Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Nyílt levél a magyar nemzethez

GondolatokAkinek nem kaftánja, ne vegye magára a továbbiakban írásba foglaltakat, de javaslom mindazoknak a figy-elmébe, akikben maradt még némi magyar nemzeti érzés és hozzá annyi hit, mint egy mustármag, s talán az "állami szervek" spanyolcsizmáiban eladott lélekkel tipródók, közpénzen tengődők másfél milliós táborát sem zárom ki soraimból. Értsétek, ha képességetek van hozzá! Az elmúlt hét eseményei igazolták, hogy a szolgálatok által szépen felépített társadalmi teszt nagyon jól teljesít. Mérhető az emberek szellemi-lelki nyomora és a kétségbeesés, mely hajtja mégis az önkifejezésre, megértésre, elfogadásra, miközben ő maga elfogadhatatlan. Lélektani szempontból kirajzolódott a kép. A magyar nemzet lelke halott. Szellemileg eddig is a béka ülep alatt volt, de most bizonyíték van rá, hogy Krisztus teljesen fölöslegesen hirdetett igét.

A most zajló események, médiafelvezetés és a megmaradt "nemzeti" csődületek felől jövő hangok 10 évvel korábbi eseményekre emlékeztetnek. Igen, amikor a nemzeti ébredésben "mindenki" abban "bízott", hogy a Jobbik majd a Parlamentben megoldja a láthatóan kisebbségbe kényszerített magyarság bajait és a mesterségesen pozícióban felszított cigány-zsidó etnikai maffiával "törvényes keretek közt" veszi fel a küzdelmet. Kiabáltam, hogy "ezek nem azok", de nem értettétek, nem akartátok meghallani". Szegedi Csanád már jelzés volt, de mikor KGBéla ügy is terítékre került, világos, hogy menekülni fognak a "potkányok". Így is lett. Morvai, Gaudi, Torockai, Novák....és a többi és a többi és mindenkire remekül remekül elvan közpénzből azóta is és tap-sikoltok nekik. Vona-Zarivec, aki "elvette a Jobbik lelkét" megvan, csak hát a Jobbik volt az "utolsó reménye a nemzeti "oldalnak". 10 év alatt aki beleölte idejét, pénzét, mindent elbukott és ha azért kellett kimennie külföldre, mert a devizahitele dőlt be a csalás-sorozatba, vagy mert csak éhbérét elege volt az "itthonlétből", vagy mert a szolgálatok megértették vele, hogy magyarnak Magyarországon nincs helye...úgy el is jutottunk a jelenkorig. Mindez nem jöhetett volna létre, ha nincsenek a kiszolgálók. Szent Korona Rádió, Kurucinfó, vagy most említhetném Kubinyi Tamást is. Ez van. Maradt, aki maradt, de a nemzet lelke halott. Van valami "néplélek" még, amibe lehet kapaszkodni, de kollektív módon csak fizetett politikai hirdetésekkel és/vagy vallási ceremóniákba bujtatottan lehet még az átlag "polgárt" magyarként megszólítani. Elbutult és tompa lelkű lett a magyar. Gyáva. Ezek tények, s nehéz a szívem, hogy ezt le kell írjam. Szabó Dezsőt olvasok, lehet ezért van, hogy dezsavű érzés van rajtam és az a remény, melyet az a tudat táplál, hogy már sokkal korábban is ugyanezt a diagnózist kapta a "halhatatlan lélek" és ugye mi még élünk. Most még, úgy, ahogy, de vagyunk, ha életnek ez már annyira nem is nevezhető. Vegetálunk. A nemzeti és a nemzetellenes csőcselék pedig egy kórusban vihog. Madách Az ember tragédiájában a XIV. színben, de akár az egész művet újra kellene értelmezni, nem csak a Nyirkai Jóslatot emlegetni.

A BÁBJÁTÉKOS
Csak erre, erre, kedves jó urak,
Mindjárt kezdődik az előadás.
Mulatságos komédia nagyon,
Szemlélni, mint szedé rá a kigyó
Az első nőt, ki már kiváncsi volt,
S mint vitte ez csávába akkor is már
A férfiút. - Láthattok fürge majmot,
Mi méltósággal játssza emberét,
Láthattok medvét táncmester gyanánt.
Csak erre, erre, kedves jó urak! -
(Tolongás a bódé körül.)

Bizony, így báboznak velünk, csak ne lásunk, ne értsünk! S ki nem lát és nem ért, az süvölti 30 ezüstért, amit éppen nem is ért.

