Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Megtanultunk háborúban élni

BelföldNa!
Valamikor, rohadtul régen, még bloggerként leírtam a dühömet, az elkeseredettségemet, a szomorúságomat. Elbaszott generáció, ez volt a címe. Már akkor, amikor ez bekerült egy portálra – további ötven meg ellopta, Szalonna akkor még gondolatban sem létezett – és a magukat újságírónak valló és hirdető kollégák azon marakodtak a szerkesztőségi csoportban, hogy az elbaszott szó szerepelhet-e egy címben vagy szövegben, kinek mekkora lábnyomot hagytam a lelkében akkor, amikor ilyen csúnya szót leírtam és hálaajóistennek, amiért csak én vagyok ilyen büdös tahó, ők nem, akkor léptem ki ebből a szerkesztőségi csoportból, ahol két órát sem töltöttem. Azóta sem bántam meg, de most látom át teljes mélységében, hogy az a fejhangú fanyalgás és nyivákolás csupán halvány előszele volt annak, ami mostanra kihajtott, megerősödött, virágba borult, termést hozott és elvetette a gyilkos magvait.

Ó de jó volt, amikor még csak egy kurva generáció volt elbaszva. Mert azóta már legalább kettő, a harmadik ott áll a rajtvonalon. Vagy talán már el is indult. Aki akarja, fogja be a szemét. Az orrát. A fülét. Leszarom.

Túl vagyunk annyi mindenen. Megtanultunk háborúban élni. Mindig megtanulunk. A világháborúk idején is éltek, szerettek, szeretkeztek. Születtek gyerekek, a szülők óvták és nevelték őket, a légópince, a halál, a vér, a tűz része lett az életüknek; a menekülés, a temetés, a szétszakadt testek látványa, minden része lett. Megtanultak a semmiből ételt főzni, függönyből ruhát varrni, megtanultak a pokolban élni. De legalább tudták, hogy az háború és az ott a kibaszott pokol.

Mi is megtanultunk, de nem tudjuk, tagadjuk, dehogy pokol baszd meg, ez nem az, béke van és boldogság, jól élünk. Hát nézd meg, itt a vírus és rohan a nép, kifosztják a boltokat, teli kocsikkal tolják a lisztet, cukrot, olajat, konzervet. Mindent visznek, mert van pénz, mert jól élünk, hazudnak a libsik, a komcsik, a nemzetárulók.

Háború van és még csak észre sem vesszük, a rohadt életbe! Nem veszi észre az a kretén, aki boldogan tolja az autóhoz az ötven kiló lisztet, mert ő most biztonságban lesz, mert meg tudja fizetni akkor is, ha két hónapig nem tud fűteni, és boldog akkor is, ha az ötvenből negyven kilót a végén ki fog baszni a kukába, mert több lesz benne a molylepke mint a liszt. Vagy ha nem dobja ki, odafuvarozza egy jótékonysági szervezet küszöbére és jó embernek hiszi magát és bő sugárban leokádja azokat, akik nem veszik át tőle a szart.

Háború van, aki tehette és teheti, megy innen a picsába. Innen, ahol még az is nyomorult, akinek van munkája. Innen, ahol megdögleni mennek az egészségügybe, ahol a kórházban az első kérdés, hoztál-e gyógyszert, szappant, vécépapírt. Ahol az első dolog, hogy elveszik az idős embertől a műfogsorát, szemüvegét, botját és megalázottan, emberhez és állathoz egyaránt méltatlanul bánnak vele, ha bot nélkül nem tud vécére menni, belebasszák a katétert, rátekerik a naponta egyszer cserélt pelenkát és várják, mikor döglik meg végre. Innen, ahol nincs vér, valahová eltűnik, elvész, szervezni kell a rokonokat, ismerősöket, barátokat, mert a mamát nem műtik meg, ameddig nem adtunk elég vért.

Menni kell innen, át kell lökni a gyereket a reptéren a kapun, menjen, vissza se nézzen, menjen innen oda, ahol élni lehet.

