Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Most már lehet lõni a tüntetõkre Oroszországban

KülföldZáradékok is vannak, csak nem annyira publikusak! Lengyelek is készülnek...csak nekem kell már fegy vértet bexerezni, oszt lesz egy kis demokratikus Pityu-Putyin! Hogy a terrorizmusra való hivatkozás az állampolgárok szabadságának korlátozására kiváló ürügy, azt az orosz parlament bizonyította kedden. A parlament gyorsított eljárásban a végleges szavazáson is jóváhagyta azt a törvényt, amely ezután megengedi a Szövetségi Biztonsági Szolgálatnak, hogy az állampolgárok nagy csoportosulása esetén lõfegyverét használja

– írta az Rbk.ru. A hivatalos megfogalmazás szerint ezt terrorcselekmény megelõzésére és túszok kiszabadítására hivatkozva lehet érvényesíteni.
Ellenzéki tüntetõket oszlatnak a rendõrök Moszkvában, december 12-én, az Alkotmány ünnepén.

A keddi ülésnapon eredetileg nem volt napirenden az FSZB jogköreinek szélesítése, amelyet az Iszlám Állam (IS) terrorfenyegetésére hivatkozva kezdeményezett a felsõház védelmi bizottságának elnöke még a nyáron.

A törvény szerint az FSZB bármilyen fegyvert használhat az állampolgár elfogásához akkor is, ha nincs nála fegyver. Egy új cikkely pedig zavargásokra hivatkozva lehetõvé teszi a szolgálatoknak, hogy lakásokba, magánterületre hatoljanak be, „a rend helyreállítása érdekében”.

A törvény ellen csupán két fõ szavazott, egy tartózkodott a jelenlévõ 346-ból. Az ellenzéki Dmitrij Gudkov – akit a mérsékelten ellenzéki Méltányos Oroszországból korábban már kizártak – a szadizmus törvényesítésének nevezte a szélesített jogköröket biztosító törvényt.

Az elfogadott szöveg kiemeli, hogy az országhatárnál nõk és gyermekek ellen is be lehet vetni lõfegyvert, ha terrorakciót hajtanak végre.

Az szigorítási kedvnek az IS bombája által október 31-én megsemmisített orosz utasszállító tragédiája adott lendületet.

A törvény megtiltja az FSZB munkatársainak, hogy külföldiekkel, külföldi sajtóval, vagy külföldi pénzbõl is mûködõ, „külföldi ügynökként” regisztrált nem kormányzati szerv képviselõjével beszéljenek. Családtagjaiknak pedig megtiltja, hogy számlájuk, ingatlanuk legyen külföldön, kivéve, ha az az FSZB munkatársának megszabott feladatához kapcsolódik.
Link

Hozzászólások

131 #1 lalapapa
- 2015-12-25 00:24
Akkor ki nem fogad szot
annak szetlovik a belet
es kinnyjaban majd eljarja a muszka
tancot
en nem megyek arra a reszre biztos
meg oda fele sem,
hat mashol millyen torvenyek vannak,
remelem lesz meg akasztas is
az a legpublikusabb resze a
hatalom fitogtatasnak,
loves halal az nagyon gyors
meg ki nem ert egyet a muszka
orszagban azt meg veressel
de ki tartos veressel igyekeznek
majd jobb beletasra birni
ha tull eli,
roviden
van kinek valami nagyon jo
de az a masiknak meg nem
ebbol van a nagy nagyon nagy
balhe baj,
s_buli
12 #2 spartakusz
- 2015-12-25 08:13
Szevasztok!

Békés Karácsonyt ! De ezek után? MEGÁLL AZ ESZEM!

Milyen állatfajta az aki saját fegyvertelen fajtájára törvényt alkot, hogy gyilkolhassa? ILYEN NINCS!

KIK EZEK - MIK EZEK?

EZEK ÁLLATTALAN-EMBERTELEN LELKETLENEK, ISTENTELENEK - EGY KUTYA ALOM KÖLYKEI LESZÁRMAZOTTJAI AKIK EGYBE TÖMÖRÜLTEK ÉS GLOBÁLISAN FÉLELEMBEN ÉS RETTEGÉSBEN TARTJÁK HATALMUK MEGTARTÁSA ÉRDEKÉBEN A NÉPEKET - NEMZETEKET - EGYSZERÛ FIAIT LÁNYAIT!

AMI ELLEN GYÕZ A SZERETET - ÉS HA ÚJBÓL KEZDJÜK ÁDÁMTÓL ÉS ÉVÁTÓL - AKKOR TÖBBET NEM GÉNEZÜNK- A GENEZIS NEM LESZ - MERT A MÚLT HIBÁIBÓL MEGTANULTUK ÉS O K O S O D T U N K!

EZ AZT JELENTI - SAJÁT-MAGÁT IS KIIRTJA - DE A MAG MEGMARADT - MÁR LEÍRTAM - MINDIG VISSZAJÖVÜNK MI MAGYAROK!

Tisztelettel:
id. Kiss László
ui: a halálos globális ellenségeinkkel szemben csak globális szeretettel gyõzhetünk

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.44 másodperc
4,462,210 egyedi látogató