Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Plutónium, Jó Péter és cion bölcsödéseinek jegyzőkönyvei

Hozzászólások

99 #20 MORMOTA1968
- 2020-04-07 04:55
Kedves Hamu! Sajnos ez így van, ahogy írod! Bár, ahogy mondják, csak 300 bankár család uralja le az egész bolygót, de a kiszolgáló szervezeteik, csicskáik sok millióan vannak! És azokkal mit tudnánk kezdeni? Semmit! Sakk-matt! Ennyi marhát legyalulni, akik érdekből, vagy félelemből, esetleg fanatizmusból szolgálják ki a "sátán" hatalmát, lehetetlen feladat! Persze próbálkozni lehetne!

Amit meg itt lejjebb írsz, hihetetlen, hogy mennyire egyformán gondolkozunk! Én is pont ezen dühöngök, tök feleslegesen, mert tenni ellene semmit sem tudok!

Sötét agyakat fehére meszelni? Ha holnaptól kipás, hajtincses, torzomborz kalapos haszid zsidók mondanák meg a tutit az összes tévé csatornán, ezek a zombik attól sem ébrednének föl! Ma már teljesen nyíltan az új időjárás bemondó nőktől kezdve a riporterekig, műsorvezetőkig full zsidó pofákat látni, még a nevük is az, szinte mindnek!

Most már nyugodtan furikázhatnának az "ÚJ IZRAELI HAZÁJUKBAN" Dávid csillagos zászlók alatt, akár harckocsikkal is, fel sem tűnne ennek a sok baromnak!

Az ajánlott videóban a francia hölgy is nyírható birkának nevezi az emberiség azon részét, akik még mindig nem hajlandók tudatukra ébredni és továbbra is kiszolgálják az őket elnyomó és kifosztó, kirabló rendszert! Egyébként mi is egyenlőre még kiszolgáljuk őket, cserébe a viszonylagos biztonságért, állam bácsi által garantált bérért, nyögdíjért, közmű és egyéb szolgáltatásokért! Nehéz meglépni azt az utat, amit a hölgy és a hozzá hasonlók már megléptek, mert az emberek ragaszkodnak a rabszolgatartóikhoz, jó pásztoraikhoz, a papokhoz, pápához, de még a ragadozó farkasokhoz is!

Az emberiség, úgy ahogy van, újra és újra leszerepel és nagyon-nagy része életképtelen az állam bácsi segítsége nélkül! Ideszámítva sajnos magamat is! Késő lenne már változtatni 52 évesen? A kényelem az, ami "TUNYÁVÁ" védekező képtelenné teszi a zombi társadalmakat, embereket állam bácsival és azok gazdáival, a nagyobb és erősebb parazitákkal szemben!

A pénz, a számok mindent és szinte mindenkit leuralnak!
Milliószor jobb dolga van azoknak, akik még ma is törzsi közösségekben élhetnek, ki tudja még meddig!? Lehet, hogy ott közös minden és ha nincs elég élelem, akkor mindenki éhezik, de még mindig jobb, mint a mi civilizációnk aranykalitkában élve! Vagy inkább szarany kalitka az-az arany? Hát, inkább!

Mondom! Érdemes megnézni miket mond a hölgy! Félelmetes, hogy milyen játszi könnyedséggel terelik a birka nyájat arra amerre csak szeretnék és mindezt bolygó szinten! Még komolyabb, látványosabb vírust sem kellett bevetniük hozzá! Mondjuk himlőt vagy bubo pestist, amitől tényleg ezerszámra hevernének a hullák az utcákon és házakban! Ez az "emberi-birkaság" menthetetlenül menthetetlen! Ahogy most a dolgok kinéznek, mi "FELÉBREDTEK" hamarabb leszünk begyűjtve és megsemmisítve, mint hogy az elit bármely tagjának is csak a haja szála is görbülne!