Menjen innen, mert itt háború van, de nem valljuk be, nem mondjuk ki. Aki kimondja, az a bűnös, az okozta, pusztuljon. Itt demokrácia van. Ó, hogyne. Könnyen elhiszi az, aki még életében nem látott olyat. Meg jólét van. Hogyne, hogy a büdös picsába ne lenne jólét. Az van, igen.

Miközben szétrabolják a múltunkat, a jelenünket, a jövőnket, örülünk annak, hogy nem jönnek a migránsok, minket elkerül a vírus, az árvíz, a klímaváltozás. Mi itt biztonságban és békében élünk, kurvajól élünk. Mindenki írhat, én is lám, leírhatom, hogy a politikusok nem egyszerű rablók, hanem tömeggyilkosok, nem fognak elhurcolni, nem végeznek ki. Leírhatom, hogy kibaszott maffia uralkodik és rabol ebben az idióta országban, leírhatom, hogy egy bűnszervezet pusztítja az életünket és nem lőnek fejbe. Demokratikusan.

Menekülni kell innen, ahol a félanalfabéta, tanulatlan gázszerelő milliárdos lesz annyi idő alatt, amennyi ideig az óvodát sem fejezi be a gyerek, ahol annak örülnek az idióták, hogy legalább jómagyar ember nevén az ország vagyona, nem a szemét multi rabol ki. Mondják ezt azok, akik a szemét multi gyáraiba vonszolják be minden hajnalban az elgyötört testüket, a szemét multinak termelik a nyereséget. Annak a multinak, amelyikkel megalkudott a kormány, amelyiknek a mi közös pénzünkből annyi támogatást ad a főgeci, hogy megérje nekik ide jönni. Örülünk, mert nem értjük, hogy azt a magyar melóst évekig mi fizetjük abból a pénzből, amiből tiszta lepedő, normális ágy, lázmérő, gyógyszer, orvos, nővér kellene a kórházakba, amiből járható utak, működő közvilágítás, fűthető iskolák kellenének.

Kibaszottul demokratikusan és jól élünk, hogyne. Van nekünk túláradó hazaszeretet és szívszaggató vallás az emberhez méltó élet helyett. A gyerekünk normális oktatás helyett hazafias nevelést kap, a világ megismerése helyett hittant, és időben megtanulja, hogy fogja be a pofáját, mert csak rosszul járhat, ha kinyitja. Időben megtanulja, hogy nem kell észrevenni a maffiát, hogy ne nézzen oda, ahol Pintér cégei termelik a pénzt, ahol Orbán mindenható szava a szentírás, ahol Mészáros neve imádság, ahol gecik és gecinék fürdenek a mi keservesen megkeresett pénzünkben. Ne nézzenek oda, amikor az öregek megfagynak a saját otthonukban, amikor a rokkant felköti magát, mert más kiutat nem lát, amikor a nyomortelepen üvöltve kell megdögleni, mert kell a pénz a papoknak, kell a külföldi hatalomépítésre, kell a hazugságokra, óriásplakátokra, tetves, hazug, seggnyaló portálok tetves, hazug, seggnyaló élősködőinek fizetésére, stadionokra, térkövekre, de főleg, elsősorban, mindenek előtt kell a maffia fenntartására.

Ebbe nőtt bele az elbaszott generáció még elbaszottabb utóda. Vannak persze hülyék, mártírok, magányos hősök. Vannak András juhászok, Horváth Andrások a maguk zöld dossziéival, Sándor Máriák, Ángyán Józsefek, Hadházy Ákosok. Vannak, de inkább voltak. Meghalnak, eltapossák őket, vagy mi magunk tapossuk el, a kibaszottul független médiában tapossuk el, mert hogy jön ahhoz, hogy lónak a fasza és hogy jön ahhoz, hogy nem tartja be a maffia játékszabályait és amúgy is, bassza a kifinomult lelkünket, hogy táblát lenget a szent parlamentben, a demokrácia templomában.

