Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Fel-elem:mai pát perc munka után

Hozzászólások

4 #20 Posta Imre
- 2020-04-10 20:30
Mormota, elhiszed, mennyire nem érdekel már ki mit gondol és esetleg mond? Persze azért kicsit igen, de nincs jelentősége már ezt itt sokan érzitek. Ti is be vagytok kicsit "izgulva", ahogy érzékelem. mindenki a "végét" járja, vagy legalábbis sokan úgy gondolják, de ez még messze nem a vég.
99 #21 MORMOTA1968
- 2020-04-10 20:38
Bele gondoltatok már abba valaha is, hogy teljes kiszolgáltatottságban éljük le az egész életünket úgy, hogy mindig mások kezébe adjuk az életünk "szó szerint" és a sorsunk irányítását! Ha buszra, villamosra, vonatra, repülőre, hajóra szállsz, a vezetőtől, pilótától függ az életed! Ha saját magad vezetsz, akkor is másoktól függ az életed, hiába nem okozol balesetet, ha más meg bármikor beléd rohanhat! Ha beteg leszel, az orvostól, gyógyszerésztől lesz függővé az életed! Ha a lelkeddel van baj, akkor csak két helyre mehetsz! Pszichiátriára vagy pszichológushoz, vagy a templomba a paphoz! Egész életedben függsz a bankároktól, vagyis a pénztől, a többség az igazi értékek előállítóitól, mert csak boltokban, üzletekben, bevásárló központokban juthat ezekhez hozzá! De a legjobban a politikusok döntéseitől, a törvényhozóktól, erőszak szervezetektől és bíróságoktól, egyéb állami szervektől függünk!

Ebből lesz elege azoknak, akik úgy döntenek, hogy kiköltöznek Alaszka, Kanada vagy akármelyik ország legelhagyatottabb területeire, csak hogy minél távolabb kerülhessenek ettől a civilizációs őrülettől! Akkor is, ha onnantól fogva már szinte teljesen magukra vannak utalva és baj esetén esetleg nem is számíthatnak segítségre! Bár az így kialakult közösségek sokkal jobban működnek, mint az úgymond "civilizált" világban! Nem egy dokumentum sorozat mutatott már be ilyen embereket, összetartó kis közösségeket! Csak hogy a többség önként marad a civilizációs csapdában, rabszolgaságban, mert így kényelmes a számára! Ha állam bácsi gondoskodik róla!

Míg mi elvagyunk foglalva azzal, hogy valahogy életben maradjunk ebben a nagyon beteg világban, addig azok, akik a "SEMMIBŐL" teremtik meg a létszükségleteikhez szükséges anyagi javakat, mindössze papír vagy legújabban már csak digitális jelek segítségével, szorgalmasan "TANULMÁNYOZNAK" minket, mint valami rovarokat, szorgos kis hangyákat! Kiismernek minket, gyengeségeinket, hibáinkat és ezeket kihasználva uralkodnak fölöttünk, erőszak szervezeteik segítségével! Hisz ezek nélkül ki is tartaná be az általuk hozott törvényeket? Agyon lennének csapva, mint a legyek, míg kettőt pisloghatnának, ha nem az lenne az első, hogy felállítsák a védernyőt maguk köré "BEÁLDOZHATÓ" testőrökből, katonákból, rendőrökből és titkos szolgákból! Ezek pedig számokért, egy kis hatalomért mások felett, kiváltságokért "BÁRMIRE" hajlandóak, bármilyen parancsot végrehajtanak!

De mindennél fontosabb, erősebb fegyvertény a mindenkori hatalom kezében az, hogy "Ő VAGY ŐK" nevelhessék fel a következő rabszolga generációkat!

MINDEN GYERMEK ÁLLAMI TULAJDON, HA TETSZIK, HA NEM! Persze erre már csak akkor jön rá a többség, ha már elvették tőle!

Bár már el se kell venni, hisz "KÖTELEZŐ OKTATÁS VAN!" És ami a "tankönyvekben" le van írva, az olyan "SZENTÍRÁS" mint a Biblia! És ha a gyerek azt szeretné, hogy okosnak tartsák őt, akkor egy jó kis majomhoz hasonlóan visszamondja a bemagolt leckét, feladatokat!

