Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Koronavírus mint világbéke

GondolatokRemélem mindenki jól van, aki rosszul az is. Tanultok oroszul, vagy legalábbis íiddisül? Link

Hozzászólások

69 #20 Szalonna
- 2020-04-11 19:24
Hamu, miből gondolod? És mikorra datálod az idejét?
245 #21 hamu
- 2020-04-11 20:12
Szalonna, abból indulok csupán ki, hogy mindig van egy próba menet. A cigányszaporítás, utána a migráncs. Stb.

Ha az eddigieket figyeljük, ami zajlott, akkor a két lépcső között szokott lenni 5-10 év.

Igazából, az a kérdés, hogy ez most az első vagy már a második lépcső-e? Mert az, hogy globális méretű, adja, hogy lehet ez a fő-akció is.
561 #22 kormosl
- 2020-04-11 21:50
Olvastam egy sírásó tanulmányát az amcsi tömegtemetésről. Egy drónfelvétel szerint a koporsókat úgy emelték meg kettem, mintha az üres lenne. Miért ne lehetne?

A másik észrevételem. Valószínűnek tartom, hogy az egész helyzet, illetve ennek kimenetele többesélyes. Gyakorlatilag minden lehetséges:

sakk-matt, táblaborítás, vezéráldozat, átmeneti hátránnyal folytatott parti, azaz bármi...

Szinte percről percre változik a helyzet. Olyan, mint amikor időhiányban van mindkét oldal játékosa és én mint néző, pillanatok alatt kell eligazodnom az aktuális állason. Olyan partit kellene elvileg elemeznem, amely túlmutat a képességeimen. Mire kiszámolnám a következő legjobb lépését az általam igencsak kedvelt világos figurákat irányító játékosnak, már három lépéssel tovább tartanak. Így csak kapkodom a fejem és fogalmam sincs, mi lesz a vége. Valahol mégis hiszem, hogy egy olyan gyalogos jó kedvű mosolya, mint én vagyok, támogató hatással van a főnökére, még ha már le is ütötték...
69 #23 Szalonna
- 2020-04-11 22:56
Hamu! Szerintem itt több dolog lesz összevonva. Nem ebben az évben, inkább a következő kettőben.
Bill Geci szerint a jelen állapot másfél évig is eltarthat, állítólag!
267 #24 Perle
- 2020-04-12 00:03
Kormos, az különös, hogy az USA-ban nem hamvasztanak. Ráadásul még rendeznek egy újabb temetést is, amikor a közös sírokat felbontják. Ez több, mint kockázatos. Kínában azonnal hamvasztottak, nem szállítottak a halottakat ide-oda.
Vagy olyanok oporsói ezek, akiket " nem szokás vallási okból." elégetni.
99 #25 MORMOTA1968
- 2020-04-12 02:56
ERŐSEN, MINDENKI FIGYELMÉBE AJÁNLVA!!!

"Korona vírus pánik irracionális szintje".
https://www.youtu...o&t=5s

Egy magyar orvos a felesleges korona vírusos pánik keltésről! Féltem a doktor úr életét! A videó alatti megjegyzések kikapcsolva! Hallgassátok csak meg, hogy mit mond!!! s_hee
118 #26 keepfargo
- 2020-04-12 03:56
Több ezer éve hazudnak, hazudtak Mózesről, Jézusról, a római történelemről, a sötét középkorról, a francia Felvilágosodásról, az ipari forradalomról, a két világháborúról, az őstörténetünkről, a nyelvünk rokonságairól, a két magyar foci-világbajnoki döntőről...

az UFO jelenségekről, (Roswell stb.), a Kennedy-és Lincoln-gyilkosságok hátteréről, az ikertonyokról, a líbiai diktatúráról, Saddam vegyi fegyvereiről, most pedig a corona-vírus veszélyeiről...

az indiánok kiirtásáról, az afrikaiak elhurcolásáról, az amerikai földrészek tönkretételéről, kizsigereléséről, hazudnak a környezetszennyezés mértékéről, az ENSZ szerepéről, a brit és amerikai választási(elektorális) rendszerről, az "életszínvonalról", a világvallásokról, a teljes nemzetközi politikáról, és az élet értelméről...

a hazugságok "coronája" pedig: a föld teljes tönkretétele után az "elit" majd átmenti magát a Marsra, ahol: "boldogan élnek, míg meg nem halnak"

Már most át kellene küldeni őket... Mennyivel kevesebb hazugsággal tudnánk élni...és mennyivel jobban!

