Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Riadó! Gyermekrablás!

GondolatokBiztosan Emlékeztek a Bolvári családra, Ágikára, Istvánra és tündéri gyermekükre, aki szabadnak született és már múlt év novemberében Kalocsára azért gyűltünk össze egy gyerekrablást követően, hogy mellettük emeljünk szót és a hivatalos szervek képviselőinek véleményét is megismerhessük (de ezzel ők nem éltek). Nos, Istvánék azóta is rendszeres vendégeink a babával. Ám, ma csapdát állítva nekik a szülőket, mint potenciális tanúkat berendelte a kalocsai kapitányság, majd nagy erőkkel kiszállva Dusnoki házukhoz elrabolták gyermeküket és Ágit a kalocsai kapitányságra vitték. A gyermek ismeretlen helyen van. Ági ezt írta:

"Szia Imre!
Semmi papírt nem kaptunk tehát egyértelmű a gyerekrablás! ezt egy gyámügyes is megerősítette. Amit most küldünk azt soha nem adták át nekünk, hanem a rendőrségen csak másolatot kaptunk mi szerint ez az ügy és a gyerekünket már el is nevezték valami Kovács Péternek és azonnal akarnak kreálni egy titkos örökbefogadást. el akarják tüntetni!"


Itt a videó: Link

Nem lehet elmondani, mit érzek, érzünk. Gyilkolhatnékom van. Nyilván ezt ezek pontosan tudhatják és erre is alapoznak. Titkosszolgálati operáció. Minden érintettet egyesével lehetne felkeresni, családostól...., de ne szaladjunk a dolgok elébe.

Mit tehetünk? Demonstrálni? Kinek? Minek? Elvágni a kalocsai rendőröknek mondott (nem különbek, mint a többi mocskos görény "magyar" rendőr) karrierjét, persze az országos rabbitanács vezetőivel együtt, akik nem csak a gyerekrablásokat intézik, hanem minden más bűnszövetkezeti ügyletet is? Amit tettem idáig, hogy jeleztem a szándékot.

Dusnok, gyerekrablás, támadás, Bolvári István és családja ellen
Beérkező levelek
x
bubó Doki

11:01 (6 órával ezelőtt)

címzett: Ügyelet; New; hirlap; Echo; Hír; Katonai; Duna; TV2; MTV; Nemzetbiztonsági; Nemzetbiztonsági; Police; rtlklub.hu; IGOR; tek; kalocsark; jegyzo

Link
Teljesen nyilvánvalóan provokáljátok a csapatot. Láthatóan vérontást akartok. Most beszéltem Bolvári Istvánnal, akinek a házát körül vették a "rendőrnek" látszó zsidó -fasz-szopók, hogy a gyámüggyel karöltve megismétlik a novemberi gyerekrablást. A telefonját azóta letiltották, nem érem el őket. Értelmét nem látom a kalocsai rendőrségi maffia központhoz vonulásnak. Nem akarok én már "tüntetgetni", ahogy korábban sem. Likvidálni kell benneteket a legmagasabb szinteken, ahogy azt már szinte kikönyörgiTEK évek óta, bizonyítva magyarellenes bűneitekkel, de el kell ismernem, jól teszitek. A sok agybaxott zombi ugyan nem ért semmit, de egyre többen ébrednek rá, mi a helyzet itt új-izraelben. Közben Istvánnak sikerült elérni és tájékoztatott, hogy a feleségét elvittétek a picivel és addig nem lesz elengedve, amíg nem "anyakönyvezteti" a babát. Mondtam neki, hogy kényszer alatt bármit megtehet, nem számít. Kényszer hatására én is hajlamos lennék embernek tekinteni benneteket, hulladékokat. Az más kérdés, hogy aztán mi lesz itt Isten országában. Mivel 20-án, Baján Kovács Áron Dezső "bajai molotovos végrehajtó iroda-elhárító) tárgyalásán Áron nem szorgalmazta a helyi taláros állatkák megpiszkálását, így hiába készültetek lövöldözésre. Az még kivár. Csapat kell hozzá. Úgy tűnik lesz. Igazából már nem is izgat, mikor, hol és hogyan, de betartom az ígéretem. Pusztán szeretetből. Ti meg provokáljatok csak közpénzből és "rendfenntartás" és "törvényesség" maszlagja mögé bújva.
Volt rá több, mint 10 évetek, hogy értelmes beszélgetések szülessenek a "hivatalok" maffiaállományába beágyazott érdemes magyarok között és közöttünk. Nem volt rá egy fél napja egyikteknek sem, hogy vegye a bátorságot és elmondja, miért és mit látunk rosszul, vagy éppen jól? Mindenképpen "terroristát" akartok csinálni belőlem? Még anarchistának sem vagyok jó, terroristának meg már régen is túl jó voltam. Na, szerintem ezt is túltárgyaltam magammal. Ha ennyire ráértek egy értelmesebb FSZB-Mosszad ügynökkel szívélyesen megtárgyalnám a jövőt, de ha nincs ilyen, jöhet pár idióta bunkó tuskó is őrözni a villanyoszlopot. Ki ne dőljön.

