Bejelentkezés

Felhasználónév

Jelszó



Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Meghívó: Gyülekező Békésszentandrásra 2020. 01. 31-02.02.

GondolatokHa eljutunk odáig , és már miért ne jutnánk el, akkor egységbe gyűlünk, egységet alkotunk...és együtt nagyobb akadályokat is leküzdhetünk, vagy legalábbis megküzdhetünk vélük, mint egyesével. Gyertek, ha mertek! (Befrissítettem a hírt. Engem is elkapott az a valamilyen "vírus", pedig Verust szeretem sokkal, de sokkal jobban, viszont remélem addig újra megjön a hangom, mire Békésszentandrásra békésen egybe gyűlünk.)





Hozzászólások

684 #1 atacama
- 2020-01-23 19:30
Khmm.. elnézést a kérdésért, P.-kör ok, aranygriff ok,
erről a Magyarországot segítő kezek alapítvány ami láthatólag majd a pénzügyeket kezeli ők kik most jöttek a képbe? elnézést a bizalmatlanságért..
1592 #2 irokez
- 2020-01-24 11:04
Az Alapítványt egy tagunk bocsájtotta a PI-kör rendelkezésére.
4 #3 Posta Imre
- 2020-01-24 11:15
atacama, hosszas vívódások után, amiben sajnos csak kevesen vesznek részt, pedig nincs senki kizárva. Gyertek, vívódjunk együtt. kell a kritika is, persze..., de azt most a hajamra kenhetem, ami egyre kevesebb.
684 #4 atacama
- 2020-01-24 13:04
félre lettem értve ez egy kérdés volt,nem kritika a kettő nem ugyanaz..köszönöm a megnyugtató válaszokat.
4 #5 Posta Imre
- 2020-01-25 06:51
Tegnap felmerült komolyan a kérdés, hogy halasszuk el egy hónapra és csak egy napos összejövetel legyen. Valami rendőrrohamokról esett szó meg fegyveres provokációról, meg polgárháború kirobbantásáról, amit rám-nk lehet kenni, de mondtam, ha már így esett, akkor nem fordulhatunk vissza. Lesz, ahogy lesz, jön, aki jön és a titkosszolgálatokat is megkérjük szépen, ne provokáljanak, ne küldjenek beépített fegyveres lázítót, no meg nem kell ott Istent sem kikiáltani.

Atacama, rengeteg munka van vele. Szervezés...de ez van. Vagy az én magánszámlám biztosít lehetőséget a költségek fedezetére, vagy most ez a hivatalos, ami bizalmi kérdés egyébként is. Én nem szeretnék "anyagilag" belekevedni csak, ha nem megy máshogy. Jásdi K- Imre gyűjtése is jó okulás volt erre.
1313 #6 zoli
- 2020-01-25 08:11
Segítsetek! Hogyan tudom teljes terjedelmében elolvasni ezt a plakátot?
3 #7 Enid
- 2020-01-25 08:15
Zoli! Letöltöd.
1313 #8 zoli
- 2020-01-25 08:24
Köszönöm,megvan!
961 #9 szabir
- 2020-01-26 18:27
adjatok Verust nekik vagy Vier-ust ''vadkant'' ha mar Imre XD
--
bovitve Napoleon Nap Lajos Tokoly Takson/Tuscun

https://szkitia.b...ytatas_904
1869 #10 Fodor Antal
- 2020-01-26 18:37
Mielőbbi jobbulást kívánok!
1180 #11 Robag
- 2020-01-26 19:14
Sziasztok, Jó estét Mindenkinek!

Remélem lassan, de biztosan kezd körvonalazódni, hogy Fizikai síkon, túl sokat az ember Nem tehet... vagy talán mégis?!
Egyet biztosan!
Amerre próbálja a Teremtő 'tolni' az egész emberiséget, az Élő Lelkeket.
El kell Mentálisan és Fizikálisan is engedni, nem tovább táplálni, éltetni, fenntartani... ezt a hazug, életellenes, pusztító Rendszert!

