Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Zarándoklat és a "mit lehet tenni" kérdés

GondolatokA Bolvári házaspár pár napja zarándoklatba kezdett és pénteken - a tervek szerint- itt Szigetszentmikóson adunk szállást, de előtte Kulcson, Talpinál lesznek...és a többi és a többi. Tudom, igen megosztó a kérdéskör és a válaszok is egyediek. Ahogy látom mára teljesen széthullott már minden látszat. Az új-világrend beköszöntött. Fogadjuk hát részvéttel!
Az útvonal:


EGYÜTTÉRZÉSETEKET KIFEJEZVE KÖSSETEK FEHÉR SZALAGOT AUTÓITOKRA, ÉS VISELJETEK EGYSÉGJELLEL ELLÁTOTT FEHÉR KENDŐT (FEJETEKEN, VÁLLATOKON, CSUKLÓTOKON) ADDIG MÉG BÁTORNYILAST VISSZA NEM ADJÁK SZERÁDJÁNAK.

BÁTOR zarándoklat - útvonalIndulás: Máriagyüd Időpont: február 28.

Érkezés: Pilisszántó, kápolna Időpont: március 9.FEBRUÁR 28.

1 nap. Máriagyüd, KozármislenyFEBRUÁR 29.

2. nap.

Kozármisleny MagyaregregyMÁRCIUS 1.

3. nap.

Magyaregregy GrábócMÁRCIUS 2.

4. nap.

Grábóc TolnaMÁRCIUS 3.

5. nap.

Tolna PaksMÁRCIUS 4.

6. nap.

Paks Dunaföldvár, Vak Bottyán térMÁRCIUS 5.

7. nap

Dunaföldvár KulcsMÁRCIUS 6.

8. nap.

Kulcs SzigetszentmártonMÁRCIUS 7.

9. nap.

Szigetszentmárton Csepel Háros

MÁRCIUS 8. BÁTRAK NAPJA

10. nap

Csepel-Háros Hősök tere –

Fehér kendős, csendes zarándoklat a Hősök Tere körül.

Kérjük, ha csatlakozol, szíved anyai szeretetét és szelídségedet, de erődet hozd Magoddal!

Nem politizálni hívunk!

(Ki nem e célra és módon éli meg jelenlétét, nem értünk s velünk egy célért érkezik. Kérjük, Ő ne fáradjon...)


HŐSÖK TERÉRE ÉRKEZÉSÜNK alkalmával mindösszesen egy gyertyára, és néhány dalra lesz szükséged, és tiszta, szerető anyai/szülői/asszonyi szívedre!

CSENDES ZARÁNDOKLATUNKAT, FELHÍVÁSUNKAT ÉLJÜK MAJD MEG GYERMEKEINKÉRT - legyenek azok felnőttek, gyermekek, vétkesek vagy jóhiszeműek.


A BÉKÉS JÖVŐÉRT ÁLLUNK MEG CSÖNDESEN - EGYÜTT!
GYERMEKEINKÉRT, UTÓDAINKÉRT, FÖLDÜNKÉRT - ÉS

BÁTORÉRT, HOGY ÚJRA SZERÁDJÁBAN ÉLJEN!


MÁRCIUS 9.

11. nap

Hősök tere Pilisszántó


Felhívás!

Összehívjuk a tenni tudó, együtt érző, tiszta szívű embereket!

Az összehívás célja az Egység melyet ki kell érdemelnünk.

Az Egységet melyet évezredek óta elvettek tőlünk, most vissza vehetjük, a Dusnokon édesanyja karjaiból kitépett Bolvári BátorNyilasnak, egy szabadnak született gyermeknek ügyét közösen képviselve.

Minden, tiszta szívű EMBERNEK, nemzetiségétől függetlenül kötelessége összefogni, és együttesen felemelni hangját a hatalom alattomos, a Bolvári szerádban (családban) tanúsított erőszakos beavatkozása ellen!Gyermekeink, utódaink jövője a mi kezünkben van! A mi felelősségünk, hogy élhető világot hagyjunk hátra számukra!

