "kormányközliek" és pont arra vannak, hogy értelmes kezdeményezés a "nemzeti oldalon" ne maradhasson talpon. És nem csak ott, Persze a titkosszolgálatokkal karóba vannak öltve. Gyanúm szerint a rendőri vezetők, főügyészek és bírók is páholytagsággal kell rendelkezzenek. Akkor elmondom mi van.

Talán 2012-ben vettem a fáradságot és felvettem a kapcsolatot az orosz katonai attaséval, aki végül fogadott és oroszul elmondtam neki, hogy látom a dolgokat. Mikor a szabadkőművesekről beszéltem és éppen nem jutott eszembe a "maszon" kifejezés, szabadon, szabad kőművesnek fordítottam, melyet ő "önkéntes kőművesnek" korrigált (ez oroszban így van) és érzékelhető volt a gombóc a torkában és a megváltozott mimikából következtettem, személyes tapasztalása lehet a témakörben. Spongyát rá. Rég volt. Azóta biztos kilépett, vagy már népnemzeti vonulat képviseli a diplomáciát, ha a népet nem is.

Másik ilyen történet egy másik nagykövetséghez kapcsolódik. Melyikhez is? Hja, amelyik mostanában a hírek középpontjában szerepel. Nos, onnan nagyköveti szinten kerülő úton jött értesítés, hogy minél jobban kellene és lehetne teríteni ezt a szabadkőműves témát. Aztán a nagykövetnek sipirc lett és minden csatorna fedele le lett hegesztve. Rég volt ez is.

A napokban, hogy a PI Kör szervei a találkozókat futottunk rá egy taposós aknába.Mivel az az egyik alapelv - melyet nehezen értenek itt is-, hogy nyissunk és szólítsunk meg, akit lehet és szélesítsük a frontszakaszt, így egyre több kevésbé ösmert, vagy a köreinket eddig nem érintő személy kerül a látótérbe és próba-szerencse alapon teljesen tudatosan megérintődnek. Persze egyszerre nem lehet mindenkit és nem is lehet mindig mindenki ott, ahol. Nincs erre pénzünk (terembérlet, útiköltség....). Így került pl. Szemző Gábor is a listára a legutóbbi Férfitalálkozó kapcsán, de ő kedvesen elutasította megjelenést, holmi félreértésre, vagy verekedésre utalva, amit megígért nekem bő egy éve a fészen és azóta sem teljesült, viszont én nem akarom kihagyni, mert ígéret szép szó. Na, mindegy, Halász Jóska is elutasította a jelenlétet, pedig..., de hagyjuk. Most volt lehetőség. Szegedre is hívva volt, de nem jött. Viszont volt aki kapott az alkalmon és régi ismeretség révén a csapattagunkat invitálta magához és rábeszélés minden eszközét (békéseket) bevetve agitálta a szabadkőművesekhez, lovagrendbe. Nevét egyelőre nem írom le. Egyelőre. Volt már ilyenre eset 2012-ben. Akkor László Mihályhoz vitt el Fapipa, titkolva hová is megyünk és minek, csak mennünk kell. Mentünk. László Andrea férje. Cirka 4 órás beszédet hallgattunk végig. nem titkolta, hogy már az apja is szabadkőműves volt. Gyűrű meg minden megvan...és persze kapcsolatok... Nos, mivel én nem álltam rá, így Kásler Árpinál kötöttek ki, őt "futtatták"...az eredményt meg tudjátok..., pedig nem titkoltam, hogy mi a helyzet. Nos, pár napja engem hívtak, hogy az a bizonyos "nagy magyar" velem kíván beszélni. Mondtam én arra nem érek rája, hacsak nem lesz eszközrendszer a kezemben, de akkor az lesz az utolsó "beszélgetésünk", mert nem éli túl. Vidám kacarászás. Nem akarok-e esetleg lovag lenni akkor? Mondok: kizárt dolog....és nem sokkal kiderült, hogy Licát is hívták, miután az elutasítást megkapták. Az 'avatott' egyik tanítványa, aki ott dolgozott kinn Norvégiában egykor és élt velünk együtt a szálláson vette fel vele a kontaktust. Most erre mit mondjak? Nemrégiben meghivatkoztam nektek is "Az ezek ugyanazok" Szakács Árpád (forrás szerint zsidó) és a két titkosszolgálati elem videóját, melyet Árpi a szabadkőműves összeesküvéssel nyitott. Mi van itt már? Mindenki megőrült, csak én megyek szembe a forragalommal, mint Don ki hótt-e, de nem is élő?