Van MEGOLDÁS, van KIÚT‼️
Talán segíteni is Tudok‼️

Eleged van a kormány hazug, korrupt, életellenes, pusztító... rendszeréből?!
Hogy Elveszi a kormány rendszere karöltve a Bank maffiával az életed munkáját, otthonodat, jövődet...?!
Vagy csak EgySzerűen egy Élhető Jó Világot szeretnél?!
Tegyél róla, mert a TE kezedben van ehhez a Kulcs, egyedül TE tudod kinyitni a Jó Világ kapuját!

Persze sokan felteszik ilyenkor a kérdést, HOGYAN?!

Nagyon EgySzerű, ezért most elmagyarázom!

El kell fogadni, ami mára szerintem már nyilvánvaló, hogy a világunkban két Erő, Energia, Oldal van jelen, akik mozgatják a szálakat!

A Jó - Világos Oldal!
A Rossz - sötét oldal!

A sötét oldal megkaparintotta magának az egész Anyagi világ feletti uralmat!
Minden az ő kezében van, mindent ők irányítanak, a saját RENDSZERÜK szerint!

Két lehetőség van arra, hogy a sötét oldalt, az anyagi világ hazug és pusztító rendszerét megdöntsük, lesöpörjük őket a Föld színéről is!
DE ehhez TE is Kellesz Barátom, mert ők, maguktól, a két szép szemedért NEM fognak csak úgy elmenni!
Viszont naponta hallom a sírásodat, nyafogásodat, sérelmeidet... így azt gondolom, hogy ENNEK érdekében TENNI is Képes vagy!

Na, de lássuk, mi is ez a Nagy és Titkos dolog, amivel még Évezredek alatt sem Tudták elzavarni a népnyomorítóikat az emberek!

Az Anyagi világ - Fizikai síkon - a Mozgató rugója a PÉNZ!
Nekik valójában nincs szükségük a Te pénzedre, mert ők annyit nyomtatnak belőle maguknak, ha kellene (de nem kell, mivel az összes cég, vállalat, multi... is az övék és így semmiért nem kell fizetniük) amennyit csak akarnak!

Ők hajdanán a PÉNZ rendszert azért találták ki, dobták be a közösbe, hogy a munkánkért kapott összeget Visszavehessék tőlünk, hogy Ezzel lehessen irányítani, kiszolgáltatottá tenni, sarokba szorítani... URALNI!! az egész emberiséget! Igazából pont semmi értelme nincs a pénznek, nincs rá szükség, ha most ezt rendszeren kívülről szemléled!

El Kell zárni a Pénzcsapot!
Nem Kell nekik többet adni!

Ha nem vennénk igénybe a rendszerüket, eszközeiket, nem adnánk nekik fizetést, adók, áfa... akkor ezzel lehetne Megakasztani a Rendszer Fogaskerekeit, amitől ez a rendszer MŰKÖDÉSKÉPTELENNÉ válna, mivel onnantól kezdve NEM vagy már Többé IRÁNYÍTHATÓ!

Ezzel FELSZABADÍTOTTAD magad a Rendszerük alól!
Országos Bojkottot Kell meghirdetni, amivel napokon belül a sötét oldal Rendszerét meg lehet Dönteni!

Vagy!
És ez itt a legnagyobb probléma!

A sötét oldal entitásainak - Szellemi síkon - lényeinek szükségük van az életben maradáshoz ÉLETENERGIÁRA! Mivel ők már rég leváltak a FORRÁSRÓL, ahonnan korlátlan Életenergiához juthatnának, így azt valahonnan Pótolniuk kell!
Ennek a legegyszerűbb módja, hogy RÁCSATLAKOZNAK az EMBEREKRE és elveszik, elszívják az ÉLETENERGIÁJUKAT!

Valójában az Összes Betegségnek EZ a Fő kiváltó Oka!

