Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Szakítás

GondolatokIgazából még "lökés" sem volt. Rég nem kérdtem a Ji Kinget, de most ezt dobta, s mivel eddig sem dobott haszontalanul, így tán ennek is mi haszna lehet, ha nem leszek mihaszna. Na valami ilyet érzek már elég ideje ahhoz, hogy azt tudjam mondani, csak megerõsít, ha már megölni nem akart.Hozzászólások

48 #1 ro-zsola
- 2015-12-12 14:39
sajnálattal veszem észre hogy még várnom kell. Nem várok. Bocsi , az új vezércikk nemsokára érkezik.
Arcukra fagy a mosoly az okosoknak. Orosz - török kóhnfliktus ? Pedig mennyi " okosságot " összeugattak.
Ok . Legyen meg " Isten Akarata ".
Az ISIS ellen ámerika gyakorlatilag tehetetlen. Az ámerikai bomba " nem tud úszni ". Hmm buta egy fedõtörténet.
Izráel vinnyog , mindent bevetnek . Csakhogy , a Golán vissza fog kerülni Szíriához és Filisztína is létrejön. Ha jól intézik a dolgokat Izráel ebbe beledöglik. Filisztína , Palesztína , Kánaán ?
Az SzSÁ érdekes ajánlatott tett : Ha " valakik " igénylik , kirakják a NATO-ból Törökországot. Cserébe ?
31 #2 orokkezdo51
- 2015-12-12 18:31
JELEN-KÉP
Színpadunk szûkül.
Párbeszéd nincs, csak lárma:
tömegmonológ.
MAGYARÁZAT
Noét se nagyon
szerethették, akik nem
ácsoltak bárkát.
HAGYD
Hagyd a világot szélként át- s átfújni
életed laza-szövésû gyolcsán:
mint egy száradni kiakasztott ing, lobogj, lebegj,
hálásan szélszagúsodva, ellenállás nélkül
- - hadd örüljön neked majd, ha ki fölvesz.
https://www.youtu...eIhRdR2jsU

Fodor Ákos (1945-2015) haikui meg ezt üzenik. Ö is szómíves, érzelmiségi, világegyetemi hallgató volt, akit minden megérintett, akinek sose nõtt be a szíve lágya. s_grat
4 #3 Posta Imre
- 2015-12-12 18:46
Rozsola, cserébe a hibridekért jöhet egy zûrhajó és kieb lesznek rugdalva néhány galaxissal arrébb! Persze midõn a hibrid kalózok a hajón eléggé eltávolodtak innen, xarrá lesznek lõve anya- és apahajóstól. Isten akarja! Ne kapkodd el a fõ cikkedet, mi marad jövõre? Addig még verset is kék írjak, meg bejelentést meg egyebet. A világõrület várhat, megkerülni úgy sem tud.

Örökkezdõ, aki tudja miért van itt, nem marad le semmirõl, max mindent elhalaszthat.
48 #4 ro-zsola
- 2015-12-12 21:38
a fõcikket majd te fogod megírni. véget ér az év , " jönnek az évértékelõ beszédek ".
Akarmit is mondjanak 2015 mozgalmas év volt. 2016 ? Bele se merek gondolni.
Remélem lesznek olyanok akiket megérint a " Szentlélek " és képesek lesznek nyugodtan megülni a seggükön. Hagyjuk " mariskát " meg a lózungokat. Aki pattog azaz helyesebben mondva " pezseg " az elõtérbe kerül. Az " elõadás " alapból rossz , a színészek és a stáb 100 % zsidó. Ebbõl tojásdobálás lesz. Ha valakinek " pezsegni " van kedve az számíthat a pofáján csattanó záptojásra. Új mûvésztársaság nincs , nincs aki eljátsza a mûsort.
A színházat nem lehet bezárni mert kell a cirkusz a népnek. Egyes színészek ha megfelelõen játszák a szerepüket extragázsit kapnak : megöregedhetnek. Viszont akiket teljesen megfertõzött a zsidó-fasiszta propaganda azok képtelenek " más szerepet eljátszani ". Õket meg fogja dobálni a " közönség ". A rendezõ viszont nem maradhat életben. Az elmúlt 65-70 év gondjaiért " a rendezõ a hibás ". Hiába változtat nevet ( most éppen " kánaán " akar lenni ) a sorsa már eldölt. Mindenki elégedett lesz a nézõtéren. Ezek után már nem marad más mint összefogdosni a " stáb tagjait ". Ugyanis a színész csak játsza a szerepet. Azt játsza el amit megfizetnek. A kellékeket és a hasznot a stáb intézi. A rendezõ pedig a fõgóré vagy Al-Gore ?
s_furdes
4 #5 Posta Imre
- 2015-12-13 10:31
Rozsola, ha olvastad a JiKinget, pont errõl van benne nagybaszó. De a kedvem igencsak változóan hazafias-tyúk, vagy vízöntõsen fröcsögõ. Halal a halakra! Te én olyan ciki cikket tudnék írni, ha akarnék, csak már nem akarok, mert ugyi nem akarhatom azt, amit szeretnék. Jövõre centenáruim. 10 éve penderítettem ki magam önkéntes számûzetésbe és lettem hivatalosan is elmebeteg szarkakeverõ meg tudja a fax még micsoda, de antiszemét, penofil és homárfób bukott inas. Még melegen tartják az ügyeimet, így nem dõlhetek hátra, bár hasra vágnám szívesen magam és célra tartani egy vasalóval, oszt a torkolattûznek se vége, se hossza ne legyen aztán, amíg bírja a hasam alatt a Fõd. 10 éve lesz a 2006-os lezáratlan izraelita gyurcsótányos-orbános zsidó-cigány állatkodásnak is és vagy készül a csattanó, vagy készül. Nem vagyok hülye, csak úgy teszek, mint aki nem észlel semmit, csak össze-vissza nyekereg, mint a kenetlen zsanér.
Röviden: kerülgetnek, mint Mása a forró kását, akashát.

