Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Szexszel fizethetsz a holland autós iskolákban

KultúraDe csak fehér kereszttyény férfi-nõ viszonyban és csakis gyereknemzés céljából, adó és áfa-mentesen, de a vizsgán a vizsgáztatót is meg köll baxni! Hivatalos fizetõeszköz
Menet a menetért - így nevezik azt az új törvényt, amelynek értelmében mostantól természetben is leróható a tandíj a holland autós iskolákban.
A holland parlament a napokban elfogadott egy - legalább a kívülállók számára - rendkívül ellentmondásos törvényt, amely lehetõvé teszi, hogy a gépjármûvezetõ-oktatás díját természetben fizessék meg a tanítványok: magyarul egy menetbe kerülhet egy menet.

A konzervatív keresztény politikusok máris kifogásolták a szabályozást, a kormány képviseletében azonban a közlekedési és igazságügyi miniszterek megvédték a törvényt: azt mondták, a lehetõség törvényesítése nem a szexuális szolgáltatások nyújtását, hanem éppen ellenkezõleg: az autóvezetõi oktatást népszerûsítik. A lényeg ugyanis az utóbbi, a szex csupán fizetõeszköz. Ez nagyon fontos kitétel, hiszen ha fordítva történne: azaz szexet kínálnának az oktatásért cserébe, az már prostitúciónak számítana.

Szexszel fizethetsz a holland autós iskolákban
A miniszterek magyarázatában nehéz meglátni a rációt, különösen, hogy Hollandiában nem tiltja törvény a prostitúciót, sõt, pontos feltételrendszert dolgoztak ki hozzá: amennyiben az illetõ érvényes eszkort-engedéllyel rendelkezik, és magánvállalkozóként megfizeti az adókat, nyugodtan ûzheti a világ legõsibb foglalkozását.

Nem csodálkoznánk, ha a hír hallatán tömeges oktatói migráció indulna el a Németalföld felé. Különösen izgalmas lehet a szerb oktatók számára, hiszen ott két éve egy törvényi anomália nyomán megsemmisült az oktatói piac, és bár azóta nyilván rendben mennek a dolgok, bizonyára sokan megsínylették a szigorításokat.
Link

Hozzászólások

8 #20 miskolcilaci
- 2015-12-22 14:03
Józsi! Szomorú, de én sem. :D

Mi a "prûd" jelentése?

Szinonimaszótár szerint: szégyenlõs, tartózkodó, szende, szemérmeskedõ, szemérmes, félénk, gátlásos

idegen szavak gyûjteménye szerint:túlzottan szemérmes, álszemérmes

Wikipédia: Arisztotelész etikája szerint a szemérmesség: A szemérmességet Arisztotelész inkább érzelemnek nevezi, mintsem lelki alkatnak. Olyan valami, mint a veszélytõl való félelem. A szemérmesség csak a fiatalkorúaknál dicsérendõ az öregeknél nem. A tisztességes ember jelleméhez nem tartozik szégyenérzet.
139 #21 jozsef toth
- 2015-12-22 14:20
miskolcilaci !
Olyanokkal viszont talalkoztam akik azt allitottak magukrol ,hogy EN NEM OLLLLAN VAGYOK!
Termeszetessen ez mindig a bevezeto!s_hihi
Kesobb a bizonyittas valoba te nem olyan vagy.
Soooott meg olyanse!s_heeVagy attol is olyanabbbb.
161 #22 januhu
- 2015-12-22 14:58
Szerintem is helyes ez a cuncimokus, #12 Asumhari elég régóta ismerlek nem értelek mi zavar téged ebben a tetszetõs fotóban?
8 #23 miskolcilaci
- 2015-12-22 15:47
Erre gondoltál Józsi?

kepfeltoltes.hu/151221/10274033_554548021367180_6513253974618856070_n_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
139 #24 jozsef toth
- 2015-12-22 17:49
miskolcilaci !
Otletes!
Erre NEM gondoltam.De latom jo az izlesed,es szereted a meleg vacsorat:Ds_proszt
4 #25 Posta Imre
- 2015-12-22 18:23
Asumhari, értem a felháborodásod okát, bár a többiekkel ellentétben én nem látok okot a szégyenkezésre. Lassan eljut minden valódi férfi a valódi igazságra, hogy egyetlen biztos pont van a zuniverzumban és az a PÍmah. Nem véletlen, hogy bûvöletbe ejti a szemet és nem gyõzni a gyönyörködést, még ha csak kép-letesen es.
88 #26 Asumhari
- 2015-12-22 20:03
Jól van fiukák! Legyen meg a kedvetek. Nézegessétek, ha tetszik. Azért azt ne várjátok, hogy én is nézegessem.......
Harag persze, hogy nincs.
Sõt örülök, mert bizonyítékát látom ama õsi erõnek bennetek, ami nem hagyja, hogy a magyarság valaha is kihaljon.
139 #27 jozsef toth
- 2015-12-22 20:11
miskolcilaci !
Hat ami igaz ,hogy te is kezdesz olyan enni mint gerry.
Mindig csak magatokra gondoltok!
Na jo EN is felvidultam a latvagytol!:D

De azert kellene ,hogy gondoljatok a masik nemeis.
Szoval van -e a tarsojotokba valami a LANYOK szamara?
Mert nekik is lesz karacsonyuk!
Szoval most meg bepotolhatjatok valami kellemes TELAPO fotokkal!;)
2 #28 gerry
- 2015-12-23 08:57
Megszólal a donor


Életerõs, nemzõképes férfiemberként kikérem magamnak, hogy itt mindig mindenki kihagy a számításból. Vérig sért, hogy én már felelõtlen felelõsnek se vagyok nézve retorikailag. Hogy fel se vagyok szólítva, ugyan legyek már kedves, és gondoskodjak a biológiai reprodukcióról, a kedvezõbb születésszámról meg mindezek által a fenntartható nyugdíjalapról.