De azok az emberek, akik Szívvel és Lélekkel elfordulnak tőlük, elutasítják őket... azokat a SZABAD AKARATI Egyetemes Rend szerint EL KELL ENGEDNIÜK!
Nincs több ingyen Büfé az Életenergiából!
Ezeket az Entitásokat a Teremtő egyből kiveszi ebből a 'játékból' és így egyre-egyre kevesebben lesznek!
Ebben az esetben Már képtelenek lesznek fenntartani a sötét oldal rendszerét, ami szépen megszűnne létezni!

Nos kedves Barátom, halandók és halhatatlanok!

Ha szeretnél részt venni, részese lenni a Szeretet alapú, Jóléti Társadalom létrehozásában, akkor ízlelgesd az ide leírtakat, mert EgySzerübb, mint azt eddig gondoltad!

Viszont Ehhez, tényleg meg Kell mozdulni, a sarkadra Kell állni, kihúzni magad, mint egy EMBER és odacsapni az asztalra!
Ide már nem elég a vakarózás és a siránkozás!
Hogy idáig hagytuk elfajulni a dolgokat, most ennek érdekében Némi Áldozatot Kell hoznunk ahhoz, hogy Megteremthessük magunknak, de már nélkülük az Élhető Jó Világot!

NEKED Kell Dönteni, Választani pont mint Mindig!

Teszel vagy Nem Teszel!
Létrehozol vagy Elfogadod!
Lesz jövőd... a Gyermekeidnek is vagy Nem lesz jövőd... a Gyermekeidnek sem!

Hogy ez így túl Egyszerű?! Igen, mert valójában az Élet EgySzerű, ettől Nagyszerű! Az Életet csak a rendszer teszi bonyolulttá, nehogy rágyere, kitalálj a hazug, sötét... világukból! Ami most, jelen körülmények között Nem a Tied... az övék! Nehogy felszabadítsad Önmagad, mert akkor Ezzel VÉGE lenne a Rendszerüknek!

Dönts, válassz a Szíved, Lelked szerint!

Át és Továbbgondolásra, cselekvésre ajánlott, SzerEtettel!
245 #12 hamu
- 2020-01-26 22:22
Robag!

"Hogy megérezd, amit még sokan nem éreznek: a szabadság és a rabság miben különböznek"

Folyamatos éberség, folyamatos kiállás, hajlandóság a harcra - az ára a szabadságnak.

Úgy ítélem, hogy a PI akciócsoport tökéletes akciót hajtott végre. Annyira hibátlan minden részletében, hogy hihetetlen. Teljesen tudok vele azonosulni. Egyébként, a meglévő rendszer törvényes keretein belül maradtak, végig.

Az, akit érdekel a Haza, a Szabadság ügye, és aggódva éli meg ezeket a napokat az elrabolt baba kapcsán, nekünk ez jó példa és lehetőség még pontosabban elhelyezni magunkat.

Amit PI Imre és Rozsola egybehangzóan vélelemez, miszerint a kulcspozícióban levő 50-100 ember cseréje lehet egy jó megoldás. Ma mi magyarok, derékbetört gyufaszálakként képtelenek lennénk hatékony, új rendszert a romokból felépíteni. Rengeteg energia és idő volna. A jelenlegi rend is érték, "termék" . Nyilván a vezetést jóindulatú, szittya lelkiismeretre kell lecserélni.
2 #13 gerry
- 2020-01-26 22:45
a bank - igen... az a' Nem zsidózok, nem szabad.
Jóindulatu, szittya szivem van!

https://youtu.be/...

