Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Posta Imre: Szer-pentin

Hozzászólások

2026 #20 Pentrado
- 2020-05-03 13:11
Akit érdekel és németül is tud itt megnézheti , hogy mi történik Németországban !
Aki nem annak is ajánlom , a képekből következtetni lehet az eseményekre !

Egyenlőre még nem nagy a megmozdulás de fejlődő képes amit ma már a kormány nem fog tudni megállítani ! Nem szabad elfelejteni , hogy Németország az nem egy állam ! 1949 –ben a szövetségesek által létrehozott vagyon gazdálkodási szervezett amit a mai napig igen jól álcázva államként fogadtattak el a német néppel és a nemzetközi közvéleménnyel ! Nincs olyan hazugság ami egyszer ki ne derüljön !!! és ezt egyre jobban hangoztatják ! ha ez az elaltatott nép felfogja és ez egyre nyilván valóbb kemény dolgok fognak bekövetkezni !
Hygiene Demó ! ez a Mottó !
Tiltakoznak az emberek amiatt , hogy a német alaptörvényeket hatályon kívül helyezték , ugyan ezt tette Orbán , de senki nem tiltakozik ellene mindenki jól érzi magát az új börtönében !
Az alaptörvény biztosította szabadságodat emberi méltóságodat , gyülekezési jogodat és stb. de úgy látszik , hogy ez a magyar embereket nem érdekli !

A magyarok számtalanszor lebutított embereknek minősítették a németek mégse annyira hülyék mint egyes szóvivők ezt velünk elhitetni szeretnék !
A stuttgarti démon a „Wasen“ ahol az októberi sör fesztivált tartják egy ügyvéd az alkotmánybíróságon megnyerte a beadványát és a démo tilalmat a bíróság feloldotta !!!
A téren azonnal több mint ötezer ember gyűlt össze tiltakozni a kormány beoltási kötelezettség ellen ! A többi városokban igyekezett a rendőrség a csoportosulásokat feloszlatni kisebb nagyobb sikerrel a lényeg az egészben az , hogy valami megindult és ébredeznek az emberek , hogy valóban bűzlik amit a politikusok művelnek a saját vállasítóikkal szemben !

https://www.youtu...e=youtu.be
40 #21 bulcsu
- 2020-05-03 13:42
Ha már Németország és izrael... Csak azt tudnám mit keresnek ott!

Raktárnyi robbanószer-alapanyagra lelt a Moszad Németországban
https://neokohn.h...orszagban/
2026 #22 Pentrado
- 2020-05-03 16:35
Az EU a Hisbolla katonai ágát már 2013 óta terrorszervezetnek nyilvánította . Eltérően az angoloknál és a hollandoknál már korábban a katonai ágát betiltották míg Németországban a szövetségi kormány ha jól tudom a múlt héten a belügyminiszter Herr Horst Seehofer betiltotta. Nagy razziát tartottak sok – sok szervezeti tagot letartoztattak!

Ezt leírom itt! de egy biztos azért mert ezt tudod , továbbra is megmarad a karantén Magyarországon! hordhatod a száj – és az orrmaszkot és valószínűleg majd Orbán gondoskodik arról, hogy beoltsák az ország lakosságát a vírus ellen és mehettek nem a levesbe hanem a moslékba! Azt hiszem még mindig nem értitek a dolgok folyamatát , de nem baj majd ha felébredsz egy diktatúrában majd csak rájössz, hogy minden dologgal foglalkoztam csak azzal nem, hogy mi fog velem történni ha ez így megy tovább.
Nem bántani vagy sértegetni akarok, csak próbállak benneteket ostorozni, hogy ma a legfontosabb az ország és lakosságának a helyzete ezt vegyétek tűz alá és hassatok arra ami véleményetek szerint nem felel meg a további életkörülményeiteknek!

Jelenleg úgy néz ki, hogy a kormány birtokolja az országot és a benne élő embereket tehát ti az ők tulajdonai vagytok és azt csinálnak veletek amit akar. Tehát birkák vagy szarvasmarhák ha nem figyeltek oda holnapután mindenkinek lesz egy csipesz a fülén, hogy megtudjanak benneteket különböztetni!