Most nem akarom kibontani az elmúlt 10 évet! A megakadályozott "cigány-magyar polgárháborút", mit a zsidók elterveztek és most újabban éppen Torockait felhasználva élesítik "kormányzati segítséggel" a "börtönbizniszes" és a "szegregációs" bírósági döntésre fizetendő, de hivatalosan ki nem fizethető pénzekkel ezt a vonalat. Farkas Flóri már nem kérdés, se a milliárdok, se Sukoró...mert Judapest áll, virul és befogad, ahogy Magyarország egésze szépen egy migrációs övezetté válik, csak hivatalosan, nem pedig a mutogatott figyelemelterelő kerítéseken keresztül.

De nem ez most a lényeg. Napokig írhatnám a 10 év eseményeit, ami azt bizonyítja, hogy a nemzeti oldal merő illúzió, kormányzati propaganda, csak a sajtóhírekhez kell és igazolni, hogy magyarkodjon majd a Királyságban a betelepített "bizniszman" Made in Israel. A Jobbik már nem kell. Oda nyíltan zsidó vezető lett állítva, ahogy azt megizentem 10 éve és ahogy a szolgálatok ezt szépen el is intézték. Moszad, FSZB, CIA...és amit akartok, de mind kéz a zsebben a "magyar" titkosszolgálatokkal. Mind a 7-el.

Ám, hagyjuk a siránkozást. Ami volt az elmúlt. Vagyis, elmúlt-e biztosan, vagy egészen nyomós okunk van feltételezni, hogy semmi sem múlt el, hiszen "ezek ugyanazok".

A szolgálatilag szervezett fegyveres csecsemőrablás okainak erőtere kezd kirajzolódni és kibontakozik egy perspektívikus kép. Talán csak képzelet, ami nagyon hasonlatos egy képre. Pont olyan, mit a "cion bölcseinek jegyzőkönyveiben" felvázolt jövő, mely tagadhatatlan kópiája a jelenkornak.

A seregek felsorakoznak. Fegyverrel és úgy készülnek háborúra, hogy közben "polgárháborúra" vannak felkészítve. Mindennek a fordítottja, ellenkezője igaz, de még abban is lehet csavar. A koronavírus-pánik megteszi a hatását. Oroszországban úgy hírlik a közintézményekben, plázákban, iskolákban egyre több a szervezett "bombariadó", mintha evakuálást gyakorolnának. De hagyjuk, most nem mászok bele a rám akasztott "politológus" szerepbe.

Vagyis kicsit még had maradjak benne. Tegnap Szijjártó Trump (a lánya is "áttért", tehát Trump lánya zsidó) ortodox zsidó vejénél letette a nagy esküt, hogy Izraellel szemben minden ENSZ határozatot bojkottál Magyarország. Nem tudom nem összefűzni a szálakat, hogy a "hazai" pályán a most egyre szélesebb teret nyerő Bátornyilas "ügy" és az "USA-ba bejegyzett izraeli cég" kijelentések Magyarországgal kapcsolatban ne lennének helyre rakva. Kirakják az "orrok" és az"orkok" elé.

Most nyílik ketté a "tenger", mint Mózes előtt a rivalda mögött a függöny a bábkáté-kosokra rávilágítva. Kemény menet lesz. Az már bebizonyosodott, hogy a "nemzeti oldal" nem képes hatékony csapatmozgások kivitelezésére, de még csak annyira sem egységes, hogy kétségtelenné váljék, hogy a pártoskodók valójában zsidók. A "nemzetileg" öntudatosok másik szeletkéje jó szándékú, de lelkileg kasztrált és van még egy kategória, a szellemi impotensek igen tetemes rétege, akik nem is észlelik, hogy Bátornyilas megnyitott egy szakrális utat. Nagy szavak, de ha nem "mentjük", akkor nem menekülhetünk. Ha nem tud bennünket összeterelni végre eddigi "szekértáborlakókat", akkor erősebb eszközök lépnek be, melyek mindenképpen működni fognak,. csak nem mindegy milyen veszteséglistával.Jó, értem az ordító kérdést, mit tehetünk? Menjünk "nekik"? Akkor jó lesz? Nyilván pontosan tudják (a felsőbb szinteken), hogy nagyot "hibáztak" és ez így is volt eltervezne. Tudták, hogy nem hagyhatjuk annyiban és azt is, hogy nem lesz fegyveres számonkérésük, viszont cserébe a Bolvári csecsemő lesz a legíresebb magyar kisbaba és valami antiszemita és szektás történet felelevenítésére is lesz mód. Ez természetesen nem adja vissza a gyermeknek az anyját és az anyjának a gyermekét, de éppen elég erős rezonanCIA-t okz érzelmi, értelmi szférákban. Ha nem tesszük oda magunkat, nincs értelme magyarnak nevezni sem magunkat. Megkaptam már levélben, hogy a "cigányok már megtalálták volna" a kicsit. Csakhogy ebben az esetben messze nem a találásról van már szó! Kb. 6 helyet tudok megnevezni, amit megkaptam, hogy ott őrizhetik. A csecsemőt nekik kell bocsánatkérések közepette és pereskedés nélkül ünnepélyesen vissza vinniük ahonnan elrabolták és a falusiakat,a helybélieket és a felzaklatott, félretájékoztatott, becsapott "közvéleményt" is helyére tenni. Ebben segíthetünk. Én szívesen nekimegyek fejjel a falnak, mert itt a falnak is füle van, mit azt tudjuk jól. Nem érdekel már rég, ha áldozatot kell hoznom, vagy ha az útban álló útonálló banda esetleg áldozattá válik, mert nem ismeri fel a vezetőiben az ellenséget és bennünk a barátot. Lelke rajta mindenkinek. A fegyver sem rossz megoldás, de majd ha csak jó láthatóak lesznek a harcvonalak és tömegével lehet immár válogatás nélkül szemezgetni. Ne mondjunk le a kínálkozó honvédelmi kötelességünkről. Az ellenséget el kell takarítani! Benkő Tibor legfrissebb általunk is ihletett és Moszkvából diktált, de telavívval leegyeztetett beszédében az alábbiakat jegyzi:

"A miniszter kiemelte: egy új világrend van kialakulóban, a katonai kihívások is jelentős változáson mennek keresztül. Megjelent egy új hadviselési forma, a hibrid hadviselés, sok az instabil állam, napjainkban is rendszeresek a különböző terrortámadásokról szóló hírek. ...A biztonsági környezetet figyelembe véve a kormány úgy döntött, hogy egy modern, ütőképes, a hazája iránt elkötelezett, lojális katonákból álló, modern felszereléssel rendelkező haderőre van szükség. „Ezzel tudjuk biztosítani az ország biztonságát és tudunk hozzájárulni a nemzetközi biztonsághoz” – emelte ki."
LinkA belső ellenség, az 5. hadoszlop, a hibridek a magyar nemzet ellenségei, a gyávák a hiszékenyek és kevélyek, a pénzéhesek és a szolgalelkűek, hazugok és hazaárulásra bármikor készek olyan terepet biztosítanak, melyben segíteni kell a hont védőknek egymást.

Ugye mennyi ellentmondás? Ugye milyen nehéz tisztán látni, mert látszólag Ben-kő (ezek a "kövek"!) is egy mocskos hazaáruló féreg, ahogy Orbán is, de aztán kiderülhet, hogy csak úgy tesznek, mintha, mert ez a szerep van rájuk szabva.

Nyilvánvaló, hogy a "rendőrség" szét lesz kapva és ez már folyamatban van. Harci helyzetben a belső stabilitást meg kell őrizni, főleg akkor, ha a szolgálatok által is kívánt "nemzeti összerendeződés" -kísérlet azt mutatja, hogy minden egyes valóban nemzetire 1000 agyhalott idióta zombi jut. Mondhatnám, hogy egy lelkesre 1000 lelketlen lény. A cigány-tamatikával a most felkapott pedagógus-verésekkel kapcsolatban az új NAT (O) és a Wass Albert ellen lázadó tanárok, no meg az egységesített természettudományok tantárgy is egy meghatározott irányba mutat. Internáló táborok felé. Igen, gyerekek elvonulnak balra, szülők jobbra másik táborba, vagy így, vagy úgy.

Tegnap nálam voltak az Index-től. Talán a héten lesz belőle cikk, talán nem. Arra voltak kíváncsiak igazából, melyik titkosszolgálathoz lehetek bekötve és mi a motivációm (sérülésem), amiért ilyen kitartóan azt teszem, amit. És mi a "Pi-kör" és mennyien lehetünk....és ezek a kérdések egy egész más irányt jelölnek. A médiában szándékosan szítják a feszültséget és polarizálják a "véleményeket", hogy nagyobb lehessen a csattanó és megnyúlhasson az arc és leeshessen az áll. Úgy tűnik a zömnek fontosabb a pohár, mint az életető víz, a tányér fontosabb lett, mit az étel és már nem is értik, hogy életük már hajszálakon sem függ.

Egyszer, sok éve már elkezdtem megtanulni ezt a monológot, aztán elengedtem. Most ide teszem nektek is! Aztán engedjétek el!

