Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Soros: Putyin kívülrõl támadja az Uniót, Orbán belülrõl

BelföldSoros György szerint Orbán Viktor kétségbe akarja vonni a német kancellár vezetõ szerepét Európában, valamint igyekszik aláásni a földrész alapelveit – írja a Wirtschaftswoche.

Ezt úgy kell elképzelni, mint egy harapófogót: Putyin kívülrõl támadja az Uniót, a magyar miniszterelnök belülrõl. Jól mutatja ezt – tette hozzá az üzletember – hogy a magyar politikus miként bírálta Merkelt a CSU kongresszusán. És nincs egyedül, Kaczynski nagyon hasonló irányvonalat követ. Saját befolyásuk erõsítésére mindketten szítják az etnikai és vallási kirekesztést. Ez Sorost a két világháború közti idõszakra emlékezteti, amikor mind Horthy, mind Pilszudski marsall igyekezett minden demokratikus intézményt a kezébe kaparintani. Napjainkban ugyanez a helyzet.

De ennél rosszabb, hogy az unióban felül kerekednek a nacionalista irányzatok, Európában már nem létezik az egyenjogú és önkéntes partnerség. Talán a németek kivételével, minden állam jóformán csakis a saját érdekeit nézi. Ám ha valaki meg tudja akadályozni a földrész szétesését, azok a németek. Csak el kell dönteniük, hogy vállalják-e a felelõsséget a kontinensért, úgy, ahogyan azt az amerikaiak 45 után tették. Soros szerint Merkel látja a kockázatot, hogy a kormányfõi tisztségébe kerülhet a menekülthullám, de a kancellár számára itt az elv a fontos.
Soros beszélt arról is, hogy azért vonult vissza a tõzsdétõl, mert félti az emberiséget. Úgy érzi, hogy a pusztulás veszélye fenyegeti az egész nyugati civilizációt, ezért ennek megakadályozására összpontosít.
Link

Hozzászólások

5 #1 kincses
- 2016-01-09 23:29
Na ilyen az a beszéd, aminek az ellenkezõje sem igaz. Na de legalább dez voltunk informálva...s_huh
88 #2 Asumhari
- 2016-01-10 02:06
Ez a gané zsidó még mindig ennyi hazugságot köpködhet a világba?
Mikor és ki varrja már be az Õ és a finanszírozói száját?
Úgy örökre...
188 #3 Lako Eva
- 2016-01-10 04:38
Bár a fintor az, hogy ezek már jó ideje az igazat mondják, csak mi nem hisszük el... már semmit nem titkolnak, most adják el nekünk az igazat amibe ügyesen bele is törõdünk.. ki azért mert..., mások pedig azért mert... Most minden igaz amit mondanak... éppen azért nem tagadják, hogy szokjuk... és újra az lesz amit õk akarnak.. igen. Nem tudom, hogy nevetõ vagy síró szmájlit tegyek ide.. így inkább egyiket sem....
238 #4 bivaly
- 2016-01-10 08:40
A természetes nemzeti tudat ugyan úgy nem írtható ki az emberek kis részébõl, ( hála Istennek), mint más dolgok sem, amit a születése, vagy inkább fogantatása pillanatában mint "isteni pecsét" ( DNS, genetika) beleütöttek. Többször leírtam már, a nemzeti tudat nem megszerezhetõ, nem tanulható, az emberrel vele született tulajdonsága. Az meg, hogy errõl a hivatalos áltudomány mit mind, az csak hogy érthetõ legyek, kurvára mellékes.
Ez a Soros féle duma, meg jól jelzi a nemzetközi galandférgek harcát a túlélésért. Kevesen fogják fel, rettentõ kevesen, hogy mi lenne ha megvalósulna amit akarnak. Nem kell ide atombomba, sem elhülyített csõcselék, meg háborúk, ezek a férgek, ha nem lennének féken tartva, már régen egymást is kiirtották volna, eszement hatalom vágyuk, a mindenek feletti uralkodás vágyától vezérelve. Tessék "tekintetüket Párzsra vetni"! Nem, nem a mostanira, a Rohadt Nagy Franciára ! Mint tudjuk azóta, a "forradalom gyermekei felfalják egymást". A legnagyobb kár, hogy mint a példa is mutatja, igen sok a túlélõ ebbõl a fajtából, Soros is ide tartozik, noha bõven vannak felettesei is, igaz hogy számunkra arc, és név nélkül. Még ez sem teljesen biztos, az is lehetséges, hogy a legismertebbek, csak a valós ténykedésük nem ismert. Jeeeeehh ! Wonderful World !
4 #5 Posta Imre
- 2016-01-10 08:53
Pedig tessék odafigyelni a féregre, nem véletlen pocsékolják rá a zidõt. Az utolsó mondata is tisztára parajnás és ugye semmi köze se a kölni-hez se a Krasznaja Moszkvához.

Bivaly, itt egy friss balga-franszia filmecske. Franciország? Az meg mi a fax? Bár a film mellékszáljának tekinthetõ, de a "francia" család férfi tagja líbiai fegyverkereskedõ, felesége német és Ahmed a kisfia...és mind "franszia".

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.54 másodperc
3,397,693 egyedi látogató