Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Ács, kőműves, villanyszerelő és lenn világosság...csak a munka

GondolatokLink El vagyunk látva munkával.

Hozzászólások

1959 #1 apaideges
- 2020-04-24 23:59
Szép a kert, meg az idő, és a hozzáállás.
Ügyes ácsmesterre, nekem is szükségem lenne, majd.
1987 #2 Hazafinak
- 2020-04-25 13:05
A tüntetők táblákat tartottak, mondván: "Engedjek dolgozni!" és „Engedj be a házamba” https://www.rt.co...-protests/
1987 #3 Hazafinak
- 2020-04-25 13:08
Trevor Phillips-et kinevezik egy olyan csoport vezetésére, aki megvizsgálja, hogy miért hal meg több etnikai kisebbségből származó ember (néger) a betegségtől. A zsiráfokat nem viszi így!
1987 #4 Hazafinak
- 2020-04-25 13:18
Dr. Emily Cousens Anglia: Az Oxfordi Egyetem női tanulmányainak professzora sajnálta, hogy ha a főiskola tudósai sikeres Covid-19 oltást állítanak elő, "mert akkor a „fehér megmentő” narratívája megállíthatatlan."
1987 #5 Hazafinak
- 2020-04-25 13:35
A világ vezetői részt vettek egy olyan globális kezdeményezés elindításában, amely biztosítja az új koronavírus elleni jövőbeli oltáshoz való egyenlő hozzáférést. Az Egészségügyi Világszervezet által rendezett rendezvényen USA nem jelent meg. Résztvevők listája: https://www.who.i...ec062cee_2 Donald Trump, az Egyesült Államok elnöke a múlt héten befagyasztotta a WHO finanszírozását, amíg kivizsgálják a szervezet „Kína-központú” magatartását. Azt állította, hogy a WHO segített Pekinnek a világ félrevezetésében a válság kezdeti napjaiban azáltal, hogy alábecsülte a Covid-19 súlyosságát. (majd lesz ebből kötelező is!)
1987 #6 Hazafinak
- 2020-04-25 13:47
EX-OROSZ INTEL HIVATALOS: A népességcsökkentési program valódi. . Ebben az eseményben az orosz katonai hírszerző szolgálat egykori ezredese kijelenti, hogy a jelenlegi koronavírus-járvány (vagy annak hiánya) 4 fő célt szolgál: 1) depopulációs kezdeményezés 2) a fennmaradó népesség politikai ellenőrzése 3) a jelenlegi pénzügyi buborék 4) A geo-gazdasági versenytársak felszámolása Gondolatok ??
https://www.youtu...e=emb_logo


Tudatos pogány
3 napja
Én emberem!! Ő igazat mond. A belső parazita tönkreteszi a világot. A kiválasztottak. Ők az egyetlen vírus, amely fenyeget minket.

IMRE BÁTYÓNAK SZERETETTEL"!;)
1987 #7 Hazafinak
- 2020-04-25 14:01
A SARS-Cov-2 világjárvány mögött nem csak a hírszerző ügynökségek, a bakteriológiai fegyverek katonai kutatása és a világméretű immunizációs tervek hihetetlen kapcsolatai vannak. https://www.veter...-zionists/
1987 #8 Hazafinak
- 2020-04-25 14:06
"A jelenlegi helyzetben Iránt nem érdekli az Egyesült Államokkal fennálló konfliktus eszkalációja. Az eszkalációt azonban az amerikai katonaság kezdeményezheti:

Egy hadihajó vagy egy hadihajó-csoport bejuthatott az iráni felségvízbe;
Egy amerikai katonai repülőgép sértheti az iráni légteret;
Az amerikai erők blokkolhatják Irán számára a Hormuz-szoroson áthaladó polgári tengeri forgalmat, vagy visszatarthatnak egy iráni olajszállító tartályhajót;
Az amerikai haditengerészet hadihajói utánozhatják az iráni tengeralattjáró elleni támadást;
Az iráni erőknek reagálniuk kellene egy ilyen provokációra. Így kezdődhet egy katonai konfrontáció. Lokalizált katonai esemény kezdeményezése után a Fehér Ház vádolja Iránt az amerikai erők elleni agresszív cselekményekkel szemben, és az amerikai haditengerészet demonstrációs rakétaütést hajthat végre egy vagy több célra Iránon belül. Egy ilyen támadás olyan iráni reakciót váltana ki, amely magában foglalja mind a rendszeres, mind az irreguláris hadviselési képességeket."https://www.veter...look-like/
69 #9 Szalonna
- 2020-04-25 14:23
A csütörtöki napon betelefonáltam a szolgáltatóhoz hogy nincs net, kiderült, nem csak én, másoknak se volt, rendben, kiküldtek egy szerelőt aki kijött, megoldotta, a darázs az elosztó dobozba bemászva elrágta az üvegszálat, meg lett hegesztve egy erre a célra kialakított műszerrel, az ilyen hibák nem is az ő dolga közé tartozott volna hogy megcsinálja, hanem a szolgáltatón belül egy másik csapatnak, ettől független becsületből megcsinálta. Nade a lényeg, beszélgettünk a dolgokról hogy a dolgozókat ebben a munkakörben se nagyon becsülik meg, a lényeg annyi hogy a munkaidejük alatt műholdról figyelik a szerelőket merre is járnak, a lényeg annyi volt - bedobtam neki, aztán mondott egy olyat amiről nem gondoltam volna hogy már ennyire elterjedt, persze nem túlzottan nyíltan -
mondtam neki, jó hogy nem úgy követik már az embert hogy chipet ültetnek a bőre alá, azt mondja, van olyan ország ahol a távközlési - tv,internet,telefon - társaságok emberei, MÁR BŐR ALÁ ÜLTETHETŐ CHIPPEL DOLGOZNAK, és úgy figyelik hogy merre járnak.
Mondta is, nála az lenne az utolsó csepp a pohárba, be is adná a felmondást.
137 #10 balu
- 2020-04-25 16:36
Hazafinak,
jamá, ez az Emily... Hát nem az volna a logikus, hogy egy fehér férfi feltalálja a vakcinát, de a médiában már egy néger nőnek tulajdonítják? És ez egy okszfordi (ami ökörgázlót jelent) tudós.

Jó ez a lista, de hogyhogy Káslert meg se hívták? Eleve, hogy Mrs. Gatyesz az egyik fő chairperson már jelent valamit, a többi meg sztem kábé jelzi, hogy hol fogják kezdeni. Franciao., Németo. Costa Rica + úgy nézem Afrika szép számmal van jelen. Meg csak jelzem, hogy anno a Bill és Melinda Gatyesz alapítvány olyan projekteket is finanszírozott, mint:
- ehető oltások (edible vaccines) - magyarán belekeverik a kajába és azt se tudod, hogy beoltottak
- lehet-e természetes szúnyogokkal oltani, ha nem, megvalósítható-e egy nano-szúnyog sereg, amivel már lehetne.
Próbáltam betenni egy linket, de a "Gates" és az "edible" együtt kereken zéró találatot ad. Két lehetőség van: 1, tévedek 2, már nem elérhetők a doksik

