Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Tisztelt Kormányzó Úr! Kedves Imruska!

Belföld2. írás: Koronácska kezelése: nagyanyáink idejéből maradt praktikák, a cukorbetegség
visszafordításának kezdeti lépése is: az önszeretet megtanulása, légszomj, fulladásos roham,
pánik roham: a légzés szemlélése gyakorlat, a félelem energiájának konvertálása, „minden
korlát az elmében születik”: a fizikai korlátok megugrása, jódtinktúra (Solutio iodi
alcoholica): furunkulus, nyúl mixomatózis, pelenkakiütés, mell alatti, levedző gombás
fertőzés, kullancscsípés fertőtlenítésére, gyógyítására, tyúkhúsleves recept, tyúk levágása,
darabolása. Link: Link

„Koronácska vagy nem” kezelésbővülés: Jutavit Lándzsás útifű szirup 300 ml(!) felnőttnek óránként 1 evőkanállal(!). Inzulinos cukorbetegnél figyelembevenni a cukortartalmat az inzulin adagnál! (Minimum 4 vírusreplikációt gátló hatóanyag.)

Történet: hat betegnél bizonyított. Két nap alatt tette rendbe a betegeket az emelt adag! Kettőnél 37 fok hőemelkedés, pici torokfájás, hidegrázás, enyhe végtagfájdalom. Ebből a 28 éves C-vitamint, hagymateát link és az emelt adagú Jutavit Lándzsás útifű szirupot fogyasztotta. A másik 87 éves beteg hagymateát, Link: Link
4 szem Kalmopirint, és az emelt adagú Jutavit Lándzsás útifű szirupot használta. (Bevallom az acetil-szalicilsav gyógyszereket és a szteroid tartalmú légúti és bőrgyógyászati készítményeket úgy tanította gyógyszerész édesanyám, hogy vírus fertőzésben kontraindikáltak, mert leállítják az immunrendszert és vírusfertőzésben csak az a segítség van. Saját tapasztalat a szintén gyógyszerész öcsémnél gyermekkorban, egy falubelinél Ebstein-Bar vírus miatti lábpöttyösödés kenegetése után 2 hónap alatt végzetes vérrák, övsömör történetek, stb.)
4 beteg tünetei: pici torokfájás, légcső égés, orr nyálkahártya égés. Ők csak ezt és a C-vitamint alkalmazták.
„Kémeim” jelentették, hogy az április 13. húsvét hétfői „esőcsinálók” némi más koronácskatörzzsel is kedveskedtek. Csütörtökre egy 92 éves néninél a semmiből(!) 39 fokos láz 2 napig, utána 38 fok két napig. A 4. napon emelt adagos Jutavit Lándzsás útifű szirup terápia, az 5. napon energiakezelés és bőrlátásos „szkennelés”. Hál' Istennek nincs tüdőgyulladása!
A koronácska mizéria kezdetén volt egy 4 fős család, akik 5 napig 39-38 fokos lázon estek túl a fenti hidegrázós, stb. tünetekkel.

