Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Posta Imre Жди меня

Hozzászólások

51 #20 Skorpio58
- 2020-04-04 12:40
Most az egyszer hallgassátok meg ezt a lököttnek tekintett INFO BUBBLE -t. 38:00 környékén mondja, hogy mire megy ki a játék!!
https://www.youtu...fv_mzRhPAY
51 #21 Skorpio58
- 2020-04-04 13:25
Ezt 51 #8 Skorpio58
- 2020-04-01 14:02https://postaimre...;c_start=0

Nem azért raktam ide, hogy ne nézzétek meg! Utána még midig a hülyeségekről vitatkozzatok, én a gyök elektótechnikusi agyammal úgy se tudlak meggyőzni benneteket, meg nincs is szándékomban, akkor legalább egy szaktekintélyt hallgassatok és nézzetek meg. Minden videója alá lehet magyar feliratot tenni, csak akarni kell. Ha nem megy vakkantsál, és leírom. Akit ezek sem győznek meg az elektromágneses hullámok emberi szervezetre gyakorolt igen negatív hatásairól, azok a továbbiakban menthetetlenek, és ezek után itt a PONT....
https://www.youtu...7dlQxHfw6E
https://www.youtu...e=emb_logo

https://twitter.c...elanoma%2F
https://www.pinte...623265684/
https://www.youtu...VDLTVKhaxU
245 #22 hamu
- 2020-04-04 14:03
Skorpió, megnéztem a INFO BUBBLE-t. Nagyon-nagyon érdekes témát boncolgat.

Ha az aranysárkány győz az ólomsárkány fölött, akkor ezt úgy is értelmezhetjük, hogy használják a pszichológiai törvényt. Először tiltsd, aztán tedd kötelezővé, és végül a tömeg követelni/igényelni fogja.

kötelezővé tették a Holokauszt tagadást, utána szorgalmazzák a nemzeti megtisztulást.

kötelező volt beengedni a migráncsot, aztán kötelező mindenkinek otthon maradni

az évek során az emberek közömbösekké váltak egymás iránt, most meg kötelezővé teszik azt, amit csinálnak már. Szociális távolságtartás. Azaz, a technika jóra lenne használva. -ez persze pszichológia, lélektan, vagy minimum lelki ismeretek.

Ugyanis, óriási probléma, hogy a társadalmak, közösségek széthulltak. Hogy lehet bármit is tenni, ha atomjaira estek. Újra kohéziót kell teremteni a zombik között, hogy valami (pozitív)hatást lehessen rájuk gyakorolni. Mert a tömeghatás csak akkor jelentkezik, ha van összetartó, kohézióban álló tömeg. És 2020-ban nincs ilyen. Szóval, tiltsd meg nekik a kapcsolatot, aztán, amikor eléggé hőbörögnek, tedd kötelező azt, és azután igényelni fogják az emberi kapcsolatot. És újra lesz népünk, ami fölé lesz értelme kinevezni királyt, cárt, vagy basát... valamit.
1755 #23 rich932
- 2020-04-04 16:58
Skorpio azt leszámítva, hogy Info bubble srác egy zsidó gyerek sokszor "nácibb" a mondanivalója mint az állítólagos szélsőjobbosoknak akikről általában bebizonyosodik, hogy titkon szintén Dávid fiai... Egyébiránt, ha eltekintünk a vallási fanatizmusától nagyon jó meglátásai vannak a srácnak szerintem.
245 #24 hamu
- 2020-04-04 20:50
Na, amiről beszéltem,hogy "social distances"
Egedi Melinda beszél:https://www.youtu...Fc-P5pdXWk
https://www.youtube.com/watch?v=HFc-P5pdXWk 11:00-tól

a háború a zsidók és emberek között, avagy pontosabban, a pszichopaták, és a Lelkek között zajlik. A Lelkek feladata a pszichopatában a Lélek felébresztése.

Én értem a cirkálókat, meg lopakodó repülőket, de a fő gond mégiscsak a beleérzés hiánya. Az egész társadalmat az utóbbi 30 évben nevelték rá, szinte kicsikarták az emberekből a részvétlenséget, az önérvényesítést, karrierépítést. Leszakadtunk egymásról.

