Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Posta Imre:Korona-háború, hadüzenet nélkül, gazdasági újraindítás, EU- kapitulácó, olajos ügyek....

GondolatokErőt vettem magamon. Nehezemre esett. Link Link

Hozzászólások

267 #58 Perle
- 2020-03-28 13:28
Imre!
A Rozsolának ajánlott videót megnéztem, és a níilatkozó Gyevjatov néhány más előadását is. Nagyon jól látja a világban történő események összeföggéseit és bátran el is meri mondani..Mondhatnám, hogy az ottani PI.
Igaz, valóban vontatottan beszél, de amit mond, az szintiszta igaz.
3 #59 Enid
- 2020-03-28 13:28
Szecsi! Várjuk a Te verziódat! :)
1987 #60 Hazafinak
- 2020-03-28 14:57
Ha az amerikai népet nem nyírja ki a vírus, vagy egy belső polgárháború akkor majd a GAMMA sugárzás megteszi.Cpm
2010.01.01-től 2019.31-ig? 40,909,222,361 cpm
negyven milliárd, kilencszáz kilenc millió, kétszáz huszonkét ezer, háromszázhatvanhat cpm
320 millió amerikai van, becslések szerint. Mennyit vett fel 10 év alatt?
Ezt a nemnormális világot Újra kell gondolni!!!
165 #61 LM
- 2020-03-28 16:44
Hírcsemege:

"Egy új, közösen kibocsátott újjáépítési kötvényt szorgalmazott szombati lapinterjújában Giuseppe Conte olasz miniszterelnök, aki egyúttal drámai figyelmeztetést is intézett az uniós vezetők felé: ha mégsem sikerülne egy ilyen új konstrukciót kidolgozni, akkor szerinte az egész Európai Unió létjogosultsága kérdőjeleződne meg az emberek szemében."
https://www.portf...nak-422672

"A stadion is egészségügyi intézmény? - Lassan igaz lesz a mondás"
"A Kisvárdától Szombathelyig milliárdokból megépült új stadionok is üresen árválkodnak, bár kormánypárti politikus (Harrach Péter, a KDNP frakcióvezetője) korábban azt mondta: a stadion is egészségügyi intézmény."
https://privatban...das-331929
3 #62 Enid
- 2020-03-28 19:51
Szecsi és Pentagon... Pentdragon... Pentrado!
Az egyikőtök 26-án, a másik 28-án regelt.
Rögvest a kabbalából tartotok előadást.
Itt. s_nezem
Hát, nem tudom?!
245 #63 hamu
- 2020-03-28 19:53
Ez a folyamatos bizonytalanság, hogy vajon a fehér sárkány, vagy a fekete sárkány kerül-e ki győztesen... megegyezések vannak. Mindkettő sárkány érdekei érvényesülnek, egyszerre. Megkapjuk a figyelőrendszert, amit orwell már 84-ben beigért, de egyelőre nem vetik be ellenünk teljes mértékig. Az emberiség gondolat-rendőrség karmai közé szorult, azonban valamennyi mozgásteret hagynak neki. Aki azzal él, megmenekülhet. A többiek a megegyezés értelmében a fekete-sárkány prédái lesznek. Hát így néz ki az, hogy egyéni megváltás. Azok, akik megtalálják a kivezető utat - és szerintem ez elsősorban a sport, és aztán a gyógyfüvek, de a lényeg a lélek. Valamilyen módon a szellemet és lelket fel kell emelni akár hitgyülivel, akár posta-meditációval, mindegy. Csak működjön. És akkor kijutsz a mátrixból. Ez lehet az egyezség.
819 #64 rozsola
- 2020-03-28 20:15
Szécsi Levente ! Kezdheted a szófosást. Miről is van szó ?

Úgy látom már mindenki kiélte a szófosási kényszerét , most már álljunk komolyan a dolgokhoz !

