Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Kezdetben vala a setítség

GondolatokAztán ennyiben maradtunk. Több fényt kívánok, bár ez nem kívánságmûsor, de ha már így szokás!

Hozzászólások

4 #20 Posta Imre
- 2015-12-25 09:10
Spari, nem tom honnan veszed ezt a "nõk okosabbak" kitételt, de biztos nem úgy gondolod, ahogy én látom. Más az agyberendezésük, más a lelki apparátusuk és más a funkciólyuk. Egy valódi nõ ma egészen másképpen köll okos legyen, mint egy férfi és ez nem elvi, hanem gyakorlati kérdés.
12 #21 spartakusz
- 2015-12-25 10:20
Kedves Imre!
Pont ezt írtam le - lehet, hogy nem érthetõen? Lehet, én értem!

spari...
238 #22 bivaly
- 2015-12-25 12:14
"A nõk okosabbak mint a férfiak ! Ez tény."
spartakusz

Téged olvasva, és hozzád hasonlítva ez valóban így van. A tényekkel meg- mint írod-, nem vitatkozunk. Nem is.
75 #23 talpi
- 2015-12-25 12:31
Ejh Spari-Spari azért egy kicsit elgondolkodnék ezen a "nõk sokkal okosabbak" -on. no,. meg hogy nem tagadja meg a gyermekét? na ez fogasd kérdés, bár így ünnepek tájékán, nem akarok ebbõl vitát :)
12 #24 spartakusz
- 2015-12-25 13:59
Kedves Talpi értékeld úgy mint Imre - alap állapot - tudom mire gondolsz - sajnos vannak mások is!
spari...
75 #25 talpi
- 2015-12-25 15:07
Így már más :) Spari, innen is úgy látszik :)
150 #26 Turul40
- 2015-12-26 10:58
Csaba, csalóka lehet a kép, nézz meg többet róla. :)
Engem is lehetne zsidónak nézni, pedig magyar vagyok genetikailag is nagyon tisztán.
Sõt ajánlom nézz utána mibõl lehet felismerni a zsidót kinézet alapján. Semmi sem az aminek látszik.

Egyébként a trollok szokása 1-2 mondattal elsõ reakcióval elhitelteleníteni valamit, amit úgy gondolnak el kell. Ezt nézed ki belõlem, hogy nem nézek utána valamelyest ennek a kérdéskörnek mielõtt valakitõl elolvasok ilyesmit, és még meg is osztom veletek?
Mennyire tûnök hülyének? Nagyon? Csak kérdem, úgy a miheztartás végett. Te pl mennyire nézel hülyének?? Nyugodtan írd le, nem sértõdök meg! :)
4 #27 Posta Imre
- 2015-12-26 19:09
Nemzetközi háború a magyar kormány ellen?

Az Anonymous (?) videóüzenetet küldött. http://24.hu/belf...any-ellen/

Szemet szemért: szétvertek egy muszlim imahelyet

Tüntetõk szétvertek egy muszlim imatermet, és megpróbálták a Korán több példányát tûzre vetni a Franciaországhoz tartozó Korzikán – közölte a helyi rendõrség pénteken. http://mno.hu/kul...et-1320800

A Krím keserû karácsonya

Gyertyafénynél töltik az ünnepeket a Krím-félsziget lakói, és a karácsonyi asztal sem roskadozik majd a finom ételektõl. Az ukrán kormány megtiltotta a termékek és szolgáltatások bevitelét az Oroszország által törvénytelenül elcsatolt félszigetre, a határozat egy hónapon belül lép életbe, és a tilalom alól csak az utazók személyes holmijai és a segélyszállítmányok képeznek kivételt. A Krímbe irányuló ukrajnai villamosáram-szállításról a közvetlenül az államfõ alá rendelt ukrán nemzetvédelmi és biztonsági tanácsnak kell majd döntést hoznia.
http://www.hirado...aracsonya/

Nyílt vitát akar a menekültválságról a német államfõ

A vita nem az együttélés zavara, hanem a demokrácia része, a menekültválságról pedig nyílt vitát kell folytatni, mert csak annak révén lehet kidolgozni tartós és többségi támogatottságú megoldásokat – hangsúlyozta pénteken elmondott karácsonyi üzenetében a német államfõ.http://www.lokal....t-allamfo/


Kaczynski mindenkinél jobban megosztja a lengyeleket
Orbán volt a példaképe, most szétveri a jogállamot

Kaczynski szinte mindenkinél jobban megosztja a lengyeleket, ám kérdéses, hogy a nép akar-e ilyen radikális fordulatot. A támadás most az Alkotmánybíróság ellen irányul, az elfogadott törvény folytán a testület nagy valószínûséggel szinte teljesen mûködésképtelen lesz, így kiesik, mint a Jog és Igazságosság által ellenõrzött törvényhozói és végrehajtó hatalom legfõbb ellensúlya.
http://www.168ora...41745.html

