Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Megtanultunk háborúban élni

BelföldNa!
Valamikor, rohadtul régen, még bloggerként leírtam a dühömet, az elkeseredettségemet, a szomorúságomat. Elbaszott generáció, ez volt a címe. Már akkor, amikor ez bekerült egy portálra – további ötven meg ellopta, Szalonna akkor még gondolatban sem létezett – és a magukat újságírónak valló és hirdető kollégák azon marakodtak a szerkesztőségi csoportban, hogy az elbaszott szó szerepelhet-e egy címben vagy szövegben, kinek mekkora lábnyomot hagytam a lelkében akkor, amikor ilyen csúnya szót leírtam és hálaajóistennek, amiért csak én vagyok ilyen büdös tahó, ők nem, akkor léptem ki ebből a szerkesztőségi csoportból, ahol két órát sem töltöttem. Azóta sem bántam meg, de most látom át teljes mélységében, hogy az a fejhangú fanyalgás és nyivákolás csupán halvány előszele volt annak, ami mostanra kihajtott, megerősödött, virágba borult, termést hozott és elvetette a gyilkos magvait.

Ó de jó volt, amikor még csak egy kurva generáció volt elbaszva. Mert azóta már legalább kettő, a harmadik ott áll a rajtvonalon. Vagy talán már el is indult. Aki akarja, fogja be a szemét. Az orrát. A fülét. Leszarom.

Túl vagyunk annyi mindenen. Megtanultunk háborúban élni. Mindig megtanulunk. A világháborúk idején is éltek, szerettek, szeretkeztek. Születtek gyerekek, a szülők óvták és nevelték őket, a légópince, a halál, a vér, a tűz része lett az életüknek; a menekülés, a temetés, a szétszakadt testek látványa, minden része lett. Megtanultak a semmiből ételt főzni, függönyből ruhát varrni, megtanultak a pokolban élni. De legalább tudták, hogy az háború és az ott a kibaszott pokol.

Mi is megtanultunk, de nem tudjuk, tagadjuk, dehogy pokol baszd meg, ez nem az, béke van és boldogság, jól élünk. Hát nézd meg, itt a vírus és rohan a nép, kifosztják a boltokat, teli kocsikkal tolják a lisztet, cukrot, olajat, konzervet. Mindent visznek, mert van pénz, mert jól élünk, hazudnak a libsik, a komcsik, a nemzetárulók.

Háború van és még csak észre sem vesszük, a rohadt életbe! Nem veszi észre az a kretén, aki boldogan tolja az autóhoz az ötven kiló lisztet, mert ő most biztonságban lesz, mert meg tudja fizetni akkor is, ha két hónapig nem tud fűteni, és boldog akkor is, ha az ötvenből negyven kilót a végén ki fog baszni a kukába, mert több lesz benne a molylepke mint a liszt. Vagy ha nem dobja ki, odafuvarozza egy jótékonysági szervezet küszöbére és jó embernek hiszi magát és bő sugárban leokádja azokat, akik nem veszik át tőle a szart.

Háború van, aki tehette és teheti, megy innen a picsába. Innen, ahol még az is nyomorult, akinek van munkája. Innen, ahol megdögleni mennek az egészségügybe, ahol a kórházban az első kérdés, hoztál-e gyógyszert, szappant, vécépapírt. Ahol az első dolog, hogy elveszik az idős embertől a műfogsorát, szemüvegét, botját és megalázottan, emberhez és állathoz egyaránt méltatlanul bánnak vele, ha bot nélkül nem tud vécére menni, belebasszák a katétert, rátekerik a naponta egyszer cserélt pelenkát és várják, mikor döglik meg végre. Innen, ahol nincs vér, valahová eltűnik, elvész, szervezni kell a rokonokat, ismerősöket, barátokat, mert a mamát nem műtik meg, ameddig nem adtunk elég vért.

Menni kell innen, át kell lökni a gyereket a reptéren a kapun, menjen, vissza se nézzen, menjen innen oda, ahol élni lehet.

