Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Riadó! Gyermekrablás!

GondolatokBiztosan Emlékeztek a Bolvári családra, Ágikára, Istvánra és tündéri gyermekükre, aki szabadnak született és már múlt év novemberében Kalocsára azért gyűltünk össze egy gyerekrablást követően, hogy mellettük emeljünk szót és a hivatalos szervek képviselőinek véleményét is megismerhessük (de ezzel ők nem éltek). Nos, Istvánék azóta is rendszeres vendégeink a babával. Ám, ma csapdát állítva nekik a szülőket, mint potenciális tanúkat berendelte a kalocsai kapitányság, majd nagy erőkkel kiszállva Dusnoki házukhoz elrabolták gyermeküket és Ágit a kalocsai kapitányságra vitték. A gyermek ismeretlen helyen van. Ági ezt írta:

"Szia Imre!
Semmi papírt nem kaptunk tehát egyértelmű a gyerekrablás! ezt egy gyámügyes is megerősítette. Amit most küldünk azt soha nem adták át nekünk, hanem a rendőrségen csak másolatot kaptunk mi szerint ez az ügy és a gyerekünket már el is nevezték valami Kovács Péternek és azonnal akarnak kreálni egy titkos örökbefogadást. el akarják tüntetni!"


Itt a videó: Link

Nem lehet elmondani, mit érzek, érzünk. Gyilkolhatnékom van. Nyilván ezt ezek pontosan tudhatják és erre is alapoznak. Titkosszolgálati operáció. Minden érintettet egyesével lehetne felkeresni, családostól...., de ne szaladjunk a dolgok elébe.

Mit tehetünk? Demonstrálni? Kinek? Minek? Elvágni a kalocsai rendőröknek mondott (nem különbek, mint a többi mocskos görény "magyar" rendőr) karrierjét, persze az országos rabbitanács vezetőivel együtt, akik nem csak a gyerekrablásokat intézik, hanem minden más bűnszövetkezeti ügyletet is? Amit tettem idáig, hogy jeleztem a szándékot.

Dusnok, gyerekrablás, támadás, Bolvári István és családja ellen
Beérkező levelek
x
bubó Doki

11:01 (6 órával ezelőtt)

címzett: Ügyelet; New; hirlap; Echo; Hír; Katonai; Duna; TV2; MTV; Nemzetbiztonsági; Nemzetbiztonsági; Police; rtlklub.hu; IGOR; tek; kalocsark; jegyzo

Link
Teljesen nyilvánvalóan provokáljátok a csapatot. Láthatóan vérontást akartok. Most beszéltem Bolvári Istvánnal, akinek a házát körül vették a "rendőrnek" látszó zsidó -fasz-szopók, hogy a gyámüggyel karöltve megismétlik a novemberi gyerekrablást. A telefonját azóta letiltották, nem érem el őket. Értelmét nem látom a kalocsai rendőrségi maffia központhoz vonulásnak. Nem akarok én már "tüntetgetni", ahogy korábban sem. Likvidálni kell benneteket a legmagasabb szinteken, ahogy azt már szinte kikönyörgiTEK évek óta, bizonyítva magyarellenes bűneitekkel, de el kell ismernem, jól teszitek. A sok agybaxott zombi ugyan nem ért semmit, de egyre többen ébrednek rá, mi a helyzet itt új-izraelben. Közben Istvánnak sikerült elérni és tájékoztatott, hogy a feleségét elvittétek a picivel és addig nem lesz elengedve, amíg nem "anyakönyvezteti" a babát. Mondtam neki, hogy kényszer alatt bármit megtehet, nem számít. Kényszer hatására én is hajlamos lennék embernek tekinteni benneteket, hulladékokat. Az más kérdés, hogy aztán mi lesz itt Isten országában. Mivel 20-án, Baján Kovács Áron Dezső "bajai molotovos végrehajtó iroda-elhárító) tárgyalásán Áron nem szorgalmazta a helyi taláros állatkák megpiszkálását, így hiába készültetek lövöldözésre. Az még kivár. Csapat kell hozzá. Úgy tűnik lesz. Igazából már nem is izgat, mikor, hol és hogyan, de betartom az ígéretem. Pusztán szeretetből. Ti meg provokáljatok csak közpénzből és "rendfenntartás" és "törvényesség" maszlagja mögé bújva.
Volt rá több, mint 10 évetek, hogy értelmes beszélgetések szülessenek a "hivatalok" maffiaállományába beágyazott érdemes magyarok között és közöttünk. Nem volt rá egy fél napja egyikteknek sem, hogy vegye a bátorságot és elmondja, miért és mit látunk rosszul, vagy éppen jól? Mindenképpen "terroristát" akartok csinálni belőlem? Még anarchistának sem vagyok jó, terroristának meg már régen is túl jó voltam. Na, szerintem ezt is túltárgyaltam magammal. Ha ennyire ráértek egy értelmesebb FSZB-Mosszad ügynökkel szívélyesen megtárgyalnám a jövőt, de ha nincs ilyen, jöhet pár idióta bunkó tuskó is őrözni a villanyoszlopot. Ki ne dőljön.