A "SZABADKŐMŰVESSÉG ÉS JEZSUITÁK" az egész bolygón jelen vannak mindenhol, mert ez nem rassz vagy vallás kérdése! Ott ba@ta el az egészet az emberiség, hogy nem verte agyon helyben az első ügyeskedőt, aki vagyonban és ezáltal hatalomban is a feje fölé nőtt! Mint ahogy azt az "Aranyműves meséjében" elmondják "A pénz mint adósság" első videójában! És ezt teszik már velünk sok ezer éve! Mi pedig a kényelmesebb életért lemondunk minden emberi jogunkról, a kormányok, állam bácsi javára! Nincs döntési jogunk a saját és szeretteink, utódaink élete felett! s_ratata
245 #21 hamu
- 2020-04-07 07:37
Mormi, szerintem megoldás van a helyzetre, de csak akkor, ha valaki alaposan érzékeli és megérti azt. A probléma nagyon összetett, mert mi itt elemezzük a katonai, gazdasági, és lelki, meg szellemi oldalát is, és ezek annyira szerteágazó területek, hogy ezen a honlapon senki sincs, aki mindhez valamit konyítana. Az egyetlen egy PI-t leszámítva, a többségünk csak egy-egy területhez konyít, vagy szakért. Ezért nem áll össze senkiben a megoldóképlet. Így két út lehetséges. Vagy születik valaki, aki nagyon ért az összes területhez (is), vagy pedig szakértői összefogás. Igen ám, de az összefogásnak lelki és szellemi akadályai vannak. Érzed, hogy miért nehéz a megoldás? Az, hogy nehéz, persze nem egyenlő azzal, hogy nincs. Van.
165 #22 LM
- 2020-04-07 17:43
Indul a buli

Sokmindenről írnak benne de ilyet még nem láttam. Tudjátok kötelező tartalékrátán alapuló, jegybanki pénzrendszerünk van, beépített vissza nem fizethető kamattal stb.

SZINTET LÉPTEK
" a jegybank nullára csökkentette a bankok kötelező tartalékrátáját" ez lefordítva azt jelenti, hogy a kereskedelmi bankok korlátlan mennyiségű bankszámlapénzt teremthetnek.

Helló újvilág!

https://koronavir...-vedelmere
2026 #23 Pentrado
- 2020-04-07 23:31
LM
Kérlek ne ülj fel az 5G -röl szóló beszámolóknak ha a portfolió az összeesküvési elméletként is teszi közzé . Először is nincs összeesküvési elmélet ! vagy összeesküvés vagy elmélet . Másodszor az 5G –vel kapcsolatban javaslom mindenkinek a szakmai ismereteket elmélyítését!
1959 #24 apaideges
- 2020-04-07 23:54
Pentrado, kíváncsivá tettél. Tudnál egy gyors összefoglalót és, vagy útmutatást merre van az 5G igazság? Leköteleznél ha komolyan vennéd a kíváncsiságomból jövö kérést. Előre is köszönöm. Tisztelettel
30 #25 osmagyar
- 2020-04-08 06:26
LM!

Köszönöm az információt. Valahogy erről nem esik szó a hivatalos hírcsatornákon. A cikkben is éppen csak megemlítik mintegy mellékesen. Aki meg csak átsiklik felette, vagy nem ért hozzá, fel se fogja, hogy ez mit jelent. A mostani pénzrendszernek is az a baja, hogy elárasztották fedezetlen pénzzel. Szóval ez a kormány intézkedése, még több fedezetlen pénz gyártása, a válság mélyítése.
165 #26 LM
- 2020-04-08 07:28
Pentrado,
Nem értek az elektromágneses sugárzáshoz és ez már valószínűleg így is marad. A hírt csak mint érdekesség tettem ide, hiszen sok szó esik az 5G-ről és azért nem mindennapi dolog, hogy a nyugati "civilizált" világban a jópolgár akinek alaphangon elég a sör meg a fish&chips kimegy ledönteni egy telekommunikációs tornyot.
2026 #27 Pentrado
- 2020-04-08 12:32
Fiuk ami rendelkezésemre áll !
a 5G hatásai

Ha már valaki influenzába megbetegedet, az 5G fokozza a tüneteket és súlyosbítja a betegséget. Néhány tünet a fejfájás, migrén, a fülben csengés, zsibbadás az arcban és a test más részein, szemszárazság és látási problémák, rossz koncentráció, hiperaktivitás, alvászavar, bőrpír vagy a száj és a torok szárazsága. A krónikus fáradtság egyike a tüneteknek.

Az 5G a nagyfrekvenciás tartományban sugárzik 24 - 90 gigaherc között, és rendkívül és nagyon káros minden élő szervezetre!

Ehez kapcsolodik a Weiner felfedezése !
Weiner az FDA alkalmazottja és tanácsadója, DNS-technológiai szakértőnek tekinthető, és kifejlesztett egy új DNS-transzfer módszert, az elektroporációt - egy olyan mikrobiológiai technológiát, amely ideiglenes pórusokat hoz létre egy elektromos impulzus révén a sejtmembránokban, amelyen keresztül a sejtbe vagy a DNS be vegyi anyagok és gyógyszerek juttathatók be.