A mostani vírus őrület a bizonyíték rá, hogy a "többség" valóban a majomtól származik! Mert mi is a leginkább jellemző egy majomra? Az utánzás! Nehogy mán kilógjak a sorból, még hülyének néznek a végén! s_franc s_hihi
2026 #22 Pentrado
- 2020-04-10 20:48
Igen Imre! Vártam a rekciókat videód végén történt új mutogatásodra ! Ezt valahogy igen csak elb@sztad nem tudom, hogy még talán ezt az olvasó közönségeddel kisimíthatod ( itt nem akarom senki ismereti szintjét leértékelni vagy lekicsinyíteni! ) de mi lesz a válaszod a nemzetieknek ?

Egy nemzeti kormány nem mutogathat a vezetése alatt a hazafiaknak !

Tudom, hogy küzdesz önmagaddal, ezt tesszük mindannyian a helyzetünk a jelenlegi események alakulásában még nem látható de reményeinket egy jobb világ érdekében nem adhatjuk fel mert a remény hal meg utoljára! A nagyvilágban igen sok jel van arra, hogy a Depp State –nak lassan a vége, de mint egy megsebzett vad vágtába kezdett.

Ha valaki vadászott valószínűleg ismer , hogy mi történik a ha egy vad disznót egy lövéssel nem tudod leteríteni ! Sajnos a Deep State val ez történt! Most vigyázni kell magunkra, hogy ne a vágtázó vad utjába kerüljünk! Igaz kértem e-mailba hogy légy szíves valószínűleg az utolsó írásomat a Coronavírussal és ennek összefüggésében feltenni de látom, hogy a helyzet nem rózsás így felteszem mit hozzászólást !
2026 #23 Pentrado
- 2020-04-10 20:51
Barátok , ismerősök, kedves olvasóim, ha nem ébredünk és még mindig mindent elhiszünk és elfogadunk ebben a reklám demokráciában egy szépnapon felébredünk egy kemény diktaturában !!!


Vagy valóban annyira lebutultunk ? Ahogy látjuk, azt csinálnak velünk amit akarnak és természetesen a nagytöbbség a butaságából következve nagyban örvend neki! A mindenkori hatalmon lévők meg a háttérben hülyére röhögik magukat és egymás közt mondogatva :
igaz, hogy megmondtam, sikerült őket oly annyira lebutítani és most azt teszünk amit akarunk ezek meg szó nélkül minden ellenállás nélkül végrehajtják utasításainkat és ha kell a szembeszállókat (oknyomozókat) ők maguk terítik le.

Üdvözlök mindenkit az Orwell –i új világban !!!

De azért még nem tartunk itt, élek és ezt abból következtetem le, hogy még gondolkodom és képes vagyok kérdéseket feltenni !

É ez így hangzik :

COVID-19 -ra valóban nincs orvoslás? - Vagy csak megvezetnek minket vagy valamit titkolnak?

Az összefoglalómban a szakmai ismereteket a Rainer Taufertshöfer orvosi újságíró oldalán találtam. A biológiai ismeretek arra hagynak következtetni, hogy nem egészen valós az a helyzet amit a kormányok és az őket nagyban támogató mainstream médiák oly hangosan igyekeznek velünk elfogattatni !

(https://www.rainer-taufertshoefer-medizinjournalist.de/cds-chlordioxid-heilmittel)

Társadalmunkban az iskolai végzettségünk, a média, a politikai keretek és az időhiány miatt (több munkahelynek kell lennie a túléléshez) arra lettünk programozva, hogy szuverenitásunkat és gondolkodásmódunkat mások kezébe adjuk, és a „szociális koridort” szolgáljuk.

A társadalom évtizedek óta ámokfutó. Egy valamely ok miatt, pusztítja a természetet és ezzel egészségünket. Azt tanították nekünk, hogy a növekedés elengedhetetlen. A gazdaság nem működne NÖVEKEDÉS nélkül. Ez érinti életünk minden területét.

