Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Jalta 2 Május 9-én! Újraindítás!

GondolatokKaptam, nem én találtam, csak tálaltam. Hát ez a videó nekem is hirtelen érkezett, szinte felfoghatatlan. Nézzetek ti is utána!: Fordítás: Jalta konferencia május 9-én (holnapután) Moszkvában. Trump is oda kell repüljön, de a média hallgat.
A katonailag (legalább 20 éve már) kidolgozott pontos terv készen áll, nem lesz sok diskurzus, pontól pontra végigmennek rajta. Szombaton várhatóan(!) közzéteszik az aláírt szerzödéseket. Putin kikiáltja a GESARA-t (az USA-ban NESARA, GESARA pedig globál, tehát az egész világon, 194 országban), ezután 120 nap múlva a résztvevö országok új választást kell tartsanak. Trump tegnapelött volt Arizónában, ahol a nativ indiánokkal találkozott. 8 milliárd us dollár jóvátételt már kifizetett nekik, ami a teljes jóvátétel 40%-a.

Nekünk is/mindenkinek május 15-ig "jóvátétel" lesz fizetve.

Mindannyian kapunk egy hívást, vagy emailt a bankunktól, mikor menjünk be. Ott közlik velünk, mennyi összeg (nagyon sok...!) érkezett a számlánkra. Ez a kifizetés még nem a GESARA, hanem ennek elöfeltétele. A GESARA július 1-én indul.

Új útlevelek és személyi igazolványok is igényelhetök, elötte azonban - 2-3 hét múlva - teljes IT rendszer átállás lesz.

Link

Hozzászólások

1341 #20 vajmama
- 2020-05-08 18:14
https://femamv.blog.hu/2019/02/18/gesara_nesara?fbclid=IwAR0OTt6ytX2EXkk0fAM_fUzgq8Fzl7EVtzii5MJeCISUCe24E_z35K1iGNk
GESARA / NESARA
Mi is az a GESARA és NESARA? Ime:
Kevesen tudják, hogy a GESARA-t (Globális Gazdasági Biztonság és Reformációs Törvény) a világ 209 szuverén nemzete nemrégiben hajtotta végre, és a legmegrendezőbb reformáció nemcsak ezt az országot, hanem az egész bolygót a turbulens és rövid történetben söpörte meg emberiség.
Az egyetlen cselekmény elhárítja a rákokat, mint a Federal Reserve Bank, az IRS és az USA, Inc. árnyék kormánya, és még sok más. 2016. november 4-én, pénteken, amikor az Egyesült Nemzetekben New Yorkban nyilvánosan bejelentik, a GESARA azonnal végrehajtja a következő változtatásokat:

"20 válasz"

Megszakítja az összes hitelkártyát, jelzálogot és egyéb banki adósságot az illegális banki és kormányzati tevékenységekhez. Sokan ezt „jubileumnak” vagy az adósság teljes megbocsátásának nevezik.
Eltávolítja a jövedelemadót.
Eltávolítja az IRS-t, az IRS munkatársait pedig az amerikai államkincstár nemzeti adóterületére helyezik át.
17% -os átalányösszegű, nem alapvető fontosságú új tételeket hoz létre, amelyek csak a kormányzat adóbevételei. Más szóval, az élelmiszer és az orvostudomány nem lesz adóztatva; nem használnak olyan elemeket, mint például a régi otthonok.
Növeli az idősebb polgárok előnyeit.
Visszatér az Alkotmánytörvényt valamennyi bírósághoz és jogi ügyhez.
Visszaállítja az eredeti nemesség-módosítás címét.
A GESARA bejelentését követő 120 napon belül új elnöki és kongresszusi választásokat hoz létre. Az ideiglenes kormány megszünteti az összes nemzeti vészhelyzetet, és visszaállítja az alkotmányos jogot.
Megfigyeli a választásokat és megakadályozza a különleges érdekcsoportok illegális választási tevékenységét.
Létrehoz egy új amerikai államkincstár szivárvány valuta mögött az arany, ezüst és platina nemesfémek, véget vetve a csőd, az Egyesült Államok által kezdeményezett Franklin Roosevelt 1933-ban
tilos árusítani amerikai születési anyakönyvi nyilvántartás ingó vagyon kötvények által Amerikai Közlekedési Minisztérium.
Új amerikai kincstári bankrendszert kezdeményez az Alkotmányjoghoz igazodva.
Eltávolítja a Szövetségi Tartalékrendszert. Az átmeneti időszak alatt a Szövetségi Tartalékot egy éven keresztül az Egyesült Államok kincstárának egymás mellett működhet, hogy megszüntesse az összes Federal Reserve jegyzetet a pénzkínálatból.
Visszaállítja a pénzügyi adatvédelmet.
Minden bírót és ügyvédet átállít az alkotmányjogba.
megszünteti az agresszív amerikai kormány katonai akcióit világszerte.
Megteremti a békét az egész világon.
soha nem látott jólétet bocsát rendelkezésre hatalmas pénzösszegekkel humanitárius célokra.
Lehetővé teszi, hogy több mint 6000 szabadalmat bocsássanak ki a nyilvánosságtól elnyomott, elnyomott technológiákról, beleértve a szabad energiaeszközöket, az anti-gravitációt és a Sonic gyógyító gépeket.
Megszünteti az összes jelenlegi és jövőbeni nukleáris erőforrást a Földön.
Forrás: inteldinarchronicles.blogspot.com

További infó:

A Globális Gazdasági Biztonsági és Reformtörvény egy globális jóléti program, amely a bejelentés és aktiválás határán áll. Ezt a programot nemesfémek támogatják, amelyek jóval meghaladják az amerikai dollárt (40 nullát).
Az emberi népesség mind a 8 milliárdja részesül a GESARA-ból.
És a Föld végül szabadon megtapasztalhatja magát, mint a bőséges bolygót, amit létrehozott.
Kevesen rájönnek, hogy több mint elég arany van ahhoz, hogy az összes emberi valutát forgalomba hozza.
Ez azt jelenti, hogy minden emberi lény azonnal több millió milliomossá válhat bármilyen adósság nélkül, ha csak az erőforrásokat kapja. A GESARA arról szól, hogy az emberiségtől megmentett aranyforrásokat megosztja az emberiséggel az emberiséggel az emberiség körül a bolygó körül.
Anélkül, hogy a Földön bárki eljutna a GESARA vagyon újraelosztási programjához.
És a Földön bárhol nem lehet egyén vagy szervezet megállítani a GESARA-t, amint elindul.
A GESARA mennyisége megszünteti a hitelkártyák, jelzáloghitelek és egyéb bankadósságok összes adósságát a banki és kormányzati tevékenység illegális és korrupt formája miatt szerte a világon.
A jövedelemadó is megszűnik, mivel a GESARA a személyi adókat monetárisan szükségtelenné teszi.
Az új, nem alaptételekre vonatkozó új 14% -os egységes adókulcs biztosítja a fenntartható bevételi forrást valamennyi nemzeti kormány számára a GESARA után.Nagyobb előnyök lesznek az idősek és a gyermekek számára GESARA után.
Így a GCR / RV bejelentése után a ZIM, a DINAR, a Ruphia és a Dong cseréljük az összes nagyobb humanitárius segítségnyújtási projektet, amely a nagyobb NDA arányokhoz szükséges.

