Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Álcamigráns-katonák, Szabadka, háború...

Belföld"Megy a háttérmunka rendesen. Szabadka ki van ürítve gyakorlatilag a magyaroktól, szerbektől,bunyevácoktól. Fiatal alig, két iskolát be zártak az ősszel.A török állam meg fizeti az egyes migránsok letelepedését. Az egyik tanyán egy volt erdésznek fafeldolgozó gépei vannak meg tűzifával is foglalkozik. Nos a török államtól bankszámlára kapja a zsetont. Címre kell hordani a tüzelőt. Az új szabadkai népek nem hogy szerbül még angolul se tudnak de ezek a migri bandák meglepően tiszták nem a koszos analfabéta fajta ezért tartom veszélyesnek őket, plusz a török állam is eteti őket. Van egy ember aki hordja nekik be a kizárólag baromfi, marhahús terméket plusz azon gazdul hogy leáfázza a motyót de őket is a török állam fizeti. Meggondolásom szerint ezek elhelyezett katonai előőrsök de mindegy.

Bár nem értem a török mit akar itt tán az Erdogán újra álmodja a nagy oszmán birodalmat? Azért az félelmetes ahogy dübörög vagy látszat dübörög a gazdasága. Az egy biztos, amelyik ország tud jó traktort gyártani az háborúzni is tud. Nem tudom mi az összefüggés de ez a történelemre is visszanézve tény. Valószínű a nehéziparral függ össze. Törökök csinálják a Sztambul-Belgrád vasutat.

A Nándorfehérvár- Budapestet pedig a kínaiak. Viszont egy rokonom dízel mozdony szerelő. Valaahol lent Szerbiában sokkal durvább terepen Kkragujevác- Beograd vonalon az oroszok időre profi munkát végeztek, de a kínaiak elkezdték a Újvidék -Belgrád vonalat de valami lassú moslék munkát produkálnak. Úgy látszik ha nem otthon vannak, lazsálás van. De én úgy látom ha itt bejön a gebasz, pont itt a fejünkön fog háborúzni mindenki mindenkivel.

Magyarországon amcsi katonák vs Szerbiában oroszok plusz törökök .Nem lepődnék meg ha kínai munkások se munkások lennének valójában. A kínai vasúti melósokkal kapcsolatba szerintem egy részük építő munkás a másik részük a kínai néphadsereg kihelyezettjei.

Egyéb érdekesség ami kis látókörömből még tudok az az, hogy a orbi vucskó itt Szabadkán mulatott privát bulin már túlzottan jóba vannak .ezt onnét tudom hogy a egyik szomszédom portás a orbi cégében, valamint egy barátom rendőr és a gyár környéki utcákat szinte hermetikusan le kellet zárni. Szóval megy a barátkozás, közben telepakolódik az ország mindenféle katona- gyanús elemmel a szélrózsa minden irányából .

Úgy érzem szar helyen lakom ha valahol lesz bár látszat csihi-puhi, Szabadkán és itt a határ mellet biztosan lesz!""

Hozzászólások

1654 #1 Bgyorgy
- 2020-01-19 13:56
nosza akkor legalább lesz értelme itt létünknek !...ilyen közelről akció filmet még nem sokan láttak . Börünkön tapasztaljuk az élet valós oldalát !
80 #2 monguzking
- 2020-01-19 15:28
de azért tisztában kell azzal is lenni hogy nincs több hatalom csak egy létezik s az piramis csucsán lévö mindent láto szem már nem emberi szint tehát akkármelyik oldalon is fogsz harcolni vesziteni fogsz mert csak bábu leszel magasabb erök játékában.....ezzel nem azt mondom hogy nem fogok harcolni csak azt hogy minden reményem már oda mégha ugy is gondolom hogy emberiségnek lenne választása s szabaddá is tehetné magát....
4 #3 Posta Imre
- 2020-01-19 15:44
Ingyenes kínai nyelvoktatás indul Budapest két kerületében

Az oktatásban ingyenesen vehetnek részt a diákok.