Nem én mondom, itt nem is a kopasz! Csak olvas! Jó éjt!
1180 #14 Robag
- 2020-01-26 23:45
Hamu!
A Szabadság ára, a sötét oldal elengedése, ignorálása, kizárni magunkból és életünkből. Élni a Teremtői Rendet! Ez a Szabadulás Kulcsa ebből a földi 'pokolból' amit az emberiség saját magának köszönhet, mert ezt tette az Édennel, mert mindezt megengedte... és mind a mai napig Fenntartja ezt a Rendszert, nem tanulva, okulva a Hibákból.
Rozsolát nyugodtan el is felejtheted, ő már megírta a maga sorsát, kiírta már magát ebből a 'játékból'...
Lehetne akár Ez is jó megoldás, ha erről és így lenne megírva a Teremtő Nagy Terve ennek a ciklusnak a befejezéséhez. Viszont erről szó sincs... sőt, minden és mindenkinek mennie kell, aki nem vált, nem válik Jó Emberré, akiben a csírája is megtalálható a sötét oldalnak és annak energiái.
Próbáljatok meg végre Globálisan gondolkodni, mert nem csak kis Hazánkban van baj... nem csak Itt kell Rendet tenni, nem csak itt nyomorítják az emberiséget a sötét oldal erői, rendszerei.
Jelenleg a Földön kevesebb az Élő lélek, mint a sötét oldal bábjai.
Jelenleg Globálisan is alig akad pár ezer Tiszta, Igaz, Szerető, Segítő... EMBER, akik mentesek a sötét oldal erőitől!
(Te személy szerint Mit tennél a milliárdnyi emberszerűvel, emberrel... akik nem oldották meg a házi feladatukat?! Na, pont ezért szükségszerű és elkerülhetetlen a 'Világégés' lezárása ennek a ciklusnak. Mert NEM a Mi dolgunk és Feladatunk a ítélkezés és annak végrehajtása... ezt a Terhet leveszi a 'Világégéssel' a Teremtő a Vállunkról!)
De sajnos még ezek az emberek is csak céltalanul élik életüket, mivel alig akad köztük olyan, aki tudná a Valódi Életfeladatát, amiért Most és Itt van. Ezért sem lehetséges így kézzelfogható, pozitív változás. Ezért szükségszerű és elkerülhetetlen a jelenlegi sötét oldali rendszer pusztulása, letörlése a Föld színéről Égi erők által, mert erre a mai kor embere, Szabad Akaratból képtelen. Még mindig szinte mindenki élteti, fent tartja, táplálja, fizeti... a saját megnyomoritóikat. Még mindig alig akad olyan ember, aki tudná, merre van az előre, mi az Élhető Jó Világ kulcsa.
Azért ez a 'játék' kicsit komolyabb annál, minthogy bármilyen rozsola féle 'statiszták' Beleszólhassanak ebbe... eleve elvetélt partizán akciókkal.
De még Imre kedvéért sem fogja átírni a 'forgatókönyvet' a Teremtő.
A mi dolgunk lenne meghallani, megérteni, felfogni, elfogadni és ennek tudatában cselekedni... Élni végre a Teremtői Rendet, amiért itt vannak a lelkek, ami mindenki feladata lenne.
És bármennyire is nehéz, hosszú folyamat lesz, de Újra kell építeni, teremteni a Korszakváltás utáni világot, ami tényleg nem lesz sétagalopp, mert semmi nem fog maradni a ma ismert világunkból. Ezért sem mindegy, hogy egy marék Ember marad itt vagy esetleg többen, hogy részesei legyenek ennek a Földtörténeti csodának... vagy akik mennek, kezdhetnek elölről egy újabb ciklust, anyagba zártan.
2 #15 gerry
- 2020-01-27 08:19
Robag - akkor szerinted most mindenki menjen haza, igyon meg egy sört és a SORS (ami a TEREMTõ) elintézi a többit. Ha kész akkor - a "maradék" dolga lesz, (amiben persze én már nem vehetek részt, engem mindig kihagynak minden jóból!), hogy a szétégetet, hamuvá sült sötétlelkü ca. 8 milliárd emberutánzat hamuját eltakarítsa (közben úgy tízórai szünetben, amikor letehetik a lapátot, megeszik a kis hamuba sült pogácsájukat - más úgy se lesz, illik majd egy kis hamut a saját fejükre szórni és megköszönni a TEREMTõ-nek /miért is nem PUSZTÍTÓ-nak nevezzük? Azért ez egy kicsit több mint Noé meg a bárkája - akkoriban nem volt ennyi rosz ember./ majd irány folytatni a takaritás... szép munka lesz, üdvözítõ annak a (Te írod!) "... pár ezer Tiszta, Igaz, Szerető, Segítő... EMBER/nek/, akik mentesek a sötét oldal erőitől!" Gondoljunk csak bele, porszívó se lesz.
Aztán - ha minden ki van takarítva - marad az a pár ezer Lót, gondolom Lótnét meg kell hagyni apu mellett, hogy újra benépesítse a Földet amit ÉDEN-nek fog nevezni a TERTEMTÕ, és most az Újvilágban - biztos ami biztos - kígyó se lesz. Na persze az egész csak addig fog müködni, ameddig Lót-né (lánykori nevén: Éva) bele nem harap egy almába - nem azér' mer a kígyó belesziszeg a fülébe és megrontja, hisz' nem lesz hanem mert valamit azért enni kell... Hacsak a Teremtõ nagy tervében nem szerepelt az is, hogy "lángralobbanó" rõzse helyett az össze almafát is elégeti. Akkor - azért ne felejtse el átálítani fényevökké az összes túlélõt.

