Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

BÁTORNYILAS / ISTEN-EMBER ÉS AZ ÁLLATOK

Gondolatok ( részlet) Budapest 2020.02.01.
Link

Miért birizgáljátok az oldalam? Eloldalogjak? Nem hagyjátok, hogy a "szolgálatoknak" adatokat, információt szolgáltassak? Hogy tud így "nyomozni" a "hivatal"? Tényleg, mikor jön egy szakember, akivel beszélhetek? Kell egy autószerelő is. Be kell indítsam a régi Opelt. Eladó, ha esetleg érdekel valakit.
Közben persze zajlanak a zajlandóságok. Kíváncsi vagyok, hogy vezetitek fel a történet folytatását és persze nagyon kíváncsi vagyok,mit vártok tőlünk, mit tegyünk? Vegyük gondnokság alá valamely érintett, vagy érinthetetlen nagykutya almának egyik ebét és cseréljünk, vagy mit? Előbb még jobban fel akarjátok fújni a lufit és csak csöpögtetve tesztelni ezt az agybaxott liberálbuzi lelketlen "magyar" csürhét? Csináltunk nektek képanyagot. A mellékletben van. Az igazság szabaddá tesz! De mi az igazság? Nézőpötty kérdése?


bubó DokiRovás Mikulának

címzett: onkormanyzat

Örömmel olvastam veretes írását, melyben felemlítette - köztünk szólva némi okkal és joggal- Aba új polgármestereként a dusnoki "állami fegyveres gyermekrablást", Géczy Gábort és mindenféle szektákat. Érintettség okán néhány gondolattal járulok hozzá a valóság kibontásához, aztán kiderülhet milyen lélek lakozik önben.

Tisztelt polgármester úr,

hogy önnek mennyire igaza van! Szégyen az, ami ebben az "országban" zajlik és már nem most! Nagyon régen az, csak lehet önnek eddig nem tűnt fel, mert társtettes volt a "közigazgatás" nagy útvesztőjében elveszve a hazugságok hálójába belegabalyodva. Nem baj, jobb később ébredni, mint sosem.

Nos, Géczy Gábor egészségi állapota nem teszi lehetővé, hogy megválaszolja önnek a "vádakra" a válaszát, de remélem ezzel a lehetőséggel nem csak ő, hanem még nagyon sok honfitársam, magyar embertársam élni fog. Nos, ön jogász végzettségű és úgy tűnik "felültették" a hivatalos "rémhírterjesztők". Kár. Nem mondom, hogy könnyen tájékozódhatott volna, de hát ön írta, hogy csak be kell googlizni. Tegye meg és törekedjék a megértésre, értő olvasásra. Ha valóban magyar szív dobog önben, menni fog, persze, ha "fideszes", vagy egyéb pártoskodó a szíy, az "szívás".

Rövid leszek.

Dusnokon titkosszolgálatialg felépített és kivitelezett gyermekrablást hajtott végre az az 'állami apparátus" segédletével, nagyon sok saját "törvényi tényállását" is sértve, az emberieket meg teljesen keresztül hágva. Van bőven előzménye és lesz következménye.

Bedobták a "köztudatba" a "szekta" kifejezést, mely pontosan arra való, hogy az átlagember agyában tematizált "elszigetelt" és mások által elítélt csoportosulásként azonosítsa az érintetteket és negatív érzelmeket keltsen minden pontosabb ismeretanyag nélkül bennük. Ilyen "szekta" a "hitgyüli", vagy a "chabad ludavics" irányzat, esetleg a szcientológia...melynek a "teológiai" és "nemzetállami" megítélése igen csak számos kérdést vethetnek fel. Persze, ha nem tud róluk, nem zavarhatja meg a fejében lévő stabil és azért igencsak komoly aggodalomra okot adó világképet. De ezt most hagyjuk. Maradjunk az ön által tálalt "valóságnál", melyek írásában alkalmasak lehetnek az abaiakban (és nem csak bennük) indokolatlan félelmek, riadalom, sőt erőszak kiváltására is. Ön jogi guru, tisztában kell lennie vele mit cselek-szik. Ne üljön fel alaptalan híreszteléseknek, hazug propagandának!