Hamlet monológja

Lenni vagy nem lenni: az itt a kérdés.
Akkor nemesb-e a lélek, ha tűri
Balsorsa minden nyűgét s nyilait;
Vagy ha kiszáll tenger fájdalma ellen,
S fegyvert ragadva véget vet neki?
Meghalni – elszunnyadni – semmi több;
S egy álom által elvégezni mind
A szív keservét, a test eredendő,
Természetes rázkódtatásait
Oly cél, minőt óhajthat a kegyes.
Meghalni – elszunnyadni – és alunni!
Talán álmodni: ez a bökkenő;
Mert hogy mi álmok jőnek a halálban,
Ha majd leráztuk mind e földi bajt,
Ez visszadöbbent. E meggondolás az,
Mi a nyomort oly hosszan élteti
Mert ki viselné a kor gúny-csapásit,
Zsarnok bosszúját, gőgös ember dölyfét,
Útált szerelme kínját, pör-halasztást,
A hivatalnak packázásait,
S mind a rugást, mellyel méltatlanok
Bántalmazzák a tűrő érdemet
Ha nyúgalomba küldhetné magát
Egy puszta tőrrel? – Ki hordaná e terheket,
Izzadva, nyögve élte fáradalmin,
Ha rettegésünk egy halál utáni
Valamitől – a nem ismert tartomány,
Melyből nem tér meg utazó – le nem
Lohasztja kedvünk, inkább tűrni a
Jelen gonoszt, mint ismeretlenek
Felé sietni? – Ekképp az öntudat
Belőlünk mind gyávát csinál,
S az elszántság természetes szinét
A gondolat halványra betegíti;
Ily kétkedés által sok nagyszerű,
Fontos merény kifordul medriből
S elveszti »tett« nevét.

Úgy érzem, hamarosan beteljesedhet a küldetésünk. De ha nem, az sem zavar. Kikapcsoltam a "kritikai énem" és bekapcsoltam az intuíciómat. Nem gondolkodom már ezen.

Az előttünk álló menet nem lesz sétagalopp, talán már érzékelhető, hogy se visszaút nincs, sem előre, csak fölfelé, vagy lefelé. Kitérni sem lehet. A szelekció megy! lehet elhatárolódni "tőlem", és "tőlünk". De ha nem, úgy alku nélkül küzdeni minden eszközzel.

Mutatok pár dokumentumot, kedvcsinálónak. értelmezni nem fogom, de lényegében kifejezésre jut a tudatosan eltervelt és végrehajtott akció valódi célja.

Döntenetek kell ebben a macska-egér helyzetben, hogy kik szeretnétek lenni! Én a seprűt fogó kéz. Gondoltam rá, esetleg mi lenne ha mostanában úgy is nagyon sok gyerek eltűnéséről adnak hírt és valamelyik főgané keveredne csereakcióba? Nagyon orbános lenne? Mit tenne meg érte? Talán mindent, sőt nem szarozna. Talán kár, hogy i még szarozunk. talán nem kellene. Csak egy kósza gondolat, melyet felküldtem a zakashába. Hátha megtalálja a végrehajtóját, ha így van fent eltervezve. Ha nem, nem. Szerintem sem jó ötlet. Nincs jó megoldása.

De ha már hirtelen "törvénybe" iktatták az anyakönyvezést és a jegyzőre bízták, akkor is érdekes lehet, hogy most miért nem készítették el az anyakönyvet hivatalból? kicsit olyan, mintha ez sem lenne véletlen. M A G Y A R K Ö Z L Ö N Y • 2019. évi 220. szám 10508 oldal
Ehhez képest!

Kedves nemzetem, bármily kicsik és kevesek is legyünk, kapjuk már össze magunkat és férfias és nőies, magyar virtusos, lelkes és nemes cselekedet erejéig. Úgy is csak alibiből tartanak már bennünket a "zsidó-cigányok", jezsuiták, szabadkőművesek itt, hogy velünk takarózhassanak. Takaró Mihály érted ezt? Mága Zoltán majd elhúzza a nótátokat! Takarjuk be őket szépen és csak az Emberek maradjanak, a nememberekkel le kell számolni a világunkban mindenhol! Isten akarja! Nem baj, ha többen is vagyunk, mit százezer. Sok jó magyar ember útját egyengeti immár Bátornyilas.

Hozzászólások

1679 #1 Gergely69Hun
- 2020-02-06 18:25
Ahoi! Az utolsó mondatod nem értem. Low Power Bástya?
4 #2 Posta Imre
- 2020-02-06 18:47
99 #3 MORMOTA1968
- 2020-02-06 19:07
HA BÁRKI AZT GONDOLJA, HOGY VISSZAKAPJUK MÉG EZT AZ ORSZÁGOT A ZSIDÓKTÓL, AZ HÜLYE!

És még felsorolhatnák itt egy halomnyi jelzőt, mert a dolgok nem így működnek!

GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA!

A TÖRTÉNELMET MINDIG IS VÉRREL ÍRTÁK!