El kell innen menni, de legalább át kell rugdalni a gyerekünket a csirkehálón, át a határon, menjen, legalább ő éljen emberi életet, legalább ő tudja azt, hogy a háromszázvalahányezer bruttó átlagbérben benne van a politikusok hárommilliója és az összes geci sokmilliója, és ha nem lenne benne, ez akkor sem elég az emberi élethez sem. Legalább ő értse meg, hogy a maffia havonta a fizetése többszörösét lopja el tőle templomokra, stadionokra, rogánnékra, plakátokra, selyemtapétára a főgeciládának, luxussal bélelt repülőkre, külföldi bankszámlákra. Legalább ő értse meg, tanulja meg, hogy a tolvajnak börtönben a helye, a politikus máshol nem mentesül a büntetés alól, hanem kétszer annyit ül, a szakszervezet őérte van, a munkáltató érdeke, hogy ő elégedett legyen, hogy nem marad magára, ha baj van, hogy nem nagy ügy lecserélni a tönkrement hűtőt, és főleg tanulja meg, hogy senki nem bánthatja azért, mert erre vagy arra a pártra szavaz, mert kimondja a véleményét, mert szót emel a szemétségek ellen.

Tanulja meg ő, tanulja meg a gyereke. Már az oviban, az iskolában tanulja meg, hogy ne legyen olyan kibaszott gyáva alattvaló belőle, aki még akkor is a geci kezét nyalja, amikor az az utolsó falatot tépi ki a kezéből. Legalább ő ne legyen olyan. Menjenek innen, itt már csak a pusztulás az úr, terméketlen, reménytelen, kifosztott földön járjuk boldogan a haláltáncot. Mert legalább nem jönnek a migránsok, nem jön a vírus, de legalább újra meg lehet csókolni a régen halott háborús bűnösök valagát. Meg az élőkét is.
Link

Hozzászólások

1349 #20 Nagy Levente
- 2020-03-01 23:34
Balu, ha a Fidesz van, akkor is "ezek" vannak, mert ezek ugyanaz a bolsevik zsidó banda! Ez mind "egykutyaszar", már több mint ezer éve a "fejünk felett"! Mindegy, hogy Gyurcsány vagy Orbán, Peresz, Netanjahu vagy Kalergi vagy Soros! Amíg ezt a rend(etlen)szert majmoljuk, amit ezek irányítanak (nem csak Magyarországon, hanem globálisan a Földön) addig teljesen mindegy ki a góré! Következménye lesz: Világégés! Én maradok így ebben semleges! Elmegyek szavazni, de érvénytelenül, mindig míg ez az elkurvult rend(etlen)szer folyik! Tudom ezt nagyon nem szeretik ezek, de ez van!
3 #21 Enid
- 2020-03-01 23:48
Balu! MFNK... Eszembe jutott Jagerati. Mi a mostani felállása az MFNK-nak?

Hát, aki még úgy hiszi, hogy Magyarként külföldön lehet élni, az hülye. Tudom, hogy ez most nagyot durran és méghozzá meg se fogom magyarázni. Minek.
Túlélni lehet. Az ember sokmindent túlél... akár egy életen át is.
69 #22 Szalonna
- 2020-03-02 03:24
Ulba.

Látom érted a lényeget, ja nem. Eddig se ment, ne erőltesd mert beszarsz.
118 #23 keepfargo
- 2020-03-02 06:39
Enid
Igazat beszélsz, idegenben nem lehet magyarként élni. Olaszként, svédként lehet, de akkor már nem vagy önmagad.
A baj az, hogy ma már Magyarországon sem nagyon lehet magyarként élni. Zombiként könnyebb.
A "magyarkodni" ugyanúgy szitokszó lesz, mint ahogy a "paraszt" az lett. Pedig valamikor ezek táplálták az élősködőket, de ma már nincs szükség rájuk, a globális nagytőke és a bankvilág adja a (hamis) anyagi hátteret mindenhez. Na, úgy is nézünk ki (a fejünkből)...
1349 #24 Nagy Levente
- 2020-03-02 07:11
Keepfargo! A magyar paraszti társadalom kiszolgáltatott helyzete, csak az utóbbi kb. ezer év jellemzője, amióta jobbágyat, négert, rabszolgát akartak belőle is faragni! Nem nagyon ment nekik, ezért a kommunizmussal és a kapitalista privatizációkkal kiirtották a magyar paraszti társadalmat is!
Igazat szólsz, szívemből beszélsz! Köszönöm!
137 #25 balu
- 2020-03-02 07:37
Nagy Levente,
oké, ezt megbeszéltük, magam is így látom. És most?