BátorNyilas édesanyja és édesapja zarándokútra kelnek, hogy felhívják a népet ezért a célért! A gyalogos zarándokútjuk Máriagyűdről Budapesten át Pilisszántóig vonul. Máriagyűdi templomtól 2020. 02. 28-n reggel 8 órakor indulnak Budapestet 03. 08-n érintve Pilisszántóra 03. 09 –n érkeznek.

Az interneten minden délután, azaz este összefoglaló lesz látható a zarándoklatról.

Hívunk benneteket, hogy kössetek egységjellel díszített fehér kendőt magatokra (csuklóra, vállra, nyakba fejre) és viseljétek mindaddig, ameddig Bátornyilast vissza nem adják a szüleinek.

Segítő, támogató, szándékukat kérjük jelezzék a magrendbe@protonmail.com és a info@pi-kor.info e-mail címeken.

Visszajelzésüket, kérjük mindkettő e-mail címre küldjék meg, hogy biztosan megkapjuk!

Küldjétek ezt a felhívást tovább, osszátok meg minden jóérzésű ismerősötökkel!

BátorNyilas édesanyja és édesapja látható a link megnyitásával:

Link

A csatolt fájlokon az egységjelet, a szülők által összegyűjtött tényeket és a Teremtő szereket olvashatjátok.

Link

Üdvözlettel

A kezdeményezést és a szerádot (családot) küzdelmében szívéből támogató, egységre lépő civil közösségek, emberek:

π kör

AranyGriff Szakrális Műhely

Turul Tanács

Lelkiismeret `88 csoport


Lelkiismeretre bízott döntések mindig egyediek és a vele járó kínnal is csak önmagának köteles elszámolni mindenki.

Ami az "új világrendet" illeti, csak jó híreim vannak. A "szakértők" egyre rosszabbat jósolnak és ez jó, mert solnak. Minél mélyebbre ások (még mindig van hová), annál optimistább leszek. Na jó, nem vagyok, de majd leszek...valamikor. Olyan most az egész "rendszer", mit az őrültek háza, mikor futóversenyt rendez a bentlakóknak és a személyzetnek, csak elfelejtették kitűzni a RAJT-ot és a CÉL-t, és nem szóltak mikor kezdődik a futóbolondulás. Március 23-ra megvan a jegyem Oszlóba és április 10-re vissza. A csapatot megosztja, hogy "elmegyek", mikor annyira szükség van rám. Több dolgok vannak földön és égben... Bennem nincs már aggodalom. lesz, ami lesz. Szóban van a "média" is, mely arra lenne hivatott, hogy bennetek is tartsuk a lelket és persze annyira támogathatnátok, hogy nem kellene azon aggódni, hogy honnan szerezzük be a legfrissebb korona vírust. Bevallom, nekem ezzel a kérdéssel komoly aggályom akad. Sosem akartam, hogy ebből "éljek" és bizonyos értelemben meg is undorodtam már kellőképpen a "népnemzeti" ostobaságtól. Szívem szerint egy lövész csapattal indulnék neki előrehozott válogatás nélküli kaszabolásnak, ha egybe van terelve a mocskos szabadkőműves "grémium", de ehhez egyelőre a bexari buta nép teljesen alkalmatlan és le kellene a felét is ölni azzal a lendülettel. Mindjárt nem is olyan vicces az az "arany milliárd" ugye? Még kiderülhet, hogy az egy milliárd is túl sok a bolygón humanoidból, mert ember alig akad közte mára. Mivel nagyon szét vagyunk cseszve lelkileg, szellemileg és fizikailag is, ebből egységet teremteni a lehetetlennel vetekszik, hacsak nem jön a "valami", ami egy pillanat alatt átértékelésre készteti a most értékteleneket is. Lehet ez is illúzió, azért én nem vetem el a szeretet erejét, miközben Demoklész kardja lesújt.
Tényvázlat BátorNyilasról

