Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Rémhírterjesztés miatt fogtak el egy férfit Pécsen

BelföldTurul40 volt az a "szerencsefi", akit a világratyi parazita sündőreivel "elfogtak". Tegnap hívott, miután megvallotta, hogy ezt a mocskos g.ci cionista rendszert nem csak nem ismeri el, de ..., ja és a rendőrökön nem volt maszk. Színjáték ez, aminek a vége -remélem- ennek a mocskos patkány hordának a totális likvidálása..., persze az sem a vége lesz, de hát a kis öröm is öröm. A koronavírussal kapcsolatos álhírek terjesztése miatt fogtak el és hallgattak ki egy férfit Pécsen - közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság pénteken a police.hu-n.

Azt írták, a 44 éves pécsi férfi a "nyilvánosság számára zavart és nyugtalanságot keltő" nyilatkozatokat, megosztásokat és álhíreket tett közzé csaknem egy hónapon át az egyik legnagyobb közösségi oldalon.

A posztokban azt híresztelte, hogy a koronavírus-járvány "csupán egy titkos hatalomátvétel részét" képezi, ennek "bizonyítására" pedig hamis internetes videókat osztott meg és a profilján megjelent hozzászólásaiban elferdítette a hírek tényleges tartalmát.


A rendőrök a házkutatás során informatikai eszközöket foglaltak le.

A férfit rémhírterjesztés miatt csütörtökön gyanúsítottként hallgatták ki.
Forrás: MTI
Link

Hozzászólások

1755 #20 rich932
- 2020-04-17 19:55
Ez egy új kötelező vallás lesz lassan korona tan, ha nem hiszel benne megégetnek vagy keresztre feszítenek... a birkák, akik lebirkázzák a még maroknyi normálist. Annyira kisebbségbe szorult a normalitás, hogy lassan már azt se bánnám, ha kipusztulna a komplett emberiség. Totál értelmetlen tovább üzemeltetni ezt a pöcegödröt... Nincs kit menteni ébreszteni stb... felesleges erőfeszítés max becsületből marad az ember normális, míg az agyhalott zombik halálra nem kövezik kitörő lelkesedéssel, maximális meggyőződéssel. Szóval vagy Winston leszünk és megszeretjük végül nagytestvért vagy maradunk téli varjú a száraz jegenyén... nagyjából ez a realitás. ;)
116 #21 livia
- 2020-04-17 20:17
A sarkantyúcskát ne bántsd, minden évben ültetünk a gyümölcsfák köré, ráadásul minden része ehető, sőt egyben gyógynövény is. No, egy ismerősöm lapos pillantással észlelte a rendőrsegg szabálytalankodását, no egyből utána mentek, alapból szonda a házuk előtt. Így megy ez kérem szépen.No, nem tudtak mit tenni.
2 #22 gerry
- 2020-04-17 23:18
szalonna - az a számláló... nem egészen úgy müködik!!

Turul40 elég ismert azoknak akik régóta itt vannak...
Nem is tudom miért nem maradt a lapos földnél - azért legalább nem vitték el.
De aki a hatalom lábát gáncsolja el azt könnyen tarkón verheti egy gumibot.
Viszont elég kemény a gyerek, ennyi meg se kottyan neki.

A cikkben milyen rejtélyes fogalmazás az utolsó mondat - az újságíró fejét szívesen feltolnám a hatalom egyik illusztris seggébe:

"A rendőrök a házkutatás során informatikai eszközöket foglaltak le."