Sok kipróbált és bevált gyógyszer létezik, de ezeket a gyógyszergyárak nem hozzák forgalomba, mert nem hozz profitot.

Ha figyelembe vesszük, hogy a katonaság a harcműveletek során a legnagyobb veszélyekkel szembesülhet, akkor minden bizonnyal kutatást végeztek, hogy hogyan tudja magát megvédeni egy biológiai fegyver támadás esetében.

Hogyan fertőtlenítik a katonákat?

Klór-dioxiddal!

"A mai napig nincs egyetlen olyan baktérium vagy vírus és Co. amelyet ClO2 [megjegyzés: a klór-dioxid] teszteltek és rezisztensnek bizonyult volna.“ (Natick Soldier Research, Development and Engineering Center, 2014). (Natick Soldier Kutatási, Fejlesztési és Műszaki Központ, 2014).
(tessék rá keresni és önmagad ellenőrizheted!)

Az önmagukat kinevezet, az emberiséget védelmezők szerint a "A klór-dioxid bevétele nem segít az új koronavírus ellen" a WHO közleménye alapján azt állították, hogy a klór-dioxid egy fertőtlenitőszer!
A helyes és a helyesbítő, a korrekcióval foglalkozó őrök 2020. február 7-én írták a cikkükben, amely szerint "A klór-dioxid bevétele nem segít az új koronavírus ellen" azt állították, hogy a WHO szerint "eddig még nincs orvoslás a koronavírusra" és a klórdioxid az egy fertőtlenítőszer.

A klórdioxid valóban nem gyógyszer ?

Tény:

Klór-dioxid- oldatokat használunk orális, hüvelyi és végbél megbetegedések esetében, alkalmazzák és orvostechnikai eszközként használják és egyben jóváhagyott. (tehát engedélyezett )

Ezen a ponton meg kell említeni a SOLUMIUM® egy gyógyászati terméket. 0,12% klórdioxidot és 99,88% vizet tartalmaz. Ennek a Németországban is használt orvostechnikai eszköznek a gyártója az alábbiakban határozza meg alkalmazási területét:

„A Solumium (klór-dioxid) az egyik leghatékonyabb fertőtlenítőszer. Elpusztítja az összes olyan kórokozót, mint a baktériumok, gombák és vírusok, nem vált ki áttételes megbetegedést, tehát nincsenek ismert mellékhatásai.

”A SOLUMIUM ® alkalmazási területeit a következők szerint osztályozzuk: rákos sebek, herpesz, bőr sérülések, nyitott sebek, cystitis, bőrfertőzések, gombás bőrfertőzések, MRSA, torokfájás, ínygyulladás, periodontitis, rossz légzés, fogfájás, gyökércsatorna kezelések, szájsebészet, fertőző betegségek Száj, orrdugulás, mandulagyulladás, viszketés, árpamag, hüvelyi és végbél beöntés. "(Solumium Ltd., 2020)."

További tények megtalálhatók a Rainer Taufertshöfer honlapján.


A klór-dioxid nem károsítja a vérsejteket, hanem megtisztítja a vért a kórokozó baktériumoktól. A vizes klór-dioxid-oldatok (CDS / CDL vagy CDI megjegyzés) a vérfrakciók és vérkomponensek bakteriális, vírusos, spóra- vagy mikotikus szennyeződéseinek jelentős csökkentését vagy kiküszöbölését mutatják. Nem mérgezőek a vérsejtekre vagy a vérfehérjékre.

https://patents.google.com/patent/US5019402A/en

Hogyan működik a klórdioxid?

Az európai ipari mérnökkel, Holger Reissner-rel folytatott interjúban egyszerűen ismertette a klórdioxid működését:

Ez a molekula rendkívül vízszerető, feloldódik a test folyadékában (vizében ), egy helyes alkalmazás esetén a testben bárhová eljuthat, hogy felszabadítsa a sejtekhez szükséges oxigént, vagy segítse a veszélyes anyagok és kórokozók leküzdését.
Ezt a teljesen ártalmatlan alkalmazási opciót évtizedek óta széles körben használják az iparban és a katonai körökben. Még az emberek érzékeny vérkészleteit is ugyanúgy megtisztítják, mint a műtőket és az evőeszközöket.

