Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Posta Imre: Dusnok, Bolvári ház, szabadkőműves csapatépítés, példamutatás...

Gondolatok

Hozzászólások

684 #1 atacama
- 2020-05-03 19:16
hej Imre,de megvidámodtam ..egy kicsit.. látva az összetartást a szorgos kezeket, az öszhangot meg
az egésznek az üzenetét..
vigyázzatok mert a KALÁKA csak Grilluszék-kal elismert
de szarni is rájuk... ölelés,kéz a kézben,jatt a jattban.
684 #2 atacama
- 2020-05-03 19:20
UI: egy-két mocskos állatot be lehetne falazni, vagy a malterba keverni.. ott Dusnokon...
139 #3 jozsef toth
- 2020-05-03 19:37
Dicsertessek Imre BACSI!

Lattam mar sok videot ROLAD es Istvanekrol.De szeretnek latmi FOTOKAT a Dusnoki volt pogarmesterrol,felesegerol,gyerekeirol,es esetleg az unokairol! Ezt talan a torvenynek nevezett szar-seg nem tiltja??!! Es termeszetessen tovabbi CSALADI FOTOKAT mind azokrol akik a gyamhivalalnal es a rendorseg-gen bellul erintettek a KISGYEREK lopasaba.VAROM A VALASZT !!! Miert nem lathatok s_kukkezek FOTOI ???


Es esetleg mid ezek LAKCIMET es NYARALOIK FOTOIT.s_hee
2026 #4 Pentrado
- 2020-05-03 19:43
Imre! segítsetek az ismereteim tágításában !
A videóban egy Nyilas családról beszélsz akitől a gyereket a gyámhatóság elvitte?
Csak felületesen ismerem a történetét. Ha lehetséges segítsetek abban , hogy esetleg az eseményről többet tudjak! Ha nem itt az oldalon akkor küldjétek privátba! Előre is köszönöm, a Nyilas családnak további sok sikert élményt és reményt, hogy a fiókát újból ölelő karjaikban zárhassák!
4 #5 Posta Imre
- 2020-05-03 20:07
Atacama, remélem nem gondoljátok, hogy megállt a zélet, mert minden rendben van! Megyen, ahogy alakul. A mocskos állatokat a meszesgödörbe, ne a falba!

Józsi, itt a képe a mostaninak, de ő is csak egy névválto katlogikus 9 gyerekes átlaghülye. https://www.kaloh...asztottak-

Pentandro, üsd be a keresőbe léci. Dusnok, elrabolt gyermek. https://www.youtu...32E3ptlTqg
139 #6 jozsef toth
- 2020-05-03 20:21
Imre engem CSAK azert erekene az OSSZES szarhazi csaladi fotoja ,ha netan veletlen valamelyik BALESETBOL vagy Isten akarata miatt eltunne vagy meghalna ,tudnak nekik kuldeni egy reszvet nyilvanittasi lapot.s_f-ang
684 #7 atacama
- 2020-05-03 20:39
Imre, igazságod van! inkább gödör, mert még meg gyöngítenék a fundamentumot!
2026 #8 Pentrado
- 2020-05-03 23:06
Barátaim! Az előző lapon nem fejeztem be a mondani valómat !
Ha most nem értitek soha nem fogjátok megérteni a helyzetet !
A kormány és tanácsadói nem buta emberek, ezt el kell hogy fogadjátok. Orbán és társai is helyezkednek az új világrend felállításának követő időszakára . Nekik az idősebb korosztály egy teher ! Ők ugyan úgy érdekeltek ezek mielőbbi kihalásukban, az csak szemfényvesztés, hogy mennyire aggódnak érte, a másik, hogy ez a korosztály így is úgy is kihal de ha koros beteg nem gond ha hamarább!
A másik ismeritek e a 17 – 18 – 19 –es elhalálozási statisztikát ? Ez feltétlen szükséges, hogy össze tud hasonlítani a 2020 év elhalálozási számaival !

Na de hagyom ! Itt a jól ismert

Hegel -i elmélet : hozz létre egy szituációt, ez a Korona-vírus!

Várd meg a tömeg reakcióját, ezt jól meg fűszerezed ha kell a sajtóval és megvásárolt szakvéleményekkel és így tovább, a hisztéria tökéletes !