Habzó szájjal beszél a szeretetről, miközben közömbös mások élete, nehézségei, érzései iránt. Nem akar nehézségekbe bonyolódni, az legyen az ő karmája. Átgázolunk egymás érzésein. Divat pszichopatának lenni. Hunyd be a szemed, és képzelj el egy társadalmat, csupa pszichopatából. Nem sikerült? Kinyithatod a szemedet. Nézz körül. Igen, ez van ma. Kisebb-nagyobb mértékben, elpszichopatásodunk, védekezésképpen is. A "zsidó" tehát teret nyert mindannyiunkban. A lelkek elmérgeződtek. Sértett önérzetek, bántalmak, kudarcok mérgezik lelkeinket, melyekre reflexből "social distances"-zal reagálunk. Mert mi, a homo_sapiens2020 reagálunk, és nem kiértékelünk, majd cselekszünk. Na, és mi zajlik most a járvánnyal? Reagáltatják az ostoba homosap2020-at. Köteleznek minket a "social distances"-re. Most hőbörögj, apafej! Eddig is ezt csináltad, koma! És a homosap2020 ezt is lereagálja. Az értelmes háttérerők jól tudják, beszélgetni fölösleges a tuskókkal. Reagáltatni kell a söpredéket, míg újra ember nem lesz.
A 3. típusú találkozások fajtái:
érző-érző =bajtársak (helló Kitty!)
érző-pszicho > frontvonal
pszicho-pszicho = pokoli egyensúly (béke)

Se Krisztus, se próféta, akkor mondanám az igét:
érezz részvétet, gyökér!
165 #25 LM
- 2020-04-05 06:37
Hamu, ez szerintem másról szól nem arról, hogy "neveljünk" embereket, vagy legalábbis még nem most. Amíg a megtermelt javak, szolgáltatások igazságosabb elosztása a hivatalos oktatás, igazságszolgáltatás (nem "jogszolgáltatás" ) alapvető szintjein nincsen pozitív elmozdulás addig nem az embereknek áll a zászló.

Az, hogy miről, nemtudja közülünk szerintem senki pontosan, de vannak azért már "jelek"

Az államosítás számomra már megállapítást nyert. USA --> közvetlen tőzsdei részvényvásárlást szorgalmaznak, Mo.-->láttuk a terveket a válságkezelő alap tulajdonszerzésésére és most itt jönnek a németek is "Beszállhat a német állam a Lufthansába"
https://kitekinto...f=hirstart

A lényeg szerintem az USA-ban fog lejátszódni, kivezetik a dollárt? HA igen akkor viszont valami új modell lesz mert a jelenlegi "szerkezettel" egyszerűen nincsen olyan ország amely képes egy dollárt kiváltó tartalékvalutát adni a bolygónak. (gazdasági méret, hatalmas külker deficit) szóval ha változik akkor nem egy nemzetállam valutája lesz az új világpénz. A változások nagyságrendjében a következő az USA után pedig az EU-ban lehet ami jó eséllyel a jelenlegi formájában nem fog tovább üzemelni.
245 #26 hamu
- 2020-04-05 08:12
LM, igen. Vannak logikailag nem illő részek.
Az államosítás már érthető. Ehhez le kell állítani a gazdaságot, csődbe kell vinni a vállalatot, majd állami segítséget nyújtani. Az államosítást más koholt váddal is megtehették volna.
Valamiért jelentősége van annak, hogy ez világméretű járvány/leállás legyen.
Miért kell mindenkinek hazamennie a saját országába?

Miért globálisan folyik az államosítás? (a globális kizárja a nemzetet)

Miért van jelentősége a polgárok otthon tartásának, amikor régen lefigyelnek bárkit a titkos szolgálatok? Telefonokról lekövetik a nyüzsgő populációt is, ahhoz nem kell otthon lenni az embereknek.

Miért erőltetik a maszkot, ha épp a megfigyelés volna a lényeg?
165 #27 LM
- 2020-04-05 08:42
Hamu, jó kérdések.

9/11-nél mi volt a "hozadék" (sok egyéb mellett)
- félelemgenerálás a terrorizmus szó új szintre emelése
- be is indult a háborús gépezet a "terrorizmus elleni harc" égisze alatt
- a szabadságjogok komoly csorbítása (ami azóta is "úgymaradt" ) u.n. Patriot act https://hu.wikipe...atriot_Act

Most ami már van
- államosítás
- szabadságjogok durva korlátozása (hasonlóan mint 9/11)
- félelemkeltés (hasonlóan mint 9/11)
- gazdasági válság időzítése (előbb utóbb lett volna de ezzel mélyítették és időzítették)
- "mindenki menjen haza" terv életbe léptetése

Ami pedig lesz, vagy mire jó az egész pedig egy nagy kérdőjel még:

Talán csak egy stressz teszt, ha én működtetném a rendszert néha rátolnék egyet, hogy lássam pl., hogy
- az egyes állami berendezkedésekben mennyire "fogadnak szót" az emberek (Kína /kommunista-kapitalista ötvözet/, a fejlett nyugati országok (kaptitalizmus), exkommunista országok (kapitalista de szocialista örökséggel)
- mit szól a "jónép" ahhoz ha már hivatalosan is tudunk róluk mindent, persze szigorúan az ő érdekükben https://magyarmez...almat-vagy
- mennyire népszerűek még az összeesküvés elméletek, tudnak még gondolkodni az emberek? "Lelki szükséglet, hogy legyen egy globális terv a világ romba döntéséről" https://24.hu/koz...eko-peter/