Állítja, hogy itt "állami struktúrák" elleni agitációról van szó. Nos, nem. Nos, ezt sem megcáfolni, sem megerősíteni nem tudom. Nem felelek Géczy Gábor által vallottakért, tanítottakért, de azt tudom, hogy komoly kérdések merülnek fel a "törvényhozói és végrehajtói "struktúra, de még az "államforma", vagyis az alkotmányosság kérdéskörét illetően egyre több gondolkodó emberben és jó okkal. Erre nem akarok részletesen kitérni, csak mint átlagember jelzem, hogy egyesek már évek óta cionista bábkormánynak, Magyarországot pedig új-izraelnek, Budapestet, judapestnek titulálják. Lehet komolyan vették Simon Peres 2007-es kijelentéseit, mert látja, hogy az idegeneknek egyre jobban megy, a magyarnak meg a hivatalos "kormányzati" drill ellenére förtelmes dolog ez manapság fehér bőrű keresztény heteroszexuális magyar emberek számára. Nem kevésbé az, mint látni, hogy hatalmas pénzeket tűnnek el, csalódnak el, lopódnak el és cserélnek gazdát legmagasabb "kormányzati" és pártpolitikai szinten és felmerül már nem csak a gyanúja a központosított rablásnak, de a központosított rabszolfatartásnak is. Az, hogy az alkotmány legitim, vagy nem, hogy a kormány legitim, vagy nem ehhez már majdnem indifferens kérdések. magyar ember ha nem is érzi, de érti már, hogy ha élni akar még éhbéren, vagy jó fizetéssel csencselve a "kormánnyal", akkor kussol, lapít, vagy kicsavarják a nyakát az élet minden területén. Az "közbizalom" megingott a "közhatalmat" gyakorló "elitben". Ez ilyen egyszerű és nem kell ehhez "szélsőségesnek" lenni, elég, ha csak sima "vállalkozó" a magyar ember.

Lajos, hogy nem tudja, nem észlelte, hogy az abai gimnáziumot Atilla névvel "anyakönyvezték" bocsánatos "bűn". majd kialudja, de lehet borogatással is elmúlik. Nyilván nem mindegy, mert ha kimegy a rendőrség és nekik Attilát kell rabosítani és nem Atillát, akkor egy betűn is sok múlhat. Kérem figyeljen a részletekre, mert komolytalannak veszik, vagy ami még annál is rosszabb, nagyon is komolyan.

Kérem ne vegye fél vállról a MAG -ot. Ön nyilván nem tájékozódott a magyarság kérdéskörében, kultúrájában és annak mélységeiről esetleg az ATV veretes adásaiból, Spiró György , Eszterházy Péter és esetleg Kertész Imre írásaiból, pedig már van hivatalos Magyarságkutató Intézet is, keleti nyitással, turáni, hun-szkyta valóságfeltárással is. Tanuljon, ha van ideje, ha már vezetőnek tette meg a közössége egy a figyelem középpontjában lévő településen.

Kérem, ne keltsen pánikot! Teremtsen tudatában békét és keresse az igazságot. Jó úton jár. A dusnoki vonalon elindulva egy "tiszta lappal induló" Bátornyilas névvel bíró magyar gyermek sorsa felhívja a figyelmét az emberségre. Ne a polgárok mestere legyen, hanem az embereké és abban legyen mester, ami az emberi minőség kvintesszenciája! Menni fog! Ne féljen! Éljen!

Az iskolával kapcsolatos, oktatással, neveléssel, őstörténettel, magyar néplélekkel összefüggő kérdéskört szerintem mások fogják önnek segítő szándékkal kibontani. Ne nézze ostobáknak azokat, akik lehet jóval többet tudnak önnél akár még az ön szakterületén is, de nem fűti őket politikai ambíció. Ne becsülje alá a szeretet erejét!

Ami az Alkotmányvédelmi Hivatalt és a "paramilitáns szektával" kapcsolatos félelmeket, illeti, teljesen alaptalan hiedelmeket táplál, de ez egy jóval összetettebb kérdéskör. Nem untatnám vele, úgy sem értené. Most még. Persze pár hét múlva lehet ez lesz a "vezető hírek" a kóser-médiában, amit nemzetinek is neveznek, csak a nemzetit nem nevesítik, melyik is pontosan. Tehát ne vágjuk az események elébe, úgy is bekövetkeznek. Kérem, akkor se legyen hamari. Ne becsülje túl a "titkosszolgálatok" tevékenységét. Addig nyújtózkodnak, amíg a pórázuk ér és arra tekergetik velük és általuk a köznép félretájékoztatott és elbágyított fejecskéjét, amerre az aktuális érdekük megkívánja. Komoly magyar emberek már régen Istenben látják a megoldást, nem pedig az istent játszó titkosszolgálati manipulációkban, de csak "guglizzon" szorgalmasan és alázattal. Az abaiak és nem csak ők, megérdemlik, hogy megtudják mi zajlik és miért a szűkebb hazájukban. Lehet egy-szer még büszkék is lehetnek arra.

