Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Tavaszi TEKerés

Gondolatok Kedvcsináló, vagy mit tudom én. Csak hülyéskedtem. Link Link

Hozzászólások

1987 #20 Hazafinak
- 2020-03-19 15:46
Ray Dalio, a világ egyik legnagyobb fedezeti alapjának vezetője szerint a Covid-19 kitöréséből adódó gazdasági károk példátlanok lesznek. "Ami történik, azelőtt nem történt meg életünkben. Az amerikai vállalatokról beszélve azt mondta, hogy akár 4 trillió dollárt veszítenek. A Federal Reserve szintén bemutatta azt a tervet, hogy további 1 trillió dollárt pumpál az amerikai gazdaságba eszközvásárlások révén, és nullára csökkentse a kamatlábakat. A Fehér Ház ezen a héten bejelentette egy trillió dolláros stimuluscsomagot, amely segíthet enyhíteni a hirtelen recesszió csapását. Ebben csak az a jó, hogy napok óta olyan pénzekről beszélnek amik nem is léteznek. A gazdaság gerincét képező kis és közép vállalkozások meg buknak.
3 #21 Enid
- 2020-03-19 15:56
Skorpió!
Igen. Szerintem ez egy gyors, de legalábbis előrehozott lépés volt, mert már pdf formátumban letölthető az a feljelentés, amit bárki megtehet. Az összes eddigi bizonyíték ott van a helyzetről. És semmi sem titkos, tehát az ő saját törvényeik, kijelentéseik alapján lehet őket kérdőre és felelősségre vonni.

Ezért nyomják annyira ezt a cirkuszt szerintem... Nyílik a csipa és szorul a p...csa. (már elnézést, de adta magát a rím).
1987 #22 Hazafinak
- 2020-03-19 16:03
Irán biztonsági főnöke szerint az Egyesült Államoknak jobban kellene reagálnia a nemzetközi igényekre, hogy tisztázza szerepét az új koronavírus létrehozásában és terjesztésében, ahelyett, hogy Iránra és Kínára mutogat. "Ahelyett, hogy tévesen vádolnák Iránt és Kínát, az amerikai tisztviselőknek válaszolniuk kell azokra a nemzetközi kérdésekre, amelyek Amerika szerepéről szólnak a koronavírus létrehozásában és terjesztésében" - tette hozzá. (tehát tény hogy vannak kérdések)
1987 #23 Hazafinak
- 2020-03-19 16:15
Az iráni volt elnök után most a Római Katolikus Egyház kitevője kérheti az Egyesült Nemzetek Szervezetének beavatkozását a világjárvány vizsgálatának megkezdése érdekében. A magas keresztény prelatus szavai megerősítik a jelentésekben kiemelt többszörös gyanúkat, több száz részletes nyomot követve. "Úgy gondolom, hogy az Egyesült Nemzetek Szervezetének lépéseket kell tennie annak érdekében, hogy megértse az egész esemény bekövetkezését, és megbüntesse a felelősöket. Ezeket a kutatásokat meg kell tiltani »." "Az ilyen típusú kutatásokat nem a szegény országokban élők számára, hanem a gazdag országok laboratóriumaiban végzik. Ezek előállítása nagyon súlyos bűncselekmény az emberiség ellen."
1987 #24 Hazafinak
- 2020-03-19 16:35
A kínai orvosi hatóságok - és az „hírszerző ügynökségek” ezt követően gyors és széles körű kutatást hajtottak végre a vírus eredetére vonatkozóan, és közel négy kontinensen 12 különböző ország genomjának közel 100 mintáját gyűjtötték, azonosítva az összes fajtát és mutációt. E kutatás során megállapították, hogy a vírus kitörése jóval korábban kezdődött, valószínűleg novemberben, röviddel a Wuhani katonai játékok után. (Ahol Magyarország 26.helyen volt) Ezután ugyanazokkal a független következtetésekre jutottak, mint a japán kutatók -, hogy a vírus nem Kínában kezdődött, hanem kívülről származik. Japán:"14 000 amerikai influenza miatt halt meg korábban. Február 14-én az USA Betegség Ellenőrzési és Megelőzési Központja (CDC) azt mondta, hogy Los Angelesben, San Franciscóban, Seattle-ben, Chicagóban és New Yorkban a közegészségügyi laboratóriumokban megkezdi az influenza-szerű betegségben szenvedő személyek új koronavírusának vizsgálatát."
1987 #25 Hazafinak
- 2020-03-19 17:51
DR. EDWARD L. BERNAYS, a Public Relations alapító atyja a következőket mondta:

„Kormányzás alatt állunk, gondolataink formálódnak, ízlésünk kialakul, ötleteink nagyrészt olyan emberek által javasoltak, akikről még soha nem hallottunk. Ha megértjük a csoportos gondolkodás mechanizmusát és motívumait, akkor most már lehetséges a tömegek ellenőrzése és ezred akaratunk szerint anélkül, hogy tudnák ...

