Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Meghívó: Gyülekező Békésszentandrásra 2020. 01. 31-02.02.

GondolatokHa eljutunk odáig , és már miért ne jutnánk el, akkor egységbe gyűlünk, egységet alkotunk...és együtt nagyobb akadályokat is leküzdhetünk, vagy legalábbis megküzdhetünk vélük, mint egyesével. Gyertek, ha mertek! (Befrissítettem a hírt. Engem is elkapott az a valamilyen "vírus", pedig Verust szeretem sokkal, de sokkal jobban, viszont remélem addig újra megjön a hangom, mire Békésszentandrásra békésen egybe gyűlünk.)

Hozzászólások

4 #20 Posta Imre
- 2020-01-27 14:43
Robag, mondtam, hogy én értelek. De ez így nem az! Gyere, szórjuk meg őket a mélcímeiken, vagy regeljünk és osszuk ott az észt. Látnod kell, hogy azzal, ha nagy ritkán felbukkan valaki és nagy általánosságokban nagy általánosságokat okád ki magából, az a napi harcokban elfáradtak nem veszik jó néven és igazuk van. Rajtunk ez nem segít, sőt. De érted te ezt, csak ne ragozd! Itt mindenkinek igaza van, csak nem érti. Minden rendben lesz,. Majd, valamikor, csak addig még valaki lapátoja már el a szart! Nem? De!
1180 #21 Robag
- 2020-01-27 15:01
De!
Az Élet ami maga a Teremtő, pont ezt készíti elő, ez van folyamatban... már bőven megásták a sok 'sz@rnak' a gödröt, lassan, de biztosan minden, és mindenki a helyére fog kerülni.

Viszont, aki emberi léte alkalmával sem képes produkálni az EMBERI Minőséget, azok is mind a gödörben fogják végezni. Én jelen esetben Erre hívnám fel a nagy többség figyelmét, mivel igen nagy szükség lesz az Igaz, Jó Emberekre, miután betemették azt a bizonyos gödröt! Mert itt a Földön, csak akkor lesz élhető jó világ, bármennyire is fájdalmas és nehéz ezt elfogadni, ha az ember Jó Emberré válik, befogadó lesz a szépre, jóra, szeretetre.

Mindenki Élhető Jó Világot akar, viszont ehhez képtelen meghozni azt az 'áldozatot' hogy elengedje a szeretett rendszerét. Pedig mindennek ez az alapja, ez a kulcsa. AZ úgynevezett Aranykor a Szeretet alapú, jóléti társadalom nem úgy fog jönni, mint az évszakok! Azt meg kell Teremteni, Létre kell hozni... ehhez viszont Olyan Minőségű Emberek kellenek, akik ezt az állapotot Megteremtik, Fent és Meg is tudják majd tartani!

Sziasztok!
4 #22 Posta Imre
- 2020-01-27 15:41
Köszönjük!
118 #23 keepfargo
- 2020-01-28 02:20
Gyerekek, tudom hogy ezt megint ész-osztás címkével kell ellátnom, így meg is teszem; itt és MOST, mert

a MOST-ban vagyunk, s ott tegyük, amit tehetünk, mást úgysem tudunk csinálni. Gondoljatok csak bele: nekünk itt legalább van egy fórumunk, ahol pl. Mormota kikeseregheti magát, gerry betöltheti a nélkülözhetetlen cenzor szerepét, monguzking újra megkérdezheti, hogy hol s mikor osztjátok a fegyvert, Imre gyakorolhatja a házigazda nehéz hivatását, és így tovább...Jól van ez így.

Megkockáztatnám, hogy nagyonis jól van. Nem szabad sem siettetni a dolgokat, sem pedig arra várni, hogy amit te akarsz megmondani, majd megmondja más.