Hugica,
tegnap az üzifalon bevillant Taskeszi - lehet, hogy azért nem tűnt el mindenki a MFNK-s időszakból, te is itt vagy, képfaragó (jó, tudom :-) is, sőt Gerry, de még az Imibá is. Lesz még ebből MFNK. Egy miniszteri szék a tied. Vagy lehetsz itáliai nagykövet.

keepfargo,
hát amennyire látom a "bankár", "menedszer", "politikus", "ügyvéd", "filmkritikus" manapság inkább szitokszó, mint a paraszt. Egy időben pl. a "vállalkozó" is az volt. El kell dönteni hol szarabb magyarnak lenni, de részemről az az állás amit írtam, "itt élnem s halnom kell".
2 #26 gerry
- 2020-03-02 09:02
balu - az, hogy "halnod kell..." nem igazáz fontos, esetleg valamikor szükséges.

Enid, keepfargo - "idegenben nem lehet magyarként élni..."

Nem értem. Mit jelent az, hogy magyarként élsz? Ha van egy családod akikkel magyarul is, vagy annak az országnak a nyelvén ahol élsz, tudsz kommunikálni, ha "magaddal hozod" és szereted 30-40 év távlatából is amit kölyök és ifjú korodban magadba szívtál annak a része voltál, ha képesnek érzed magad arra, hogy egész életedben hü legyél a szüleidtõl átadott, népedtöl örökölt multadhoz... akkor mi az amiért nem tudsz külföldön magyarként élni? Kilométerben mérik?
Mennyivel több magyarságot képvisel az a magyar, aki otthon él?
Melyik szinten? Polgári, értelmiségi, vagy kétkezi iparban, gazdaságban dolgozók
Mellveregetõk, vagy a csendesen, családjukért dolgozók a magyar-magyarok? A jószándékú, szellemi vagy valós értéket teremtõ a magyar vagy aki fegyverért kiált esetleg az a józan észért esedezik?

Elmagyarázná ezt valaki nekem? :|
329 #27 gutai zub
- 2020-03-02 09:48
Gerry,

A Legnagyobb Dicséret!

Már több éve éltem Kanadában, amikor egy magyar származású ingatlan ügynökkel találkozva, meghívott vacsorára, hogy bemutasson családjának.
Azt mondta, hogy gyerekei már ott születtek, és nem voltak büszkék magyar származásukra, az addigi rossz tapasztalataik alapján-
Természetesen elmentem, és ezt tartom egész életem legnagyobb dicséretének.

Ha volna hozzád hasonló több magyar a világ többi részein, biztos vagyok, hogy közös ügyünk előbbre állna.........
45 #28 micro
- 2020-03-02 10:57
Én szorgalmaztam, hogy ez a cikk megjelenjen. Nálam lehet reklamálni! Én is úgy kaptam az egyik kedves ismerősömtől. Nekem nem a külföldre menetel ösztönzése jött le ebből az írásból, de akár az is lehetne a fő mondanivalója, az sem érdekelne. A helyzetértékelés ami igazán értékes ebben az írásban és ami csak ebben a trágár, de érdekes módon fület nem sértő módon kerül közlésre.

Szűrni, szűrni és szűrni...

Gerry köszönet, hogy helyretetted az önérzetes hű magyarokat!

Egyébként meg mindenkinek joga van önsanyargatásban élni, a magyar legfőbb tulajdonsága a szenvedés élvezete, az önsajnáltatás. Amikor pedig egy zsidó a képünkbe tolja, hogy mennyire faszok vagyunk, akkor is csak egy jóízű zsidózást tudunk kiböfögni a pörköltszaftos bajszunk alól.
3 #29 Enid
- 2020-03-02 11:55
Balu! Jah... "nagykövet" (hát, tudnék vele mit kezdeni, az biztos)
s_hoho
... Inkább tán a tábori boszorkán posztra pályáznék... :)
s_kot
2 #30 gerry
- 2020-03-02 13:02
gutai - micro köszönöm. Enid van egy turbó meghajtású, áramvonalas boszi-seprüm! (A lányom keresztszülei kb. 15 éve visszaköltöztek magyarországra. A férje ("véletlenül" elfelejtette becsomagolni az asszony csomagjai mellé és meg is kért, hogy dugjam el). Szolíd, optimista - kicsit nyuszi - ember volt. Néhány hónappal késõbb telefonált, hogy az asszony - részletre - új modellt*** rendelt. Kéred a régit ajándékba, lent van a pincémbe?
s_hihi