Kormányzó Úr

Több betegem is kérdezte a cikkek olvasása után, hogy miért nevezem Posta Imrét Kormányzó Úrnak?
Történet: 2014-ben küldtem Neki egy pár soros levelet és abban jeleztem, hogy számomra Ő Magyarország Kormányzója és kértem, hogy legyen is méltó ehhez a feladathoz. Ezt a levelet nemrég találtam meg, amikor Imruskával egy másik, újonnan hozzákapcsolódó emberrel való 2014-es levélváltásomat kerestük. A szösszenetből az is kiderült, hogy 2009 óta követem az ő honlapját. Ezt a kitartást 3 laptopom és 1 vinyóm bánta. Egyszer próbáltam a kisebbik lányom laptopjával felmenni a honlapra és kék halállal azonnal meghalt. (Csak arra nem számítottak az édes-aranyos csúnyabácsik, hogy mind az uram, mind a gyermek a laptop szétszedésében és újratelepítésben igencsak ottvan.) Pénteken meghallgattam Kaló Jenő YouTube videóját Bolygók a Jelekben a Jupiter címmel. Imruska Mérleg Jupiteréről is figyelemreméltó elemzés hallható. Putyin is mindig a számára asztrológiailag(!) legmegfelelőbb időpontban tette le a hivatali esküt!
Imre 2018. december 23-i videója után szereztem meg a telefonszámát és vettem fel 2019 januárjában Vele a kapcsolatot, mert:
2018. decemberének 1-2. hetében kicsiny falunkban 4(!!!) epilepszia újult ki, ill. 3-14 napos csillapíthatatlan fejfájás után minden érintettnek elindult felfelé a vérnyomása. Az egyik 3 napos én voltam... Bevallom HAARP-ra, 3-4-5G-re gyanakodtam. (Azt sem hiszem el „nekik”, amit kérdeznek! Jó lenne olyan mérőműszer, amivel bizonyítani tudnám a sejtésemet.) Most 2020. április 4-én, szombaton hajnali ½ 5-kor fel akartam kelni, mert koránkelő vagyok, de az ágyon ülve annyira szédültem, hogy megvártam a csillapodását és csak azután mentem ki kávézni. Kint álltamban nekitántorodtam a falnak. Ilyen még soha nem fordult elő velem. Napi tizenórákat a Szent György-vonal kereszteződésen ülök. Hétfőn jött az egyik kiújult epilepsziás betegem fia, hogy szombaton, ugyanabban az időben(!) az édesapjának ismét epilepsziás rohama volt. 20 méterre laknak a 4G-s adótoronytól a Szent György-vonalon, tőlem kb. 400 méterre.

Apró 4G. Amikor elrabolták a négy hónapos Bátornyilast a szüleitől, „ránéztem” az „elkövetőkre”.
Legnagyobb meglepetésemre a szívüknél a minden EMBERben jelenlevő isteni szikra és a lélek helyett (az eltávozó 7-23 gramm a halál pillanatában) csak egy „partikulát” találtam. Volt bennük eredetileg mindkettő! A gyanúm az, hogy 3-4-5G-vel, HAARP-pal vagy más skalár- vagy nanofegyverrel, stb. „távolították” el belőlük. Kozmikus és fizikai értelemben nem tekinthetők embernek, csak biorobotnak.
Talán visszaszerezhetnék még a lelküket, így „egészségüket” a gyermek mielőbbi visszaadásával. A lélekvesztett, biorobot fizikai testből nagyon gyorsan kiveszik az alvilágiak a Duracellt... Bizonyíték rá a kezem alatt megfordult rákosok, infarktusosok, stb. hada!