Magyarországon elsőként indult útjára az a kínai nyelvoktatási program, amelyet a napokban nyitottak meg – írta a 888. Mint közölték, a programot Dunai Mónika országgyűlési képviselő, az Interparlamentáris Unió Magyar-Kínai tagozatának reprezentánsa indította útjára.

A képviselő a 888-nak elmondta, Kőbánya és a XVII. kerület 9 általános iskolájában ingyenesen, fakultatív módon tanulhatják a kínai nyelvet a diákok az ELTE Konfuciusz Intézet tanárainak közreműködésével, a Kínai Népköztársaság Budapesti Nagykövetsége támogatásával.

Mint kiderült, magát a programot a Kelet-Pesti Tankerületi Központ szervezi a fenntartásában működő nevelési-oktatási intézményekben, az oktatáshoz ezért az érintett tankerülethez tartozó diákok szabadon csatlakozhatnak. A képviselőasszony kiemelte: a cél az, hogy a tanulók közelebbről megismerjék a kínai nyelvet és kultúrát, amely hatalmas lehetőségeket jelenthet a fiatalok számára az életút-tervezésük során.

(Mandiner)
https://mandiner....eruleteben
165 #4 LM
- 2020-01-19 15:57
Monguzking,
Nagyon sokáig azt gondoltam amit Te. Puszta racionalitás és nyers logika jellemzett nagyon sokáig, TUDOM mennyire demoralizáló és elkeserítő, az emberek többsége el sem tudja képzelni a léptéket a kapacitás a potenciált amivel a világelit rendelkezik. Abban is biztos vagyok, hogy már számoltak mindennel amivel számolni lehet, hogy a kontroll náluk maradjon.

