Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

A jövő elkezdődött

GondolatokPosta Imre Koronavírus, katonai puccs, vegyi-háború. Csak a szokásos. Link Link

Hozzászólások

3 #20 Enid
- 2020-03-31 13:34
Ata! Dehogy. Ez már egy sokkal régibb story. Csak majd most lesz esedékes, ahogy látom.
De teljességében szuperált kinek probléma, kinek téma. Kicsit, mint a kovid.
Itt volt olyan eset, hogy a háziasszony orvoshoz ment, mert fájt a nagy lábujja. Miután az orvos kioperálta a chipet, mondta, hogy - "asszonyom, sajnos az történt, hogy chipbe lépett."

:D
684 #21 atacama
- 2020-03-31 13:41
mondjuk igaz a mondás hogy ahol kínai étterem van
annak körzetében nem nagyon van kóbor kuta,matka,
maom..... esetleg már a fazékban rotyog csak.:(
3 #22 Enid
- 2020-03-31 13:43
Csaje, persze nem azt mondom, hogy valótlan állítasz. Azt mondom, hogy az agy úgy működik, hogy minden furcsa, ismeretlen dologra úgy reagál, hogy az illető "kulturális csomagjából" kikeresi azokat az elemeket, amiből aztán egy elfogadható választ buherál össze.
Ez egy reflex-szerű akció. Pont ezért kell, hogy minden változást először film stb. formájában etessenek meg velünk.
283 #23 gladiator07
- 2020-03-31 16:08
Változik a világ moraja, már vagy ötezer éve. Ez szinte normális, akinek ez új, nehezen lát.
1987 #24 Hazafinak
- 2020-03-31 16:15
A Fehér Ház április 30-ig meghosszabbítja a COVID-19 „Lassú terjedés” irányelvet. Viszont a tanácsadó testület javaslatára ezt kiterjesztik június 1-ig. A munkacsoport vezetője, Deborah Birx szerint a lakosság fele megfertőződik és a lehetséges halál áldozatok száma 1,6 és 2,2 millió "Reméljük, hogy a modellek nem teljesen helyesek, és jobban meg tudunk oldanii, mint amit az előrejelzések mutatnak."
Igy ha vissza gondoltok a FEMA táboros idöszakra már érthető a több millió műanyag iker koporsó a képeken. Majd száz amerikai katona is vírusos. Köztük a Maatje Benassi hivatásos kerékpáros is aki részt vett a kínai katonai játékokon. Őt "fegyveres diplomáciai sofőrnek" is nevezik, mivel a hírszerzésnek dolgozik. Az egyes államok a kormányzattal küzdenek, a katonákat bunkerekbe dugják, a gárdák az utcán fegyverzetben, a rendőrség háborúra elég lőszerrel, a munkanélküliség a plafonon és ez csak a kezdet, a termelés a felére esett, A valós államadósság a kétszerese a bevallottnak, stb.
1987 #25 Hazafinak
- 2020-03-31 16:27
Még mindig nincs jele a Szaúd-Arábia és Oroszország közötti megbékélésnek. Az olaj ára 20 dollár alá eshet.
Hát így nincs petrodollár sem csak csődbe ment cégek és munkanélküliség és a tőzsdén a hatalmas veszteség. Az összes tároló tele van. A finomítok is állnak le sorban.
1987 #26 Hazafinak
- 2020-03-31 16:34
Tudjátok mi védi Izraelt a rakétáktól? Igen, a VASKUPOLA" De valójában ennek a technikai alapja két amerikai fregatt izrael partjainál. Ha ezek sérülnek, akkor nyitott égbolt lesz. Így nem véletlenül félnek a katonai szakemberek a három orosz fregattól, mely technikailag mindent felül múlt ami eddig a tengeri hadviselésben alkalmaztak.
1987 #27 Hazafinak
- 2020-03-31 16:58