A demokratikus társadalom fontos eleme a tömegek szervezett szokásainak és véleményének tudatos és intellektuális manipulálása. Azok, akik manipulálják ezt láthatatlan mechanizmust társadalom alkotnak egy láthatatlan kormány, amely az igazi uralkodó hatalmi hazánk.” John F. Kennedy beszéde előtt az American Newspaper Publishers Association április 27-én (1961 két évvel korábban meggyilkolása):


„A világszerte egy olyan monolitikus és könyörtelen összeesküvéstel szembesülünk, amely rejtett eszközökre támaszkodik a befolyáskörének kibővítésére: - behatolás helyett invázió, felforgatás helyett választás, éjszakai gerillákra, seregek helyett napról napra. Ez egy olyan rendszer, amely hatalmas emberi és anyagi erőforrásokat vezetett be egy szorosan kötött, nagy hatékonyságú gép építéséhez, amely ötvözi a katonai, diplomáciai, hírszerzési, gazdasági, tudományos és politikai műveleteket ...
Előkészületeit rejtették, nem tették közzé. Hibáit eltemetik, nem címezik. Nyilvántartóit elnémítják, nem dicsérik. Sem a kiadásokat nem kérdőjelezik meg, sem pletykákat nem nyomtatják ki, semmit nem fedtek fel. Röviden, a hidegháborút folytatja, háborús fegyelemmel, amelyet a demokrácia soha nem remél, vagy szeretne megcélozni. ”
1987 #26 Hazafinak
- 2020-03-19 17:59
A 9/11-es esemény szolgált a Deep State / Cabal egyetlen stratégiájává, amely szerint végül egy dolgot csinálnak: az, hogy átváltják az amerikai állampolgárok pszichológiai váltását az „Az USA kormánya elszámoltatható az emberek előtt” helyett, "Az emberek most elszámoltathatók a kormány felé." A hazafiságról szóló törvény, amelyet ezt követően azonnal közzé tettek a végrehajtási eszközként szolgált, amely szilárdan a nyakára tette a lábát mindazoknak, akiknek úgy tűnt, hogy egyértelműek a szabadságrablási terv szellemének lereagálóinak hitetlenkedése ."
1987 #27 Hazafinak
- 2020-03-19 18:31
www.veteranstoday.com/wp-content/uploads/2020/03/ScreenHunter-387.png Slam Dunk Proof: Irán fenyegeti rakétatámadással az USA bio fegyver laboratóriumait!

Bevezetés

Két telefonhívás, egy a Toledói Egyetemi Kórházból. Nincsenek védőfelszerelésük, maszkok, tesztkészletek és a média hazudik. Az egészségügyi dolgozók rettegnek és elárultak.

Hívjon két személyt a Népi Felszabadító Hadsereg képviselőjétől, akinek a gyárai arcmaszkokat gyártanak. 20 és 15 milliót ajánlottak fel azonnali szállításra, egyenként 4 dollárért. Ezeknek egy speciális szelepük van, amely kiszűrheti a vírust.

Tegnap az afrikai kínai diplomaták személyesen kezdték el 10 perces tesztkészletek készítését 98% -os pontossággal (állításuk nyilvános).

További baljósági jelentések az olaszországi Sigonella-tól érkeznek, a hatalmas CIA-drogos bázissal, amelyben egyre több a Global Hawk repülőgép, amely képes biológiai fegyvereket szállítani, és amelyet az amerikai laboratóriumokban fejlesztettek ki; Van egy további megerősítetlen jelentés egy magas szintű hírszerző eszközről, amely szerint alacsony szintű Sarin-gázt engedtek Iránon, Olaszországban és Spanyolországban a CV19 utánozására. A szarinnak két hétig tarthat a gyilkosság, és tüdőgyulladás okozhat halált. Nem észlelhető. Hosszú történet, amit később el kell mondani, ha megerősítéseket érkeznek, nagyon csúnya történet. Minősített forrásból, lefordítva oroszról ”