Forrás: gesarahelp.org

NESARA-törvény:
684 #21 atacama
- 2020-05-08 18:36
na,cseppet ez is mintha olyan UCC-s ízű izé lenne..
1987 #22 Hazafinak
- 2020-05-08 19:06
https://www.youtu...u2_g_gW1PY
https://www.youtu...fECUwVHPMY
Jürgen Roth: Pintér Sándor titka
Jürgen Roth német író régóta, számos könyben foglalkozik a szervezett bűnözés és a politika kapcsolatával, teszi mindezt különös figyelemmel Kelet-Európára. A “Schmutzige Demokratie” (Piszkos Demokrácia) címmel németül tavaly megjelent, Magyarországon is rendelhető új könyvében tekintélyuralmi rendszereket és a bennük burjánzó korrupciót mutatja be. Egy markáns példája erre Magyarország: a könyv 77-92. oldalán Dietmar Clodo egykori „bombagyáros”, Pintér Sándor örökös belügyminiszter, és Szemjon Mogiljevics orosz maffiafőnök az 1990-es években kialakult kapcsolatát veszi górcső alá. A könyvfejezetet az Átlátszó fordításában, a szerző engedélyével teljes egészében közöljük, az eredeti szövegen az érintettel egyeztetve annyit változtatva, hogy az egyik Roth által megnevezett nyomozóhatósági forrásnak a magyar változatban csak a monogramját használjuk.
-Amikor 1998-ban Orbán Viktor belügyminiszternek nevezte ki Pintért, egy parlamenti bizottság megállapította, hogy valószínűleg kapcsolatban állt a magyar alvilág magas rangú tagjaival. Közéjük tartozott állítólag a német Dietmar Clodo, a „bombagyáros” is.

2013. október 8-án a tekintélyes hetilap, a Heti Világgazdaság (HVG) az Együtt – Párbeszéd Magyarországért (Együtt-PM) ellenzéki párt Pintér Sándor belügyminiszterrel kapcsolatosan benyújtott írásbeli beadványáról számolt be. A beadvány említ olyan híreszteléseket, miszerint „Pintér Sándor a kilencvenes évek elején többször is találkozott olyan hírhedt bűnözőkkel, mint a bombagyárosként ismertté vált Dietmar Clodo”.

A „híresztelések” egyik tanúja Clodo felesége, aki ténylegesen kijelentette, hogy 1997-ben Pintér, aki akkor még vállalkozó volt, több alkalommal is felkereste férjét. Az ezekkel a vádakkal kapcsolatos kihallgatása során Pintér kezdetben tagadta, hogy ismerné Clodót. „Azt hallottam, hogy állítólag négy-öt alkalommal találkoztunk, és közös üzleteink voltak. Én nem találkoztam sem négy, sem öt alkalommal Clodóval, és nem voltak közös üzleteink.”

Pár nappal később a belügyminiszter ezt mondta: „Nem ismerem személyesen, az iratokból igen, hiszen korábban általánosan ismert szereplője volt a magyar alvilágnak. Felismertem egy hölgyet, aki az egyik üzleti tárgyaláson hűsítőket szolgált fel. Azt gondoltam, titkárnőként volt jelen a tárgyaláson. Később azután megtudtam, hogy a hölgy Dietmar Clodo felesége, ezért ki kell jelentenem: nem kizárt, hogy találkoztam Dietmar Clodóval. Hozzá kell tennem, hogy az üzleti tárgyalás során biztonsági cégének egyik termékét ismertem meg.”

Dietmar Clodo másként adja elő a történteket. „Annak idején a moszkvai székhelyű, különleges biztonsági megoldásokat kínáló SAS vállalat tulajdonosa voltam. Az ajánlatban szerepelt egy izraeli termék, golyóálló üveg, amelynek másik oldaláról vissza lehetett lőni. A bemutatót egy speciális katonai terepen tartottam.”

Nála volt az Egyesült Államok kereskedelmi kamarájának ajánlása. Története kalandosan hangzik. „Jöttek a rendőrségtől, a terrorelhárítástól és a katonaságtól is, hogy megnézzék a terméket. Mint ez ilyen alkalmakkor lenni szokott, a Kempinskiből hozattam a büfét. A büfé közepén, egy jégkupac tetején ott volt két doboz kaviár. Egyszer csak megérkezett egy civil, elővette az aktatáskáját, és beletette a két doboz kaviárt. Szóltam a titkárnőmnek: Éva, menj oda, és küldd ide hozzám.”

Elmondása szerint ő volt Pintér Sándor, akit korábbi találkozókon is látott már. Dietmar Clodo azt is állítja, hogy a kilencvenes évek közepén Szemjon Mogiljevics megbízásából pénzes borítékokat adott át különböző személyeknek, köztük az akkori rendőrfőkapitánynak, Pintér Sándornak is. Erről számolt be a HVG is, és a kijelentést nem cáfolták meg. Dietmar Clodo így írja le Pintér Sándort, az akkori rendőrfőnököt: „A szememben ő egy volt a korrupt alakok közül, akiknek hasonló csomagokat kellett átadnom a kilencvenes évek közepén.”

De mennyire hiteles ez a kijelentés?

Ki az a Saar-vidéki születésű Dietmar Clodo, aki Magyarországon a jelenlegi belügyminiszter ellen valló koronatanú lett? Megpróbáltunk utánajárni. Annyi biztos, hogy egy rendkívül színes személyiség, aki szoros kapcsolatban állt magas rangú magyarországi bűnözőkkel, legalábbis 1998-ig bezárólag.

A nyolcvanas évek elején a ma 65 éves Dietmar Clodo néhány évet Afganisztánban töltött, és akkoriban – nem tudni, kinek a megbízásából – támogatta az afgán mudzsáhidokat, különösen Gulbudin Hekmatyart a szovjet csapatok elleni harcban. Számos tapasztalatra tett szert, amikor a hetvenes évek elején zsoldosként Rhodéziában harcolt. Több forrás is igazolja, hogy több alkalommal találkozott többek között Osama Bin Ladennel, akit nagyon „nyugodt személyiségnek” nevezett. Kevésbé pozitívan nyilatkozott Ajman al-Zawahiriról, al-Káida második emberéről. „Szörnyű volt, amit a foglyokkal csináltak.”

Nyelvi nehézségei nem voltak. Clodo nemcsak angolul, franciául, arabul, magyarul és németül beszél, hanem urdu és pastu nyelveken is. 1989-ben érkezett Magyarországra, ahol biztonsági vállalkozást alapított, és saját elmondása szerint a „független magyar Kereskedelmi- és Iparkamara” nemzetközi szekciójának vezetője lett.

Igaz ez? Az osztrák Die Presse című napilap 1990. augusztus 6-án cikket jelentetett meg róla. „‘Magyarország a lehetőségek tárháza’ – mondja Dietmar Clodo, a független magyar Kereskedelmi és Iparkamara vezetője a Pressével folytatott beszélgetésben. ‘Az új cégek közül sajnos sokaknál gyorsan le is kell húzni a rolót, de a magyarok ezt könnyedén zsebre teszik’ – meséli Clodo, aki nemzetközi üzletemberként Budapesten vert tábort, és az új kereskedelmi kamara alkalmazásába került.”

Szemjon Mogiljevicset Budapesten ismerte meg egy a frankfurti reptéren történt, sokatmondó eseményt követően. „Épp be akartam csekkolni, amikor egy izmos, vastag aranylánccal és Rolex órával felszerelkezett ember odalépett hozzám, és átölelt. Dimitrij volt az, akit csapatom elfogott Afganisztánban, és akinek segítettem megszökni. Örült a viszontlátásnak. Az üdvözlés után így szólt: ‘Szeretném bemutatni neked a nagybátyámat, Mihaszt.’”