Ti meg - szokás szerint- baxátok szájba a jó kurva zsidó anyátokat! Jelszó: Antiszemitának lenni hazafias kötelesség!

Maradok tiszteletlenül!

Posta Imre

De ez már nem lesz elég. Szerveződjünk meg sebtiben és vegyük kézbe ennek a tetves hordának a nyelőcsövét! Ma vagy 5-ször hívtam a kalocsai kapitányságot, de a titkárnőn túl nem jutottam, a parancsnok bujdokolt, letagadta magát, majd már a portaszolgálatos kapcsolása utána titkárságon sem vették fel. Gyáva szarok, csak egyenruhában nagy a pofájuk, meg, hogy parancsra tették.

Első lépés! Holnap találkozó Dusnokon a Bercsényi utca 18-nál 10-11 magasságában. Odamenet mi meglátogatjuk a kalocsai nagy pofájú hű de bátor rendőrtestüreget, csak békésen. (Csak mélán jegyzem meg, nem vagyok vérengző alkat, de ezeket kiteríteném már a társaikkal együtt, mindegy mit hoznak fel "mentségeikre".) Most valószínű csak zárt ajtókat találunk meg a TEK-et és más megfigyelő, vagy beavatkozó alakokat. Pár kérdésem van a "parancsnokhoz", ha már arra járok. Tekint ezt bemelegítésnek, ismerkedésnek.

Mivel nem tudjuk, hol van a baba, de valószínű Baján kell keresni, így majd arra visz az utunk. Kérjük a "rendezvény" biztosítását, ha már ilyen moslék módon akarják egységbe kovácsolni a nemzetet. Fegyvert ne hozzatok egyelőre, ugyan rendes ember rendőrnek már rég nem megy, csak tetű és az is marad ott ebben a rohadt zsidó-cigány maffiában, mely közpénzből terrorizál bennünket, csak kicsiben nem érdemes likvidálni őket. Majd elintézzük ezt még katonásan.

Szóval, aki tud, jöhet a fiatalok mellé szolidaritását kimutatni.

Nyilvánvaló, hogy a szolgálatok keze van ebben és ne legyetek meglepve, ha nem csak elméleti síkok mozognak majd.

Várunk benneteket!

Jogilag természetesen minden a legnagyobb rendben! Csakhogy Magyarországon a jog becsület kérdése, ahogy azt viktor-viktor volt kegyes tudatni. Nos, itt tartunk. Kicsit érzékenyek vagyunk már. Talán nem is baj.

Hozzászólások

3 #58 Enid
- 2020-01-24 11:59
ÖSSZEHASONLÍTÁSI ALAPKÉNT SZOLGÁLJON EZ A VIDEÓ
"Minden sebből vérzik a gyerekvédelem" címmel:
https://youtu.be/...
1648 #59 Avian
- 2020-01-24 12:48
Kisvakond...Régen a keresztlevél vagy más névadó egyház vagy közösség volt a nyilvántartó, és ez évezrede is igy van...Ha igazolni akart valaki kinek a fia borja az apja anyja keresztlevele + a sajátja volt az amivel igazolhatta ki is Ö. Ilyen igazóló papirja a királyoknak fönemeseknek is szükséges volt önmaguk igazolására kik is ÖK.