Ennyi év után - nincs semmi kapcsolatunk velük, a lányom soha nem bocsátotta meg nekik, hogy a keresztszülöi feladatukat elhanyagolták - a gyerekeknél fontos az ilyen (és itt svájcban ha valaki keresztszülõ az el is vállalja, ha valami történne a keresztgyerekük szüleivel akkor mint a saját gyerekeiket nevelnék tovább.) - de mivel ez ügyben a titkosítás tiz éve lejárt, egy kis adalék ehhez a házaspárhoz: Amikor - kb 50 km távolságból (majdnem végig autópályán) eljöttek hozzánk, akkor állandóan a feleség akart vezetni. Egy kétliteres Toyotájuk volt. A férje - és én is - hiába próbáltuk a nõt meggyõzni arról, hogy az autópályán haladva nyugodtan kapcsoljon fel az ötödik sebességfokozatba, azzal torkolt le minket, hogy neki bõven elég négy sebesség autóvezetéshez és ne erõszakoskodjunk vele mert mi vagyunk a hülyék. /majdnem szó szerint/ A fiának viszont aki akkor 29 éves volt és együtt élt a svájci barátnöjével már két éve egy külön bérelt lakásban, miután a fiú barátnöje nem mosott az "élettársra", bár a lakás bérlrti díjához sem járult hozzá (csak természetben - gondolom amikor ne fajt éppen a feje). Az anyuci viszont kéthetenként elhozta a mosni való ruhákat, kimosta, kivasalta, összehajtogatta és vissza is furikazott a csomagokkal az õ drága, okos, gyerekéhez....

Az ember óhatatlanul tapasztal érdekes dolgokat az élete során.

*** Szerette a Toyota márkát, ezért tõlük - egy - akkor még - kisérleti fázisban lévõ - változatot rendelt amelyik állítólag má repülni is tudott!: https://www.freen...14248.html
3 #31 Enid
- 2020-03-02 14:01
Gerry! Nem, nem kell. Csúnya nőé vót, rossz energia...
:D
137 #32 balu
- 2020-03-02 15:02
Hugi, nem akarlak elkeseríteni, de sztem ott megvan a létszám. Itálul csicseregni viszont nem mindenki tud, nekem is csak a quattro formaggi-ig mennek a számok. Figyi, ha ez megnyugtat, én az északi szlávok államtitkára leszek a Szláv Testvérek Minisztériumban, tökig ködben-fagyban farkasvonításban, míg nálatok éppen virágot bont a narancs.
118 #33 keepfargo
- 2020-03-02 15:49
gerry
Szerintem az a puszta tény, hogy mi idegenben vagyunk, elkerülhetetlenül szembekerül az "itt élned-halnod kell" elvével, s ennyiben aki otthon áll helyt (ha, és amennyiben helytáll, és nem egyhelyben-áll ) az nem ok nélkül tekinti magát jobb magyarnak. Ezt, ha tetszik, ha nem, el kell fogadjuk. Borítékolva azt is, hogy biztosan van esély az idegenben is a magyarság javára dolgozni...de azért ennek sok hátulütője van.
A legsikeresebb tudósaink kénytelenek voltak idegenbe menni, a jobb kutatási feltételek miatt (vagy politikai okokból, akár), és ezt könnyen megbocsájtja nekik minden otthon maradott.
Viszont nagyon kockázatos akármekkorát szárnyalni külföldön, ha a híre nem éri el a kis hazát.
Például egy nem-vér-rokonom a szakma legjobbjai szerint a század legnagyobb festője volt, de csak 5 évvel a halála előtt díjazta a hivatalos kulturális vezetés. (Ekkor már majdnem 75 volt )
Le merem fogadni, hogy 10 magyarból 5 még a nevét sem ismeri. A teljesség kedvéért megnevezem (NEM "nevesítem", mert már van neve - ha nem is annyira ismert.) Csernus Tiborról van szó, Juhász Ferenc költőnk legjobb barátjáról - na, ez egy kicsit "megmagyarázza" a mellőzését, sőt a Párizsba- szökését is. (Nem hajtotta az acélgyörgyi járomba a fejét; azt akarta festeni, ami neki tetszett, s nem azt, ami a rendszernek..)
2 #34 gerry
- 2020-03-02 18:52
balu - a quattro formaggi után itt svájcban (mint 3 illetve 4 nyelvü ország), a Tschingg következik, ami az olaszokra utal (azok persze sértõnek érzik!). Ahogy magyarhonban az enyhén lenézõ jelentésü "digo" szót használták az olasz emberekre, itt svájcban és Voralbergben /Osztrákia nyugati csücske!/ egy észak olaszországi játék a Morra nyomán a játék egy - gondolom nyeréspontján ezt kell mondani: "cinque la mora" dialektben így írják: "Tschinggelemoore" - így is kell kiejteni fonetikusan, de ebböl a németnyelvü területen a Tschingg után bekerült még egy "kicsinyítõ todalék és ebböl lett a Tschinggeli szó (kiejtve "csinkeli";)- amit szintén könnyen sértésnek vesznek az itt élõ olaszok vagy svájci olaszok... egy német anyanyelvü svájcitól.