„A szarin gázt halálos ideggáznak kell besorolni, függetlenül attól, hogy koncentrációja alacsony-e, halált okoz, mivel megbénítja a tüdő izmait (ez az oka az idősek halálának koncentrációjának, akik krónikus betegségekben vagy tüdőgyulladásban szenvednek (inkubáció) a levegőben lévő gáz periódusa 3 hónap), a járvány utolsó hónapja.Az ember két hétig járhat, majd meghalhat, anélkül hogy tudná, hogy rendelkezik ezzel a gázzal (ez egy 15 napos karantén ok, anélkül, hogy mesterségesen kivéve légzés), amelynek belégzése esetén nem lehetséges orvosi kezelés (az angol nyilatkozat oka kész)
Ezt a gázt az Egyesült Nemzetek Szervezete tömegpusztító fegyvernek minősítette. "
Úgy tűnik, hogy az olaszországi, iráni és más országok halálozási adatai megerősítik az orosz állításokat, miszerint ha a CV19 valódi, akkor a halálokat Sarinnal „megsósítják”, hogy felhívják a számokat és pánikot keltsenek.

Most Irán számára és szilárd bizonyítékként az Egyesült Államok biológiai fegyvereket használ, és hogy a CV19 valószínűleg amerikai.

Sputnik / Moszkva: A mai napig több mint 17 300 esettel és 1 135 halálesettel Irán az egyik olyan ország volt, amelyet a COVID-19 sújtott leginkább, mivel a vírus nemcsak a lakosságot, hanem a politikai elit nagy részét is érinti. A múlt héten, Ali Khamenei legfelsőbb vezető elmondta, hogy vannak bizonyítékok arra, hogy a világjárvány valószínűleg „biológiai támadás” volt. 101 iráni orvosból álló csoport írt egy levelet Afganisztán, Grúzia, Irak, Kazahsztán, Kirgizisztán és Pakisztán vezetõinek, hogy „azonnali intézkedéseket hozzanak” országuk „az összes amerikai biológiai laboratórium” megsemmisítésére, attól tartva, hogy az A koronavírus-járvány valószínűleg a biológiai hadviselés egyik formájaként terjedt - jelentette a Press TV , hivatkozva a levélre.

„Mi, a fertőző és tüdőbetegségekre, az asztmára és az allergiára szakosodott iráni orvosok csoportja, tanúi vagyunk annak, hogy sok honfitársunk megfertőződött a vírussal, és a világ minden orvosához hasonlóan éjjel-nappal igyekszünk gyógyítani és megmenteni őket ”- állítja a levél.

"De a világ vezető tudományos cikkeiben és a médiában rengeteg bizonyíték található, hivatkozva a genetikusokra és a biológusokra, valamint a WikiLeaks dokumentumaira, amelyek megerősítik a COVID-19 biológiai laboratóriumokban történő manipulációjával és az Egyesült Államok által a vírus általi biológiai támadással kapcsolatos spekulációkat. a versengő országokkal szemben ”- folytatja a levél.

Bizonyítékként az orvosok a kínai külügyminisztérium szóvivője, Zhao Lijian által a vírus eredetével kapcsolatban feltett legutóbbi kérdéseket, valamint a spekulációt állítják, hogy „valószínűleg az amerikai hadsereg hozta a járványt Wuhanba”. Trump elnök kedden elutasította ezeket az állításokat, hamisnak nevezi őket és azt állította, hogy az amerikai katonaság „senkinek sem adta meg a [COVID-19]”.

Levélben az iráni orvosok azzal vádolják az Egyesült Államokat, hogy korábban használtak biológiai fegyvereket, és azt sugallják, hogy az USA szokása szerint kilépni a nemzetközi megállapodásokból és szerződésekből „megtámadhatja” a biológiai fegyverek fejlesztésének ellenőrzését célzó nemzetközi megállapodásokat, mint például a genfi ​​jegyzőkönyv és a bakteriológiai és toxinfegyverek fejlesztésének, előállításának és tárolásának tilalmáról szóló egyezmény.