Menjen innen, mert itt háború van, de nem valljuk be, nem mondjuk ki. Aki kimondja, az a bűnös, az okozta, pusztuljon. Itt demokrácia van. Ó, hogyne. Könnyen elhiszi az, aki még életében nem látott olyat. Meg jólét van. Hogyne, hogy a büdös picsába ne lenne jólét. Az van, igen.

Miközben szétrabolják a múltunkat, a jelenünket, a jövőnket, örülünk annak, hogy nem jönnek a migránsok, minket elkerül a vírus, az árvíz, a klímaváltozás. Mi itt biztonságban és békében élünk, kurvajól élünk. Mindenki írhat, én is lám, leírhatom, hogy a politikusok nem egyszerű rablók, hanem tömeggyilkosok, nem fognak elhurcolni, nem végeznek ki. Leírhatom, hogy kibaszott maffia uralkodik és rabol ebben az idióta országban, leírhatom, hogy egy bűnszervezet pusztítja az életünket és nem lőnek fejbe. Demokratikusan.

Menekülni kell innen, ahol a félanalfabéta, tanulatlan gázszerelő milliárdos lesz annyi idő alatt, amennyi ideig az óvodát sem fejezi be a gyerek, ahol annak örülnek az idióták, hogy legalább jómagyar ember nevén az ország vagyona, nem a szemét multi rabol ki. Mondják ezt azok, akik a szemét multi gyáraiba vonszolják be minden hajnalban az elgyötört testüket, a szemét multinak termelik a nyereséget. Annak a multinak, amelyikkel megalkudott a kormány, amelyiknek a mi közös pénzünkből annyi támogatást ad a főgeci, hogy megérje nekik ide jönni. Örülünk, mert nem értjük, hogy azt a magyar melóst évekig mi fizetjük abból a pénzből, amiből tiszta lepedő, normális ágy, lázmérő, gyógyszer, orvos, nővér kellene a kórházakba, amiből járható utak, működő közvilágítás, fűthető iskolák kellenének.

Kibaszottul demokratikusan és jól élünk, hogyne. Van nekünk túláradó hazaszeretet és szívszaggató vallás az emberhez méltó élet helyett. A gyerekünk normális oktatás helyett hazafias nevelést kap, a világ megismerése helyett hittant, és időben megtanulja, hogy fogja be a pofáját, mert csak rosszul járhat, ha kinyitja. Időben megtanulja, hogy nem kell észrevenni a maffiát, hogy ne nézzen oda, ahol Pintér cégei termelik a pénzt, ahol Orbán mindenható szava a szentírás, ahol Mészáros neve imádság, ahol gecik és gecinék fürdenek a mi keservesen megkeresett pénzünkben. Ne nézzenek oda, amikor az öregek megfagynak a saját otthonukban, amikor a rokkant felköti magát, mert más kiutat nem lát, amikor a nyomortelepen üvöltve kell megdögleni, mert kell a pénz a papoknak, kell a külföldi hatalomépítésre, kell a hazugságokra, óriásplakátokra, tetves, hazug, seggnyaló portálok tetves, hazug, seggnyaló élősködőinek fizetésére, stadionokra, térkövekre, de főleg, elsősorban, mindenek előtt kell a maffia fenntartására.

Ebbe nőtt bele az elbaszott generáció még elbaszottabb utóda. Vannak persze hülyék, mártírok, magányos hősök. Vannak András juhászok, Horváth Andrások a maguk zöld dossziéival, Sándor Máriák, Ángyán Józsefek, Hadházy Ákosok. Vannak, de inkább voltak. Meghalnak, eltapossák őket, vagy mi magunk tapossuk el, a kibaszottul független médiában tapossuk el, mert hogy jön ahhoz, hogy lónak a fasza és hogy jön ahhoz, hogy nem tartja be a maffia játékszabályait és amúgy is, bassza a kifinomult lelkünket, hogy táblát lenget a szent parlamentben, a demokrácia templomában.