DE van amivel nem lehet számolni, csak azzal tudsz tervezni amit ismersz és ők sem ismerhetnek mindent. Ki van zárva, hogy ennél a parazitatelepnél nincsen fejlettebb civilizáció vagy akár csak entitások vagy hívjuk bárminek, szóval egy fejlettebb bárminemű tudatosság. És ha van akkor nem mindegy hogy a parazitatelep egyes lakói, urai és elszenvedői, mit , miért és hogyan csinálnak. Ezért és csakis ezért van értelme vergődni ezen a szemétdombon, legalábbis szerintem. MERT NEM TUDOM ELFOGADNI, hogy ennyi a "lét" amit most látunk és tapasztalunk belőle, egyszerűen NEM LEHETSÉGES, hogy ennyi.
80 #5 monguzking
- 2020-01-19 17:12
LM természetesen sokkal több a létezés de tudjuk régi ösi irásokbol hogy minket embereket géntechnikás klonozással hoztak létre igy vannak jogaik felettünk de univerzális szabad akarat törvénye által lenne joga emberiségnek kinyilványitania hogy szabadok akarunk lenni s saját sorsunk urai.....
1180 #6 Robag
- 2020-01-19 17:18
LM, jól érzed, látod, gondolod!
A Föld egy Karantén világ, ahol a lelkek rehabilitációs idejüket töltik. Direkt van ide beengedve a 'sátán' annak sötét oldala, parazitái, hogy ezzel a bukott lelkek, próbák sokaságával Bizonyitsák mire, melyik oldalra Befogadóak. Mert így van Szabad Akarati döntési lehetőség! Aki visszatalál Önmagához, az már Csak a Szeretetre, Jóra, Igazra... Befogadó és ezzel Megváltja Önmagát a további számüzetéstől! Az a halála után már Szabad Szellemi lényként lehet újra a Mindenség épitő, segítő tagja.
1180 #7 Robag
- 2020-01-19 17:26
Monguzking! A Föld összes írása a hazugságok és félrevezetések tárháza... az állítólagos Ősi iratok is!
A sötét oldalnak és annak parazitáinak Semmi joguk nincs a lélek felett! A lélek valójában a Teremtő szubsztanciája, Isteni részei. Így semmi köze a lélekhez a sötét oldalnak.
Viszont jól tudod, mert minden lényre érvényes a Szabad Akarati Egyetemes Rend. Ez a Föld mozgató rugója, ugyanis minden percben döntenünk, választanunk kell Szabad Akarattal.
Csak sajnos ezt a Sokak Nem Tudják és Nem Élnek Isten adta lehetőségükkel!
819 #8 rozsola
- 2020-01-19 19:06
Mi ez a lelkizés blyáty ?
Vajon a lelkizés megvéd a " vendégmunkásoktól " ?
1180 #9 Robag
- 2020-01-19 19:34
Nem! Ennek a rendszernek az IGNORÁLÁSÁVAL Védené meg, szabadítaná... fel magát az Ember!
Szellemi Lelki lények vagyunk Elsősorban, bár sokan csak az Anyaggal a Formával tudnak azonosúlni, ami a tényeken és az igazságon Nem változtat. Így minden a Szellemi Szfárákban jön létre, ami az anyagban valósúl meg... ennek isszuk most is a levét! Ergo, pont olyan a Világunk, amilyen az emberiség Szellemi, Lelki állapota! Ha a sokak a rosszra, pusztulásra, hazugságra, gonoszságra, háborura... vevők, befogadóak a sötét oldal 'erői' álltal, akkor Ezt fogja megkapni az egész emberiség! Ez ennyire egyszerű! És így jön ide a LELKIsÉG!
80 #10 monguzking
- 2020-01-19 19:37
Robag a szellem egy a mindenhatoval igy valoban senkinek sincs hatalma felette de én a teströl s elméröl s egorol szoltam mikkor azt állitottam hogy annanukiknak van joguk emberek felett mig kinem nyilványitják isteni mivoltukat s nem válnak szabaddá----rozsola lelkizés nem védi meg testet pusztulástol söt én azt mondom hogy harcoljunk utolso vérig gonosz ellen mégha bukásunk boritékolhato is----de halál csak illuzio,akkárcsak rabság igy nincs mit vesztenünk-legyözhetetlenek vagyunk végsö soron....
1767 #11 Dodo
- 2020-01-19 21:00
Nekem már az is fura, hogy milyen sok Ukrán jön dolgozni és hát nagyrészük egész fiatal férfi.. Ukrajnában nincsen véletlenül háború? Furcsa még úgy is, hogy nincsen sok lehetőség ott.. Akkor viszont miért nem omlik össze Ukrajna ha ennyire sokan mennek el tőlük főleg egy finanszírozott háború közben! Kurva kevés az info csomó dologgal kapcsolatban! Terelik a híradók a témát más dolgokra van amiről meg hallgatnak közben lehet, hogy már atomot is ledobtak valahol... Kína mikor támadja meg Tajvant? Vagy az USA a németeket? Nem lepődnék meg...
1180 #12 Robag
- 2020-01-19 21:28
Monguzking, értelek. Bár ezt a Grüll papa annunaki mesét nem venném készpénznek! Abban teljesen egyet értek Veled, hogy végre vissza kell találnunk Önmagunkhoz, az IstenEmberi minőségünkhöz és ennek hangot is kell(ene) adni, hamár Társteremtői vagyunk ennek a világnak. És így váltaná, szabadítaná meg magát az ember... így válhatna ismét Szabad, Szellemi lénnyé! Így végső soron van miért tekerni, kihozni a földi életből a legjobbat, legtöbbet! Ez a szabadulásunk kulcsa...