Mihasz Szergej Mihajlov beceneve, ő volt a szolncevói bűnszervezet, az akkor legnagyobb orosz maffiaszervezet főnöke. „Két másik ember is volt vele. Remélem, hogy az üzlettársam nem lája őket – gondoltam. Pont olyan maffiózó kinézetük volt, ahogy az a nagykönyvben meg van írva, aranylánc stb. Dimitrij megkérdezte: ‘Mit csinálsz mostanában? Még mindig harcolsz?’ Nem, most Magyarországon élek. Budapesten. ‘Az hozzánk tartozik, a budapesti főnök hozzánk tartozik. Ismered Szevát? Meg kell ismerkedned vele! Ha bármire szükséged van Budapesten, elintézzük.’”

Szeva Szemjon Mogiljevics beceneve. „Néhány nappal később egy Bentley áll meg a házam előtt. ‘Szeva vár téged.’” A sofőr a Kempinskibe, a budapesti elitszállodába vitte. Clodo ott újra találkozott régi ismerősével, Dimitrijjel. Egy nagy asztalnál, nagydarab testőrökkel körülvéve, ült Szergej Mihajlov, Viktor Averin, aki szintén a szolncevói bűnszervezet vezetőségi tagja, és Szemjon Mogiljevics. Clodo így beszélt erről: „Elmondtam neki, hogy mivel is foglalkozom, és utána még többször találkoztunk.”

Úgy tűnt, a Kempinski-beli találkozó után Mogiljevics és Clodo között szoros bizalmi kapcsolat alakult ki, már csak azért is, mert mindketten zsidó vallásúak voltak. És itt jönnek a képbe a bizonyos befolyásos embereknek átadott pénzekkel kapcsolatos vádak.

„‘Figyelj csak!’ – mondta Szeva egyik nap, ‘van egy-két ember, akik rendszeresen kapnak tőlem pénzt. Tudsz nekem segíteni a dolog intézésében? Nem akarom, hogy az orosz embereim megtudják, és a nem zsidókban nem bízom.’” Dietmar Clodo beleegyezett, hiszen a szolgáltatásáért, ahogy mondja: „igazán jó pénzt kapott.” A Budapest, III. kerület, Meggy utca 19. alatti házának látogatóit mindig a szuterénben található könyvtárban fogadta. Clodo eskü alatt vallotta: „T. és Pintér is eljött hozzám, és megkapták tőlem a borítékot, amelyben általában 10 ezer márka volt”.

Meddig tartottak a kifizetések? „1996-ig, utána már nem rajtam keresztül folytak. Ezek olyan emberek voltak, akik elintéztek ezt-azt Szevának. De hogy kik voltak azok, az engem egyáltalán nem érdekelt. Ha Szeva azt mondta nekem, adj nekik pénzt, én adtam. Teljesen mindegy volt, ki volt az. Az azonban nyilvánvaló volt számomra, hogy befolyásos emberek voltak.”

Mogiljevics mindenesetre bebiztosította magát. ”Szeva azt akarta, hogy legyen valami bizonyítéka az átadásról. A könyvtáramban, az egyik kötet mögé elrejtettem egy kamerát.”

Ha Clodo állításai igazak, nemcsak Pintér Sándor és egy másik magas rangú rendőrtiszt részesült a pénzügyi juttatásokból. A beszélgetés során elmondta, kész ezeket az állításokat bármilyen bírósági eljárás keretében eskü alatt is megismételni. Hiszen Szeva barátja CD-re írta a pénzátadásokról készült felvételeket.

Kétszer küldtem e-mailt Pintér Sándornak, és kértem, hogy foglaljon állást Clodo vádjaival kapcsolatosan. „Clodo azt állítja, hogy találkozott Önnel 1996-ban és 1997-ben. Igaz ez? És ha igen, hol és milyen okból került sor a találkozókra? Clodo azt állítja, hogy különböző alkalmakkor (1995) pénzt adott át Önnek Szemjon Mogiljevics megbízásából a házában. Igaz ez az állítás, vagy hazugság? Clodo azt állítja, hogy Ön közös üzletre vonatkozó ajánlatott tett neki. Hozzá tud szólni ezekhez a vádakhoz?”

A Dietmar Clodo vádjainak megválaszolására vonatkozó felszólításra Pintér Sándor belügyminiszter nem válaszolt. A második alkalommal kért állásfoglalásra sem érkezett válasz. Dietmar Clodo azonban a rendelkezésemre álló, eskü alatt tett nyilatkozatával igazolja vádjait.

Még érdekesebbé válik az ügy egy további vád kapcsán. Dietmar Clodo elmondta nekem, hogy 1994 tavaszán, nem sokkal a parlamenti választások előtt pénzt adott át egy akkor még fiatal, ma már rendkívül komoly befolyással bíró magyar politikusnak is.

„Szeva tolmácsa egyszer közel egymillió márkát tartalmazó bőröndöt hozott nekem. Szeva azt mondta nekem, támogatás a választási kampányhoz. Egy fiatal fickó kapta, aki először nem akart eljönni a házamba. Azt mondtam neki: ‘Figyelj ide! Van itt egy bőröndnyi pénz. És én biztosan nem fogok vele az utcán szaladgálni. Ha tehát nem kéred, akkor megmondom Szevának, és majd elviszi a bőröndöt. Nekem mindegy.’ Végül egy idősebb úrral eljött hozzám, és elvitte a bőröndöt. Hogy ki volt az, az engem nem érdekelt.”

Később megtudta, ki volt az. A HVG-nek adott egyik interjúban 2013 szeptemberében meg is nevezte a magas rangú kormánypolitikust. De az újság jogi megfontolásokból úgy döntött, nem írja le a politikus nevét. A magas rangú kormánypolitikus nem válaszolt a Dietmar Clodo vádjaival kapcsolatos kérdésre. A végső határidőt megjelölő megkeresés is megválaszolatlan maradt mind a politikus, mint a kormányiroda részéről.

Clodo ezzel szemben elmesélt nekem még egy kalandos történetet, amelyet azonban eskü alatt tett nyilatkozatában így adott elő: „1998 tavaszán budapesti lakásomban felkeresett Pintér Sándor és munkatársa, egy egykori rendőr alezredes. Koraeste volt. A beszélgetés során azt követelte, hogy 51 százalékos részesedést szerezhessen a vállalkozásomban. Fel voltam háborodva. Hogy jön ehhez, hiszen tudja, hogy Szevával dolgozom együtt. Vita alakult ki köztünk, és én pofon vágtam Pintért, majd kidobtam a házamból. A feleségem tanúja volt mindennek.”

Dietmar Clodo budapesti félvilági felemelkedésének 1998. június 3-án hirtelen vége szakadt. A rendőrség felforgatta a házát, bilincsbe verték, és rács mögé került. Bűntársainál többek között tíz kilogramm robbanóanyagot, valamint 42 kilogramm robbanóanyag előállításához szükséges vegyszert, elektronikus gyújtószerkezeteket és távirányító berendezéseket foglaltak le. Szárnyra kapott maffiára mért súlyos csapás története. De tényleg az történt?

Clodót mindenesetre tíz év börtönre ítélték, méghozzá robbanóanyag és fegyver birtoklásának vádjával. A médiában „bombagyárosként” emlegették. A koronatanú Leonyid Sztecura rendőrségi informátor és Szemjon Mogiljevics maffiavezér biztonsági tanácsadója volt. „Gyújtószerkezetet kerestek a könyvtáramban, a vitrinben. Találtak egyet. És a bombák? Nekem nem volt szükségem bombagyártásra. Ha kellett volna, szerezhettem volna bármilyet magamnak, hiszen hozzáférésem volt a hadifelszerelésekhez. Miért lettem volna olyan hülye, hogy a házban tartsak?”