Egyik oka az itteni 17 hetes katonaság verekedéseinek - amikor Tessin-böl (Ticino, Kanton /~megye/ svájc déli olasz nyelvü és olaszországgal közös határánál) fiatal katonákat soroznak be egy középsvájci laktanyába és ugyanoda kerül a hivatalosan német vagy francia nyelvü Kantonokból a másik "kopasz".
Már csak egy kis pia kell a srácoknak esetleg esti kimenõ és indul is a verekedés...

kepfargo - szépen és óvatosan fogalmaztál: "...aki otthon áll helyt (ha, és amennyiben helytáll, és nem egyhelyben-áll ) az nem ok nélkül tekinti magát jobb magyarnak."
Tudod hol sántít pacifista hozzáállásod? Ott, hogy aki ilyen az pont nem fogja önmagát "jobb magyar"-nak tekinteni.
Más kérdés, hogy a környezete és az utókor miként bírálja el a személyét, a cselekedeteit.

"Jobb magyarokkal" - akik végül mélybe zuhantak tele a padlás (vagy pince.)

Aztán ott van még egy kérdés: Mihez vagy kihez képest jobb?

Te elfogadhatod, én csak akkor ha "tetszik".
1349 #35 Nagy Levente
- 2020-03-02 22:22
Balu! Hogy, hogyan tovább? Nincs tovább! A tradíciókat - nem csak a falusit, a városit is kiirtották! Nincs hova hátrálni így, mert nincs hátország! Nem hogy az emberiség, hanem a magyarság sem - aki Európa szerte az egyik legtovább tartotta - tud már visszatérni emiatt a többségi elfogadás miatt - ennek a Szer(etet)-te-len, Rend-Szer-telenségnek a túlnyomó többség elfogadása miatt - ahhoz a szakrális Teremtő Rend-Szer-hez, amely egykoron a mindennapokat meghatározó Rend volt a magyarság számára is! Ez jelentett, nemzetet, nemzetséget, rokonságot, nagycsaládot, kiscsaládot vagyis vérséget, testvérséget! De ebből kifolyólag jelentett igazságot, szabadságot, tisztességet, becsületet, tradíciót-hagyományt, kultúrát, stb.! Olyat, ami a mainak (is) a homlokegyenest ellentéte! Az ehhez való visszatérésről az emberiség mára lekésett - a magyarság is - valószínűleg! De nem is akar, nem is tud, mert el is van "tájolva"! Mindegy milyen mai politikai irányultságú, jobb vagy bal, teljesen! Egyik jobban hülyít, mint a másik, jól ki van találva! De minden ki van fordítva 180 fokba - így szocializálnak -! Most így, hogy itthon élő magyar vagy külföldön teljesen mindegy! Az, hogy milyen ember, na az nem mindegy! Mert ahogyan írtam, az emberiség vagyis tömegesen és globálisan az ember nagy valószínűséggel lekésett arról, hogy ebben a 26.000 éves nagyévkör ciklusban visszatérjen a Rend-Szer-hez! De az ember, az egyén számára, ha fizikailag már az előbbiekben leírtak okán nem is - de mentálisan - lelkileg és szellemileg - megvan az utolsó másodpercig a lehetősége, hogy ezt - ami most is van - ne fogadja el és minél jobban törekedjen a szépre, jóra visszatérni és ezen felülemelkedni! Ha meg tudta volna tenni az emberiség globálisan ezt, akkor ezeket és "ezek papjait" (zsidó elit : farizeusok) a Teremtő kiemelte volna innen, de nem így tett az emberiség, legalábbis mindezidáig! A magyarság is egy több mint ezer éves szakrális lejtőn süllyed (deszakrális), ezek befolyásának elfogadása miatt! Vagyis