A organizmusok eltérő biofizikai feszültségszerkezettel rendelkeznek. Az emberi sejt elektronjainak a feszültségpotenciálja 1,3 eV, a klór-dioxid feszültségpotenciálja 0,96 eV, és a mikrobák, vírusok, baktériumok, fungicidek 0,5-0,6 eV között van.

Az egyszerűség kedvéért képzeljük el, hogy az emberi sejtekben található elektron feszültsége, eV (ca. 100 ° C). a klórdioxid "hőmérséklete" (96 ° C), tehát sokkal magasabb mint egy vírusé (60 ° C), de alacsonyabb, mint az emberi sejté. A vírus azonnal megsemmisül. Az emberi sejt ép marad.


Mi történik a klórral (CL), ha a fent említett hatás ( reakció ) mondjuk nem jön létre ? Tudjuk, hogy itt ebbe az összetételbe kettő molekula található az egyik CL és a másik O2. Az oxigén élénkíti a sejteket, a klór könnyű sóvá alakul át. (NaCl). !!!

Ezt a gyógyszert, amelyet a kormányok és a mainstream médiák elrejtenek vagy nevetségessé tesznek, már régóta ismert és ezért fertőtlenítőszernek nyilvánították.

További tények !

A klórdioxid-generátor előállítási költsége 135 euró, egy 1000 liter / 3000 ppm Clodioxid oldat gyártási költsége 265 euró lehet, hogy túl olcsó és nem illeszkedik a jelenlegi gazdaságpolitikához?

További kérdésem a mélyen tisztelt országunkat vezetőkhöz, vajon mit gyártunk a tiszavasvári alkoholidában ? Nem –e talán Hydroxchloroquin ?

Utóirat:
Valószínűleg a Coronavírussal kapcsolatban az utolsó írásom ! Mert rajtam kívül már nagyon sokan felhívták a nagyérdemű agyhalót embertársainkat a következményekre !

Mentse mindenki magát ahogy tudja !

Összpóntosítsd erődet és tudásod képességedet önmagadra, családodra és esetleg a közvetlen környezetedre, azokra akik hasonlóan látják a dolgokat mint te!

Mindenkit nem tudsz megmenteni!

Honi - és embertársainkat féltő szeretettel

Egy Magyar honfitársatok
4 #24 Posta Imre
- 2020-04-10 20:55
Pentandro, nem ismertek még mindig. Nem baj.
99 #25 MORMOTA1968
- 2020-04-10 20:59
Kedves Imre! És te elhiszed, hogy ezzel én is tökéletesen így vagyok, mint te? Engem se érdekel már régóta, hogy ki mit mond, vagy gondol rólam! Kedvenc mondásom: "Hülyének is lennie kell ennyi okos ember között!" Én bármikor bevállalom, hogy úgy mond "hülye" vagyok! Ha hülye vagyok, meg bolond, hát az vagyok! Leszarom, ki mit gondol!

Nem kicsit vagyunk "beizgulva" Imre! A röhögő görcs meg a kétségbeesés közt vergődünk, mikor meghalljuk a varázsszót a tévében, vagy bárkitől, hogy "korona vírus!" s_hihi

Imre! Mint mondottad te is, ha most nem sikerül lerendezni ezt a mocskos bandát, muszáj lesz még egyszer vissza születned ide, hogy befejezd, amit kell! Bár ha dönthetsz róla, inkább nem jönnél ide az őrültek bolygójára, létsíkjára még egyszer vissza!

Hogy ennél már csak rosszabb jöhet? Igen! Az őrület egyre jobban fokozódik, érezzük, látjuk, halljuk! De minden csak meg-szopás kérdése! s_vigyori

Szopni jó, tudjátok, azzal kezdődik az életünk! De hát az egész életünkben? Ez azért már túlzás! Még a jó-ból is megárt a sokkkkkkkkkkkkk!!! s_hihi

Fene se tudja, de azért az amcsik irigylésre méltó helyzetben vannak! Már legalábbis azok, akik időben gondoskodtak megfelelő fegyverzet és hozzávaló muníció beszerzéséről! Ők nem adják olcsón a bőrüket!