Hé, Imre! - mehetünk is haza csak zárjuk már be ezt a bazárt mert az Isten se fog neked segíteni. Nem tudtam de Robag írja (De még Imre kedvéért sem fogja átírni a 'forgatókönyvet' a Teremtő.)

Most - ahogy így belegondolok,- már nincs is kedvem az újvilághoz... lesz ami lesz.

Rozsola is hamuvá fog égni, akkor nincs is több kívánságom.

Robag - gondolom - élni fogja a nagybetüs Teremtõi Rendet -szerintetek ott lesz vele Leonard is? (Tegnap küldték el nekem ezt a kis szösszenetét: https://youtu.be/...
Az egyik hozzászóló ezt írja; "Csodálatos videó. Mintha mindig ezt vártam volna" ... mit tehetnék hozzá? Megkapta.

Lehet, hogy a Teremtö sok embert ki fog telepíteni pl. a Siriusra - Azok persze szintén jó emberek akik fellebeghetnek egy magasabb szintre, ott még csokit is kapnak... de akkor ki marad itt, hogy kisuvickolja a földet utánunk? ÉS MI A FENÉNEK TENNÉ?

Tudjátok - egyre több itt az ilyen ember... elhivatott? vallásos? igazhívõ? - Francba, most jut eszembe az a rengeteg muszlim akiknek a sok szüzlány be lett ígérve. Beszélni fogok az egyik libanoni születésü ismerõsömmel, hátha biztosít nekem is egy helyet a különvonaton amiben a TEREMTÕ(jük) elviszi végleg öket a csajokhoz.... azért érdekelne, hogy azok a szende szüzek milyen ajándékot kapnak tõle (arany karkötôket? Vagy a sok vén kiéhezett, szõrös vénembert és néhány fanatikus vallásost, akik amikor megérkeznek és meglátják azt a milliárdnyi szüzet, mindent eldobnak ami a kezükben vat, és észtvesztve fognak leugrálni a vonatról megkeresni a nekik kiválasztot szerencsétleneket. Allah mindenek felet, csak most hadd dugjak végre.) Az asszony a földön maradt, a TEREMTÕ elégette a vén szipirtyót, hol vagy babám, vetkõzz, mert különben levágom a fejed, marad még elég helyetted. Mégsem fogok felszálni arra a vonatra.