Gondoltam " megírom levelem " , de aztán lemondtam róla , úgy vélem Imrének már elege van a " Tisztelt Posta Imre " kezdetű privát levelekből.

Ezért " ÉN " a nyilvánosságot választom.

No kérem.
Mivel úgy látom , mi ketten érdemben beszélgetünk , a többiek pedig többnyire csak beszólnak , beszélgessünk egy csöppet
Ebben az esetben a pszichológusi diplomát tedd el a fiókba és vedd elő a vegyvédelmi diplomát

Amint tapasztaljuk , fertőtlenítési pánik lett úrrá mindenkin. Mindent , mindenhol fertőtlenítünk.
1. paraméter : a fertőtlenítő " alkoholos " . Itt az átlaghülye megáll , ha tovább akar lépni , lefagy az agya. Mi " szektások " feltesszük a kérdést : " Oszt milyen szesz az ? Metanol ? Etanol ?
Nem nem !
Izo-Propanol

2. paraméter : bár a " meterológusok " már emlegették , a média még nem reklámozza , a jelenlegi széljárás " ázsiai port " hoz felénk. Majd kiderül a por véletlenül " Kínából " jutott el hozzánk. Emlékezzünk csak ! Volt " szaharai por " is Európában valamikor !

3. paraméter : az Izo-Propanol ha reakcióba lép egy bizonyos vegyülettel ami nem más mint a Metilfoszfonil-Difluorid , a reakció után Hidrogén-Fluorid keletkezik amit Izopropil-amin hozzáadásával semlegesítenek. Van mégegy melléktermék amit a " köznyelv " Szarin néven ismer

4. paraméter : az első 3 egyesítése , tehát : " Ásziai por " amiben " véletlenül " belekerül egy csöppnyi Metilfoszfonil-Difluorid és Izopropil-Amin. A sok médiabarom pedig mindent " lefertőtlenít " Izo-Propanollal

5. paraméter : a koronavírus tetőzése április vége és május eleje között várható

Romániában bevezették a hétvégi himnuszt . Ezentúl minden hétvégén a rendőrség minden városban hangszórókból lejátsza a román himnuszt !. Talán ez a hatékony " vakcina "

Tehát : " Tisztelt Posta Imre " . Várom a válaszát
Tisztelettel : Rozsola
116 #65 livia
- 2020-03-28 21:19
Holnap, azaz vasárnap hajnalban 4. 45 -kor állítólagos világmeditáció. Miért pont óraátállításkor?
1509 #66 togan
- 2020-03-28 21:21
Grazie Russia ! azta ! akkor aviano kifujt, vagymégsem? Eju konyec! Kamazok olaszban! Áldás! Vagy átok! Nem látok kia gázálarcombul. . . . .
99 #67 MORMOTA1968
- 2020-03-29 09:21
Kedves Ősmagyar, Gerry, Enid, Hamu! Ha látnátok a községemet, a községünk külterületét, a tőlünk 800 méterre folyó Duna partját végig, nektek se lenne jó kedvetek! Ilyen pusztítást, ami itt megy, de nem csak nálunk, soha a történelem során nem volt! Két világháborút és számtalan más nehéz korszakot túlélt ősöreg fákat úgy vágják ki ezer számra, de még a fiatalabbakat is, mintha tarra akarnák vágni az egész bolygót! Soha ilyen esztelen pusztítás, esztelen természet gyilkolás nem volt azelőtt, mint ami most megy! Kalocsán is, végig kiirtanak minden öreg fát, bár régen jártam arra, de mikor arra jártam legutóbb, az is épp elég volt, látni, hogy ott is mit tettek, tesznek!