Köszönöm, hogy mindezt röviden leírhattam "őexelenciájának" és bízom megértésében, türelmében és bölcs megértésében, no meg Géczy Gábor mielőbbi felépülésében és személyes kapcsolatuk, megismerkedésük következében kibontakozó tudati emelkedésben.


Üdvözlettel,

Posta Imre

Bátornyilas, Pi-kör, Posta Imre...most miért?
Beérkező levelek
x
bubó Doki

Mellékletek21:01 (3 perccel ezelőtt)

címzett: dusnokph; kajdacsitunde; cssgyjdusnok; kisszsoltneeszter; gyam.kalocsa; origogyjsz; nyulk; kovacsistvan; kalocsark; orfktitkarsag; brfk; tek; pestmrfk; miniszter; miniszterelnok; lakossag; hmugyfelszolgalat; nfu; nfh; info; mszp; info; zalamrfk; nvsz; igazgatosag; 01rk; 02rk; 07rk; 08rk; 09rk; 10rk; 11rk; 12rk; 14rk; 15rk; 16rk; 17rk; 18rk; 19rk; sajto.jaszmrfk; sajtougyelet; szku; ellenorzes; ertekelo; ghi; kszvsz; ptvsz; rszvsz; secret; atlanta; cleveland.cv; Houston.Texas; kansas.city; Louisville.LS; minneapolis; newhaven; ny1; Omaha; phoenix; portland; SaltLakeCity; san.francisco; stlouis; sandor.tari; istvanne.szabo; erzsebet.nemeth; krisztina.szucs; gabor.toth.f; tivadar.revfy; krisztina.halmai; barnabas.hajas; lajos.gazsik; imre.szabo; sara.judit.siket; lili.kardos; zoltan.molnar; eniko.btoth; bela.jonas; orsolya.szigethi; zoltan.farkas; csaba.sarosi; gabor.komjathy; peter.laszlo.salgo; reka.gyorivanyi; akos.simon; ardo.maria; szabolcs.orban; zsofia.szombathelyi; krisztina.petrity; norbert.kis; monika.nagy.istvanne.moni; agnes.varadi; balazs.bodzasi; agnes.eordog; imre.villanyi; katalin.turcsan; maria.jaszai.tothne; eniko.gyori; ferenc.tamas.gyimesi; rita.chladek; akos.kara; gabor.jancso; attila.pongracz; tibor.misovicz; erzsebet.andrea.banki; laszlone.balla; marta.nagy; mihaly.matrai; agnes.baumann.vaszarine; eva.sartner; erzsebet.erika.farkas.szabone; erika.loky; csaba.kalmar; gergely.afra; tamas.viz; pal.volner; gabriella.nagy2; viktoria.princz; agnes.szoke; maria.meszaros; krisztian.kecsmar; erika.viranyi-gyerman; t????nde.forman; zoltan.tallodi; andras.bencze; tamas.czombos; flora.orosz; imola.peresztegi-nagy; miklos.feher; tamas.peterfalvi; gabor.koos; zoltan.nemessanyi; lilla.eszter.seres; zoltan.nemeth2; szabolcs.boreczki; sara.kovacsi; mariann.vizkelety; lilla.hanga.guttman; anett.sule.langne; laszlo.fabian; andrea.bencze; andras.szogi; miklos.sari; agnes.david-damo; laszlo.horvath3; marton.gellen; robert.toth; imre.szucs; gabor.barta; ildiko.csaki; zoltan.gergely.varnai; hegedus.agota; klement.gyorgy; imregitibor; karoly.ferenc; anett.gyore; ferenczi.norbert; huncsuri; korondi.miklos; nagytamascegled; laszlo.foldi; vac.jarasihivatal; 1818; vac.kormanyablak.osztaly; vac.hatosagi.osztaly; vac.gyamugyi.osztaly; cstam.kmrig; vac-elelmiszer; pestmmkvac; vac.foglalkoztatas; vac; vac; balazs.endre; polgarmester; krikszistvan; kovacsagnes; petotibor; manningerpeter; steidllevente; mokanszky.alpolgarmester; vacykaroly; balkovicspeter; szavad; info; polg.titkar; phtitkar1; szollosi.lajos; varga.tunde; cegledispotlight; miniszter; Délmagyar; Duna; Echo; Hír; TV2; rtlklub.hu; IGOR; Varga; Emő; János; farkas; Éva; Áron; birosag; Birosag_Bacs; Birosag_Kalocsa; Birosag_Kecskemet; Birosag_Kkfh; Birosag_Kkhalas; Birosag_Kkoros; Birosag_Kszmikl; birosag; munkaugy; birosag; birosag; birosag; birosag; birosag; birosag; birosag; birosag; birosag; birosag; birosag; birosag; birosag; birosag; birosag; birosag; birosag; birosag; birosag; birosag; birosag; birosag; birosag; birosag; jegyzo; Fidelitas; fidesz; fidesz; Katonai; Nemzetbiztonsági; kormanyablak.baja; gyam.baja; szoc.baja; hatosagi.baja; szepesvari.zoltanne; balogh.anett; eke.istvanne; farago.illes; rebok.maria; benyi.eva; osztrogonacz.vera; kollar.krisztina; kiss.judit; keglevits.peter; taba.tiborne; prodan.zsuzsanna; feil.janos; kocsis.andras; baja-aeu; epitesugy.baja; foglalkoztatas.baja; foldhivatal.hv.baja; nepegeszsegugy.baja; nyugdij.baja; klock.monika; magossy.erika; kormendine.ibolya; kubler.noemi; kovacs.gyongyi; millunov.andras; schadt.peterne; suveggyarto.andrea; szucs.peterne; szuhai.zsoltne; vigh.aniko; eva.lakatos; oszlanszki-sztarovics.petra; pancsics.sandor; kormanyhivatal; polghiv; polgarmester; alpolgarmester; jegyzo; aljegyzo; telek.zoltanne