Részletesen: Egy õsi indián tüzjelzõ, sámándobok, egy gyerekszobai adó (a gyerekágy mellett), vevõvel együtt amin keresztül hallgatóztak, mit csinál a kiskölyök - ezzel megsértve annak személyiségi jogait. Továbbá Egy PS4-es Wi-Fi-vel ellátott játékkonzol (lehet, hogy adó-vevõnek használták!), Két Okostelefon, ebböl egy olyan amelyik nem okos, nem mutatja ki, hogy hol van csak telefonálni lehet vele. Nagyon valószínü, hogy ezzel a buta telefonnal (Nokia kb. 15 éves) megpróbálta elsusmákolni, honnan beszél - otthonról, vagy a kert végébõl. Elkoboztak egy Windos XP telepítésü Notebook-ot, amit szintén azért tartott üzembe a pécsi férfi, hogy a MICROFOS és Billi a Geczi az interneten keresztül ne tudjon beleturkálni és leellenörizni annak a tartalmát (feltehetõleg államellenes büncselekményre felbujtás és összeesküvésre használta a fennálló CO-Roma virust megszervezõ hatalmak ellen.)
Találtak még egy hosszú, kifeszített spárga két végére rögzített Cipõkrémes dobozt is (aluminiumból) a spájzban. Rendõreink - rövid internetkutatás után kiderítették, hogy ez az egyszerü mechanika is képes adatközlésre. Ez okból a környezõ lakásokat és szomszédokat is figyelik mert lehetséges, hogy csoportos összeesküvésrõl van szó.
Szerkesztõségünk (titkosított) telefonon megkérdezte a pécsi TEK csoportfönöksegget, hogy a WC kagyló szétverése azon okból történt-e, mert az egyik nyomozó a "kagyló" szóra rosszul asszociált - azt hitte telefonkagyló és szétlõtte, nehogy azon keresztül felvegyék a tevékenységüket? - Sajnos eddig még nem kaptunk választ a kérdésre.

írta: Figy Elek tényfeltáró újságíró
69 #23 Szalonna
- 2020-04-18 07:36
Amíg rá nem kattintottam a hírre 1522 megtekintés volt, mikor rákintottam - mint most - 1523 lett. Többször számol egy embert is.
99 #24 MORMOTA1968
- 2020-04-18 07:44
Én ezek szerint jól elszórakoztatom a szolgálatokat az általam facén megosztott videók fölé írt odamondogatós kommentjeimmel, mert csudálatos mód eddig még csak kitiltással sem reagáltak rá! Igaz, Gerry szerint elég jól megtudom fogalmazni a gondolataimat, lehet hogy ez tetszik nekik? s_vigyori

Hülyékből lesznek a hullahegyek, az alapja viszont minden hullahegynek, minden korban és időben a rend-szar ellen lázadozók, ébredezők és felébredtek voltak! Szóval mi leszünk legalul eltemetve, mint biztos alapja a hulla hegyeknek! s_hihi

Az alapozást már globálisan megkezdték! Példaértékű a Kambordzsai Pol Pot vörös khmer rezsim áldásos tevékenysége, a Mao komcsi korszak és ami előtte volt, meg utána jött és lehetne még hosszasan folytatni a sort. Ez volt a vége mindig is az ébredezésnek! És sohasem a világ láthatatlan-látható urai voltak a végrehajtók, azok mancsa még ha virtuálisan könyékig is véres, valahogy még is mindig patyolat tiszta marad! A "CSICSKÁK" a "BEÁLDOZHATÓ CSICSKÁK" voltak mindig is és lesznek továbbra is minden véres cselekmény végrehajtói! No, ennyi kis hatalom mániás pöccsel, meg kinek mije van kezdeni valamit!?

A bankár, multicég vezérigazgató és vezérkar, vallási főmuftik és vezérkaruk soha nem vonulnak csatába, másokat küldenek maguk helyet végrehajtónak és persze megdögleni is! Értem én, hogy nagyszerű dolog titkos szolgaként, katonaként, rendőrként, kommandósként, némi apróért, számokért, kisebb-nagyobb hatalomért cserébe kiszolgálni a rend-szart, de azt már sehogy se értem, hogy "EMBER-ÉRTELMES EMBER-EMBEREK SZÁZEZREI, MILLIÓI" miért szolgálják híven ezen "MINDENKIRE ÉS MINDENRE VESZÉLYES ELME ROGGYANT, HATALOM MÁNIÁKUS PSZICHOPATÁK VILÁGURALMÁT?"

Egyébként sok mindent nem értek, de egyszer biztos megfogom érteni, hogy "EMBERKÉNT" hogyan mehetnek át és élhet le egy egész életet "ÁLLATKÉNT VISELKEDVE" birka, marha barom, kutya és egyéb szintekre magát értelmes fajnak tartó entitások? s_franc

Élhetnénk mint hal a szárazföldön s_hihi ha nem tartanánk fent "MI MAGUNK" ezek "RÉMURALMÁT" az egész bolygón! De hát mint "Harold Rozentjancsi" is megmondta anno, mi függővé váltunk az ő ópiumjaiktól! Elfeledtették velünk vagy mi feledtük már el, hogy állam bácsi kezének állandó szorongatása nélkül is "LEHETETT ÉLNI" a régebbi időkben! Elvégre most sem az "ÁLLAM ÉS KUR-MÁNYOK" tartják fent és életben az országokat, hanem a helyettük dolgozók és gondolkozók milliói!