A lélek halhatatlan, viszont nagyon nem mindegy, mi vár a halál után. Pont ezért kaptuk a lehetőséget, hogy az emberi lét alkalmával változtathassunk, felszabadíthassuk önmagunkat a további Számüzetés, Rabság... alól.
1349 #13 Nagy Levente
- 2020-01-19 22:36
Monguzking, az annunakik géntechnikás kolonozálása a Földön - legjobb tudomásom szerint - csak a fekete bőrű emberek egy részére vonatkozik! Pl. A magyarok őseit nem itt a Földön genetizálták (Genesis)! Ők nem a "sátáni" sötétség oldaláról érkeztek, hanem a "Teremtő tiszta forrásából merítve" igyekeztek tudást átadni a többi Földlakó embernek! Ez abban mutatkozik meg, hogy mi magyarok őriztük meg Európa szerte legtovább, eme tudáson alapuló "Szent Koronának" is nevezett szakrális Tetemtő rendet. A Corpus Juris tanúsága szerint ezt három szóval jellemezte I. András király, amikor betiltja, így: Skhytikus, gentilis, etnikos et rítus" vagyis népi, nemzeti, szkíta szokásrend! Ők voltak - ahogyan Grandpierre Attila megnevezi - a királyi szkíták vagy mágusok, táltosok, tudók! Ezután a tiltás után egyre jobban "elhalványult" kultúrája, mígnem a magyar paraszti társadalom kiírtásával a kommunista-szocializmus végére és a kapitalista-liberalizmus módszerváltás kezdetére a privatizációkkal stb. teljesen megszűnt ez a hagyomány és kultúra!
561 #14 kormosl
- 2020-01-20 08:26
Szerintem a Föld, a természet csodálatos, a Teremtés remekműve. Ebből kifolyólag arra a következtetésre jutottam, hogy az elmegyógyintézetet nemsokára felszámolják. Valószínüleg mi most egy pályazat résztvevői vagyunk.
80 #15 monguzking
- 2020-01-20 18:20
Robag nem értek egyet azzal hogy a föld börtönbolygo lenne bár kétségkivül látszolag karanténben van de ez inkább azzal van összefüggésben hogy az emberiség igen fiatal faj mondhatni csecsszopo még s ráadásul programozottak emberek---de ha megnézzük kisgyerekeket föleg csecsemöket én nem látok bennük gonoszságot hanem ellenkezöleg ártatlanságot---emberek nem azért válnak olyannokká mint jelenleg mert elözö életükben gonoszok,ostobák,erkölcstelenek voltak hanem azért mert ilyen a család,a tanárok,a papok,az egész társadalom--meggyözödésem hogyha egy gyermek szerettel teli világban jön világra akkor sosem válik gonosszá,,,
80 #16 monguzking
- 2020-01-20 18:41
Nagy Levente én ugyan nem hiszek abban hogy minden ember vissza lehetne vezetni ádámhoz s évához de genetika nem azt mutatja hogy csak feketék lettek volna annanukik által földön geneziálva mig mások nem hiszen ugyan vannak rassz különbségek de lényegében minden ember azonosan épül fel--ugyanugy osztodik s eleinte semmi különbség nincs s ami lényeges hogy elöször az hüllöagy jön létre s nem véletlenül nevezzük hüllöagynak mert ez hüllö gének hozzák létre s tény mi magyarok is igy jövünk létre tehát nincs hogy sötét sátáni s áldásos fény teremtés csak egy teremtés van--bár kétségkivül vannak fajok kikben több hüllögén van bár messze a legtöbb a hibrid családok tagjaiban van---tudjuk summérok agyagtábláibol hogy eleinte tiszta vérü annanukik irányitották földet 8 király 241000évig utalkodott aztán megprobálták elpusztitani teremtményeiket az embereket de nem sikerült igy ezután már kevert ember-annanuki hibridek uralkodnak egészen a mai napog bár ugy látom hogy akkármennyire is igyekeznek vérvonalukat megörizni egyre jobban emberré válnak s csökken hüllö génállományuk ár azért elit még mindig szörnyetegböl állnak kiket elkell pusztitani----de testi szintröl beszélek---lelkek származhatnak magasabb világokbol