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2020-02-02 16:38
"Ma reggel rendőrök ébresztettek
Állítólag a szomszédok hívtak őket mert lövéseket hallottak a házamnál.
Erdő széli kis kunyhóban lakom és nem ide vagyok bejelentve.
A dátum 20200202.
Amikor elmentek akkor láttam fb-on hogy tegnap -találkozó volt!
Érdekes"
1168 #2 Herzsi
- 2020-02-02 16:53
Kedves Imre!
ÉS? Tovább? Miért kerestek?
Remélem nincs nagyobb baj.
4 #3 Posta Imre
- 2020-02-02 17:00
HER nem engemetet én már felébredtem réndőrsegédlet nélkül is.
961 #4 szabir
- 2020-02-02 17:01
na jol nezek ki

Zsolti NAGY most meg a masik csatornamot es leblokkolta nemhogy a masikot feloldota volna

vmi ojanokot mondok vammi?
961 #5 szabir
- 2020-02-02 17:05
na a 3ik oldalrol se tok irni! vagy azzal es blokkolt vagy a zsutub bassza
4 #6 Posta Imre
- 2020-02-02 17:14
Szabir, sztem nem Zsolt blokkol.
1168 #7 Herzsi
- 2020-02-02 17:44
Kedves Zsolti, köszönjük a videót, a munkádat!
159 #8 vanyusha
- 2020-02-02 18:26
vizo, A.....földje ?

aga :ha 7izg len péze.hatalma ellenednek,
fiatal szíverőd lelke nem győz!
Hideg fegyelem ,türelem:
Félelmeikel ,szebesítsd!!
Egymás ellen fordulván végeznek!
4 #9 Posta Imre
- 2020-02-02 20:39
(847) Mi, zsidók uraljuk a médiát
2012-07-17Tibor bá' blogja
Tibor bá’ online
http://www.antalf...k-a-mediat
1431 #10 zsolt5000
- 2020-02-02 21:02
Nem blokkolok én senkit.Éppen most lettem megfenyítve hogy ha nem veszem le a cmm tv-s anyagokat a csatornámról akkor feljelentenek és töröltetik a csatornát.Vicces mert az én videóimat meg ők használták,magasan a legnagyobb nézettségeket elkönyvelve....persze visszaüzentem hogy lehet azokat is levenni.Az gondolom nem kérdés kinek az óhaja volt ez...meg az se ha belebarmol a dolgainkba nem maradunk ajándék nélkül :-)
99 #11 MORMOTA1968
- 2020-02-02 21:31
Tóth Bálint-A hatalom arcai 1. Kb 28 perctől beszél arról is, miért nem "SZABADNA" egyetlen gyermeket sem kórházban szülnie egyetlen anyának sem! Meg, hogy a zsidók betegesen rettegnek, irtóznak mind a születéstől, mind pedig a haláltól! Meg, hogy a gyermek szülést "BETEGSÉGNEK TARTJÁK!" És stb...Nézzétek meg minden videóját!
https://www.youtu...W_BAcTHmMw