Nagyon figyelni kell. Nagyon ótvarosnak (azaz: óvatosan) köll lenni, vagy ki tudja. Ahogy bővül a csapat és emelkedik a tét, úgy kell egyre több szemnek egyre-másra látni még azt is, mi csak sejthető. Tudom, hogy tele vagytok tettvággyal, sérelemmel és elvárásokkal, bizonytalansággal és hitetlenséggel. Jól van ez így.

Viszont van jó hírem is. Gyakorolok hegeszteni és állítólag nem vagyok reménytelen eset. Tehát hegesztést is vállalok, meg lakásfelújítást és egyéb munkákat, szerelést...festés-mázolást (csapat is van, ha kell)...és kőműves munkákat is szabadon.

Hozzászólások

684 #1 atacama
- 2020-01-10 19:15
Nos ha ilyenekkel és ezekhez hasonlókkal bővülne a csapat és növekedne a karéjj akkor megette a kutya az egészet,bocsánat a fene.. mert a kutya csak azt eszi meg amit elé teszel... Fapipa is nagyon sok pénzel szalad,a devizás megbízások kapcsán.. csodálkozom
hogy színre lépett megint...no bánja kánya...
Ótvarosnak /bocsánat óvatosnak köll lenni és az se baj ha esszük a bibiről a varrt mert csak az immunrendszert erősíti....teregessünk ki,nehogy meg pusztuljon az illatos mosott gúnya, ruha..kamásli
4 #2 Posta Imre
- 2020-01-10 19:28
Atacama, kritizálni könnyű, de társakat szerezni nem annyira. Mit kell ezt ragozni?
1509 #3 togan
- 2020-01-10 19:35
Imre ez a szabad kűmíves állvány "KO-33" anyagból? Kár lenne pazarolni az értéket. . vagy dede- - - - -izvinyitye . . .. Áldott estét!
684 #4 atacama
- 2020-01-10 19:39
nem Tom,persze Tamás..de mégse..hamar nagyon hamar újra össze kéne ülnünk a tűz körül és eldönteni
szövetkezni,szövetséget kötni a jó-val az elképzeltel..
1869 #5 Fodor Antal
- 2020-01-10 19:51
Magam is űzöm ezt a mesterséget immár 46 éve, egyenletes szép varrat 4.5-re értékelem. Nem csak pszichológus de jó hegesztő is. Megy a cső gyök hegesztés? Csak így tovább!:)
4 #6 Posta Imre
- 2020-01-10 19:59
Antal, megy, ha csinálom. Pozícióban 45%-ban döntve visszakézből kissé döcögősebb, de a takaróval azt is el tudom simítani.

Atacama, ha ez ilyen egyszerű lenne. de nem az.
162 #7 fapipa
- 2020-01-10 20:10
atacama ! "Fapipa is nagyon sok pénzel szalad,a devizás megbízások kapcsán.. csodálkozom
hogy színre lépett megint...no bánja kánya... " --- imádom a rögtönítélő szabadhegesztőket !! abbol a sok pénzből amiről álmodozol, talán még egy fröccsre futtya :-D De talán még hitelbe is adnának a szomszéd pincében. Jól esik, hogy belelátol az üvegzsebembe !! :-D meg vagy híva egy bájitalra :-D
A másik meg az, hogy én már akkor is a szinen voltam, amikor te még a ringóbölcsőben , csak akkor még nem tudtad, hogy az anyatejen kívül van más itóka is :-D :-D Egyébként ne hogy azt hidd, hogy most haragszom !!!! Dehogy !! Csak már öreg róka, bölcs vagyok !! :-D s_bulis_hoho
245 #8 hamu
- 2020-01-10 20:25
Nagyon jó, hogy ezek a belső infók kikerültek a titkosítási idő leteltével. Sok minden helyére kerül ennek fényében, ami azért fontos, mert a bizonytalanságot csökkenti az emberben.

Én Imrét elsősorban a bölcs nyugalmáért tisztelem. Egy férfi legyen ura az indulatainak. A Vezető sosem veszíti el az irányt.

alapelv, hogy szélesítsük a frontszakaszt, így egyre többen megérintődnek.