Ha elfogadjuk, hogy az Univerzum, mint egész, tele van egy felfoghatatlan méretű értelemmel, akkor nem kell idegeskednünk. Vagy minden úgy van jól - és a legnagyobb elképzelhető rendben - ahogy éppen MOST van, ( mert ami eddig történt, az épp ezt hozta létre ), vagy ha ezt nem hisszük el/látjuk be, akkor rákényszerülünk, hogy a "minden esetleges, véletlen, kaotikus, és zavarosban halászás zajlik az emberi dimenzióban" stb. elképzelése szerint éljünk. ( ezt tesszük, persze, MOST, de ezen változtathatunk - az értelemmel telítettebb változatra )
Az okoskodásomnak ezért egy gyakorlati tanács legyen a vége:
itt és MOST mindenki tegye, mondja, és gondolja azt, amit a legjobbnak tart - mert hiszen mi mást tehetne egyebet. (?)
Hogy mi ez a legjobb, EZ a fontos kérdés - amire a válasz CSAK EGY lehet, mégpedig az; amit mindnyájatoknak külön-külön a LELKIismerete (az isteni szikra ) súg, vagy sugall.
Mert ez a LELKIismeret az, amit az Univerzumban mindenhová magunnkal viszünk ( hál' Istennek) mint örök egyéni iránytűt a Végtelenben. Ezzel fogunk mindíg mindenhol elszámolni is, de ez mondja meg azt is, hogy "ha rám hallgatsz, azt csinálsz amit..... ÉN akarok !"

( Mondja valaki, hogy nem egyszerűbb, és nagyszerűbb, az Élet, ha az iránytűnket követjük...)

(és igenis , legyen jó magyarnak lenni - a parazita rabbi meg húzzon a náthásba, vagy: ismerje meg őseink természettel összhangban levő hitét (leben und leben lassen-élni és élni hagyni ) és akkor mi baja lehet? s_hihi )

S talán végszóként: az Univerzumot az utolsó atomig átitató értelem (és célzottság, célzatosság) az Élet szent lényegét hordozza. Ebbe a életszerető harmóniába nem illik bele sem az abortusztörvény, sem a világháborúk, sem a vallási ellentétek szítása, sem a kiválasztott nép (egy kis helyi JHVH által - s nem a Teremtő Erő által ) elmélete - de az uzsorakamat gyilkos fegyvere sem, vagy a média-terjesztette félrevezetés, hazugságáradat... Amikor mindez nyilvánvalóvá válik, legalábbis a nagy többség számára, a jelenlegi modell össze kell omoljon. (oda tartunk) Addig mit tegyünk? Legyünk azon, hogy ezt egyre többnek egyre könnyebben be lehessen látni, még annak is, aki tudatosan eltakarja a szemét (de azért készüljünk, szervezkedjünk is, hogy kit s hogyan segítsünk majd az összeomlás után, s az új rend kezdetéig)
118 #24 keepfargo
- 2020-01-28 03:25
"Lelki füleimmel" hallom, lelki szemeimmel már leírva látom hogy; igen, keepfargo, ez igaz (lehet) amit te írsz, de ki fogja létrehozni a Változást (Imre szavaival élve; ki lapátolja el a szart)??
Ha nem veszitek rossz néven, én nem szívesen hiszek a kis elszánt csapat elméletben/gyakorlatban, mert azt úgy csaphatják le, mint egy bosszantó legyet. (Tömegbázis meg egyelőre nem lesz. Vagy sötétséget oszlatunk, vagy fegyvert fogunk és akkor bennünket oszlatnak fel. Én így látom - egyelőre.)

Előbb hiszek abban, amit Abraham Lincoln mondott:

"Egyszer mindenki be lehet csapni. Van akit mindig be lehet csapni. Mindig mindenkit nem lehet becsapni." (nem ezért lőtték agyon, mert ezt észrevette, hanem a "greenback"- zöldhátú - dollárja miatt, ami konkurált a zsizsik FED dollárral - amit JFK is bevezetett volna, ha őt is agyon nem lövik. Tehát maradt a FED-dollár.
Igenám, de ha egyszerre száz, vagy még inkább, ezer helyen jelenik meg alternatív pénz, a dollár csomagolhat - ezt már próbálgatják erre-arra...)

"mindig mindenkit becsapni"-Jaj, dehogynem' - mondjátok. A Magyar Birkát mindig mindenkor becsapták!
Lehet...ezidáig így volt. Mivel ezidáig így volt, ezért ezután nem így lesz. Ez (is) meg kell változzon, mert hiszen; "Semmi sem állandó, csak a változás"...