A bíróságot azonban nem győzték meg kijelentései, a bűnügyekben súlyosan érintett koronatanú szavahihetőbb volt a bíróság számára. Bartus László újságíró szerint egy csapdáról volt szó, és ártatlannak tartotta Dietmar Clodót. „Ki rendelte a Clodo őrizetbe vételéhez alapot szolgáltató bombát?” – tették fel évekkel később, 2012 augusztusában is a kérdést a kormányközeli Heti Válasz újságírói. „Ugyanis nyilvánvalóan ez a valaki mozgatta a háttérből az eseményeket.”

A 70 éves férfi, akinek ezt tudnia kell, B. J. a kilencvenes években vezető szerepet töltött be gazdasági bűnügyeken dolgozó nyomozóhatóságokban. A mai napig meg van róla győződve, hogy a súlyos vád, mely szerint Clodo volt a budapesti alvilág veszélyes bombagyárosa, nemcsak hogy megalapozatlan volt, hanem Clodót csapdába csalták.

B. szerint: „A sok bombatámadás és a bombagyártás hátterében a valóságban egészen más valaki állt, név szerint Leonyid Sztecura”, azaz a Dietmar Clodo elleni eljárás koronatanúja. „Nemcsak Szemjon Mogiljevics biztonsági főnöke volt, hanem szoros kapcsolatban állt a Papa becenévre hallgató rendőr alezredessel is.” Ez utóbbi 1997-ig a magyar bűnügyi hatóság magas rangú nyomozója volt, és Dietmar Clodo szerint szintén pénzt fogadott el Mogiljevicstől.

B. J. 1998-ban korrupció vádjával nyomozott a „Papa” ellen. Szerinte nem kétséges, hogy a rendőri vezetéssel szoros kapcsolatban álló Leonyid Sztecura nemcsak számos bombatámadást szervezett, hanem ő rendezte be a robbanóanyag- és gyújtószerkezet-raktárat is. B. J. elmondása szerint csak Magyarországon legalább 25 gyilkossági megbízást adott, és veszélyesebb volt, mint maga a nagyfőnök, Mogiljevics, aki semmit sem tudott biztonsági főnökének gyilkos üzelmeiről.

„Letartóztatása után kihallgattam Dietmar Clodót, és megpróbáltam felderíteni a tényleges összefüggéseket és a valódi bombagyáros kilétét. De túl erős falakba ütköztem. Meg akarták akadályozni, hogy az igazi felelőst vonják felelősségre.”

Megmutatom neki Clodo a jelenlegi belügyminiszter és a Mogiljevicstől egymillió márkát elfogadó magas rangú politikus ellen tett kijelentéseit. „Én magam is részt vettem az egész ügy kivizsgálásában, és többször is beszéltem Clodóval. Annak idején ugyanezeket a vádakat vetette az ügyészség előtt jegyzőkönyvbe Pintérrel és T.-vel szemben a Szemjon Mogiljevics megbízásában átadott pénzek kapcsán. Dietmar Clodo akkor meg is nevezte nekem azt a ma is vezető pozícióban lévő magyar politikust, akinek 1994-ben az egymillió márkát átadta. Ez a nyilatkozat még nem került írásban rögzítésre. Számomra azonban hihető volt a történet.”

B. J. ezért nemcsak Sándor István, hanem Pintér és T. ellen is nyomozást akart folytatni. De az ügyet rövid időn belül elvették tőle. Elmondása szerint az indok az volt, hogy zsarolta K. W. német üzletembert, aki maga is kapcsolatban állt bűnözői csoportok egyes vezetőivel. A vádak később alaptalannak bizonyultak. B. ezt követően csalódottan nyugdíjba vonult, és azóta biztonsági tanácsadóként dolgozik.

K. W. néhány éve egy baden-württembergi kisvárosban lakik. A vele folytatott beszélgetés során elmondta, a vád, hogy B. J. őt zsarolta volna, „szimpla hazugság”. Az időközben súlyosan megbetegedett férfi – finoman szólva is – mozgalmas életútra tekint vissza. Saját elmondása szerint a kilencvenes években baráti viszonyt ápolt többek között Prisztás Józseffel, a magyar alvilág egyik jelentős alakjával. K. W. állítja azt is, hogy ismer egy magas rangú rendőrfőnököt, akivel szintén a magyar maffiavezérhez, Szlávy Bulcsúhoz fűződő sokéves barátsága alapján került ismeretségbe. K. W. mondhatni a pénzügyi és befektetési tanácsadója volt. Ellenszolgáltatásként üzletei védelmet kaptak.

„Szlávy Bulcsú azt mondta nekem, amíg vannak barátok a rendőrségnél, nem lesz probléma. De később összetűzésbe került egy magas rangú rendőrtiszttel, és azt mondta, ‘ha kitálalok, neki annyi’”. Szlávy Bulcsú azonban 1997-ben egyik napról a másikra eltűnt. Hét évvel később került elő újra egy garázsba bebetonozott holtteste.

Úgy látszik egy újabb olyan magyar maffiavezér volt, aki túl sokat tudott, és tartottak tőle, hogy terhelő kijelentéseket tehet a magyar rendőri vezetés és a maffia közötti személyes kapcsolatokról. Boross Tamást 1998. július 2-án Budapesten, a XII. kerületben egy autóba rejtett bomba ölte meg. A bomba robbanóanyaga a rendőrség bizonyítékraktárából származott.

Kapcsolódó cikkeink Pintér Sándorról

Tovább húzódik az Eclipse-ügy, amelyhez Pintér Sándornak nincs semmi köze

Belvárosi ingatlanmutyi II.: mi lenne Pintérből egy Rejtő-regényben?

Belvárosi ingatlanmutyi: a Rogán-Habony-Pintér tengely?

Fantomcégek a postatelepen – a Civil Biztonsági Zrt.-től az Új Hebridákig tart a vagyonőrök alvállalkozói lánca

Ennél a nagyságrendű pénznél nincsenek pártszínek – Portik Tamás ingatlanokról, olajos alvilágról, politikai kapcsolatokról

A Magyarországon börtönben töltött idő alatt Dietmar Clodót váratlanul felkereste a stuttgarti tartományi bűnügyi hatóság (LKA) két tisztviselője. Nemzetközi jogsegélykérelem keretében az LKA egyik korrupt munkatársáról és annak a Cosa Nostrához fűződő viszonyáról akartak vele beszélni. A beszélgetésen a magyar belügyminisztérium egyik tisztviselője, az LKA két tisztviselője és egy tolmács volt jelen.

„Amikor elkezdtem beszélni a saját ügyemről, megszakadt a beszélgetés. Jogsegélykérelem ide vagy oda, a tisztviselők nem tehettek fel több kérdést. A belügyminisztérium embere azt mondta, államtitokról nem beszélhetünk. Így dolguk végezetlenül kellett visszatérjenek Németországba.”

A német bűnügyi rendőrség annak idején Clodót felkereső tisztviselői megerősítették állításait. Elmondták azt is, hogy tökéletesen szavahihető volt. 1999-ben egy magyar televíziós stáb is felkereshette a börtönben, hogy interjút készítsen vele. Azonban ahogy a TV2 a „Naplóban” írta:

„Az interjúra sor került. Azonban amint kiderült, hogy Clodo korrupcióval és más bűntettekkel vádolt meg tisztségviselőket, a börtön igazgatója, Bökönyi István vezérőrnagy az utolsó pillanatban betiltotta a már összeállított összefoglaló anyag leadását a ‘Tények’-ben. A ‘Jó estét Magyarország!’-ban a nézők egy leegyeztetett változatot láthattak. A vitatott részeket kihagyták. Az adás gyártói nem értették, Clodo miért nem mondhatja ki a belügyminiszter nevét. Talán azért, mert a találkozásukkal kapcsolatos híresztelések kellemetlen napokat okoztak volna Pintér Sándornak.”