Mert bármiféle infrastruktúra, bármi más fenntartásához csak "HOZZÁÉRTŐ EMBEREKRE VAN SZÜKSÉG!" Az meg politi-mókusok nélkül is menne szerintem! A nagyon régi időkben a legvénebb, legélettapasztaltabb, legbölcsebb öregek tanácsa mondta meg a tutit és amit megmondtak, az úgy is lett és vagy jó vége lett a döntésüknek vagy rossz! Mert a játszma mindig kétesélyes! Vagy három! Vagy több! s_hihi Mit tom én mán! Persze az akkori időkben még minden sokkal letisztultabb volt, sokkal világosabb, feleslegesen ráaggatott sallangok nélkül! Egyszerű volt az élet, érthető és élhető!

Öcsém panaszkodott a napokban, hogy nem győz a sárga csekkekre pénzt keresni! Hát! Mi akartunk jobban élni, mint felmenőink és ennek bizony ára van, súlyos ára! Szinte már "SZÁMOKKAL" megfizethetetlen ára! Jó játék ez a "SZÁM-TANOSDI" csak éppen sokan beledöglenek, beledöglünk és miért? Van bármi értelme "SZÁMOKAT" cserélgetni számokra? Vagy a régiek csinálták jól, hasra ütve, értéket értékre cserélve? Mert mi is tartja most is hatalomba azt a néhány ezer szarházit? Hát a számok, semmi más! A "KABBALA" tanításai a számok csűréséhez, csavarásához! Mi pedig, szinte valamennyien "LELKESEN" veszünk részt a hülye gyerekek legostobább játékában!

Turul40 klubtagunk csak az első a sorban! Az alapozáshoz nem elég egy szem kavics, ezt minden szabadnapos hülye gyerek szabad vakoló jól tudja! Meg a gazdáik is! Sok kavics lesz még begyűjtve akadálytalanul, mert mi "SOHASEM" leszünk képesek arra, amire valamennyiünk közös ellenségei képesek! Az "ÖSSZEFOGÁSRA EGY KÖZÖS CÉL ELÉRÉSE ÉRDEKÉBEN, AMI A SZABADSÁG, FÜGGETLENSÉG, AMENNYIRE CSAK LEHET, MINDEN VÉRSZÍVÓ PIÓCÁTÓL, PARAZITÁTÓL!" A köztünk lévő legtökösebbek is előbb-utóbb sorra fognak kerülni és a szétszórtság ország és világszerte ez esetben nem előnyt jelent, hanem hátrányt számunkra! Mán megen olan nega-tív vagyok, ugye? s_franc Fenne abba a pesszimista búrámba! s_hihi
2 #25 gerry
- 2020-04-18 08:02
Ügyes vagy Szalonna - csakhogy nem csak az a "számláló" müködik. Mindamellett a PHP-Számlálónak az nem a feladata, hogy adatbázissal ellenõrizze a látogató IP számával való többszöri látogatásának kiszürését.
Ha ennyire értesz hozzá akkor gondolom azt is tudod, hogy a szerver oldali számlálás másként müködik - ott az IP hozzád van kötve... szóval köszönjük az építõ jellegü kritikát.

üdv
s_Laptop
69 #26 Szalonna
- 2020-04-18 08:04
Teljesen pontatlan.s_Laptop
2 #27 gerry
- 2020-04-18 08:11
Gondolod? - Tudod, Nagyorosziban lakik egy Mogyorós Jenõ nevü barátom, az ért hozzá és egészen mást mondott nekem. Persze én ilyennel nem szoktam foglalkozni, mert értelmetlennek találom. A szolgáltatók szerint megint más dolgokat kell(ene) figyelni... de szerintem mindenki hazudik (engem kivéve :D)
69 #28 Szalonna
- 2020-04-18 09:17
Azt se tudod hol van.
118 #29 keepfargo
- 2020-04-18 09:49
gerry
Figy Elek-től (druszámtól) szívesen olvasnék még (majd) tudósításokat a jövőben; jószemű-fülű-tollú-csőrű firkásznak ismertem meg.
(majdnem "újságíró"-t írtam - hiába; a régi reflexek..)