Szerdán, Ali Shamkhani iráni Legfelsõbb Nemzetbiztonsági Tanács vezetõje tweettel tette, hogy az Egyesült Államoknak „válaszolnia kell azokra a nemzetközi kérdésekre, amelyek az amerikai szerepet játszik a koronavírus létrehozásában és terjesztésében” ahelyett, hogy „Iránot és Kínát tévesen vádolnák”. Shamkhani szerint a „hibás játékok” a „tipikus amerikai módszerek az elszámoltathatóság elkerülésére”.101 iráni orvosból álló csoport írt egy levelet Afganisztán, Grúzia, Irak, Kazahsztán, Kirgizisztán és Pakisztán vezetõinek, hogy „azonnali intézkedéseket hozzanak” országuk „az összes amerikai biológiai laboratórium” megsemmisítésére, attól tartva, hogy az A koronavírus-járvány valószínűleg a biológiai hadviselés egyik formájaként terjedt - jelentette a Press TV , hivatkozva a levélre.

„Mi, a fertőző és tüdőbetegségekre, az asztmára és az allergiára szakosodott iráni orvosok csoportja, tanúi vagyunk annak, hogy sok honfitársunk megfertőződött a vírussal, és a világ minden orvosához hasonlóan éjjel-nappal igyekszünk gyógyítani és megmenteni őket ”- állítja a levél.

"De a világ vezető tudományos cikkeiben és a médiában rengeteg bizonyíték található, hivatkozva a genetikusokra és a biológusokra, valamint a WikiLeaks dokumentumaira, amelyek megerősítik a COVID-19 biológiai laboratóriumokban történő manipulációjával és az Egyesült Államok által a vírus általi biológiai támadással kapcsolatos spekulációkat. a versengő országokkal szemben ”- folytatja a levél.

Bizonyítékként az orvosok a kínai külügyminisztérium szóvivője, Zhao Lijian által a vírus eredetével kapcsolatban feltett legutóbbi kérdéseket, valamint a spekulációt állítják, hogy „valószínűleg az amerikai hadsereg hozta a járványt Wuhanba”. Trump elnök kedden elutasította ezeket az állításokat, hamisnak nevezi őket és azt állította, hogy az amerikai katonaság „senkinek sem adta meg a [COVID-19]”.