Irod: "A nem anyakönyveztetéssel szerintem nagy tömegeket nem lehet megszólítani. most még sok"

Nem az a gond hogy sok hanem aki kitalálta és buzditotta az embereket nem gondolta át..tudom 2010 után egyik fiatal srác elöadásokra járva nyomta. Szerintem provokációra való felszólitás volt. ez a hp megtette és most szenvednek a jótanácstól.

Gondolja mindenki csak át, ha kirabolják vagy láttára valakijét megölik hogyan tudná feljelenteni azonositásra vagy kerestetni kérdörevonásra? Azért nézzük a kard mindkét élét!
6 #60 anzsi a macska hala
- 2020-01-24 13:18
Ezt írja a zsindeksz
https://index.hu/...es_dusnok/
"Amikor ezután a házhoz menni pár nappal később, és ezt végrehajtani, a gyámügy szerint a házból kijött 10-15 fő, és "fenyegetően léptek fel".
Olyan mint ha valami idegen nyelvből fordítanák a cikket góglival.
3 #61 Enid
- 2020-01-24 14:03
Anzsi! Írhatnak, amit akarnak aki tudja nagyjából mi az ábra, az azt is tudja, hogy mocskosul jártak el. És közülük is tudja néhány, hogy emberileg a h/nullákkal egyenlők. Nincs "parancsra" tettem.
Ezeknek a gyomorultaknak vannak asszonyaik vagy csak nőstényeik?
Hazamegy egy ilyen "ember" a "munkából" elmeséli a napját... én biztos, hogy szembeköpöm, lehordom mindennek oszt odébbállok.
Mert az ilyen tudathasadásos zombi nem tudja a saját családját megvédeni, hiszen ha jön a parancs összeszarja magát és cselekszik.
Sajnos ez van tudom.
4 #62 Posta Imre
- 2020-01-24 14:03
Kubinyi Tomival jelen állapotban nem megyek sokra. Pártrendezvényre sem megyek. Amúgy meg köhögök, elkaptam a korona vírust. Tán még király is lehetek.
162 #63 fapipa
- 2020-01-24 14:23
Imre !! Tekintettel arra, hogy a hatóságok komoly összehangolására volt szükség, én ugy látom, hogy a szolgálatok részéről direkt szervezték az egészet.
Tudták, hogy erre az akcióra te biztosan harapni fogsz !!
Csak ésszel, és óvatosan lépjetek az ügyben, mert szerintem provokálnak, és ki akarnak ugrasztani a bokorból !!
A Géczy Gábor oldalán is óriási vita, és hozzászólási hullám indult el. Nem kellene még bevenni a horgot, amit direkt csaliztak fel ez ügyben !!
Áldással
Fapipa
237 #64 csaje
- 2020-01-24 14:28
Egyébként meg a Lica a 10 részes videójában elmondta, hogy a UCC alapján kap mindenki világpolgár útlevelet, ami őt igazolja, mint amilyen a diplomatáknak is van, az helyettesíti az anyakönyvet. Tehát nem értem, miért nem értitek meg, hogy az anyakönyveztetéssel csak azt érik el, hogy 7 éves korában halottá
nyilvánítják a gyermeket. Ezt nem akarták a szülei, meg nem rabszolgát akartak belőle nevelni, hanem szabad embert, akinek vannak jogai is.
4 #65 Posta Imre
- 2020-01-24 14:28
Fapipa, szerinted nem vagyok vele tisztában? Kicsit messzebbre mutatnak a dolgok még ettől is. Nem nekem próba ez, hanem 'nektek'.
3 #66 Enid
- 2020-01-24 14:34
Csaje! Én értelek. Ettől még nincs megoldva a dolog.
3 #67 Enid
- 2020-01-24 14:50
Fapipa! A kurvannyukat ezeknek! Hát lehet egy négyhónapos gyereket "horogra" tűzni, mint egy kukacot, mint egy lárvát?!
Tudják ezek a mocskos, utólsó szemétláda szarháziak, hogy mivel jár az anyának is egy ilyen trauma?
Testileg! Lelkileg!
Tudják ezek, hogy a szülők is és a gyermek is belebetegedhet ebbe?! Életreszólóan?!