El kell innen menni, de legalább át kell rugdalni a gyerekünket a csirkehálón, át a határon, menjen, legalább ő éljen emberi életet, legalább ő tudja azt, hogy a háromszázvalahányezer bruttó átlagbérben benne van a politikusok hárommilliója és az összes geci sokmilliója, és ha nem lenne benne, ez akkor sem elég az emberi élethez sem. Legalább ő értse meg, hogy a maffia havonta a fizetése többszörösét lopja el tőle templomokra, stadionokra, rogánnékra, plakátokra, selyemtapétára a főgeciládának, luxussal bélelt repülőkre, külföldi bankszámlákra. Legalább ő értse meg, tanulja meg, hogy a tolvajnak börtönben a helye, a politikus máshol nem mentesül a büntetés alól, hanem kétszer annyit ül, a szakszervezet őérte van, a munkáltató érdeke, hogy ő elégedett legyen, hogy nem marad magára, ha baj van, hogy nem nagy ügy lecserélni a tönkrement hűtőt, és főleg tanulja meg, hogy senki nem bánthatja azért, mert erre vagy arra a pártra szavaz, mert kimondja a véleményét, mert szót emel a szemétségek ellen.

Tanulja meg ő, tanulja meg a gyereke. Már az oviban, az iskolában tanulja meg, hogy ne legyen olyan kibaszott gyáva alattvaló belőle, aki még akkor is a geci kezét nyalja, amikor az az utolsó falatot tépi ki a kezéből. Legalább ő ne legyen olyan. Menjenek innen, itt már csak a pusztulás az úr, terméketlen, reménytelen, kifosztott földön járjuk boldogan a haláltáncot. Mert legalább nem jönnek a migránsok, nem jön a vírus, de legalább újra meg lehet csókolni a régen halott háborús bűnösök valagát. Meg az élőkét is.
Link

Hozzászólások

961 #1 szabir
- 2020-03-01 11:39
a magyar sose fog harczolni azt kell mongyam kb 8 evi tort-czi matatas utan, s sose volt foleg az akit ugya a vilagmaffia ugy hagyott meg a tort-en-elembe hogy ''nomad barbar pusztitott stb'' ''meg bejott Euroba'' = ezek rablomesek s azer van mert a judran mert a Karpat bazint daralta le valszeg a legutoljara s ezert van bepeczenve rea jobban , elotte mar lasd a 15-16ik szazad ''konyvnyomtatas renesancz stb'' akkor kezdte Euro s valszeg Azsia stb periferiajat bevenni , azert vannak ''konyvnyomtatok Italiaba s Amszterdam stb '' s utazok akik eljutnak Kinaig stb'' rablomese;

szoval itt vagy a Szlavok vagy ha azok se akkor az Ufok jonnek majd rendet rakni; sose ''Ufoztam'' vagy ''Atlantisz'' de azt kell mongyam kell legyen valami mas Czivilizaczio es ezen az ''ember + Fold''-ij kujjel; mar nem egyebert de lehetetlen hogy egyczivilizaczio van az egesz mogyam ugy Vilagegyetembe s az ES ZSIDOSZOPO? no fakin vej ahogy az angol mongya! vagyes ebbol logikuson kovetkezik hogy legalabb 1-2 kell meg legyen, u h ha vki kerdez hiszek e igy az Ufokba akkor igen XD
961 #2 szabir
- 2020-03-01 11:44
Klovisz s Kunlaczi/Klaudus extended nem a leg rendezettebben de laccik; Kloud-vig/Felho/Vihar/Bihariak

https://szkitia.b...ytatas_267
---
osztan erdekes ez a Tanaus elso szkitak kiraj s I-Dantyr-os s az ''Odin s a fia Thor'' neveik + nehany evszam; egyelore osszehanyva de laccik

https://szkitia.b...ytatas_185
961 #3 szabir
- 2020-03-01 11:45
ha man K-Haborut emleget Pimi eresszetek jo dongetos viking muzsikat :D