Robag - Te viszont, mint ennyire tiszta és hithü(ha) ember, készülsz már? Azért - magamból kiindulva - én nem lennék olyan biztos abban, hogy Te zöld kártyát kaptál a TEREMTÕ(d)-töl... nem felejtettél el valamit? Az élet elég hosszú, esetleg egy kis stikli, bolti lopás, a szomszéd felesége... nem tudom, de mi van akkor, ha téged se visz el addig egy félreesõ helyre ahol nem égnek hamuvá a kivalasztottjai (értsd - újvilágbeli kényszermunkások). Tényleg A TEREMTÕ MIÉRT AKARJA, hogy azok akiket kiválasztott most se sétagaloppban sétálhassanak be az új ÉDEN-be. Már bizonyítottak, most meg újra kell? Sehol egy vagy több kikeresztelkedett arab nõ akik várnak rájuk és megízleltetik velük a Nektárt? Ne baa....

Igazán nem értem. :(

Nincs jobb megoldás? Ezt nevezed te (lelki) szabadságnak? Ez TERROR.

Úgy értesültem elég sok vallási oldal van a neten. Ott az összhang is sokkal jobb mint itt ahol most vagy. Nem mindenki ért meg, az egyik fel se fogja emelkedett magasságodat, a másik BUDDHA - hívõ, a harmadik Leonardot követi, néhányan a lábukat lóbáljál Lapos földünk szélén - azokat pl. minek kellene elégetnie a TEREMTÕ-nek. Ott (ahogy hallottam) minden csupa jég, egyszerüen a hátuk mögé lopódzik, meglöki õket és zutty el is tüntek a mélybe. Tök tiszta execution. Nem is büdös mint az égett húsnál (különben is a TEREMTÕ se engedheti meg magának, hogy 6 millió zsidót elégessen... és - hidd el - többen is vannak. Botrány lenne belõle Te mégis miért vagy itt? Hogy elriassz minket az oldalról. Ez nem "Móka Miki mókatára és barátai", hogy bezárjuk a bazárt.

Na mindegy, nem te vagy az elsõ se az utolsó akit ideevett a fene a megemelkedett lelkeddel. Eltévedtél de azért jó lenne ha megelnéd a neked való helyet...

Azért Rozsola elégetéséhez (jó 5let) felajánlok egy kis sebbenzint - "Tisztítsuk meg a világot" akció keretén belül! s_hihi

Gerry
s_Laptop

Reggelizzünk akkor (-remélem nem égettem el a Croissant-t a kávé mellé.)
1180 #16 Robag
- 2020-01-27 12:51
Sajnos még mindig azt látom, hogy sokan nem értik, zavaros Ez az Egész!

Eddig Mindenki Jó és Élhető világról álmodozott, szeretett volna!
Leírom, hogy hamarosan Megvalósulhat(na) ha megértené, elfogadná és ennek tudatában cselekedne az Ember!
De ehhez a Búzát el kell választani az ocsútól...
Erre mindenki felhördül, hogy miért van erre szükség!
Gyerekek, sáros vödörbe felesleges Tiszta vizet önteni...

Jó világot, csak TISZTA SZÍVŰ, JÓ EMBERek tudnak megteremteni, létrehozni!
A Szeretet alapú, Jóléti Társadalomban NINCS Helye a Rossznak a Gonosznak!

Azt már Tudjuk, hogy minden lélek Eredendően Jó és Szerető, hisz a Teremtő szubsztanciájának az Isteni része!

Viszont valamikor, valahol kint az Univerzumban, megkörnyékezte és maga mellé állította a sötét oldal azokat a lelkeket, aki Most itt vannak!
Ahogy a lelkek Elfordultak a Teremtőtől, leváltak a Forrásról, megírták maguknak a végítéletüket, ugyanis így nem jutnak Életenergiához, a Forrás Tiszta Szeretetéhez.

Azért hoztak létre ilyen KARANTÉN VILÁGOKAT, hogy MEGMENTSE A TEREMTŐ A LELKEKET!
A Teremtőnek Minden Teremtménye Fontos és Számit!

Most a Végidőkre rengeteg Emelkedett, Magas Minőségű lélek is leszületett vállalt feladattal, hogy segítsenek a lelkeknek visszatalálni a Forrásba, Jóvá válni, segítsék a Fejlődésüket!