A mai napig államtitoknak számít az olajmaffia körüli botrány is. Az olajmaffia a kilencvenes évek elején hajtotta végre bűntetteit korrupciós hálózat és szervezett bűnözés keretében – jellegzetes posztkommunista modell. A kilencvenes évek elején olcsó fűtőolajat adtak el drága dízelolajként, és 1993-ra kialakult a magyar alvilág legjövedelmezőbb üzletága. A politikai pártok majdnem minden tagja és a rendőrség vezetősége is érintett volt az ügyben.

Ezt nyilatkozta Nógrádi Zsolt, aki szintén az olajmaffia tagja volt, 2000 februárjában egy parlamenti bizottság előtt. Elmondta azt is, hogy vezető politikusok, három parlamenti párt, a vámhivatal, az adóhatóság és a rendőrség is részt vett az olajmaffia üzelmeiben. Az ülésekről készült, részletes névadatokat tartalmazó 80 ezer oldalnyi jegyzőkönyvanyagot 85 évre szigorúan titkos állami dokumentumnak nyilvánították. A titkosítást a Fidesz rendelte el.

Amikor Kármán Irén magyar újságírót 2007. június végén úgy megverték, hogy kórházba kellett szállítani, az olajmaffia ügyében végzett nyomázás egykori vezetője így nyilatkozott: „Ha beszélek, előfordulhat, hogy az autóm a levegőbe röpül.” Kármán Irén könyvet adott ki az olajmaffiáról.

„Többször érték vádak Pintért a szervezett bűnözéshez fűződő viszonya miatt, de eddig nem indult ellene vizsgálat” – írta nekem Vadai Ágnes, az ellenzéki Demokratikus Koalíció (DK) alelnöke, aki felhívta a figyelmemet egy a Pintér Sándor belügyminiszterrel kapcsolatos jellegzetes eljárási módra.

2013 nyarán azzal lepte meg a magyarországi közéletet, hogy hirtelen fel kívánta deríteni az olajmaffia 20 évvel korábbi ügyeit és az akkor történt számos gyilkosságot. Ezt ugyan 2000. november 30-án már követelte egy parlamenti bizottság is, de azóta nem történt semmi az ügyben. Az ügyészség is folytatott nyomozást Turi András különleges ügyész irányításával. Legalább 10 ezer oldalnyi tanúvallomást vettek fel, fontos információkat gyűjtöttek, és az adatokat elektronikus módon feldolgozták. Mégsem hallgattak ki senkit gyanúsítottként.

A Pintér által kiválasztott szakértő Horváth András volt, aki a kilencvenes években Pest megyei rendőrfőkapitány-helyettes és Pintér legfőbb bizalmasa volt. A belügyminisztérium érdekes módon elhallgatta szakmai életútját. Magyar újságírók azonban kiderítették, hogy már 1997-ben a Preventiv Security biztonsági vállalat elnökségi tagja volt, amelyet Pintér rendőrségi elbocsátását követően alapított. 2002-től a belügyminiszter Pintér tanácsadója lett. Függetlenségről tehát szó sem lehet.

Az olajmaffia mögött álló személyek kiléte és a kilencvenes évek közepén történt sok bombatámadás a mai napig tisztázatlan maradt. Kinevezését követően Horváth András miniszteri biztos és volt rendőr vezérőrnagy a nyomozás terén elért jelentős sikereiről sem lehetett sem hallani, sem olvasni semmit. Egyetlen egy esetben került sor vádemelésre, már elítélt bűnözők vallomásai alapján, akiknek vallomásukért a büntetés enyhítését vagy szabadon bocsátást ígértek.

Magyarországi befolyásos források meg vannak győződve arról, hogy Pintér Sándor belügyminiszter Horváth Andrást, régi barátját azért nevezte ki miniszteri megbízottnak, hogy bizonyos terhelő dokumentumokat véglegesen el tudjon tűntetni. De erre nincsenek konkrét bizonyítékok. Ide illik azonban Keller László, egykori szocialista párti államtitkár velem folytatott beszélgetése során tett kijelentése:

„Pintér egyszer arra kért engem, hogy menjek az irodájába. Tudni akarta tőlem, hogy tényleg maffiózónak nevezném-e. Igennel válaszoltam neki.” Megkérdeztem Kellert, hogy a belügyminiszter reagált-e erre a válaszra. „Nem” – mondta.

2005-ben Dietmar Clodót áthelyezték Németországba. Néhány hónap múlva szabadult. Ez egyrészt összefüggött az ellene folytatott átláthatatlan magyarországi bírósági eljárással. Az ügye, akár csak az olajmaffiáé, a mai napig „államtitok”. Másrészt azzal az eseménnyel, amely felháborította a németországi bírót. Clodo így meséli a történteket:

„Pintér hibázott, a belügyminisztériumon keresztül felhívatta a bírónőt, és azt mondta neki, semmi esetre se engedjen engem szabadlábra. A bírónő elég ideges lett a beszélgetéstől. Ő egy német bíró, és senki se mondja meg neki, mit tegyen. ‘Holnap hazamehet.’ El voltam képedve. Ez egy pénteki napon történt. Szombaton szabad voltam.”

Dietmar Clodo azóta Szemjon Mogiljevics támogatásával, akit jó barátjának nevezett, és akiről a mai napig nagy tisztelettel beszél, egy nemzetközi biztonsági vállalatot vezet. Emellett muszlim és keresztény gyermekek képzését támogatja a pakisztáni Lahorban, anyagilag is. Gyakran meglátogatja és segíti őket, amiben tudja. 2016. húsvétkor járt legutóbb Lahorban, ahol személyesen átélte, amint egy öngyilkos merénylő a levegőbe röpíti magát. 70 halott és 300 sebesült, köztük „néhány az én gyerekeim közül”. Fényképeken látni, hogy sérült gyermekeket látogat meg a kórházban. A bajorországi faluban, ahol él, szíriai menekültek gyermekeiről gondoskodik.

A magyar belügyminiszter, Pintér Sándor, aki kulcsszerepet töltött be a menekültek európai bevándorlásának megakadályozásában, 2010 februárjában eladta jól menő biztonsági vállalatát. Azóta állítólag nem részesül a korábbi cége és a kormány között kötött szerződésekből származó nyereségből. A valóság az, hogy biztonsági cégét 2010 februárjában korábbi üzlettársaira íratta át, akik ma is szoros kapcsolatban állnak Pintérrel és családjával.

Szemjon Mogiljevics egészséges, nagyon lefogyott, és Moszkvában él. Hasznot húz a Kremlhez, különösen Nyikolaj Patrusevhez, az FSZB orosz hírszerzés vezetőjéhez fűződő szoros kapcsolatából. Tudja továbbá, hogy a magyarországi szállodákba és cégekbe fektetett több százmilliós beruházásai jó helyen vannak.

És a keresztény Nyugat-Európa védelmezője, a szegények szószólója, Orbán Viktor? Családjában állítólag a felesége intézi az üzleti ügyeket. Orbán Viktor kormányra kerülése óta apja és néhány testvére jelentős vagyonra tett szert.

„Az apja tulajdonában lévő Dolomit Kft. értéke csak 1998 és 2002 között 98 millió forintról (1998) 660 millió forintra (2002) nőtt. A bátyja által irányított Gánt-Ko Kft. értéke 16 millió forintról 167 millió forintra nőtt”. „Magyarország az elmúlt években egyfajta nagy uradalommá alakult” – mondja a budapesti újságíró, Ferenczi Krisztina: „Orbán újfeudális rendet alakított ki uraságokkal és jobbágyokkal. Szegényellenes politikáját a nacionalista érzelmek fűtésével leplezi.”