Ölni volna kedvem ezeket és nem csak képletesen! Nem tudom ki add parancsot erre az egész esztelen pusztításra, harácsolásra, hogy minden fát törzsig le kell csonkolni! Árnyék sehol, de most is lebontottak bent a központban egy újabb mellék épületet, mert egy baszott nagy parkolót akarnak csinálni két tökéletes állapotban lévő lerombolt épület helyére! Térkövezés, térkövezés hátán! Aztán kiültetnek néhány gömbfát, ami rendes árnyékot sosem fog adni, viszont kiszáradnak sorba, mint a szar! És csodálkozunk, hogy betegek vagyunk, hogy köhögünk, fuldoklunk a portól, mert nincsenek fák, amik azelőtt iszonyatos mennyiségű port fogtak fel! Hogy szénné éget a nap, mikor végig mész nyáron az utcákon! És a hülye lakosság is sorra vágatja ki a házuk előtt lévő gyümölcsfákat, de még a bokrokat, orgona és egyéb sövényeket is! Hiába virágoznak a fák, ha az ember látja ezt az esztelen pusztítást, ami a saját falujában és környékén, de országos és világszinten is folyik, valakik parancsára! s_ratata

Mintha teljesen megőrült volna, szinte minden ember! Szándékosan pusztítjuk ki az életet magunk körül! Nem tisztelve már rég a négy őselemet sem! Szöllősi Ildikó is elmondja a videóiban, de mások is, hogy mióta a zsidók tejhatalomra jutottak, azóta egyik háború, pusztítás, gazdasági válság követi a másikat! És esély is alig van rá, vagy inkább szinte semmi, hogy ennek valaha is véget tudjunk vetni! A zsidók eredete mélyen a rabbinikus judaizmusba, vagy inkább a mocskos Talmudjukba van gyökerezve és arról a beteg irományról és tanításairól, beteg lelkületükről "SOHASEM" lesznek képesek lemondani, mert "BÁRMI ÁRON" de végre akarják hajtani azt, amit nekik Jahve, az ő sátán istenük megígért nekik, hogy ők fognak az egész bolygón uralkodni! És akkor még ott vannak a távol-kelet zsidói is, a kínaiak, akik szintén ezt a hódító, pusztító utat követik! Véget lehet ennek valaha is vetni, mielőtt még az utolsó fát is kivágnák a bolygón, mielőtt még az utolsó méhecske is elpusztulna, az élet utolsó lehelete is kiszállna a fizikai testekből? :@ s_ohno s_f-ang
3 #68 Enid
- 2020-03-29 09:47
Mormota teljesen igazad van. Én is látom, sírtam évekig eleget. Itt is ugyanez van.
De le kell tennünk arról, hogy az elitet, a zsidót stb. okoljuk. Mi, a többség asszisztálunk mindehhez. A hétköznapi, úgymond eltérően tudatos emberekkel csináltatják a piszkos munkát.
Csak ott tudsz korrigálni. Minden hétköznapi ember saját magában, hogy aztán ne legyen kivel kivágatni a fát, ne legyen "kiért" autópályát építeni, ne legyen vevő a marketekbe stb.

Másokért annyit tudsz tenni, hogy példát mutatsz, hogy elkíséred, ha már elindult, erősíted őt a nehéz pillanataiban. De akarni, de megtenni, tapasztalni, fejlődni mindenkinek a saját dolga.
Ne tedd magad tönkre értelmetlenül.
99 #69 MORMOTA1968
- 2020-03-29 10:12
Kedves Enid! Bizony ez így van, ahogy írod! Nem egy embertől hallottam már, hogy "MI VAGYUNK A HÁTTÉRHATALOM!!!" Nélkülünk, a mi "KÖZREMŰKÖDÉSÜNK NÉLKÜL" ezek, semmiféle tervüket nem tudnák végrehajtani! Sajnos hiába mondod nekem te is, meg mások is, hogy "ne emésszem magam feleslegesen" ezeken a dolgokon, ne tegyem magam tönkre, mióta csak az eszemet tudom, bántottak a világ igazságtalanságai! És ez már túl van minden "ŐRÜLETEN" ami jelenkorunkban folyik!