Idén 2020. január 22-n a Magyar Kultúra Napján a hatalmával visszaélő hivatal, a gyámhatóság a rendőrség fegyveres egységeivel felszerelkezve erőszakkal elvette Bátornyilast a békésen közlekedő édesanyjától Hodován Ágnestől és édesapjától Bolvári Istvántól. A médiában, az írott az online sajtóban, a televízióban és az interneten is elferdített, valótlan adatokkal keringő vélemények helyesbítése, tények közlése Hodován Ágnes és Bolvári István gyermekük Bolvári Bátornyilas várandóságával, születésével és elrablásával kapcsolatosan:
• A várandóságukat nem titkolták, orvosi ellátásban részesültek így gondozatlanság nem állt fenn.
A szülők hivatalosan megesküdött házastársak a magyar jog szerint. Gyermekvállalásukat tudatos döntés előzte meg, a magzat fejlődését, egészségét a megfogantatás után felelősségtudattal orvosi vizsgálatokkal folyamatosan nyomon követték, melyekről orvosi és labor leletekkel is rendelkeznek. Ezenkívül több szülésfelkészítő tanfolyamon is részt vettek. Az otthon szüléskor segítők is jelen voltak. A magyar jogszabályok szerint 2019-ben az otthon szülés megengedett. Az állami „terhesgondozást” semmiféle jogszabály nem írja elő kötelező elemként (lásd: https://tasz.hu/cikkek/az-ombudsman-szerint-sem-kotelezo-a-varandosgondozas ), arra csak akkor van szükség ha a szülők állami pénzbeli segélyeket, juttatást szeretnének (pl gyermekágyi segély, gyes, gyed, családi pótlék) igényelni. A szülők ezekre a juttatásokra nem tartanak igényt felelős emberként maguk óhajtják eltartani gyermeküket. Az miért okoz visszatetszést ha valaki nem az állam segélyeiből óhajtja fenntartani magát?