Hetente száz kurdot ölnek a törökök

A Kurdisztáni Munkáspárt (PKK) lázadószervezet több mint kétszáz tagjával végeztek a török biztonsági erõk az ország délkeleti részén csaknem két hete tartó offenzívájuk során – közölték az ankarai hatóságok pénteken. http://mno.hu/kul...ok-1320755

Megölték a szíriai háború egyik fontos alakját
MTI
Egy Damaszkusz környéki légicsapásban meghalt Zahrán Allús, az egyik legerõsebb szíriai felkelõcsoport, a Dzsais Al-Iszlám (Az Iszlám Hadsereg) vezetõje – jelentette pénteken a közel-keleti média és aktivisták. Allús mellett a támadásban több tucat további felkelõ is életét vesztette. http://magyaridok...at-252919/

Az év, amikor a németek ismét félni kezdtek

Németországban 2015-ben a lakosság helyzete csaknem valamennyi fontos mutatót tekintve tovább javult, az év végére mégis annyira erõs aggodalom alakult ki a társadalomban, amely eddig csak nagy krízisek idején volt jellemzõ, és ez nem csak a menekültválság miatt alakult így.
http://www.hirado...i-kezdtek/


Terrortámadás fenyegeti Bécset

A rendõrség közleménye szerint a karácsony elõtti napokban egy "baráti titkosszolgálat" arra figyelmeztette több európai fõváros hatóságait, hogy a két ünnep között nagyobb tömegrendezvények ellen robbanószerkezetekkel vagy lõfegyverekkel tervezhetnek merényletet elkövetni terroristák.http://kitekinto....n7fHlIm8lA

Példátlan lépés a kínai haditengerészettõl a vitatott szigetcsoportnál

Lövegekkel felszerelt kínai járõrhajó közelített meg egy vitatott hovatartozású, Japán által magáénak tartott kelet-kínai-tengeri szigetcsoportot, amire még nem volt példa a sokéves területi viszályban - közölték szombaton a tokiói hatóságok.
http://www.hirado...soportnal/

Japán "megfontol" egy alapítványt a hajdani koreai szexrabszolgákért


Japán „megfontolja” az alapítványt, ha Korea eláll a további követelésektõl – várhatóan errõl is megállapodik a két ország külügyminisztere a jövõ héten. Az utolsó kínai szexrabszolga egyébként, aki még a szexrabszolgaság miatt perelte a japán kormányt, 89 évesen novemberben hunyt el.
http://vs.hu/koze...paign=main


Megerõsödtek az Európa-ellenes és jobboldali populista pártok
Gerjesztik a félelmet az idegenek ellen, a nemzeti tudatra apellálnak

A Spiegel címû hetilap azt elemzi, vajon kudarcra van-e ítélve az unió, miután egyre szaporodnak a válságjelenségek: így nincs kilátásban a megállapodás a menekültek ügyében, továbbra is bajban van az euró, jobboldali populisták választásokat nyernek és a britek kilépéssel fenyegetnek.
http://www.168ora...41751.html

Lövöldözés volt a nyílt utcán Berlinben

Egy férfi meghalt, három súlyosan megsérült.
http://www.hirado...berlinben/

Újabb nemi erõszak Finnországban

Szombat kora hajnalban két sötét bõrû külföldi férfi megerõszakolt egy 24 éves nõt Finnország nyugati partvidékén, további részleteket egyelõre nem tudni, az elkövetõket még keresik – jelentette az M1 helyszíni tudósítója. http://www.hirado...orszagban/

Hazamennek a törökök

Hazamennek a törökök egy kelet-ukrajnai városból, amely korábban az oroszbarát szakadárokhoz tartozott. A helyi török lakosok és családtagjaik attól tartanak, hogy a lázadók bosszút állnak rajtuk, ha a település esetleg visszakerül a felkelõkhöz. http://hirtv.hu/h...ok-1320810

Felvétel: Erdogan megmentette egy öngyilkosjelölt életét

Öngyilkosságot akart elkövetni egy török férfi, aki egy hídról akarta a mélybe vetni magát. A török elnök Recep Tayyip Erdogan beszélte le az öngyilkos kísérletrõl.