Kétféle forradalmár van:
az egyik frusztrált agresszióval még a saját -zsidó- anyját is kinyírná a feltárazott kalasnyikovával.

A másik fajta meg túl hal.

Jöjjünk rá, hogy a GONDOLAT nem túl értékes. Nagy ötletei a legtöbb embernek vannak. Azt kivitelezni, megvalósítani viszont kevesen tudják.

Persze, most belemehetnék, hogy kivi -tele- zni, és milyen mély rétegei vannak nyelvünknek. Sokfélék vagyunk, vannak erősebbek, és egészen gyöngécskék is sorainkban. Határozzuk meg, hogy ki a Magyar. Csak az lehet magyar, aki erős? aki értelmes? akinek a fájdalmak is mások?

tele vagyunk tettvággyal, sérelemmel és elvárásokkal, bizonytalansággal és hitetlenséggel

Törött gyufaszálak vagyunk. Lássuk be, hogy nem csak egy-egy tag fasz. Mindenki. Még Te is kedves olvasó. Mindenki másképp hülye. Ez az achilles sarkunk, de az erősségünk is! Nem ússzuk meg, ha lusták vagyunk. Minden percben nyitottnak kell lennünk az értékre, és látnunk kell, ha megszokottan-bölcs társunk ma bizony ostoba! Nézni, nézni, nézni és frissen kiértékelni újra és újra. Vezetők, sablonok, skatulyák, módszerek nem teszik meg helyettünk.
3 #9 Enid
- 2020-01-10 21:08
Akadnak meghívottak, elhivatottak és tán küldetéssel bírók is.

De küldöttek és kiválasztottak biztos.
4 #10 Posta Imre
- 2020-01-11 07:19
Tivadar, emlékszel még a találkozóra a László Andreáéknál? Mikor hazafelé jövet, már látótávolságon kívül megálltam és mondtam, hogy ezt most így, ahogy van lezárjuk és semmi kapcsolat a Misivel sem, mert nagyon "gáz". De rég volt ez is.
162 #11 fapipa
- 2020-01-11 16:02
Imre
persze hogy emlékszem, csak nem értem, hogy miért hozod ezt most fel ezt nekem, hiszen én utánna nem is foglalkoztam velük, amikor egyszer csak Kasler Árpi rendezvényein jelentek László Andreával mint nemzeti érzelmű dalok énekese.az országjáró körút fő szervezői. A devizaadósok gyülésein, tiltakozásain rendszeresen megjelentek. Az Árpival való kapcsolatnak az lett a vége , ami lett, gondolom ezt nem kell részleteznem.Én viszont Árpival csak addig voltam egy csapatban, amig a BAESZ ből( aminek én is tagja voltam, mint devizaadós ) átment pártoskodásba, pártot alapitott, amivel én abszolut nem értettem egyet . igy külön váltak az utjaink,( ez kb 6-8 éve volt Most már az a párt is döglödik ( ami nem csoda, mert Árpi abszolut nem politikus alkat, hanem inkább egy konokfejű egocentrikus harcos, aki nem tud veszíteni , és nem csapatjátékos ) összefoglalva: nem nagyon értem hogy most ez miért jött elő ??? Én László Mihályékról legalább hat-hét éve nem hallottam Ja ! hogy szabad vakokolók ?? Hát igen ! Engem az elmult időszakban legalább három irányból világitottak át , és környékeztek meg a vakolók , és egyéb szinpadi kellékesek. Csak egyet említek : B. Dezső Dojcs landból Még élek, és ahogy öregszek, annál jobban érzem magam , mert még mindig száraz a puskaporom !! :-D Erről jut eszembe ! Én is tudnék szabad -kőműves , festő, szigetelő munkát adni hamarosan , ha érdekel Pesttől 120 km re itt Egerszalókon !! Érdekel ? :-D s_grat
99 #12 MORMOTA1968
- 2020-01-11 17:52
Sokféle féreg rágja ezt a népet régóta! Szabadkőművesség, jezsuiták, ilyen-olyan lovagrendek, titkos csoportok, cionisták, kabbalisták, talmudisták, bankár férgek, stb... és amíg egy is létezhet ezek közül, kár minden szóért! Nem vagyok a felesleges erőszak híve, csak a szükségessé! Persze az már más kérdés, hogy lehet ennyi féregtől hatályos időn belül megszabadulni, megtisztítva a játékteret? Hisz sokan védik őket! És miért ne védenék, mikor az erőszak szervezetek felső és alsóbb köreiben, titkos szolgálatok tagjai között is ott eszi őket a fene, mint köztudott kellene, hogy legyen!? Nehéz úgy bármit is csinálni, hogy közben ezek továbbra is létezhetnek! Tán rosszul látnám a dolgokat? s_franc
118 #13 keepfargo
- 2020-01-11 19:40
Mormota,
mint szinte mindig, most is egyetértek veled, s ami talán még fontosabb; együtt is érzek veled.