Húsvéti nosztalgia: patkány- vagy egérmérgezés kutyánál, cicánál

Történet: Cicusz a hófehér, buflág fejű, falu exbikája, szögesdróttáncos, vérfarkatlan macskalóz végre hazajött szokásos cicababa-gyártó körútjáról. Gyanúsan csendes volt és csatakos maradt (nem habos!) 1 óra múlva is a szája körül az orcája. Tapasztalatból tudtam, hogy ez kumarin-származék mérgezés. A cica, kutya elsősorban a zsigereket részesíti előnybe, ha sikerül levadászni egy egeret vagy patkányt, így sajnos a másodlagos mérgezés reális veszély. A cicát felgyógyulásig azonnal zárt helyre visszük, mert az első adandó alkalommal lelép az atrocitás elkerülése végett. El is kezdtem a kisbabáknak való 2 mg-os Konakion injekció adását szájon át, de a 3. napon sem volt átütő siker, így elvittem Balatonkilitire Dr. Benedek Pál állatorvos csapatához. Ott kapott egy 10 mg-os Konakion injekciót és most májusban kezdi a 9. életévét. (Lassan több a füle, mint a foga a szerelmemnek. Az egyetlen rosszfiú az életemben.)
Levert cica véres orrfolyással: 2X1 ml Augmentin duo szirup 6 napig + 1 ampulla 10 mg Konakion szájon át. Jelenleg 2:0-ra vezetek.
Cicusz óta tartom a 10 mg-os Konakion injekciót és fennen hirdetem a betegeimnek az esetet, mígnem tavaly húsvét szombat délután 5 órakor telefonált barátnőm, hogy 3 perce ette meg a 8 hónapos staffordshire kislány az egérmérget keményműanyag dobozostúl. Ők addigra megnézték az interneten, hogy hánytatni 20 ml 1%-os réz-szulfát oldattal lehet. -Úristen! Honnan szedek húsvétkor réz-szulfátot?- És akkor eszembe villant (Plútó-Aszcendens-Uránusz együttállás szextil X-11. házas Mars-Merkúr együttállás) a jóöreg 5 %-os réz-szulfát reagens gyógyszeralapanyag bevizsgáláshoz. Hatan álltuk körül a renitens ebet, aki 7 ml, tű nélkül a szájzugban a fogak mögé bedugott fecskendővel a torokba fecskendezett 5 %-os lötyi segítségével három részben előadta, tokkal vonóval az elbitoroltakat. Szerencse, hogy rózsaszínűre színezték az egérmérget.
Lassan regényt tudnék írni a történetekből. Jött a 8 hetes shar pei, aki pénteken és hétfőn is kerített a padlásról egy-egy csomagocskát... És ott volt a 1,5 éves gyönyörű, világítókék szemű szibériai husky. A szekrény tetejéről vadászta le a dobozt... Egy kb. 20 kilós, 3 hónapos staffi 2 km-ről biciklin, a gazdája hóna alatt érkezett...És természetesen anyák napján, vasárnap a puli, akinek a 3. adag hányadékában volt benne kompletten a 5X7X2cm-es patkányméreg massza...
A terápia: ha rajtakapjuk kedvencünket, vagy gyanú merül fel, hogy a közelmúltban befalt patkánymérget: hánytatás a fent leírt módon. Eddig cica csak mérgezetten, csatakos szájjal lett befogva. Ekkor már nem hánytatok. Majd 3 napig 10 mg Konakion injekciót szájon át, tű nélküli fecskendővel a szájzugban a fogak mögött a garatba bespriccelve beadni. Ez gyors és eredményes, mert azonnali nyelési reflexet vált ki. A hánytatottaknak az első adag a farizomba szokott kerülni. Tehát nem árt, ha van ismerős patikus a közelben (fecskendő, reagens réz-szulfát oldat, 3 ampulla 10mg Konakion inj.)...2017. február 8-óta 13:1-re vezetek az egér- és patkányméreg ellen. Az 1 elvesztett cica 2018-ban a régebbi cicám vőlegénye volt és Müri, aki egy Szerbiából származó, hosszúszőrű, maine coon keverék volt, csak egy nappal élte túl őt, mert elütötték. (Lecsapott a karma karma.) A legutóbbi egy torkos galambcsapat volt.

Ennyit mára a tudomány és technika újdonságaiból.

Köszönöm Posta Imre Kormányzó Úr honlapján a megjelenési lehetőséget.

Hozzászólások

69 #1 Szalonna
- 2020-04-20 07:20
Nem tudom mi a faszt vagytok beszarva hogy ilyen írásokat eleresztetek rémületetekben.
Egy húgyagyu influenzával állunk szemben, ami másként van eladva, és úgy van hogy nincs, aztán még is van, de kiderül hogy úgy van hogy nincs.
A lényeg hogy ennyire beszartok? Megfelelő vitamin, aztán szarni le, nem kell ide semmilyen speciális iratmány, komolyan be vagytok szarva egy olyantól aminek nincs ellenszere, de a szappany’ elpusztîtja, nem is gondoltuk egy percig se, hogy az influenza egy komolyabb kézmosás után életképes maradna.

Itt egy dolog van. FÉL-ELEM! Ha azt mondják hogy lassú fosással lecsengő akármi, mindenki szarja le, ha azt mondják hogy ilyen olyan virusszzz, akkor a birkák befosnak, szarnak, hugyoznak. Mennyi olyan marhàt látni aki egyedül van a kocsiban és maszk van rajta?

A TUDAT, ami nincs a buziknak, enélkül azt se tudják mi az az alatti. Háttér-hat-alom, háttér-tud-ás! De a buzi birkáknak nincs mivel hova leásni.
137 #2 balu
- 2020-04-20 09:45
Nemrégiben utánanéztem a 3-4-5G terepi/lakásban való mérésre alkalmas, és piacilag beszerezhető kütyüknek.

Namost az 5G frekvenciatartománya igaz, hogy elvileg felmegy akár 100 GHz-ig, de mivel a frekvencia növekedésével gyorsan csökken a hatótávolság (és ez ellen a fizikai törvény ellen a szabadkőműves-cionista összeeseküvők se nagyon tehetnek semmit... szar ügy a fizika) ebből valószínűleg az 5-6 GHz-en felüli tartomány sose lesz kommersz célokra nagy tömegben telepítve. Szóval nemigen éri meg olyan szuperdrága szuperkütyübe fektetni a zsetont, ami ezen felül mér, mert a gyakorlatban úgyse lesznek kihasználva a plusz képességei.