A hatalom arcai 2-Tóth Bálint.
https://www.youtu...Zj1Gc1K4UI

A Nagy Átverés.Animációs film a Stróman, jogi személyről, bíróságokról.
https://www.youtu...4vpJzqJO5w

Strawman-The Nature of the Cage. Dokumentumfilm a stróman, jogi személy létrehozásáról és a rendszerből való kilépés lehetőségéről UCC nélkül is! Magyar feliratozás választható.
https://www.youtu...sArXw6ajNg

UCC-ről tömören. Magyar felirattal.
https://www.youtu...juNa5c1oDU

A pszichiátria ma is, a hatalom kényszerítőeszköze.
Csak erős idegzetűeknek! Gyomor kell a végig nézéséhez! A pszichiáterek szerint minden gyermek állat! És se a fenőtteknek, se a gyermekeknek "NEM LEHET SZABAD AKARATUK!" Eredeti felvételek, amin csecsemőket, állatokat és felnőtt embereket kínoznak a létező legborzalmasabb módszerekkel, elképzelhetetlen szadizmussal! s_ratata
https://www.youtu...MXChckcaD8

A Hatalom Mátrixa-Jordan Maxwell. A világ szinte valamennyi országát, államát "SZABADKŐMŰVESEK" hozzák létre, vagy veszik át a hatalmat később felettük, hazánkat is beleértve!
https://www.youtu...amp;t=396s
118 #12 keepfargo
- 2020-02-03 05:37
Tisztelt mindenki,

aki ezt majd érti, mármint a magyar nyelvet és a magyarázatok szükségét, most itt ez jön.

Nem sajnálkozom, bár tehetném, hogy miért pont én?!? Miért kell pont nekem, hülye, értetlen, beszűkült és beképzelt okoskodóként jelentkeznem, ezen a fórumon - egészen addig amíg valaki el nem veszíti a türelmét, és kitilt, kiüldöz vagy kiutál innen.

A belső kényszer nagy úr, legalábbis nálam nagyobb; ennyi a gyengeségem. Nem siránkozni akarok, de fel kell készülnöm a legrosszabbra is.

A mondandó: a helyzet egyre gyorsuló romlása, és az a nyelvromlás, amit én látok, de nagyon sokan nem, egymás következményei. Kéz a kézben, vagy inkább egybeolvadva menetelnek a káosz, a megsemmisülés, vagy egy véres elszámolás felé. Amely elszámolás könnyen lehet felszámolás. A nyelv lassú, tudatos vagy öntudatlan pusztítása, pusztulása "csak" egy külső jele az élet egyéb jelenségeinek , a "negatív trendnek", ami mindent felülír, mindent visz.

Megpróbálok rövid lenni, de félek hogy nem fog menni.

Talán legjobb lesz, ha könnyítek és játszom egy kicsit, rám is rámfér meg az olvasóimra is.

Képzeljük el (ez lenne a játék ), mi lenne, ha két ősi gyököt helyeznénk előtérbe. Legyen ez most a Szer és a Tür. A szembe-vagy egymás mellé-állítás legyen a játék módszere.
Tűr-tünk, és tűrünk, és a tür-elmünk (a tűr-elem) fogyóban van.
Szer-elünk/szer-vezünk/szer-kesztünk /szer-etünk, és a szeretetünk,(a szer-etet), szerelmünk (a szer-elem) fogyóban van.

Ha eddig volt türelmed, tisztelt olvasó, ne add fel; eddig volt a játék, most más jön.