Nem tudom, hogy miért ennyire nehéz felfogni az egyetlen "MÉG JÁRHATÓ UTAT?"

A JOG EMBERI TALÁLMÁNY ÉS A ZSIDÓT A JOGON KERESZTÜL MEGFOGNI?

ÉBRESZTŐ EMBEREK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A jog zsidó kézben olyan mint a pénz, a vallások, a sajtó, a média, az oktatás, stb...stb...FEGYVER! Úgy csűrik-csavarják, ahogy tetszik nekik!

Egyetlen dologból értenek csak! AZ ERŐSZAKBÓL!

Jajj de abba mind belepusztulunk! És így nem? Jó érzés vegetálni? Bár úgy néz ki a többségnek kur@ára tetszik még a rendszer!

Birkának az anyja sem érti a szavát! Pedig állítólag egy nyelvet beszélnek! Befogadod a hébert? BEEEEEEEEEEE!

Most tényleg azt hiszitek, hogy "MEGLEHET BÉKÉLNI A ZSIDÓVAL? BELE LEHET NYUGODNI, HOGY A BESZIVÁRGOK LESZÁRMAZOTTAI URALKODJANAK A BEFOGADÓIK FELETT, MÍG VILÁG A VILÁG?"

SZERETNÉTEK VISSZAKAPNI A HAZÁTOKAT, A SAJÁT FAJTÁTOK LELKE, SZELLEME FÖLÖTTI IRÁNYÍTÁS LEHETŐSÉGÉT, HOGY NE LEGYEN TÖBBÉ BIRKA A MAGYAR? SZERETNÉTEK VISSZAKAPNI ELVETT, ELRABOLT GYERMEKEITEKET, ÉLETETEKET?

JUSSON ESZETEKBE "WASS ALBER: PATKÁNYOK HONFOGLALÁSA" CÍMŰ TANMESÉJE! KÜLÖNÖSEN AZ UTOLSÓ SORAI!

HÁT MOST MIT TEGYEK?

DÖGÖLJ MEG VAGY HARCOLJ!

Ja, hogy nincs kivel, mert nincs már nemzet? Hát ez bizony gáz!

Akkor nincs mit tenni! Hunyászkodj meg "CION" akarata előtt, hajolj a földig és csókold meg még a lába nyomát is! s_ratata

SZERETNÉTEK ÚJRA EGYENES GERINCCEL JÁRNI?
88 #4 Asumhari
- 2020-02-06 19:32
Sajnos a meglévő küzdőtéren kell az ügyet intézni.
Az első határozat, amit a Kormányhivatal küldött, jelzi, hogy mi a jogorvoslat módja.
Legfontosabb: Az anyasági pert azonnal meg kell indítani. A határozat azt is jelzi, hogy ki ellen kell megindítani, vagyis ki lesz az alperes. Az alperes a hivatal által "anyakönyvbe beírt fiktív, vagy létező? személy". Ez a határozat ad egy pontos címet is (Kecskemét....)
Sajnos az új perrendtartás miatt nagyon bonyolulttá vált az ügyek eleve beadása és perbe való bevétele. Többször visszadobják, akár formai okok miatt is. Meghatározott nyomtatványok vannak és aszerint kell kitölteni a beadványt.- Egy egyszerűbb ügynél is csak a beadvány elkészítése kb. 200 ezer ft. Ügyvédje válogatja.
(Ezt saját tapasztalatomból mondom, mert éppen perelek egy ügyvédet, aki elorozta a házunkban az általam épített kocsibeállót. Sok mindennek utána néztem és ügyvéd nélkül, saját kútfőből döngölöm a földbe. Jó úton haladok.)
A kormányhivatal által küldött határozatot némi jóindulatnak látom a hivatalos hangja ellenére is, hiszen minden jogorvoslati lehetőséget felsorol.
Az anyasági peren túl a gyámhivatallal szemben is kell pert indítani, de az már közigazgatási ügy, nem kezelhető együtt az anyaság megállapításával.
A gyámhivatal hatáskörét a 331/2006. (XII.23)kormányhatározat 4. § d. pontja, az illetékességét pedig az Akr. 22-23 § rendelkezései állapítják meg.
Ezeket el kellene olvasni, hogy egyáltalán mi a jogkörük és mi módon intézkedhetnek.
Ügyvédet sajnos nem tudok ajánlani, de annyiban tudok tanácsot adni, hogy az ügy szerinti illetékes bíróságon van , vagy legalább is kell lennie egy olyan szolgáltatásnak, hogy előadod ott az anyasági perrel kapcsolatban a mondandódat és a tanácsadónak azt ott fel kell venni. Egy héten egy alkalom van ilyen. legalább is , ahol én intéztem az ügyeimet. Nem szabad várni, azonnal lépni kell, Sajnos az Ő szabályaik szerint lehet az ügyben bármit is lépni.
99 #5 MORMOTA1968
- 2020-02-06 19:42
Régen miből is állt az anyakönyveztetés! Keresztelés és beírták az újszülött nevét a templomi nagy könyvbe. Anya, apa neve, sorszámozás nuku!