Ajánlom mindenki figyelmébe, hogy a mai tudatával nézze végig újra gyermekkora, vagy fiatal kora egyik kedvenc rajzfilm sorozatát, a "Mézga Aladár kalandjai-t" és lássa meg, amit én megláttam, hogy ezek "JÖVŐBE LÁTOK, VAGY IDŐUTAZÓK VOLTAK" akik ehhez a rajzfilm sorozathoz megírták a forgatókönyveket, szövegeket! De a másik két sorozatot is egészen más szemmel tudja ma már egy "LÁTÓ EMBER" végignézni! Az epizódok címei: Második dimenzió, Mese bolygó "Dilibolygó, Masinia, Musicanta, Krimibolygó, Varia, Rapidia, Superbellum, Őskorban, Luxuria, Syrének bolygója, Anti-világ.

Nagyon sajnálom, hogy nem készítettek annak idején további sorozatokat, mert lett volna még hozzá téma bőven! Jelen korunkról meg ne is beszéljünk! Nézzétek végig újra ezeket a sorozatokat és lássátok, amiket én láttam, hogy "MENNYI ÉS MEKKORA IGAZSÁGOK LETTEK KIMONDVA MÁR AKKOR!!!" Mintha csak "JELEN KORUNKRÓL SZÓLNA" de a múltunkról is, részben!

Legyetek gyerekek, egy kis időre újra, de a mai eszetekkel, látás módotokkal!
118 #70 keepfargo
- 2020-03-29 11:37
Pedig ez még semmi, Mormota, a java ezután jön. A hülyeség (önzés, agresszivitás, tudatlanság, kapzsiság stb.) még nem tetőzött, most kezdünk belelátni a sűrüjébe…
Hogy jobb legyen, előbb még rosszabb kell hogy legyen, vagyis addig nem veszi észre mindenki, mi is folyik itt, amig létében nem lesz veszélyeztetve. (Sokan talán még akkor sem...).
Ahogy az orosz(gypsy) mondta volt: "Amikor a legrosszabb, akkor már jó, mert onnantól csak jobb lehet"
Ez persze vigasznak kevés, inkább csak arra utal, hogy az ember mennyire nem ura sem a helyzetnek, sem önmagának.
(Egy kis igazi buddhista elmélet/gyakorlat nem ártana meg a világnak - de ez csak egy zárójeles privát vélemény, nem meg-vagy eltérítő szándék. Tőlem mindenki azt csinál amit akar, a felelősség nem tartozik rám azért, amit a többség művel. )
Apropó tömeges fa-kivágás; nemcsak a fákat ölik - ahogy én látom, a nyelvünket is ölik, naponta, ezerrel, vagy 30 éve...mi lehet ebből? Hát megokosodás nehezen, elbutulás hamarabb...

Lélektelen ez a világ, és hiába keressük az emberben a lelket. Hiába, mert nem annyira a lélek van az emberben, mint inkább az ember van a Lélekben. Onnan jött, oda megy vissza, de amíg itt van; a hús-vér fizikai testben, addig azzal van elfoglalva elsősorban. Nem tudja, honnan jött, és nem tudja, hova megy vissza. Nem emlékszik, és úgy tudja, hogy nincs is mire.
Hát ennyivel vagyunk! Ez a 70-80 év (kinek mennyi) és utána a sötétség...meg a Nagy Semmi...
Vagy NEM....majd a végén kiderül...
Ahogy a svéd mondja: "Aki addig él, meglátja azt is"

Amikor egy augusztusi éjszakán a tiszta égboltot nézi az ember, elgondolkodhat, hogy vajon ez a sok csillag csak a hideg semmiben pislákol, vagy van valami összerendező harmónia, uram bocsá' ERedet, ERő, ÉRtelem, ÉRzelem , szERvezettség, szERetet(??) az egész mögött?
- Eh; legyint egyet és bemegy, megiszik még egy pohárral, aztán elteszi magát másnapra - mert "dolgozni kell"... (de MIN? és mivégre ??)
1168 #71 Herzsi
- 2020-03-29 14:07
Dr. Donáth Ferenc belgyógyász kardiológus főorvos kérdései:

Hol van????
A magyar miniszterelnök bejelentette, hogy Kinából a járvány elleni személyi védelem céljából millió szám érkezett maszk. Csakhogy ennek már egy hete. Az én kórházamba nem érkezett! Sem maszk, sem szkafander, sem szemüveg nincs sem több, sem komolyabb, mint eddig volt. Csupán sebészi maszk lóg, ha lóg a nővérek álla alatt. Ezt a változatlan hiányt, máshonnan, más kórházakból is hallom, egyrészt mert érdekel, másrészt mert maguktól megírják a kollégák. Ha nincs a betegágynál dolgozóknál a FFP1-3 maszk, stb. , akkor hol van???

Állítólag százezrével érkezett teszt a COVID 19 vírus kimutatására. Csakhogy teszt végeztetése éppen úgy szűkös, mint eddig. Nem tartozik a gyógyító diagnosztikába, nem tartozik, a széleskörű szűrő-megelőző vizsgálatok körébe, kizárólag a hatósági eljárás keretében végezhető. Hol van a sok százezer teszt???

A magyar kormány 2 napja visszatartja a ‘klorokvin’ exportját Magyarországról. Állítólag több tonna áll belőle rendelkezésre. Állítólag 2 millió ember gyógyításához elég. De ez a “Delagil ” nevű gyógyszer nincs a patikákban, nincs a kórházakban, nincs ott, amikor a beteg szájába kéne tenni a tablettát. Hol van???
Már több, mint 10 magyar állampolgár halt meg e fertőzésben anélkül, hogy kapott volna Delagil ( klorokvin) tablettát. Lehet, hogy csak 5 maradt volna életben, de azok most is élnének. 261 beteg várja , hogy megkapja ezt a gyógyszert. Nem drága gyógyszerről van szó! 1 doboz ára kevesebb, mint 800 ft. Hol van???

Nem értem a magyar sajtót, nem értem a magyar ellenzéket, nem értem a magyar társadalmat; már rég zengeni kéne a kérdésnek újra, és újra: Hol vannak a tabletták!? Hol vannak a maszkok? Hol vannak a tesztek?
HOL VAN

szerző. Dr. Donáth Ferenc
⁉️HOL VAN⁉️
2 #72 gerry
- 2020-03-29 14:24
keepfargo - most komolyan. Régen ismerjük egymást, tudom, hogy értelmes és müvelt ember vagy. De csak zárojelben... (azt kell látnom, hogy lassan a jehova tanúíhoz hasonlóan, szinte minden hozzászólásodban megjelenik az a tudatalatti akaratod, ami arra késztet, hogy ezen az oldalon hirdesd Buddha tanitásait. Egyetlen okra tudom visszavezetni - a ca. 20 éves buddhizmussal kapcsolatos tanulásod valamint - úgy hiszem - az öregedéshez egyre jobban közeledõ korod a gondolkodásmódodat már annyira megváltoztatta, hogy visszavonhatatlanul a hatása alá kerültél.
Ezért persze nem hibáztatlak, mindenki úgy dolgozza fel a "tudatlanságának" fájó visszajelzéseit ahogy az neki megfelel. De ahogy NapJani, Csicseri, Levente és jónéhány személy az évek alatt nem akarta tudomásul venni, hogy ennek az oldalnak nem tartozik bele a profiljába a "hidd el mert én úgy mondom" irányvonal, azt kell látnom, neked is problémát okoz mások érdektelensége a szerinted fontos dolognak megitélt lelki-szellemi hozzáállásodhoz, értsd': Buddhizmus.
Kérlek ne vedd támadásnak, nem szeretném ha visszahúzodnál a csigaházadba vagy megsértõdnél e-sorok olvasatán. Amikor - pár évvel ezelõtt - leírtad a barangolásaidat, élvezettel olvastam, és a mai napig is el van téve a saját kis archivumomban. A nyelvelésben is egyetértünk 100%-ban, csak én - az itt olvasóknak - nem próbálom "korbáccsal" elmagyarázni, hogy a nyelvtudás lényeges eleme annak, hogy megtarthassuk, ápolni tudjuk a magyarság tudatunkat.

