Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Visszaesõ bûnözõ Soros mig­ráns­szer­ve­ze­té­nek élén!

BelföldMi a kérdés? A zsidó-cigányt kirakatba tették, még belügyminiszter is lehet vagy zizraelben, vagy újzizraelben. A rendõrsegg nem találja! Ostoba állat a "nép", de rendben van ez így. A Soros György féle Migration Aid magyar szervezetének egyik vezetõ arca visszaesõ bûnözõ – írja a ripost.

A portál szerint a Migration Aidnél jól tudják, hogy Baba névre hallgató, nagydarab tetovált férfit valójában Tóth Csaba Antalnak hívják, és már sok évet töltött börtönben, emellett újabb ügyek sorozata miatt folyik ellene büntetõeljárás, ám nem tesznek semmit.

Baba migráns ripost

Ízelítõül az elképesztõ bûnlajstromból:
-25 (!) rendbeli jelentõs kárt okozó, üzletszerûen elkövetett csalás bûntette (ezekbõl 11 darab folytatólagosan elkövetett)
-10 rendbeli nagyobb kárt okozó, üzletszerûen elkövetett csalás bûntette (ezekbõl 5 folytatólagosan elkövetett)
-10 rendbeli közokirat-hamisítás, mondhatni csak úgy mellékesen…

A ripost megjegyzi, Baba nemrég szabadult a börtönbõl, de nyomban ott folytatta, ahol a börtön elõtt abbahagyta. Hónapok óta egy újabb súlyos csalássorozat miatt folyik büntetõeljárás ellene, ami elõl bujkálni próbált, ezért országos körözést adtak ki ellene.

De vajon hogy találtak egymásra a Migration Aiddel? Miért volt Babának szüksége erre a nagy felhajtásra? Részletek a ripost oldalán!
Link

Hozzászólások

Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.43 másodperc
3,406,175 egyedi látogató