A Federal Reserve (egy magán, nemzetközi, cionisták által kezelt bankkartell) valós időben államosítja a piacokat és a gazdaságot. A vállalati, állami és önkormányzati adósságokat, valamint a tőzsdéket (a Tőzsde Stabilizációs Alapján keresztül) mind tömegesen vásárolják meg. A Fed korlátlanul jelzáloggal fedezett értékpapírokat vásárol, miközben milliárdokat szállít napi „repo-piaci” eszközvásárlásokra. A kereskedő és a pénzügyi elemző, Greg Mannarino szerint napi 6 trillió dollárt pumpálnak annak érdekében, hogy ez a folyamatban lévő puccs folyamatban maradjon. A magánszektor nagy részében semmi sem marad - a gazdaság vagy államosul, vagy leáll." A bankokat a 2008-as mentési csalásban legalább 4,5 trillió dollárral jutalmazták azért, hogy az ügyfelek forrásait szerencsejátékhoz, kábítószer-pénzmosáshoz, saját pénzeszközeikbe történő befektetéshez, az ügyvezetők tisztességtelen túlfizetéséhez és még sok máshoz folyósították. A Federal Reserve a világ minden tájáról pénzt küld, hogy elkerülje a kincstárjegyek árainak összeomlását. ................................
1987 #28 Hazafinak
- 2020-03-31 17:41
A háború megnyerése az ellenség meggyilkolásával jár, de a legtöbb tudós elismeri, hogy Corona vírus nem pontosan egy új Hitler vagy Bin Laden. Noha a vírusok genetikai anyagot hordoznak, szaporodnak és evolúciósan fejlődnek, hiányoznak az életorganizmusokra jellemző kulcsfontosságú jellemzők, például a sejtszerkezet. A legtöbb biológus a vírusokat „az élet szélén élő szervezeteknek” tartják, szemben az „élő organizmusokkal”. Ennek megfelelően az új, kis globális ellenségünket nem lehet „megölni” azon az egyszerű oknál fogva, hogy nem élnek. Az emberek nem kerülhetik el a csatateret. Meghosszabbíthatjuk a csatát, ha bezárjuk magunkat. Lehet, hogy oltást is készítünk, vagy találhatunk elérhető koktélt a rendelkezésre álló gyógyszerekkel, amelyek sikeresen kezelik a súlyos légzőszervi tüneteket, de a komor tény: a Corona virus nem fogja feladni. Még egy sarok mögött is továbbra is vár ránk. Ez a természet törvénye, és a Corona vírus vonatkozásában hihetetlen technológiai eredményeink ellenére, továbbra is a természet része vagyunk. el kell fogadnunk, hogy a Covid-19 életünk szerves részévé vált, nem tudjuk megölni, nem nyerhetjük meg ellene a c
háborút: valószínűleg elfogadnunk kell és meg kell tanulnunk élni vele. A felmerülő kérdés az, hogy hogyan éljünk egy kitartó biológiai ágenssel, amely ragaszkodik néhányunk megöléséhez, és hogy mi nem tudunk valóban harcolni ellene? A spanyol influenzajárvány, amely 1918-ban elterjedt az egész világon és 17–100 millió embert ölt meg, természetes hely a kérdés megkezdéséhez. A spanyol influenzát feltételezhetően okozó H1N1 vírusát nem sikerült legyőzni. Nem ölték meg. Valójában nekünk sikerült túlélnünk, legalább néhány évtizeden keresztül, míg 2009 körül új törzsbe mutálódott, és sertésinfluenzának hívták. A becslések szerint 157 000–575 000 ember halt meg a 2009. évi sertésinfluenza-válságban. Ismét emberek, megtanulták megélni a sertésinfluenzát. Sokan megtapasztalták ennek a gonosz betegségnek a fenyegetését, de túlélték. Legtöbbünk, aki túlélte a sertésinfluenza-járványt, kifejlesztette a szükséges biológiai eszközöket ahhoz, hogy további értesítésig megbirkózzon a jelenlegi H1N1 törzzsel. A sertésinfluenza-járvány félelmetes exponenciális sebességgel terjesztette el a halált, amíg el nem ért egy varázslatos pontot, ahol a görbe hirtelen elkezdett lelapulni. Amikor a görbe helyes irányba változik, megkönnyebbüléssel fedezhetjük fel, hogy a létünket fenntartó biológia megtalálta az eszközöket a fenyegetés elhárítására. Röviden, a háborúnak vagyunk alávetve, nem pedig aktív szereplői vagyunk. Amikor megszabadulunk a jelenlegi zárlati börtönbõl, egy nagyon más világgal találkozunk. Ez egy habzó univerzum lesz. A tudományunkba, a politikába és a technológiába vetett bizalmunk meg fog romlani. Az élet minden szempontja megváltozik.
245 #29 hamu
- 2020-03-31 18:13
Az olaj ára 20 dollár alá eshet.