Ti meg - szokás szerint- baxátok szájba a jó kurva zsidó anyátokat! Jelszó: Antiszemitának lenni hazafias kötelesség!

Maradok tiszteletlenül!

Posta Imre

De ez már nem lesz elég. Szerveződjünk meg sebtiben és vegyük kézbe ennek a tetves hordának a nyelőcsövét! Ma vagy 5-ször hívtam a kalocsai kapitányságot, de a titkárnőn túl nem jutottam, a parancsnok bujdokolt, letagadta magát, majd már a portaszolgálatos kapcsolása utána titkárságon sem vették fel. Gyáva szarok, csak egyenruhában nagy a pofájuk, meg, hogy parancsra tették.

Első lépés! Holnap találkozó Dusnokon a Bercsényi utca 18-nál 10-11 magasságában. Odamenet mi meglátogatjuk a kalocsai nagy pofájú hű de bátor rendőrtestüreget, csak békésen. (Csak mélán jegyzem meg, nem vagyok vérengző alkat, de ezeket kiteríteném már a társaikkal együtt, mindegy mit hoznak fel "mentségeikre".) Most valószínű csak zárt ajtókat találunk meg a TEK-et és más megfigyelő, vagy beavatkozó alakokat. Pár kérdésem van a "parancsnokhoz", ha már arra járok. Tekint ezt bemelegítésnek, ismerkedésnek.

Mivel nem tudjuk, hol van a baba, de valószínű Baján kell keresni, így majd arra visz az utunk. Kérjük a "rendezvény" biztosítását, ha már ilyen moslék módon akarják egységbe kovácsolni a nemzetet. Fegyvert ne hozzatok egyelőre, ugyan rendes ember rendőrnek már rég nem megy, csak tetű és az is marad ott ebben a rohadt zsidó-cigány maffiában, mely közpénzből terrorizál bennünket, csak kicsiben nem érdemes likvidálni őket. Majd elintézzük ezt még katonásan.

Szóval, aki tud, jöhet a fiatalok mellé szolidaritását kimutatni.

Nyilvánvaló, hogy a szolgálatok keze van ebben és ne legyetek meglepve, ha nem csak elméleti síkok mozognak majd.

Várunk benneteket!

Jogilag természetesen minden a legnagyobb rendben! Csakhogy Magyarországon a jog becsület kérdése, ahogy azt viktor-viktor volt kegyes tudatni. Nos, itt tartunk. Kicsit érzékenyek vagyunk már. Talán nem is baj.

Hozzászólások

1349 #77 Nagy Levente
- 2020-01-24 19:29
A Kubinyi Tamást is fel kellene kicsit "homályosítani", hogy ha egy párt benn van most a parlamentben - mint a Mi hazánk is vagy bármelyik - az hazaáruló vagy hülyék gyülekezete! Nem tudom melyik a jobb neki? Vagy nekünk? Szerintem egyiksem!
99 #78 MORMOTA1968
- 2020-01-24 23:31
Kedves Imre! Jobbulást! Egyébként kinek nem volt eddig is egyértelmű, hogy "titkosszolgálati" akció áll a Dusnoki gyermekrablás mögött? Miután megnyilatkoztak és több PI klubos, körös rendezvényen is megjelentek, ez egyértelmű üzenet volt a "valakik" részéről! Hogy ki adta ki a parancsot? Ki tudja? Tel Aviv, a jezsuiták, CIA, bármelyik állhat az ügy mögött! Persze szigorúan csak a magyarnak mondott titkosszolgálatok valamelyikének közreműködésével!

Míg friss a nyom, addig kellene elindulni rajta! Kezdve a gyámügyesekkel, akik elvitték a babát! És hogy tőlük hová, kiknek a kezébe került át! NINCS EGYETLEN KIBASZOTT TITKOS SZOLGÁLATIS SEM, AKIBEN MEGMOZDULNA VALAMIFÉLE LÉLEK, KÜLÖNÖSEN HA A SAJÁT GYEREKEIRE NÉZ OTTHON?

Ha megnézitek az összes nyomoroncot, aki tudja, hogy "SÚLYOS BŰNT" követett el emberek ellen, azért akárhogy is próbálják elnyomni a lelkiismeretüket, a pofájukra kiül egy idő után a bűnük! Azért néznek ki úgy, mint a mosott szar egy idő után a nyomoronc multimilliárdosok is! MINDENÉRT MEG KELL FIZETNI AZ ÁRAT! Anyagi jólétért cserébe az egészségük megy tönkre!

Én azért nagyon rászállnék azokra a mocskokra, akik ebben az egész gyermekrablási ügyben bármilyen részt vállaltak! Ha az én gyermekem próbálnák elvenni, ha lenne, annyit ölnék le belőlük helyben, ahányat csak tudnák, mielőtt leterítenének egy lövéssel! s_ratata

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.40 másodperc
4,615,360 egyedi látogató