Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Bocsánatot kért az antiszemitizmusért a brit Munkáspárt új vezetője

BelföldHonnan lehet tudni, hogy a zsidóknak vége? Onnan, hogy mindenki bocsánatot kér tőlük. No nem azért, ami volt, hanem azért, ami lesz! Diplomácia. Sir Keir Starmer kinevezése megígérte, hogy gyökerestől kitépi pártjából a zsidóellenességet.
Keir Starmer mérsékelt baloldali politikust választották meg a Munkáspárt vezetőjének. Starmer kapta a szavazatok 56%-át, míg a Corbynhoz hű Rebecca Long-Bailey-re a párttagok mindössze 27%-a voksolt.

Győzelmi beszédben bocsánatot kért a zsidó közösségtől.


„Őszintén kell elindulnunk a jövő felé. A Munkáspárt nevében bocsánatot kérek. Saját szememmel láttam micsoda fájdalmat okoz az antiszemitizmus a zsidó közösségeknek. Ezt a mérget a gyökerénél fogom kitépni és akkor leszek sikeres, ha a zsidó tagjaink, akik úgy érezték már nem tudnak minket támogatni majd most visszatérnek”

— mondta Starmer a Neokohn.hu cikke szerint.

atv.hu
Link

Hozzászólások

69 #1 Szalonna
- 2020-04-05 12:07
s_vigyoris_vigyori
Ezt a sok kamut már ők sem hiszek, fű alatt azon röhögnek ki tud nagyobb faszságot összesófározni.
267 #2 Perle
- 2020-04-05 13:02
A Legjóbik hasonMása ez a párt Innen vették a példát,

Idézet a wikiből: Starmer married Victoria Alexander, a Jewish solicitor, in 2007. They have a son and a daughter, who are being brought up in the Jewish faith.
4 #3 Posta Imre
- 2020-04-05 14:02
Hamász: 6 millió izraeli fullad majd meg, ha egy gázai is meghal a vírusban

Jahja Szinvar, a terrorszervezet gázai vezetője egy hétvégi interjújában durva, holokausztra hajazó fenyegetéseket tett arra az esetre, ha a zsidó állam nem biztosít számukra elegendő lélegeztetőgépet.
Hamász: 6 millió izraeli fullad majd meg, ha egy gázai is meghal a vírusban

A Neokohn a The Jerusalem Post alapján azt írja: a terrorszervezet életét is felbolygatta a járvány, hiszen évek óta először nem tudták megtartani a gázai határ menti lázongásaikat. Gázát eddig részben elkerülte a vírus, azonban az Egyiptomból hazatérő vendégmunkások magukkal hozták a betegséget. Most a Hamasz azt állítja, hogy Izraelt terheli a felelősség, ha a Gázai övezet nem tud megfelelően védekezni a fertőzés ellen.

A gázai terrorszervezet vezére kijelentette, hogy a járvány az égi válasz arra, hogy Donald Trump áthelyezte az amerikai nagykövetséget Tel-Avivból, Jeruzsálembe.

„Egyértelművé szeretném tenni, hogy ha oda jutnánk, hogy kénytelenek leszünk végignézni, ahogy a lakosaink kilehelik a lelküket, mert nincs elég lélegeztetőgép, akkor azt üzenem Bennettnek, hat millió izraeli telepes fog megfulladni”

— fenyegetőzött Szinvar.

A Hamasz-vezető nem átallott a Bibliából idézni az izraeli védelmi miniszternek. Kijelentette, Izraellel az fog történni, ami az Ezékiel 17-ben meg van írva, amely Szinvar egyéni értelmezése szerint negatív jövőt vetít elő a „a mocskos cionista projekt” számára.

A terrorszervezet főnöke szerint Naftali Bennett úgy viselkedik a palesztinokkal, mint Shylock, William Shakespeare: A velencei kalmár című darabjában.

Szinvar azt is kijelentette, hogy a járvány büntetés azért, hogy az amerikai nagykövetséget áthelyezték Jeruzsálembe.

atv.hu
http://www.atv.hu...a-virusban
88 #4 Asumhari
- 2020-04-05 15:00
Schylock végül is rosszul járt. Minden vagyonát elkobozták.

A törvényre hivatkozott, a jussát követelte, de egy "okos jogász" egy olyan törvénnyel írta felül követelését, aminek szintúgy teljesülnie kell egyidejűleg.

Sajnos a mi okos jogászaink csak Schylock törvényét hangoztatják.
Shakespeare jó példával szolgált, figyelemre méltóan a mai világban is.

Sajnos a gyakorlatban a mi jogi okoskodásunk a semmibe vész, hiszen a bírák is Schylock hívei.
1693 #5 pipogya
- 2020-04-12 07:52
Ezért kért bocsánatot,mert csere történik .
https://neokohn.h...part-elen/

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.54 másodperc
3,410,419 egyedi látogató