Fegyverrel a kézben meghalni, az újjászületés előtt, egészen más érzés lehet, mint birka módjára levágva, levadászva! Felemelő érzés lehet igazi fegyvert szorongatni a kezedben, mert onnantól kezdve már van esélyed az "önvédelemre" esetleg a visszavágásra! Az meg senkit se zavarjon, hogy most még nincs fegyver a kezében, mert házhoz fogják úgy is hozni! És aki elég ügyes, mindenre elszánt és kirafinált lesz, az így vagy úgy, de tudni fog fegyvert szerezni magának! És akkor onnantól kezdve már kétesélyes a játszma!

Az elmúlt évtizedek felnövekvő generáció már nem ismerhetik a háborúk borzalmait testközelből, de ez hamarosan és villámgyorsan megváltozhat, bármikor!

Na, onnantól fogva újra lesz értelme mindannyiunk életének! Mert már nem a lé, hanem a lét lesz a tét! s_ratata
2026 #26 Pentrado
- 2020-04-10 21:36
Mormota1968

Kívánom nektek, legalább egy 9 mm Luger vagy egy .357 magnum

Tudod az egyenlő harci küzdelem akkor lehetséges, ha edzésben vagy mert különben csak bala –bala ! Esély egyenlőségben is hátrányban vagytok , sajnos ! De tudod ha vesztésre álnak a jelek , ekkor lesz igazi nyerni !
2026 #27 Pentrado
- 2020-04-10 21:55
Imre! 20:55 én ritkán tévedek és meg is értelek ! A többit privátban !
99 #28 MORMOTA1968
- 2020-04-10 23:32
Kedves Pentrado! Az már biztos, hogy egy erre kiképzett katonát, aki mindent megtanult, amit az ölésről, egyéb fontos tudnivalókról csak meg lehetett tanítani, egy ilyen embert legyőzni igazi kihívás lenne! Úgy, hogy én még katona se voltam, különösen.

Mindegy lenne nekem milyen fegyver, csak legyen és lehetőleg értsek is hozzá valamennyire, hogy véletlenül se magamat vagy más olyat nyírjak ki vele, akit nem szeretnék! Imréék egyik videójában pont erről volt szó, mikor meglátogatták a rongyos gárdát. Nem olyan egyszerű ez! Ölni meg különösen nem az, de ha olyan helyzetbe kerül az ember, akkor általában csak kétféleképpen reagálhat. Vagy lebénul és akkor vége vagy harcol az életéért és szerettei életéért. Aki még sohasem került ilyen helyzetbe, annak pontosan ez a két választási lehetősége van és csak pillanatok fognak a rendelkezésére állnia, míg dönthet, így vagy úgy!

De vannak egyszerűbb fegyverek is a lőfegyvereknél, amik épp oly halálosak, bár sokszor a távolság számít a leginkább, meg a reagálási idő. Ha az ellenségnél puska, pisztoly, gépfegyver van és nincs megfelelő fedezék, visszavonulási lehetőség, egérút, akkor vége a dalnak. Ha bombákkal, rakétákkal, kézigránáttal támadnak, esély sincs az életben maradásra. Atom, vegyi, biológiai fegyverek, vagy mikrohullámú fegyverek esetében szintén nincs esély a túlélésre. De maradva a hagyományos lőfegyvereknél, egy fegyveres katonát, zsoldost lefegyverezni civilként az tényleg csoda számba menne.

Nem biztos az sem, hogy az járna jobban, aki élve úszná meg a háborút. Sőt! s_Laptop
2026 #29 Pentrado
- 2020-04-11 11:18
Mormota1968

Értem gondolataidat. Valószínű , hogy azok közzé tartoztál akik a 68 –asok szellemi irányításában nevelkedtél fel ! Ennek a szellemi irányvonalnak a következményeinek isszuk a levét !
Most értik azok akik megtagadták önmaguktól a fegyverforgatás ismereteinek az elsajátítását kezdenek rájönni , hogy mennyire fontos lenne ezt tudni mikor Ő önmaga került célpontra !