Ahhoz, hogy EZT megértsd, el kell felejteni a földi írásokat, vallásokat... és minden olyat, ami csak félrevisz az Igazi Életfeladattól! Ezek az irományok, csak a hazugságok és félrevezetések tárháza!

A földi lét, Ciklusokra van felosztva, ami kb. 26.000 év. Ennyi időt kapnak újra és újra a bukott, eltévedt, meghasonult... lelkek a Fejlődésre.

Ennek a ciklusnak MOST VAN VÉGE!
Korszakváltás előtt áll az Egész Világ, ha akarod, ha nem!

Egy Új világot kell Megteremtenie mindazoknak, aki vállalták vagy eljutottak a Fejlődésükben arra a szintre, hogy alkalmassá válik a Szeretet alapú, Jóléti Társadalom alapjait letenni, létrehozni és Megtartani!

Az Új világban már nem lesz Polaritás, csak a Szeretet és a Jóság! Most egy egészen új dolog lesz kipróbálva, ugyanis az eddigiek mindig Kudarccal végződtek!

Az Új világban a sötét oldal nem lesz beengedve, de még a csírája sem. Ezért nagyon fontos a válogatás, nagyon apró szemű most ez a rosta.
Ezért is húzódott el az Esemény ennyire, mert hibának nincs helye. Már sok-sok évvel ezelőtt megtörtént volna, de mindig megváltoztatták az Esemény idejét...

Szóval itt most már NEM A VILÁGOT KELL MEGMENTENI, hanem Önmagadat! A világunk változóban, ezen már senkinek Nem Kell Aggódnia. Az viszont adhat okot az aggodalomra, kinek, hogy sikerült a házi feladata!

De ami a legfontosabb, hogy tudjátok, MINDEN ÉRTETEK ÉS MIATTATOK TÖRTÉNIK.
A Teremtő Minden Gyermekét egyformán Szereti, SzerElemmel. Bármi is történjen, csak a Mentális Fejlődésünket a Jóvá válásunkat Segíti!

Remélem ezt, így Nyitott Elmével, Szellemiséggel sokan megértitek és elfogadjátok!

Sziasztok és Szebb jövőt adjon az Ég!
1180 #17 Robag
- 2020-01-27 13:20
Csak magadat okolhatod, ugyanis Te, Ti az Egész emberiség Tartja magát Szenvedésben, Sanyargatásban...!

De még mindig Nem értitek.

Nem baj, elmagyarázom...

A Teremtő létrehozta a Földet.
Megtöltötte minden földi Jóval, Szeretettel és Jósággal.

Viszont a Szabad Akarati választatás okán, beengedte ide a sötét oldalt a rosszat, gonoszt, pusztítást... magát, ahogy a vallásokból ismeritek sátánt!

Utána leküldte ide az eltévedt, meghasonult... lelkeket, hogy Éljenek, Fejlődjenek, Emelkedjenek, Kiérlelődjenek... és Válasszanak!
A Jót éltetik, arra befogadóak vagy továbbra is a Rosszra!

Ezért szükséges a Polaritás...
Negatív-Pozitív!

Aki visszatalál Önmagához, az onnantól kezdve csak a Szépet, Jót Élteti, annak ad Energiát!

Az képtelen onnantól kezdve tovább dagonyázni Ebben a Rendszerben... mert Nem Kompatibilis a Lelke tovább vele!

Már csak a félkegyelműek nem látják, nem veszik észre, hogy ez a rendszer sosem volt értünk, mindig csak ellenünk.

Ez a rendszer, s gondolj most a vatikánra, a 'sátán' játszótere, ahol neki minden megengedett.

Ti kedves Barátaim, mindent megengedtek nekik... sőt!
Pedofília, homoszexualitás, gyermekáldozások, gyermekpornó, szervkereskedelem... minden ami fertő, rossz, gonosz!

A Mocskos dolgaiktól függetlenül még mindig sok milliárd ember borul le előttük térdre és imába foglalják őket!