A 66 éves Keller Lászlóval egy budapesti szállodában találkozom. A szocialista kormányzat alatt betöltött hivatala ellátása kapcsán tapasztalt és nem korrumpálható magyar politikusként tartották számon. 1996 decembere és 1998 júliusa között a Népjóléti Minisztérium politikai államtitkára volt, 2002 és 2004 között pedig a Miniszterelnöki Hivatal közpénzügyi politikai államtitkára. Központi feladata volt az állami kiadások ellenőrzése. Pénzügyi szakértőként hiába próbálta meg szétverni a fennálló korrupt szervezeteket. Ahogy mondja, nem kapott politikai támogatást. „Lemondtam, mert elfogyott körülöttem a levegő. Nem volt lehetőségünk.” És természetesen nagyon jól ismeri Orbán Viktort, kormánypárti és ellenzéki politikusként egyaránt.

„Miután az Orbán-kormány 1998-ban hatalomra került, megtörtént a korrupció centralizációja. Orbán olyan rendszereket épített ki, amelyek lehetővé tették, hogy az állami pénzek magánszemélyek zsebében tűnjenek el. Ennek az apja is haszonélvezője volt.”

Kérdésemre, hogy Orbán Viktor rendszere az olasz maffia mintájára működik-e, így válaszolt: „Nem túlzás. Ő a capo, a magyar Don Corleone.”

Mindezek alapján kifejezetten beteges látvány, hogy osztrák és német döntéshozók, mint Horst Seehofer, Bajorország miniszterelnöke vagy Edmund Stoiber, Bajorország volt miniszterelnöke körüludvarolják Orbán Viktort. Aki nyilvánosan a magyar kormányt állítja ragyogó példaként a közös értékeken nyugvó Európa elé, az Európa legutolsó eszményképét, a liberális és szociális demokrácia eszményét rombolja szét.

Jürgen Roth
137 #23 balu
- 2020-05-08 20:43
Embörök, ez volna az új mém? Nagyszerű.

1, Ha mindenkinek a számlájára írnak 8.000.000.000.000 dolcsit, akkor ki fog dolgozni? Rövid úton éhen hal a világ. Az erőművek melósai, a tescos pénztárosnők, a buszsofőrök, a benzinkutasok - mind, mind magasról beleszarnak, hogy bemenjenek pár garasért melózni. Akinek növényei, állatai vannak, más emberekkel foglalkozik, szóval alapvetően szeretetből dolgozik, az csinálja tovább a dolgát, mert addig se elsősorban a pénzért csinálta de mindenki más hazaballag. Micsoda áldás! Ha mindenki milliárdos a sok pénz NEM ELKÖLTHETŐ, ergo, mintha nem is lenne. Úgyse zsákban fogja kihozni a fejadagot a GLS, hanem hol lesz? Na? Persze, hogy bankban. Ezt már most is megcsinálhatnák ha akarnák, nem kell hozzá ilyen gyagyás körítést kiagyalni.

2, Az addig okés, hogy a világon talán tényleg VAN annyi arany, amiből mindenki királyul megélne. Nade csókolom, ezek jól őrzött magánszéfekben vannak. Még ami hivatalosan állami, az is ott csücsül Fort Knoxban. Meg akinek van aranya otthon a spájzban, pl. most ipeg Magyarországnak is van egy kicsi, az már miért adná ki a kezéből? Az övé, nem? Szeretett sátánistáink nem azért vakarták össze és dugták el a világ összes aranyát, hogy aztán szétosszák a 8 milliárdnak. Hanem a hatalomért, ami abban a pillanatban eltűnne, mihelyst sztornózva lennének az adósságok. Amint Seattle mnagyfónök megmondta, az aranyat nem lehet megenni, csak arra jó, hogy a kis buzeránsok aranyborjúkat csináljanak belőle a molochjuknak. Ha egyáltalán egy icipici igazság van ebben a GESARA vagy mi mémben, az az, hogy kell valami NAAAAGY (lehetőleg fiktív, mert az senkinek se fáj) fedezeti háttér, hogy sztornózni lehessen a NAAAAGY adósságokat. Senki se féljen: a devizahiteles törlesztése megmarad, a világ ezen szinten megy tovább a megszokott módon.

Talán már írtam a múltkor, még az UCC kapcsán, hogy mostanában van egy ilyen tematikus "hullám" a neten, hogy titokzatos JÓ háttérerők klf. nagyszerű dolgokat visznek végbe. Összefogdossák a pedofil sátánistákat, rájuk robbantják a földalatti bunkereiket, titkos egyezményekben törlik el a világproletariátus rabigáját. Szóval csak egy lépésre vagyunk az Aranykortól.

Ehelyett mit látok: az emberek egy nemlétező kórság ürügyén ki se léphetnek otthonról, tömegével szűnnek meg munkahelyek, az interneten mindent felülmúló cenzúra tombol, főleg, ami az 5G vs. koronafaszom összefüggést illeti, az ősgennyláda Bili Gecc a nemlétező vírus mián mindenkit be akar oltatni, a másik pszichopata barom, Musk meg telefossa az eget műholdakkal. Az amerikaiak flottát küldenek a Barents tengerre, a forint valahogy nem tud feltápászkodni és Vityáék katonaságot rendelnek a kiválasztott vállalatokhoz.

Szerintem a 2+2 az még mindig 4. Az internet NEM ARRA LETT KITALÁLVA, hogy igazat mondjon, hanem 1) a globális lehallgatásra 2) tömeghülyítésre. Az, hogy mellékesen némi szabadszólás-funkciója még megmaradt, csak a múlt egy relikviája és alkotói azon vannak, hogy ezt a hibát minél előbb kijavítsák. Anno ez kellett ahhoz, hogy a népek elfogadják a netet, mégse mondhatod nekik, hogy öcsi, a az internet azért van, hogy tudjuk mi jár a fejedben, hol vásárolsz, kikkel találkozol, milyen a pofád és a tévé mellett a maradék szabadidőd is azzal töltsd, hogy most már a metrón ücsörészve is a mi baromságainkat olvasd és nézd.

Szóval ez a "jóhír-kampány" nekem kezd egyre büdösebb lenni. Most nem Astar kapitány, meg Anonymous van, hanem QAnon.
69 #24 Szalonna
- 2020-05-08 20:59
s_hihi Persze, teljesen logikus. Csak úgy utalgatnak ennyit.
Ki az a hülye aki ezt ebben a formában elhiszi?
2 #25 gerry
- 2020-05-08 21:14
45 #26 micro
- 2020-05-08 21:45
Nesara - gesara -> beszara.

Igen, az a jó ebben a hírben, hogy rövid időn belül kiderül, hogy már megint elcsesztük, mert mindenki más naptárt néz.
99 #27 MORMOTA1968
- 2020-05-08 22:48
Kedves Balu! Jól beelőztél! Bennem is épp hasonló gondolatok motoszkáltak, mikor megnéztem ezt a filmet, magyarra fordítva. https://www.youtu...mp;t=1427s "Gene Decode-Quanon-Föld alatti bázisok-DUMBS-POTUS-GESARA-NESARA.

Gondolom te is ezt láthattad a YouTube-on vagy máshol? Beszélnek itt 90 mérföld mélyen lévő járat rendszerekről, ami már eleve lehetetlennek tűnik. Mutatnak járatokat, de ezeket más dokumentumfilmekben is meglehetett nézni. Hullákat viszont egyet sem! Akikkel állítólag végeztek a föld alatti sátán fészkek kipucolása során.

Nagyon "ÉSSZERŰ" hogy nem a "MÉDIA és OKTATÁS" azonnali átvételével kezdik a takarítást! s_franc A FŐ-FŐ FEGYVERÜKKEL, AMI MÉG A PÉNZNÉL, VALLÁSOKNÁL, IZMUSOKNÁL IS HATÁSOSABB ÉS PUSZTÍTÓBB! Nem ott osszák az észt és ébresztik a bealtatott népet! Mese habbal és anélkül!