Igyekszem gyakrabban nézni a 3,14-et, hátha megint felbukkannak pontos leírásai - addig is a legjobbakat kívánom neki..
Tisztelettel, és köszönettel;Ügy Elek s_hihi
2 #30 gerry
- 2020-04-18 10:44
Te, Szalonna - már bocsáss meg de elég jól ismerem azt a részt miután már tizenévesen bemotoroztuk az egész dunakanyart, Veröcemaroson (+ Pilisborosjenõn) tanultam meg lovagolni, nyaranta a dunakanyart jártuk kajakon és Kenuval általában Szentendre felé fel néha Vác irányába vissza... Nem vagyok benne biztos, hogy annyi kanyart ismersz arrafelé amennyit azon a tájon motorral bejártam! Persze átmentünk a Csehekhez is, néha 8-10 barátommal Liptovský Mikuláš-on kerestül Krakkóban ebédelve... Szóval higgy nekem, tudom merre a hova... ;) - Sajnos mostanában többet járok az Alpok kanyargós utain és néha 2000 méteres magasság felett, mint Visegrádon. Persze voltam már többször otthon motorral is, de mostanság már nem szeretem az 1000km-es utat autópályán, motoron megtenni. Régen sokkal élvezeteseb volt, ráadásul a radarokra se kellett figyelni csak a kanyarokra. A titok: két keréken be és két keréken (még mindig az úton) elhagyni...

s_grat
237 #31 csaje
- 2020-04-18 11:50
gerry! A turul40 az nem az az embör, akit elítéltek, mert turulnak más a neve, nem Szendrői Tibornak hívják! Egy kicsit össze lettek keverve a nevek! s_reggel
684 #32 atacama
- 2020-04-18 11:54
Tiboru...néven is ismerhető?.konteós oldala is van.?
de nem biztos.talán,lehet,elképzelhető
https://konteo.bl...publik.eu/
meglehet?
684 #33 atacama
- 2020-04-18 12:10
Virológia 2020. I.
1. Elvileg nem hagyhatod el az otthonodat, de amikor el kell hagynod, akkor elhagyhatod.
2. Maszkot viselni teljesen értelmetlen, de talán jobb, ha hordod, mert megvédhet, de lehet, hogy csak kifelé akadályozza a vírust, de talán egy kicsit befelé is.
3. Az üzletek, szolgáltatók zárva vannak, kivéve, amelyik nyitva van.
4. Ne menj be a kórházba, szakrendelésre, kivéve, ha oda kell menned. Ugyanez érvényes az orvosi rendelőkre, oda is csak végszükség esetén menj, feltéve, ha nem vagy túlzottan beteg.
5. A mostani vírus halálos, de mégsem olyan félelmetes, de néha okozhat akár globális katasztrófát is.
6. Gumikesztyű nem segít, de mégis hasznos lehet.
7. Mindenki maradjon otthon, de fontos kimenni a friss levegőre.
8. Nincs áruhiány az üzletekben, de vannak dolgok, amiket nem lehet kapni, ha az ember este akarná azokat megvenni. Vagy reggel. Vagy napközben.
9. A vírus nem ártalmas a gyerekekre ill. fiatalokra, kivéve azokat, akik megbetegszenek tőle.
10. Ha megbetegszel, sokféle tüneted lehet, de tünetek nélkül is megbetegedhetsz. Lehetnek tüneteid anélkül, hogy megbetegednél.
11. Étterembe nem mehetsz, de rendelhetsz éttermi ételt otthonra, amit esetleg olyan személyek készítettek, akik nem viseltek szájmaszkot vagy gumikesztyűt. Vagy egyiket sem. Vagy mindkettőt, csak mielőtt felvették, ráköhögtek.
12. A vírus különböző felületeken 2 órán keresztül, nem, 3, 4, 6, 18 órán keresztül aktív marad. Vagy napokat mondtunk?
13. Számoljuk a halálesetek számát, sőt a halálozási arányt is, de fogalmunk sincs, mihez képest, mert nem tudjuk, mennyien betegedtek meg.
14. Nincs rá gyógyszer, kivéve azt, amelyik talán már van, amelyik esetleg nem veszélyes, persze csak ha nem vesz be túl sokat belőle az ember.
15. Addig otthon kell maradnunk, amíg el nem tűnik a vírus. De csak akkor fog eltűnni, ha meglesz a nyájimmunitás, azaz már körbejárt. Ehhez az kellene, hogy találkozzunk másokkal.
684 #34 atacama
- 2020-04-18 12:12
Virológia II.

