Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Riadó! Gyermekrablás!

GondolatokBiztosan Emlékeztek a Bolvári családra, Ágikára, Istvánra és tündéri gyermekükre, aki szabadnak született és már múlt év novemberében Kalocsára azért gyűltünk össze egy gyerekrablást követően, hogy mellettük emeljünk szót és a hivatalos szervek képviselőinek véleményét is megismerhessük (de ezzel ők nem éltek). Nos, Istvánék azóta is rendszeres vendégeink a babával. Ám, ma csapdát állítva nekik a szülőket, mint potenciális tanúkat berendelte a kalocsai kapitányság, majd nagy erőkkel kiszállva Dusnoki házukhoz elrabolták gyermeküket és Ágit a kalocsai kapitányságra vitték. A gyermek ismeretlen helyen van. Ági ezt írta:

"Szia Imre!
Semmi papírt nem kaptunk tehát egyértelmű a gyerekrablás! ezt egy gyámügyes is megerősítette. Amit most küldünk azt soha nem adták át nekünk, hanem a rendőrségen csak másolatot kaptunk mi szerint ez az ügy és a gyerekünket már el is nevezték valami Kovács Péternek és azonnal akarnak kreálni egy titkos örökbefogadást. el akarják tüntetni!"


Itt a videó: Link

Nem lehet elmondani, mit érzek, érzünk. Gyilkolhatnékom van. Nyilván ezt ezek pontosan tudhatják és erre is alapoznak. Titkosszolgálati operáció. Minden érintettet egyesével lehetne felkeresni, családostól...., de ne szaladjunk a dolgok elébe.

Mit tehetünk? Demonstrálni? Kinek? Minek? Elvágni a kalocsai rendőröknek mondott (nem különbek, mint a többi mocskos görény "magyar" rendőr) karrierjét, persze az országos rabbitanács vezetőivel együtt, akik nem csak a gyerekrablásokat intézik, hanem minden más bűnszövetkezeti ügyletet is? Amit tettem idáig, hogy jeleztem a szándékot.

Dusnok, gyerekrablás, támadás, Bolvári István és családja ellen
Beérkező levelek
x
bubó Doki

11:01 (6 órával ezelőtt)

címzett: Ügyelet; New; hirlap; Echo; Hír; Katonai; Duna; TV2; MTV; Nemzetbiztonsági; Nemzetbiztonsági; Police; rtlklub.hu; IGOR; tek; kalocsark; jegyzo

Link
Teljesen nyilvánvalóan provokáljátok a csapatot. Láthatóan vérontást akartok. Most beszéltem Bolvári Istvánnal, akinek a házát körül vették a "rendőrnek" látszó zsidó -fasz-szopók, hogy a gyámüggyel karöltve megismétlik a novemberi gyerekrablást. A telefonját azóta letiltották, nem érem el őket. Értelmét nem látom a kalocsai rendőrségi maffia központhoz vonulásnak. Nem akarok én már "tüntetgetni", ahogy korábban sem. Likvidálni kell benneteket a legmagasabb szinteken, ahogy azt már szinte kikönyörgiTEK évek óta, bizonyítva magyarellenes bűneitekkel, de el kell ismernem, jól teszitek. A sok agybaxott zombi ugyan nem ért semmit, de egyre többen ébrednek rá, mi a helyzet itt új-izraelben. Közben Istvánnak sikerült elérni és tájékoztatott, hogy a feleségét elvittétek a picivel és addig nem lesz elengedve, amíg nem "anyakönyvezteti" a babát. Mondtam neki, hogy kényszer alatt bármit megtehet, nem számít. Kényszer hatására én is hajlamos lennék embernek tekinteni benneteket, hulladékokat. Az más kérdés, hogy aztán mi lesz itt Isten országában. Mivel 20-án, Baján Kovács Áron Dezső "bajai molotovos végrehajtó iroda-elhárító) tárgyalásán Áron nem szorgalmazta a helyi taláros állatkák megpiszkálását, így hiába készültetek lövöldözésre. Az még kivár. Csapat kell hozzá. Úgy tűnik lesz. Igazából már nem is izgat, mikor, hol és hogyan, de betartom az ígéretem. Pusztán szeretetből. Ti meg provokáljatok csak közpénzből és "rendfenntartás" és "törvényesség" maszlagja mögé bújva.
Volt rá több, mint 10 évetek, hogy értelmes beszélgetések szülessenek a "hivatalok" maffiaállományába beágyazott érdemes magyarok között és közöttünk. Nem volt rá egy fél napja egyikteknek sem, hogy vegye a bátorságot és elmondja, miért és mit látunk rosszul, vagy éppen jól? Mindenképpen "terroristát" akartok csinálni belőlem? Még anarchistának sem vagyok jó, terroristának meg már régen is túl jó voltam. Na, szerintem ezt is túltárgyaltam magammal. Ha ennyire ráértek egy értelmesebb FSZB-Mosszad ügynökkel szívélyesen megtárgyalnám a jövőt, de ha nincs ilyen, jöhet pár idióta bunkó tuskó is őrözni a villanyoszlopot. Ki ne dőljön.