Eddig csak itt "osztottam az észt", ezen is lehet változtatni. (YouTube, next ?) Mert a fegyveres harcban már buddhistaként sem vehetnék részt, (71 évesen), de a bizodalmam sem abban van.
1349 #25 Nagy Levente
- 2020-01-28 05:36
A tisztulási szakasznak lassan 2020-al vége! A "szareltakarítás" lsd. pl. koronavírus elkezdődött! Egy kérdés maradt csupán, de a Teremtő - mivel minden teremtménye fontos a számára ("Mi benne, Ő mibennünk";) - ezt a lehetőséget az utólsó pillanatig fenntartja: Melyik oldalt választod - szimbolikusan megjelenítve pl. sakk tábla - világos vagy sötét oldal!
Valamikor ezekkel a harcok olyan szintereken folytak, mint Jézus vagy Atila "Isten ostora", ahol megütközött velük az első fronton! Ma már eme fizikai és szellemi térnek az első frontja saját magunkba van! Tehát magadra, a belső énedre a lelkiismeretedre öszpontosíts! A fizikai tér tisztítását már külső erők megkezdték! Ha tetszik, ha nem az igazságtalanságnak vége szakad. Nem soká új napra ébredünk!
4 #26 Posta Imre
- 2020-01-28 06:09
Képfargó, nem csak egyszer lehet becsapni, hanem folytatólagosan még azt is, aki "képben van". Descartes állítja állítólag:Mindenben kételkedni kell! Erre azért csak nagyon kevesen képesek, mert így nem lehet "élni". És ez a valóság. Ez így nem is lehet az "élet".

Levente a "korona vírus" a koronákról szól. A feljelentős írásomban ezt kifejettem. Idén letisztulunk, amennyire lehet. A csapatban tegnap hallottam először a hangokat (Pi-kör), hogy a többiek hozzánk képest milyen "távol vannak". Ez eddig nem is tűnt fel nekik, mert nem vettek részt ilyen éles "akcióban". Az Igazság elválaszt!
118 #27 keepfargo
- 2020-01-28 07:25
Descartes sem problémamentes, Imrém, ha egyszer azt mondja: "gondolkodom, tehát vagyok"
Nagarjuna ezt így mondaná: "gondolkodom, tehát gondolkodás van"
Nem ez a biztosabb?
Különben pedig ki ez a "vagyok" ? Mert a "vagy-ás" illetve levés feltételez valamit v. valakit. (Akit, vagy amit mai napig nem sikerült meghatározni? Csak egy konszenzus született, hogy nevezzük én-te-ő-mi-ti-ők-nek)
Nagarjuna ismét: létezni csak az létezik, ami/aki az én-te-ő-mi-ti-ők-ben mindben egyszerre és külön-külön is benne van - mondjuk, hogy egy kozmikus állandó v. erő v. entitás. A többi, akikben/amikben létezik mind csak relatív létezők vagyis egymáshoz való viszonyuk határozza meg őket. Ez a viszony pedig úgy változik, ahogy a körülményeik.
118 #28 keepfargo
- 2020-01-28 07:42
Itt van kenteknek egy kis ellazulni való, olvasnivaló:

PI. SZ.E.K.T.A.

Először is a PI:

PI.-ről tudjuk ki-mi;
Több mint Posta Imi,
Átmérővel osztott kerület:
Átmérheted oszt' ott kerülöd
Méred, mered, bármibe kerül,
S a hányadosról ím kiderül:
Irracionális ám a szám!
Hát ne fájj fejem,
Ne szólj szám!

Mi legyen a SZEKTA?:

SZerveződő Egyesület Kiiktatni Társadalmi Anomáliákat

SZkíta Eleink Kozmikus Tudásának Adaptálói

SZeretet Elvének Közös Társadalmi Alaptétele

folyt.köv (?)
4 #29 Posta Imre
- 2020-01-28 07:45
Kép, ez nagyon ott van!
118 #30 keepfargo
- 2020-01-28 07:59
Kösz, Imre, tudod, öreg tollforgatóból már nem lehet kardforgató....

Mert hiszen ÍRVA vagyon: "Ki kardot fog, kard által vész el."
Mire én ezt mondom: Ki tollat fog, toll által alkot...( v. öl, butít, s nyomorba ( esetleg gyomorba?) taszajt...JA, NEM; az az alkohol vót'...)
15 #31 porcica
- 2020-01-28 13:45
Mivel nem volt idő a telekocsi megszervezésére, lehetne, hogy ide írja be, akinek van szabad helye, vagy szeretne fuvart í Békésszentandrási rendezvényre? Amennyiben igen, úgy a nevét, az elérhetőségét, és az igényét, illetve a helységet, ahonnan menne írja le ide, és egyeztessünk, mert nem sok idő maradt már!
:)
1180 #32 Robag
- 2020-01-28 14:51
Remélem ezzel az írással nem sértem meg senki lelki világát, nem ütközik az oldal 'alapszabályzatába' ... Ezt egy nagyon kedves Barátom írta Bernics Ferenc, mindenki hasznára. Erre van, lenne a Jó és Helyes irány.