A védekezésre sok – sok lehetőséged van , az elsődleges a fizikai állapotod erős fenntartása! Ezután a szellemi kepeségednek az aktiválása a helyzet-felismerési tudat ! ( mi történt ? mi következik ez után ? Hogyan érint engem és családomat ? Hogyan tudom ezt kivédeni ? Majd utána jön minden más !
58 #30 ssman
- 2020-04-11 16:10
Na!
Mar megint valaki Rambot nezet este!
2026 #31 Pentrado
- 2020-04-11 20:09
ssman

Kedves barátom, a jelenlegi helyzetben a legnagyobb ellenség számodra nem a Coronavírus nem az Orbán által vezetett kormány, hanem a tudat hiánya!
58 #32 ssman
- 2020-04-12 00:16
Te most ugye csak szivatsz!?
684 #33 atacama
- 2020-04-12 08:31
ssman,egy képzelt oktató, kissé magas lovon...
egyszer csak jönnek itt vannak és nagyon okosak
tudnak mindent,akadnak a másikba brillíroznak..
mert itt mindenki hülye...gondolják...
2026 #34 Pentrado
- 2020-04-12 09:58
ssman! atacama !!!

köszönöm az észrevételeteket ! Mi nem ismerjük egymást, nincs szándékomban az észt osztogatni, nem becsülöm le senki szellembeli keppességeit , tudomásul veszem észrevételeit és megnyilvánulásait, ne legyen a te valóságod amit én mondtam mert ez az én valóságom. A te valóságod az amit te valósnak tartasz !

Még valamit! Nem tévedtem ide , valószínűnek tartom , hogy még a homokozóban játszottatok mikor mi már elkezdtük az ország szellemének ébredését formálni ! De úgy gondolom és nem szükséges számot adnom munkásságomról.

Arra kérlek benneteket ne személyeskedésben nyilvánítsátok ki véleményeteket, szellemi képességeiteket irányítsátok a mondani valókra , hogy ti hogyan látjátok az események folyamatát ! Mint ahogy már írtam : ha ebben a reklám demokráciában alszunk és mindent elhisztek , majd felébredtek egy kíméletlen diktatúrában !

Szívesen venném , ha az írásaimban felvetett gondolatokat észrevételeznétek és nem a személyemmel foglalkoznátok , köszönöm megértéseteket és erőt és egészséget az előttetek álló feladatok megoldásához valamint a közelgő események túléléséhez !!!
6 #35 anzsi a macska hala
- 2020-04-12 10:44
Mormota, minél többet járatod az agyad ezen a témán, annál valószínűbb, hogy meg is fog történni veled.
58 #36 ssman
- 2020-04-12 12:53
Pentradotol tenyleg lehet mit tanulni!
Elsosorban a modorat kell figyelembe venni sok kommentelonek!
Nekem is!
A masodik, kulpolitika teren nagyon a toppon van!
Erdemes figyelni az irasait!
2026 #37 Pentrado
- 2020-04-12 13:02
Igen ismerem a filmet ! ha még eddig nem sikerült a láthatatlan ellenség fegyvernemét felismerni ajánlom számotokra az interneten eltöltött időtök helyet egy kissé szakirodalommal is foglalkozni , mert a fegyver amit használnak ellenünk az az ember pszichéje gyengéje!
Ezért érdekes egy olyan megjegyzés, hogy mál valaki megint „Rambot“ nézett.

Évek és évtizedek óta filmeken keresztül közvetitik üzeneteit a Deep State emberei egymásnak.

Így ez egy természetes reakció tőled és a legtöbb embertársainktól és ez az amit hallani szeretnének.
684 #38 atacama
- 2020-04-12 14:54
no pont azért tartunk itt mert valakik elkezdték formázni...gyúrni dagasztani... ezt se kell ragozni...
én személyesen köszönöm a hozzám való nincs mit..
azt hiszem nélküled is nagyon jól megleszek...
segíccségedre nem szorulok.....ámen.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.55 másodperc
4,708,040 egyedi látogató