(és akkor majd' kihagyom a holokamut a listáról….kezdek szenilis lenni? vagy már nekem is hazudhatnékom lett?)s_hihi
165 #27 LM
- 2020-04-12 07:59
Ez miért nem várhatott?? Miért foglalkozna, éppen most ilyesmivel?

Ez egy elnöki végrehajtási rendelet az űr gazdasági hasznosításáról, bányászat a holdon stb.

https://www.white...resources/
69 #28 Szalonna
- 2020-04-12 09:02
Jajj Mormota, aki valamennyire is gondolkodik, az tisztában van azzal hogy itt elhazudott feltupírozott számok vannak. Van egy EÜ-be dolgozó közvetlen ismerősöm. Azt mondta hogy azt is koronásnak írják be a boncmesterek akik végstádiumos áttétes rákban haltak meg, ràírják a kartonra hogy korona aztán mehet a kemencèbe, így gyártja orsós meg kormánya a koronát... meg 1410 a fertőzöttek számas_vigyori szerintem jó az pár száznak is... max 100-200 ember... és azok is valamilyen gyenge immunrendszerrel küzdenek valami egyèb betegsèg folytán, mondjuk rák vagy egyebek, ő kapják meg... a többi meg átszalad mintha lefosnád a bokádat aztán volt nincs. De tudjuk miről szól mind ez, nem a vírus itt a lényeg. Vagy de, aztán mégsem. De nem kell vesézni, értitek.
684 #29 atacama
- 2020-04-12 09:12
szalonna, a Múltat végképp eltörölni..ez itt a lényeg..
akik majd tudnának mesélni a fiatal generációnak,no
azokra nincs szükség... ne csacsogjon,ne fecsegjen itt
senki hogy mi vót,hogy vót...
de ez csak az egyik összetevője a mókának...
69 #30 Szalonna
- 2020-04-12 09:25
Atacama. Nincs aki meséljen és mit.
Hülyék vannak, azok miről tudnak? Hogy viktor osztotta a kenyeret,cukrot,lisztet? Mert amire te gondolsz, azok nem képviselik azt a szintet amit te mondasz, tehàt hadd menjenek a meszesbe.
329 #31 gutai zub
- 2020-04-12 09:59
..és most a digitális távoktatás

Képzeljük csak el, az okos telefonjaikat szorongató hülye gyerekeket, amint bezárva, 5 G-és sugárzásban, genetikusan manipulált hamburgereket zabálva, az A I intelligenciát csodálva, hülyítik el a végtelenségig. Egy globális, soha nem látott Boszorkány Konyhában.

George Orwell jövendölései, ehhez képest paradicsomi állapotok.......
69 #32 Szalonna
- 2020-04-12 10:41
Gutai, a szülők sokszor ugyan ilyenek - ritka kivételekkel - tudod ez olyan, a kutya olyan mint a gazdája... a jerek csak mutat egy tükröt, bár sajna már ez sem mindig igaz, márt a társadalmi elzüllés nagyban megy, tehàt az adott külső környezet csak tetèzi.
245 #33 hamu
- 2020-04-12 10:48
Szalonna, amit gondolok, hogy ez az első lépés azért kell, hogy a megbúvó katonai potenciálokat mind ki lehessen iktatnia a Globális Katonaságnak. Szóval, a hatalmi ágazatok legdrámaibbja, a fegyverek vannak elintézve.

A következő a pénz és gazdaság lesz, amikor nagy gyárak fognak átállni más termelésre, és megvalósul -helyesen - a központi termelés irányítás melletti kapitalizmus. Azaz, nem lesznek egyszer használatos borotvák, égők. 5 éves terv szerinti termelés lesz, ami valós szükségleteken fog alapulni. Szőrmesapka két macifüllel, középen színespapírból szélkerék, ezek ki lesznek vonva. A praktikusság irányába terelik a termelést úgy, hogy a rengeteg keletkező munkanélkülit vagy beterelik más ágazatba, vagy esetleg kapják az alapfizetést.