Én jobb szeretném, ha prezentálnátok, ti mit tanultatok, mint tesztelni magam, hogy mit tudok rittyenteni két egzaltált skizofrén roham közti nyugalmi idõszakomban. Nem vagyok se jó színész, se színész egyáltalán és remélhetõen a várható napjaim számát tekintve már nem török a piedesztálra, de pálcát még szívtelenül, ha belefér. "Motivációs deficitben" leledzem, asszem ezt emberi nyelven így mondják az ihletettség hiányára.
139 #6 jozsef toth
- 2015-12-13 14:37
Imre!
Hogy elment az ido?Ha meg jo a memoriad ,es emlekszel mikor es hogyan jott ossze a mi kapcsolatunk. Talan emlekszel ezt mondtam,ha nem eleg gyors az amit szeretnel es sokaig elhuzodik midenki belefarad!

Az oregek ki oregednek .A kozeposztaj belefarad,a fiatalok mas utat valasztanak.

Hat sajnos ez igy tortent!

. Nem vagyok se jó színész, se színész egyáltalán és remélhetõen a várható napjaim számát tekintve már nem török a piedesztálra

Az a fontos,hogy jo FERJ ,es jo CSALAD APA legyel!
Mert lehet,hogy toluk tobb megbecsulet fogsz kapni mint a sajat nagyrabecsult ( NEMZETDTOL )

[color=#cc0000][color=#99ff00]A Magyarok Istene meg a Szent- korona legyen veled![/color]
[/color]
En meg csak ugy a hatterbol figyelek es koronazom magam ( de csak a mexikoival )
Csak jo hideg legyen!
4 #7 Posta Imre
- 2015-12-13 17:15
Józsi, mert már akkor is igazad volt, pedig még nem is tudtad, hogy miben, miért, de hát az idõ "neked dógozik". Apropó! Boldogabb szülinapot, ha már így bejötté a "csõbe"!
139 #8 jozsef toth
- 2015-12-13 19:39
Imre van egy kerdesem?

Nem csak hozzad idevem ! Masok is valaszolhatnak!
34 eves koromig othon voltam .Es NEM kellettem a NEMZETNEK!
Ezert ugy dontottem ,hogy eljovok.

Te is probaltal tenni a NEMZETER sokkal tobbet mint EN !
Es mit kaptal erte a NEMZETTOL?

10 ev az eleg 2 egyetem elvegzesehez. Talan tanultal valamit TE IS a 10 ev alatttttt?

Minek neked a NEMZET ,ha TE nem kellesz a NEMZETNEK??

En csak ebbe az eletembe szeretnek EMBERHEZ meltoan elni!
Azok akik mar eltek ez elott miert nem irjak meg ,hogy akkor nekik milyn volt az eletuk?

Akik pedig hiszik azt ,hogy ezutan ujra szuletnek azok meg csak varjak a MESSSSSIAST!
Ovek a jovo!!
238 #9 bivaly
- 2015-12-13 19:51
Kedves Jozsef toth !