1. WHO szerint nem kell beszarni, lehet utazni nem világjárvány.
2. A WHO szerint a vírus világjárvány, a határzár, karantén szerintük a jó, de a cél a nyájimmunitás a karantén alatt… Vagy védőoltás, a klinikai kísérletek után, 2-3 év múlva. Jövőre. Már megtalálták bilgécék.
3. Tesztelni csak azt kell aki tünetet produkál. Mindenkit tesztelni kell. Ennyi fertőzöttet már nem érdemes tesztelni. Tesztelni kell, de csak az ellenanyagot keresendő, hogy aki már átesett észrevétlen, az visszamehessen dolgozni.
4. A tesztek hatékonyak. A tesztek hatékonysága maximuj 30%. A tesztek eleve tartalmaznak vírust.
5. Azonnal maszk kell mindenkinek. Nem kell maszk mindenkinek, csak az egészségügyben dolgozóknak. A maszk megvéd, csak azzal menj az utcára, boltba. A maszk nem véd a fertőzéstől. A maszk azért kicsit védhet esetleg a fertőzéstől. Csak a membrános véd a fertőzéstől. A membrán eltelítődik 3-4 órán belül, utána el kell dobni. A többit is el kell dobni. Nem kell eldobni, csak le kell fertőtleníteni. Fertőtlenítő hiánycikk. De vasalni is lehet. Lehet, de nem érdemes,mert a vírus egy hétig is fertőzőképes maradhat. Tökmindegy, hogy véd-e a maszk, ha nem teszel fel védőszemüveget. Milyen védőszemüveg? Ami védi a szemet a fertőzéstől. A maszk nem védi a szemet a fertőzéstől?
6. Wuhan/Kína a hibás, Charles Lieber azaz Izrael a hibás. Az amcsi katonák szórták szét a fertőzést a wuhani játékokon. A denevér, a tobzoska, az 5G, Bill Gates és bandája a hibás.
A gamma sugarak is okozhatták, de lehet a földönkívüliek, vagy csak szimplán természetes.Nem lehet természetes ebben a formában. De lehet, hogy napkitörés lesz, vagy jön egy meteorit. Vagy már volt meteorit, onnan jöttek a vírusok.
7. Az OT szerint a fertőzöttek 80 % tünetmentes, de a fő virológusuk Szlávik szerint 30%, de szerintük 11x a különbség a valós és teszttel igazolt fertőzöttek száma között. Minden fertőzött beteg. Csak még nem beteg. De majd lesz. Vagy nem lesz. De fertőz. Vagy a tünet nélküli nem is fertőz.
8. Kell a lélegeztetőgép, de más tudósok szerint nem használ, sőt, árt.
9. A klorokin csodaszer és gyilkos méreg is. A tüdőbaj bacilusa ellen adott BCG oltás kiirtja a vírusokat. Mi, magyarok ezért nem halunk meg. Mi is meghalunk. Előbb-utóbb. Különben is bilgécék már feltalálták a vírust. Az antitesteket. Nem találták fel, eleve ők csinálták a vírust.
10. A vitaminok is hülyeség, a C meg a D nem.Vagy azok is.
11. Pálinka, fokhagyma, gyömbér és a karfiol megvéd a fertőzéstől. A karfiol nem véd meg a fertőzéstől. A pálinka sem véd meg, csak ha a kezedre öntöd és elég erős.
12. A vírus megtapad 7 napig is valahol, amúgy pár perc alatt elpusztul, megöli a szappan, kivégzi a klór is de alkohollal nem jó törölgetni.
13. Hypos tojás az nagyon jó.
14. Maradj otthon, de a gazdaság nem állhat le azért járj be dolgozni is.
15. Zárjuk be a piacot. A vásárcsarnokot is. A multinacionális üzletekbe elmehetsz, ha muszáj. A csarnokba is, ha nem zárt be. Ha bezárjuk a csarnokot, csökken a fertőzés. Ha bezártuk a csarnokot, nő a fertőzés, mert akik addig ott vásároltak, ezután a multikhoz mennek ők is.
16. Az idősek betegsége. Kigyógyult belőle 95, 100 éves ember is. Kínában a legidősebb gyógyult 103 éves. A betegek betegsége. Nem a betegeké, egészségesek is meghaltak. Egészségesekre nem veszélyes a vírus.