A vallási alapokra épült irányítás viszont nem tartozik ide. Az, hogy te csak "szolídan" befolyásolod a hozzászólásaidban azokat akik olvasnak téged, semmivel se finomabb, mint az idõszakonként megjelenõ bármelyik önkéntes megmondó-ember fellépése. Néha Imrét támadják le, máskor (pl. lapos föld) néhány "elkötelezett" itt akarja bizonyítani az igazát... holott nem kérte fel senki elõadónak, de ezt nem érti meg és addig marad ameddig bír. Néhányan az itt lévõk közül se értik meg, mi az amit képviselnem kell mint admin és nem akarják elfogadni se. Neked is elõ lett készítve egy sajáat weboldal, de a végén csak kiderült a szomorú igazság; Saját gondolatokat leközölni, megmagyarázni, elfogadtatni - erre nem sok ember képes . Nekem se sikerült, ezért választottam Imrét (enyészetnek hagyva a saját híroldalamat és ezért ajánlottam fel neki több mint 10 éve, hogy segítek - mert a profilom ezt teszi lehetõvé. Eddig sikerült és hálás vagyok azért, hogy sok értelmes embert megismertem, köztük téged is és nem szakadtam el egyetlen percre sem a szülõhazámtól. A pozitív kapcsolatok mellett persze én is kaptam sok bírálatot, néha köpködést és gyülöletet vagy fenyegetést... de mégis megérte az, hogy a mai napig is itt lehetek közöttetek. Ahogy Te svédországot, már sok éve én is otthonomnak érzem svájcot - ugyanakkor ezért nem kellett megtagadnom életemnek azt a szakaszát sem ami felnõtt emberré nevelt. De valamit megtanultam, a HIT számomra csak egyféleképpen értelmezhetõ. Amikor a saját utamat járva eldönthetem, milyen irányba induljak tovább a következõ lépésemnél. Ha találkozok olyanokkal mint Te is, csak akkor mondd meg merre vegyem lépteimet, ha tanácsot kérek tõled. Persze, ha ezzel te is egyetértesz.) - eddig a zárójel.

Sajnos egy augusztusi éjszakán, a csillagokkal teli tiszta égbolton elgondolkozva nekem mindig R. L. Stevenson verssorai jelennek meg a gondolataimban. Tudom jól, hogy földhözragadt vagyok, de ez legalább tisztán érthetõ a számomra:

"Csillagokat nézel, szép csillagom. Ég ha lehetnék,
két szemedet nézném, csillagok ezreivel."


Ennyi emberi gondolat elég nekem az örökkévalósághoz is.
237 #73 csaje
- 2020-03-29 14:28
dr. Tamasi elmondja, hogy a vírust semmilyen intézkedéssel nem lehet megfékezni, stb.... tehát teljesen feleslegesek ezek az intézkedések!
https://www.youtu...nQcfuVvoWU
3 #74 Enid
- 2020-03-29 14:41
Mormota!
Nagy dilemmám, hogy mi a különbség az "jövő látása" és az emberek programozása között.

Pont ma reggel beszéltük a családdal, én például nem tudnám elképzelni reálisan a háborút, hiszen egyet sem éltem át. Nagyszüleim már igen. Ők ismerik a félelem azon formáját, amit egy bomba robbanása kelt, vagy az éhség igazi arcát.
Mi nem ismerjük.
Nekünk ott vannak a filmek amelyek hipnózisként hatva ránk előidézik azt az érzést, azt a félelmet amit nem tapasztaltunk meg.