Majd jön a megoldás,
felajánlod a védelmet a vírus ellen, az oltási lehetőségek, ha kell, Bill Gates laborjából és mindenkit beoltanak, ha szükséges a csipet is bejuttatják ez ezzel megoldanak mindent! Ami a legjobb ebbe a játékban, hogy mindenki követelni fogja! Ha ez idáig eljut, véged van, az ellenállás már késő! Gondoljatok bele, mit hangoztatnak! Még nincs vége, lehetséges egy második hullám és stb. Várják, hogy belefáradjon a tömeg és követelje az oltást, hogy vége legyen ennek a cirkusznak, és ezzel fel ad mindent, a szabadságát az életét és mind azt ami ezzel jár !!!

Hogy mi minden lehet még ebbe az oltó anyagban a fantáziátokra bízom! Különösen, hogy ma már nyivános és ismerjük a Bill Gates célkitűzéseit!
15 #9 porcica
- 2020-05-04 00:06
Értem én, hogy a nagy tömeg alkalmatlan és ostoba, de akik nem azok, ők is hagyják ezt az egészet, és nem akarnak valami megoldást kitalálni erre a kibaxott helyzetre? Mert a többek hülyék, akkor már magukkal ránthatnak mindenkit, mi meg csak végignézzük, és majd hörgünk akkor is, amikor már fortyog a lecsó, amibe bekerültünk?
Nekem annyira úgy tűnik, hogy ez a sok, magát vezetőnek kikiáltó, és tartató végbélféreg arra hajaz, hogy az értelmesebbeknél elszakadjon a cérna, és meg akarja adni nekik a kilépési lehetőséget ebből a fostalicska életükből! Talán önként már nem képesek abbahagyni a szemétkedést, és abban reménykednek, hogy valakik elvágják a véget nemérőnek tűnő életfonalukat? Mert ebben az esetben szerintem jó munkát végeznek. :o
137 #10 balu
- 2020-05-04 06:44
Pentrado,
a 2018-19-es statisztika a KSH-n is fenn van:
https://www.ksh.h...nh001.html
Amit én hoztam a múltkor Tótiából, az havi lebontásban volt, olyat még Magyarországra nem találtam, csak negyedévest.
Első negyedévi halálozások:
2018 > 37009
2019 > 37795
Idei adat még nincs, de minél később jön ki (egy hónapja zárták ugye az adatsort), annál nagyobb a csalás esélye.
1648 #11 Avian
- 2020-05-04 14:57
80 as években csak kalákában tudtunk épitkezni...egész utcába a férfiak sorra járták az épülő házakat hol a gerendát kellett a koszurura felrakni hol a kefniket földobálni ..vagy 5-6 ház épült igy sorban....ma az apeh vagy mianeve számlát kér....
Nem volna szabad ennyirre gátolni a otthonhoz jutás lehetöségét.
1987 #12 Hazafinak
- 2020-05-04 15:06
Jó volt látni a csapatot. Jó kis bejelenkezés volt, és kell is az energia adás". Mégis egy szörnyű köd fedte el a kisgyermek miatt. Pláne ha ki-ki maga a jövő berendezkedési dolgáról agyal. Milyen életformát és kiknek az irányításával hoznak létre? Én egyre jobban gondolom, hogy az a kis árok amiben eddig mozoghattunk, az jobban szűkitik majd. Annyira nem lesz látható az ellenség, hogy azt sem tudhatjuk, kit kell pofán vágni. De az ellenörzötségünk, és a kiszolgáltatotságunk, nőni fog. Csak gondoljatok arra, milyen feltétellel élhetnek Kínában. Nem kell komunizmus ahoz, hogy ugyan azt az ellenörzött, korlátolt és szankcionált életet létre hozzák. SZÉP ÚJ VILÁG"
1987 #13 Hazafinak
- 2020-05-04 15:11
#10balu
- 2020-05-04 06:44 Milyen szép is, hogy élen járunk ebben is! És ez csak rosszabbá fog válni.
Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2 635 4 762 7 012 9 487 2 720 4 930 7 083 9 450 De ha valami fel fog lángolni, az is itt fog!!!
1987 #14 Hazafinak
- 2020-05-04 15:22
Oregon álamban testületileg tették közzé, hogy a szövetségi javaslatú vakcínázás 30 éve hazugságon alapszik. "Ez azt jelenti, hogy az Egyesült Államok Egészségügyi és Emberi Szolgáltatások Minisztériuma és minden oltáskészítő több mint 30 éve megtéveszti az amerikai embereket az oltások hatékonyságával és biztonságával kapcsolatban." https://c-vine.co...ine-fraud/ Na!-mint ha nálunk, másként menne. Max szinárnyalat külömbség van.
FELELŐSSÉG: Minden olyan állami tisztviselő, aki állami, nemzeti vagy nemzetközi szinten törvényt fogadott el az oltáscsalásról, vagy egyéb módon segített és támogatta ezt a vakcinázási csalást, most vakcinacsalással, bűncselekményekkel való visszaéléssel és bizonyos esetekben háborús bűncselekményekkel vádolható Nürnberg alatt. Kód.