https://www.youtu...fcTbK-U1YQ
69 #4 Szalonna
- 2020-03-01 12:06
Szóval már a zsidók is kibuknak egymásra, és már ők îrják le a feligazságokat? Azta, hát ezt is megéltük. Na nem semmi.
A lényeg annyi, hogy minél nyilvánvalóbbak a dolgok, attól több a baromállat.
A megkoronázásba bele sem mennék, hogy pl kamu az egész. Mennek a buzik és fosztják ki az áruházláncokat.
Rettegnek, miközben le vannak tesztelve, de ennyi elég is ebből, mert szót nem érdemel az egész. Inkább golyót. Csak sajnos az ország fele legalább, nem fog fizikai értelemben megsemmisülni, a létrehozóikkal együtt.
80 #5 monguzking
- 2020-03-01 12:06
Hamvas Béla szerint se volt sose harcias nép a magyar--békésen pipázgatva,borozgatva,eszegetve szeretett tornácán ücsörögni s csak akkor gerjedt haragra ha mindezt rá gyujtották----szerintem tanultak ellenségeink idök folyamán s nem gyorsan egyszerre akarnak már végezni velünk mert az sose müködött hanem szép lassan aprocskán....
237 #6 csaje
- 2020-03-01 12:35
Szerintem az, hogy egy nép nyugodt, békés, az nem azt jelenti, hogy ölbe tett kézzel nézi, hogyan pusztítják szét a környezetét, hanem ő a bölcs és bátor is, mert tudja, hogy nem ez az egy élete van, ezért ki mer állni másokért is, ha kell, az élete árán is, mert az EGy Isten Szent Igazsága járja át a lelkét és a cselekedeteit. A nyugodtság foka a spiritualitás mutatója.
Nem hallottátok Dózsa György hirét?
Izzó vastrónon őt elégetétek,
De szellemét a tűz nem égeté meg,
Mert az maga tűz; ugy vigyázzatok:
Ismét pusztíthat e láng rajtatok!
1693 #7 pipogya
- 2020-03-01 13:23
Nekem tetszik ez a háború zsidóknál nem vásárolok amit akarok csak magamnak termelem.
Ami az égből potyog az a vegyszeres,ha az másokat világosítom templomba járok de csak gyámolítani az oda járókat .
Békességet nem keresek,minek nem avval baj ami a szátokon be megy,ha nem ami onnan kijön. Szemlélet szerint élek .
267 #8 Perle
- 2020-03-01 13:50
Miért jó nekünk ez az írás + a hozzá kapcsolódi hsz-ek), amelyiket egyértelműen a haza elhagyására. a kivándorlásra szólítanak fel?
Azt ehiszem, hogy más országokban nyugodtabb a helyezet, könnyebb a megélhetés, de kizártnak tartom, hogy ott maradéktalanul boldog az ember, nem hiányzik neki a hazája, a gyökerei. s_nezem Ezt ebben is említik, de nem az van benne kidomborítva, hanem a távozásra való biztatás.:|
961 #9 szabir
- 2020-03-01 14:51
''Nem hallottátok Dózsa György hirét?''

ezek kamuk jo ''forradalmasittani'' a juhokot
--
en es jobban szeretnem azt tudni hogy ''huuhunok szkitakok stb'' de a magyar 100% itt oslakos soha nem ment jott semerre maximum a Parazita altal korabban taccsra tett teruletekre mint ''Voros kereszt'''; osztan lehet mikor bejottek [lehet tobb evtizedes haboru volt amig total elfoglaltak a mar zsido vezetessel iranyitott nepekkel] akkor esetleg vedekezett mig tudott - en is szivesebben ''szkitazok'' ''seggszetrugas mindenkinek Eurazsia szelein stb'', de a dolgok ebbe az iranyba mutatnak nincs mit csinaljak le kell tenni a fegyvert ilyen szempontbol; mondtam es ey romannak mit jon nekem Erdellyel nekem Eurazsia kell s majd visszajovok s a hegyrol lehugyozom okot hogy inundaczio lessz XD

Szoval jobban lennek szkita odaki vhol mint a hegyek kozt szopjam a faszat a zsidonak romannak s ha hungaryba lennek meg a czigannak es
329 #10 gutai zub
- 2020-03-01 15:43
Az élet értelme?
Én se jutottam tovább, mint Tamási Áron: "valahogy otthon legyünk benne"
Évtizedekig éltem a messzi idegenben, sikeres is voltam meg nem is, sok sok kaland és szép emlék, sok jó és sok nem annyira jó.