Amúgy próbáltam egy olyan keresést is, hogy "5G" + "coronavirus" és KIZÁRÓLAG az összeesküvés-elmélet, miért nem igaz, kik terjesztik ezt a hoaxot... egyetlenegy cikk keveredett valahogy bele, ahol egy tudós komoly lehetőséget lát, hogy tényleg van összefüggés... ez a cikk meg a moscowtimes.ru-n volt. Csak ha ennyi tagadó cikk - és gyakorlatilag csak az - van és egy sincs, ahol ilyet állítanának, akkor hogy a tökömbe terjed az egész "hoax"? Gondolom a fész backhandből tilt bármi hasonlót.
684 #11 atacama
- 2020-04-25 16:48
Vigyázni kell a vaddisznókkal a tavaszi ellési időszakban
Érdemes elővigyázatosnak lenni a vaddisznókkal a tavaszi ellési időszakban, mivel a kocák ilyenkor készek meglehetősen harciasan védelmezni kicsinyeiket a vélt vagy valós fenyegetésekkel szemben
https://www.agroi...tent=43618
1959 #12 apaideges
- 2020-04-25 22:03
Szalonna, ez hülyeség. Minden technikus céges okossal mozog, abban van a chip. Átlag embernek is újlenyomatok a telóban. Ne gyere azzal más is viheti, tudom igaz az is, de ki adja csak úgy oda másnak a banki cuccát? Hát ettől okos az a kis izé. A darazsak meg rászoktak az üvegre ugye? Vigyázat emberek az ablak már nem véd meg, acélháló kell ide. Meg gondolom láttál már optikai kábel forrasztást is, nyilván, simán bárki pusziért megcsinálja, aha, meg a szerszám csak úgy van minden technikusnál is persze. Nem is tudom mit gondoljak rólad, zsír.
69 #13 Szalonna
- 2020-04-26 07:30
Depressziós vagy ugye? Szegény fijú. Pihenj egy kicsit.
Máshol nem kell okos telefon erre a célra, mert a bőrük alatt van a chip.
Hogy te mit nyámnyogsz itt, meg mi a valóság, az két külön dolog, az hogy nem ez az első eset már hogy az elosztó dobozba beleköltöznek, az tény, mert már több helyen kellett ilyen hibát kijavítani, itt csak azért nem az egerek rágják, mert itt nem a padláson van az elosztó, hanem az oszlopon, ott praktikusabb.
Hogyne lenne, visszament és hozott egy hegesztőt amivel meg lehetett oldani. Láthatatlanba minek akarsz okos lenni?
Nem is akarok rólad semmit gondolni, vénségetekre egy kicsit elszáll az agyatok. Ilyen ez az ökörség vagy öregség, vagy minek nevezik ezt.
1959 #14 apaideges
- 2020-04-26 12:14
Zsír, na, de tényleg. s_hihi
2026 #15 Pentrado
- 2020-04-26 13:11
balu!
Ehető vakcina !!!
Hogy mért kábultak és miért rezidensek az emberek az eseményekre !
„Scopolamin“ hogyan kerül az étkezési menübe ?
1959 #16 apaideges
- 2020-04-26 13:26
Pentrado, ez már régen is így volt. Datura innoxia,
https://en.wikipe...ra_innoxia
vagy csattanó maszlag
https://hu.wikipe...ki/Maszlag
2026 #17 Pentrado
- 2020-04-26 13:28
balu!
Egyértelmű bizonyíték a meg nyilvánulásod arra , ha valamiről nem tudsz számodra nem létezik !
69 #18 Szalonna
- 2020-04-26 20:51
Az igazán súlyos helyzet az 1890-es évektől alakult ki, amikor a liberalizmus összekapcsolódott a haza kapitalizmus kialakulásával.
Kiderült hogy a tőkére alapuló viszonyok elemi létszükséglete a liberális eszmevilág.
Ez Magyarországon fokozottan igaz lett, ugyan is a zsidók nagy létszámú bevándorlásával - főleg az 1873. Évi gazdasági válságból való kilábalás után) az új népelem meggazdagodásának legfontosabb előfeltételévé a “mindenkinek mindent szabad” elve vált.

Ennek megfelelően a hazai rablókapitalizmussal általában szemben álló - sokszor egyenesen onnan jövő - új értelmiségi csoport, főleg a századforduló után, hangoztatni kezdte a progresszivitás fontosságát.
A haladás lett a már zömmel nem is magyar hanem zsidókból álló harmadik liberális nemzedék kulcskifejezése.
Csakhogy érdekes, sőt jellemző módon ezek főként budapesti és nagyváradi értelmiségiek(?) elsősorban nem a kapitalista nagypolgárság, hanem az ún félfeudális magyar uralkodó réteg ellen léptek fel, azt hangoztatva hogy minden ami összefügg a magyar múlttal - nagybirtokos arisztokrácia és a dzsentri középosztály - az a haladás és a demokrácia gátja.

A reformkorban mintegy 240.000 zsidó, 1910-ben több mint 900.000, 1914-ben már mint egy 1 millió zsidó èlt a Magyar királyságban.
A világháború kitörése után amikor az orosz haderő sikeresen megtámadta Galíciát, további százezrek érkeztek - sokan ideiglenesen - Magyarországra, főleg Budapestre, Helyzetüket pontosan tükrözi Boda Dezső székesfővárosi rendőrfőkapitány jelentései, amelyeket Tisza István gróf, miniszterelnökhöz intézett.
A jelentések a Magyar Országos levéltárban és a Magyarországi Reformàtus Egyhàz Zsinati levéltárában - gróf Tisza István iratai között megtalálható.
69 #19 Szalonna
- 2020-04-26 20:53
Na bazmeg Imre.
Megelőzted a korodat számokban is.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.43 másodperc
4,709,070 egyedi látogató