Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Szolglati közlemény!

GondolatokA Békésszentandrásra meghirdetett január 31-ás február 02. között a kultúrházba szervezett rendezvényt a a helyi polgármester visszamondta. A jegyző tájékoztatása szerint a "fűtés" nem működik (ez nem igaz) és a szállások sem megfelelőek (valami jogi ok miatt)...., szóval tudjátok, hogy "leszóltak" nekik. Szerintem nem akarják, hogy tovább "eszkalálódjék" a helyzet, vagy éppen azt akarják, hogy "tovább eszkalálódjék a helyzet". Megbeszéljük mi legyen, vagy mi ne legyen és hol, mikor és főképpen miért is. Ha valakinek van helyszíne, ahol akár csak szombaton egy napra össze lehet jönni és magánterület, jelezze minél előbb. Lehetőleg ne szabadtéri legyen, vagy esetleg szervezünk egy demonstrációt, vagy kettőt, vagy hármat...de ennek semmi értelmét nem látom. A Parlamentet még megkísérem elérni, hogy shabatkor úgy sincsenek ott, tán jó lesz nekünk a szombat.

Hozzászólások

1596 #1 Rokkenroller
- 2020-01-29 14:42
Van egy olyan érzésem hogy nem magánterületen lévő helyen már nem lehet összeröffenni... Sajnos én nem lehettem ott eddig egyiken sem,de úgy látom erősen összerendeződésre ösztönöznek ezek az ösztönlények. Imre ezer éve nem láttuk egymást ,azóta várom hogy megdörrenjen az ég. Ez idő alatt zenéléssel kötöm le a feles energiáimat... Itt egy nóta hátha tetszik valakinek :D https://www.youtube.com/watch?v=c1ZZh2aein4
3 #2 Enid
- 2020-01-29 15:37
Egyszerűen nem mernek nyilvánosság elé állni. A hazugságnak mindig is hosszabb út kellett, mint az igazságnak. Gondolkozzunk nyugodtan térben és időben. A polgit gondolom megfenyegették, így illegalitásba terelve a Pi-kört.
"szeg" -ta Vs. Szeku?
Nembánomén, tutta micsinál, aki megtagatta Alberttünktől a hazatérés lehetőségét.
...
De bízzunk, hogy csak "időt kérnek" (bár elég beszari módon), hogy felkészüljenek kellőképpen és ember (most nem nagy e-vel mert mindent rögtön mi-se akarjunk mán no!) módjára arra, hogy elmagyarázzák a fiatal és kicsit tapasztalatlan párnak, hogy az "ucc" ezért és ezért hamis útra vezet és bízzanak a karhatalom, a kormány, az egészségügy és a jog tisztaságában, nemes lelkében és feltétel nélküli ($... €... !?) szeretetében, valamint atyai gondoskodásában.
Érdekes, hogy ezt az ucc-t eddig sem István sem Ágika szájából nem hallottam.
Nézd Imre! Még meg is térhetnek a Vádolók, mármint az "állam" . Vagy kik is akarják pontosan keresztrefesxíteni a Bolvári családot?
Szerintem valahol legbelül tudják a család Vádolói, hogy minden szavuk aranyér.
Ez az eset lehetne a Proctosoll a problémá-ikra(az ikra a jövő záloga ugye és gondoltam...)
s_kot
4 #3 Posta Imre
- 2020-01-29 16:20
Enid, minden "értünk van", hát nem cuki! Ez jutott eszembe. Most felmosás közben kicsit ráhozom a frászt a gyerekekre. Ki nem állhatják, ahogy én sem, de ez most a "másikoknak" szól. https://www.youtu...min5WkOuPw
3 #4 Enid
- 2020-01-29 16:45
Ah, "Il prodigio"... negatív irányban azaz fekete-mágikus... Hm.
4 #5 Posta Imre
- 2020-01-29 17:02
Enid, kutyakarmolást szűrivel! Egyébként is most a "rosszak" a "jók" a "jók" meg még anál is "rosszabb bak".
1907 #6 Robit
- 2020-01-29 17:53
Talán magánterületen, szabadtéren hamarosan, ahol az ilyen köcsögök ráhatása nulla.
Cserkeszőlőn foglaltam szállást, már nem mondom vissza - Nem wellnesre készültem...

MUK = Márciusban újra kezdjük...