Mert ezek szerint az emberek, erre vevők, befogadóak, hisz őket nem zavarja... Sőt! Olyannyira Nem, hogy éves szinten $ milliókkal támogatják, éltetik és fenntartják a vallásokat, éjjel-nappal mormolják, olvassák a hazug, mocskos könyveiket!
Az Egész világ Ünnepli a Hazug ünnepeiket, ezzel is Energiát adva nekik... karácsony, húsvét...

És most Ne gyere azzal, hogy a Szeretet Ünnepe, mert NEM az! Csak EZT hazudták be Neked, mert tudták, hogy EZZEL bekapod a Horgot és Beviszed az Otthonodba, Életedbe... magát ezt a Fertőt!
És TE, Ti mind-mind elhittétek, bedőltetek nekik... mind a mai napig ezt teszitek, Éltetitek!

Vagy vegyük a kormányokat, azok rendszereit és a politikusokat!
Életellenes, hazug, korrupt, homoszexuális, aberrált, alkoholista, drogos, népirtó, lélektelen... az összes.

Ennek ellenére mit csinálnak Milliárd szám az emberek?!
Megválasztják őket!

Átlagon felüli Fizetést adnak neki... érted, Fizetnek nekik azért, hogy a nyakukon álljanak!

Aztán minden szolgáltatásukat igénybe veszik, amiért megint fizetnek.
A rendszer eszközei nélkül életképtelenek lennének!
Erre vevő, befogadó az emberiség nagy része, mert ők még fizetnek is ezért... nekik ez teljesen Normális!

Ezek után, még van bőr a képeden, hogy számon kérjed a Teremtőt, amikor Ő csak választás elé állította az emberiséget?!

A Jót vagy a Rosszat Élteted!

Globálisan nézve, a mai kor embere Nem Jó!

Ha lenne bennük igény a Szépre, Jóra, Szeretetre akkor nem hagynák ezt a gyalázatot, nemhogy fizessenek érte!

De az ember fizet nekik, megválasztja, élteti, megalázkodik, fejet hajt, térdre borul, megalkuszik, elfogadja, beletörődik... és ezt mind miért?!
Mert Nem Jó!

Még mindig a Rosszra Befogadó, mert ezt VÁLASZTOTTA!
Magát ostorozza, ahelyett, hogy felegyenesedne és akkorát ütne az asztalra, hogy csontja törne... és teli torokból üvöltené, hogy ELÉG VOLT, EDDIG S NE TOVÁBB!

Ebben az esetben a Teremtő, abban a pillanatban kivenné a sötét oldalt 'sátánt' és csatlósait ebből a 'játékból' mindörökre!

Mert Megtanulta az ember a Leckét és végre Jó nagybetűs EMBER cseperedett belőle!

Így, ezen a szemüvegen keresztül nézve a Világ dolgait, egyértelműen kijelenthetjük, a tények figyelembe vételével, hogy az Emberek az okozói ennek a förtelemnek, mocsoknak és fertőnek... Mindent Maguknak Köszönhetnek!

Pedig Mindig Itt volt a Jó a Szép és a Szeretet... csak Ezek nem kellettek!
4 #18 Posta Imre
- 2020-01-27 13:34
Robag, te melyik szektának vagy tagja? Én értelek, csak ez az a "kormányzati" portálokon kellene terjesztened. Mondd, mennyi gyermeked van? Mit kezdesz vélük? Magaddal látom nem sokat.
2 #19 gerry
- 2020-01-27 13:57
Robag - ugye nem akarsz mártírrá válni?
Most írtam a csevegõbe, hogy nem kell Hittérítõ az oldalon.
Erre Te:

De még mindig Nem értitek.
Nem baj, elmagyarázom...


Akkor most vége? Én már értem! Imre is, Enid is - gondolom... (Többet már nem is kell felébresztened.) Megegyeztünk?
s_olvas

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.06 másodperc
3,597,949 egyedi látogató