Forrás: az Egyesült Államok Egészségügyi és Humán Szolgáltatási Minisztériuma.
1987 #15 Hazafinak
- 2020-05-04 15:47
Az Egyesült Államokban a babilóniai adósságszolgaság lebomlása folyamatban van. Az amerikaiak körülbelül 30%-ának kritikus tömege nem fizet autó hitelt, diákhitelt, bérleti díjat, jelzálogkölcsönöket, vállalati kölcsönöket stb. Ez matematikai bizonyosságot nyújt arra, hogy a babiloni adósságszolgaság rendszer fizetésképtelen és összeomlik.
2026 #16 Pentrado
- 2020-05-04 16:00
balu ! köszönöm !
2026 #17 Pentrado
- 2020-05-04 16:17
Előbb vagy utóbb, de nem későn fel kell emelnetek a seg...teket és felkészülni az ellenállásra!

Az alaptörvény szerzői és megfogalmazói igen körültekintően vigyáztak arra, hogy az uralkodó hatalomnak a népnek ne legyen lehetősége az ellenállásra Cikk C (2.)

Ezért kellő körültekintéssel kell lennünk lehetőségeink kiaknázásában, bárki bár mit is tesz először tisztában kell lennie a Magyarország Alaptörvényeivel !
Ezért hiányolom azt a sok jogvédőt akik eddig verték a nyál..kat álljanak a nép mellé és ne bujkáljanak a sötétben és sütögessék a pecsenyéjüket !!!
De ugyan ez vonatkozik az egészségügyben tanultakra orvosok, nővérek , kutatók , virulógusok és stb.
Ha őket nem tudjuk mozgósítani és nem állnak a tömeg a nép mögé a helyzetünk egyre kilátástalanná válik.
A lelkünkben él elődeink szelleme, itt egy pár idézett melyek a szürke agysejtekben lassan elveszendőben vannak !
„Arany János : a Waleszi Bárdok!
S a nép, az istenadta nép, „

De idézhetem Petöfit is:

„NÉP NEVÉBEN
Még kér a nép, most adjatok neki!
Vagy nem tudjátok, mily szörnyű a nép,
Ha fölkel és nem kér, de vesz, ragad?
Nem hallottátok Dózsa György hirét?
Izzó vastrónon őt elégetétek,
De szellemét a tűz nem égeté meg,
Mert az maga tűz; ugy vigyázzatok:
Ismét pusztíthat e láng rajtatok!“

Az új generációnak a „Kalapács zenekar“

„Az őszi szél egy régi dalt regél
Halld énekét
Reánk maradt örökös örökség

Dúljon tatár jöjjön Török vész
Sarjad mégis él
Te igában is szabad lelkű túr ivadék“

Kérlek szívleljétek meg ezen gondolkodóink üzeneteit keresetek rá , hogy tiszta szívvel tudjon mindenki cselekedni !!!
De nézzük mik azok az alapvető ismeretek amiről tudnunk kell !

Magyarország alap törvénye , kivonatok :

NEMZETI HITVALLÁS

Valljuk, hogy az emberi lét alapja az emberi méltóság.
Valljuk, hogy az egyéni szabadság csak másokkal együttműködve bontakozhat ki.