Hát csak és kizárólag azért, mert van nekem az az aprócska, ugyanakkor kiküszöbölhetetlennek tetszõ biológiai deficitem, hogy nincsen méhem, már senki se akarja a nyakamba varrni a nemzethalált? Megesz a sárga irigység, hogy már megint a nõk körül forog minden, holott talán az sem árt, ha apja is van a gyereknek. Talán egy kicsit rajtunk is múlik, hogy meglesz-e az a 2,2 gyerek, amivel statisztikailag két ember reprodukálhatja magát. Vagy netán több is annál…

Nyugodt szívvel állíthatom, nem a gólya hozza a gyereket, de nem is csak a nõn múlik a dolog. Nem õrültem meg, és nem is vittek el a földönkívüliek. Három hús-vér gyerek nemcsak biológiai apjaként, akit manapság már kutyába se, akarom mondani, tenyészbikaszámba se vesznek, tudom, mirõl beszélek. Szerény, ugyanakkor némi empirikus tapasztalatra alapozott véleményem szerint a gyerek nem csak attól lesz, hogy megszüli a nõ, és jó napot. És nem is csak attól, amire most minden olvasó önkéntelenül is gondol. Írom mindezt, miközben az anyának nevezett személy a másik szobában emlõjével táplálja a legkisebbet. Na tessék, az sincsen nekem. A nagyobbak épp kijöttek a kádból, abbahagyom az írást, hogy megtöröljem õket. Újrakezdtem, azóta már a Pom-pomot nézik az okostelefonon, de a legnagyobb vacsorát kér. Nem kap, mert meg kell várni anyát, hogy palacsintát süssön.

Úgy mellékesen történt ma még ez meg az. Az egyiket elvittem iskolába, a másikat óvodába. Vártam, könyörögtem, fenyegetõztem fél órát, míg a kisebbik némi hajlandóságot mutatott, hogy bemenjen a csoportba. Most éppen van neki ez a nem akarok óvodába menni dolga. Fõztem még egy elég rossz ebédet, bevásároltam, a legnagyobbért elmentem balettra. Ilyenek. Hozzájárultam némileg ahhoz, hogy anya ne kapjon majd idegrohamot, ha elõállok azzal a sokkoló ötlettel, hogy jöhet a negyedik, majd az ötödik.

A tanulság? Hogy az is bolond, aki nem vállal gyereket Magyarországon. Egyszerûen azért, mert ez a legnagyobb kaland, mert nincs ennél jobb dolog a világon. Szerintem. Valójában senki sem azért vállal, mert valakik azt mondják neki, de azért valakik már igazán mondhatnák végre nekünk, elanyátlanodott férfiaknak is, hogy rajta. (Most meg jön a kisebb, hogy õ nem kér palacsintát. Sosem kér, nem is értem, mégis miben reménykedtünk.)

Végül valahogy eltelt ez az este is, ágyba tettük õket, mindhárman elaludtak. Közben kerestem némi pénzt is ezzel az írással, feltéve, ha a szerkesztõ megjelenteti.

A szerzõ író
mno.hu/velemeny/m...or-1320226
75 #29 talpi
- 2015-12-23 09:34
Na ez az GERRY, itt és csak itt, a "hétköznapi életben" van az igazi oldala a dolgoknak, amit egy, vagy több gyermek nevelése, a velük való gondolkodás- gondoskodás, sokszor oly unalmasnak tûnõ oldalai adnak. Ha semmi más. amikor, számunkra egy õrületes faszságot kérdeznek-csinálnak, vagy igyekeznek megmagyarázni, na az felér minden komikummal.
Igen tudom, vannak árny oldalai is a dolognak, mert beteg is lehet, a foga nõ, stb-stb, de könyörgöm, velünk nincs hasonló? Akkor pedig a gyermekünk utáljon bennünket,vagy kerüljön nagy ívben? Na ugye, hogy ugye. Megértem az ""anyákat" a kihordás miatti aggodalmukat, a szülés fájdalmait is, az anyák megértik-e azt a fájdalmat amit egy apa érez ha a gyermeket betegnek látja, vagy netán több napra el kell tõle válnia? arról nem is beszélve, hogy...Nos a munkával töltött idõ, kitolódik, mert otthon van a kis Csemete és most már több és több kell/valójában nem, de mégis ez ösztökéli a férfit az apát, na meg a feleség . a rokonok, mert ez meg az kell, ilyen márka vagy olyan, de azonnal. Na persze az ,már nem érdekes hogy két-három hónap és mehet a kukába, vagy jó esetben lehet vele kalmárkodni.
Akkor is kell, mert a szomszéd gyereknek, vagy a barátnõ gyerekének, "ilyenkor csõstõl jönnek, innen-onnan a napkeleti bölcsek" ötlet ezer, tapasztalat semmi, de a tutit õk tudják igazán. A vége szinte borítékolható, mint jelen esetben is. Most meg" leszarják a tanácsadók", most már teher "a cél el lett érve". Hiába, akinek Isten észt nem adott az szopik keményen- :) No a gyermek akkor is Isteni ajándék, akár hogyan is van, azt meg kell becsülni, tisztelni, elfogadni és megpróbálni felemelkedni hozzá, annak ellenére, hogy sok esetben nem is értjük mit is akar, persze, ha képesek vagyunk normálisan kommunikálni vele, rá tudunk hangolódni, akkor nincs "nyelvi akadály" ezt hívják õszinte szeretetnek, amivel nem csak, /sok esetben nem is/ anyák rendelkeznek.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.67 másodperc
4,033,751 egyedi látogató