Sajnálatos módon nem találni egy konkrét technikai leírást a 5G technológiáról ! Amit tudunk, ezek következtetések azokról az esetekről ahol az 5G –t ha röviden is de beüzemelték ! Pld. a Dánoknál, Angliába, Kínában hullottak a madarak az égből ! Vagy a tengerpartokon landolt vízi állatok , bálnák , delfinek és stb. ...
88 #28 Asumhari
- 2020-04-08 18:35
Szerintem is teljes a csőd pénzügyileg az egész világon. Megbukott a zsidó módszer. Félő, hogy ugyanazok a szereplők akarnak valami mást, bevéve a hatalomba az új hatalomba törekvőket. Ha ebből kisül valami, az akkor is csak pandúr váltás lesz.
Én is olvastam az MNB -ről, hogy megszünteti a tartalékrátát.
Ez azt jelenti, hogy semmi tartalék tartási kötelezettség nem lesz. Innentől kezdve a pénznek csak a tőlünk kötelezően elvárt bizalmon kívül semmi más fedezete nincs. Leginkább ezért és nem a vírus miatt akarnak készpénz mentes pénzügyi rendszert. Chippeken tárolva pénzügyi és egyéb adatainkat. A vállalt kártalanítás bankcsődöknél nem tudom mennyi, nekem sohasem volt a bankban annyi, hogy ez érdekeljen.
Jó 10 éve is van annak, hogy Dr. Drábik János kezdett arról beszélni, hogy egyáltalán mit jelent a banki tartalék ráta rendszer.
Csak a tartalék rátának megfelelő nagyságrendben volt valóságos fedezete a betéteknek. A többi csak számlapénz volt (van). A kilábalás igazi megoldása Drábik szerint - hivatkozva a német példára (1933)- az ha a tartalékráta 100 %-ra van emelve. Ez viszont így visszafele csinálva és nem eredendően így alkalmazva, a gazdaságra nézve, mikor már ilyen szintre felfejlődött, szinte egyenlő a visszafordíthatatlan összeomlással.
A MNB és a tagállamok nemzeti bankjai az Európai Központi Banknak tartoztak elszámolással, nem a saját országuknak. Ez volt nálunk az MNB liberálisok által kikövetelt "függetlensége".
A Nemzeti Bankok meghatározott összeget tarthattak csak kp.- ben, a többit küldték az EKB-ba. Szerintem a pénz "higítást" is az EKB koordinálja.
Egy új, fedezet alapú( árú, ingatlan, arany....stB) pénzügyi rendszer kialakítása hosszabb időt vesz igénybe. Addig is , hogy ne unatkozzunk, ránk küldték a" vírust".
99 #29 MORMOTA1968
- 2020-04-08 19:55
Kedves Asumhari! A második világháború után, mikor minden le volt rombolva, nem volt érték teremtés, termelés, állat állomány, gyárak, üzemek, hidak, stb...nem véletlenül kezdett mélyrepülésbe a pengő! Amivel sajnos még mindig csak nagyon kevesen vannak tisztában a pénzzel kapcsolatban, az-az, hogy a pénznek csak akkor lesz átmeneti, jelképes értéke, ha forgalomba kerül, vagyis elkezdik egymás között cserélgetni az emberek! Árufélék, termékek, hasznos szolgáltatások a pénz mögötti fedezett, no meg a felépített infrastruktúra, épületek, utak, gyárak, vasúti vonalak, stb...

Szóval, nem kell se arany, se ezüst mögé, egyébként meg az egész pénzügyi rendszer, kereskedelem, csak játék a számokkal és uralom az emberiség felett! De ezt már sok milliószor ki is beszéltük!

Pénzt bárki előállíthat, ha eltudja azt fogadtatni másokkal is! Más kérdés, hogy nem lesz hosszú életű! A világot leuraló zsidó maffia nem szereti, ha kisajátítja más is a játékszerűket, leghatásosabb fegyverüket!

De ha ragaszkodunk mondjuk a száz százalékos aranyfedezethez, akkor bárki vehet aranyat és bocsájthat ki pénzt, pont annyit amit még fedez az arany ára! A bibi ott van, hogy annak az árát is folyton változtassák a kipások! Persze le lehetne szarni a tőzsdei árakat és egy kerek, fix összegre belőni az árát, de ha ez a zsidók fülébe jutna, az likvidálást vonna maga után! Hitlerrel is az volt csak a bajuk, hogy saját pénzt nyomtatott munkafedezettel, saját pénzrendszert működtetett, kihagyva a buliból a zsidó bankárokat! Ha megakarsz őrjíteni egy zsidót, vedd el a pénzét! Enélkül a játékszer, fegyver nélkül minden hatalmuk odalenne! No meg a Biblia nélkül, amit százmilliók kajáltak be, hogy ők a "kiválasztott nép!"

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.82 másodperc
4,615,324 egyedi látogató