• Gyermeküket orvos is látta megszületése után, a gyermekek jólétéről elsősorban a szülők felelőssége gondoskodni
A gyermek egészségesen született és a szülés után vizsgálatot Dr. Büki György gyermekneurológus végzett 2019. 10. 03-n a gyermek 4 hetes korában, aki mindent rendben talált és egészségesnek nyilvánította. Kinek kell a gyermekről gondoskodni, mi a szülői kötelezettség, jogosultság? Hol van előírva és miért, hogy kötelezően államilag finanszirozott orvoshoz, védőnőhöz kell vinni a gyermeket, akkor is ha nem beteg?
• A gyermekük nem kapott védőoltást, mivel az alábbi törvényt ismerik és éltek a törvény adta jogukkal, miszerint az nem kötelező
„2002. évi VI. törvény
az Európa Tanácsnak az emberi lény emberi jogainak és méltóságának a biológia és az orvostudomány alkalmazására tekintettel történő védelméről szóló, Oviedóban, 1997. április 4-én kelt Egyezménye: Az emberi jogokról és a biomedicináról szóló Egyezmény, valamint az Egyezménynek az emberi lény klónozásának tilalmáról szóló, Párizsban, 1998. január 12-én kelt Kiegészítő Jegyzőkönyve kihirdetéséről * 
1. § Az Országgyűlés az Európa Tanácsnak az emberi lény emberi jogainak és méltóságának a biológia és az orvostudomány alkalmazására tekintettel történő védelméről szóló, Oviedóban, 1997. április 4-én kelt Egyezménye: Az emberi jogokról és a biomedicináról szóló Egyezményt (a továbbiakban: Egyezmény), valamint az Egyezménynek az emberi lény klónozásának tilalmáról szóló, Párizsban, 1998. január 12-én kelt Kiegészítő Jegyzőkönyvét (a továbbiakban: Jegyzőkönyv) e törvénnyel hirdeti ki. (A megerősítésről szóló okirat letétbe helyezése 2002. január 9-én megtörtént.)
2. § Az Egyezmény angol nyelvű szövege és annak hivatalos magyar nyelvű fordítása a következő:
II. Fejezet BELEEGYEZÉS 5. Cikk Általános szabály
Egészségügyi beavatkozás csak azután hajtható végre, ha abba az érintett személy szabadon és tájékozottságon alapuló beleegyezését adta.
Ennek a személynek előzetesen megfelelő tájékoztatást kell kapnia a beavatkozás céljáról és természetéről, valamint következményeiről és kockázatairól. Az érintett személy beleegyezését bármikor szabadon visszavonhatja.”
• A hatóságokkal való együttműködéshez tájékoztatást kértek
A hatóságokkal együttműködtek mivel tájékoztatást, pontos információt kértek a szóba kerülő eljárásokkal, és az anyakönyvezéssel kapcsolatosan is. A hatóságok megjelenésekor azok képviselői mindig munkaidő után érkeztek időpont egyeztetés nélkül családlátogatásra, kiket Ágikáék ismerősként szivesen fogadtak volna, de nem éltek a lehetőséggel.
• Megkérdőjelezik azt, hogy a tőlük elszakított gyermek valójában az ő gyermekük-e
A gyermek „kibenléte”, a hatóságok által sem volt megkérdőjelezve hiszen a dusnoki jegyző és a kalocsai gyámhatóság által indított eljárásban Hodován Ágnes és Bolvári István gyermekéről hozzák a határozatot. Majd a későbbiekben Kovács Péter néven – akinek anyja neve Kecskeméti Júlianna – írnak a gyermekről, ami eddig fel sem merült, tehát vagy másik gyermekkel szembeni intézkedést hajtottak végre Bátornyilason, vagy meghamisították a hatóságok édesanyja nevét és Bátornyilas nevét.
• Nemlétező ügyként kezelik a gyermek BátorNyilas gondozásba vételét - létét az anyakönyvezés hiánya miatt?
Egy gyermek megszületése, létezése a földön nem a papírok függvénye, hiszen a legtöbb gyermek a születés után pár nappal vagy héttel kerül anyakönyvezésre. A hatóságok logikája szerint, akkor a megszületett gyermek csak a papírozástól létezne? A gyermek születését, létét szüleik kivoltát több tanú is bizonyítani tudja: a szülésnél segédkezők, barátok, a család többi tagja, rokonok, szomszédok, falubeliek, gyermekorvosok, a szomszéd község védőnője, aki szintén látta a gyermeket a család körében.
• A hivatali eljárások során a hivatalok a saját törvényeiket betartva jártak-e el?
A hivatalok hatóságok a saját eljárási rendjüket sem a törvényket nem tartották be.
Tisztességtelen, ember által alkotott törvények rendetlenségében élünk! Általában tiszteletet ki nem érdemlő és azt embertársaiknak meg nem adó hivatalnokok zsarnokoskodnak a hivatali hatalmukkal visszaélve. Van közöttük Bátor magyar ember is, lelkiismerettel rendelkező, szívére még hallgató? Vajon ez a jelenlegi helyzet „normális”, így kell élni? vagy van más út, lehet változtatni és lehet az Isteni örök értékek mentén kialakított életet élni?
István és Ági azért indult zarándok útra, hogy mindezeket végig gondolja, és felhívja a figyelmet hogy emeljétek fel a fejeteket s legyetek Bátrak! Vegyétek a saját kezetekbe a saját sorsotok irányítását az IGAZSÁG rendező elve szerint! Legyetek MAGyarok, legyetek szabadok és rendeződjünk egységbe.
Ennek JELzéseként hordjatok egységjellel ellátott fehér kendőt (vállatokon, nyakatokon, fejeteken, csuklótokon).