Aki átélte a háborút, az valahogy a boldogság felé indult el utána, örült a túlélésnek, a nyárnak... Apró dolgoknak, még a nincstelenség kellős közepén is. Minden lehető alkalmat megragad, hogy elűzze a gondolatát is az átélt szenvedésnek.
A mi generációnk a bőségben élve keresi a "halált", elviseli a pusztulást... Pattogatott kukoricát rágcsálva vészeli át a neki levetített fiktív háborút.
Tanulmányok igazolják, hogy agyunk azon része, amely feldolgozza érzelmi szinten az impulzusokat nem tesz különbséget a reálisan megélt veszély és a filmvászonról ránk leselkedő mumus között. Bizonyos fokig, ideig átéled az érzelmeket, jobban dobog a szíved, elsírod magad, vagy éppen boldogság fog el a napsütötte réten, mégha az ablakon kinézve zuhog is az eső.
S az érzelem teremt nem a gondolat. A gondolat a díszlettervező... például.

Gyermekkoromban nem értettem mit jelent a háború. Most pont olyannak képzelem, ahogy a filmekből megismerhettem.
Milliók vannak ezzel így, s ebben a virtuális valóságban (ami annyit jelent, hogy változó, változtatható) ezt jelenítjük meg.

Tehát ennek fényében kell megvizsgálni, hogy a Mézga sorozat programozott-e vagy "előre" látta a jövőt.
A CBJ szerepe szerintem úgyszintén kérdéses.

Ugyanakkor egy másik gondolatot is takar ez az egész ügy :
Ha velünk teremteti valami/valaki meg ilyen módon a saját igényét kielégítő vágyait (világot), akkor ki a teremtő és hol van ?
S hol van az a baszottul fejlett technológia, ami ennek a gyarló, sajnos hiszékeny embernek a képességeit felülmúlja?

:)
2 #75 gerry
- 2020-03-29 14:44
csaje - mindegy ki és mit mond. Egy dolgot nem tud dr. Tamási sem. Azt, hogy mi lesz holnap.

Ha én - amennyire lehet nem megyek emberek közé, illetve szükség esetén röviden, távolságtartóan és lehetõleg tisztán tartva magamat (kézmosás, stb. ), akkor lehetséges az, hogy csak 1-2 vagy esetleg több hónap után fertõzõdök meg és a szervezetem immunrendszere is stabil állapotban lesz, valamint ez idõre már forgalmazhatnak egy olyan hatású ellenszert, ami lecsökkenti a támadó virus hatásfokát olyan szintre, amivel a szervezetem többé-kevésbé képes lesz megbírkózni...

Úgy gondolod ezt az esélyt se adjam meg magamnak, ha egy kis fegyelemmel és persze szerencsével képes lehetek rá?

Javaslom, drukkoljatok értem, mert pillanatnyilag nem tudok magam helyett olyan admin-tartalékot találni, aki átlátná azt amit évek alatt kiépítettem és naponta kezelek. - Ahogy ezt a weboldalt is. (Ha más értékem nincs is - ez talán még fontos lehet néhányotok számára! ;))
3 #76 Enid
- 2020-03-29 15:06
Ez a vírus(-ügy) úgy látszik, hogy kicsúszott az amcsik kezéből.
Dr. Montanari szerint a vírust modi-fikálták, de nem tudni, hogy mi lesz az eredmény. Most itt tartunk.
Én attól függetlenül, hogy mit gondolok az üggyel kapcsolatban, próbálom betartani a szabályokat, hiszen nekem sincs jobb ötletem, mint az elővigyázatosság.
Nincs halálfélelmem a covidot illetően. Tudom, hogy mindenki a saját hasznára akarja fordítani, tudom, hogy ha ellenállok elkaphatnak és 3000 € bírság vár minimum.
Józan ész, mértékletesség és nyitott szem, fül javasolt. Mindenképpen követni az eseményeket a lehető leghitelesebb forrásokból. Próbáljunk sajátos véleményt formálni.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.15 másodperc
4,708,212 egyedi látogató