Mi nem lehetünk Ítélet végrehajtók, mert ez egyedül a Teremtő privilégiuma.
Amúgy is elkezdődött a TISZTOGATÁSI folyamat, benne vagyunk a végidőkben, de ezt már mindenki láthatja, érezheti.

Senki nincs Felhatalmazva a 'sz@r' eltakarítására... ezt csak a sötét oldal sugallja, hiteti el azokkal, akik még mindig NEM tették le voksukat a Világos oldal mellett! Védd magad a Családodat, de ne vállald fel a lélekölő mocsoknak az eltakarítását, mert ezzel csak magunk alatt vágnánk a fát és ez megint az ősellenség malmára hajtaná csak a vizet.
Nem ez a SZABADSÁG kulcsa... sőt!

Nekünk csak annyi a dolgunk, hogy visszataláljunk, benne éljünk az EGYsÉG Forrásába a MI állapotával és Erősítsük a SzerEtetre a Jóra, Szépre az Élő Lelkeket. Megtartsuk magunkban Teremtői Rendet, ami mindennek az Alapja.
A többi 'megírta' már a saját sorsát, mindenki oda fog kerülni, amilyen Mentális, Szellemi szintet elért az emberi léte alatt. De ők, kezdik elölről az Anyagbazártan a Fejlődési ciklusukat, ami röpke 26.000 év. Akik Megértették a Házi Feladatot, aki Jelesre levizsgáznak Emberi Minőségből, azok számíthatnak a Szeretet alapú, Jóléti társadalom... az Élhető Jó Világ vendégszeretetére!
Ezen kell dolgozni, ezért kell és érdemes élni... mert Ez a CÉL!

"... vannak " emberek " akik a szívükkel LÁTnak .
Ők a látók .

Röntgentként látnak át a páncélokon ... burkokon ... , ideológiákon , vallásokon , ármánykodáson .... az igaz valóságát látják a teremtett világnak .... , a lelkeket , a MAGuk tiszta fényében .

A látók nem karmikus lények , nem a feladat manifesztálta őket , .., hanem a küldetés ... ÉGi pásztorok ... , küldetésük vissza / vissza visz a szív - vissza szív / terelni a szétszóródott nyájat ...

A szívük a lámpás , az irányító fény / irány - erény - arany / , visszaterelni az ARANYKAPUn át a téridőben megrekedt , eltévelyedett lelkeket az EGYsÉGbe / tér - térül - terel / . Kivezetni a vaskorból , ÁT az Aranykorba ...
/ Aranykör - Napkör - Napkor - Fénykor / .

Képtelenek beigazodni a vaskori rendszerbe , mert az Isteni RENDel vannak SZERben . Az Igazhoz igazodnak ... és erre igazítanak másokat is .
A Teremtő Igaz , emberarcú küldöttei .

Hatalmas érzékenységgel bírnak , ezért nehéz az ittLÉTük ebben az érzéketlen világban . Indigó lelkek ... az aurájuk , az energiamezőjük mint az indigó .... a legapróbb sérülések is lenyomatot hagynak rajtuk ... ill. lenyomatot hagynak másokon.
A tiszta fény energiája működteti őket .. és azt árasztják .. áramoltatják ...

Nehezen érvényeSŰLnek ebben a világban , mert nem is ez a küldetésük LÉNY EGE ... , képtelenek beRENDezkedni egy RENDetlen - REND ÉTLEN REND SZERtelenségbe .

Az Ősi tudás KÖZ VETÍT Ői . Nap mint nap vissza kell térniük az ŐsFORRásból merítkezni , HITet meríteni , hogy meg tudjanak maradni egy számukra élhetetlen környezetben . Sokuk ezért MAGányban van MAGja társaságában az EGYben .