HA NEM TUDOD MEGAKADÁLYOZNI, ÁLLJ AZ ÉLÉRE!

Ezer éves trükk, megvezetni az orránál fogva a lázadókat, ébredezőket, ha tudják, ilyen "JÓ" kis álhírekkel! Persze, náluk a pénz, az arany, ezüst, minden, minden felett ők uralkodnak, beleértve a hadseregeket is és akkor jönnek a jó fehér kalapos "KIPÁSOK" és mindent a helyére tesznek! Hú de kur@a jó nekünk! s_hihi Jó lenne még hinni a nép mesékben, de ez nem csak a fejétől a farkáig bűzlik, hanem minden irányból!

Nem hiszek már rég a jó fiúk mesében! Ilyenek csak a filmekben vannak! Ma is csíkozták az eget ezerrel felettünk! Állítólag az ég már meg van tisztítva a sátánista erőktől! Adósságok eltörölve! Ha-ha-ha! s_vigyori

Mi a helyzet a Vatikáni sátánista bandával? Na erről van szó! s_hee

Pénz osztás, meg ész osztás! Meg szabad választások! NA! EZ MÁR NAGYON BÜDÖS! DE-MOCSOKRÁCIA!

Mióta világ a világ és létezik emberi civilizáció, vagy bármilyen más entitású civilizáció, mindig is voltak és lesznek hatalom mániások, akik nem vezetni akarják a Föld népeit, hanem uralkodni felettük! No meg minden más felett is!

Egyszerűen csak hagyni kellene élni minden életet a bolygón és ennyi! Globalitás nélkül, izmusok, vallások nélkül! És akár számokkal való kereskedősdi játék nélkül is! Az egész életünk a számok mágiája körül forog, de minek, azt senki sem tudná megmondani? Ez nem szabadság, nem szabad élet! Lehet, hogy a természetben, szabadon élő préda állatoknak állandóan résen kell lenniük, a félelem ösztönével kell együtt élniük, de legalább szabadok. Oda mennek és akkor amikor csak akarnak.

Nem mostanában lesz az, hogy megszabadulva a fene nagy civilizációs rabláncainktól, mi emberek is így élhessünk, valódi szabadságban, sárga csekkek, banki adósságok és mindenféle más elnyomás, terror nélkül!

Aranykor majd akkor lesz, mikor az utolsó ember is kipusztul végleg erről a bolygóról! Kavarják a maceszt kóserék, ennyi! s_franc

Látszat itt minden, szemfényvesztés, illúzió, hiszem ha látom, de inkább még akkor sem! Túlságosan is messzire mentek már ahhoz, hogy hinni lehessen az ilyen mendemondákban! Túl szép, hogy igaz legyen! :(

Minden maffiafőnök a helyén, hol van itt takarítás? Majd minket takarítanak el, legfeljebb! s_ratata
1988 #28 Konteo
- 2020-05-08 23:41
itt szerbiában minden felnőtt polgár kap 100euró ellenértékű dinárt a vírushelyzetre hivatkozva de eddig ez is nyögvenyelős, azt meg is van a gesara s_franc
9 #29 vala_ki
- 2020-05-09 05:53
Kizárólag Németországot terheli a felelősség a háborúért és a holokausztért - mondta a német külügyminiszter https://index.hu/...kausztert/
"Ahhoz, hogy a II, világháború végének ünnepe mindenkit egyesítsen, Maas szerint az kell, hogy mindenki felismerje a bűnösök felelősségét és az áldozatok fájdalmát, hogy éles határt tudjanak húzni a bűnözők és az áldozatok, a mítosz és a történelmi tények között."
Gondolom, ha a mítoszokat kitisztázzák, akkor az azokra való hivatkozással kisajtolt kárpótlásokat is visszafizetik, lehetőleg kamatos kamattal, meg egy kis bánatpénzt, ugyhogy innen is csurranhat egy kicsi a számlánkra.
63 #30 GP
- 2020-05-09 06:23
Úgy látom valaki megint túl sok töltött káposztát evett lefekvés előtt :o
137 #31 balu
- 2020-05-09 08:18
vala_ki,
érdekesen hangzik ez az (egyébként nem igaz) állítás az "új Jalta" fényében.

Ja amúgy Csehországban meg azért áll a bál, hogy Prágában eltávolították Konyev szobrát, aki tényszerűen "felszabadította" (magyarán elzavarta a nácikat és beült a helyükre) a várost, meg több zsiráf "politikai közszereplő" bizergálja a témát, hogy nem is az oroszok "szabadították fel" Csehországot. Kábé olyan szintű diskurzusok ezek, mint hogy minket az ukránok szabadítottak fel, merhogy ugye 2. Ukrán Front... A jelen széljárásban nyilván oroszellenes éllel, de az a lényeg, hogy a felszínen van tartva a téma.
2 #32 gerry
- 2020-05-09 08:32
Áddig is hallgassatok egy kis zenét:

https://youtu.be/...

Akik eddig szétlopták a világot azok most sírógörcsben fognak elpusztulni? Kire fogunk akkor haragudni?
Vagy minden ember a földön kebelbarátunk lesz?

Egyet én is bevállalok - persze kérdés, hogy a számlámon több píz lesz-e mint az övén... mer' ha nem akkor esetleg észre se vesz. Hol van is az igazság?

Pl. ez itten:
(Ha mindenkinek sok pénze lesz, megszünik a természetes kiválasztódás elve)
i.pinimg.com/originals/78/91/23/789123a4d0c67b1f93bfde21770508f3.jpg

Ez gyanús nekem. s_hihi
245 #33 hamu
- 2020-05-09 09:04
összeesküvés02:

Több komponensű vegyi támadás!

Vegyicsík, gyomirtó, ivóvíz, és wifi együtt!


Riporter:

mit gondol, mi történik ezen a világon? Mit érez, ha magasabb szempontból nézi? Gondolja, hogy ez a fény harca a sötétség ellen?

Dr. Klinghardt:

Nagyon sok választ tudnék adni, de azt hiszem a sötétség harca a fény ellen a legrövidebb magyarázat.
Rudolf Steiner, osztrák misztikus az utolsó évszázad elején volt nagyon aktív.
Ő volt az alapítója a Waldorf iskoláknak, a biodinamikus mezőgazdaságnak
és egy teljesen új fajta alternatív gyógyászatnak.
Azt jósolta, hogy a múlt század végen illetve ennek az évszázadnak az elején
egy a nagy konszernek által hajtott mozgalom fog kialakulni, aminek a célja,
hogy az emberek lelkét elvegye, az embereket a szellemi világtól elszakítsa.

Ahhoz, hogy ez sikerüljön, a tobozmirigyet kell elpusztítani.
Erre irányuló kutatások azt mutatták, hogy a tobozmirigy a központi idegrendszer
legérzékenyebb része és magasan érzékenyen reagál négy dologra : alumínium, glifozát, fluorid és wifi.
Mi vagyunk az egyetlen ország a világon, amelyik ezeket az utóbbi 60 évben nagy léptékben bevetette
és amit mindenki használ, aki itt felnő.

Amitől én tartok , megfigyelek és amit az ART (Autonomous Response Testing) rendszerrel tesztelünk az az,
hogy az embereknek a tobozmirigye erősen el van meszesedve.
A tanfolyamaimon megszoktam mutatni a tobozmirigy anatómiáját és felmutatom,
hogy a tobozmirigy magasabb szintű energiamezők vevőkészüléke, lefordítja ezeket gondolatokra.
Az immunrendszerünket és az endokrin (hormonális) rendszerünket kontrollálja.