lelkileg és szellemileg meggyengült, mert sikerült nekik meggyengíteni, leterelni a helyes útról, a Tiszta forrásról! Ha nem ezt - a nem csak magát, hanem a teljes környezetet is pusztító irányt - választotta volna az emberiség megkaphatta volna az univerzum legtöbb energiáját, technológiáját a környezeti energiát is! A rossz választás miatt olyan természet és benne emberpusztító energiákhoz és technológiákhoz jutottunk csak, mint pl. a foszilis tüzelők vagy a mobiltelefonok!
Nem véletlen pl. az sem, hogy az Apple emblémája a beleharapott alma (marketing = feketemágia)! Ennek a többi - az egyszerűség kedvéért - egy lebutított változata! Az embert, sajnos már a gyermekeket is csak meghülyíti, elszakad a valóságtól egy virtuális világba! Ez(ek) az ember tragédiája, a tiltott gyümölcs, amit az embernek soha nem szabadott volna elfogadnia! Ezért jön a vég, de egy újnak a kezdete is egyben! Ahogy a skandináv népek kultúrája is mondja: a Ragnarok!
Az emberi lét értelme itt a Földön a szellemi javak felhalmozása lenne, de az ember - zsidó mintára - az anyagi javak felhalmozását választotta! Csakhogy, míg a zsidó elit - ahogyan tartja - "átlépi a halált", addig az ember újra és újra belehal! Hogy még érthetőbb legyek. Nincs mit ezen szépíteni, ezek tények!
Mint írtam a magyar hon, mint terület - de tévedés úgy venni, mint magántulajdon, mert pl. a koronavírus sem fogja nézni a tulajdoni lapot - értékelődik fel, mert egy világvész esetén (pl. kifogynak a boltok) az egyik legalkalmasabb hely a túlélésre! Akik a "Földet öröklik", itt lelnek menedékre! (Ezek (zsidó elit) azt hiszik, hogy ők öröklik, ezért jönnek ide, de "most az egyszer" ők is hatalmasat tévednek!
"Maradnak igazak és jók, a tiszták és békességesek,..." Wass Albert - Üzenet haza (részlet)
"Hol virág nyílt - most tövis és gaz" Kárpátia - Hallom az idők szavát (részlet)
118 #36 keepfargo
- 2020-03-03 00:58
gerry
Én sem egészen értem,és még kevésbé tudom, hogy ki miért és hogyan tekinti magát jobb vagy rosszabb magyarnak, bár ez utóbbitól nyilván mindenki fázik, mármint az említésétől is. Találgatom, hogyan is lehet. A pacifista hozzáállásomért pedig ti is felelősek vagytok, talán te személy szerint nem annyira, mint sokan mások: nekem meg kell szoknom azt a lehangolóan rossz magyarságot, amivel itt nem kevesen kérkednek és vitézkednek - tudván hogy a papír mindent elbír.
Talán csak az tart vissza a teljes hátraarctól, hogy egy-egy Ember van, aki érti amit mondanék, meg persze az a tény is, hogy ez a fajta (nyelvbe, helyesírásba, hagyományokba belesz...ó) magyarság-csökevény még mindig szinte semmi az ellenség nyelvgyilkos bandájához képest (ld.444 és a többiek).
Na, várom a pacifizmusomért a mértéktartó köszöneteket...s_hihi de a kiátkozást ugyanúgy el tudom képzelni, szóval csak nyugodtan, tovább, ahogy eddig...s_V
2 #37 gerry
- 2020-03-03 08:21
keepfargo - nem támadlak, csak néha lökdöslek jobbra vagy balra... és én sem vagyok gyilkos tipus, csak a hangulatom az néha. De ezzel te is így vagy.