Ti meg - szokás szerint- baxátok szájba a jó kurva zsidó anyátokat! Jelszó: Antiszemitának lenni hazafias kötelesség!

Maradok tiszteletlenül!

Posta Imre

De ez már nem lesz elég. Szerveződjünk meg sebtiben és vegyük kézbe ennek a tetves hordának a nyelőcsövét! Ma vagy 5-ször hívtam a kalocsai kapitányságot, de a titkárnőn túl nem jutottam, a parancsnok bujdokolt, letagadta magát, majd már a portaszolgálatos kapcsolása utána titkárságon sem vették fel. Gyáva szarok, csak egyenruhában nagy a pofájuk, meg, hogy parancsra tették.

Első lépés! Holnap találkozó Dusnokon a Bercsényi utca 18-nál 10-11 magasságában. Odamenet mi meglátogatjuk a kalocsai nagy pofájú hű de bátor rendőrtestüreget, csak békésen. (Csak mélán jegyzem meg, nem vagyok vérengző alkat, de ezeket kiteríteném már a társaikkal együtt, mindegy mit hoznak fel "mentségeikre".) Most valószínű csak zárt ajtókat találunk meg a TEK-et és más megfigyelő, vagy beavatkozó alakokat. Pár kérdésem van a "parancsnokhoz", ha már arra járok. Tekint ezt bemelegítésnek, ismerkedésnek.

Mivel nem tudjuk, hol van a baba, de valószínű Baján kell keresni, így majd arra visz az utunk. Kérjük a "rendezvény" biztosítását, ha már ilyen moslék módon akarják egységbe kovácsolni a nemzetet. Fegyvert ne hozzatok egyelőre, ugyan rendes ember rendőrnek már rég nem megy, csak tetű és az is marad ott ebben a rohadt zsidó-cigány maffiában, mely közpénzből terrorizál bennünket, csak kicsiben nem érdemes likvidálni őket. Majd elintézzük ezt még katonásan.

Szóval, aki tud, jöhet a fiatalok mellé szolidaritását kimutatni.

Nyilvánvaló, hogy a szolgálatok keze van ebben és ne legyetek meglepve, ha nem csak elméleti síkok mozognak majd.

Várunk benneteket!

Jogilag természetesen minden a legnagyobb rendben! Csakhogy Magyarországon a jog becsület kérdése, ahogy azt viktor-viktor volt kegyes tudatni. Nos, itt tartunk. Kicsit érzékenyek vagyunk már. Talán nem is baj.

Hozzászólások

2 #20 gerry
- 2020-01-23 11:29
amiröl "...elsőként a HírAréna Online és a Hírháttér Multimédia rántotta le a leplet."

Na persze.

De azért nem baj, ha a nyilvánosság felé több infó terjed. Az a fontos, hogy a házaspárt ne tudják suba alatt elintézni és a gyerek visszakerüljön az anyához, a hivatali mocskok pedig nyakuknál fogva egy magasabb szintre emelkedjenek!

Tényleg itt az ideje aktíválni az "Eltakarító brigádokat".
3 #21 Enid
- 2020-01-23 11:44
Én azt "vártam", hogy a videó alatt seperc alatt név, lakcím, beosztás stb-vel jelenik meg a bátor babarabló hadosztály.