17. Az öregek maradjanak otthon, mert rájuk életveszélyes a vírus. Megoldjuk helyettük a vásárlást. Nem tudunk ennyi idős embert kiszolgálni. A fiatalok is maradjanak otthon, mert rájuk is veszélyes lehet a vírus. A fiatalokat nem kellene otthon tartani, mert rájuk nem veszélyes a vírus. A játszótereket bezárjuk, nehogy megbetegedjenek a gyerekek. A gyerekeken tünetek nélkül átmegy a fertőzés.
18. Az erdőket lezárjuk, mert túl magas a népsűrűség. Az erdőket nem zárjuk le, mert a meleg és napsütés, meg az UV kiirtja a vírusokat. A meleg nem árt a vírusnak.
19. A buszok járnak, de ne szállj fel rá. Kocsival közlekedj. Ülj be valaki más autójába. Ne közlekedj, nem tudsz megmaradni otthon a seggeden két (öt-tíz) hétig?
20. Az erkélyen tapsolás növeli a lélegeztető gépek számát. A tömeges erkélyen tapsolás a vírusok számát növeli.
21. A maratonit szobában is le lehet futni. Szobában nem lehet futni, maximum egyhelyben, de ott nehéz kiszámolni a távolságot. Remekül lehet maratonit futni futógépen.
684 #35 atacama
- 2020-04-18 12:31
267 #36 Perle
- 2020-04-18 14:56
Ami az erdők, kirándulóhelyek lezárását illeti, az nem emberek javat szolgálja, hanem azokat a kiválasztott újgazdagokét, , akik elit településen, természetvédelmi területen, vagy a legszebb üdülő helyeket laknak. Felháborítónak tartom, hogy elsőként a XII.ker polgármester záratta le a Normafa környékét, Nehogy már néhány belvárosi panelből, penészes bérházból kigyalogoljon oda néhány család benzingőztől sápadt gyermeke néhány órára. Nem hisszem, hogy ezek a kirádulók szaporítanák a megfertőzöttek számát, ahogy azt sem, hogy a kirándulók szándékosan beköhögnének néhány luxus társasház pazar udvarásra, fertőzve a grillen sülő húst is, elvéve a kint ülő finom úri asztaltársaság étvágyát.
A szegényebbektől vették el a települési. területei lezárásokkal azt a lehetőséget, hogy kiszabaduljanak egészségesen a szobafogságból, néhány órara érezhessék a szabadság ízét.
Végül is nagyon kilóg a lóláb. Egyértelmű, hogy a gazdagok féltik magukat a szegényebbektől, ez utóbbiakkal ez durva diszkrimináció. Egy demokráciában járna normafai, dobőgőkői, tihanyi kirándulási lehetőség, tiszta levegő karantén ideje alatt is mindenkinek egyformán.
684 #37 atacama
- 2020-04-18 15:24
csepegtetik szép óvatosan... aszongya hogy,anyamedvét láttak bocsaival a mátrába..
ugye nem kell ecsetelni hogy mire képes az anya mádve
ha bocsait veszélyeztetve érzi mondjuk tanálkozik az
zemberrel a erdőbe.. tehát fosd le a bokád és ne menj
erdőbe se, mert ha már a mátrába akkor a börzsönybe is netán a vértesbe stb..stb
oly bá tűnik mintha el is akarnák idegeníteni az embereket egymástól, a félelem képével.
Medvecsalád csatangol a Mátrában
http://propeller....m=referral
elkap,megesz...
267 #38 Perle
- 2020-04-18 16:39
El kellene engedni a rémhírterjesztőt, mert van olyan idősebb ember, aki harmadszor kapta el a corona vírust. A teszt egyszer pozitív, majd negativ , majd újra pozitív...... volt nála.
Kell-e akkor nagyon pánikolnunk, teszi fel a kérdést a cikk szerzője:
https://www.theag...54kvn.html

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.60 másodperc
3,458,086 egyedi látogató