Évek múltak el, és néha , mikor "lelkemmel burkoltam magam körül", haza vágytam, "mikor még Isten szándékában laktam" otthon, Magyarországon.

A kiábrándulás az, hogy amire gondoltam, ami hiányzott, messze már nem az, amit itt találtam.........
118 #11 keepfargo
- 2020-03-01 16:05
gutai
Egyet értek, s gondolok veled - nem először, és nem utoljára..
137 #12 balu
- 2020-03-01 17:55
na végre valaki, aki adott választ arra is, vagy legalkábbis jelezte, hogy a nagy Fidesz gyűlölet után hol a megoldás:

Hadházy Ákos

Igen, ő a megoldás.
1349 #13 Nagy Levente
- 2020-03-01 19:06
Balu, azért ezt nem mondod komojan, remélem! Mitől lenne jobb Hadházy Ákos? Ugyanabból finanszírozza mindet ez a bolsevik zsidó horda, mint a Fideszt! Amíg az embereknek a súlyozott többségének a Mammon az istene, addig a Teremtő ezeket nem veszi ki innen, hanem újabbnál - újabb rohadságokat "találnak ki" itt nekünk, és a Föld minden táján így van ez csak legfeljebb pepitába! Ha nagyobb lessz a káosz és pusztítás még ennél is (mert lesz, és nem is olyan soká) - még mindig az egyik legbiztonságosabb hely nehéz időkre a Kárpát-medence (az egyik legszakrálisabb hely, ezért is akarják ők is) Én úgy gondolom most már - ebből a szempontból - egyre rosszabb döntés lesz az emigráció, a távozás! Be kell úgy rendezkedni, hogy minél jobban függetlenedni kell ettől a most éppen kapitalista-liberálisnak csinált rend(etlen)szertől és megpróbálni visszatérni az immár több mint ezer éve rombolt Teremtő Rend-Szerre!
137 #14 balu
- 2020-03-01 19:15
Levente,

nem olvastad a cikket, íme:

"Vannak András juhászok, Horváth Andrások a maguk zöld dossziéival, Sándor Máriák, Ángyán Józsefek, Hadházy Ákosok"

A bő sugarú Orbán-fikázás alap, de sose mondják ki nyíltan, hogy akkor mi van - ez a kis rosenbaum meg kimondta. Ezt szoktam amúgy én is kérdezni, hogy oké, menjen a p.csába a Fidesz, de ki lesz helyette? Mert dehogy vagyok én fideszes - csak a hadházy meg fegyőr féléket veszélyesebbnek ítélem. Pontosabban: azoktól okádok is. Ha az lenne az alternatíva, hogy a MFNK válthatná a Fideszt nem is lenne kérdés, csak az van, hogy ha nem a Fidesz van, akkor ezek.

Az nekem se jutott már jó ideje az eszembe, hogy elmenjek, pedig ölég messze vagyok a milliomostól. Egyszerűen csak komolyan veszem a Szózatot: itt élnem s halnom kell.
961 #15 szabir
- 2020-03-01 20:32
zsidranok kutat mergeztek 1831be
https://books.goo...QQ6AEIRTAE

rakerestem a zsido czimmel a gugelen s ezt dobja be de csak zsidranul ir

https://www.googl...amp;uact=5
961 #16 szabir
- 2020-03-01 20:33
961 #17 szabir
- 2020-03-01 20:35
na megvan hunul es;
https://archive.o...7/mode/1up

meg lehet ir benne ezt azt

''eltuntek'' szegen judrakok
69 #18 Szalonna
- 2020-03-01 20:48
Balu eddig is a zsideszre szavazott.
Egyáltalán még szavazni megy.
137 #19 balu
- 2020-03-01 21:23
Szalonna,

hát, ez nem így van. Amúgy meg ha nem szavazol akkor is valaki kormányt fog alakítani, vagy a Grün bácsi vagy a Kohn néni. Ne szavazz és légy büszke rá, elvégre büszke magyar vagy, a Mag népének fia. Majd szavaz más helyetted, kohnéknak nem fogsz hiányozni, ha ott vagy ha nem.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.34 másodperc
3,457,676 egyedi látogató