Ezek szerint senki nem ismert fel senkit a videón. :o
684 #22 atacama
- 2020-01-23 13:25
1349 #23 Nagy Levente
- 2020-01-23 13:48
Az ezzel a "HírAréna" és "Hírháttér Multimédia" féle "megoldásokkal" a baj, hogy az ő (vagyis a kufár, bolsevik zsidó) által hozott törvényekre hivatkozva akarnak ellenük tenni bármit is! Megsúgom nekik: Nem fog menni! Ez mind beetetés meg gumicsont! Nemzetet kell szervezni, ami még ha valamilyen állami formát is ölt - ha van egyáltalán ilyen - biztos nem ezeket a gyermekrabló bűnözőket tartja a "status quo"-n! Itt még nem is elsősorban a végrehajtás "szakembereit" - mert azok is "csak" csicskák - értem, hanem a minisztereket, államtitkárokat és az azok felett állókat! Mert, ezért ők a legnagyobb felelősök, amiért így szerveznek országot!
Az a probléma gyökere, hogy pl. ezek a pusztító zsidó világerők pont a családok, a nemzettségek és nemzetek ellen a tradícionális kapcsolatok ellen szerveztek I., II. világháborúkat is és véghez is vitték akaratukat! Most még tán cudarabb a helyzet - mert azóta is sokat süllyedt az emberiség az ellene elkövetett gyalázatok okán: lsd. világháborúk, kommunizmus, kapitalista privatizációk stb.!
Itt és most teljesen egyetértek veled Gerry: "Tényleg itt az ideje aktíválni az "Eltakarító brigádokat"."
Isten óvjon mindannyiónkat!
684 #24 atacama
- 2020-01-23 15:33
az édesanyjától erőszakkal elválasztott csecsemőt mivel táplálják ilyenkor?mivel mérgezik? az oltásokról nem is beszélve amit hama gyorsan beleinjektáltak...
99 #25 MORMOTA1968
- 2020-01-23 15:39
Rabszolgaság-Wikipédia. Most csak két mondatott idézném belőle. "A rabszolga olyan ember, akit megfosztottak személyes szabadságától, tárgyként kezelik és mint ilyen, valaki másnak a tulajdona! Fontos jellemző, hogy a szabadságtól való megfosztás "FIZIKAI" vagy "INTÉZMÉNYESÍTETT ERŐSZAKKAL" történik, célja a "GAZDASÁGI KIZSÁKMÁNYOLÁS!"

És még valami nagyon fontos dolog! A "RABSZOLGA UTÓDAI, GYERMEKEI IS A GAZDA TULAJDONA!!!!!!!!!!!!

És mint a "DUSNOKI" példa is mutatja "MI MINDANNYIAN A MAGÁT ÁLLAMNAK NEVEZŐ "SZERVEZETT BŰNÖZŐI CSOPORT" RÖVIDEN: "MAFFIA" TULAJDONA VAGYUNK, AZ UTÓDOKKAL EGYÜTT ÉS VALAMENNYIÜNKET TÁRGYKÉNT KEZELNEK! ÉRTÉKET TERMELŐ VAGYON TÁRGYKÉNT!

MINDEZ EZER SZÁZALÉKOSAN BIZONYÍTHATÓ!!!!!!!!!!

Viszont az is igaz, hogy ezek csak "VÉGREHAJTÓ CSICSKÁI" egy náluk is mocskosabb HATALOMNAK! "A JUDEO KATOLIKUS ZSIDÓ VATIKÁNNAK, MINT AZ "ÚJ ZSIDÓ RÓMAI BIRODALOM KÖZPONTJÁNAK, AHOVÁ MINDEN GYARMATORSZÁG ÉVES ADÓBEVÉTELE 60%-A ÉRKEZIK!" AZÉRT CSAK 60%-A, MERT 40%-OK MEGTARTANAK MAGUKNAK A VILÁGZSIDÓSÁG CSÁSZÁRAI, A "ROTHSCHILDOK!" s_ratata