Kövessétek nyomon az eseményeket

https://www.facebook.com/istvan.bolvari.3

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2020-03-04 09:34
Új adatot tüntethetnek fel a személyi igazolványokon

A jövőben az anyakönyv mellett a személyi igazolvány is tartalmazhatja a származási helyet, ha a parlament elfogadja három fideszes képviselő erről szóló törvényjavaslatát.

Az Országgyűlés honlapján olvasható – a származási hely feltüntetése érdekében a polgárok személyi adatainak és lakcímének nyilvántartásáról szóló törvényt és az anyakönyvi eljárásról szóló jogszabályt módosító – előterjesztés indoklása rámutat: vidéken számos esetben a gyerekek nem a szülők lakóhelyéül szolgáló településen születnek, hanem a közeli nagyobb városokban.

A Magyar Falu Program keretében szervezett társadalmi egyeztetésen a falvakban élők fogalmazták meg azon igényüket, hogy a származás helye a személyes iratokban is megjelenjen – írták.

A származási helyet 1991 óta tartja nyilván az anyakönyv. Most lehetővé válhat, hogy az 1991. július 23. előtt születettek is kérjék származási helyük bejegyezését az anyakönyvi nyilvántartásba.

A Gyopáros Alpár, Kocsis Máté és Tasó László által benyújtott törvényjavaslat azt is lehetővé teszi, hogy az állampolgár kérelmére az állandó személyazonosító igazolványban is feltüntessék származási helyét.

Származási hely az anya nyilatkozata alapján az anya lakóhelye vagy tartózkodási helye, ismeretlen anya esetén a gyámhatóság által megállapított hely, hazai anyakönyvezés esetén az anya lakóhelye, illetve ha az nem ismert, a gyermek születési helye.

A változtatás az előterjesztők szándéka szerint 2021. augusztus 2-án lép hatályba.
https://24.hu/bel...zasi-hely/
684 #2 atacama
- 2020-03-04 15:46
Bocsánat a vélemény nyílvánításomért, teljes őszinte alázattal kérdezem Mit várunk Judapestől én kihagytam volna az útvonalból...
remélhető hogy Pilisszántón azért a POLGI vár!!
és olyan jó leső érzés hogy mások is foglalkoznak az üggyel..
https://www.youtu...pp=desktop
farsang van?
https://www.youtu...HN3HUA4EI0
116 #3 livia
- 2020-03-04 21:11
Atamaca! Már szerintem nincs farsang. Bár lehet, hogy tévedek. A Hősök terén találkozzunk! Mellesleg utálom a várost. Ha tehetem, kikerülöm, káosz. 2 éve gyászolok szinte, nincs fehér se kendőm se sálam, pláne jelöléssel. Támogatnátok, hol szerezhetem be? No, jó, rajzolni azért tudok.
684 #4 atacama
- 2020-03-04 21:23
hasogass föl egy fehérlepedőt vagy ünnepi terítőt az csak van?
remélem érezhető a cinizmusom a két jótyúk linkből?
Lívia kedves nem fogunk találkozni.. meg esküdtem hogy márcsak akkor indulok neki ha onnan már csak győztesen távozom vagy sehogy sem..
orülni fogok ha már ehhez meglesznek a harcosok,bajtársak a megébredettek mert másik út nincs ezért nem látunk a káosztól!
nem vagyok Anarchista..
961 #5 szabir
- 2020-03-04 22:04
valami gyamugyes lett e elverve faggatva legalabb? mert ezek nem edjak vissza nektek konyorgesre s imakra
tomeggyilkosagokot fednek le az egesz ''tortenelemmel'' ugy hogy ezeknek ez lepkefing elrabolni egy gyermeket
80 #6 monguzking
- 2020-03-05 04:41
Azert az se felejtsuk el egy pillanatra se hogy naponta 24ezer ember hal ehen s ezzek harom negyede 5 even aluli....
3 #7 Enid
- 2020-03-05 06:11
Úgy hiszem, erre a Bátornyilas-ügyre bizony érvényes lett volna az idézet, hogy: "-Bár az Úr velünk van, de ne kísértsük a gyengéket!"
/Wass Albert/
15 #8 porcica
- 2020-03-05 11:02
Vannak, amikor a szentes beszéd ideje van, és van olyan, amikor az ördögűzés(féregirtás) ideje van. Bár én az előbbiben nem hiszek! a férgeket nem lehet szép szavakkal kiirtani a betegből! A ráolvasás talán a vajákosok szájából működhet, de hol vannak már azok....
Ahogy anno az inkvizítorok sem hagyták az Istenre a büntetést, hisz tűzzel-vassal irtották a szerintük rosszakat -és az Isten abba sem szólt bele, hagyta, hogy a Gonosz tomboljon-, akkor most, amikor már mindenhol kilóg a patája az ördögöknek, miért is ne lehetne ellenük alkalmazni az ördögűzés fizikális technikáját!? Hogyan lehet "összerendeződni", ha a térben lépten-nyomon ott fészkel a gonoszság, összemocskolva minden jó szándékú törekvést? a véleményem az, hogy előbb a könyörtelen tisztogatás, és csak is utána az összerendeződés! Persze azt hiszem ezzel a véleményemmel már egyedül vagyok ezen a nyomorult világon. s_f-ang
1648 #9 Avian
- 2020-03-05 11:50
Akinek visszaadták a bordó régi könyvalapu igazolványát megnézheti 98 ban is benne van a helyiség hol született az ember!
3 #10 Enid
- 2020-03-05 12:09
Porcica! Értelek. S mennyi család menne át öncsonkításon űrt hagyva és bűntudatot a megelégedés és boldogság helyett!?