Szó sem lehetett arról, hogy no majd akkor elvisszük a New York-i zsidó tőzsdére a bőrötöket, mert a rabszolgán rohadt sokat lehet keresni! Ja, hogy az a szerencsétlen marha gój nem is tud róla, hogy ő és utódai mostantól csak mint termék, jogi személy szerepelnek a húspiacon? Nem számít!

Személyi igazolvány régen, nuku! Egy papíros, amin szerepeltek a legszükségesebb adatok, meg nagyjából egy leírás az illetőről! Fotó? Ugyan már! Abban a korban?

Most meg számsorozatokkal vagy megjelölve az Isten se tudja hány helyen! De mi a fa@omnak? Erről nekem az árukon szereplő vonalkód jut az eszembe, meg a holokamus vonalkódok a rabok kezén. Nincs egy kicsit túlbonyolítva a rend-SZAR? De! Nem is kicsit!

Ki kérte, hogy állam bácsi mindenbe beleüsse hatalmas noziját? Hogy "KÖZPONTOSÍTSON" hogy mindig szem előtt legyünk és úgy neveljen, programozzon be minden újabb generációt, hogy az az ő érdekeiket szolgálja, kizárólag!

Kötelező oltások! Még is mire! Beteg tán valaki? Ja, csak a birka kergült meg kicsit, mert agyában valami parazita kukac irányítja, hogy biztos a szakadék felé vegye az útját! A Hun tévén beszélt több adásban is egy orosz hölgy arról, ki is találta ki és miért a védőnek nevezett oltásokat, meg persze mikor, mert ez sem mellékes?

EMBEREK! EZ IS CSAK ÜZLET! ITT MINDEN ÜZLET, LÉSZEN VALLÁS VAGY POLITIKA, SPORT, VAGY AKÁRMI!

ÉS A LEGNAGYOBB ÜZLET A HÁBORÚ, NO MEG UTÁNA AZ ÚJJÁÉPÍTÉS!

Miért tört ki a pestis járvány a középkorban? Talán mert az egyház tiltotta a fürdést? Olvassatok csak utána! Évente két fürdés, nagy jó indulattal! A disznó szarban fürdés után nem lehetett büdösebb, mint ezek az embernek látszó állatok!!!

Hát persze, hogy halomra döglöttek! Fertőtlenítés? Hát az meg mi a bánat és minek?
88 #6 Asumhari
- 2020-02-06 19:55
A gyámhivatal levelére válaszolni kell a megadott 5 napon belül. A gyámhivatal iratot, dokumentumot vár el. Hát kapjanak. Ezek az iratok nem azok lesznek, amit szokásos esetben elvárnak, hanem tanuk jogi nyilatkozatai. A tanuk jelentsék ki (nyilatkozatukat is irja alá két tanú), hogy akár eleve ott voltak, jelen voltak a szülésnél, a babát azóta is többször látták és Ő az igazi anyjáé.
Azt is be kell jelenteni ezen tanú nyilatkozatok mellett, hogy megindították az anyasági pert, vagy az már folyamatban is van. Az 5 nap nagyon kevés, szemetek, minimum 30 napot kellett volna adniuk.
Feltétlen ezeket az adminisztratív dolgokat, válaszokat, fellebbezéseket el kell küldeni, mert ha nem teszik, akkor, akár jogvesztő is lehet az ügy emiatt. Ne már ezen múljon a dolog.
99 #7 MORMOTA1968
- 2020-02-06 20:01
Kedves Asumhari! Vagy egyszerűen csak meg kell őket zsarolni a kölkeikkel! Vagy ők nem ezt teszik éppen? Persze erre a válasz a TEK lenne a cion állam HAT-alom részéről! De legalább "ÁTÉREZNÉK" miről is van itt szó! Hogy a "GYEREK" nem játékszer! A természetben genetikailag kódolva van a legtöbb állatban, hogy ha az utódait, kölkeit veszélyben érzi, nem joga van ölni, vagy kötelessége ölni, hanem ezt írja elő a DNS-programja, az "ANYAI ÖSZTÖN!" Tán hallottatok olyan esetekről, mikor az ember anya, simán felborította a személyautót, ami ráparkolt a gyermekére? Vajon honnét volt ereje hozzá fizikálisan?