És a legszebb az egészben, hogy ebben a "MODERN KORI RABSZOLGASÁGBAN" SAJÁT MAGADAT KELL ELTARTANOD, AMI HASZNOT PEDIG TERMELSZ ÉLETEDBEN, ANNAK CSAK A TÖREDÉKÉT, MORZSÁKAT TARTHATSZ MEG MAGADNAK ÉS HASZNÁLHATSZ FEL!" Plusz, mint "TERMÉKKÉNT, ÁRUCIKKÉNT" HATALMAS VAGYONOKAT KERESNEK RAJTAD ÉS UTÓDAIDON A ZSIDÓ TŐZSDÉKEN! ÉS A HATALMAS TÖBBSÉG ERRŐL MIT SEM TUDD!!!
4 #26 Posta Imre
- 2020-01-23 15:57
Na, haza értem, remélem a csapat is rendben van. Kemény menet volt. Gyerek nincs, ügy sincs. Országos botrány felé tolják az "ügyeket". lesz videó. Tanulságos. Most úgy tűnik, nem úszhatjuk meg a "fizikai erőszakot". Ki tudja. Rá vagyok készülve.
1786 #27 Zsuzsa
- 2020-01-23 16:56
A bajai és kecskeméti gyermekotthon személyesen fel lett keresve? Gyermekotthonban dolgozókat, ha vannak ilyen ismerősök őket se felejtsük megkeresni! A gépezet beindul, ha sok helyen keresünk, tájékoztatunk! Biztos vannak gyermekotthon honlapok, csoportok, ápolók csoportja, ilyen helyekre se felejtsünk a baba fényképével feltölteni egy jól megfogalmazott felhívást!
4 #28 Posta Imre
- 2020-01-23 17:37
Mindenhol voltunk, mit a mesében. Az ötlet nem rossz!
107 #29 aki
- 2020-01-23 17:39
mi a gyonyoru kis gyermek teljes neve?
1648 #30 Avian
- 2020-01-23 18:33
Valahogy Viktor Viktornak kéne a dolgot elöadni..legmagasabbra kell menni a fejhez nem létrázni ezekkel erre arra.Én már vén vagyok de mikor ezekkel volt bajom egyböl legfelülre....És bocs de eröszakosan ahogy velünk tettek "bárkik".
Végignézve olvasva talán megértve a tényállást, gyerekek a királyoknak is volt papirjuk hogy kia fene gyerekei voltak..igen tudom tözsdéznek az élöembermunkaerövel...de az anya helyében én átgondolnám.Én is eggyüttélésböl szültem és a lánynevemre anyakönyvezte a kórház önjárók ezek...személyi számot nemis kapott..az apa intézte aztán hogy nevére kerüljön, jaja én hiába mentem 5 pecsétes paperral meg 2 tanuval hogy kié a gyerek a lánynevemre irták de a kis kezén a cetlin az én nevem volt családinévként, máig meg van.A szabadságot nem éppen a papirhiány adja..hogy megy majd közösségbe isibe...Nem szabadok vagytok hanem pont most rabok....lelkileg!
51 #31 Skorpio58
- 2020-01-23 18:42
N É Z Z É T E K ! !
http://www.kubiny...
4 #32 Posta Imre
- 2020-01-23 18:44
Bolvári Bátor Nyilas
1899 #33 soldika
- 2020-01-23 18:58
Ha még nem láttátok :
https://www.kaloh...-keszulnek
51 #34 Skorpio58
- 2020-01-23 19:08
Imre!
Meghívott Tamás szombat délutánra!
684 #35 atacama
- 2020-01-23 19:24
soldika ki a falubéli informátor? még a végén földalatti mozgalom is lesz a csapatból!
99 #36 MORMOTA1968
- 2020-01-23 19:32
Már az első gyermekrablás után be kellett volna kamerázni az utca felé mindent! Most megvolna az elkövetők pofázmánya! Egy saját kamera se ártana már a PI klubnak, ami Imrénél lehetne mindig! Most is jól jött volna egy! PI pénzügyi keret esetleg? De sokszor jól jönne egy anyagi alap, amiből finanszírozni lehetne fontos dolgokat, ügyeket!
4 #37 Posta Imre
- 2020-01-23 19:37
Sodika, volt benn egy rossz arcú fotós a helyi "újságtól". Ő lesz a hunyó.
99 #38 MORMOTA1968
- 2020-01-23 19:47
Kedves Soldika! Azt már látom, a cikket elolvasva, hogy aki írta nem "magyar" ember volt, no meg hot fogalma sincs semmiről! A "POSTA IMRE HONLAPRÓL" egy nyík se, annyi se! Nehogy mán "REKLÁMOT" csináljanak véletlenül a honlapnak! Radikális! Ha "MI TAPOSNÁNK AZ Ő NYAKUKON ÉS NEM ŐK A MIÉNKEN, AZ VOLNA A RADIKÁLIS! Meg az igazságos!

Ma is bőszen antiszemétkedtek a híradóban, a holokamujuk kapcsán, amit igyekeznek az egész világra rákényszeríteni! Kérdezze már meg tőlük valaki, ki a fa..om, vagy mi a gyíkom az a "szemita" hogy a hallatán térdre kell rogynia mindenkinek világszerte? Meg hogy hogy lehetséges az, hogy "ZSIDÓ BANKÁROK" pénzelték az összes véres és pusztító forradalmat, háborút, világháborúkat? Még az ő fajtájuk "begyűjtését" is! Hányhatnékom van már attól, hogy mennyire pofátlanok! Minden egyes nap bebizonyítják a világ népeinek, hogy "ŐK" egy teljesen különálló faj és eszük ágában sincs beolvadni egyetlen őket befogadó népbe sem! s_ratata

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.10 másodperc
4,458,125 egyedi látogató