Ha hiszed, ha nem ez a káini modell. Egy kívülről befelé irányuló változás, látszat "megoldás".
A másik az a bentről-kifelé és a fentről-lefelé kombinációja.
15 #11 porcica
- 2020-03-05 19:10
Nem tudom Enid, mi is az a Káini modell. Nekem a leírtak alapján-már a Bibliában-, nem tiszta képlet, hogy miért is lett volna Káin a testvérgyilkos. Semmi oka nem volt rá, és teljesen logikátlan a történet, de a Biblia eléggé zavaros történet a legtöbb helye. Érezhető benne- a szavak ereje által-, hogy hazugságok halmaza sok helyen.
A bentről kifelé változás szerintem annál lehetséges kizárólag, akinél van bent érdemes rész, már pedig azoknál, akik ma a világunkat vezetik, és a rettenetet irányítják szinte semmi esélye, hogy lenne belül vajmi kis jó is. A fentről lefelé pedig, amilyen lent, olyan fent is. Eléggé veszett fejsze nyelének tűnik!
Mellesleg vannak olyan helyzetek, amikor is kizárólag az amputáció képes megmenteni valaki életét! Boldogság, és bűntudat mit jelent? Annak, akinek ma az jelenti a boldogságot, hogy nyomorba döntsön embereket, családokat, a bolygót, vajon van bűntudata? Azoknak, akik gyermekeket rontanak meg tudatosan, azoknak van bűntudata? Lelke sincs, akkor mire fel vajúdjunk felettük, hogy "szegények, nehogy fájdalmat okozzunk nekik!" Romlott ez a világ, melyben leginkább csak ferde, torz gondolatok képződhetnek. A szívével képes csak jól látni az ember, de már a lelkeket is alaposan összeszennyezték, így a tisztánlátásnak kevés az esélye.
De ez csak az én véleményem és lehet én látom rosszul a helyzetet! Kívánom, hogy tévedjek ebben!
3 #12 Enid
- 2020-03-05 22:26
Porcica!
" a véleményem az, hogy előbb a könyörtelen tisztogatás," ezt a gondolatod gördítettem tovább azzal, hogy bizony azt magunktól/magunkból kell elindítani és kezdeni. S ez nem erkölcsi móka. Ez a dolgok rendje.
Ahogy bent, úgy kint s, ahogy kint úgy bent. Ebből adódóan, ha kinn káoszt látsz, akkor benn rend van?
45 #13 micro
- 2020-03-06 11:14
Ez jó kérdés! Állítólag vannak olyanok, akik el tudnak vonatkoztatni a külső történésektől s a lelkükben nyugalom honol. Hogy köll aztat csinálni?
2 #14 gerry
- 2020-03-06 15:09
micro - Elsõ lépés: Amennyire a lehetôséged engedi eltávolodsz a külvilágtól, aztán második lépésként felállítasz egy idõrendbe szedett fontossági sorrendet... amihez persze tartod is magad.
116 #15 livia
- 2020-03-06 20:01