Többen gyártanak ilyeneket, de az amerikaiak drágák (1000-1500 dolcsinál kezdődnek) és amennyire néztem sok amerikai cég nem is szállít Európába (sem). Számomra ez a német gyártó tűnt a reálisan beszerezhető kínálatból a legelfogadhatóbbnak:
https://www.gigah...ons.de/en/

A legolcsóbb kütyüjük cca. 300 E, ez 800 MHz - 2.7 GHz frekvenciatartományt tud mérni https://www.gigah.../314/hf32d
A (lényegesen...) drágábbak 27 MHz-től 10 GHz-ig mérnek.

Namost pl. az agyhullámok befolyásolásához inkább az alacsony ferkvenciákat használják, ehhez másféle kütyü kell. Ugyanez a cég kínál ilyet is: https://www.gigah...cy/meters/ Ezek 5 Hz - 1000 KHz tartományban képesek mérni, de a kigyúrtabb modellek itt is ezer eurós nagyságrendben mozognak.
2 #3 gerry
- 2020-04-20 10:19
Szalonna - s_huh Édesanyád tényleg így tanította neked a magyar nyelvet?

Esetleg versben kellene elmondanod! (szabad, kötetlen rigmusu is lehet, két deci rum után, állítólag olyankor jobban forog az agy, bár a nyelv nem biztos.)
Idézlek:

Nem tudom mi a faszt vagytok beszarva
Egy húgyagyu influenzával állunk szemben,
...hogy ennyire beszartok?
...komolyan be vagytok szarva
Ha azt mondják hogy lassú fosással lecsengő akármi
...akkor a birkák befosnak, szarnak, hugyoznak.

A TUDAT, ami nincs a buziknak,
"háttér-tud-ás!"
De a buzi birkáknak nincs mivel hova leásni.


Ha úgy gondolod, átírhatod, beleviszel még néhány költõi képet, vizualizálva a boldogabb jövõt... esetleg javaslom a végére ezt a két rövid vers-töredéket, tudom, nem igazán hatásos, vagy ütõs de talán használhatod az ötletemet:

Mikor az összes bunkó végül föld alá kerül,
Szülõföldünk felett az égbolt végre kiderül.
69 #4 Szalonna
- 2020-04-20 10:25
Tudtam hogy megjelensz, öregkorodra kötekedni.
Nem bírod megállni. Nem fogok szépirodalmi megfogalmazásban írni, az nem ennek a környezetnek való ami ezt az egész koronafost körbeöleli.
Igen így! A nevetségessèg netovábbja hogy már ennyire ettől a szartól rettegtek, ami igazából egy influenza akármi, az mindegy hogy milyen köntösbe bújtatják, mert ez csak terelés a többiről, a szar birka addig se foglalkozik azzal amit átalakításnak hívnak, mert átgondolni nem tud a hülyéje, de a rettegésben már nagy gyakorlata van.
6 #5 anzsi a macska hala
- 2020-04-20 10:32
Az emberek alapkésztetéseit b@szkurálják, hogy befolyásolhatók legyenek:
az evés-ivást kilátásba helyezett korlátozásokkal,
az alvást hárfával, időjárással,
a szekszet reklámokkal, médiával, (mágiával)
az élet védelmét betegségekkel való fenyegetésekkel, +valódi betegségek mesterséges terjesztésével.
Aki ezeken az alapvető tudati szinteken van elakadva sosem veszi észre a magasabb szintű manipulációkat
2 #6 gerry
- 2020-04-20 10:38
Szalonna - de ezért ne rám haragudj, hanem arra aki ilyennek nevelt.
Ami a kötekedést illeti, olvasd vissza magad és döntsd már el, hogy mindent ide kell önteni az oldalra, vagy nem?
Ami ezt a hozzád irt "személyeskedõ" írásomat illeti - legyen, elfogadom, nem te vagy az elsõ se az utolsó akinek nem tetszik a kötekedésem. Nekem és még néhányunknak meg az emelkedett "stílus" ami nem hiányzik. Tudod, az utcán, ha találkozunk - mondhatsz amit akarsz, kettönk között marad. Persze az személyes dolog. Ahol felnõttem sokszor meg is történt. Most "öregkoromra" még mindig úgy gondolom, hogy aki szellemileg ennyire vitte az életben annak segíteni illik. De ha nem tartasz rá igényt, akkor sajnálom. Nem kötözködöm, nézz a tükrödbe. Magadat minek látod, ha engem nevetségesnek?
Ami a rettegést illeti - szerintem te önmagadból indultál ki amikor másra kented a gondolataidat. A szagod ettöl a hozzászólásodtól sem lett rózsaillatúbb.
69 #7 Szalonna
- 2020-04-20 10:55
Itt mindenki emelkedett stílusban van. Ha nem abban lenne mit keresne itt? Imre is meg szokta mondani a magáét kevésbé irodalmi stílusban, a többiek is, nincs ebben semmi.
Azt is tudtam hogy te itt ebben a bellumban meg fogsz jelenni, zsigerien éreztem, tudtam hogy jössz, és íme.
Jó a szellemi szintem, teljesen, sőt!
Magamat? Természetesen ember vagyok, nem zember.
Komolyan? Én rettegek? Na ne monnyad már, oszt mitől kellene? Egy fosos influenzàtól? Hagyjuk már.
A szart ami felgöngyölítünk itt, mikor volt jól illatú? Soha.
Imre mit mond? Vissza kell a tehénbe a szart lapátolni.
2 #8 gerry
- 2020-04-20 12:02
Szalonna - ne beszélj már félre, légyszíves.
Nem kell magyaráznod a bizonyitványodat.
Nagyon jól tudod, hogy nem az influenzára, a virusra és a világméretü csalásra reagáltam, (azaz nem a tartalomra,) hanem a mondataid mocsok fogalmazására Az úgynevetett "stílus"-ra.
Szerintem fogadd meg a tanácsom, fegyelmezd magad egy kicsit jobban! Tiszteld meg az itt olvasókat annyira, hogy ne akard lehúzni õket erre a minõsíthetetlen szintre.
Köszönöm.
3 #9 Enid
- 2020-04-20 12:33
Nézd szalonna! (hiszen mi is láttunk már mindenfélét) vedd úgy, hogy amit ide írsz, azt a tagoknak szánod. Azoknak, akik megtisztelik a poimot a figyelmükkel, mernek regisztrálni... hozzászólni... esetenként csak néha, hosszas hallgatás után.

A bátorságnak se vége, se hossza...
De ez téged ne tántorítson el azon utadról, aholis magadból ajándékozol valamit a "köz" - nek, a másiknak, a tőled látszólag eltérőnek.

Nem téríteni kell, meggyőzni és szidni. Ez már a múlté.
Magad kell megmutatni, hogy példával szolgál-hass.
1959 #10 apaideges
- 2020-04-20 13:36
A műszeres vizsgáltot próbáljátok meg az okostelóval.
EMF meter, RF meter, Gauss meter, Wifi analyzer stb
69 #11 Szalonna
- 2020-04-20 14:00
Mocskos helyzetet lehet nem mocskosan megfogalmazni?
Egyébként a moto fórumon van 1-2 szép megfogalmazásod neked is, aminek az enyèm a nyombá nem ér.Amit ide írsz, azt az ide tévedő hugyagyú birkáknak szánod, hogy szálljanak már magukba, hàtha valami elindul az üres agyukba.
A tagoknak nem kell semmit írni, mert képben vannak, és ugyan ezeket a sorokat valljàk, csak esetleg inkább nem írjàk le.
Magadat megmutatni kenyértöréskor kell, ami nagyon nem most van, mert a hülyéknek hiába akarod magad mutogatni, agyhalottakba felesleges idő invesztálni.
A HUN - mag - árja turul facebook csoportnak köszönhetően, amit 50.000-en követnek, elég sok személy fellátogat ide, sokan olyan is aki ellenséges.
137 #12 balu
- 2020-04-20 14:39
apaideges,
ezek androidos alkalmazások? Ilyeneket tud ez a kis izé? Mondjuk elvileg tényleg tudhat ilyeneket - ha már egyszer használja, akkor valahogy be kell azonosítania...