Most akkor mit is akarok, mert hozzátenni nem sokat lehet...
Csak annyit, mégis, hogy szerintem nem az a kérdés, hogy ezt a sok magyarellenes, népellenes, sőt ember-ellenes "férget" hova tegyük, ha egyszer elég erőnk lesz szembeszállni velük, s az általuk üzemeltetett, titkosított, manipuláló, megtévesztésre épült,önző (ön)gyilkos világrenddel?
Én a katonaemberekkel ellentétben a honvédelemben is a vértelen megmozdulást tartom, ha nem is egyedül üdvözítőnek, de magasabbrendűnek. Mert ha már ölni kell, nagy baj van...
Egyébként lehet "ölni", de vér nélkül, s mi az, ami véráldozat nélkül öl? A gúny, a gúnyolódás, a rámutatás ellenfeled gyenge pontjaira, egészen odáig, hogy a végén teljesen általános gúny tárgyává teszed. Ekkor, és csakis ekkor, elbizonytalanodik, és fogást találtál rajta...

Nem lehet kiirtani őket. mert túl sokan vannak, és mert könnyedén, bármikor toborozni képesek, átállítani embereket az ő oldalukra. Gazdasági kényszerrel, elsősorban, de nem riadnak vissza durvább eszközöktől sem. Örök táptalajuk az emberi gyengeség, a lelkiismeretnek módszeres vagy spontán elaltatása, a történelmi (hazug) hivatkozások, de talán nem utolsósorban az az elképzelés, hogy az ember nem tanul, sem a történelemből, sem a saját hibáiból, vagy másokéból - egyszóval; hogy az ember reménytelen, ezért úgy lehet bánni vele, mint egy kutyával, vagy ahogy a "hívő" bánik a "hitetlenekkel".

Nos, ez a tétel, az ember javíthatatlan ostobaságáról, kiszolgáltatottságáról és tudatlanságáról ha valamikor, akkor most kezd recsegni-ropogni, és túlhaladottá válni. Hogy merek ilyet állítani?
Úgy, hogy én is próbálom értelmezni a külvilág jelzéseit, magány ide vagy oda. Szerintem soha nem volt ennyi változásra váró felgyülemlett keserű energia mint napjainkban, s ami még szembetűnőbb; soha nem volt ennyi "alternatív" információ, elérhetően...
Az utóbbi időkben csak úgy "bukdosnak le" nagyhatalmú ( persze egyelőre csak közepes kaliberű) zsizsikek, a minap olvasok erről a weinsteinről (Hollywood), aztán a mi jó súlyemelő-boss-unkról, véglegesen ki lesznek vonva a forgalomból ők is...tehát a világ ébred(ezik) csipkerózsika-álmából, és ha ma még sokat nem tehet, egyet tehet: ahol lehet rámutatni a disznóságokra, a csalásra, hazugságra, ész nélküli (mások rovására történő) felhalmozásra stb.