Egy anya, ha megvan rá az oka "JOGOSAN ÖLI MEG TÁMADÓJÁT!" Ja, hogy ez az emberek társadalma? Igen! Vannak benne emberek is, meg vannak annak látszók!

Aki egy anya öléből, testéről leszakítja erőszakkal gyermekét, mert parancs van rá, felsőbb utasítás, ott helyben leölném! Nem érdekelne semmiféle következmény! NÁLAM AZ, HOGY PARANCSRA TETTEM, NAGYON ROSSZ VÁLASZ! NAGYON-NAGYON ROSSZ VÁLASZ!

Parancsot, vagy inkább nevezzük jó tanácsnak, belső hangnak, csak a lelkiismeretünk adhat ki! Embernek látszó nem!

Túl sok a felesleges törvény és úgy vannak megfogalmazva, hogy meg ne értsd elsőre! A nyakát törném ki annak, aki így kitudja facsarni, fordítani a szavakat! Legyen az a törvény "TERMÉSZETES, FAÉK EGYSZERŰEN MEGFOGALMAZOTT" hogy még egy nulla IQ-S IS AZONNAL MEGÉRTSE! s_franc s_hihi

Ja és egyébként mi közünk nekünk magyaroknak a római joghoz és a németektől átvett büntető törvénykönyvhöz?
1958 #8 FAntal
- 2020-02-06 20:46
Ezek nem fogják vissza adni Bátornyilast, nem azért rabolták el, hogy vissza adják. Össze kell erőinket kovácsolni, oda menni vagy 200-an vagy még többen és szarráverni mindenkit, aki nem nyögi ki hol van a gyerek.
1679 #9 Gergely69Hun
- 2020-02-06 21:05
Köszönöm a választ Imre Úrnak. MAtekÓzok belőle valamit.
1679 #10 Gergely69Hun
- 2020-02-06 21:15
1168 #11 Herzsi
- 2020-02-06 21:22
Mutassák meg Bátor Nyilast, hogy van? Mit csinál, videón, mert mlg azóta senki nem látta!
Mondják meg hol van, alkalmas e akinél van?
116 #12 livia
- 2020-02-06 21:25
Mormota! Amíg kerül az asztalra ez meg az, addig a " paraszt" ül a seggén, és csak néz ki a szeméből. Ha rákérdezek, tud-e róla, vagy játssza a hülyét, vagy nem akar tudni róla, de menekülőben van. A parasztot csak azért írtam, mert nem találtam rá jobb szót. De a szó szerinti parasztot tisztelni kéne, de ezt a réteget már tényleg kiiktatták. Kinyírták. Szerintem Bátornyilas vissza fog kerülni a szüleihez. Itt azért már óriási a közfelháborodás, még akkor is, ha egy elbutított ,nem csak a magyar népről beszélünk, társadalom figyeli az eseményeket. Az biztos, hogy napról napra fogy az esély.Mit tehetünk? Akik elvitték, azok az első számú felelősök, és simán gyanúsítottak. Azokat kéne elsősorban kikérdezni. De hogyan? Jó éjt!
116 #13 livia
- 2020-02-06 21:29
No, és akinek elküldtem a linket, egy se kérdezett rá, vagy érdeklődött volna. No, lesz még ennek az érdektelenségnek böjtje.
1679 #14 Gergely69Hun
- 2020-02-06 21:49
Az Ororszosat is megnéztem feliratozva. Tényleg érzékelhető a világban az az egy fajta párhuzamosság. Érdekelne hogy beiktatják e a rendszerükbe Bátor Nyilas esetét ...
88 #15 Asumhari
- 2020-02-06 21:51
Igen Mormota! Packázik a hivatal és már híján a türelem.

A törvény a furkósbot ellenünk. A zsidó ügyvédek megtalálják ezen gumi törvényekben a kiskaput a sajátjaik kimentésére.

Nekünk is el kéne tudni igazodni benne és tartani a lépést, csak már azért is hogy a saját fegyverüket fordítsuk vissza feléjük.

Nyertem már pert ügyvéd ellen egy parkolási ügy kapcsán. Két fordulóban, ügyvéd nélkül. Még a bírónő is mosolyogva hirdette ki az ítéletet. Azóta pár táblát ki kellett helyezniük.

Azon ügyvédek akik meg eljutnak oda, hogy olyan szinten is "jogtudorok" azoktól nem várhatunk semmit, mert közöttük ugyan olyanokká váltak. Korpa közé keveredtek.

Én nem is tudom mit tennék,? Elborulna az agyam és nem állnék jót magamért.
283 #16 gladiator07
- 2020-02-07 09:13
Imre.
Sokan vagyunk "un" alvó harcosok, akik bármikor fegyvert ragadnak a hazáért.
A Te, elmult 10 éved még megmaradt sor katonáid. A mostani társaságból is talán ha 5 személy marad meg ha kitör valami.