...vazzeeeee, kösz a tippet, basszus, nekem eszembe nem jutott volna, pedig totál logikus.
1959 #13 apaideges
- 2020-04-20 14:57
balu, igen én azt használom. Nem egy hitelesített műszer, de arra jó, hogy kb tudja az ember az a valami ott van, és kb mennyire annyi.
137 #14 balu
- 2020-04-20 15:02
apaideges,
te konkrétan melyiket ajánlod? Átfutottam a kínálatot, de frekvenciát egyik se mutat (jó, nyilván az egész környezet ezeregy forrását nem egyszertű átlagolni) csak teljes EMF terhelést. meg úgy láttam, vannak köztük kamu appok is... Legalábbis némelyiknél az volt a reakció, hogy "na végre, ez nem kamu"- szóval valszeg a többi közt előfordul, csak az admin mindig törli az anyázós kommenteket.
1959 #15 apaideges
- 2020-04-20 16:09
balu, ez telefontól is függ. Nekem samsung note 3 van, jó régi.
Coverage-cell and wifi network signal test,
Signal strength checker,
Network signal info,
ezek nem szmogot, de hálózat adatot mutat.

Ultimate EMF detector. Ehhez kell a telóban legyen magnetic sensor.
2 #16 gerry
- 2020-04-20 16:42
Szalonna - "Egyébként a moto fórumon van 1-2 szép megfogalmazásod neked is"

Igen, van. De legalább most tudom, hogy hova való vagy.

Nem tudom, te hogy reagálnál egy olyan cikkre amit anno MrMoto tett fel és azt írta benne, hogy az anyám vette el a szüzességemet. Igen, azokkal a rohadékokkal is felvettem a kesztyüt, mert muszály volt. Ha már megjegyezted okostojás, talán megkérdezheted Imrét is arról miket tett ki róla, a családjáról, és az itteni tagok némelyikérõl. Tõle tanultad a szarakodást? Vagy esetleg te vagy megint csak most nem MrMoto néven?

Túllépsz egy vonalon haver - és igen, folytasd csak így tovább ha már gondolkodni nem tanultál meg.

"A HUN - mag - árja turul facebook csoportnak köszönhetően, amit 50.000-en követnek, elég sok személy fellátogat ide, sokan olyan is aki ellenséges."

Most meg kellene ijednem? (Mindjárt megpróbálom, csak még elküldöm neked ezt a választ.) Tényleg elég mocskos belül a lelked.
Kérlek nyugodj le végre és ne idegeskedj túl sokat azon, hogy itt mutogatom magam miközben az itt lévõ "agyhalottakba felesleges időt invesztálok".

Puszi a homlokodra erõs kisfiú! (Remélem nem fogod elsírni magad - a melletted álló ellenséges ide látogatók elszégyelnék magukat a helyedben. Tarts ki!)
684 #17 atacama
- 2020-04-20 17:53
hát nagyon rozslolás a hangnem... elszomorító..
fel kell ajánlani a selyemzsinórt...sztem..
8 #18 miskolcilaci
- 2020-04-20 18:38
BETILTOTT COVID-19 (KORONAVÍRUS) LONDON REAL INTERJÚ DAVID ICKE-EL, 1-2 / 5 RÉSZ, MAGYAR FELIRAT
https://www.bitch...7S0OS5rYe/

"Ugye, nem beszéltem össze David Icke-val, de másokkal sem ! , 2019.július, 30.-án, interjú Kingsley Donaldson-al, angol katonatiszt, " Ez már a harmadik világháború, és észre sem vesszük" ! Na, akkor milyen koronavírus járvány van, hivatásos faszfejek ? Miért hazudtok hisztérikusan orrba-szájba ? A pofátokba van tolva az igazság, már tegnap előtt ! És ti még mindig hazudjátok a szerepeteket, bő nyállal, köpködve, mert ti vagytok az igazi vírus !!! Megölitek aki nem bólogat."
https://hvg.hu/ku...em_vesszuk
137 #19 balu
- 2020-04-20 18:50
apaideges,
hát sajna, az én naon okostelócskám se mai jószág (Samsung Galaxy J5), próba mögvót, nem van rajta mágneses csodaizé. Ezáltal akkor mifelénk 5G se lesz. Amiről nem tudok, az nincs. Megnyugodtam.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.35 másodperc
3,727,517 egyedi látogató