A férfi az Európát Ázsiával összekötõ Boszporusz-híd korlátjára mászott fel és azzal fenyegetõzött, hogy a mélybe veti magát - tájékoztatott a BBC. Recep Tayyip Erdogan autókonvoja épp ekkor haladt át a hídon.http://www.atv.hu...olt-eletet
80 #28 monguzking
- 2015-12-26 19:34
az okosság férfi principium---a nok bölcsek--legalábis az aranykorban azzok voltak
116 #29 livia
- 2015-12-26 21:02
Többször megnéztem már ezt a képet és a címet. A válaszom mindig csak ugyanaz volt. A helyzet azóta se változott.
48 #30 ro-zsola
- 2015-12-26 22:17
Bla bla. Lári-fári beszéd
No kérem, mi van a sörben? Há' ösztrogén. Teccik érteni?
Nézzétek tv-t. Sörreklám, sörreklám, potencianövelõ.
A sör az egyik oka ennek a fene nagy buzulásnak. Mi lesz a túlsok ösztrogénbõl? Há' tesztoszteron. No ezért ez a nagy feminizmus. Ez nem vicc. Tudományosan bizonyított tény.
Oda jutottunk balfaxok hogy a nõk sokkal férfiassabbak mint mi. Melles agresszívebbek is. Ti, férfitársaim meg puhány kis buzik lettetek. Ezen nincs mit pofázni.
A mai élelmiszerek tele vannak hormonokkal. No idevesszük a tudattompitó vegyszereket akkor beláthatjuk, hülyék lettünk. No kérem. Mi gyorsítja fel a szervezetet? Há' az adrenalin. Mi növeli az adrenalin szintjét? Többek között a tesztoszteron. Mivel vedelitek a sört, a tesztoszteron szintje megcsappan. Ösztrogén van bõven de nincs elég here hogy ösztrogént termeljen mert ugye a férfiember fogyasztja. Van aki " isteni rendeltetés szerint" és van aki " xaros segglyukakba". A lényeg hogy a férfiember " ürit". Viszont a nõk nem. A felgyülemlett tesztoszterontól szakálluk nõ, megvastagodik a hangjuk, izmosodnak, agresszívebbek lesznek stb.
Végeredmény : a nõk agya jobban dolgozik az adrenalintöbblet miatt.
48 #31 ro-zsola
- 2015-12-26 22:24
236 #32 Vazul
- 2015-12-27 01:44
Elõszõr úgy olvastam, hogy kezedetben vala a segítség. Direkt írtad így így Imre?
Hiszen aki világra jön, annak segíteni kell, hogy lásson, hiába kinyílik a szeme, segítség nélkül világtalan.
6 #33 anzsi a macska hala
- 2015-12-27 11:33
rozsola!
Cseréld ki a két dunsztosüveget, mert amit most iszol az a rézeleje.
Ettõl vagy ennyire balfax.
A logikának csak akkor van értelme ha a kiindulási pont helyes. hülyeségbõl logikával sem lehet mást kihozni.
4 #34 Posta Imre
- 2015-12-27 11:40
Livia, a kép a tûzhelyünkbõl van. Jól körülhatárolt szertûz, amely a tûznek minden jellemzõjével bír, csak igen kis térben és ha rácsukom az ajtót, akkor már csak meleg van, fény sehol.

"Isten" így kontrollálja a világunkat, nehogy hirtelen túl sok fényt kapjon a sok fotopapír-agy.

Vazul a címben nincs elírás.

Anzsi, nem kicsit tévedsz. Mi a premisszád? Bornemissza-premissza? A szillogizmus nem téved, mert az egy módszertan.
6 #35 anzsi a macska hala
- 2015-12-27 12:04
Imre!
Bár rozsola ezen az oldalon fogalom, Arisztotelészig aligha fogunk eljutni.
4 #36 Posta Imre
- 2015-12-27 12:50
Anzsi, a helyzet "logikája" a következõ. Vannak páran, akik nem csak tõmondatokban fogalmaznak egy elcsépelt, vagy csontig rágott, esetleg és mégis fenomenális megérzést, meglátást, véleményt, hanem széles körben alátámogatva, informálva és persze nem mázosan (bár néha bántóan nyersen fogalmazva) indokolva "új gondolatokkal" elõjõve egyre ritkább. Iga, nem polkorrekt és lexarja a házirendet, de hát tégy te is próbát. Janónak is bejött. Arisztotelész nem volt tisztában a háttérhatalommal, ami viszont borít minden logikát. Fejtsd ki bûvebben, hátha mégis, bár rég vedeltem a filozófiát nagyobb tételben.
6 #37 anzsi a macska hala
- 2015-12-27 13:11
Imre, a szavak ideje rég lejárt, te sem próbbálsz már meggyõzni senkit semmirõl. Itt ülünk egy nagy tábortüz körül, és várjuk a trombita hangját, az igazi történések azután következnek, ott dõl majd el ki mennyit ér, és ez így van jól.
4 #38 Posta Imre
- 2015-12-27 13:17
Anzsi, na ez az, amit látni szeretek! Ládd, mégis volt értelme a logikádnak. Amíg nincs lövésünk, addig nem lõhetünk, de mire lövésünk lehet, le kell tisztuljon teljesen a cél. Nézd, addig szóban irtom az ellenséget és az ellenfelet igyekszem semlegesíteni, ha nem is "legyõzni",de meggyõzni, hogy ha jövök, jobb, ha félre áll és ne velem baxakodjon, hanem a valódi ellenséggel. Edzésnek jó, bár sok ellenfélrõl kiderül, hogy csak fél, de nem ellen.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.74 másodperc
4,066,887 egyedi látogató