Elképesztő, hogy a távközlési ipar a hatalmas frekvencia-spektrumból
azokat a frekvenciákat választotta ki, amelyek ránk nézve és különösen a
tobozmirigyre teljesen pusztítólag hatnak.

Nem eshetett volna jobbra választásuk mint ez a 2,4 gigahertz.

A glifozát és az alumínium felhalmozódnak a vérben és a belekben.
A véráramban hat lehetséges kapcsolatot hoz létre a glifozát és az alumínium.
A kapcsolatok végpontja a tobozmirigy. Ezt nem én találtam ki, ez publikálva lett.
Ahhoz, hogy ezek a vegyületek belépjenek az agyba, át kell törjék a vér-agy gátat.
Ezt teszi a wifi frekvencia lehetővé: ezek a frekvenciák megnyitják a vér-agy gátat.
Toxikus anyagok általában nem jutnak túl a vér-agy -gáton.

Így új feltételek adatottak és ha ezt átgondoljuk, akkor arra a felismerésre jutunk,
hogy léteznie kell egy ultra intelligens tudóscsoportnak, amely egy eljárást „designolt”,
a ivóvizeket fluoridálta, nano részecskéket és alumíniumot szórt az égbe,
glifozátot permetezett az élelmiszerekre, hogy utána megfelelő frekvenciával ezeket aktiválja.
20 évbe telt, hogy felismerjem ezt a tökéletes vihart.
Vagy véletlen egybeesés az egész, ami lehetséges, vagy az történt,
hogy az évek során elegendő buta ember helytelen döntéseket hozott.

Még mindig remélem, hogy ez legalább csak részben igaz, vagy egy pusztító emberekből álló
nagyon intelligens csoport szüleménye.

Amit nagyon lehetségesnek tartok, hogy léteznek olyan magasabb tudatmezők, melyek
a fényt és életigenlő célt szolgálnak, ugyanakkor abszolút romboló hatásúak is lehetnek.
Lásd az Adolf Hitler jelenséget vagy más embereket akik a magasabb tudatmezők sötét és a romboló hatása alá kerülnek.
Azt hiszem nagyon lehetséges, hogy elegendő tudós és a politikus ezen magasabb tudatmezők hatása alá kerültek és
eszerint cselekednek, anélkül,hogy emberi szinten tudnák, hogy mért teszik ezt.

Jó példa erre az 5G.
Az egy dolog, hogy az utcákra viszik. De hogy műholdakkal kapcsolják össze,
és hogy a kormányok egyetértenek abban, hogy műholdakkal kapcsolják össze és
így a teljes bolygót besugározzák annak ellenére, hogy nem vizsgálták meg az egészségügyi kockázatokat...
A rovarokra és a madarakra gyakorolt ​​hatását egyáltalán nem tesztelték.
Ilyesminek a jóváhagyása elképzelhetetlen valaki számára, aki még rendelkezik egy kis aggyal.

Hogy a politikusok , a fehér ház és más országok egyetértenek, ezt csak azzal lehet magyarázni,
hogy egy olyan magasabb rendű mező hatása alatt állnak, ami nem emberi természetű.
Az emberi természet mindig élet megerősítő, szerető, azt akarja, hogy a bioszféra élet-barátabb legyen.

Ezek hátborzongató gondolatok, de még mindig remélem, hogy buta emberek buta döntéseivel állunk szemben és
hogy elegendően közülünk felébrednek és felmutatják, hogy van visszaút.
A wifi-t egy másodperc alatt ki kehet kapcsolni.
A glifozátot holnap be lehetne tiltani.
Igaz, hogy már néhány éve a talajvízben van, de be lehetne fejezni.
A chemtrail programot egy csapásra be lehetne szüntetni.

A jó dolog az, hogy a jelenleg elnyomott pozitív megoldások holnap már normává válhatnának.
24 órán belül a meggyötört bolygónkat egy paradicsommá változtathatnánk.
Nagyon közel vagyunk hozzá.
137 #34 balu
- 2020-05-09 09:07
Nade Sensei...
szilikoncsöcs??? Oké, azok a tiedek, ezen tuti nem veszünk össze. A botoxos szájú csajokra is akad majd vevő. Én majd elgazdálkodok a maradékból s_hihi
4 #35 Posta Imre
- 2020-05-09 09:16
Gerry, ez a gravitáció nyilvános tagadása! Ebből még baj is lehet!
137 #36 balu
- 2020-05-09 09:29
hamu,
alapvetően egyet tudok érteni a ficakkal, csak egyet nem értek: miért nevezi a klf. sötét erőket "magasabb szintű"-nek? Az két ellentétes irány. Lefelé lehet esni is, a felfelé haladáshoz viszont erőfeszítés kell. Szóval ha a tobozmirigy (régebben ez is téma volt, mostanában kicsit eltűnt) egy antenna - és akkor miért ne lehetne ADÓ/VEVŐ? - akkor általa sokminden "betüremkedhet", nyithat ajtót föl- és lefelé is. Bár nem hiszem, hogy ezt a kommunikációt egyetlen szervre lehetne redukálni, az ember mint egész reagál/alkot.

De szerintem se kell sokkal jobban megbonyolítani: igenis a JÓ és a ROSSZ, ahogy ő mondja a fény és a sötétség harca folyik. A sötétségnek egyszerűbb dolga van, mert mivel LENT van, őhozzá lehet esni is. De attól még ugyanúgy igaz, hogy a sötétség nem önálló entitás, hanem a fény hiánya (Aquinói Szt. Tamás). Magyarán kedves sátánistáink Isten ellen egyszerűen NEM győzhetnek, maximum elpusztíthatják a Teremtést. A sátán nem TEREMTŐ, nem teremtett egyetlen természeti törvényt, se a gravitációt, se mondjuk az elektromagnetika bármelyik törvényét, se egy nyomorult részecskét, semmit, az oxigén 60 GHz-re való érzékenységét se ő találta ki. Csak és kizárólag visszaél azzal, amit a Teremtő létrehozott. Az se mai mondás és ugyanúgy nagyon igaz, hogy a sátán csak Isten majma. Abban tetszeéeg, hoyg "teremt", de valójában csak elb.szni tudja a dolgokat.
198 #37 faeb
- 2020-05-09 10:16
LM, nem ismerem a Jürgent én sem. Küldtem nektek pár napja egy videót https://www.youtu...e=youtu.be, ahol Hans-Joachim Müller elemezi - és ez a lényeg - egy 10-perces videót Pyakin/Piakin-tól. Piakin egy "politikai-szakértő" és az irányítás a fő területe, Putyinhoz közel áll. Ahogy látom, a videó itt készült: https://fct-altai..., Imre jobban tud itt vizsgálódni. Itt a váltzásról van szó, nem arról, ami utána jön. Baluval elemeztük a kérdést és rengeteg lehetőség kering az interneten, de csak EGY lesz.
Amúgy ma/holnap többet tudunk. Üdv, nektek. s_Laptop
165 #38 LM
- 2020-05-09 10:30
Köszönöm, meg fogom nézni.

Úgylátszik viktorék köreiben a terepmotorozás már nem menő, kell valami jobb masina.

Az egyik egy BDMR2 állítólag, a másik le van takarva, de ahogy látom nincsen tornya szóval nem tank valószínűleg az is valami régi orosz vas. Sokmindenre nem gondolom, hogy jók, csak furcsa, hogy miért vannak ott, Viktorék családi birtoka is ott van pár km-re, állítólag.

"Hadházy Ákos páncélozott harci járműveket fotózott Mészáros Lőrinc magántavánál"

https://www.szere...antavanal/

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.55 másodperc
4,220,371 egyedi látogató