Elnézést a fogalmazásért ! akinek nem inge ne vegye magára ! de már lassan tele van a tö ..m

Hiába írogatok itt is más oldalakon is süket fülekre találok nem értem az gondolkodási meneteteket a közömbösséget a nem törődnömséget a tenni nem akarást és stb. Ültök a gép elött és nyomkodjátok a billentyűt és ha valami érdekeset találsz amit még eddig nem tudtál úgy gondolod, hogy segítesz embertársaidon, hogy vele is megosztod ez egy segítőkész nemes dolog ! De ezzel a te életkörülményed nem változik ! A számodra új dolog ez meg azért létezik mert valaki aki valamely idegen nyelvet beszél ha netán a kormány által irányított sajtó megossza veled te meg rárepülsz mit a légy a sza ...a ! Figyelem elterelés !!!
Mikor ébredtek arra, hogy tudatosan terelik figyelmedet die meg oda, a magyar „jános“ sajnos a történelem során már annyi dolgot átélt és semmiből nem tanult !
684 #23 atacama
- 2020-05-03 18:40
Elvtársak,szomorú vagyok!
nagyon szomorú vagyok elvtársak!!
245 #24 hamu
- 2020-05-03 19:49
Atacama: ridegtartás
Pentrado: üdv a fedélzeten, ha látod, hogy mi a fő probléma. Az embereknek a fülin jön ki a hírek. Fülin jönnek ki az előadások. Tök jó, hogy Pentrado, neked van titkos akcióterved, ami végrehajtható. A legtöbbünknek nincs. Ráadásul kilátástalanok vagyunk, frusztráltak és iszonyú önérzetesek. Több járna az élettől!! Amíg az élet nem egyenlíti ki az elmaradását, mi sem engedünk. Hozzánk igazodjon a többi birka, meg fotelforradalmár, addig nem vagyunk hajlandók mi sem felállni a fotelunkból. Önként vállalt áldozat? Vannak ebben logikák, de az összefogást, egészséget, aktivitást időnként kicsit talán nehezítik.
2026 #25 Pentrado
- 2020-05-03 23:19
Hamu! Köszönöm a megtiszteltetést!
Az Imre új filmjének az oldalán írtam a fejlemények végét de fel teszem ide is , akik itt járnak ők is olvashassák !

Barátaim!
Ha most nem értitek soha nem fogjátok megérteni a helyzetet !
A kormány és tanácsadói nem buta emberek, ezt el kell hogy fogadjátok. Orbán és társai is helyezkednek az új világrend felállításának követő időszakára . Nekik az idősebb korosztály egy teher ! Ők ugyan úgy érdekeltek ezek mielőbbi kihalásukban, az csak szemfényvesztés, hogy mennyire aggódnak érte, a másik, hogy ez a korosztály így is úgy is kihal de ha koros beteg nem gond ha hamarább!
A másik ismeritek e a 17 – 18 – 19 –es elhalálozási statisztikát ? Ez feltétlen szükséges, hogy össze tud hasonlítani a 2020 év elhalálozási számaival !

Na de hagyom ! Itt a jól ismert

Hegel -i elmélet : hozz létre egy szituációt, ez a Korona-vírus!

Várd meg a tömeg reakcióját, ezt jól meg fűszerezed ha kell a sajtóval és megvásárolt szakvéleményekkel és így tovább, a hisztéria tökéletes !

Majd jön a megoldás,
felajánlod a védelmet a vírus ellen, az oltási lehetőségek, ha kell, Bill Gates laborjából és mindenkit beoltanak, ha szükséges a csipet is bejuttatják ez ezzel megoldanak mindent! Ami a legjobb ebbe a játékban, hogy mindenki követelni fogja! Ha ez idáig eljut, véged van, az ellenállás már késő! Gondoljatok bele, mit hangoztatnak! Még nincs vége, lehetséges egy második hullám és stb. Várják, hogy belefáradjon a tömeg és követelje az oltást, hogy vége legyen ennek a cirkusznak, és ezzel fel ad mindent, a szabadságát az életét és mind azt ami ezzel jár !!!

Hogy mi minden lehet még ebbe az oltó anyagban a fantáziátokra bízom! Különösen, hogy ma már nyivános és ismerjük a Bill Gates célkitűzéseit!

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.88 másodperc
4,610,991 egyedi látogató