Nem Te nem kelletél a nemzetnek, hanem Te döntöttél úgy, hogy nem kellesz a "nemzetnek". Ez azért kicsit más. Tudom, hogy az ember lelkét hány bakancs rúgta telibe, olykor-olykor, de van aki túlélte, van aki nem. Te nem! De, hogy megvígasztaljalak, közlöm Veled, hogy nincs "NEMZET" ! Van egy horda, csõcselék, ember halmaz ( megfelelõ rész aláhúzandó , vagy törlendõ !), ami esetenként viseli a jelzõt, annak minden tartalma nélkül ! Nem bántalak, de Te elbújtál ott kint ! Aztán, nem sikerült elbújnod ! mi elõl ? Önmagad elõl ! De ez így van jól ! Mindenkor önmagad légy, vészben, jólétben, dicsõségben, vagy dicstelen halálban, akkor önmagad vagy mindenkor, ez a legnagyobb ami emberi lehet ! Senki nem tévedhetetlen, legfeljebb igyekszik az lenni, vagy annak látszani. Utóbbi elítélendõ ! Mindenkor önmagad légy, õszinte ember a legbecsületesebb, ha bármilyen "hülye", akkor is !
128 #10 bogyo
- 2015-12-13 20:15
Mit tehet egy nemzett fia, ha nem kell a nemzetnek mert csak rabszolgának tartja. Mihelyt lehetõsége van máshol emberi életre, hát odébb áll. Persze harcolhatott volna a rabszolga tartói ellen, de azt a rengeteg energiát inkább másra, az élete jobbra fordítására használta. Ki törhet itt pálcát a másik felett?
238 #11 bivaly
- 2015-12-13 20:27
Bogyo !

Csak a precizitás és értelmezés helyretétele miatt, ki a huzatos f...ranc tört itt pálcát ? Döntött, ahogy döntött, én meg ahogy döntöttem ! Õ ott, én meg itt ! Te is csak írsz, vagy olvasol is néha ? Nézzd már meg mit írtam ! Olvasd el, és értelmezd ! Nincs benne tetemre hívás, nincs benne kétértelmûség, nincs felelõsségre vonás, nincs szemrehányás ! Akkor most mi a fingos fossal telített érzelmi eltakonyulást kérdezed ? Ha nem érteszt magyarul, ne írj ide ! Meg egyébként máshová se, de az meg legyen mások baja . Nem haragszom Rád, csak elmondom, hogy rövid hozzászólásod értelmetlen, és értelmezhetetlen, illetve a szokásos "csacser" duma ! Se eleje, se vége, de beszéljünk, a rabbi meg majd feljegyzi, hogy sokszor hozzá szóltunk?! Meg fog dícsérni ! Csak, hogy értsed, ha meg nem, majd valaki felhomályosít, hogy mi az a "csacser" !

Puszi Édes !
5 #12 kincses
- 2015-12-13 20:30
s_kot Tiszta nosztalgia...
128 #13 bogyo
- 2015-12-13 20:31
csak kibújt a szög a rozsos zsákból. s_vigyori
139 #14 jozsef toth
- 2015-12-13 20:33
bivaly !
Tudod utolag mindenki ra jon a sajat rossz donteseire.Van aki beismeri van aki nem.
A kommonizmust nem EN valasztottam! Abba bele szulettem.
Ezt en valasztottam ,hogy nemakarom a kommonizmust.
A mai sz@r DE-MOCSOKRACIAT senkise valasztotta othon.
Ezt megint ra eroltettek az emberekre!
Jol mondod ,hogy sajnos NINCS :NEMZET: csak sokan remenykednek.
Lehet cserelgetni allampolgarsagot,vallas,hazassagot
De a leg nehezebb MINDENHOL EMBRNEK lenni!!!
Ahogy ma mar NEMSZABAD partokba hinni es gondolkodni ,ugy sajnos nagyon ???? jeles a nemzeti gondolkodas is!

Mert erre sajnos elo pelde Europa osszes allama!
Mivel az osszes vezeto beosztasba levok ,NEM A SAJAT nemzete erdekeit kepviselik!!!

Illetve ( a sajatuket) csak az egy masik nemzet amirol NEMSZABAD beszelni!!!


Mert akkor fajgyulolo leszel! Ugy mar nem KOSER a dolog!
238 #15 bivaly
- 2015-12-13 20:43
jozsef toth !

Mit írtam Neked ? ( Is !!) Mindenkor õszintén ember, és önmag legyél. Ha nem, akkor csak szerepet játszol ! Az nem csak hamis, hanem undorító, ezt már korábban többször megbeszélték akár ezen a fórumon is ! Pontosabban az elõdjén. Azért mert korábban nem voltam "itt", van véleményem, csak mára "hírül" is adom. Nem baj ha nem kértétek, de kiprovokáltátok ! Nem a pártokban van a baj, mert a párt nem más, mint állásfoglalás, ami párt nélkül is van, sõt kell , az árpádi idõkben is volt, csak akkor önérdekbõl ! Hûû, meg haaa ! A pártokban gondolkodás nem nemzetellenes, hanem az úton való "menést" határozza meg !

Csókolom !
238 #16 bivaly
- 2015-12-13 21:04
Bogyo kedves !