Valljuk, hogy népuralom csak ott van, ahol az állam szolgálja polgárait, ügyeiket méltányosan, visszaélés és részrehajlás nélkül intézi.


B )cikk
(1) Magyarország független, demokratikus jogállam.
(2) Magyarország államformája köztársaság.
(3) A közhatalom forrása a nép.
(4) A nép a hatalmát választott képviselői útján, kivételesen közvetlenül gyakorolja.

C) cikk
(1) A magyar állam működése a hatalom megosztásának elvén alapszik.
(2) Senkinek a tevékenysége nem irányulhat a hatalom erőszakos megszerzésére vagy gyakorlására, illetve kizárólagos birtoklására. Az ilyen törekvésekkel szemben törvényes úton mindenki jogosult és köteles fellépni.
(3) Az Alaptörvény és a jogszabályok érvényre juttatása érdekében kényszer alkalmazására az állam jogosult.

(ez itt egy hatalmas csúztatás , a népnek itt elvették az a jogát amiben ezen C.) cikk (3) pontjában az államot ruházták fel !!!
Senki nem gondolt arra ha pont az állam az aki a polgárai ellen cselekszik !!! )

R) cikk
(1) Az Alaptörvény Magyarország jogrendszerének alapja.
(2) Az Alaptörvény és a jogszabályok mindenkire kötelezőek.
(3) Az Alaptörvény rendelkezéseit azok céljával, a benne foglalt Nemzeti hitvallással és történeti alkotmányunk vívmányaival összhangban kell értelmezni.


T) cikk
(3) Jogszabály nem lehet ellentétes az Alaptörvénnyel.

SZABADSÁG ÉS FELELŐSSÉG
I. cikk
(1) AZ EMBER sérthetetlen és elidegeníthetetlen alapvető jogait tiszteletben kell tartani. Védelmük az állam elsőrendű kötelezettsége.
(2) Magyarország elismeri az ember alapvető egyéni és közösségi jogait.
(3) Az alapvető jogokra és kötelezettségekre vonatkozó szabályokat törvény állapítja meg. Alapvető jog más alapvető jog érvényesülése vagy valamely alkotmányos érték védelme érdekében, a feltétlenül szükséges mértékben, az elérni kívánt céllal arányosan, az alapvető jog lényeges tartalmának tiszteletben tartásával korlátozható.
(4) A törvény alapján létrehozott jogalanyok számára is biztosítottak azok az alapvető jogok, valamint őket is terhelik azok a kötelezettségek, amelyek természetüknél fogva nem csak az emberre vonatkoznak.

I.cikk
(1) az ember sérthetetlen !
(2) elismerik alapvetö egyéni és közösségi jogaidat !

De , hogy neked milyen jogaid vannak ezt majd a törvénybe foglalja

IX. cikk
(1) Mindenkinek joga van a véleménynyilvánítás szabadságához.
(2) Magyarország elismeri és védi a sajtó szabadságát és sokszínűségét, biztosítja a demokratikus közvélemény kialakulásához szükséges szabad tájékoztatás feltételeit.

A VESZÉLYHELYZET
53. cikk
(1) A Kormány az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető elemi csapás vagy ipari szerencsétlenség esetén, valamint ezek következményeinek az elhárítása érdekében veszélyhelyzetet hirdet ki, és sarkalatos törvényben meghatározott rendkívüli intézkedéseket vezethet be.
(2) A Kormány a veszélyhelyzetben rendeletet alkothat, amellyel - sarkalatos törvényben meghatározottak szerint - egyes törvények alkalmazását felfüggesztheti, törvényi rendelkezésektől eltérhet, valamint egyéb rendkívüli intézkedéseket hozhat.
(3) A Kormány (2) bekezdés szerinti rendelete tizenöt napig marad hatályban, kivéve, ha a Kormány - az Országgyűlés felhatalmazása alapján - a rendelet hatályát meghosszabbítja.
(3) A Kormány rendelete a veszélyhelyzet megszűnésével hatályát veszti.

T) cikk
(4) Jogszabály nem lehet ellentétes az Alaptörvénnyel.

Barátaim a helyzet egyre keményebb !!!
Most jönnek a gumi fogalmazások „jogszabály“ = ez alatt értendő a jogok szabályozása amit követ az intézkedés , mert az intézkedés egy gyakorlati végrehajtása a jogszabálynak !) Kérem azokat akik jogot végeztek segítsetek ha rosszul fogalmaztam vagy értelmeztem !