Aztán jön az internet, amiről már volt szó korábban, a kutatók említettek egy olyan tudásbázist, ami valóban kezelhető, és érdemi információk érhetőek el. Mondjuk, mint egy wikipédia 2.0.

Aztán az egészségügy, a tömegsport rendezvények, hogy a krónikus elhízás obesity fel elgyen számolva.

A sérült néplelkeket azzal fogják gyóggyítani hogy a nemzetek egymásnak fognak felajánlani pénzt, ipari termékekeket, és élelmet. És ez a gyakorlat országon belül is lesz, városok és falvak és intézmények között. A média ezektől fog csöpögni, ahogy most a vírusról. És minden város, minden intézmény, minden nemzet előbb-utóbb lecsillapodik, mert visszakapja nagyjából azt, amit követel. Tehát, mind testi, mind szellemi,mind lelki műveletek lesznek a B terv szerint. Az A) tervről kérdezzétek Bilderberget, ő nálam jobban képben van.
69 #34 Szalonna
- 2020-04-12 12:15
Mi számít megbúvónak? Azt nem tisztáztad.
Hamu, érdekes dolog lenne ilyen termelés felé terelni a birkákat, holott minden csatornán az jön hogy fogyassz! Mértéktelenül.
Hileri zsidó klinton szerint az internet az információs háborút már elvesztették. Nem most.
Az egészségügy...:D abban milliàrdokat kellene beletenni, amire nem hajlandóak, persze tudjuk miért...
A sportokat inkább “átváltanám” a most készülő khonvédelmi lövöldés központokra, az más történet hogy nincs kikből válogatni, mert annyira elbaszták.

Az utóbbit meg majd meglátjuk hogy alakul.. egyenlőre semmilyen iparunk nincs, nem hogy bármilyen gyártásról tudjunk beszélni.
99 #35 MORMOTA1968
- 2020-04-12 17:30
Kedves Szalonna! Én ezzel tisztában is vagyok, voltam eddig is, no de próbáld ezt elmagyarázni a többségben lévő hülyéknek! Szomorú látvány, vagy nem is tudom mi volna inkább a megfelelő jelző erre a sok szerencsétlenre, akik ebben a jó kis melegben maszkban rohangálnak, tekerik a biciglit, abban a hitben, hogy ha vírus van a levegőben, attól ők már védve vannak! Büdös nagy lófa@t! De még az autóban is viseli némely észlény! No nem ettől az állítólagos vírustól fuldoklik a nép, hanem a légszennyezettségtől, a levegőbe kiszórt chemtrailtől és az országszerte kipusztított idős fák, bokrok, sövények hiánya miatt, amik rengeteg port kötöttek meg eddig! Nálunk nincs is igazán utca, sőt nincs is, amit ne irtottak volna végig önkormányzati főokosok, polgármester utasítására, vagy ne csonkoltak volna meg iszonyatos módon szinte minden fát! Ilyen soha azelőtt nem volt! Kikötözném mindet a napra, aki erre parancsot, utasítást adott, de még azok is megérdemelnék, akik ilyen parancsra gondolkozás nélkül vesznek részt ebben a környezett pusztításban! Nálunk az udvar tele van fákkal, még egy-két szomszédnál is, úgy hogy van olyan madár csicsergés, hogy öröm hallgatni. A községben meg már csak térkövezések, parkolók vannak, árnyékoló fák nélkül, mert annyi eszük nem volt, hogy azokat körbe is lehet rakni, már ha ennyivel fontosabbak azok a kiba@ott autók, mint az emberek jóléte.
267 #36 Perle
- 2020-04-12 17:44
684 #37 atacama
- 2020-04-12 17:50
jól mondja Mormotans, a települések falvak úgy néznek ki mint egy kiszáradt teljesen kiborotvált pina...
elhagyott lövész árkok fel nem robbant döglött aknákkal.
99 #38 MORMOTA1968
- 2020-04-12 18:14
Atac! Ezt jól megaszontad! s_vigyori Kiborotvált pi-na-na-na!!! s_vigyori Meg a többi! Végre valami vidámság a mai napon! Azért most sikerült megalapoznod a jó hangulatom, így a nap végére! Köszönöm! Mostanság úgy sem sok jó történik mifelénk! s_grat s_proszt

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.28 másodperc
4,707,899 egyedi látogató