és ha ennek az oka a gazdaság gyors élénkítése újrakezdés után? Vagy a küszöbönálló ingyen-energetika bevezetése előtti fokozat?

A hidegfúzió, vagy nullponti energia mégis jön?

Nemcsak a dollárt, hanem a kőolajat is ki akarják vonni a forgalomból. Környezetszennyező.
1987 #30 Hazafinak
- 2020-03-31 18:36
#29hamu
- 2020-03-31 18:13 Jó a meglátásod, de mindent megfelelő ütemben lehet végrehajtani.
684 #31 atacama
- 2020-03-31 18:40
ha azt nézzük hogy az oil készletek talán néhány évre
ha elegendő az élelmesebbek lassan lelépnek erről a bicikliről...
ne tévesszen meg hogy az a ingyennek mondott energetika sem lesz ám ingyenes...
kutya komédia ez az egész..
akik a föld hőt használják az sem ingyenes mert van
neki mértékegysége és természetesen tarifája is
:(
1987 #32 Hazafinak
- 2020-03-31 18:45
atacama
- 2020-03-31 18:40
A föld hője pontosan annyiba kerül mint a gáz alapú központi fűtés Miskolcon az avas déli lakótelepen. Pan Energy!!!
1987 #33 Hazafinak
- 2020-03-31 18:54
...Múlt szerdán közzétettük Dr. Vladimir Zelenko, a testület által hitelesített New York-i családi orvos szakember sikertörténetét, miután sikeresen kezelte 350 koronavírusos beteget 100 százalékos sikerrel egy koktél gyógyszerrel: hidroxi-klórkininnel, azitromicinnel kombinálva ( Z-Pak), egy szekunder fertőzés kezelésére szolgáló antibiotikum és cink-szulfát. Dr. Zelenko elmondta, hogy látja, hogy a légszomj tünete a kezelés után négy-hat órán belül oldódik meg. Most, Dr. Zelenko frissítéseket nyújt a kezelésről, miután sikeresen kezelte 699 COVID-19 beteget New Yorkban. A korábbi New York-i polgármester, Rudy Giulianival folytatott exkluzív interjúban Dr. Vladmir Zelenko megosztja legfrissebb tanulmányának eredményeit, amely kimutatta, hogy 699 kezelt beteg közül nulla beteg halt meg, nulla beteg intuitált és négy kórházba került.