Érdekességképpen 2 történelminek nevezhető esemény is van, volt a közelmúltban (és akkor puff beüt egy ilyen vírus mizéria)
1. Talán 2 éve ismerte el hivatalosan az amerikai védelmi minisztérium, hogy a nyilvánosságra hozott ufo videók igaziak. (Tictac, Gimbal, Gofast becenveű objektumok) - más kérdés, hogy bár sokak szerint történelmi jelentőségű volt a bejelentés nem nagyon érdekelte az embereket
2. A világgazdaságban a jelenlegi pénzrendszer (kötelező tartalékrátán alapuló jegybanki rendszer) a végét járja
245 #28 hamu
- 2020-04-05 13:01
Hazafinaknak: egy iráni tudós azt állítja, hogy Iránban gyógyszert állítottak elő őssejtek felhasználásával. Az iráni őssejt-tudós, Dr. Masoud Soleimani, akit nemrég engedtek szabadon több mint egy éves börtön büntetés után az Egyesült Államokban, azt mondta, hogy sok orvos kifejezte elégedettségét a gyógyszernek a koronavírusos betegek kezelésére gyakorolt ​​hatás miatt." Ha hatásos akkor sem juthat hozzá egy USA barát sem mert akkor szankciókkal nézhet szembe majd.

Ez egy újabb érdekes dimenziója lehet a koronavírusnak. A demográfia, a 150 évesek kora lesz a XXI. század?
1987 #29 Hazafinak
- 2020-04-05 15:19
LM. Hamu. Bennem az a kép állt eddig össze, hogy kiegyezés volt egy olyan vírus elszabadítása ami az átlagos halálozást nem növeli és csak egy kritikus szervezeti állapotban hat, hogy a mostani állapotot megteremtsék. Az állapotot majd minden ország egységesen receptúra szerűen megteremtette a lakosság részére. Minden országban szárnyal a milliárdos kiadás, milliárdos szinten esik ki a bevétel, számolatlanul van pénz, csak egy nincs polgári élet és polgári akarat érvényesítés. Viszont be lehet indítani a teljes elszigetelést, ellenőrzést, diktatúrát. Ezalatt bármit megtehetnek egy gazdasági átállítás részeként. persze azt is lépésenként, hogy ne legyen feltűnő. Jön a Marsal terv ismét, de álcának. Mindig van valami amire hivatkoznak és jó takarásnak. Japánban most 2700dollár értékű jent adnak minden egyes embernek a kiesés miatt. Holott lefelé tart japán is. Az se véletlen, hogy pont mostanra időzített Szaúd-Arábia is USA ellen a palaolaj ügyében. Hogy hogy nincs sehol villongás? Hogy-hogy nem csaptak még le egymásra nagy ellenségek?
137 #30 balu
- 2020-04-05 15:40
LM,

maximálisan egyetértek. meggyőződésem - ls ennek hangot is szoktam adni - hogy a 2012-es nagy világvége-hiszti egy központilag generált butaság-teszt volt és megnyugodhattak a megrendezői: totál idióta az emberiség. Alapvető és egy minimális intelligenciával abszolút indokolt kérdéseket nem tett fel. Volt ugye az Elenin-es paráztatás, aztán a maja naptár, annunakik és Nibiru meg persze kedvencem, a "kettős Nap". Baszki a sok idióta vadbarom keresztbe-kasul posztolta a kettős napos fotókat, de eszébe nem jutott volna, hogy azért egy ekkora objektum vagy ott van vagy nincs - ha meg ott van, akkor nálunk miért nem látni? Beugrik az "első Nap" mögé? És erről "komoly" dokumentumfilmeket nyomtak a Discoveryn meg a National Geographic channelen is. A teszt tehát bebizonyította, hogy
1, kellő médiaháttérrel BÁRMI beadható az "embereknek" (szerintem jogos az idézőjel)
2, amikor meg nem dőlt össze a világ és egy csapásra nem ezzel van tele a net akkor ugyanolyan gyorsan EL IS FELEJTIK

Ami az UFO témát illeti, szerintem az is egy kurva nagy terelés. A "Nagy Titok" nem az, hogy a zöldek klónoztak ki minket, mert nekik olyan baromira fejlett a technológiájuk - mert igen, a mai népesség a magasabb rendűséget nem is tudja máshogy elképzelni, mint, hogy "fejlettebb a technológiájuk". Amikor Knósszoszban voltam, a többi turista ott hüledezett mellettem, hogy baek, milyen fejlettek voltak, hiszen ÖBLÍTŐS A VÉCÉ!!! A csodálatos delfines falfestmények mellett meg elmentek. Én nem keverném ide az ufózást. Ahogy te is írod, a háború METAFIZIKAI és ha te ebbe a képletbe a Teremtő helyett a zöldeket teszed, akkor ők nyertek.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.33 másodperc
4,606,570 egyedi látogató