Levélben az iráni orvosok azzal vádolják az Egyesült Államokat, hogy korábban használtak biológiai fegyvereket, és azt sugallják, hogy az USA szokása szerint kilépni a nemzetközi megállapodásokból és szerződésekből „megtámadhatja” a biológiai fegyverek fejlesztésének ellenőrzését célzó nemzetközi megállapodásokat, mint például a genfi ​​jegyzőkönyv és a bakteriológiai és toxinfegyverek fejlesztésének, előállításának és tárolásának tilalmáról szóló egyezmény. Szerdán, Ali Shamkhani iráni Legfelsõbb Nemzetbiztonsági Tanács vezetõje tweettel tette, hogy az Egyesült Államoknak „válaszolnia kell azokra a nemzetközi kérdésekre, amelyek az amerikai szerepet játszik a koronavírus létrehozásában és terjesztésében” ahelyett, hogy „Iránot és Kínát tévesen vádolnák”. Shamkhani szerint a „hibás játékok” a „tipikus amerikai módszerek az elszámoltathatóság elkerülésére”. A feltételezett amerikai biofegyverek programja
Mint a bakteriológiai és toxinfegyverekről szóló egyezmény részes fele, az Egyesült Államokban tilos a biofegyverek fejlesztése, előállítása és tárolása. Az Amerikai Tudósok Szövetsége azonban azzal vádolta Washingtonot, hogy folytatja a kísérletet a „nem halálos” biológiai ágensekkel. Ezenkívül Oroszország, a grúz korábbi tisztviselők és a média többször gyanította, hogy a Tbilisziben lévõ Lugar Közegészségügyi Kutatóközpont tartalmazhat egy titkos biológiai fegyverek programját , amelyet az amerikai katonai és magánvállalkozók vezetnek. Dilyana Gaytandzhieva, a független bolgár nyomozó újságíró és a Közel-Kelet tudósítója széles körben beszámolt egy állítólagos többmilliárd dolláros amerikai katonai programról, amely szerint a Pentagon által finanszírozott biolaboratóriumok több mint két tucat országban szerepelnek , köztük tíz afrikai országban, hat Délkelet-Ázsiában. és kilenc az Iránt és Oroszországot körülvevő országokban, beleértve Irakot, Jordániát, Azerbajdzsánt, Grúziát, Afganisztánt, Pakisztánt, Üzbegisztánt, Kazahsztánt és Ukrajnát. Az Egyesült Államok „erkölcstelen” szankciói
Az USA kedden az iráni kőolaj kereskedelme ellen három személyre és kilenc szervezetre szankciókat csapott le , egy héttel azután, hogy az Egyesült Államok egy évre kiterjesztették az ország nyers kivitelére vonatkozó korlátozásokat . A szankciók, ideértve az orvosi berendezések behozatalát megakadályozó korlátozásokat, Irán koronavírusválaszát súlyos terhelésnek vetették alá, az országnak hiányzik a tesztkészletek, a védőmaszkok és egyéb felszerelések. Az iráni tisztviselők becsaptak Washingtonot az „ellenséges és embertelen” hozzáállás iránti helyzetéhez. Oroszország, Üzbegisztán, az Egyesült Arab Emírségek és az UNICEF segélyt küldtek az országnak, míg Kína felszólította az Egyesült Államokat, hogy „haladéktalanul” szüntessék meg iráni szankcióikat. Mohammad Javad Zarif iráni külügyminiszter hangsúlyozta, hogy az Egyesült Államok szankciói „Szó szerint öld meg az ártatlanokat”, és hozzátette, hogy „erkölcstelen őket megfigyelni”.
[url]Az Egyesült Államok „erkölcstelen” szankciói
Az USA kedden az iráni kőolaj kereskedelme ellen három személyre és kilenc szervezetre szankciókat csapott le , egy héttel azután, hogy az Egyesült Államok egy évre kiterjesztették az ország nyers kivitelére vonatkozó korlátozásokat . A szankciók, ideértve az orvosi berendezések behozatalát megakadályozó korlátozásokat, Irán koronavírusválaszát súlyos terhelésnek vetették alá, az országnak hiányzik a tesztkészletek, a védőmaszkok és egyéb felszerelések. Az iráni tisztviselők becsaptak Washingtonot az „ellenséges és embertelen” hozzáállás iránti helyzetéhez. Oroszország, Üzbegisztán, az Egyesült Arab Emírségek és az UNICEF segélyt küldtek az országnak, míg Kína felszólította az Egyesült Államokat, hogy „haladéktalanul” szüntessék meg iráni szankcióikat. Mohammad Javad Zarif iráni külügyminiszter hangsúlyozta, hogy az Egyesült Államok szankciói „Szó szerint öld meg az ártatlanokat”, és hozzátette, hogy „erkölcstelen őket megfigyelni”.
1971 #28 jkr
- 2020-03-19 18:58
https://index.hu/...rus_teszt/ “100 ezer használhatatlan koronavírustesztet vásárolt a Moszad”
116 #29 livia
- 2020-03-19 21:39
Lehet, hogy hülyeség, de megnézem a legelszenvedettebb országok zászlaját? Tévedek?
99 #30 MORMOTA1968
- 2020-03-20 01:01
Kedves Hazafinak! Hol található az eredeti cikk linkje, amit a gyengített szaringáz bevetésről és egyebekről írtál?
63 #31 GP
- 2020-03-20 10:04

HOLODA ATTILA:

Nem tudok szabadulni a gondolattól, hogy szoros logikai összefüggés van a legfontosabb cégek katonai (honvédelmi?) “gyámság” alá helyezése és a között, hogy hétfőn a kormány elképesztő javaslatát készülnek kétharmaddal megszavazni a semmihez sem értő fideszes szavazógépek: KORLÁTLAN időre átadna a parlament minden jogot a kormánynak a mostani vészhelyzetre hivatkozva. A parlament úgy adná most át a jogokat, hogy majd a kormány mondja meg, mikor van szerinte a vészhelyzetnek vége. A törvénytervezet megtiltja a népszavazásokat, időközi választásokat és arról is rendelkezik pl. arról, hogy ha egy önkormányzat feloszlik, akkor is marad minden a régiben, marad a – fideszes – polgármester. Egy Btk. módosítással pedig három évvel tervezi büntetni, ha valaki „valótlant” állít a járványról.
Gyakorlatilag Orbán teljhatalmat fog kapni hétfőtől. Orbán, aki egy hete még azzal fenyegetett, hogy nem ad fizetést a tanároknak, ha bezárják az iskolákat.
Nem csupán azért lehet összefüggés, mert a katonai irányítás bejelentése most mindenki számára érthetetlen, így ezzel foglalkozva “nem figyelnek eléggé” a második hírre, hanem azért is, mert így bármilyen kormányintézkedés azonnali és ellenkezés nélküli végrehajtása biztosítható lesz, és a katonai “gyámok” minden fontos pénzügyi forrás és logisztikai erőforrás felett azonnal rendelkezhetnek. A cégek részvényesei helyében én azért most nagyon elkezdenék aggódni a pénzem miatt.
Orbán katonai támogatással megpuccsolni készül az állam teljes működését és a gazdaságot is?!
Ne legyen igazam...
6 #32 anzsi a macska hala
- 2020-03-20 10:21
GP, a királyságban nincs parlament. A kérdés az, hogy kik lesznek a nemesek, és ki lesz a kormányzó.
Persze ez már nem is igazán kérdés...
75 #33 talpi
- 2020-03-20 11:15
anzsi a macska hala
- 2020-03-20 11:21
,,,?? bizony ám
237 #34 csaje
- 2020-03-20 11:35
"ha" nem lenne net egy ideig, itt szeretném megköszönni mindenkinek az értékes hsz-eket és cikkeket. Nagyon sok hasznos dolgot tanultam mind Imrétől, mind tőletek, melyért hálás köszönetem még egyszer, mert attól még, hogy nem reagálok mindenre, attól még olvasom, és vagy a helyére illeszt egy-egy dolgot, vagy jót nevetek, ha vicceseket írtok, de annyira felgyorsult az infó áradat, hogy reagálni sem tudok időben szinte.
165 #35 LM
- 2020-03-20 11:58
Hazafi, az angol és magyar 10 hatványok eltérnek