Mi a retkes franc bajod van ? Csak tükör vagyok, de mondhatsz másnak is ! Anyázni kérlek ne, az most nagyon fájdalmas lenne ! Tudom, nem is akartál, ne is érts félre, csak megelõztem ! Hidd el, nincs bennem sem harag, sem elõítélet, még vélemény sem, csak a szavaiddal vitatkozom ! Nem a gondolataiddal, csak a szavaiddal ! Önvallomás, közben Stevie Ray Vaughan-t hallgatom, jobb mint Hendrix! Miközben Hendrix-et játszik ! Érted ? Nem baj ha nem, és nem is kötelezõ . Szóval "aranyanyám", nem attól vagyunk okosak, hogy mindenhová írunk véleményt, hanem, hogy tudunk gondolkodni. Az sem baj, ha esetleg rosszul, de gondolkudunk. Esetleg revideáljuk önmagunkat, tudod az önértékelés helyessége mindennek az alapja. Nem kell úgy gondolnod ( másnak sem !!), hogy az én önértékelésem tökéletes, és példa értékû, mert akkor Jézus Krisztus lennék, de törekszem rá. Nem Jézusra, a helyességre ! Nagy szavak, persze, de néha kellenek, hogy a hétköznapok poros laza deszkáit ledöntsék, amit csak lepke fing tart egyben, de ha nem mondjuk ki azt az egy rohadt szót, akkor soha nem dõl le ! Kis tanmese csupán ! De élet közeli, a valóság teljes leképzése ! Tudod ugye ? Az ajtófélfának igazat mondani ! Lebaszni a sárga földig ! Kikáromkodod magad, aztán meg nyelsz kettõt, és kezit csókolom fõnök úr !? Ismerõs ? Nem bántani akartalak ( mást sem !), de ha ez így általános, akkor minek ide írni bármikor, bármit is ?

Megint csak puszi "édeseim" !
2 #17 gerry
- 2015-12-13 22:19
Hello bivaly - Ami a gondolatfoszlányaidat illeti ... elmegy! De hogy Stevie Ray Vaughan a szíved csücske lakosa... ezt már kedvelem benned!

Többet men is írok, mert még véletlenül megint belekontárkodónak nevez valaki... és abból napi egy adag elég, hogy lelki törésem (na jó, akkor repedésem) legyen tõle.

Ma Konstanzban voltam, elmentünk egy étterembe vacsorázni, a pincér (ca. 30 éves srác) - hallva a beszélgetésünket odajött és magyarul bemutatkozott... úgy beszélte a magyart mintha egy budapesti kerület utcasark'an tanulta volna, pedig született német, apja magyar, anyja német(-szláv beütéssel) ö pedig szereti a magyar nyelvet - élöben és olvassa is ... mi több a kaja is fenomenális volt és a ceruzát se nyomták meg az étlapáraknál...

Hó nélkül - ilyenkor - így néz ki Konstanz. Jó volt gondatlanul átsétálni egy délutánt... (egy hibával - miután nekem kellett vezetni, nem igattam fahéjas forralt bort :|
https://www.googl...p;bih=1008

Persze az év többi hónapjában se csúnya kisváros.
236 #18 Vazul
- 2015-12-13 22:33
Jimmy Hendrixrõl jut eszembe, hogy õ volt állítólag az elsõ, aki fordítva játszott le a hangszalagot és ezt bele is tette az egyik másik dalába, mert rájött, hogy a zeneipar képviselõi úgy is tudják manipulálni az emberek agyát, hogy visszafele lejátszott üzeneteket rejtenek el a hangfelvételeken, mivel a tudatalatti képes azt feldolgozni. Õ is része volt a CIA gépezetének, ahogy jellemzõen a hetvenes évek nagy jazz-fusion õrületének zenészei, meg a többi.

Az alábbi kapcsolódó cikkbõl pl. kiderül, hogy az 1980-as években azzal vádolták meg Led Zeppelint, hogy olyan szövegeket énekel a dalaiban, amik visszafelé hallgatva sátáni üzenetek, és ezzel úgymond romlásba viszi a rajongóit. Pink Floyd már tovább ment, mert egyik dalában a wikipédia szerint olyan üzenetet hagyott, amit azoknak küldött, akik tudatosan vadásznak rejtett üzenetekre a zeneszámokban.

http://www.heartw...s-in-rock/
https://en.wikipe...pty_Spaces

Érdekes dógok ezek.
4 #19 Posta Imre
- 2015-12-14 07:08
Zenélünk? Nekem annyira nem játszik Jimmy, egyik sem, de eléggé bot fülem van és tuskó fejem. Ha már zene-bona, akkor így kezdetnek, csak a hangzás-zengés miatt. [movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=1dB9gJ5LMkc[/movie]

[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=f3h4V0c3qEA[/movie]

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.48 másodperc
4,081,825 egyedi látogató