1349 #17 Nagy Levente
- 2020-01-20 22:25
Monguzking, én a magyar és vele egy kultúrájú (törzsszövetségi) közönségeket irányító "rétegre" értettem ezt. Akik a Teremtő rendre tanították elsősorban ezeket a közösségeket abból a célból, hogy a jó példa ragadós legyen és más emberi népek közösségei is vegyék át. Egy ideig ment is ez, majd más irányból - a sötétség felől - érkezettek ezt - a nevezzük programot - felülírták! Hol erőszakkal (háború), hol manipulációkkal! Az, hogy ma minden ember - köztük a magyar is persze - rendelkezik, ezzel a hüllő génállománnyal - ahogy te is írod - egy másik - az Androméda galaxisban - született döntés eredménye! Ez is - mint minden - a nagy terv része! Én ezt a döntést, mivel az emberi fajok és a hüllő fajok közötti háborúknak vetett - itt a Földön - véget, úgy gondolok rá, hogy: "a pokol útja is csupa jóindulattal van kikövezve"! Az tudva levő, hogy a földi emberben ebből a genetikából jóval kevesebb van átlag 10 %, míg ma - és már elég rég - a Föld országait irnyító sötétség pusztító világerőinek entitásaiban - direkt nem embernek nevezem őket, mert ők a farizeus zsidó elit családok kékvérű hibrid fekete "nemessége" - ez átlag 50 %! De a nagy átlagot ezzel az ő általuk az emberiségre erőltetett rend(etlen)szerükkel, programukkal, ezen a 10 % körüli lebutított szinten sikerül tartaniuk! Ahogyan Te is írod: a mai családban lévő mára megszokott szokásokkal, tanárokkal, papokkal, politikusokkal karöltve! Igen, mikor ezt olvastam engem is megdöbbentett, hogy bennünk emberekben is - ahogyan a hagyomány írja - még ha jóval kisebb mértékben is, de ott az árny (hüllő hibrid gén), de még jóval nagyobb arányban ott a fény is! Ezt nem szabadna hagyni, ezek által teljesen kialudni, elsősorban magunkban és saját jól felfogott érdekünkben! Ez köt(ne) minket földi embereket, - ha Őrá figyelünk - sokkal jobban a Teremtő Őstenhez, mint a Pusztító démonhoz! Ezért kellene, - ahogyan a Robag is írja - ezt a rend(etlen)szert, INGNORÁLNI, BOJKOTTÁLNI! Ha már fizikailag nem is lehet, mert ahhoz már túl késő, hogy visszacsináljuk a "rég elfeledettet", akkor mentálisan! Sajnos most az emberek többsége nem tudja elengedni ezt a pusztító világerőt és rendszerét magából, elsősorban a sorozatos manipulációk, a pénz stb. miatt! Ezért nem is érezhetjük jól magunkat ebben, mert ebben nem tud "felragyogni" az IGAZSÁG FÉNYE, mert nincs benne IGAZSÁG! Én így tudom és gondolom. Több "forrásban" is ez szerepel!
69 #18 Szalonna
- 2020-01-21 07:00
Nem kell félni, nem fog fájni. Annó Jugoszláviát is létrehozták, utána háború keretében megszüntetésére kerület. Most az ún Szerbiában is ezt teszik. Ez valakinek még új? Plusz köze lehet a Szerb albán helyzethez is.
69 #19 Szalonna
- 2020-01-21 07:07
A traktor meg a háború olyan bonyolult? A traktor terepmunkára tervezett eszköz, tehát az ipari termelés úgy van beallitva, hogy azonnal át tudjanak állni hadira. Az oroszok 100% hogy tartanak fenn ilyen gyárakat. De ez megint valami figyelemnek az elterelése lesz, mert ami ott épül az valóban már amott meg ott van, de ide kell hogy figyeljen mindenki s nem oda. Nem bonyolultabb ez.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 3.37 másodperc
3,453,664 egyedi látogató