Az erő legyen veletek....
1869 #7 Fodor Antal
- 2020-01-29 17:58
Ugyan így jártam én is 2008-n. Karácsonyi előadás sorozatra foglaltam le egy Kiskundorozsmai éttermet saját pénzemből. Akkor még Németországban dolgoztam. Mindent megbeszéltünk a bérleti díjban is megállapodtunk. Egy nappal a rendezvény előtt mentem fizetni. Azt mondták nem megy rá szerveztek. Végül kiderült, megfenyegették az étterem tulajdonosát, valószínű a helyben lakó zsidók. ( Előadó volt Ifj. Hegedűs Loránd és Tompó Szálasi előadásával) Nagy nehezen egy koszos kis presszót sikerült kikövetelnem.:@
684 #8 atacama
- 2020-01-29 19:05
uraim,tettrekész bajtársakra van szükség,belőlük hiányban vagyunkamig sorainkba beférkőzhet néhány áruló besúgó elem addig nem is várhatunk semmi átütő
eredményre eljött az idő mikor nem kell mindent a kirakatba kitenni és a kommunikációt a minimumra szoritani illetve más csatornákon és módszerekkel végezni.. itt most már harcosokra és eszközökre van szükség a céljaink elérésére..
75 #9 talpi
- 2020-01-29 19:37
#8atacama
- 2020-01-29 20:05
Ha tudnád mennyire igazad van. Igaz, ugyan a bankokat kezdtük hibáztatni, akik,ugye nem a mifélénk kezén vannak.
No de! Ezek, mint tudjuk, szépen elmennek a közjegyzőhöz, kinek nem "feladata" az igazság kiderítése, majd kiad egy okiratot/?/ ami a végrehajtónál landol. Onnantól, viszont peregnek az események. Mész az utcára, a bíróságra vagy elveszik a legkisebb értékedet is, vagy a legnagyobbat, a gyermekedet.
Nos, szerintetek, ha már árulás? Mekkora bőrnek kell lenni egy, egykor közénk tartozónak a pofáján/napjainkban is itt van/, aki akkora magyar, hogy a sajátjai ellen fordul. Szolgál, vigyorogva és viszi az információt, gyötör nemzettestvért, igaz, neki egyik sem az.
Igazad van Ata, viszont, a tettre készség, ott kezdődik, hogy nem szarok abba a tányérba, melyből enni kezdtem.
1180 #10 Robag
- 2020-01-29 19:46
A Teremtői Rend szerint, amit Erőltetni kell, azt Nem kell Erőltetni...
99 #11 MORMOTA1968
- 2020-01-29 20:27
Ez várható volt Imre! Én mondtam, hogy csak egy bizonyos pontig hagynak elmenni minket, oszt ott tesznek keresztbe, ahol csak tudnak! Ha ott így meglehetett félemlíteni a polgármestert, nálunk még ennyire sem lett volna szükség! Egy füttyentésre ledugózták az eddigi ivóvizünket, hagyták lebontani a víztornyunkat, úgy hogy most az ötödik községből kapunk szennyvízből tisztított vizet. Vagy Duna vizet? Tök mindegy, mert így is úgy is szar! Vajh vajon kiknek is dugózták le a község vizét? Kettőt találhattok, de elsőre is menni fog az! Azóta mindenki vakaródzik fürdés után, mint a bolhás kutya, olyan jó minőségű szennyvizet kapunk! A vízkőről meg ne is beszéljünk.

No! Cion újra megmutatta magát! Hogy ő az úr ebben a csárdában! s_ratata
4 #12 Posta Imre
- 2020-01-29 21:00
Talpi, kicsi a világ.

Mormota a görgeteg már elindítva. Hátra lehet dőlni. Na nem annyira, de azért most éppen az ellenkezőjét teszik, mint kellene, de ezt is tudják. Nézd, nekem nem hiányzik a "kavarás", viszont végig kell menni az úton.
1349 #13 Nagy Levente
- 2020-01-29 21:03
MORMOTA1968! Nem kell a polgármestert sehol sem - egy települsen sem megfélemlíteni - dehogy, hiszen polgármester a titulusa, vagyis a helyhatóság feje! Hidd el mindenütt elég a füttyentés, - tudod: " ne szólj csak incs " - és már - jó kutya módjra - intézkednek is! Jól meg vannak érte fizetve, ha balos, ha jobbos, teljesen mindegy! A cél a rendszar fenntartása mindenáron!
80 #14 monguzking
- 2020-01-30 10:53
menjünk kitörés turára s menetelés közben beszélgethetünk--ráadásul két hét mulva kivételesen nem külfüldön relaxálok....
684 #15 atacama
- 2020-01-30 11:07
Monguzking pont erre gondoltam én is tegnap meg rád is mert megpendítetted egy üzifali hsz-be.
ha megyek, szigorúan rendszeren kívül..semmi regi semmi szalag semmi chekkolás. csak mintha épp arra vinne utam.. persze harcosokkal lehet eszmétcserélni
csak mintha arra ballagnék..
80 #16 monguzking
- 2020-01-30 12:09
atacama----eddig azért nem mentem mert este nem ismert terepen nem volt kedvem boklászni de meglehet hogy ez lesz az utolso alkalom igy nagyon mehetnékem van....
4 #17 Posta Imre
- 2020-01-30 19:19
Rozsola, ha átfogalmazod, jöhet, ha nem, nem. Ha nem bírsz a pofáddal, akkor nem kell felköhögni minden trutyit magadból.
4 #18 Posta Imre
- 2020-01-31 08:20
https://www.ujegy...nyveztetni


Posta Imre
Somogyi Gyöngyi Zsuzsanna, te írtad ez alábbi cikket? Elérhetőségem látod, soha nem voltam "titkos", de ha annyira érdekelnek a tények, ne a médiából tájékozódj már, mert mint közszereplő pontosan tudhatod mekkora ribanc-kirakodó vásár is az. Posta Imre vagyok, voltam és tán még leszek is egy ideig. Míg kell. Pszichológus. Amolyan igazi, nem olyan, mit ti. Én élem, amit tanultam. Arról, hogy "elmebeteg" vagyok-e, két tanúsítványom is van, mely szerint elmeorvosi szakértők állítják, hogy nem szenvedek kóros elmeállapotban. Soma, neked van legalább egy? Mert akkor talán megkérdőjelezhetnéd még utalás szintjén azt, amiről nem sok fogalmad van. Persze írhatsz cikkeket, meg befolyásolhatod a "közvéleményt" olyan "cukisan". A valóság azért más kérdés. Számom: 20/9359052. nem fogsz keresni, tudom. Félsz, mit a tűztől. Ez sem gond, de szájadra nevemet hiába ne vedd!
3 #19 Enid
- 2020-01-31 08:46
Imre!
... és igen, számtalan esetben az anyakönyvezés mentette meg a gyermeket:
- https://pestibulv...ez-terjen/
- https://www.blikk...at/4pscvlj
...
Csak így felütöttem a guglit...

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.24 másodperc
3,956,430 egyedi látogató