A látók SZ ÉPek , a belső fényük ragyogja át őket ... , szemeik , mint a KRiSTály ... , ragyognak ... benne évmilliók bölcselete , az ÉGi világ üzenete .....
Érzékenyek , kifinomultak a művészetekre ... , mert a művészet ima ... , aranyszál , mely a JóIstennel van ÖSSZE KÖTtetésben ....

LÁTomásaik HITüket erősítik , LÁT HATÓ JELeket kapnak , hogy ne tévelyedjenek le az Igaz útjukról , ne fogjon rajtuk ármány , manipuláció ... , a küldetésüket be tudják végezni . A legnehezebb , sarkalatos helyzetekbe Isteni támogatást kapnak , angyalok őrzik léptüket .....

A LÁTók SZER ETET éhségét folyamat ETETni kell , mert olyan világból érkeztek , ahol az ÉTEL / ÉTEL - ÉLET ! / a szeretet ..., az EGYsÉG élményt hozták MAGukkal ........ , amiBE egy életen ÁT vissza / SZÍV / vágynak ... a szeretet a VAGYjuk .... a JELEN LÉTÜK ...

Egyre több segítő érkezik gyógyíTANi a világot .... , megtisztíTANi az emlékezetet ...."
4 #33 Posta Imre
- 2020-01-28 15:07
Robag, össze vagy zavarodva. Állj le! Nem az a baj, hogy hülyeségeket irkálsz, hanem az, hogy úgy véled érted, amit írsz az érthető, helyes és ráadásul még ide is való. Kérlek ha fenn vagy, tedd fel kommenteknek válaszul valamely cikkek alá és vívd meg a csatát. Ne itt. Nyugodj le és addig inkább hallgass.
1849 #34 Kallaieva
- 2020-01-28 16:23
Sziasztok! Mi Nagyváradról indulunk pénteken 13 óra körül. Van 2 szabad hely az autóban, akit érdekel, szívesen elvisszük. +40735866280
1093 #35 vian
- 2020-01-28 21:35
28 keepfargo

ez már szinte 1 faragott kep
s_grat

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

https://www.youtu...RTV55eQdJM

aki ezt nem érti azt tojásból keltették ki
ember - szerető anyától NEM szakítja el gyermekét

xxxxxxxxxxxxxxx

https://www.youtu...kl9tMIScbs
https://www.youtu...HI5bGB2PWc

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

https://www.youtu...OQVgm4H7fg
1093 #36 vian
- 2020-01-28 22:32
1938 #37 Csubaferke
- 2020-01-28 22:39
Kedves robáG!

Megtisztelő, hogy atomfizikus létedre leereszkedtél végre közénk, pórokhoz! Most, hogy kisded mozgalmadat szektának bélyegezték és az ÁVH szaglászik utánad, érthető az indíttatásod. Ha Békésszentandráson kitör a parasztlázadás, neked itt a bizonyíték az oldalon, te aztán mindent megtettél az elkerülésére!

Sajnos elkéstél! Bekerült a neved egy fiókba, Budaházy, a Magyar Gárda, Magyarok Nyilai, az MNA, Győrkös István stb. nevei közé!
Gondolom ezektől hamarosan nyilvánosan el fogsz határolódni. Sok választásod nincs, ugyanis te sem állták ki ezek közül egyetlen ember mellett sem! Most milyen jó lenne, ha a lejáratásoddal szemben legalább az alternatív média melléd állna!

Minden józan ember tudja, hogy Budaházyt miért hurcolták meg vagy hogy Győrkös ártatlanul ül a börtönben. Fel merted emelni a szavad ez ellen? Odacsaptál az asztalra, mint ahogy itt az írásaidban tanácsolod? Lapítottál, mint szar a fűben! Most te következel és a szalámizás megy tovább, szépen egyenként levadásznak mindenkit! A csengőfrász folytatódik és mi meg a sötétítő mögül lesekedünk, éppen kit vittek el, de éltet bennünket a remény, hogy mi majd nem kerülünk sorra!

Hogy mondtad, mi alapján lesz a rostálás? Ki a jó és ki a rossz?
Aki nem dohányzik, az jó, a dohányos az rossz? Az absztinens a jó, a borivó a rossz? Ilyen rosta még nem készült, te tudod a legjobban!
A magyarok istenénél a búza vagy élet az Igaz Ember, az ocsú a nemtelen! Manapság könnyű felismerni az igaz embereket, kúrvára leszarják a kibaszott libsi minimum elvárást: a PC párbeszédet! Ami nekem feltűnt az írásadiban, az óvatos PC fogalmazás!

