Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Svájci hadsereg vezetõje:

KülföldNem is igaz! Ez elmebeteg, vagy parajnás, vagy mindkettõ, esetleg túl sok posatimrét olvasott....
André Blattmann altábornagy szerint Európa polgárháború küszöbén áll, ezért azt tanácsolja az embereket, hogy fegyverkezzenek.

“A társadalmak Nyugat-Európában az összeomlás határán vannak, kaotikus erõszak okozta gazdasági zavarok, a tömeges bevándorlás és a terrorizmus ennek a fõ okozói.”

Az altábornagy külön figyelmeztette a svájci népet, hogy a társadalom veszélyesen közel áll az összeomláshoz, és azt tanácsolta azoknak akik nem tartalékosak a svájci hadseregben, tegyenek lépéseket a arról, hogy bizonyos helyzetben, meg tudják majd magukat védeni.

speisa.com nyomán napimigrans.com
Link

Hozzászólások

48 #1 ro-zsola
- 2016-01-06 22:40
Az elsõ védvonal másnéven V4 szívesen fogadja és seregébe integrálja azon nyugatiakat akik " szívünkbe fogadták Jézust". Hasonlóan mint Donbasszban
80 #2 monguzking
- 2016-01-07 00:36
rozsola nem értem hogy orbánéknak miért nem jutott eszükbe az a jo védekezési mod hogy magyarország befogad több százezer menekültet---természetesen erdélyböl-vajdaságbol-kárpátaljárol de szivesen látunk jomodu,gazdag német menekülteket is...
2 #3 gerry
- 2016-01-07 05:56
www.postaimre.net/kepek/A.Blattman-CH.jpg

Tatsache ist: Jeder Schweizer ist militärdienstpflichtig. 73 Prozent des Stimmvolkes haben vor zwei Jahren Ja gesagt zur Wehrpflicht.
(Ami tény: Minden svájci polgár hadköteles. A két évvel ezelõtti népszavazáson a svájci polgárok 73%-a megszavazta.)


Forrás: http://www.aargau...-129616917
238 #4 bivaly
- 2016-01-07 06:39
Gerry !

Megint picit pontatlan vagy ! Írdd meg, ha tévedek ! A svájci polgárok 27 %-nak jó része nem svájci. Tehát a svájci hazafiak nagyon nagy százaléka szavazta meg ! A többi a standard parazita, mint minden más országban. És õket majd megvédik ha kell, ezek a militáns "hülyék", mert õk maguk, lányosan széplelkûek, nagyon "pacifisták". Szóban !
Elnézést a helyesbítésért, de így szerintem pontosabb. Sokkal pontosabb. Meg olyan ismerõs ez az egész szituáció. Avval a különbséggel, hogy Svájcban mindenek ellenére, még vannak svájciak, meg hazafiak.
2 #5 gerry
- 2016-01-07 08:59
bivaly - "73 Prozent des Stimmvolkes" azaz szavazásra jogosult... ami svájci állampolgárt jelent. Persze nem mindegyik született itt - ahogy én sem - hanem "bepolgárosodott". Ez viszont több lehet mint a nép (tudod, az az Istenáldotta) 27%-a.
De második generációs, már itt született és mára nagykorú polgárok, legyen az férfi vagy nõ (más "nemtelenrõl" nem ejtek szót bár van itt is belõlük elég), rassistábbak és nacionalistábbak mint ezelött ca. 20 évvel.
s_pompom
75 #6 talpi
- 2016-01-07 10:34
Na fiúk, elõ a vasvellát, csúzlit, kapanyelet, mert ha Isten akarja az is elsülhet. Most akkor lehet "beszarni", mert eddig legalább volt idõ, a gatya letolásra is. Mégsem tette sokunk :( Így jár, ki nem gondolkodik. azok szekerét tologatja, kik a nemzetet idáig juttatták.
48 #7 ro-zsola
- 2016-01-07 11:57
Monguz , valamit félreértettél.
Mi csupán olyan nyugatiakat vagyunk hajlandóak integrálni akik hadképesek.
Mi a bajotok Orsóssal ?
Nemrég láttam egy listát :
Oroszország
Kína
India
Észak-Korea
Irán
Szíria
Venezuela
Dél-Afrika
Lengyelország
Magyarország
....
6 #8 anzsi a macska hala
- 2016-01-07 18:23
Tulok egészen jol összefoglalja a folyamatot, (amit részleteiben itt is olvasunk) aminek a polgárháború egy közbülsõ része, a célok, és a kitalálók már nem ismeretlenek, az ellenség megmutatja magát.
Ez már fél siker. Mármint nekünk.
http://hetiujsag....es-celjai/

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.00 másodperc
4,440,272 egyedi látogató