Hogy nincs egy kibaszott magyar orvos, aki erről nyilatkozna?!
Most. Rögtön!
Lapul mindenki, mint szar a fűben!

Pár hét és a figyelem másra irányul... Egyedül maradnak. Ez a helyzet.
Azt kívánom, hogy mindegyik szarházi résztvevő, mindenki aki takargatja ezeket, aki közreműködött és közreműködik ne legyen nyugta egy percre sem. És nem mindaddig, amíg a baba vissza nem kerül szüleihez, hanem egész életükre! Hogy nyomorodjanak bele a saját hülyeségükbe, rosszindulatukba és saját lelki nyomorúságukba!

Ez most kicsit olyan cigánasszonyosra sikeredett, de mindegy má', hátha fog a zátok. s_hihi
684 #68 atacama
- 2020-01-24 14:51
Teo papa,hadd el, ne aggodalmaskodj,ne félts minket..
hadd el, teo papa..
1693 #69 pipogya
- 2020-01-24 14:56
Ébredeznek a zsindex már cikkez .https://index.hu/...es_dusnok/
4 #70 Posta Imre
- 2020-01-24 15:24
Atacama, légy már kicsit kreatívabb léci. Ezekkel nem segítesz magadnak sem. Ha nem megy valamit hozzátenni, legalább ne keltsd azt a látszatot, hogy a tehetetlenség vezérel. Nem szeretem ezt az érzést.

Enid az élet már csak ilyen. Sok éve nem volt ilyen "nyüzsgés" és ennyi "érzelem". Még jó, hogy "beteg" vagyok, így nem hagyom magam felhúzni. Istvánék hívnak, ha segíteni tudunk, de nem tolom magam rájuk. most úgy is minden "nemzeti" ott kilincsel. Elég bajuk lesz ezzel is. Haladunk tovább a saját utunkon, bármerre is vezet és bármennyi konfliktust is hordoz. Ha elfáradtunk, kidőlünk. Ez volt eddig is. No, pánik. Ami Bátort illet még csak most kezdődik a "cirkusz". Meg lett piszkálva a zsidó szarkupec banda.
51 #71 Skorpio58
- 2020-01-24 16:30
NÉZZÉTEK 18:00-kor az RTL Hiradót, az elrabolt gyermek lesz a téma!!
1431 #72 zsolt5000
- 2020-01-24 16:33
Kész a 2 órás film a rablásról...https://www.faceb...;__tn__=-R
684 #73 atacama
- 2020-01-24 16:36
A retek klub is ráharapott? csak fényezik szerintem...
no majd rápillantunk....
684 #74 atacama
- 2020-01-24 17:07
no leadták a retkesek..természetesen megvilágítva hogy
a rendszar melyik végén állnak!
4 #75 Posta Imre
- 2020-01-24 17:11
Most hívott Bianka, hogy menjek a Kubinyi műsorba. mondtam, szkájpon semmiképp. Holnap a Bartók Béla út 96-ban lesz személyes 16 órakor. Nem igazán akartam, de ha már hívott...majd meglátjuk, szót értünk-e.
80 #76 monguzking
- 2020-01-24 19:01
Tudom hogy nem teljesen helyénvalo ezt most mondani mert spirituális-tehát minden lélek mikkor leszületik tudja hogy mi vár rá s önként vállalja tehát azzok kik szülöket hibáztatják babájuk sorsáért ne tegyék mert lélek tudta hogy ez vár rá--akkármi is lesz a vége---

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.24 másodperc
4,458,196 egyedi látogató