Dr. Zelenko szerint a teljes kezelés mindössze 20 dollárba kerül 5 nap alatt, 100% -os sikerrel. A sikert a következőképpen határozza meg: „Nem hal meg”. Dr. Zelenko először a Facebook-on küldte a video-üzenetét a múlt héten, és felszólította Trump elnököt, hogy „tanácsolja az országot, hogy vegye be ezt a gyógyszert”. Emellett a Nemzeti Egészségügyi Intézet (NIH) által készített tanulmány megerősítette néhány Dr. Dr. Zelenko megállapítását. Az NIH kutatása kimutatta, hogy a cinkpótlás csökkenti az alsó légúti fertőzés morbiditását a fejlődő világ gyermekkori betegeiben. Az NIH által végzett második tanulmány : „ In vivo antivirális aktivitás és a hidroxiklorokin optimális adagolásának tervezése a súlyos akut légzőszervi szindróma kezelésére, a 2. koronavírus (SARS-CoV-2) ” címmel is kimutatta, hogy a hidroxiklorokin hatékonyabb a gyilkosságban. a vírust in vitro (a kémcsőbe, és nem a testbe). KIVÁLÓ HÍREK: Hidroxi-klorokin kezelés 699 betegnél hatékony https://www.youtu...e=emb_logo
1509 #34 togan
- 2020-03-31 18:56
Az ütemet még érteném , csak néha a "takrus" okoz gondot! Pl. a bioritmust mikortól nem B@szik el? Most akkor zeniten van a Nap délben, vagy már azt is elferdítették végleg? Áldott estét!
165 #35 LM
- 2020-03-31 18:58
Hamu, ha ez is a célja nem első körben.
Jelen helyzetben véleményem szerint, sokkal inkább a nyugati rendszer "megfektetéséről" van szó, ez egy eleme (a korlátlan pénznyomtatás a másik és így tovább - mindezek az elmúlt néhány hétben összehozva)
Az olajpiacon 3 nagy szereplő van. USA a szaudiak és az oroszok.

Ki fekszik meg előbb az alacsony olajártól. Amerika termel a legdrágábban a palaolajnak 40-50 dolláros hordónkénti ár kell, hogy ne legyen veszteséges. Szaudiaknál nincs ilyen gond (államadósság sem nagy még) viszont ott a GDP kb. felét az olajipar adja ha csökken az ár teljesen szétesik az állami költségvetés ééés a magánvagyonokat is elég rosszul érinti (feltételezem a hercegek nem szeretik ha rosszabbul kell élni), végül az oroszok, Putyin azt mondta nekik ez így oké, akár hosszabb távra is be tud rá rendezkedni, ami nem gondolom, hogy igaz DE a többieknél sokkal jobb helyzetben van (itt GDP-nek "csak" a negyedét adja az olajipar és nincs államadósság)

Aztán, hogy a "keleti" hatalmi központ jobb lesz-e mint a "nyugati" afelől vannak kétségeim. Mindenesetre ezt vezénylik most le.
1987 #36 Hazafinak
- 2020-03-31 19:04
Az Európai Biztonsági és Információs Szolgálat: Törökországnak számos és veszélyes lehetősége van Amerikával szemben ...
Egy veszélyes precedenssel az ICRC terepi forrásai megerősítették, hogy nagy számú amerikai csapata szállt le a Taji katonai bázison, és eltemették a nukleáris radioaktív hulladékokat, amelyek negatív hatást gyakorolnának a környezetre, amelyek közül a legfontosabb bizonyos betegségek terjedése, különösen a rák, megsértve Irak szuverenitását, valamint a nemzetközi törvényeket és szokásokat. https://www.veter...rous-path/
245 #37 hamu
- 2020-03-31 19:17
Télen kb. fél 1-kor van zeniten a Nap, Budapesten.
Az ország keleti és nyugati végei között kb. 25 perc napidő eltérés van.
245 #38 hamu
- 2020-03-31 19:29
LM, igazad van, azért is, mert egy szervezet akkor győzi le a másikat, ha megfosztja a hatalmától. A hatalom minimum 5 ágazatból áll. Hiába van vaskupola, azon nem megy át rakéta, viszont egy másik oldalról, az utánpótlás biztosításának az elvágása felől ledönthető a vaskupola is. Ez pedig példánkban a reál gazdaság, ami hatni fog a pénzvilágra. A szervezet 6 szinten támadható: fizikai, lelki, szellemi. Külső és belső támadással. Na most, a reál gazdaság az a fizikai szintet roncsolja. A kőolaj mennyiség szabályozza a reál gazdaság termelési sebességét. Amelyik szervezet dinamikusabban fejlődik, az a győztes. (lásd gombák, baktériumok)

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.47 másodperc
4,709,118 egyedi látogató