Szóval ki képviseli az égi rend törvényeinek érvényesítését a Kárpát hazában, ha nincs választott király? A Nemes Ember! Ki teszi nemessé az embert? Nem a király hanem az Isten!
A MAG elnevezés honnan jön a mozgalmadnak, ha ezekről a dolgokról említést sem teszel a Drábik féle szófosásaidban?
Na gyere még, mosdassad magad, mert hamarosan vár a mosad!
118 #38 keepfargo
- 2020-01-29 05:12
Véresen komolyodik itt minden, s közben elfelejtjük (mert elfeledtetik velünk a gondok, meg a gondnokok, s főleg a rejtve áskáló vakgondnokok ) hogy az Élet nemcsak harc, de játék is egyben (leela).

Ha nézegettétek R.Kárpáti műsorát, a halálon túli életről, akkor nem fogtok csodálkozni, ha valaki a 70-en túl már gyakrabban gondol erre, s így megtörténhet, hogy e földi élet már nem kábítja el úgy mint korábban.

E bevezető után a lényegre: nincs játékos elem az életünkben, minden halálosan komoly, a félelmek főleg (ki ne félne a haláltól - pedig az nem annyira megsemmisülés mint inkább újjászületés...), és nem merünk, sőt már nem is nagyon tudunk játszani. Pedig Királyi Költőnk figyelmeztet: "Jó szóval oktasd, játszani is engedd szép, komoly fiadat..".

Ennek a szerencsétlenül járt játékos nevű kisfiúnak, Bátornyilas-nak a segítségével, próbáljunk meg egy játékot, hátha visszasegíthetünk neki (az ébresztésért).

Úgy képzeltem el, hogy - egy korábbi, félbemaradt kísérletből kiindulva - elkezdhetnénk egy közös meditálást aminek energiáit - gondolatait is, ha úgy tetszik - ebbe az irányba engedjük elszállni. Tehát valóság-válság, álság, világi hívság és egyéb komoly dolgok ellen játsszuk el, hogy mi most segítünk valaki(k)nek - mert a szülőkről sem feledkezünk meg...

A technikai részleteket valahogy így gondolom: reggel 6-kor 6 perc, vagy 8-kor 8 perc (kinek melyik elérhető) és este 20 órakor 20 vagy 22 órakor 22 perc elvonulás minden egyéb napi teendőnktől. Leülnénk, valahol nyugalomban. Egyenes hát, támasz nélkül és figyeljük egyre nyugodtabb légzésünket egy-két percig. A gondolatok jönnek, mennek, azokat is lehet figyelni.Aztán hogy érdekesebb legyen, a lélegzet(lélek-zet!)vételt szabályozhatjuk, figyelve, hogy erre "mit lép" a test. Ha ezzel eljátszottunk egy ideig, figyeljük, hogy a gondolataink hova, merre tartanak, vagy tartanának, ha hagyjuk. A következő lépés ezek irányítása, szelíd ráterelése arra, amit az utóbbi időkben (nap, hónap, évek) fontosnak tartottunk, de igazából időnk sem volt rá...
Ha Bátornyilasnál kötünk ki, nem baj, ne lepődjünk meg. Figyeljünk tovább...

Közben időnként megérinthet minket az a gondolat is, hogy biztosan nem vagyunk ezzel egyedül, mert hiszen a napi négy időpontból legalább egynél mások is ráérhettek...ha többnél, (és többen) - még jobb...

Visszajelzés, kérdés ha van, mehet a privátban, ne zavarjuk, mint én most kényszerből, a honlap egyéb köreit ezzel.

Köszönöm a figyelmeteket. ( Én nyugdíjasként igyekszem minél több időpontot kihasználni, hogy együtt legyek azokkal, akik tudtak és akartak időt szakítani erre. Tehát akárki leül és kezdi, gondolhat arra, hogy az öreg fargo is ott ül, ahol ül valahun(Sv.o.-ban a setétben) és mondjuk Bátornyilas jövőjéről fantáziál: mikor lehetne majd őt beadni v. kiadni Kassai Lajoshoz egy kis edződésre? (Már egy remélhetőleg emberibb korban...)

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.84 másodperc
3,598,036 egyedi látogató