Szerintem a természet törvényeit bűn emberi törvénybe iktatni. Például, hogy a szülőanya szoptassa-e a gyermekét. Avagy a családban kell felnevelni a gyermeket. Ezek természetes dolgok. Inkább azt kéne törvénybe iktatni, hogy ha ez a tényállás nem áll fenn, akkor mi a teendő. Először is, ha a szülők akadályozottak az ellátásban, akkor a nagyszülők, aztán a testvérek, no, de idegen? A gyámügy szerintem túllihegte a hatását. No, van egy két hülye nevelő, aki csak , no, nem akarok belefolyni, de szerintük " terheltek" a szülők. Megágyaznak a szidó érdekeknek. Nem most kezdődött, tart ez már egy minimum félszázada.Sajnos.
1693 #16 pipogya
- 2020-03-08 13:56
Pl Azért azt érdemben kell tartani hogy az egyház szerepét az állam vette át . Lásd Születés,halálozás miért nem vernek a tiszteltek ilyen hisztit mikor meg hal valaki . Hogy milyen állampolgár,milyen oltást kapott.
Az életnek van egy rendje azt mindenkinek tartania kell bár milyen állampolgár is,vallású . A gyermek érdekében mindent meg kell tenni . Tűnjön ez bármilyen meg alkuvásnak is adott pillanatban is .
Vagy mit akartok elérni ?
267 #17 Perle
- 2020-03-08 16:17
Meg lehetne próbálni a szülöknek a köztársasági elnökhöz való fordulást, vagy akár közvetlenül OV-hez, akinek több gyermeke van és "családbarát" kormány feje. Ezt most be tudná bizonyítani jó esetben.
Egy adminisztratív mulasztás miatt ilyen durván büntetni? Azóta sem tudok napirendre térni efelett. A babát kifogástaanul ellátta az édesanyja.
Az a patkány, aki megölt és vízaknába dobott egy fiatal lányt, már szabadon flangál. Mégis mi van itt az igazságszolgáltatással? Egy jól képzett ügyvéden múlik az, teljesen . hogy egy vétkest kimossanak és szinte ártatlannak nyilvánítssnak. Igaz, ahhoz sok pénz kell és akinek van, az elkövethet bármit, találnak indokot a felmentéséhez.
116 #18 livia
- 2020-03-08 18:12
Most jöttem a Hősök teréről.Vagy elkerültük egymást, vagy nagy a tömeg, mert van valami rendezvény. Kérdeztük a zsarukat is, de csak lestek ki a szemükből. Valami családbarát rendezvény volt, a családon belüli erőszak témával. No, oda kellett volna állni: a családon kívüli erőszak ellen is álljanak már ki. Egy hölggyel találkoztam, azon kívül a tömeg sárga virággal. A hölgy, akivel beszélgettem, pont ezt mondtam, hogy a főnöknek kéne szólni, végül is ebben az országban ő a bennfentes. Orbánnak kéne intézkednie, vagy Ádernak. Folyamodni kell, aztán illa berek... . No, jó, csak vicc volt, mert a menekülés nem megoldás.
4 #19 Posta Imre
- 2020-03-08 19:01
Gyerekek, áderhez, viktorhoz vagy két hete elment a levél.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.41 másodperc
4,709,063 egyedi látogató