Idézek a BTK –ból

Kényszerités BTK. 195.

195.§ Aki mást eröszakkal vagy fenyegetéssel arra kényszerit , hogy valamit tegyen , ne tegyen vagy eltürjön , és ezzel jelentös érdeksérelmet okoz , ha más büncselekmény nem valósul meg , büntett miatt három évig terjedö szabadságvesztéssel büntetendö .

Személyi szabadság megsértése BTK.
§ 194.
(1.) Aki más személyi szabadságától meg foszt , büntett miatt három évig terjedö szabadságvesztéssel büntetendö .
(2.) A büntetés egy évtöl öt évig terjedö szabadságvesztés , ha a személyi szabadság megsértését
(c.) a sértet sanyargatásval

(d.) védekezésre képtelen személy sérelmére

(e.) fegyveresen

(f.) felfegyverezve

(h.) hivatalos eljárás szinlelésével

Mint ahogy látjátok igyekeztem lehetőségeinket érthetőbbé tenni! Ez az út nem könnyű . A sok értelmetlen és haszontalan intézkedéseket meg kell torpedózni ! Nem hiszem el, hogy ennyi tanult embert képesek kilóra megvenni! Gondolj bele, hogy az az orvos aki tisztában van a maszk használatával és neked is hazudik és a lebutított lakosságra a használhatatlan védekezést rád kényszeríti hol ő nagyon jól tudja, hogy ezzel kárt okoz neked, majd ezután milyen bizalommal fordulj hozzá ha valami más megbetegedésed van ?

A maszk használatáról a szakmai ismereteket már az előzőkben ismertettem!
De ugyan olyan a távolság tartás is!

Mindenki azt hiszi hogy a vírus itt ott repül a levegőben és olyan mint a bolha majd átugrik rád! Ez egy agy rémület! a vírus nagysága 1 milliomod része a baktériumnak így a maszk vagy a távolságtartás hatástalan.

Ha valamely örültnek az jut az eszébe, hogy holnap csak egy lábon ugrálva közlekedhetünk és eltudom képzelni, hogy ez a szédült nép elfogja hinni, mert így megnehezíted a vírus terjedését!
Ez jó a cipő iparnak mert így nem egy pár cipőt kell majd gyártaniuk elég egyet is, de ugyan azért az árért !!!

Gyűjtsétek ki a szakirodalmakból az ide vonatkozó részeket és juttassátok el az illetékesekhez, hogy ezért meg azért nem értettek egyet a kormány intézkedéseivel!
Nem szabad elhitetni velük, hogy az emberi állomány ennyire hülye!
Szükségünk van a szakmai emberek segítségére mert a következő állomás ők, itt nincs kivétel mert őket is beszámították az esetleges veszteségek közzé, de még ők úgy vannak vele, hogy azt gondolják, hogy ők nem érintettek !

Végezetül:1847 Vajda János, A Hazafiakhoz címü verséböl, egy részlet :

„Hát aki lát, remél, hát aki érez,
Kétségbeessék e veszély fölött ?
Ki a hazáért ontaná el vérét,
Bánatban haljon el – gyávák között ?!
Testvérek ! még nem mostoha – anyátok
E szép haza, jertek, seg´tsetek ! ...
Oh, jöjjetek, mert nem lesz majd anyátok ! ...
S fogtok –é aztán élni, gyermeket ?“
1987 #18 Hazafinak
- 2020-05-05 14:28
#17Pentrado
- 2020-05-04 16:17 sajnos akik eddig tudatosan vagy agymosottan besimúltak, meghunyászkodtak, kiszolgálóvá váltak a presztisük miatt vagy félelemből, azok száma a Szép Új Világban csak nőni fog. Marad a partizán küzdelem. (Ő Magyarok Istene ne így legyen!)
1693 #19 pipogya
- 2020-05-06 12:51
Legyek meg kővezve de a mai napig nem értem miért nem csinálják meg a vér vizsgálatot ?
Mert a vér szerinti gyereket nem lehet elvenni !

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.69 másodperc
4,220,472 egyedi látogató