A tűréssel kapcsolatos dolgok is a szer dolgai is EGY-SZER-re mutatják meg a bajt, annak okát, de a kivezető utat is. ( A magyar nyelv elemzése és TUDATOS használata a kiút - szerintem)

Türelem még van, úgy-ahogy, de inkább csak kényszerből, a hatalommal szemben. Egymással szemben viszont nincs. Miért? Mert a hatalomtól félünk, egy másik ugyanolyan nyomorulttól, mint mi magunk, nem félünk (annyira). Ha azonban valaki szokatlan önbizalommal lép fel, attól elkezdünk félni. Ennek van valami többlete, hátha visszaél vele...a hatalom is visszaél a többleteivel...

A szerrel sokkal rosszabb a helyzet, nagyobb a baj, ezért valószínüleg a szer könnyebben ki is segít a bajból.
Le kell ülnünk, szert tartani, szerre (sorra) elmondani ami fáj, vagy amivel segítenénk, vagy ahogy szerveződésünket, szervezkedésünket, szerkezetbe illeszkedésünket elképzeljük. Sőt ahogy egy ennél emberibb jövőt, társadalmat stb. elKÉPzelünk. (Ha van kép, lesz hozzá vezető út is)

Eddig biztosan mindenki követte amit mondtam, így megérdemli, hogy elmondjam a lényeget is.

Nem hogy nem szabad félni az ősnyelvbe visszakapaszkodástól, de ezt kell előtérbe helyezni, ez minden határon túl, de a legkisebb dolgokban is, megmutatja majd a kiutat.
Ha magyar vagy, ne szégyelld a "magyarkodást" - ezt ellenségeid találták ki, hogy szégyellj nemcsak lovagolni vagy íjjal lőni, de szert tartani is, sőt szépen magyarul és magyarul szépen beszélni, írni, megnyilvánulni is.

A jövőből nem kaphatunk segítséget, a jelenben körülnézve sem sok a biztató JEL, tehát egy választásunk marad: a múlt, ami tele van örökérvényű jelekkel.Őseink múltja, nyelve - tudatosan megvizsgálva, használva, majd kihasználva.

Aki a másikhoz el-ÉR, csak az fogja a másikat ÉR-teni is.
Egymást érteni tehát annyi, mint egymást elérni. Remélem elérhető és érthető voltam. (és nem elérthető)

Köszönöm a tűr-elemet, helyezzük gyújtópontba a szer-elemet. Érjük el egymást, és ne szégyelljünk szépen, tudatosan szerveződni. Lépjünk szövetségre előszőr őseinkkel, a nyelv által. Nyelvünk tudatosabb használata emelni fogja a tudatszintünket, javitja a tudatállapotunkat. Ez mindnyájunkra ráfér.
4 #13 Posta Imre
- 2020-02-03 05:53
Zsolt, mi van? Juhász Zoli köhögött? Írt neked? Kérlek küldd el mit és hogyan!
961 #14 szabir
- 2020-02-03 06:56
hat akkor a judranok csinaljak
-
meg tudnak mindent csinalni; emlekszek vot egy roman csoro aki sizdta a sajatjait s vlem es dumalt kozbe s eccer beirtam neki privatba a Jutubon [kb 3-4 eve meg lehtett azota azt es eltunttek], s nem valaszolt mikor kerdeztem a videok alatt hogy kapta e meg; osztan o es mondta hogy kuldott levelet de azt en nem kaptam meg

szoval a Szerei [roman hirsz. szolga-allat] blokkolt kb valszeg akkor es
961 #15 szabir
- 2020-02-03 09:04
ki a rak ez a kasler?
https://ahazapart...jesztesre/
961 #16 szabir
- 2020-02-03 09:17
haha az a bozontos zsidokurva nyilvanoson es peselt XD
https://youtu.be/...
961 #17 szabir
- 2020-02-03 10:30
Istzer-hazy Palko unnezki szinten ''Jegbe szuletett'' mint Nap Lala
1elore csak esszehanytam de laccik
https://szkitia.b...ytatas_889
815 #18 Upas
- 2020-02-03 12:34
Adjon Isten! Most olvastam hogy a Géczi infarktust kapott....
Felizgathatta magát?
815 #19 Upas
- 2020-02-03 12:37
Egyébként jobbulást neki....
Más... Ismerek pár nevelőszülőt a környékúnkön. Körbenézek az fb oldalukon... hátha erre felé hozhatták el a gyermeket....

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.40 másodperc
4,702,080 egyedi látogató