Lessz még századod, aki elé álva meg mentjük a megmenthetetlet.

Egy pogány.
99 #17 MORMOTA1968
- 2020-02-07 09:22
Kedves Livia! Az lenne a jó, mint írtam, ha külföldön élő hazánk fiai, lányai is osztanák azokat a YouTube videókat az ottani ismerőseik között Facebook-on, vagy akármilyen más közösségi oldalon, amik a Dusnoki gyermekrablásos esetről szólnak! Aki ért angolul, olaszul, franciául, akármilyen nyelven, legalább részben lefordíthatná a videókban elhangzottakat! Tömören, érthetően! Feliratozni és mehet a megosztás! Tudják meg világszerte, hogy mi folyik itt! Tényleg! Hová tűnt Jozsef Toth? Az USA-ban is biztos vannak páran klubtagok, akik olvasnak minket és esetleg nem a CIA állományát erősítik. Reménykedjünk a közfelháborodásban, de szerintem igen kevesen háborognak még! A facén megosztott videókra se igen reagálnak ismerőseim, ami azért elég sok mindent elmond erről a közösségről! Félnének megosztani őket, vagy ők is a szülőket hibáztatnák? Ki tudja?

Igen! Sajnos amíg egy kicsit is jó a dolguk még az embereknek, addig kussolnak! Úgy vannak vele, ráérnek nyüszíteni akkor, ha már ég a házuk a fejük felett és a család jó része is kiterítve az udvaron, mint történt az Ukrajna szakadár részén! Ezeket kicsit se tudom, fogom sajnálni! :@
99 #18 MORMOTA1968
- 2020-02-07 09:41
Kedves Asumhari! Csatát nyerhetsz, de vajon a háborút is képes volnál megnyerni! Ezek a saját maguk által hozott törvényeket is nagy ívben leszarják! Talmudista igazságszolgáltatás van ma "Új Izraelben!" És van az a fogadalmuk, amit ha elmondanak, minden ígéret, stb...részükről semmisnek tekinthető! Most egy gyermekről van szó, aki ki tudja miféle idegenhez került, miféle körülmények közé, egyáltalán eltudja-e fogadni, hogy nem az édesanyja, édesapja ölelő karjaiban van? Idegen szív dobog most neki, nem a szüleié, ha karjukba veszik, akiknél jelenleg lehet! Nem tudom milyen emberek lehetnek, de ha tudnak a videókról, felhívásokról, még sem reagálnak rá, nem szánják meg a szenvedő szülőket, nagyszülőket, akkor azok "nem emberek!!!"

Biztos, hogy a pici is érzi, nem otthon van szerettei körében, hallja az idegen hangokat, látja az idegen arcokat, érzi az idegen környezetet!

Csak reménykedni lehet abban, hogy még egyáltalán az ország területén van valahol és nem lopták ki máris szülőhazája földjéről! Mindenesetre közülünk sokan szívesen elbeszélgetnének azokkal, akik jelenleg is fogva tartják Bolvári Bátor Nyilas, 4 és fél hónapos kisfiút!

Megkérdeznénk tőle, tőlük, hogy "embernek, érző léleknek" érzi-e még magát, magukat? Mert nem hinném, hogy az vagy azok! Akik ilyen lelkiismeretlenül tönkre tesznek egy boldog magyar családot! Bele sem gondolnak, hogy mi lenne, ha az ő gyermekeiket vinnék el valakik és semmit sem tudnának további sorsa felől!
Megérdemelnék, hogy megtudják milyen érzés!

Bele sem akarok gondolni, pedig minden egyes nap eszembe vannak, hogy milyen pokoli érzés lehet a Bolvári családnak, hogy senki sem mondja el nekik, hol lehet a kisbabájuk! Odakint üvölt a szél, tombol, mintha még a szél is fel lenne háborodva és a pici ki tudja milyen messze lett ragadva a szülői háztól?

Arra gondolni sem akarok, hogy esetleg fanatikus ortodoxok kezére adták, mert akkor minden a gyermekrablásban érintett bűnelkövető lógni fog, méghozzá a családjuk szeme láttára! s_ratata
99 #19 MORMOTA1968
- 2020-02-07 10:03
Kedves FAntal! Ez is lehetne egy megoldása a dolognak, legfeljebb megismétlődnének a 2006-os őszi események! Vajon hány főből állhat a TEK, egyéb szolga hadak, akiket kivezényelnének a tüntetők ellen? s_ratata

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.14 másodperc
4,709,007 egyedi látogató