10-hatvány magyarul (hosszú skála) US, modern angol (rövid skála)
100 egy one
10^1 tíz ten
10^2 száz hundred
10^3 ezer thousand
10^6 millió million
10^9 milliárd (ezermillió) billion
10^12 billió trillion
10^15 billiárd (ezerbillió) quadrillion
10^18 trillió quintillion

Amit belengettek az 1000 milliárd dolláros (1 billió) csomag, a mi számértelmezésünk szerint. Így is felfoghatatlan összeg nem azért és mellette az EU is bejelentett egy 750 milliárd eurósat. Szóval öntik a pénzt mintha ingyen lenne, jah majdnem elfelejtettem ingyen van csak nem nekünk. A pénznyomda fogja szerintem bedönteni az egész nyugati gazdasági rendszert, szépen tervezetten és mossák kezeiket, mert hát mi mást tehetnének, vészhelyzet van... szóval a trilliós mentőscsomagra még várni kell, bár lehet hogy hamarabb itt lesz mint a húsvéti nyuszi.
75 #36 talpi
- 2020-03-20 12:02
#35LM
- 2020-03-20 12:58
a nyuszi tojás pedig lessz 300' db
165 #37 LM
- 2020-03-20 12:12
Más téma: hogy lehet ingatlanokat nagy tételben átjátszani.

Biztosan sokan emlékeznek a devizahiteles történetre. Az csak bemelegítés volt a mostanihoz képest ha úgy alakul a dolog ahogy gondolom.

Bejelentették a törlesztési moratóriumot. Ennek sokan örülnek DE
- Szétcsapták a FT árfolyamot és nem lesz más eszköze (legalábbis ezt fogja mondani a központi bank) így kamatot fog emelni. Ez nem fog fájni amíg moratórium van
- 100.000 feletti szerződés van még mindig változó FT kamatozással (legalábbis úgytudom) kint (ezek FT alapú hitelek de BUBOR-hoz kötöttek ami gyakorlatilag azt jelenti, hogy jegybanki alapkamathoz vannak köztve)
- 1% jegybanki kamatemelés kb. 10% törlesztőrészlet emelkedés
- Történelmi mélyponton van a jegybanki alapkamat, simán van tér akár 5-10% emelésre is, akkor mi is lesz a törlesztőkkel??

És a bónusz többszázezer ember lesz munkanélküli a következő hónapokban, években, a fedezetül szolgáló ingatlanára pedig szintén földbe fognak állni ne legyenek illuzióink szóval nem lesz a nem fizetett hitelnek ingatlan fedezte majd a különbséget továbbterhelik a kilakoltatottra (van már rá gyakorlat lsd. CHF történet)

Ez sajnos várható volt, "mi" szóltunk https://postaimre...admore=634
245 #38 hamu
- 2020-03-20 14:04
LM: a fedezetül szolgáló ingatlanára pedig szintén földbe fognak állni ne legyenek illuzióink

nem teljesen értem, pedig fontos lehet.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.25 másodperc
4,709,018 egyedi látogató