Kiátkozás? Püspöknek nézel te engem?:D
slideplayer.hu/slide/15052269/91/images/11/Ki%C3%A1tkoz%C3%A1s+r%C3%ADtusa.jpg
137 #38 balu
- 2020-03-03 11:22
Nagy Levente,

egyet is értek veled meg nem is - azt meg teljesen komolyan kérdeztem, hogy "és most mi legyen"?

Egyrészt ha valaki, bárki megszületik, annak oka van. Én nem idegenkedem a "karma" fogalmától, ami sorsot jelent ugye abban az értelemben is ami neked ki van jelölve meg abban is, ahogyan azon neked végig kell bukdácsolnod és meghozni egy rakás jó meg egy rakás rossz döntést. Tkp. az út ugyanaz, csak egyszer mész rajta, másodszor meg fölülről látod, mindegy. Ezért nem tartom véletlennek azt sem, hogy pont most és pont ide születtünk és magyarok lettünk és olyan dolgokról motyogunk magyarul, amiket sok külföldi meg se értene, nemhogy fontosnak tartaná. Nem szeretem ezt a gyakran elég sekélyes "Mag népe" mantrázást, de amennyire látom, más nemzetnek nincs küldetéstudata, csak túl akarnak élni. Mink meg valahogy még ma is tudjuk, hogy dolgunk van itt. Egyenként is, nemzetként is. Nyilván ez nem vonatkozik már minden magyarra sem, ne vádolj meg naivitással, mert nem vagyok az.

A világ szerkezete ugyanaz, mint volt, csak lényegesen rothadtabb állapotban, és a Teremtőhöz is ugyanúgy el lehet jutni, mint akármikor. Mindenkinek minden ott van hozzá a tatyóban, mert így van kitalálva. Elsősorban a Teremtőhöz való kapcsolat homályosodott el, mégpedig azért, mert elhomályosították, nem magától. Persze, hogy hülyítik a népeket azok, akiknek nem smakkol, hogy még nincs elfelejtve az Öregisten, mert amíg nincs elfelejtve addig nem lehet helyettesíteni sem. Ez viszont azért nagy részben úm. a "felszíni tudás" elvesztése és baromságokra cserélése és a világ alapvető szerkezetét nem érinti, ahhoz mindig vissza lehet térni. Ha hiszed, ha nem most is épp ezt csináljuk, munkál bennünk az Öregisten, vagy ahogy mások mondanák a Szentlélek. Újra rendben szeretnénk látni az udvart és kitakarítani a kupit. Szóval az alapvető pesszimizmusod nem tudom osztani.

És most akkor mi legyen? Komolyan kérdezem. Erről szól az Imi egész munkássága. Kitakarítani az udvart és helyreállítani a rendet. Ehhez nyilván át kell látni a helyzetet, de el sem kell veszni a részletekben. Ezért helyeslem mélyen a személyes találkozókat, amiket újraindított (csak eddig mindig Békésanyámkinjában meg Gyöngyösön, Csongrádon, Baján stb. volt, az ország átellenes csücskeiben). Én egyelőre megpróbáltam felvenni a személyes kapcsolatot pár nekem helyileg közelebbi "kollegával" a Pi klubból. Hogy válaszoljak a saját kérdésemre - és idézzem a Főnököt - "nekem olyan emberek kellenek, akiknek nem kellek én". Na, ebből az alapelvből kiindulva, nomeg hogy ugye mivel az Imibá nem tud ott lenni mindenhol, lehet, hogy hatékony lehetne, ha területi alapon elkezdenénk találkozgatni és helyileg találnánk ki dolgokat. Aztán egyszer egy évben lehívjuk a Szektavezért. Miccósz?

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.31 másodperc
3,457,728 egyedi látogató