Hogy mikor fog elfogyni ez a "féreg-sereg" azt megjósolni nem lehet, de csökkenni akkor fog, ha majd egyre kevésbé éri meg hozzájuk tartozni. Egyebek közt azért, mert könnyen lehet hogy maholnap épp róluk rántja le valaki a leplet, vagy fedezi fel a disznóságaikat, vagy csak épp gúnyolódik rajtuk - de azt meggyőző erővel.
A kérdés, hogy bűnös-e mindez a féreghad, és ha igen, mi jár nekik? Ha a "krisztusi üzenet" után megyek, azt kell mondjam, hogy ha bűnös, akkor is meg kell neki bocsájtani, de mivel én (már) buddhista vagyok - ha keresztény nevelés után is - azt mondom, hogy ezek az emberek nem annyira bűnösök, mint inkább hibák elkövetői. Ezek szerint nem büntetés vár rájuk, hanem helyre kell őket igazítani. (A buddhista tan szerint nincs erény vagy bűn, hanem helyes vagy helytelen viselkedés, gondolat, életmód stb. van )
Mondhatná erre valaki, hogy jól van keepfargo, de hogy akarod őket helyreigazítani?
Ha rajtam múlna, én azt tűzném ki célul, hogy mindenki minél őszintébben nyilvánítaná ki, ahol és amikor csak lehet, a hibás életvitel, rosszul vezetett ország és hazug külpolitika stb. kapcsán tett észrevételeit, és ne hallgasson másra, mint a saját lekiismeretére. (P.I. ilyen, ha más nem)
Ezt azzal tudnám megerősíteni, hogy a lelkiismeret ( az ún. isteni szikra ) az olyasvalami, ami túléli a halandó testet, s visszük magunkkal a "más"világra. Erre kell elsősorban hallgatnunk, ez a belső útmutatónk, iránytűnk ha úgy tetszik, s a többi: mulandó kacat. Ez viszont örök, mint a Mindenség...amitől v. akitől kaptuk.

Most már csak egy maradt hátra: elmesélni, honnan veszem ezt a hirtelen "spiritualitást", a földhözragadt életnek ezt a felülről-szemlélési kísérletét.

Az igazság az, hogy az elmúlt nyáron megint kaptam egy nagy lökést ebbe az irányba. Nem mondhatom, hogy kijózanító pofon volt, de hogy megrázott, az biztos.
Most egy részét megosztom veletek, mert ez egy újabb tanúsága a halál-közeli-élmények igaz voltának.

Az egyik legjobb és legrégibb barátom műtét közben "elment", aztán visszahozták az orvosok. Elmesélte mit élt meg odaát, s azt is, hogy ez hogyan s mennyiben befolyásolta a maradék életét ( gyógyíthatatlan daganata volt, áttételekkel ). Utolsó napjaiban, miután megtette azt, amiért vissza kellett jöjjön néhány napra, már se enni se inni nem akart, csak végrendelkezett, és három nap éhezés-szomjazás után visszament oda, ahol egyébként jól érezte magát.
A hamvaival még üzent (nekem is ) mert amikor a Dunába szórták, szív alakot vett fel a vízfelületen. Két nappal később, nagyon misztikus körülmények között egy üvegdarabkát szedtem fel egy buszmegálló kivert többezer üvegcserepe közül, találomra - hát ne mondjam; szív alakú volt az is...a szív, mint üzenet, jelkép, tudjuk mit van hivatva felidézni...na ez az egyetlen, ami mindenen segít(het).

Hál' Istennek, hogy magyarnak születtem (ünk), mert pl. a rovás ÁBC első isteni jele az "I" ami SZ-t jelöl, első gyökeként a SZer-t adja ( igazából harmadikként, a Szar ás a Szár után - de jelentőségében mégis első és legfontosabb gyökünk ) a belőle képzett szavakkal pedig nem kell untassak itt senkit (remélhetőleg ).

Tehát feleim, ha nem is akarom SZer-etet-rezgéssel helyrehozni a világ "bolond fele menését", azért jó lesz emlékeznünk arra, hogy mire tanít az ősnyelv és hogy azt hogyan is tudnánk ma kamatoztatni.
1513 #14 Irrefutable
- 2020-01-11 22:32
Biztos, hogy nem mindegy kit enged be az ember lakásfelújításába. A végén még "ultramodern" lesz a fal...vagy micsoda.
Mondjuk mik mán annak is örülünk, ha eljönnek festeni-burkolni.:|
Ide a madár sem jár...csak a cigányok fosztogatni.
No de dologra térve, anno végzés évében hozzánk is befordult a Napraforgó. Pont a büfében ültem, gondolták forogjunk együtt. Mondtam hooogy is ne!. Aztán többet nem erőszakoskodtak.
Viszont sajnàltam Anitát, mert a csaj első diplomája kivonataló volt, és éveken át segített minket jegyzetekkel, így jó sok pénzt spóroltunk...na de mindennek van egy határa.
Mostan meg várok, hátha valakikben fellàngol a tudásvágy kiképződni területekre, akik szalonképesek is és nem hypeolt magyarok...mert ahogyan a mostani magyarság alakul, erősen kezdek gondolkodni, hogy itt valaki nem magyar. Vagy mindenki csak quantum satis csáknorisznárciszka. Azokat én meg unom.
51 #15 Skorpio58
- 2020-01-11 22:43
Most fejeztem be Kubinyi tegnapi filmjét, ide kattintok, és itt is ez a téma Mormi, Keepfargo, nincsennek véletlenek ,hallgassátok csak 1:18:00-tól
https://www.youtu...myX-ZHVKgA
1349 #16 Nagy Levente
- 2020-01-12 08:41
Mormota1968, Keepfargo, Skorpio58!
Azt gondolom, hogy - egyetértve a leírtakkal és az elhangzottakkal, de egy picit továbbgondolva - itt ahhoz, hogy másként - helyes irányba - működjenek a dolgok - a több száz, akár sokesetbe ezer éves helytelen szocializációs folyamatok miatt - mindenkinek "változnia" kell, legalább egy "picit"! Ahogy a buddhizmus is tanítja: " ha változást akarsz, a változás (elsősorban) Te légy magad "! Ahhoz, hogy a "helyes úton járjon" nem csak az egyén, hanem a társadalom tudnunk kell azt, hogy vannak olyan "entitások" a társadalomban akik nem képesek a szer(etet) erejétől sem változni a genetikjukból, lelkületükből, szellemiségükből adódóan! Ők hozták létre a Talmudot a judaizmus szellemiségében. Erre építve a ma is regnáló judeo-kereszténységet, az iszlám vallást, a Római Birodalomat és vele a mára globalizált kapitalizmust (ami a liberalizmus maga), a vele egy tőről fakadó ("zsidók szelíd olajfájáról";) kommunista-szocializmust, feudalizmust, nácizmust, az Európai Unió intézményét, stb. Ezért lehet az a megoldás, hogy visszahelyezkedni ősi rendre, mert abban nem "boldogul" a parazita, azért számolta fel. Mert annak az alapja a kibővített család vagyis szeretetközösségek voltak, amelyből a nemzet kovácsolódott. A Férfi-szeren is elhangzott, hogy azokat a "szokásjogokat" kell tartalommal újra feltölteni, amelyek régen magától érthetődőek voltak! Ezt mutatja be Jézus is, amikor - eleinkhez hasonlóan - vérszövetséget köt! Ezt mondta el régen a vőfély, amikor a menyasszonyt és a vőlegényt is búcsúztatja a testvérektől: intelem - "Ne feledjétek, a vér vízzé nem válik"! Mára ez feledésbe merült és már-már a vér is vízzé vált, sajnos!
245 #17 hamu
- 2020-01-12 10:03
Nagyon egyetértek azzal, hogy bárhogyis hívjuk, kibővített család, szakrális királyság, vagy cseresznyelekvár, de azokat, olyan szokásokat, együttélési mintákat, kapcsolódási formákat kell visszahozni, vagy kialakítani, ami a nemzettest elsavasodását újra az enyhén lugos irányba hozzák. A napokban nekem is lejött az éterből, azaz lecsatornáztam azt, hogy a lélek, vagy pontosabban a lelkiség -mert a kettő nem ugyanaz, szóval az emberek lelkisége elfeketedett. Na most, ezt társadalmi folyamatokkal érték el, 500 év alatt. Nosza, akkor fordítsuk meg, és 10-50 év alatt fényesítsük ki Magyarország, a Kárpát medence lelkiségét. Mert ez lehetséges, és a lelkiség nem azonos az egyes Lelkekkel... az üzenet vége.
És ennek az a módja, amit Nagy Levente is ír. A helyes "szokásjogokat" hozzuk vissza, és a parazita magától kifingik.
1180 #18 Robag
- 2020-01-12 13:03
Szisztok!
Alakul ez, egyre közelebb vagytok az Egyetlen Megoldáshoz.
Ignorálni kell, ha tetszik, ha nem a sötét oldalt, annak rendszerét, eszközeit. Vissza kell(ene) térni, állítani és Élni a Teremtői Rendet ahhoz, hogy 'kifingjon' a parazita és ezzel letegyük az alapjait az Élhető Jó Világnak! Ez az Egy kapu van nyitva, ezt kell megérteni és ennek tudatában Kell Cselekedni!
1365 #19 BAJ
- 2020-01-12 19:23
Keepfargó!
Egyet értek az általad leírtakkal én is így gondolkodom.
A SZer, a Szar és a Szár szavak kapcsolatát ismered?

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.33 másodperc
4,708,191 egyedi látogató